Rosewood kattgodis

Populärt inom Rosewood kattgodis

 • Rosewood Cat Xmas Chicken & Turkey Strips 40 g

  Rosewood Cat Xmas Chicken & Turkey Strips 40 g
  Rosewood Cupid & Comet Kattgodis med Kalkon 40 gUnna din katt något extra gott under julen! Det här godiset är extra smaskigt på grund av sin höga kötthalt och smakrikhet. En perfekt julklapp till din kisse.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Rosewood Cat Xmas Chicken & Salmon Bites 40 g

  Rosewood Cat Xmas Chicken & Salmon Bites 40 g
  Rosewood Cupid&Comet Kattgodis med Lax 40 gVill du bjuda din kisse på något riktigt gott till julen? Då passar det här godiset alldeles utmärkt! Den här julpåsen innehåller ett smaskigt och smakrikt godis till din katt.Rosewood Cupid&Comet Kattgodis med Lax 40 g har en lyxig smak av lax och kyckling som vi tror att din katt kommer att älska.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Rosewood Xmas Natural Treat Selection Godisbox för Katt 160 g

  Rosewood Xmas Natural Treat Selection Godisbox för Katt 160 g
  Rosewood Xmas Natural Treat Selection Godisbox för Katt 160 gGe din kisse en riktigt smakrik julklapp i år! Med den här festliga julboxen får katten också vara med och fira jul ordentligt. Inuti asken finns 4 olika sorters smaskiga godisar.Smakerna på godisbitarna är:KycklingAnkaLaxKyckling & OstRosewood Xmas Natural Treat Selection Godisbox för Katt 160 g är helt glutenfritt godis.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Rosewood Xmas Kattgodis med Rökt Lax & Ost 70 g

  Rosewood Xmas Kattgodis med Rökt Lax & Ost 70 g
  Rosewood Xmas Kattgodis med Rökt Lax & Ost 70 gDet här godiset passar perfekt att ge till din kisse i julklapp, vi är övertygade om att det kommer att bli en succé! Godisbitarna har hög kötthalt och smakrikhet. Med smak av rökt lax och ost.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!

Fler tips på Rosewood kattgodis

 • Rosewood Xmas Julgodis till katt Kalkon 180 g

  Rosewood Xmas Julgodis till katt Kalkon 180 g
  Rosewood Xmas Julgodis till katt, KalkonBunkra upp med julgodis till din katt!Överraska din katt med smaskigt godis från det välkända varumärket Rosewood.Detta kattgodis har ett högt proteininnehåll och består av en läker kalkonfyllning med tillsatta mineraler, vitaminer och taurin. Utan tillsatta färgämne!-       Visste du att taurin är livsviktigt för katter. Katter kan inte framställa det själva, det är därför viktigt att se till att katten får i sig taurin via sin kost.Egenskaper Rosewood Xmas Julgodis till katt KalkonProteinrik kalkonfyllningTillsatta mineraler, vitaminer & taurinJulig presentaskPaketet innehåller 180 gram och förpackad i en julig presentask, vilket är en idealisk present under granen!