Gourmet Gold våtfoder

Populärt inom Gourmet Gold våtfoder

 • Gourmet® Gold Mousse Selection (4 x 85 g)

  Gourmet® Gold Mousse Selection (4 x 85 g)
  Egenskaper Purina® Gourmet® Gold Mousse Selection innehåller 4 läckra smaker av: 1x85g Mousse med Oxkött 1x85g Mousse med Lever 1x85g Mousse med Kalkon 1x85g Mousse med Tonfisk Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Purina® Gourmet® Gold Kyckling i Paté, Våtfoder Ett helfoder med blandade smaker som innehåller den näring din katt behöver. Våtfoder för katter Förvaras torrt i rumstemperatur.
 • Gourmet® Gold Lax Mousse Wet (12 x 85 g)

  Gourmet® Gold Lax Mousse Wet (12 x 85 g)
  Egenskaper Din katt är en finsmakare som troligen älskar att njuta av nya smakupplevelser. Därför erbjuder Gourmet® Gold ett urval av läckra rätter för att skämma bort kattens sofistikerade smaksinne med en ny smakupplevelse vid varje måltid. Med noggrant förberedda och omsorgsfullt tillagade kvalitetsingredienser som ger utsökta rätter. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.Användning Purina® Gourmet® Gold Lax Mousse, Rikt på fisk, Våtfoder. Ett helfoder som innehåller den näring din katt behöver, från lax. Helfoder för vuxna katter. Förvaras torrt i rumstemperatur.
 • Gourmet® Gold Sauce Selection (4 x 85 g)

  Gourmet® Gold Sauce Selection (4 x 85 g)
  Egenskaper Purina® Gourmet® Gold Sauce Selection innehåller 4 läckra smaker av: 1x85g Oxkött i sås 1x85g Kalkon och anka i sås 1x85g Kyckling och lever i sås 1x85g Lax, sjötunga och kyckling i sås Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Purina® Gourmet® Gold Sauce Selection, Rikt på Kött och Fisk, Våtfoder. Ett helfoder som innehåller den näring din katt behöver, från varierande proteinkällor. Helfoder för vuxna katter. Förvaras torrt i rumstemperatur.
 • Gourmet® Gold Tonfisk Mousse Wet (24 x 85 g)

  Gourmet® Gold Tonfisk Mousse Wet (24 x 85 g)
  Egenskaper Din katt är en finsmakare som troligen älskar att njuta av nya smakupplevelser. Därför erbjuder Gourmet® Gold ett urval av läckra rätter för att skämma bort kattens sofistikerade smaksinne med en ny smakupplevelse vid varje måltid. Med noggrant förberedda och omsorgsfullt tillagade kvalitetsingredienser som ger utsökta rätter. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Purina® Gourmet® Gold Tonfisk Mousse, Rikt på fisk, Våtfoder. Ett helfoder som innehåller den näring din katt behöver, från tonfisk. Helfoder för vuxna katter. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Fler tips på Gourmet Gold våtfoder

 • Gourmet® Gold Mousse Kött & Fisk (12 x 85 g)

  Gourmet® Gold Mousse Kött & Fisk (12 x 85 g)
  EgenskaperPurina® Gourmet® Gold Mousse med Kött och Fisk är ett välsmakande helfoder med noga utvalda smaker av fisk och kött i en mjuk mousse som kommer falla din katt i smaken. Maten serveras från en konserv. Purina® Gourmet® Gold Mousse Kött och Fisk erbjuder följande smaker:3 x Ox3 x Lever3 x Kalkon3 x TonfiskUtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.AnvändningPurina® Gourmet® Gold Mousse, Rikt på Kött och Fisk, Våtfoder.Ett helfoder som innehåller den näring din katt behöver, från varierande proteinkällor.Helfoder för vuxna katter.Förvaras torrt i rumstemperatur.
 • Gourmet® Gold Kyckling i Paté (24 x 85 g)

  Gourmet® Gold Kyckling i Paté (24 x 85 g)
  Egenskaper Din katt är en finsmakare som troligen älskar att njuta av nya smakupplevelser. Därför har Gourmet® Gold skapat Terrine, möra bitar med kyckling i en paté som erbjuder din katt njutningen av en lätt och aptitlig konsistens. Användning Gourmet® Gold Kyckling i Paté, Rikt på Kyckling, Våtfoder Ett helfoder med smak av kyckling som innehåller den näring din katt behöver. Våtfoder för katter Förvaras torrt i rumstemperatur.
ilead