R2PPet kattmynta

Populärt inom R2PPet kattmynta

 • R2PPet MadCat Babymorot

  R2PPet MadCat Babymorot
  Egenskaper MadCat Babymorot innehåller både silvervine och kattmynta som inte bara ger katterna en eufori när de leker, utan den främjar även kattens genrella hälsa. När katter får använda en leksak regelbundet kan både kattens psykiska och fysiska hälsa förbättras. Storlek 5 x 13 x 2 cm. OBS! Våra husdjur är starkare än man tror. Håll alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder, så det inte händer en olycka.
 • R2PPet MadCat Magisk Flugsvamp

  R2PPet MadCat Magisk Flugsvamp
  Egenskaper R2PPet MadCat Magisk Flugsvamp är en mjuk, spännande kattleksak som innehåller matatabi kattmynta som de flesta katter bara älskar. Med denna leksak kommer katten ha långa stunder med lek framför sig. Storlek: 10 x 8 x 3cm OBS! Våra hudsjur är starkare än man tror. Ha alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den går sönder, så det inte händer en olycka.
 • R2PPet MadCat Sushi Snacks 2 st

  R2PPet MadCat Sushi Snacks 2 st
  Egenskaper R2PPet MadCat Sushi Snacks innehåller kattmynta som inte bara kommer ge din katt ett par minuter av eufori, utan den främjar även kattens generella hälsa. Regelbunden användning av denna leksak, kan kattens psykiska och fysiska hälsa förbättras. OBS! Våra husdjur är starkare än man tror. Ha alltid hunden under uppsikt när den leker med leksaker och ta bort den direkt om den går sönder, så det inte händer en olycka.
 • R2PPet MadCat Räka

  R2PPet MadCat Räka
  Egenskaper R2PPet MadCat Räka med kattmynta ger katten inte bara minuter av eufori, utan den främjar även kattens generella hälsa. Räkan kommer förvandla din lille misse till en riktig vildkatt. Genom att använda denna regelbundet, kan kattens psykiska och fysiska hälsa förbättras. OBS! Våra husdjur är starkare än man tror. Ha alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den om den går sönder så det inte händer en olycka.