Jolly & Company mot plack & tandsten hos katt

Populärt inom Jolly & Company mot plack & tandsten hos katt

 • Jolly & Company Tandstensskrapa Rak Dubbel

  Jolly & Company Tandstensskrapa Rak Dubbel
  Jolly & Company Tandstensskrapa Rak DubbelMed hjälp av denna tandskapan kan du skrapa eller eller knäppa bort tandsten och plack från din hunds tänder, och på så sätt hjälpa hunden till en bättre munhälsa.Hundar behöver, precis som vi människor, bortsta tänderna varje dag, men om tandsten ändå skulle uppstå så kan en tandstensskrapa såsom denna komma väl till pass.Denna skrapan är i en rak modell med raka skrapor i båda ändarna.Tänk på att långsamt vänja din hund vid att skrapa tänderna, och på att ta lite i taget. Var noga med att ta stöd med handen så att du inte råkar slinta och skada tandköttet.
 • Jolly & Company Tandstensskrapa Spetsig Dubbel

  Jolly & Company Tandstensskrapa Spetsig Dubbel
  Jolly & Company Tandstensskrapa Spetsig DubbelMed hjälp av den här tandskapan så kan du skrapa bort plack och tandsten från din hunds tänder. Detta leder i sin tur till en bättre munhälsa!Din hund behöver få sina tänder borstade varje dag, men den kan tyvärr ändå drabbas av både plack och tandsten. Om det sker så kan en tandstensskrapa vara bra att ha hemma.Denna skrapan har spetsiga skrapor i båda ändarna.Tänk på att vänja din hund vid tandsstensskrapning långsamt och försiktigt, och på att ta lite i taget. Var noga med att ta stöd med handen så att du inte råkar slinta och skada tandköttet.
 • Jolly & Company Tandstensskrapa Rak Höger

  Jolly & Company Tandstensskrapa Rak Höger
  Jolly & Company Tandstensskrapa Rak HögerHundar behöver få sina tänder borstade varje dag, men även om man gör det så kan hunden tyvärr drabbas av både plack och tandsten. Då kan en tandstensskrapa såsom denna vara väldigt användbar.Med hjälp av denna skrapan så kan du skrapa eller knäppa bort tandsten och plack från hundens tänder.Denna skrapan är högerställd och har en rak skrapa. Beroende på din teknik så kan den passa dig oavsett om du är höger- eller vänsterhänt.Tänk på att vänja hunden försiktigt vid att skrapa tänderna, och på att ta lite i taget. Var noga med att ta stöd med handen så att du inte råkar slinta och skada hundens tandkött.
 • Jolly & Company Tandstensskrapa Rak Vänster

  Jolly & Company Tandstensskrapa Rak Vänster
  Jolly & Company Tandstensskrapa Rak VänsterHundar behöver borsta tänderna varje dag, men även om man gör det så kan hunden tyvärr få både plack och tandsten. Då kan man ta bort detta med en tandstensskrapa såsom denna!Du använder skrapan för att försiktigt knäppa eller skrapa bort plack eller tandsten från tänderna på hunden.Denna skrapan är vänsterställd och har en rak skrapa. Beroende på din teknik så kan den passa dig oavsett om du är vänsterhänt eller högerhänt.Tänk på att vänja hunden långsamt vid tandstensskrapningen, och på att ta lite i taget. Var noga med att ta stöd med handen så att du inte råkar slinta och skada hundens tandkött.