Andra varumärken

Gourmet Perle kattprodukter

 • Gourmet Perle i Sås 60-pack (60x85g)

  Gourmet Perle i Sås 60-pack (60x85g)
  EgenskaperGourmet Perle består av munsbitar av finaste kött av skurna små bitar som är varsamt kokade i en mustig sås för att lyfta fram de goda smakerna. Detta stora multipack innehåller varierande smaker, med portioner av:KycklingViltOxeLaxUtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt multipack med flertallt spännande smaker.
 • Mini Fillets Kött&Fisk i Sås (8 x 85g)

  Mini Fillets Kött&Fisk i Sås (8 x 85g)
  Egenskaper Gourmet Perls Mini Fillets är välsmakande fina filé-bitar av kött eller fisk i en välsmakande sås som får de flesta katter att längta efter sin måltid. 2 x Ox, 2 x Kyckling, 2 x Kanin, 2 x Lax, Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Gourmet Perle Sea Delicacies (8 x 85g)

  Gourmet Perle Sea Delicacies (8 x 85g)
  Egenskaper Sea Delicacies består av munsbitar av finaste fisk av skurna små filéer som är varsamt kokade i en mustig sås för att lyfta fram de goda samkerna från havet. Fodret är toppat med räkor som ger en fulländad smak. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett helfoder för vuxna katter.
 • Gourmet Perle i Sås 8-pack (8x85g)

  Gourmet Perle i Sås 8-pack (8x85g)
  Egenskaper Gourmet Perle består av munsbitar av finaste kött av skurna små bitar som är varsamt kokade i en mustig sås för att lyfta fram de goda smakerna. Detta stora multipack innehåller varierande smaker, med portioner av: Kyckling Vilt Oxe Lax Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett multipack med flertallt spännande smaker.
ilead