Kattleksak: Fisk som sprattlar

Med en sån här kattleksak kommer din katt att bli helt skogstokig. Det finns lite olika varianter på sprattlande leksaksfiskar för katter. En del luktar kattmynta och bara det gör katten väldigt intresserad.

Ett varumärke vi gillar är Robocat som har flera olika fisksorter. De är 30 cm stora och kan slås på och av med en knapp inuti magen. Man kan välja på guldfisk, lax, forell och karp.

  • Catnip Wriggle Fish Gray 30 cm

    Catnip Wriggle Fish Gray 30 cm
    Ingen har väl missat alla roliga klipp på katter som leker med sprattlande fiskar på sociala medier? Trixie’s sprattlande fisk är en rolig leksak för vuxna katter & kattungar. När katten rör Wiggly Fish sprattlar den oregelbundet i 15 sekunder & stannar sedan av. För att katten ska lockas till lek ännu mer innehåller sprattelfisken kattmynta. Ladda enkelt upp fisken med USB när batteriet tar slut. Ett måste för alla lekglada katter! Trixie Catnip Wriggle Fish 30cm
  • Interaktiv kattleksak Sprattlande Fisk

    Interaktiv kattleksak Sprattlande Fisk
    Ge Din Katt En Jaktutmaning Med Den Sprattlande Fisken - En Interaktiv Kattleksak Håll Din Katt Aktiv Och Nöjd Naturlig Jaktinstinkt Den sprattlande fisken är en spännande kattleksak som har designats för att tillfredsställa din katts naturliga jaktinstinkt. Dess elektroniska rörelsessensor gör att den börjar sprattla och röra sig så fort katten närmar sig, vilket omedelbart väcker ditt katts nyfikenhet och jaktlust. Hållbar Och Säker Design Leksaken är konstruerad av hållbart och säkert material som är skonsamt mot din katts tassar och tänder. Dess mjuka yta och realistiska fiskdesign gör den oemotståndlig för din katt att utforska och jaga. En kraftfull snurra i leksaken ger rörelse i olika riktningar och lockar din katt till en intensiv jakt. Inomhus Och Utomhus Kul Den sprattlande fisken är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk och ger din katt en rolig och utmanande lekupplevelse oavsett var den är. Perfekt för både unga och vuxna katter, hjälper denna leksak till att minska tristess och överskottsenergi hos din katt. Interaktiv Jägarlek Denna leksak ger din katt både fysisk och mental stimulans samtidigt som den främjar en aktiv och hälsosam livsstil. Ge din katt en rolig utmaning och en chans att utöva sina jaktfärdigheter med den sprattlande fisken. Enkel Laddning Via USB För bekvämlighet kan den sprattlande fisken enkelt laddas via USB-kabel. En praktisk och miljövänlig lösning. CE-Märkt Och Säker Lita på att vår leksak är CE-märkt, vilket garanterar dess säkerhet och kvalitet. Ge din katt en berikande lekupplevelse med den sprattlande fisken - beställ din egen idag!

Så rör sig en sprattlande fisk från Robocat

En rörelsesensor får fisken att sprattla till mycket om katten rör vid den. Leken blir väldigt mycket på allvar så kanske du bör närvara och se till att det inte blir för intensivt.

Robocats sprattlande fiskar ger ifrån sig ett visst motorljud när de sprattlar och viftar på fenorna. En del katter tycker att det är skrämmande men det går att slå av sprattelfunktionen om katten hellre bara leker med fisken stilla.

Flera roliga kattleksaker

» Radiostyrd mus/råtta