Kattransport

När man transporterar djur som katt finns det lagar att förhålla sig till. Jordbruksverket är den myndighet som tillser att lagen följs och kravet för transport av katter är att de ska minst 0,15 meter golvyta. Transportburar och väskor måste ha minst 50x30 centimeter bottenplatta och en höjd på minst 35 cm.

Under transporten ska katten vara säkrad så att inga skador uppstår vid kraftig inbromsning. Burar ska också vara placerade i skugga och med god ventilation. Det finns två huvudtyper av transportmedel för katter. Dels har vi de hårda transportburarna och dels de mjuka väskorna. Sen finns det även ryggsäckar med plats för katter.

Se alla: Transportväskor | Kattryggsäckar | Kattluckor | Kattburar

Populärt inom transport

 • Transportryggsäck Connor

  Transportryggsäck Connor
 • Shiva Ryggsäck Brun

  Shiva Ryggsäck Brun
 • SureFlap Microchip kattlucka - Vit

  SureFlap Microchip kattlucka - Vit
  SureFlap kattlucka från Sure Petcare, (som alternativ: SureFlap Mikrochip husdjurslucka för särskilt stora katter/små hundar) är en banbrytande, batteridriven kattlucka. Den läser av din katts chip och använder det som elektronisk nyckel. I SureFlap registreras din katts chipnummer enkelt med endast ett knapptryck. Det är möjligt att programmera in upp till 32 olika chipnummer. Om katten inte är chippad går det att använda luckan med ett RFID-hänge för halsband. När kattens chipnummer eller RFID är registrerat så kommer kattdörren endast att öppnas för det djur med detta nummer. Du kan också själv styra i vilken riktning SureFlap Microchip kattlucka ska kunna öppnas genom att ställa in den manuellt med en 4-vägsstängning. Notera: Närvaro av metall i dörren kan påverka kattluckans prestandan genom att minska microchipläsarens räckvidd. För att undvika detta kan du installera en monteringsadapter. För mer infromations, se bruksanvisningen/monteringsanvisningen. SureFlap Microchip kattlucka i överblick: Kattlucka med mikrochipavläsning Förhindrar att främmande katter tar sig in: kan registrera upp till 32 katter fungerar med mikrochip: för alla gängse chipnummer (9, 10 och 15-stellig) för ej chippade katter: kan användas med Sure Petcare RFID-hänge för halsband (köpes separat) Selektivt insläpp: inte varje katt kan gå in men alla kan gå ut Deaktivering av mikrochipavläsaren möjligt Teknisk information: batteridriven (livslängd upp till 6 månader) 4 x AA-batterier (ingår ej i leveransen) LED varnar för lågt batteri Garanti: 3 år Med magnetstängning Robust och säkert tillverkad Färg: vit eller brun Manuell 4-vägsstängning position 1: gå i och ut position 2: endast gå ut position 3: endast gå in position 4: stängd i båda riktningarna Mått: totala: B 21 x H 21 cm storlek utskärning: B 16,5 x H 17,1 cm ingångsöppning: B 14,2 x H 12 cm tunnelns djup: 7 cm Kan monteras i alla dörrar, fönster och väggar Monteringsadapter för glas (kan erhållas separat): kan monteras i dubbelglas diameter: 28,5 cm täcker utskärningar med en diameter mellan 21 till 26 cm Tunnelförlängning (kan erhållas separat): för montering i väggar förlänger tunneln i väggen med 5 cm per element kan kombineras med flera element Med dragstopp Leveransomfång: SureFlap Microchip kattlucka, skruvar i 3 olika längder, monteringsanvisning Notera: Batterier och RFID-hängen ingår ej i leveransen. Är denna lucka för liten för din katt? Här hittar du SureFlap Microchip husdjurslucka för stora katter och små hundar!
 • Transport väska PN de luxe S

  Transport väska PN de luxe S

Fler tips på transport

 • PetSafe Manuell Kattlucka Vit

  PetSafe Manuell Kattlucka Vit
 • PetSafe Cat corridor - Kattdörr för inomhusbruk

  PetSafe Cat corridor - Kattdörr för inomhusbruk
  PetSafe Cat corridor - Kattdörr för inomhusbrukKattkorridoren från Petsafe är den perfekta lösningen för att ge din katt åtkomst till rum som kan behöva stängas eller där dörren tenderar att stänga av sig själv. Kattkorridoren är lätt att installera
 • Hub

  Hub
  Tillbehör till SureFlaps uppkopplade kattluckor och foderautomater. Ansluts till din router. Fungerar som en länk mellan dina SureFlap-connect produkter och Sure Petcare-appen. Inkluderar nätadapter och ethernet-kabel.
 • Transportväska Viktoria mörkblå/ljusblå

  Transportväska Viktoria mörkblå/ljusblå
 • Ferplast Kattlucka Swing 5 Vit

  Ferplast Kattlucka Swing 5 Vit
 • Transportväska Ryan Svart Liten

  Transportväska Ryan Svart Liten
 • Trixie Kattdörr 4-vägs med Tunnel Vit (XL)

  Trixie Kattdörr 4-vägs med Tunnel Vit (XL)
  Trixie Kattdörr 4-vägs med Tunnel VitDenna vädertåliga luckan är tillverkad i plast och har 4 låsmöjligheter där du kan välja mellan bara öppen för att katten ska komma in, bara öppen för att gå ut, öppen för att komma in och ut eller helt låst.Luckan är utrustad med TPR-gummi som tätning runt hela öppningen, och en magnet som säkerställer att luckan inte står och slår i vinden.Trixie Kattdörr är enkel att hantera tack vare vridknappen. Det medföljer 2 st tunnelelement i storlek L samt 1 st i storlek XL. Vid behov så går det att utöka med flera tunnelelement. Storlek L passar till de flesta katter i normalstorlek, medan storlek XL passar bättre för stora katter eller mindre hundar.
 • Ferplast Kattlucka Swing 5 (5)

  Ferplast Kattlucka Swing 5 (5)
  Ferplast Kattlucka Swing 5Denna kattluckan är perfekt för dig som söker en kvalitativ kattlucka som går att montera i trä, metall eller glas. Luckan har vindskydd som ser till att den inte släpper in kyla i hemmet, och en indikator som visar dig åt vilket håll katten senast gick - in eller ut.Ferplast Kattlucka Swing 5 är utrustad med ett fyravägslås där du enkelt väljer inställning med ett vred. De olika låsmöjligheterna är:Helt öppetHelt stängtKatten kan endast gå inKatten kan endast gå utMått:Yttre mått: 22,5 x 25,2 cmInre mått: 13,5 x 13,7 cmDjup utan förlängning: 9,6 cm (passar för dörrar upp till ca 5 cm i tjocklek)Mått på hål som behövs där du vill placera kattdörren: 16,8 x 19,2 cmOm du behöver en djupare lucka så kan du kombinera kattdörren med förlängningstunnlar.
 • Cykelkorg i brun pil med gallertak

  Cykelkorg i brun pil med gallertak
 • Transportbur Atlas 30 EL Cat and small dog carrier 60 x 40 x 38 cm

  Transportbur Atlas 30 EL Cat and small dog carrier 60 x 40 x 38 cm
  Storfavoriten Atlas! Bekväm transportbur för katt, smådjur och mindre hundar. Plastburen är stapelbar och passar därför bra om man har flera djur. Buren är enkel att montera ihop och isär vid behov.
 • Dog & Cat Flight Bag/Backpack Miles Black 30x22x45cm Max Vikt 6,5kg

  Dog & Cat Flight Bag/Backpack Miles Black 30x22x45cm Max Vikt 6,5kg
  Hunter Miles är den ultimata ryggsäcken för resa med små hundar och katter. Väskan kan läggas ned och med anpassade mått efter IATA’s rekommendationer passar den som flygväska. Ryggsäcken fästs enkelt på en rullväska för ännu enklare transport. Stora partier i nät på väskans framsida och ovansida garanterar god luftcirkulation. Praktiska sidofack för småförvaring samt en karbinhake att fästa exempelvis en bajspåsehållare eller reseskål. Avtagbar botten som kan användas som separat säng när resans destination är nådd. Väskan kommer med en mysig dyna i lammskinnsimitation som även kan tvättas i maskin, 40°C. Maxbelastning 6,5 kg.
 • Ferplast Hund- och Kattdörr Swing 1

  Ferplast Hund- och Kattdörr Swing 1
  Hund- och kattlucka från ferplast. Genomskinlig lucka och anti-svingsystem med magneter. 2-vägs låssystem, d.v.s. luckan är antingen helt låst eller öppen i båda riktningar.  Snabb och enkel att montera. Kan monteras på alla typer av material! ♥
 • Trixie Förlängningstunnel till Kattdörr 4-vägs Vit (XL)

  Trixie Förlängningstunnel till Kattdörr 4-vägs Vit (XL)
  EgenskaperEn extra förlängningstunnel till Trixie Kattdörr 4-vägs med tunnel. Förlänger din kattlucka med ett djup på upp till 27mm. Luckan är tillverkad av plast.AnvändningFörlängningstunnel till kattlucka.
 • Ferplast Kattlucka Magnet Swing 7 Brun

  Ferplast Kattlucka Magnet Swing 7 Brun
 • SureFlap Microchip husdjurslucka - Sureflap, brun

  SureFlap Microchip husdjurslucka - Sureflap, brun
  SureFlap Microchip kattlucka / hundlucka från Sure Petcare passar stora kattraser och mindre hundar. Luckan har en inbyggd sensor som läser ditt husdjurs mikrochipnummer. När numret väl är registrerat i läsaren kan inga oinbjudna djur ta sig in i ditt hem. Som alternativ till mikrochip fungerar luckan även med ett RFID-hänge som kan hängas fast i djurets halsband (ingår i leveransen). Luckan har en LED-display för en enkel programmering. Som extra skydd för inkräktare har luckan ett yttre, dubbelt låssystem som aktiveras automatiskt när ett främmande djur närmar sig. På så sätt kan andra djur, som t.ex. smarta tvättbjörnar, inte öppna luckan utåt och ta sig in. Med SureFlap Microchip har du har t.om. möjligheten att programmera en ingångs- eller utgångsspärr. På så sätt kan du bestämma under vilka tider djuret ska kunna gå ut och in. Notera: Närvaro av metall i dörren kan påverka kattluckans prestandan genom att minska microchipläsarens räckvidd. För att undvika detta kan du installera en monteringsadapter. För mer infromations, se bruksanvisningen/monteringsanvisningen. SureFlap Microchip husdjurslucka i överblick: Dörrlucka för stora katter och små hundar Endast dina djur kan ta sig in : registrerar upp till 32 chipnummer med mikrochip: läser alla gängse chipnummer (9, 10 och 15 siffror) för ej chippade djur: kan användas med Sure Petcare RFID-hänge för halsband testad ram: mot intrång av främmande djur Selektivt insläpp: inte varje katt kan gå in men alla kan gå ut Mekanism med dubbelt låssystem: aktiveras när främmande djur försöker ta sig in Magnetstängning: låser luckan i mitten när den inte används 6 extra individuella inställningar: till exempel längre fördröjningstid vid stängning Teknisk information: batteridrift (4 x C-batterier, ingår ej i leveransen) batterilivslängd upp till 12 månader avtagbar LCD-display för enkel programmering LED påvisar för lågt batteri Garanti: 3 år Mikrochipavläsaren kan deaktiveras Säkert och robust tillverkad Modern design Färg: brun eller vit Manuell 5-vägsstängning position 1: gå i och ut position 2: endast gå in position 3: endast gå ut position 4: stängd i båda riktningarna position 5: inställning av önskade öppnings- och stängningstider (utegångsförbud) Mått: totala: B 26,2 x H 28,1 cm storlek utskärning: B 20,7 x H 23,4 cm ingångsöppning: B 17,8 x H 17 cm tunnelns djup: 7 cm Kan monteras i alla dörrar, fönster och väggar Monteringsadapter för glas (kan erhållas separat): diameter: 38 cm täcker utskärningar med mellan 29,4 cm till 32 cm diameter Tunnelförlängning (kan erhållas separat): för montering i väggar förlänger tunneln i väggen med 5 cm per element kan kombineras med flera element Med dragstopp Leveransomfång: SureFlap Microchip husdjurslucka, 1 RFID-hänge för halsband, skruvar i 3 olika längder, monteringsanvisning Notera: Batterier ingår ej i leveransen.
 • Ferplast Magnet till Swing 7

  Ferplast Magnet till Swing 7
  Ferplast Magnet till Swing 7Denna magneten fäster du direkt på kattens halsband, och den ser då till att din Ferplast Swing 7-kattlucka öppnas när katten kommer i närheten!
 • Expander Brun till Swing 1

  Expander Brun till Swing 1
 • Bärväska Snobben Blå

  Bärväska Snobben Blå
 • Dörr Kit 406 Brun till Swing 5 &7

  Dörr Kit 406 Brun till Swing 5 &amp7
 • Ferplast Swing 3-5 Tunnelförlängning

  Ferplast Swing 3-5 Tunnelförlängning
 • Kattmatta till transportbur, L

  Kattmatta till transportbur, L
 • SureFlap Microchip Connect kattlucka - Tillbehör: Monteringsadapter, vit

  SureFlap Microchip Connect kattlucka - Tillbehör: Monteringsadapter, vit
  Kattlucka med mikrochipavläsare, 4-vägs stängning, styrs via en app, kan övervakas och styras på avstånd, med aktivitetslogg, selektiv insläpp, för alla dörrar, fönster och väggar. Ingång ca B H 14,2 x B 12 cm
 • Husdjurslucka med Microchip Brun

  Husdjurslucka med Microchip Brun
  SureFlap Husdjurslucka med Microchip är en smart kattlucka som håller obehöriga katter, hundar och andra djur ute från ditt hem. Husdjursluckan har en microchipläsare inbyggd som läser av din katt eller hunds ID-chip, alternativt ID-bricka (säljs separat). Du väljer enkelt vilka hundar och katter som får komma in.
 • Ferplast Swing Microchip Kattlucka

  Ferplast Swing Microchip Kattlucka
  Ferplast Swing Microchip KattluckaDen här smarta kattdörren fungerar tillsammans med din katts eget chip och tillåter bara din katt att passera. Chipläsaren kan komma ihåg 32 katter - vilket gör luckan lämplig även att placera mellan olika rum på ett katthem, exempelvis.Ferplast Swing Microchip Kattlucka har 4 olika låsmöjligheter:Både in- och utpassageBara inpassageBara utpassageVarken in- eller utpassageDen här kattluckan har flera fördelar som t.ex. att den skyddar mot drag, och att den har en indikator som visar i vilken riktning katten senast passerade. Luckan går att montera i de flesta typer av dörrar - och i väggar.Alla katter ska självklart vara chippade, men skulle det vara så att din katt inte har ett microchip än, så kan du använda halsbandet med chip-tag som följer med i förpackningen.Mått:Yttermått: 22,5 x 25,2 cmInnermått: 13,5 x 13,7 cmMått på hål som behöver sågas i dörren eller väggen: 16,8 x 19,2 cmMaxdjup: 8,5 cm
 • Trixie Ryggsäck till katt eller liten hund Grå

  Trixie Ryggsäck till katt eller liten hund Grå
  Trixie ryggsäck för katt eller liten hund - Säker och bekväm transportTrixie ryggsäck för katt eller liten hund är en praktisk väska för att transportera din katt eller hund i när du åker exempelvis bil, buss eller tåg. Ryggsäcken är säker och bekväm för både dig och ditt husdjur.Denna hund- och kattryggsäcken har en stabil ram som ger den struktur och gör den bekväm att bära. Den har också ett välventilerat foder och en säkerhetsrem som du kan fästa i ditt husdjurs koppel för att förhindra att det hoppar ut.Fördelar med Trixie ryggsäck för katt eller liten hund:Säker och bekväm transport för din katt eller hundStabil ram för bekväm transportVälventilerat foderSäkerhetsrem för att förhindra att ditt husdjur hoppar utSpecifikationer:Storlek: 33 x 44 x 26 cmFärg: GråMaterial: PolyesterMaxvikt för husdjur: 6 kg
 • Mounting Adaptor till Sureflap XL

  Mounting Adaptor till Sureflap XL
 • PetSafe Microchip kattlucka - Tunnelförlängning

  PetSafe Microchip kattlucka - Tunnelförlängning
  Kattlucka med mikrochipavläsare 4-vägsförslutning, förstärkt förslutning, upp till 40 chipnummer, 1 vred, för alla dörrar och väggar upp till 5 cm. Ingång ca B 15 x H 12,1 cm.
 • Ferplast Swing 11 Kattlucka

  Ferplast Swing 11 Kattlucka
  Ferplast Swing 11 KattluckaDenna luckan är av lite större modell än andra kattluckor, vilket gör att den passar utmärkt till stora katter såsom Maine Coon eller Sibirisk katt. Den fungerar även till mindre hundraser!Luckan har 4 låsmöjligheter:Helt öppenHelt stängdÖppen för inpassageÖppen för utpassageFerplast Swing 11 Kattlucka passar till dörrar av trä, glas och metall, och går även att placera direkt i en vägg.Storlek:Yttermått: 31 x 9,6 x 38,4 cmInnermått: 21,8 x 25,5 cm
 • Trixie´s transportväska Joe

  Trixie´s transportväska Joe
 • Tunnel till 44231 grå

  Tunnel till 44231 grå
 • Extratunnel Till Kattlucka - Extra tunnel 50 mm

  Extratunnel Till Kattlucka - Extra tunnel 50 mm
  Extra tunnel till kattlucka från PetSafe, art 705.1050 & 705.0305, som ger 50 mm extra tunnellängd om det behövs till djupare hål. Extra tunnel till kattlucka Enkel installation
 • SureFlap Microchip Pet Door Connect husdjurslucka Connect husdjurslucka + hub i set

  SureFlap Microchip Pet Door Connect husdjurslucka Connect husdjurslucka + hub i set
  Mikrochip-lucka för katter och små hundar, 4-vägars manuell stängning, kan övervakas och styras överallt ifrån via en app, för alla dörrar, fönster och väggar. Ingång ca B 17,8 x H 17 cm.
 • Capri 3 Open Top Transport Box Blue 40 x 38 x 61 cm

  Capri 3 Open Top Transport Box Blue 40 x 38 x 61 cm
  Capri Open Top är en transportbur för hundar & små katter upp till 12 kg. Buren har gallerdörrar på framsidan & för extra luftighet finns även en dörr på taket. Gallret säkerställer även att luftcirkulationen är bra i buren & att det inte blir för varmt. Fäste för bilbältet säkerställer att ditt husdjur åker säkert & för att enkelt transportera buren finns ett bärhandtag. Trixie Capri 3 Open Top Transport Box Blue S 40x38x61 cm
 • Ferplast Kattlucka Swing 5 Brun

  Ferplast Kattlucka Swing 5 Brun
 • Dan ryggsäck Grå

  Dan ryggsäck Grå
 • Ferplast Kattlucka Swing 3 Vit

  Ferplast Kattlucka Swing 3 Vit
 • Bärväska Snobben Rosa

  Bärväska Snobben Rosa
 • Reserv Magnet till SWING 7

  Reserv Magnet till SWING 7
 • NufNuf City Hundväska Grå

  NufNuf City Hundväska Grå
  Snygg hundväska för resa på tåg eller buss!Res med stil med NufNufs City Hundväska i grått. Hundväskan har justerbara handtag och tar en maxvikt på 8 kg, så den passar små hundar och katter. Hundväskan kan öppnas på framsidan eller i taket. Framsidans öppning är i mesh-tyg för god ventilering, storlek:Storleksguide Höjd Längd Bredd 30 cm 43 cm 22 cmHundväskan har en avtagbar dyna i botten som är mjuk att ligga på. Inuti hundväskan finns ett säkerhetsband som du kan fästa din hund, det är 10 cm längt. OBS! Detta kan inte liknas vid en bilsele, för transport med hund i bil bör du välja en kroktestad bilbur eller bilsele.
 • PetSafe Microchip Förlängningstunnel

  PetSafe Microchip Förlängningstunnel
  PetSafe Microchip FörlängningstunnelDenna förlängningstunneln passar med PetSafe Microchip Kattlucka, och används när du har en lite tjockare vägg och behöver addera på djupet. Förlängningstunneln adderar 5 cm, och du kan montera så många du behöver för just din vägg.
 • Chipläsare

  Chipläsare
  Med SureFlap Mikrochipläsare kan ni snabbt identifiera vilsna djur och kontrollera chipmärkning. Läser av alla 15-siffriga FDX-B-mikrochip (Europeiska mikrochip av standardtyp). En enhet med låg vikt i verklig fickstorlek. Använder 2 x AA-batterier (medföljer ej). Avläsaren stängs av efter 30 sekunder för att spara batterierna. Inga pip - inga ljud som stör oroliga djur. Visar temperaturen för temperaturavkännande mikrochip. Stor display för enkel avläsning. Det senast avlästa mikrochipnumret visas i displayen vid start.
 • Animo Activity Tracker

  Animo Activity Tracker
  Animo Activity Tracker är som ett aktivitetsarmband för människa fast för din hund. Du ansluter till Animo med din mobiltelefon och får ut massor med roliga insikter om din hund. Animo håller exempelvis reda på den totala tiden din hund är aktiv varje dag, precis som ett aktivitetsarmband för människor. Du får också reda på hur mycket kalorier din hund har gjort av med ungefär, vilket kan vara hjälpsamt vid både under- och övervikt. På natten känner Animon av hur mycket din hund sover och hur bra. Vid orolig eller dålig sömn gör appen i din mobiltelefon dig uppmärksam på detta. Vidare kan Animon också registrera vila under dagtid, hur mycket din hund skäller, kliar sig och skakar på sig. Avviker något från det normala så får du en notifikation. Fakta om Sure Petcare Animo: Ett "aktivitetsarmband" för din hund. Registrerar promenader, sömn, vila, hundskall, skakningar och kliningar. Drivs av ett utbytbart batteri som räcker ca 6 månader. Väger endast 22 gram. Endast 37 mm i diameter. Ger dig unik insikt i din hunds beteende och hälsa. Halsband ingår ej.
 • TRIXIE Transportryggsäck upp till 8 kg - Brun

  TRIXIE Transportryggsäck upp till 8 kg - Brun
  Ibland är det bra att ha händerna fria och då är den här praktiskt ryggsäcken perfekt. Det är både en ryggsäck och en bärväska så att du kan välja. Axelremmen är justerbar Passar för både katter och mindre hundar. I väskan finns ett kort koppel så at
 • Transportväska Kilian blå/svart

  Transportväska Kilian blå/svart
 • Basic Trek Ryggsäck

  Basic Trek Ryggsäck
  EgenskaperLåt din hund resa bekvämt i denna praktiska och snygga ryggsäck. En klassisk ryggsäck med ett snyggt utseende och väl valda detaljer. Tillverkat i en marinblå färg tillsammans med ljusbruna läderdetaljer av läderlock. Ryggsäcken är mycket bekväm att bära. Genom justerbara kikhålet får hunden en möjlighet att kika ut. På framsidan finns även en praktisk extraficka, perfekt för exempelvis hundbajspåsar eller godis. Hundens maxvikt: 8 kg.Tips! Försök vänj hunden vid väskan i en lugn och skön miljö hemma innan ni provar att använda den i verkliga livet. Låt hunden få undersöka väskan, passa på att belöna hunden när den visar intresse för väskan och håller sig lugn.I bottnen av ryggsäcken finns ett snöre med ett fäste som man fäster halsband/sele i. Hålet i väskan där hunden tittar ut kan även förminskas.
 • Transportväska Casual Stor

  Transportväska Casual Stor
 • Staywell® Replacement Magnetic Collar Key

  Staywell® Replacement Magnetic Collar Key
  Extra magnetnyckel inklusive katthalsband till Petsafe / Staywell Magnetic 400 & 420. Med en Kattlucka från Petsafe kan du låta katten komma & gå som den vill. Använd Kattdörr med magnet eller Microchipkattlucka om ni har problem oönskade katter.
 • KONG 2-1 Transportväska och Liggunderlag

  KONG 2-1 Transportväska och Liggunderlag
  Den perfekta transportväskan för hundar - KONG 2-1 Transportväska och LiggunderlagKONG 2-1 Transportväska och liggunderlag är den ultimata lösningen för hundägare som vill resa med sin hund och slå två flugor i en smäll.Denna praktiska väska fungerar som både en transportväska och som ett bekvämt liggunderlag. Väskan ger din hund den bekvämlighet den behöver när du är på resande fot. Dessutom har den praktiska förvaringsfickor för mat, leksaker, vattenflaskor och annat som du kan tänkas behöva under resan.Väskan har bra ventelation och praktiska bärhandtag samt en justerbar axelrem så att du enkelt kan bära med den på resan. Den är optimal för tåg, bil och flyresor.Överblick Kong KONG 2-1 Transportväska och LiggunderlagTvå i ett-design: Fungerar som både transportväska och liggunderlag för hunden.Hållbar och bekväm: Gjord av slitstarkt , tåligt premium material.Lätt att ta med sig: Bärhandtag och justerbar axelrem för enkel transport.Praktisk förvaring: Förvaringsfickor för mat, leksaker, vattenflaskor och annat som du behöver under resan.Bra ventilation.Lämplig för bil- eller flygtransport.Lätt att rengöra: Avtagbar matta som enkelt kan rengöras och tvättas.Passar alla husdjur upp till 8 kg.Väskans storlek 46 x 33 x 29 cm.