Coucou! kattgodis

Populärt inom Coucou! kattgodis

 • Coucou! Biff & Malt (50 grammaa)

  Coucou! Biff & Malt (50 grammaa)
  EgenskaperCoucou! Biff & Malt är berikat med mineraler och är helt fritt från konserveringsmedel. Se till att det alltid finns friskt vatten tillgängligt för din katt.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Coucou! Biff & Malt (50 grammaa)

  Coucou! Biff & Malt (50 grammaa)
  Egenskaper Coucou! Biff & Malt är berikat med mineraler och är helt fritt från konserveringsmedel. Se till att det alltid finns friskt vatten tillgängligt för din katt. Användning Kattgodis. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
 • Coucou! Kyckling & Ost

  Coucou! Kyckling & Ost
  Egenskaper Coucou! Kyckling & Ost är berikat med mineraler och är helt fritt från konserveringsmedel. Se till att det alltid finns friskt vatten tillgängligt för din katt. Användning Kattgodis. Tänk på att godis alltid ska ges som en belöning eller bonus utöver djurets vanliga kost - det kan aldrig ersätta en balanserad och bra kosthållning. Kanske blir det lite väl mycket godis om din fyrbenta vän får bestämma - och det är därför upp till dig som ägare att se till att intaget inte blir för stort. Vi vill ju alla att djuren ska hålla sig friska och hälsosamma! Kika på rekommendationen på förpackningen och kom ihåg att anpassa intaget efter ditt djurs storlek, ålder och aktivitetsnivå.
 • Coucou! Kyckling & Ost

  Coucou! Kyckling & Ost
  EgenskaperCoucou! Kyckling & Ost är berikat med mineraler och är helt fritt från konserveringsmedel. Se till att det alltid finns friskt vatten tillgängligt för din katt.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!