LickiMat mat- & vattenskålar

Populärt inom LickiMat mat- & vattenskålar

 • Matskål LickiMat Splash

  Matskål LickiMat Splash
  LickiMat är speciellt utvecklad för att förhindra rastlöshet och stress hos din hund och katt. LickiMat Splash har en sugpropp och sätts enkelt fast på väggar, i badkar och dylikt och är perfekt vid all typ av hantering, kloklippning och trimning av din hund och katt.
 • Matskål LickiMat Splash

  Matskål LickiMat Splash
  Beskrivning kommer snart!
 • Matskål LickiMat Playdate

  Matskål LickiMat Playdate
  LickiMat är speciellt utvecklad för att förhindra rastlöshet och stress hos din hund och katt. Mattan ger ditt djur nyttig aktivering och berikning genom att din hund och katt får söka och jobba för sin mat. Passar för katter, valpar, små- och mellanstora hundar.
 • Matskål LickiMat Soother

  Matskål LickiMat Soother
  LickiMat är speciellt utvecklad för att förhindra rastlöshet och stress hos din hund och katt. Mattan ger ditt djur nyttig aktivering och berikning genom att din hund och katt får söka och jobba för sin mat. LickiMat Soother är perfekt för mat med rinnigare konsistens, exempelvis våtfoder i sås.

Fler tips på LickiMat mat- & vattenskålar

 • Matskål LickiMat Buddy Deluxe

  Matskål LickiMat Buddy Deluxe
  LickiMat är speciellt utvecklad för att förhindra rastlöshet och stress hos din hund och katt. Mattan ger ditt djur nyttig aktivering och berikning genom att din hund och katt får söka och jobba för sin mat. LickiMat Buddy är perfekt för exempelvis färskfoder eller mosat kött och fisk.
 • Matskål LickiMat Buddy

  Matskål LickiMat Buddy
  Beskrivning kommer snart!
 • Matskål LickiMat Playdate Deluxe

  Matskål LickiMat Playdate Deluxe
  LickiMat är speciellt utvecklad för att förhindra rastlöshet och stress hos din hund och katt. Mattan ger ditt djur nyttig aktivering och berikning genom att din hund och katt får söka och jobba för sin mat.
 • Matskål LickiMat Buddy

  Matskål LickiMat Buddy
  LickiMat är speciellt utvecklad för att förhindra rastlöshet och stress hos din hund och katt. LickiMat Buddy är perfekt för exempelvis färskfoder eller mosat kött och fisk. Passar för katter, valpar, små och mellanstora hundar.
ilead