Vitaminer & Tillskott

Ibland drabbas katter av sjukdomar och kan behöva stärkas i deras näringsintag med vitaminer eller tillskott. Det finns allmänna kosttillskott och speciella för till exempel tandsten, urinvägsproblem eller tarmfloran. Cystophan till exempel som förebygger och behandlar urinvägsproblem. Vetoquinol Flexadin används till husdjur med artros.

Populärt inom vitaminer & tillskott

 • Aptus Calphosum D Pulver

  Aptus Calphosum D Pulver
  Calphosum D Pulver är ett kosttillskott för hund och katt med kalcium, fosfor och vitaminer. Detta är ett viktigt tillskott om man utfodrar med hemlagat foder, eller när aptiten är nedsatt samt till dräktiga och digivande tikar.
 • Cystophan 30 st

  Cystophan 30 st
  Cystophan är ett kosttillskott som motverkar och förebygger urinvägsproblem hos katt (idiopatisk cystit). Cystophan har även en lugnande effekt på katten. Stressavlastning är en viktigt del i behandlingen av urinvägsproblem och Cystophan är det första kosttillskottet som även motverkar stress.
 • Flexadin Plus Min 90 bitar

  Flexadin Plus Min 90 bitar
  Flexadin Plus är ett dietiskt fodertillskott för hundar och katter med artros.
 • Pro-Kolin+ 60 ml

  Pro-Kolin+ 60 ml
  Pro-Kolin+ är framtaget för hundar och katter med diarré eller kräkningar och stärker, lugnar samt skyddar tarmen. Pro-Kolin+ kan både ges före och efter diarré och återställer snabbt den naturliga tarmbalansen.

Fler tips på vitaminer & tillskott

 • Aktiv Small Breed

  Aktiv Small Breed
  Svensktillverkade Aktiv Small Breed kan hjälpa stela katter och hundar att få tillbaka rörligheten och fortsätta med ett aktivt liv på ett naturligt sätt. Det innehåller grönläppad mussla inklusive musselolja – en ingrediens som urbefolkningen på Nya Zeeland använt under tusentals år för att motverka bland annat reumatiska sjukdomar och olika former av ledförslitningar.
 • ZooLac Kompletteringsfoder Propasta 15 ml

  ZooLac Kompletteringsfoder Propasta 15 ml
  ZooLac Kompletteringsfoder är en pasta för etablering, upprätthållande och balansering av bakteriefloran i mag-tarmkanalen hos husdjur.
 • PlaqueOff Katt

  PlaqueOff Katt
  PlaqueOff Katt motverkar tandsten, ger bättre andedräkt och ett friskt tandkött. Det är ett 100 % naturligt kompletteringsfoder som effektivt motverkar tandsten och dålig andedräkt hos katter.
 • Avital Flex Tablett

  Avital Flex Tablett
  Avital Flex Tablett är ett kosttillskott i tablettform som främjar och underhåller en god ledhälsa hos ditt sällskapsdjur. Regelbunden användning av ledvårdsprodukter kan öka djurets livskvalitet och välbefinnande markant, ge det minskad smärta i leder, smidigare och starkare rörelser.
 • Kmr Mjölkersättning Pulver 170 g

  Kmr Mjölkersättning Pulver 170 g
  Kmr modersmjölkersättning är vetenskapligt framställd så att den liknar kattens mjölk så mycket som möjligt. Ger kattungar de bästa förutsättningarna att växa och utvecklas normalt. Flaskset och nappar kan köpas separat.
 • CatMalt

  CatMalt
  CatMalt är en kombination av maltextrakt och flytande paraffin för att hjälpa katten att göra sig av med hårbollar.
 • Kosttillskott Kattunge - multivitamin

  Kosttillskott Kattunge - multivitamin
  Booster för kattungar! Passar även dräktiga och digivande honkatter!Multivitaminpasta för kattungar som stöder kattungens tillväxt och stärker kattungens immunförs
 • Svenska Djurapoteket Glukosamin 120 g

  Svenska Djurapoteket Glukosamin 120 g
  Svenska Djurapotekets Glukosamin är ett av de mest vanliga ledpreparatet på marknaden idag för att bromsa utvecklingen av atros. Glukosamin hjälper till att bevara friskt brosk och stimulerar nybildningsprocessen av skadat brosk. Produkten innehåller även inulin som hjälper ditt djur att få ett bättre upptag av glukosamin.
 • Beaphar Lactol Kitten Milk

  Beaphar Lactol Kitten Milk
  Beaphar Lactol Kitten Milk är en erättningsföda för nyfödda kattungar. Det är också ett tillskottsfoder för dräktiga, digivande eller sjuka katter.
 • Svenska Djurapoteket Vätskeersättning

  Svenska Djurapoteket Vätskeersättning
  Svenska Djurapoteket Vätskeersättning är utvecklad för att ge din hund eller katt snabb näring och de viktigaste elektrolyterna som behövs för återhämtning vid ex akut diarré, måttlig uttorkning eller för återhämtning vid hårt arbete för aktiva hundar.
 • ZooLac Kompletteringsfoder Propasta 32 ml

  ZooLac Kompletteringsfoder Propasta 32 ml
  ZooLac Kompletteringsfoder är en pasta för etablering, upprätthållande och balansering av bakteriefloran i mag-tarmkanalen hos husdjur.
 • Denamarin Advanced 90 mg

  Denamarin Advanced 90 mg
  Denamarin Advanced är ett levertillskott för hundar och katter som används för behandling av leversjukdomar. Denamarin kan även användas i förebyggande syfte.
 • Avital Vitamin C

  Avital Vitamin C
  Avital Vitamin C är ett kosttillskott av C-vitamin (askorbinsyra). Passar för marsvin, hundar och katter.
 • Virbac Megaderm 4 ml

  Virbac Megaderm 4 ml
  Megaderm är ett fodertillskott för hund och katt som innehåller essentiella fettsyror samt vitamin A och E, som hjälper att förstärka hudens barriärfunktion och förbättra pälskvalitèn.
 • Aptus Multicat Tabletter

  Aptus Multicat Tabletter
  Multicat används för att trygga kattens dagliga behov av vitaminer och mineraler. Multicat tabletten har smak av lax som gör att de flesta katter tycker om den och äter den självmant.
 • Diarsanyl 60 ml

  Diarsanyl 60 ml
  Diarsanyl är ett dietfodertillskott som motverkar störningar i mag och tarmkanalen och kan ges till katter, hundar, hästar, kalvar samt övriga enkelmagade djur.
 • Aptus Biorion Tabletter Hud och päls Klor och tassar

  Aptus Biorion Tabletter Hud och päls Klor och tassar
  Biorion tabletter är ett fodertillskott som innehåller biotin och metionin för tillväxt och vård av päls samt klor hos hund och katt.
 • PlaqueOff Pulver 60 g

  PlaqueOff Pulver 60 g
  PlaqueOff är ett 100 % naturligt kompletteringsfoder som effektivt motverkar tandsten, ger bättre andedräkt och ett friskt tandkött hos hundar och katter.
 • Nappflaska Med Napp Large

  Nappflaska Med Napp Large
  Extra nappflaska och napp till Kmr och Esbilac Nursing Kit.
 • Svenska Djurapoteket Laxolja 500 ml

  Svenska Djurapoteket Laxolja 500 ml
  Svenska Djurapoteks laxolja till hund och katt är av högsta kvalitet och kommer från Norsk lax. Oljan innehåller Omega 3 och 6 som ger en frisk hud och glansig päls. Laxolja har också en positiv inverkan på hjärta, kärl samt leder.
 • Swedencare Easypill Katt

  Swedencare Easypill Katt
  Swedencare Easypill Katt förenklar utdelningen av piller med en smaklig deg att gömma dem i.
 • Avital Flex 140 g

  Avital Flex 140 g
  Avital Flex är ett kosttillskott i pulverform som främjar och underhåller en god ledhälsa hos ditt sällskapsdjur. Regelbunden användning av ledvårdsprodukter kan öka djurets livskvalitet och välbefinnande markant, ge det minskad smärta i leder, smidigare och starkare rörelser.
 • Multicat vitamintabletter Aptus

  Multicat vitamintabletter Aptus
  Aptus Multicat - mineralfodertillskott till din kattAptus Multicat är ett kosttillskott med laxsmak till din katt innehållande vitaminer samt spårämnen.Mul
 • Synbiotic D-C

  Synbiotic D-C
  Synbiotic D-C är ett högkoncentrerat Pro och Prebiotokum som förebygger och motverkar obalans i mage och tarm.
 • Aptus Nutrisal Pulver

  Aptus Nutrisal Pulver
  Vätskeersättning till hund och katt för att upprätthålla vätskebalansen. Vid diarré går stora mängder vätska förlorad ur kroppen. Om inte vätskan ersätts är det risk för att djuret torkar ut. Hårt arbetande hundar kan med fördel ges vätskeersättning för att få tillbaka energi snabbt och få en snabbare återhämtning efter t.ex. jakt.
 • Royal Canin Babycat Milk

  Royal Canin Babycat Milk
  Royal Canin Babycat Milk är en komplett mjölkersättning för kattungar, från födsel till avvänjning. Mjölkens sammansättning är så lik en katthonas modersmjölk som möjligt med högt energi- och proteininnehåll för harmonisk tillväxt.
 • Wepharm WeHemo

  Wepharm WeHemo
  Wepharm WeHemo är ett kompletteringsfoder för hund och katt som används för att bekämpa eller minska risken för hypokalemi. Rikt på vitaminer och mineraler som är viktiga för metabolism och uppbyggnad av röda blodkroppar.
 • Ipakitine

  Ipakitine
  Ipakitine är ett understödjande fodertillskott vid kronisk njurinsufficiens hos hundar och katter.
 • Aptus FeliLysin

  Aptus FeliLysin
  Aptus FeliLysin stärker kattens naturliga försvar, särskilt mot herpesvirus som orsakar kattsnuva. Tuggbitarna har en god smak av kyckling.
 • Virbac Pronefra 60 ml

  Virbac Pronefra 60 ml
  Pronefra är ett fodertillskott för hundar & katter som hjälper till att bromsa utvecklingen av kronisk njursvikt.
 • Zentonil Advanced 30 tabl 200 mg

  Zentonil Advanced 30 tabl 200 mg
  Zentonil Advanced är ett dietiskt fodertillskott med SAMe och silybin som understödjer leverfunktionen hos hund och katt.
 • Wepharm WeNefro 100 ml

  Wepharm WeNefro 100 ml
  Wepharm WeNefro är ett kosttillskott som stöttar njurfunktionen och hjälper till vid kroniska njurproblem. Produkten kan användas till både hund och katt.
 • Canikur Pro Pasta 60 ml

  Canikur Pro Pasta 60 ml
  Canikur Pro Pasta användas till hundar och katter som har problem med mag-tarm kanalen, och den hjälper till att lindra symptomen samt återställa den naturliga tarmbalansen. Canikur kan också användas vid stressiga situationer för att minska risken för diarré, exempelvis, veterinärbesök och tävlingar. Pastan lämpar sig även väl att användas efter diarré för att snabbt återställa den naturliga tarmfloran. Canikur Pro är välsmakande.
 • Mild Vitamin Katt

  Mild Vitamin Katt
  Diafarm Mild Vitamin till katter för en blank och fin päls.
 • Dechra Redonyl Ultra 150 mg

  Dechra Redonyl Ultra 150 mg
  Dechra Redonyl Ultra är ett kompletteringsfoder som verkar för att stödja hudens barriärfunktion hos hundar och katter som har känslig eller irriterad hud.
 • Majstor Boost

  Majstor Boost
  Majstor Boost är det perfekta kosttillskottet för dig som behöver boosta din hund eller katts hud, päls och skelett. Kosttillskottet innehåller rikligt med MSM, EPA och DHA.
 • Veterinary Diets Rehydration Support

  Veterinary Diets Rehydration Support
  Rehydration Support är ett kompletteringsfoder för hundar och katter som minskar absorptionsstörningar i tarmsystemet. Dietfodret innehåller en hög halt av elektrolyter och ingredienser av hög smältbarhet.
 • Entero-Chronic

  Entero-Chronic
  Entero-Chronic är en produkt för hund och katt som behandlar kroniska inflammatoriska tarmproblem. Produkten minskar inflammationen, skyddar och reparerar tarmslemhinnan samt ger näring till de nyttiga tarmbakterinerna. Entero-Chronic minskar lokal inflammation med 60% och motverkar viktnedgång.
 • FourFriends Hairball Cat

  FourFriends Hairball Cat
  FourFriends Hairball håller kattens päls blank och huden frisk samtidigt som den underlättar passagen av hårbollar.
 • AminAvast Katt

  AminAvast Katt
  AminAvast är en kombination av aminosyror och peptider som stabiliserar och förbättrar katters njurvärden.
 • Seraquin 800 mg

  Seraquin 800 mg
  Seraquin är ett naturligt fodertillskott för hund och katt som understödjer den normala funktionen i ledbrosk, ledkapslar, senor och ledband. Seraquin styrker och underhåller rörelseapparaten och håller djuret friskt och aktivt längst möjligt. Du kan ge Seraquin till din hund eller katt under hela livet. Seraquin är ett av de mest sålda fodertillskotten i Sverige.
 • Swedencare Revital Aid

  Swedencare Revital Aid
  Swedencare Revital Aid är ett kompletteringsfoder med vitaminer och mineraler för hund och katt. Produkten har en mycket smaklig gelform.
 • Svenska Djurapoteket Omega 3

  Svenska Djurapoteket Omega 3
  Svenska Djurapoteket Omega 3 med EPA/DHA bidrar till normal hjärtfunktion, hjärnfunktion och blodfetter samt att bibehålla en normal synförmåga. Bidrar även till ledernas normala rörlighet och smidighet.
 • Canikur Tabletter

  Canikur Tabletter
  Canikur tabletter används till hundar och katter vid lättare och akut diarré och kan användas samtidigt med annan behandling vid komplicerad diarré.
 • Svenska Djurapoteket Spirulina Tabletter

  Svenska Djurapoteket Spirulina Tabletter
  Svenska Djurapotekets Spirulina är en alg som fungerar bra som kompletteringsfoder då den stäker immunförsvaret, ger en friskare hud och glansigare päls. Produkten kan också användas som detox för att rensa ut gifter och tungmetaller.
 • iHarmoni

  iHarmoni
  iHarmoni har en lugnande inverkan på din hund eller katt och motverkar psykisk stress och oro.
 • Kattgräs från JollyPaw

  Kattgräs från JollyPaw
  Katt gräs som du odlar upp själv i medföljande låda. Vattna och placeras i ett varmt och ljust område. När gräset blivit 4-5 cm så kan katten börja äta av gräset. Katter äter kattgräs för att underlätta matsmältningen. Det gäller
 • Cystophan 240 st

  Cystophan 240 st
  Cystophan är ett kosttillskott som motverkar och förebygger urinvägsproblem hos katt (idiopatisk cystit). Cystophan har även en lugnande effekt på katten. Stressavlastning är en viktigt del i behandlingen av urinvägsproblem och Cystophan är det första kosttillskottet som även motverkar stress.
 • ZooLac Kompletteringsfoder Propasta 60 ml

  ZooLac Kompletteringsfoder Propasta 60 ml
  ZooLac Kompletteringsfoder är en pasta för etablering, upprätthållande och balansering av bakteriefloran i mag-tarmkanalen hos husdjur.
 • Calo-Pet

  Calo-Pet
  Calo-Pet är näringsmässig återhämtning för hund och katt.
 • Salmopet 300 ml

  Salmopet 300 ml
  Salmopet laxolja för hund och katt innehåller rikligt med Omega fettsyror och är välkänd för sina positiva effekter, exempelvis frisk och fin päls, reducerad pälsfällning samt läkande av såriga trampdynor.
ilead