Vitaminer & Tillskott

Ibland drabbas katter av sjukdomar och kan behöva stärkas i deras näringsintag med vitaminer eller tillskott. Det finns allmänna kosttillskott och speciella för till exempel tandsten, urinvägsproblem eller tarmfloran. Cystophan till exempel som förebygger och behandlar urinvägsproblem. Vetoquinol Flexadin används till husdjur med artros.

Populärt inom vitaminer & tillskott

 • Aptus Calphosum D Pulver

  Aptus Calphosum D Pulver
  Calphosum D Pulver är ett kosttillskott för hund och katt med kalcium, fosfor och vitaminer. Detta är ett viktigt tillskott om man utfodrar med hemlagat foder, eller när aptiten är nedsatt samt till dräktiga och digivande tikar.
 • Cystophan 30 st

  Cystophan 30 st
  Cystophan är ett kosttillskott som motverkar och förebygger urinvägsproblem hos katt (idiopatisk cystit). Cystophan har även en lugnande effekt på katten. Stressavlastning är en viktigt del i behandlingen av urinvägsproblem och Cystophan är det första kosttillskottet som även motverkar stress.
 • Pro-Kolin+ 60 ml

  Pro-Kolin+ 60 ml
  Pro-Kolin+ är framtaget för hundar och katter med diarré eller kräkningar och stärker, lugnar samt skyddar tarmen. Pro-Kolin+ kan både ges före och efter diarré och återställer snabbt den naturliga tarmbalansen.
 • Flexadin Plus Min 90 bitar

  Flexadin Plus Min 90 bitar
  Flexadin Plus är ett dietiskt fodertillskott för hundar och katter med artros.

Fler tips på vitaminer & tillskott

 • Seraquin 800 mg

  Seraquin 800 mg
  Seraquin är ett naturligt fodertillskott för hund och katt som understödjer den normala funktionen i ledbrosk, ledkapslar, senor och ledband. Seraquin styrker och underhåller rörelseapparaten och håller djuret friskt och aktivt längst möjligt. Du kan ge Seraquin till din hund eller katt under hela livet. Seraquin är ett av de mest sålda fodertillskotten i Sverige.
 • Avital Vitamin E

  Avital Vitamin E
  Avital Vitamin E är ett E-vitaminpreparat i praktisk pumpflaska. E-vitamin är viktigt för motståndskraften hos djuren. Det fungerar som en naturlig antioxidant som bekämpar fria radikaler. Passar hundar och katter.
 • Jästtablett med Omega 3 fiskolja

  Jästtablett med Omega 3 fiskolja
  Diafarms jästtabletter med extra Omega 3 har ett högt innehåll av proteiner med högt biologiskt värde samt B-vitaminer och spormineraler.
 • Svenska Djurapoteket Omega 3

  Svenska Djurapoteket Omega 3
  Svenska Djurapoteket Omega 3 med EPA/DHA bidrar till normal hjärtfunktion, hjärnfunktion och blodfetter samt att bibehålla en normal synförmåga. Bidrar även till ledernas normala rörlighet och smidighet.
 • Diarsanyl 10 ml

  Diarsanyl 10 ml
  Diarsanyl är ett dietfodertillskott som motverkar störningar i mag och tarmkanalen och kan ges till katter, hundar, hästar, kalvar samt övriga enkelmagade djur.
 • Swedencare Revital Aid

  Swedencare Revital Aid
  Swedencare Revital Aid är ett kompletteringsfoder med vitaminer och mineraler för hund och katt. Produkten har en mycket smaklig gelform.
 • Dr. Baddaky Omega-3 Kapslar 100 kapslar

  Dr. Baddaky Omega-3 Kapslar 100 kapslar
  Dr. Baddaky Omega-3 är ett kosttillskott för hund, katt och häst som innehåller en mycket hög halt av Omega 3 fettsyror och har en positiv inverkan på hud, päls, leder och njurar.
 • Mjukt kattgräs, vitaminberikat, odlingskit

  Mjukt kattgräs, vitaminberikat, odlingskit
  Kattgräsfrön med substrat samt odlingsbehållare, så att ni kan odla kattgräs hemma till er kissemiss. Allt som behövs hemma är vatten&hellip:
 • Wepharm WeNzyme

  Wepharm WeNzyme
  Wepharm WeNzyme är ett kompletteringsfoder som riktar sig till hundar och katter med sjukdomen EPI.
 • Entero-Chronic

  Entero-Chronic
  Entero-Chronic är en produkt för hund och katt som behandlar kroniska inflammatoriska tarmproblem. Produkten minskar inflammationen, skyddar och reparerar tarmslemhinnan samt ger näring till de nyttiga tarmbakterinerna. Entero-Chronic minskar lokal inflammation med 60% och motverkar viktnedgång.
 • Svenska Djurapoteket Glukosamin 120 g

  Svenska Djurapoteket Glukosamin 120 g
  Svenska Djurapotekets Glukosamin är ett av de mest vanliga ledpreparatet på marknaden idag för att bromsa utvecklingen av atros. Glukosamin hjälper till att bevara friskt brosk och stimulerar nybildningsprocessen av skadat brosk. Produkten innehåller även inulin som hjälper ditt djur att få ett bättre upptag av glukosamin.
 • Enisyl-F Pasta

  Enisyl-F Pasta
  Enisyl-F är en pasta som hjälper till att öka kattens motståndsförmåga och stärker kattens immunförsvar.
 • Stomax

  Stomax
  Stomax är en magprodukt utvecklad för hundar och katter som främjar den naturliga bakteriefloran i tarmen.
 • Svenska Djurapoteket Nypon

  Svenska Djurapoteket Nypon
  Nypon från Svenska Djurapoteket är framtaget för att ge din hund eller katt mera energi och främja rörligheten.
 • Kmr Mjölkersättning Pulver 170 g

  Kmr Mjölkersättning Pulver 170 g
  Kmr modersmjölkersättning är vetenskapligt framställd så att den liknar kattens mjölk så mycket som möjligt. Ger kattungar de bästa förutsättningarna att växa och utvecklas normalt. Flaskset och nappar kan köpas separat.
 • Salmopet 100 ml

  Salmopet 100 ml
  Salmopet laxolja för hund och katt innehåller rikligt med Omega fettsyror och är välkänd för sina positiva effekter, exempelvis frisk och fin päls, reducerad pälsfällning samt läkande av såriga trampdynor.
 • Uro-Pet

  Uro-Pet
  Uro-Pet förebygger bildning av struvitkristaller / struvitstenar hos hund och katt.
 • Virbac Megaderm 8 ml

  Virbac Megaderm 8 ml
  Megaderm är ett fodertillskott för hund och katt som innehåller essentiella fettsyror samt vitamin A och E, som hjälper att förstärka hudens barriärfunktion och förbättra pälskvalitèn.
 • Pro-Fibre

  Pro-Fibre
  Pro-Fibre är ett fiberrikt fodertillskott som hjälper till att få en balans i mag-tarmkanalen hos hundar och katter efter kräkningar och diarré.
 • Kattgodis Vitabe mjölkpastiller med B-vitamin

  Kattgodis Vitabe mjölkpastiller med B-vitamin
  Kattgodis till din kissemiss!Populära mjölkpastiller med B-vitamin, knaprigt och gott belöningsgodis när din katt varit extra duktig. VitaBe innehåller B-vitami
 • Oralade Katt

  Oralade Katt
  Oralade är en välsmakande vätskeersättning och näringstillskott i form av en färdigblandad vätska. Oralade finns även för hund.
 • Kmr Mjölkersättning Pulver 340 g

  Kmr Mjölkersättning Pulver 340 g
  Kmr modersmjölkersättning är vetenskapligt framställd så att den liknar kattens mjölk så mycket som möjligt. Ger kattungar de bästa förutsättningarna att växa och utvecklas normalt. Flaskset och nappar kan köpas separat.
 • Vitakraft Kattgräs Refill

  Vitakraft Kattgräs Refill
  Vitakraft Kattgräs hjälper katter få upp hårbollar samtidigt som de får näringstillskott.
 • Beaphar Lactol Kitten Milk

  Beaphar Lactol Kitten Milk
  Beaphar Lactol Kitten Milk är en erättningsföda för nyfödda kattungar. Det är också ett tillskottsfoder för dräktiga, digivande eller sjuka katter.
 • Multicat vitamintabletter Aptus

  Multicat vitamintabletter Aptus
  Aptus Multicat - mineralfodertillskott till din kattAptus Multicat är ett kosttillskott med laxsmak till din katt innehållande vitaminer samt spårämnen.Mul
 • Svenska Djurapoteket Grönläppad Mussla 360 tabletter

  Svenska Djurapoteket Grönläppad Mussla 360 tabletter
  Svenska Djurapotekets Grönläppad Mussla främjar ledernas normala funktion och är en viktig byggsten för ledbrosket. Det finns studier som visar att Grönläppad mussla ger en förbättrad rörlighet efter sex veckors användning.
 • Kmr Mjölkersättning Färdigblandad 325 ml

  Kmr Mjölkersättning Färdigblandad 325 ml
  Kmr modersmjölkersättning är vetenskapligt framställd så att den liknar kattens mjölk så mycket som möjligt. Ger kattungar de bästa förutsättningarna att växa och utvecklas normalt Flaskset och nappar kan köpas separat.
 • Svenska Djurapoteket Laxolja 1000 ml

  Svenska Djurapoteket Laxolja 1000 ml
  Svenska Djurapoteks laxolja till hund och katt är av högsta kvalitet och kommer från Norsk lax. Oljan innehåller Omega 3 och 6 som ger en frisk hud och glansig päls. Laxolja har också en positiv inverkan på hjärta, kärl samt leder.
 • Pro-Kolin+ 15 ml

  Pro-Kolin+ 15 ml
  Pro-Kolin+ är framtaget för hundar och katter med diarré eller kräkningar och stärker, lugnar samt skyddar tarmen. Pro-Kolin+ kan både ges före och efter diarré och återställer snabbt den naturliga tarmbalansen.
 • Cystease

  Cystease
  Cystease är ett kosttillskott som motverkar och förebygger urinvägsproblem hos katt (idiopatisk cystit).
 • Salmopet 300 ml

  Salmopet 300 ml
  Salmopet laxolja för hund och katt innehåller rikligt med Omega fettsyror och är välkänd för sina positiva effekter, exempelvis frisk och fin päls, reducerad pälsfällning samt läkande av såriga trampdynor.
 • Aktiv Hip & Joint

  Aktiv Hip & Joint
  Svensktillverkade Aktiv Hip&Joint är 100% vegetabiliskt vilket är bra för hundar med allergier och kan hjälpa stela hundar att få tillbaka rörligheten och fortsätta med ett aktivt liv på ett naturligt sätt.
 • Reconvalescent Cat Pasta

  Reconvalescent Cat Pasta
  Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till katt som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation. Pastan innehåller essentiella aminosyror, essentiella fettsyror, viktiga vitaminer och energi i form av kycklingfett.
 • Wepharm WeJoint Small Breeds and Cat

  Wepharm WeJoint Small Breeds and Cat
  Wepharm WeJoint Small Breeds and Cat är ett kosttillskott som främjar en god ledhälsa. Det är innovativt och unikt formulerat för att vara stärkande, återuppbyggande av leden och samtidigt kontrollera smärta och inflammation.
 • Nursing Kit Small

  Nursing Kit Small
  Specialdesignat flaskset till modersmjölkersättning.
 • ZooLac Kompletteringsfoder Propasta 15 ml

  ZooLac Kompletteringsfoder Propasta 15 ml
  ZooLac Kompletteringsfoder är en pasta för etablering, upprätthållande och balansering av bakteriefloran i mag-tarmkanalen hos husdjur.
 • Kosttillskott Kattunge - multivitamin

  Kosttillskott Kattunge - multivitamin
  Booster för kattungar! Passar även dräktiga och digivande honkatter!Multivitaminpasta för kattungar som stöder kattungens tillväxt och stärker kattungens immunförs
 • Avital Flex Tablett

  Avital Flex Tablett
  Avital Flex Tablett är ett kosttillskott i tablettform som främjar och underhåller en god ledhälsa hos ditt sällskapsdjur. Regelbunden användning av ledvårdsprodukter kan öka djurets livskvalitet och välbefinnande markant, ge det minskad smärta i leder, smidigare och starkare rörelser.
 • ZooLac Kompletteringsfoder Propasta 60 ml

  ZooLac Kompletteringsfoder Propasta 60 ml
  ZooLac Kompletteringsfoder är en pasta för etablering, upprätthållande och balansering av bakteriefloran i mag-tarmkanalen hos husdjur.
 • Mulltiva® Hairball

  Mulltiva® Hairball
  Mulltiva® Hairball har en innovativ sammansättning som eliminerar uppäten päls och återställer även torr och mjällig hud samt återfuktar elasticiteten i hud och päls. Mulltiva® Hairball förhindrar således överdriven fällning och förhindrar samtidigt bildandet av nya hårbollar.
 • Viacutan Plus Pumpflaska

  Viacutan Plus Pumpflaska
  Viacutan Plus är specialutvecklat för hundar och katter och innehåller en optimal kombination av Omega 3 och Omega 6 essentiella fettsyror. Vid brist på dessa fettsyror blir huden torr och skorvig och djuret kliar sig.
 • Veterinary Diets Rehydration Support

  Veterinary Diets Rehydration Support
  Rehydration Support är ett kompletteringsfoder för hundar och katter som minskar absorptionsstörningar i tarmsystemet. Dietfodret innehåller en hög halt av elektrolyter och ingredienser av hög smältbarhet.
 • Kmr Mjölkersättning Färdigblandad 236 ml

  Kmr Mjölkersättning Färdigblandad 236 ml
  Kmr modersmjölkersättning är vetenskapligt framställd så att den liknar kattens mjölk så mycket som möjligt. Ger kattungar de bästa förutsättningarna att växa och utvecklas normalt Flaskset och nappar kan köpas separat.
 • Zentonil Advanced 30 tabl 100 mg

  Zentonil Advanced 30 tabl 100 mg
  Zentonil Advanced är ett dietiskt fodertillskott med SAMe och silybin som understödjer leverfunktionen hos hund och katt.
 • Majstor Stomak

  Majstor Stomak
  Majstor Stomak är ett naturligt kosttillskott för hundar och katter som används för att återställa tarmfunktionen vid besvär med tarm och mage. Hundar och katter kan ibland blir lite lösa och dåliga i magen av stress, dålig mat eller av att helt enkelt fått i sig något olämpligt.
 • Dasuquin för Katt

  Dasuquin för Katt
  Dasuquin Advanced är en unik kombination av glukosaminer, kondroitinsulfat, ASU (avoca extrakt), grönt tee och indisk rökelse (Boswellia serrata) som tillsammans hjälper till att minska inflamationer och främjar kattens leder.
 • Avital Laxolja 300 ml

  Avital Laxolja 300 ml
  Avital Laxolja har många hälsofördelar och lämpar sig för både hund och katt. Den dämpar inflammationer och ökar återhämtningsförmågan efter fysisk ansträngning. Den bidrar bland annat till hög vitalitet och elastisk hud.
 • Ipakitine

  Ipakitine
  Ipakitine är ett understödjande fodertillskott vid kronisk njurinsufficiens hos hundar och katter.
 • Aktiv Mun & Mage Mun och tänder Mage och tarm

  Aktiv Mun & Mage Mun och tänder Mage och tarm
  Svensktillverkade Aktiv Mun&Mage med Spirulina och Islandslav ökar salivationen i munnen som sköljer bort bakterier, är antiinflammatorisk effekt & samtidigt är effektiv mot dålig andedräkt och dålig mage.
ilead