Canagan våtfoder

Här har vi samlat det breda utbudet av blötmat från märket Canagan Cat. Våtfodret är förpackat i praktiska portionspåsar eller konservburkar. Det finns olika smaker och vissa är optimerade för kattungar (Kitten).

Populärt inom Canagan våtfoder

 • Canagan Cat Chicken & Herring

  Canagan Cat Chicken & Herring
  Canagan Cat Chicken & Herring är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling och sill!
 • Canagan Cat Fresh Chicken

  Canagan Cat Fresh Chicken
  Canagan Cat Fresh Chicken är ett spannmålsfritt våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling!
 • Canagan Cat Chicken & Turkey

  Canagan Cat Chicken & Turkey
  Canagan Cat Chicken & Turkey är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling och kalkon!
 • Canagan Cat Tonfisk Med Räkor

  Canagan Cat Tonfisk Med Räkor
  Canagan Cat Tonfisk Med Räkor är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig tonfisk och räkor!

Fler tips på Canagan våtfoder

 • Canagan Cat Kyckling Med Havsabborre

  Canagan Cat Kyckling Med Havsabborre
  Canagan Cat Kyckling Med Havsaborre är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling och havsabborre!
 • Canagan Cat Kyckling Med Sardiner

  Canagan Cat Kyckling Med Sardiner
  Canagan Cat Kyckling Med Sardiner är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling och sardiner!
 • Canagan Cat Kyckling Med Lax

  Canagan Cat Kyckling Med Lax
  Canagan Cat Kyckling Med Lax är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling och lax!
 • Canagan Cat Chicken

  Canagan Cat Chicken
  Canagan Cat Chicken är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling!
 • Canagan Cat Kitten Kyckling

  Canagan Cat Kitten Kyckling
  Canagan Cat Kitten Kyckling är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din kattunge rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling!
 • Canagan Cat Chicken & Salmon

  Canagan Cat Chicken & Salmon
  Canagan Cat Chicken & Salmon är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling och lax!
 • Canagan Cat Ocean Tuna

  Canagan Cat Ocean Tuna
  Canagan Cat Ocean Tuna är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig tonfisk!
 • Canagan Cat Chicken Senior

  Canagan Cat Chicken Senior
  Canagan Cat Chicken Senior är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att passa seniora eller steriliserade katter. Fylld med massa smaskig kyckling!
 • Canagan Cat Kyckling Med Grönsaker

  Canagan Cat Kyckling Med Grönsaker
  Canagan Cat Kyckling Med Grönsaker är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling och grönsaker!
 • Canagan Cat Chicken & Duck

  Canagan Cat Chicken & Duck
  Canagan Cat Chicken & Duck är ett spannmålsfritt komplett våtfoder som är välbalanserat för att ge din katt rätt näring. Fylld med massa smaskig kyckling och anka!
ilead