Little BigPaw våtfoder

Populärt inom Little BigPaw våtfoder

 • Little BigPaw Gourmet Tender Duck Mousse 85 g

  Little BigPaw Gourmet Tender Duck Mousse 85 g
  Little BigPaw Gourmet Kycklingmousse för Kattungar: Näring för en sund start i livet 85gLittle BigPaw Gourmet Kycklingmousse är ett spannmåls- och sockerfritt våtfoder för kattungar, framtaget med omsorg för att stödja en sund tillväxt och utveckling. Med 70% färsk kyckling som huvudingrediens, och en rik komposition av vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror, ger detta foder din kattunge allt den behöver för att må bra och växa sig stark.Fördelar Little BigPaw Gourmet Kycklingmousse för Kattungar:100% naturligt: Inga konserveringsmedel, smakämnen, färgämnen, soja eller mjölkprodukter.Komplett foder: Innehåller alla vitaminer och mineraler för en optimal näringsbalans.Hög kötthalt: 70% färsk kyckling för en lättsmält och välsmakande proteinkälla.Stödjer immunförsvaret: A-, D- och E-vitaminer för starka tänder och ben.Hälsosam hud och päls: Omega-fettsyror för en glansig och mjuk päls.Bra för hjärta och ögon: Taurin för kattens vitala organfunktioner.Tillverkat i Storbritannien: Högkvalitativa ingredienser och produktionsprocesser.Flexibel servering: Kan ges separat eller blandas med torrfoder.
 • Little BigPaw Gourmet Tender Turkey Mousse 85 g

  Little BigPaw Gourmet Tender Turkey Mousse 85 g
  Little BigPaw Gourmet Kalkonmousse för Kattungar: Ett naturligt och komplett våtfoder för din kattunges välbefinnandeLittle BigPaw Gourmet  Kalkonmousse är ett spannmåls- och sockerfritt våtfoder för kattungar, framtaget med omsorg för att stödja en sund tillväxt och utveckling. Med färsk kalkon som huvudingrediens, och en rik komposition av vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror, ger detta foder din kattunge allt den behöver för att må bra och växa sig stark.Fördelar:100% naturligt: Inga konserveringsmedel, smakämnen, färgämnen, soja eller mjölkprodukter.Komplett foder: Innehåller alla vitaminer och mineraler för en optimal näringsbalans.Hög kötthalt: färsk kalkon för en lättsmält och välsmakande proteinkälla.Stödjer immunförsvaret: A-, D- och E-vitaminer för starka tänder och ben.Hälsosam hud och päls: Omega-fettsyror för en glansig och mjuk päls.Bra för hjärta och ögon: Taurin för kattens vitala organfunktioner.Tillverkat i Storbritannien: Högkvalitativa ingredienser och produktionsprocesser.Flexibel servering: Kan ges separat eller blandas med torrfoder.
 • Little BigPaw Gourmet Atlantic Salmon Mousse 85 g

  Little BigPaw Gourmet Atlantic Salmon Mousse 85 g
  Little BigPaw Gourmet Laxmousse: En oemotståndlig smakuupplevelse för din kattNaturligt och näringsrikt våtfoder i mousseformLittle BigPaw Gourmet Laxmousse är en delikatess för kräsna katter. Med sin krämiga moussekonsistens och oemotståndliga smak av lax, kyckling och kycklinglever, blir detta laxmousse en favorit hos de flesta katter. Samtidigt ger den en komplett och näringsrik kost för en sund och vital katt.Fördelar:100% naturligt: Inga konserveringsmedel, smakämnen, färgämnen, soja eller mjölkprodukter.Komplett foder: Innehåller alla vitaminer och mineraler som din katt behöver.Hög kötthalt: 70% färsk lax, kyckling och kycklinglever för en lättsmält och välsmakande proteinkälla.Stödjer immunförsvaret: A-, D- och E-vitaminer för starka tänder och ben.Hälsosam hud och päls: Omega-fettsyror för en glansig och mjuk päls.Bra för hjärta och ögon: Taurin för kattens vitala organfunktioner.Tillverkat i Storbritannien: Högkvalitativa ingredienser och produktionsprocesser.Flexibel servering: Kan ges separat eller blandas med torrfoder.
 • Little BigPaw Gourmet Atlantic Ocean Fish Mousse 85 g

  Little BigPaw Gourmet Atlantic Ocean Fish Mousse 85 g
  Little BigPaw Gourmet Fiskmousse från Atlanten: Naturligt och näringsrikt våtfoder i mousseformLittle BigPaw Gourmet Fiskmousse från Atlanten är en delikatess för kräsna katter. Med sin krämiga moussekonsistens och oemotståndliga smak av fisk från Atlanten, kyckling och kycklinglever, blir detta våtfoder en favorit hos de flesta katter. Samtidigt ger den en komplett och näringsrik kost för en sund och vital katt.Fördelar:100% naturligt: Inga konserveringsmedel, smakämnen, färgämnen, soja eller mjölkprodukter.Komplett foder: Innehåller alla vitaminer och mineraler som din katt behöver.Hög kötthalt: 70% färsk fisk från Atlanten, kyckling och kycklinglever för en lättsmält och välsmakande proteinkälla.Stödjer immunförsvaret: A-, D- och E-vitaminer för starka tänder och ben.Hälsosam hud och päls: Omega-fettsyror för en glansig och mjuk päls.Bra för hjärta och ögon: Taurin för kattens vitala organfunktioner.Tillverkat i Storbritannien: Högkvalitativa ingredienser och produktionsprocesser.Flexibel servering: Kan ges separat eller blandas med torrfoder.

Fler tips på Little BigPaw våtfoder

 • Little BigPaw Gourmet Tender Chicken Mousse 85 g

  Little BigPaw Gourmet Tender Chicken Mousse 85 g
  Little BigPaw Gourmet Kycklingmousse: En oemotståndlig smakuupplevelse för din katt 85gLittle BigPaw Gourmet Kycklingmousse är ett naturligt och näringsrikt våtfoder i mousseform, perfekt för kräsna katter. Med sin krämiga moussekonsistens och oemotståndliga smak av kyckling och kycklinglever, blir detta våtfoder en favorit hos de flesta katter. Samtidigt ger den en komplett och näringsrik kost för en sund och vital katt.Fördelar:100% naturligt: Inga konserveringsmedel, smakämnen, färgämnen, soja eller mjölkprodukter.Komplett foder: Innehåller alla vitaminer och mineraler som din katt behöver.Hög kötthalt: 70% färsk kyckling och kycklinglever för en lättsmält och välsmakande proteinkälla.Stödjer immunförsvaret: A-, D- och E-vitaminer för starka tänder och ben.Hälsosam hud och päls: Omega-fettsyror för en glansig och mjuk päls.Bra för hjärta och ögon: Taurin för kattens vitala organfunktioner.Tillverkat i Storbritannien: Högkvalitativa ingredienser och produktionsprocesser.Flexibel servering: Kan ges separat eller blandas med torrfoder.Utfodringsrekommendationer:En katt på 4 kg behöver ca 100 g per dag. Justera mängden efter din katts individuella behov.Förvaring:Förvara svalt och torrt. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och förbrukas inom 2 dagar.