Klösbrädor

Låt din katt få möjlighet att sköta om sina klor på en klösbräda. Här listar vi exempel på klösbrädor som kan vara liggande på golvet, ställas i ett hörn eller väggmonteras. Klösbrädan hjälp din katt få utlopp för klösbehovet och du kanske slipper få möbler och inredning förstörd.

Populärt inom klösbrädor

Fler tips på klösbrädor

 • Klösträd Ambiance

  Klösträd Ambiance
 • I Love Happy Cats David Vägghängd Klösmöbel

  I Love Happy Cats David Vägghängd Klösmöbel
  I Love Happy Cats David Vägghängd KlösmöbelKatter trivs på höjder där de känner sig trygga och har överblick. Denna Vägghängd Klösmöbel är designad av kattbeteendevetaren Annaleen Brun och kan kombineras med andra I Love Happy Cats klätterväggar för en personlig klätterupplevelse.Väggdelen kan monteras på valfri plats och passar även i mindre hem. Den eleganta designen har en metallram och en stabil vågkartongyta – en favorit bland katter för klösmaterial.I Love Happy Cats David Vägghängd Klösmöbel är enkel att montera!Mått: 30 x 29 x 24 cm.
 • Klösbräda hörn - Klösbräda

  Klösbräda hörn - Klösbräda
  En stilren klösbräda som fästs på hörn och tar väldigt lite plats. Klösyotna är klädda i naturligt sisal som tillfredställer din katts klösbehov.  Tar lite plats.  Fästs på hörn.  Plyschklädsel.
 • TIAKI Watermelon klösmatta - röd

  TIAKI Watermelon klösmatta - röd
  Denna sisalmatta för katter är inte bara ett visuellt nöje, formad som en saftig vattenmelon, utan är också ett hållbart måste för alla miljömedvetna djurälskare. Utan användning av hårda oljor eller kemikalier är den här mattan en säker och naturlig klösupplevelse. Tillverkad av slitstark naturlig sisal, klarar klöspelaren från TIAKI även de vassa kattklorna och håller sig intakt betydligt längre än vanliga klöspelare av wellpapp. Den fast lindade strukturen i sisalrep minskar slitage och garanterar på så sätt långvarig lekglädje. Jämfört med klöspapp med kort livslängd håller sig denna matta stabil och utan splitter, så att din katt kan leva ut sitt naturliga klösbehov till fullo. Säg adjö till smutsiga möbler – placera bara klösmattan från TIAKI direkt på din pälsklings favoritplatser för att effektivt skydda soffan, mattan och andra inredningsartiklar. TIAKI klöspelare Watermelon im i korthet: Rolig klöspelare för katter Av slitstarkt sisal: populärt klösmaterial, håller längre än t.ex. papp I form av en vattenmelon: sommarkänsla året runt, vackert färgglad Med upphängning: för att torka eller klösa på horisontella ytor Obehandlat: fritt från skadliga oljor eller kemikalier Skyddar möblerna: ger en alternativ klösyta Glidsäker undersida: håller sig på plats Färg: röd, grön Material: 80 % sisal, 20 % Mått: L 42 x B 20 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Trixie bädd för hyllor, med klösvägg - L 33 × B 37 x H 48 cm

  Trixie bädd för hyllor, med klösvägg - L 33 × B 37 x H 48 cm
  Har du ett fack över i din bokhylla? Då föreslår vi att du fixar en mysig plats till din katt där. Sängen passar i hyllor som till exempel IKEA Kallax eller Expedit. Klösbrädan är utmärkt för kattens dagliga klovård. På den slitstarka sisalytan kan katten tillfredsställa sitt naturliga behov att klösa och vårda sina klor. När katten är färdig med sina klor kan den lägga sig i sängen och ta en vilsam tupplur. Den stabila kanten är mysig att luta sig mot och även det gosiga plyschöverdraget och den vändbara kudden gör sitt till för att katten ska trivas och må gott. Trixie Bett för hyllor, med klösbräda i överblick: Säng och klösbräda i ett, för katter För alla passande hyllor: som till exempel IKEA Kallax eller Expedit hyllor Sisal-klösbräda: att vässa klorna på istället för att använda dina mattor, möbler och tapeter för detta Säng med stabil kant: att luta sig mot Plyschöverdrag och vändbar kudde: särskilt mjuk och mysig Avtagbart kuddöverdrag "Hemlig" plats där katten kan dra sig tillbaka Skötsel: överdrag: tvättas i maskin i upp till 30 °C inlay: handtvätt Färg: säng: ljusgrå klösbräda: mörkbrun Material: säng: trä säng- och kuddöverdrag: 100 % polyester (plysch) fyllning kudden: skumgummi klösbräda: natur-sisal Mått: totala: L 33 x B 37 x H 48 cm liggyta: L 33 x B 29 cm kantens höjd: 10 cm klösbräda: B 17 x H 48 cm Hänvisning: Hyllan och andra dekorationer på bilden ingår inte i leveransen.
 • Trixie sisal-klösbräda - 70 x 17 cm (längd x bredd)

  Trixie sisal-klösbräda - 70 x 17 cm (längd x bredd)
  Denna klösbräda kan enkelt hängas upp i önskad höjd. Mått:60 cm x 11 cm, sisalmatta 55 cm x 11cm.70 cm x 17 cm, sisalmatta 62 cm x 15,5 cm.Det är ytterst viktigt för katten att den har möjlighet att vässa och vårda sina klor regelbundet. För att undvika att den använder dina möbler, mattor eller tapeter till detta, är det nödvändigt att den har andra möjligheter med lämpliga material tillgängligt. Sisal är en mycket kraftig naturfiber som hjälper katten att ta bort den yttre, slitna delen av klon, även kallad skida. Så förhindras att klorna bryts eller växer fel. Vänligen observera: Färgen på sisal-klösbrädan kan avvika från bildens, och kan ej väljas vid beställningen.
 • Kattklös med boll

  Kattklös med boll
  Klös bestående av en platta och pelare med en hängande boll som kommer i två grå nyanser. Pelare inklädd med sisal och plattan klädd i filtliknande material. Katter behöver möjlighet att få ”kloa”. Om man inte erbjuder en katt klösträd eller liknande så är risken stor att katten börjar klösa på möbler, golvet eller på tapeten. Du kan inte förhindra att katten klöser men du kan rikta om kattens uppmärksamhet från oönskade klösställen till en klösbräda eller liknande. Dock hjälper klösningen katten att trimma, samt rensa sina klor vilket är viktigt för dess mående. Mått: 30 x 30 x 41,5cm. Stimulerar kattens behov. Stilren design.
 • Karlie Bolly klösleksak - Ø 30,5 x 28 cm

  Karlie Bolly klösleksak - Ø 30,5 x 28 cm
  Klösbollen Bolly från Karlie inbjuder till att klösa och vässa klorna riktigt ordentligt. Med sin naturliga yta av lindat pappersrep passar den perfekt för regelbunden klovård och är ett bra sätt att avleda uppmärksamheten från möbler och mattor. Den stora bottenplattan är stabil, och tack vare det mjuka plyschöverdraget passar den även för känsliga tassar. Som en extra lekfull detalj finns även en liten boll av plysch som rullar runt på klösbollen Bolly från Karlie och gör att katten får lite mer motion varje dag. Så länge din pälskling tycker att det är kul kan den skjuta iväg lekbollen med tassarna för att sedan fånga den igen. Kattmöbeln ger en välkommen omväxling i vardagen och förblir intressant länge. Den har en genomtänkt funktion och passar dessutom fint in i alla inredningar med sin eleganta, enfärgade look. Karlie klösboll Bolly i överblick: Elegant klösboll för katter Perfekt för klovård: inlindad i pappersrep, inbjuder till att klösa och vässa klorna Stor bottenplatta: stabil, täckt med plysch, bekväm för tassarna Med lekboll: av mjuk plysch, lätt att fånga med klorna Kan användas direkt: behöver inte monteras ihop Stilig design: kompletterar en smakfull inredning Färg: grå Material: Klösboll: pappersrep Bottenplatta: spånskiva med plyschöverdrag (polyester) Lekboll: plysch (polyester) Mått: Totalt: Ø 30,5 x 28 cm Klösboll: Ø 26 cm inkl. sisal Bottenplatta: Ø 30 x H 2 cm Plyschboll på snöre: L 17,5 cm Plyschboll: Ø 4,5 cm Snöre: L 13 cm Observera: endast för inomhusbruk.
 • Kattklös i wellpapp med kattmynta - Kattklös med kattmynta

  Kattklös i wellpapp med kattmynta - Kattklös med kattmynta
  Aktivering för katten som gör att du slipper klös på möbler och tapeter. Katter älskar wellpapp då materialet är båda värmande att ligga på och lockande att klösa, riva och bita i. Katter behöver möjlighet att få ”kloa”. Om man inte erbjuder en katt klösträd eller liknande så är risken stor att katten börjar klösa på möbler, golvet eller på tapeten. Du kan inte förhindra att katten klöser men du kan rikta om kattens uppmärksamhet från oönskade klösställen till en klösbräda eller liknande. Denna produkt hjälper också katten att underhålla sina klor då genom klösning trimmas och rensas klorna.  Mått: 50 x 12 x 4,5 cm Med kattmynta som lockar katten. Doftfri. Robust wellpapp, återvinningsbar och miljövänlig. Enkel och flexibel montering på alla väggar.
 • KONG Play Spaces Catbana - Spaces Catbana

  KONG Play Spaces Catbana - Spaces Catbana
  KONG Play Spaces Catbana är en spännande och rolig aktiveringsleksak för din katt. Den fiffiga leksaken möjliggör flera typer av stimulans för din katt. Bland annat så finns det en klösbräda där din katt kan klösa. Produkten har även kattmynta i sig som gör att din katt känner välbefinnande och leklust. Kattleksaken fungerar också som ett gömställe för din katt. Låt din katt njuta av denna underbara leksak som är otroligt lätt att montera! Mått: 30,5x30,5x43 cm Aktiverar din katt. Stimulerar medfödda instinkter hos din katt.  Flera olika användningsområden för din katt att njuta av.
 • D&D Home Henny Kombinerad Klösbräda och Armstödsbricka

  D&D Home Henny Kombinerad Klösbräda och Armstödsbricka
  Klösbricka för soffa - D&D HennyOm din katt tenderar att klösa på soffan är D&D Henny en smart lösning. Denna klösbricka, designad i Nederländerna med en touch av nordisk stil, är tillverkad av björkträ med ett klöspanel och en flexibel filtbas på armstödet.Med två justerbara fästen passar klösbrädan de flesta soffor och fåtöljer. Dessutom fungerar armstödet som en bricka, vilket gör det både funktionellt och estetiskt.Mått: 25 x 10 x 55-40 cm.
 • Klösbräda Mimi Papp

  Klösbräda Mimi Papp
 • Trixie Cat Contour klösbräda - L 56 x B 21 cm (höjd x bredd)

  Trixie Cat Contour klösbräda - L 56 x B 21 cm (höjd x bredd)
  Om du inte har tillräckligt med utrymme för ett klösträd eller om din katt gillar att vässa klorna på väggen emellanåt är Trixie Cat Contour klösbräda ett bra tips! Den monteras enkelt på väggen och kan snabbt plockas ned igen. Klösbrädan är sött designad och har en lång sisalmatta. Där kan din kisse sköta sin dagliga klorvård och samtidigt stretcha och sträcka ut sig ordentligt medan den klöser. Trixie Cat Contour klösbräda i överblick: Roligt formad klösbräda, som en kattsilhuett Tillverkad av naturmaterial Lång klösyta Lätt att montera på väggen Kul design Material: trä/sisal Färg: natur/beige Mått: totala: L 56 x B 21 cm sisalmatta: L 46 x B 8 cm
 • Klösbräda Wavy Grå

  Klösbräda Wavy Grå
 • Junior Scratching Post Fleece Purple 47 cm

  Junior Scratching Post Fleece Purple 47 cm
  Kattungeklös - Juniorklösbräda för kattungar, unga katter & små vuxna katter. Gullig bas med tittuthål där det bor kattleksaker & en härligt fluffig plyschboll på fiskespö. Aktiverar din kattunges alla sinnen. Trixie Junior Scratching Post Light Lilac
 • Klösbräda Drift

  Klösbräda Drift
 • Klösbräda i papp för katt - Klösbräda

  Klösbräda i papp för katt - Klösbräda
  En enkel klösbräda tillverkad av papp som tillfredställer din katts klösbehov. Denna klösbräda hindrar även din katt från att klösa i dina vanliga möbler. Brädan innehåller kattmynta som stimulerar din katts lust att klösa på brädan.  Brädans mått: 13 x 48 cm.  Stiumulerar din katts klösbehov. Med kattmynta  För katter i alla åldrar.
 • Vera klösbräda - L 45 x B 20 cm

  Vera klösbräda - L 45 x B 20 cm
  Det behöver inte alltid vara ett stort klösträd: med klösmattan Vera får du ett platsbesparande alternativ där din lilla tiger kan ta hand om klorna. Klösmattan fästs enkelt på väggen och tar därför inte upp någon golvyta. Klösmattan Vera har en lång sisalyta som är perfekt för att vässa klorna, mysa och stretcha mot. Konstruktionen är stabil tack vare den robusta ramen av trä. Den naturliga, diskreta designen passar in i nästan alla inredningar. Klösmatta Vera i korthet: Väggmonterad klösbräda för katter Lång sisalmatta: perfekt för att stretcha, sträcka på sig och vässa klorna Behöver ingen golvyta: perfekt för små rum Stabil konstruktion: ram av robust limträ Med roliga kattöron, enkel, naturlig design Kan skydda möbler och tapeter från klösmärken Enkel att montera, monteringsmaterial ingår Färg: natur Material: trä/sisal Totalmått: L 45 x B 20 cm Sisalmatta: L 35 x B 15 cm
 • Trixie Wild Cat Klösbräda Papp

  Trixie Wild Cat Klösbräda Papp
  En klösbräda i papp som stimulerar din katts klösbehov. En enklare klösbräda som placeras på valfri plats på golvet.Innehåller kattmynta.Mått:L41 × H7 × B24 cmAnvändningKlösbräda i papp för katter
 • Klösbräda Brun Wavy

  Klösbräda Brun Wavy
 • Trixie Scratchy Klovässare

  Trixie Scratchy Klovässare
  Klovässare i papp som lämpar sig för katter i alla åldrar.Skyddar dina möbler och mattor från kattens naturliga behov av att vässa sina klor.Innehåller catnip som uppmuntrar katten lust till att klösa på brädan. Klösvässaren kommer i osorterade färger. Mått: 13 x 48 cm AnvändningKlovässare i papp för katter
 • Little&Bigger Hidy Klöstunna

  Little&Bigger Hidy Klöstunna
 • Klösmatta Beige/vit 58X38

  Klösmatta Beige/vit 58X38
 • Trixie klösbräda med stam för hörn - Beige

  Trixie klösbräda med stam för hörn - Beige
  När katter inte har tillräckligt med möjligheter att vässa sina klor är det lätt hänt att de använder sig av möblerna istället. Denna praktiska hörn-klösbräda med stam från Trixie kan du fästa på väggar, hörn och dörrposter så att din katt har sin egen klöspelare framför nosen varje dag och i bästa fall lämnar möblerna i fred i fortsättningen. Tack vare den flexibla formen passar den också perfekt till alla hörn i rummet! Trixie klösbräda för hörn med stam har stora klösytor i form av en sisalmatta och en rund klösstam, så att din lilla kisse kan gå loss och klösa hur mycket den vill! De plyschklädda sidorna och kanterna ger ett mysigt intryck och är mycket mjuka för känsliga tassar. Eftersom den funktionella kattmöbeln har en kompakt konstruktion passar den också mycket bra för mindre lägenheter! Trixie klösbräda för hörn med stam i överblick: Platsbesparande klöspelare för katter Speciellt för hörn: kan vikas och anpassas perfekt till rummets hörn Mycket att klösa på: stor sisalmatta och rund klösstam, perfekt för den dagliga klovården Plyschklädd baksida: för ett mjukt, mysigt utseende, skonsamt mot tassarna För väggmontering: sitter fast och klarar intensivt vässande Sparar plats: perfekt för rum som inte har plats för ett helt klösträd Kan skydda möblerna: kan avleda klösandet från möblerna genom smart placering och försiktig träning Färg: beige Totalmått: L 15 x B 15 x H 50 cm Sisalstammar: Ø 7 cm 1x L 50 cm Observera: endast för inomhusbruk.
 • Klösbräda för bordsben

  Klösbräda för bordsben
 • Trixie Jumbo Klösbräda Grå

  Trixie Jumbo Klösbräda Grå
  EgenskaperTrixies stora klösbräda är enkel att placera hemma så att katten bjuds in att klösa på den. Brädan består av en masonitskiva med ett virat sisalrep ovanpå, och den går att fästa på väggen eller bara lägga på golvet om det passar bättre. Kattmynta medföljer som kan användas för att locka katten att börja klösa på möbeln.En klösbräda är perfekt för katter att klösa på, så att den inte ger sig på gardiner, möbler eller annan heminredning. Storlek på denna möbel är 70 cm lång och 17 cm bred.
 • Trixie Klösbräda Hörn Vit

  Trixie Klösbräda Hörn Vit
  EgenskaperTrixie Klösbräda Hörn är perfekt om man har lite trångt hemma, men behöver en klösbräda till katten så den kan vässa sina klor. Baksidan är klädd i plysch och själva sisalytorna är 14 x 46cm. Se till att katten kan klösa på denna istället för ex andra möbler eller gardiner. Storlek på möblen är 32 x 60cm.
 • Modern Living Barletta klösmatta - Utbytesmatta

  Modern Living Barletta klösmatta - Utbytesmatta
  Letar du efter en snygg accessoar till din katt? Då är Modern Living klöspelare Barletta det rätta valet för din älskling. Bottenytan av äkta trä och den utbytbara klösmattan av flätad vattenhyacint gör detta tillbehör till en snygg och naturlig höjdpunkt i ditt hem. Den snygga boho-designen i form av ett katthuvud kommer inte bara att glädja din katt, utan också försköna ditt hem. Modern Living Barletta im i korthet: Klösmatta för katter Perfekt för att klösa horisontellt: för att vässa och sköta klorna Naturliga material: miljövänliga och hållbara Utbytbar klösmatta: av flätad vattenhyacint, kan enkelt förnyas vid behov (säljs separat) Bottenyta av riktigt trä: ger stabilitet och lång livslängd Iögonfallande boho-design: passar harmoniskt in i ditt hem Färg: natur Totalmått: Ø 39 x H 3 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Natural Paradise Peony klöstunnel L 41 x B 30,5 x H 32,5 cm

  Natural Paradise Peony klöstunnel L 41 x B 30,5 x H 32,5 cm
  Tunnelformad grotta för katter, mjuk kudde inuti, sisalmatta runt utsidan, gott om plats att klösa på, idealisk för klovården, ingång och utgång av trä, enkel att montera. Färg: crème.
 • Modern Living Korbin klösstam för väggmontering - Natur

  Modern Living Korbin klösstam för väggmontering - Natur
  Modern Living tillbehör för djur är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Med dessa element som fästs på väggen skapar du en en rolig omväxling i kattens vardag där den kan klättra och vässa klorna. Den utskjutande, svävande klösstammen Korbin har en diskret design i milda färger som passar in i de flesta hem. Klösstammen är lindad med robust, naturlig sisal och är tänkt att klättra på och klösa och vårda klorna på. Sisalstammen monteras i valfri höjd säkert på väggen med ett robust väggfäste av massiv furu. Om du vill kan du bilda en trappa med flera stammar eller kombinera Korbin-klösstammen med andra väggelement ur serien. Du kan enkelt skapa en underhållande vägg-parcour för din katt och samtidigt sparar du golvutrymme. Modern Living Korbin klösstam för väggmontering i överblick: Svävande klösstam för väggmontering för katter Lämplig hoppa upp på klättra och klösa på Naturlig: diskret design och färg, passar in överallt Platsbesparande väggelement: tar onte plats på golvet, perfekt för små lägenheter och rum Forma en kreativ väggklätterplats: kan kombineras med andra väggelement eller flera klösstolpar, katten kan klättra längs med väggen För klovården: klösstam lindad med särskilt slitstark och naturlig sisal Perfekt som klättringshjälpmedel: katten kan få en "stege" till andra klösträd eller klösmöbler Robust väggfäste: av massiv, obehandlad furu Kan monteras i valfri höjd Max belastning: 20 kg Färg: natur Mått: totala: Ø 9 x L 28 cm sisalstam: Ø 8,5 x L 26,5 cm avstånd borrhål: 5,2 cm vardera Produktens vikt: 559 g Notera: endast för inomhusbruk. Skapa en kreativ klätter-parcour åt katten på väggen! Detta artikelnummer består av klösstammen Korbin. Andra passande element (se bilderna) hittar du under följande länkar: Här hittar du fler roliga artiklar för väggmontering! Kattgrotta Lulu för väggmontering Hängbro Sia för väggmontering Klösstam Phoebe för väggmontering Plyschetage för väggmontering Hänvisning angående väggmontering: Kontrollera om väggen du vill montera väggelementet på är lämplig. Monteringsmaterial för väggmontering ingår i leveransomfånget. Vi rekommenderar att du köper skruvar och plugg som passar väggens beskaffenhet i fackhandeln. Kontrollera om klösstammen sitter ordentligt fast innan du låter katten klättra på den. Kontrollera stabiliteten regelbundet och dra åt skruvarna vid behov.
 • Kerbl Klösbräda Hörn

  Kerbl Klösbräda Hörn
 • Klösbräda med plysch Beige 56cm

  Klösbräda med plysch Beige 56cm
 • Klösbräda hörn med sisalrulle beige

  Klösbräda hörn med sisalrulle beige
 • Karlie Baltiko klösboll i trä - Ø 30 x 27 cm

  Karlie Baltiko klösboll i trä - Ø 30 x 27 cm
  Klösbollen Baltiko i trä från Karlie är inlindad i robust, naturligt jute så att din lilla kisse får perfekta möjligheter att vässa klorna regelbundet. På så sätt blir det aldrig tråkigt hemma och inredningen har större chans att klara sig utan rivmärken. Den stabila bottenplattan av trä är glidsäker tack vare nopporna på undersidan och ger ett bra grepp även vid intensiv användning. Men klöspelaren Baltiko i trä från Karlie kan ännu mer: den lilla lekbollen med fjädrar, som är fäst på ett jutesnöre, kan väcka jaktinstinkten och locka till spännande lek varje dag. Dessutom består klösbollen till stor del av naturliga material och är därför helt perfekt för miljömedvetna kattägare. Kattmöbelns diskreta, naturliga utseende gör att den passar in i alla inredningar. Karlie Baltiko klösboll i trä i överblick: Klösleksak i form av en boll för katter Inlindad i jute: perfekt för att klösa och vässa klorna Stabil bottenplatta: av trä, glidsäker tack vare noppor på undersidan Lekfull omväxling: lekboll med fjädrar på juterep Naturnära design: naturliga material, färg i jutebrunt Ingen montering behövs: kan användas omedelbart Färg: Klösboll: naturfärg Bottenplatta: svart Material: Klösboll: jute Bottenplatta: trä (MDF) Mått: Totalt: Ø 30 x 27 cm Klösboll: Ø 26 cm inkl. jute Bottenplatta: L 29,5 x B 29,5 x H 2 cm Lekboll på juterep: Totalt: L 16 cm Lekboll: Ø 3 cm Rep: L 13 cm Observera: endast för inomhusbruk.
 • Klösbräda Half Moon Kattunge Grå

  Klösbräda Half Moon Kattunge Grå
 • Trixie Sisal & Plysch Klösbräda Beige

  Trixie Sisal & Plysch Klösbräda Beige
  Klösbräda som skyddar dina möbler och matter samt stimulerar din katts naturliga klösbehov.En stilren och enkel klösbräda i sisal och plysch.Mått: 15x62 cm AnvändningKlösbräda för katter i alla åldrar
 • Klösbräda D&D Home Henny för Soffan

  Klösbräda D&ampD Home Henny för Soffan
 • Klösbräda Wild Cat papp Blå

  Klösbräda Wild Cat papp Blå
 • Little&Bigger Scratch Klösbräda Medium

  Little&Bigger Scratch Klösbräda Medium
  Rolig klösbräda med kattmyntaLittle&Bigger Scratch Klösbräda är en enkel klösbräda att ha i hemmet och ger din katt möjlighet att få utlopp för sitt naturliga beteende. Klösbrädan är gjord i kartong och har kattmynta vilket gör att den kommer vara extra intressant för din katt. Den är dessutom enkel att plocka bort vid behov. Storlek: 55 x 22,5 x 13 cm.
 • Trixie Klösrulle med Plyschboll Blå

  Trixie Klösrulle med Plyschboll Blå
  Ibland behövs det lite rullning på livet och vad passar då inte bättre än en rulle ämnad för rejält med klös!AnvändningKlösrulle för katt
 • Klösbräda hörn med sisalrulle Grå

  Klösbräda hörn med sisalrulle Grå
 • Replacement Cardboard for Oval Frame Brown 33,5x3,5x12cm

  Replacement Cardboard for Oval Frame Brown 33,5x3,5x12cm
  Utbytesklösbräda till Trixie Scratching Cardboard With Toys Wood Catnip (227957). Låt inte det roliga ta slut bara för att klösbrädan gör det, ge kattklösen nytt liv med en sprillans ny kartongbit som katten kan vässa sina klor på. Trixie Replacement Cardboard
 • Klösbräda Kittyplay 48cm

  Klösbräda Kittyplay 48cm
 • Klösbräda Kings & Queens royal grey

  Klösbräda Kings & Queens royal grey
 • Trixie mysgrotta för hyllor, med klösbräda - L 33 x B 37 x H 70 cm

  Trixie mysgrotta för hyllor, med klösbräda - L 33 x B 37 x H 70 cm
  Inget utrymme över hemma för kattens liggplats? Inga problem: Trixie mysgrotta för hyllor passar till nästan alla interiörer och tar inte upp plats på golvet, eftersom den integreras i en hylla. Denna möbel är lämplig som insats för alla passande hyllor, till exempel för IKEA Kallax. Grottan är tillverkad av stabilt trä och är överdragen med mjuk plysch. Liggplatsen är vadderad och bekväm att vila på. En klösbräda är fäst vid grottan och där kan katten vårda sina klor varje dag samt även ta sig upp i grottan på. Samtidigt som katten klöser på sisalytan kan den sträcka ut och tänja ordentligt. Trixie Mysgrotta för hyllor, med klösbräda, i överblick: Kattgrotta med klösbräda som placeras i hyllor Idealisk som tillflyktsort att sova på, gömma sig och hålla utkik Praktisk insats för hyllor: för alla passande hyllor, till exempel IKEA Kallax Mysigt mjuk: grotta och liggplats med behagligt plyschöverdrag Stor klösyta av sisal: för den dagliga klovården och som klätterhjälp Stabil grotta: tillverkad av trä Vadderad liggyta: för mysiga, bekväma stunder Smälter in i den övriga inredningen, behöver ingen golvyta Material: grotta: trä överdrag och liggyta: 100 % polyester (plysch) klösbräda: naturlig sisal Färg: grotta: ljusgrå klösbräda: gråbrun Mått: totala: ca L 33 x B 37 x H 70 cm grotta: ca L 33 x B 37 x H 33 cm liggyta: ca L 32 x B 36 cm ingångsstorlek: Ø 17 cm ingångens höjd: ca 45 cm klösbräda:: ca B 17,5 x H 70 cm Hänvisning: Hyllan och övrig dekoration ingår ej i leveransen.
 • Klösbräda Lorca hörn Beige

  Klösbräda Lorca hörn Beige
 • Klösbräda Kattunge papp ljusgrå

  Klösbräda Kattunge papp ljusgrå
 • Klösbräda Corner Grå

  Klösbräda Corner Grå
 • Klösbräda med 2 bollar och kattmynta

  Klösbräda med 2 bollar och kattmynta
 • Style Scratcher with Catnip JungleStripe Lounge Brown 50 cm

  Style Scratcher with Catnip JungleStripe Lounge Brown 50 cm
  Wellpapklös med kattmynta Cat It Lounge klösbräda i wellpapp - Genom att kombinera moderna former med snygga mönster är Catit Style Scratching Board en modern twist på konventionella klödbrädan. Catit Style Scratching Board förser din katt med en korrugerad skrapyta av wellpapp medan du hjälper till att skydda dina möbler från klösskador. En katts behov av att klösa är instinktivt. Det hjälper dem att trimma & ta bort det döda yttre lagret av sina klor, sträcka & böja kropparna & göra av med energi. Kattmynta ingår & genom att använda Catit Style Scratching Board hjälper du din katt att hålla sig aktiv & frisk.