Aktiveringsleksaker

Aktivera din katt med någon av dessa roliga och stimulerande kattleksaker. Här finns problemlösning din katt ska klara för att få godis. Det finns också katthjul att springa i för motion.

Populärt inom aktiveringsleksaker

 • Senses 2.0 Food Tree

  Senses 2.0 Food Tree
  Catit Senses 2.0 Food Tree är perfekt för hetsätande katter. Den här smarta leksaken stimulerar katten till att sakta ner och arbeta för maten genom att peta på den från olika sidoöppningar. Denna produkt har tre svårighetsgrader som ställs in genom att rotera på mellanskivan och justera öppningarnas storlek. Ge extra variation genom att regelbundet ändra mängden pellets samt ändra placeringen av leksaken i hemmet. Katter tycker nämligen leksaker är roligare när de blir överraskade.   Denna produkt är en del av Catit hinderbana som kan byggas på med olika moduler. Med 3 svårighetsgrader. Kan enkelt monteras ner och rengöras.
 • Senses 2.0 Play Circuit - Senses Play Circuit

  Senses 2.0 Play Circuit - Senses Play Circuit
  Senses 2.0 Play Circuit är en bana på marknivå som ger höga hastigheter. Varje bana består av en boll som kommer farande runt ett slutet spår som en berg-och-dal-bana. Det speciella ”titt-ut-locket” stimulerar katten att jaga och smälla till bollen vilket ger många timmars underhållning. För att behålla kattens intresse behöver du ändra banan ofta. Senses 2.0 Circuits kan byggas och byggas om till olika former runti huset. Överraska din katt med ett nytt arrangemang med några dagars mellanrum för att hålla upplevelsen fräsch och spännande. Det är enkelt att montera banorna, para ihop två delar och tryck ner till du hör ett mjukt klick. För att ta isär, dra tillbakaflikarna på ena änden och dra. Locket kan tas bort på liknande sätt.     Denna produkt är en del av Catit hinderbana som kan byggas på med olika moduler. Perfekt underhållning i timmar. Enkel att rengöra.
 • Slickmatta Katt - Playdate

  Slickmatta Katt - Playdate
  Lickimat är framtagen för att förhindra hetsätande, motverka tristess samt lugna en stressad katt. Det konstanta slickandet frigör lugnande hormoner samtidigt som den rengör tunga och tandkött. Fickorna i skålen är designade för att katten ska slicka för att få tag på maten vilket gör att den äter långsammare och måltiderna varar längre. Perfekt för katter som har tendens att kräkas upp din mat direkt efter intag. Fyll mattan med din katts favorit godsak, allt från blötmat, torrfoder till godbitar passar bra.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande.   Storlek: 20 x 20 cm. Motverkar tristess, förhindrar hetsätande och lugnar en orolig katt.
 • Cat Toy Roll Mouse Medan Mix 16,5 cm

  Cat Toy Roll Mouse Medan Mix 16,5 cm
  - Katt > Kattleksaker & Vippor > Aktiveringsleksaker för katt

Fler tips på aktiveringsleksaker

 • Junior Kitten Circle Plastic Multicolored Ø 24 cm

  Junior Kitten Circle Plastic Multicolored Ø 24 cm
  Aktiveringsleksak för kattungar. Bollar som rör sig i ett spår & lockar kattungen till naturliga jaktlekar. Trixie Junior Kitten Circle Plastic - Activity Game
 • LED Pointer Catch the Light Fish Gray 8 cm

  LED Pointer Catch the Light Fish Gray 8 cm
  Laserpekare motiv fisk. Skojig LED-pekare 8 cm med fiskmotiv. Håller upp till 100 timmar. Laserpekaren från Trixie inkluderar batterier.
 • Cat Toy Laetitia Circle Blue Ø 24 cm

  Cat Toy Laetitia Circle Blue Ø 24 cm
  - Katt > Kattleksaker & Vippor > Aktiveringsleksaker för katt
 • Cat Wubba Wicker Feather Cat Toy 24cm

  Cat Wubba Wicker Feather Cat Toy 24cm
  Fjäderleksak - KONG Wubba Wicker är en färgstark flätad kattleksak. Leksaken tilltalar kattens naturliga instinkt att jaga och fånga bytet. Fjädersvansen & den blinkande LED-lampan Kong Cat Wubba Wicker Feather gör leken extra rolig för katten. Kong Cat Wubba Wicker Feather Cat Toy
 • Rolorat Automatic Cat Teaser White 15 x 7 cm

  Rolorat Automatic Cat Teaser White 15 x 7 cm
  Frolicat Rolorat Automatic cat teaser är en robotmus som rör sig, springer genom huset & viftar på svansen för att fånga din katts intresse. Kattleksak mus som aktiverar din katt till att jaga & fånga sitt byte. Drivs med AAA-batterier (ej inkluderat). PetSafe FroliCat Interactive RoloRat Automatic Cat Toy Teaser
 • Bolt Automatic Laser Light White 20 cm

  Bolt Automatic Laser Light White 20 cm
  Laserpekaren för den bekväma kattägaren, Bolt skickar själv runt laserpricken i oregelbundet mönster! FroliCat BOLT är en interaktiv laser kattleksak som håller katten sysselsatt när du vill vara ifred en stund, Bolt är lite roligare än en vanlig laserpekare. PetSafe® FroliCat® Bolt Laser kattleksak är en interaktiv laserpekare, som med hjälp av en inbyggd timer leker självständigt med katten i 15 minuter.
 • Cat Activity Flip Board Strategy Game Gray Ø 23 cm

  Cat Activity Flip Board Strategy Game Gray Ø 23 cm
  Brädspel med 2 klossar & fördjupningar med gångjärnslock & skjutreglage, för kattgodis eller kattmat. Aktivitetsspel för katter. Trixie Cat Activity Flip Board Strategy Game
 • Cat Activity Fun Board Strategy Game Gray 30 x 40 cm

  Cat Activity Fun Board Strategy Game Gray 30 x 40 cm
  Trixie Fun Board Strategy Game. Intelligent aktiveringsbricka för katt - Bra aktivering vid kattens måltid där katterna håvar upp maten bit för bit från aktivitetsbrädan. Foderplatta ger katterna mental aktivitet för kattungar, vuxna, gamla & sjuka katter där både nos & tassar används. Fem kluriga moduler på bräda som aktiveringsspel för kattgodis eller torrfoder. Trixie Cat Activity Fun Board Strategy Game.
 • Rosa aktiveringsboll till katt - Aktiverings boll till katt

  Rosa aktiveringsboll till katt - Aktiverings boll till katt
  Aktiveringsboll med plats för godis. Katten har ett stort behov av att leka och öva på att jaga. Leken är ett viktigt känslomässigt system och det är viktigt för kattens känsla av välbefinnande. För att tillfredsställa din katt och dess behov samtidigt som du knyter an till din katt, ska du fortsätta att stimulera lekbeteendet varje dag under hela livet med olika kattleksaker. Allt som rör sig eller kan vicka är kul för din katt! Mått: 5,5 cm. Aktiverar din katt. Simulerar det naturliga beteendet.
 • SpringThings Colourful Mix 10pack

  SpringThings Colourful Mix 10pack
  Populär spiralfjäder i plast. Färgglada & roliga kattleksaker är en viktig del av kattens vardagliga liv för att tillfredsställa behovet av att jaga & fånga byten. Häftiga & spännande plastfjädrar med språng för extra mycket skoj.
 • Senses 2.0 Grass Planter Green 24,5 cm

  Senses 2.0 Grass Planter Green 24,5 cm
  Senses 2.0 Grass Planter för kattgräs. Låg & stabil design med speciellt täcklock för att förhindra katten att tippa, välta & gräva. För användning med Catit Cat Grass Kit. Kattgräs stimulerar kattens matsmältning & hjälper till att förhindra hårbollsuppbyggnad. Hälsosamt alternativ till krukväxter, som ofta är giftiga. Tillverkad av BPA-fria material.
 • Cat Toy Spring 10Pack Mixfärg

  Cat Toy Spring 10Pack Mixfärg
  - Katt > Kattleksaker & Vippor > Aktiveringsleksaker för katt
 • Moving Light Laser Chaser White 11 cm

  Moving Light Laser Chaser White 11 cm
  Laserljus med automatisk oregelbunden rörelse. Plasthölje med ring för montering med sugkopp eller skruv/krok. Stimulerar kattens naturliga jaktinstinkt. Går automatiskt i viloläge efter 5 minuter.
 • Snack Ball Natural Rubber Mix 6 cm

  Snack Ball Natural Rubber Mix 6 cm
  Foderaktivering - snacksboll av naturgummi för hundar & katter. Göm torrfoderkulor eller husdjurets favoritgodis i bollen. Den integrerade labyrinten skapar en underhållande aktivitet under lång tid - perfekt för uttråkade husdjur. Bollen studsar & rullar tyst.
 • Cat Kitten Mice 2pack Plush Catnip Crinkle Sounds

  Cat Kitten Mice 2pack Plush Catnip Crinkle Sounds
  Plyschmöss - Kitten Mice är designade för att roa & underhålla energiska unga katter. Det hjälper till att uppfylla kattungars instinktiva önskan att jaga, följa & fånga byten. Din kattunge kommer att älska den här leksaken gjord speciellt för kattungar. Kong Cat Kitten Mice
 • Cat Activity Target Stick Mix 1465 cm

  Cat Activity Target Stick Mix 1465 cm
  Knappklicker med utdragbar pekpinne targetstick 14-65cm för precisionsmoment & trick. Klickerträning är rolig aktivering med konsekvent belöningsljud, utförlig beskrivning ingår. Kattklicker med avtagbar klämma. Trixie Cat Activity Target Stick.
 • Cat Circle Tower

  Cat Circle Tower
  En rolig kattleksak i form av en pyramid med bollar som snurrar på varje plan. Denna leksak lockar fram lekfullheten och nyfikenheten hos din katt. Bollarna kan plockas bort vid behov.  Produken erbjuds i följande storlekar: 25/13 cm Kul leksak för din katt. Passar katter i alla åldrar.  Halkfri underdel som gör att leksaken inte glider runt.
 • Catch Me with Remote Control Plastic Blue 15 x 21 cm

  Catch Me with Remote Control Plastic Blue 15 x 21 cm
  Trixie Catch Me with Remote Control. Spännande & rolig aktivitet till den lekfulla katten & kattungen. Batteridriven aktiveringsleksak med fjärrkontroll som rör sitt kattspö från sida till sida i ett oförutsägbart mönster. Utbytesdel medföljer. Trixie Catch Me with Remote Control Plastic.
 • Cat Toy Small Balls Iris Mix 3Pack

  Cat Toy Small Balls Iris Mix 3Pack
  - Katt > Kattleksaker & Vippor > Aktiveringsleksaker för katt
 • Senses 2.0 Digger - Cat Senses 2.0 Digger

  Senses 2.0 Digger - Cat Senses 2.0 Digger
  Catit Senses 2.0 Digger uppmuntrar katter till att jobba för maten/godiset på ett roligt och naturligt sätt. Den smarta designen spelar på kattens instinkter att pilla ut små portioner mat med tassen, vilket stimulerar aktiviteten och minskar hetsätning.   Placera torrfoder eller godis i de olika rören så din kattkänner lukten och pillar ut dem. Rören har rundad botten vilket gör dem enkla att använda och rengöra. Det finns tre korta, smala rör och två långa vida rör så du kan ändra mellan olika svårighetsgrader.   Digger är enkel att plocka isär och rengöra. Handdiska varje del med ett milt medel fritt från kemikalier och slipmedel och skölj noggrant.   Kan byggas ihop med resterande Catit sortiment. Kan diskas. Motverkar hetsätning.
 • Cat Toy Safira Round Blue 21x21x5,5

  Cat Toy Safira Round Blue 21x21x5,5
  Bollbana för katter. Rolig aktiveringsleksak där katten får jaga & slå till bollen som snurrar runt & runt i banan. Blir en perfekt leksak att ställa fram för katten att leka med när husse eller matte är på jobbet. Bollen rör sig i ett spår & lockar katten till naturliga jaktlekar. Lockar fram & tillfredställer kattens naturliga jaktbeteende. Flamingo Cat Toy Safira Blue Round
 • Active Cat Laser Toy 14cm Laserpekare Katt

  Active Cat Laser Toy 14cm Laserpekare Katt
  Laserpekare - Kattleksak Kong laserpekare kan användas till interaktiv lek med katten. Rikta laserljuset på golvet eller väggen & låt katten jaga ljuspunkten. Använd alltid kattgodis eller annat byte tillsammans med laserleksaken. Kong Active Cat Laser Pointer Toy
 • Cat Crazy Circle with mouse on a spring Multicolored 24 cm

  Cat Crazy Circle with mouse on a spring Multicolored 24 cm
  Aktivitetsleksak crazy circle för katt med rolig & stimulerande bollbana samt plyschmus. Kattleksaken är tillverkad i plast, boll & mus medföljer.
 • Lick'n'Snack Junior Platta - Snackplatta

  Lick'n'Snack Junior Platta - Snackplatta
  Lick'n'Snack är en platta som bidrar att ditt djur får ett utdraget intag av snacks under en längre period. Denna plattan bidrar även till att ditt djur får ett lugnare intag av snacks genom att låta djuret slicka. Funkar utmärkt med exmpelvis våtfoder eller snacks i flytande form.  Plattan har en diameter på 15 cm.  Lugnar ner ditt djur vid intag av snacks.  Bidrar till långvarig och mer uttdraget intab av snacks.
 • Cat Activity Snack Hive XXL Strategy Game Gray Ø 35 cm

  Cat Activity Snack Hive XXL Strategy Game Gray Ø 35 cm
  Aktiveringsleksak, speciellt lämplig för stora katter. Aktivitetsspel med fördjupningar för godis, leksaker eller kattfoder. Trixie Cat Activity Snack Hive XXL Strategy Game
 • Catch me Kattleksak med Fjärrkontroll - Catch Me

  Catch me Kattleksak med Fjärrkontroll - Catch Me
  Rolig kattleksak från Trixie. Leksaken har en snurrande boll med ett spö som snurrar okontrollerat och i slumpmässiga rörelser för att locka nyfikenheten och tillfredställa kattens jaktbehov. Leksaken är batteridriven och styrs med en medföljande fjärrkontroll.   Batterier ingår ej. Ett reservspö inkluderas. Kul leksak för din katt. Passar katter i alla åldrar.  Stimulerar kattens naturliga jakttbehov.
 • Cat Ball With Holes + Squeaking Mouse Green 1 st

  Cat Ball With Holes + Squeaking Mouse Green 1 st
  Rolig kattleksak i form av en boll. Bollen har en tygmus i sig som väcker kattens jaktinstinkt. Musen piper när katten kommer åt den, perfekt att rulla runt & jaga efter. Underhåller & aktiverar både vuxna katter & kattungar. Flamingo Cat Ball With Holes + Squeaking Mouse
 • Kitty Boink Katt Superboink Mix 17 cm

  Kitty Boink Katt Superboink Mix 17 cm
  Favorit i större storlek. Komprimerad Kitty Boinks kan skjutas upp till 10 meter, vilket ger katten massor av motion & spänning. Katter älskar Kitty Boinks Cats Superboink. Sprätt iväg kitty Boinks & låt katten apportera! Kattleksaken gör katterna helt vilda.
 • Kattleksak Låda med två Bollar - Kattleksak med två bollar

  Kattleksak Låda med två Bollar - Kattleksak med två bollar
  Aktiveringsleksak i plast. Låda med flera hål som gör att katten kan slå till bollarna så att dom kommer i rörelse. Katten har ett stort behov av att leka och öva på att jaga. Leken är ett viktigt känslomässigt system och det är viktigt för kattens känsla av välbefinnande. För att tillfredsställa din katt och dess behov samtidigt som du knyter an till din katt, ska du fortsätta att stimulera lekbeteendet varje dag under hela livet med olika kattleksaker. Allt som rör sig eller kan vicka är kul för din katt! Mått: 24,5 x 24,5 x 8cm. Aktiverar din katt Simulerar det naturliga beteendet Rolig låda med hål
 • Cat Toy Howi Ball Feathers Mix 4 cm

  Cat Toy Howi Ball Feathers Mix 4 cm
  - Katt > Kattleksaker & Vippor > Aktiveringsleksaker för katt
 • Cat Toy Holly Ball Mix 4,5 cm

  Cat Toy Holly Ball Mix 4,5 cm
  Rolig kattboll med fjädrar. Bollen kommer uppmuntra till katt till naturlig jaktlek där den kan boxa, fånga & jaga bollen över golvet. En rolig kattleksak som passar busiga kattungar & vuxna, leksugna katter. Flamingo Cat Toy Holly Ball
 • Cat Activity Snack Ball Plastic Mix 5 cm

  Cat Activity Snack Ball Plastic Mix 5 cm
  Aktiveringsleksak till katter & kattungar. Aktivitetsboll av plast att stoppa godsaker i & låta katten & kattungen rulla bollen så att godiset ramlar ut. Foderbollen har ställbar öppning för olika storlek på godbitar & kattmat. Trixie Cat Activity Snack Ball.
 • Cat Puzzle & Play Buggin Out Green 35 x 4,5 x 29 cm

  Cat Puzzle & Play Buggin Out Green 35 x 4,5 x 29 cm
  Din nyfikna katt kommer att älska utmaningen med Buggin’ Out Puzzle & Play av Nina Ottosson! Katterna skjuter på klossarna och vrider på löven, för att hitta godis i de 16 godisgömmorna. Spelet kan anpassas för att göra det lättare för nybörjare eller mer utmanande för smarta katter. Låt spelet börja! Buggin’ Out Puzzle & Play – The fun starts Meow!
 • Melon Madness Puzzle & Play Nivå - Red

  Melon Madness Puzzle & Play Nivå - Red
  Byt ut kattens matskål mot detta pussel när det är dags för mat, så får katten utlopp för sin naturliga jaktinstinkt. Det rymmer upp till 0,6 dl mat och är perfekt för alla nyfikna katter därute. Genom att katten skjuter på klossarna och vrider på de svarta fröbitarna så hittar den maten/godbitarna. Framtaget speciellt för katter, med deras naturliga rörelser och instinkter i åtanke, samt grunda godisgömmor så att de utan problem kan komma åt det goda.   För nybörjarkatten, lägg godis i fördjupningarna och skjut de svarta fröbitarna åt sidan så det är lättare att komma åt godiset. Öka sen svårighetsgraden genom att täcka fördjupningarna med de svarta fröbitarna och lägg även godis i klossarna, så att katten måste skjuta dessa över fördjupningarna och tillbaka för att komma åt godiset. Visa gäna din katt i början så den lär sig hur den ska göra.   Produkten erbjuds i följande storlekar: 26,6 x 7 x 26,5 cm   Pusslet är tillverkat av livsmedelgodkända material, fritt från bpa, pvc och ftalater Inga lösa delar för en säkrare lek och enklare rengöring. Eco friendly material, tillverkat av ett kompositmaterial som är en blandning av trä och plast Lätt att hålla ren. Diska för hand i varmt vatten, skölj rent och låt torka   OBS! Håll alltid din katt under uppsikt när den leker med ett spel eller pussel. Låt inte katten bita i spelet eller delarna och kontrollera leksaken regelbundet. Är något trasigt eller någon del lossnar, ta bort dem direkt då detta kan orsaka allvarliga skador. Pusslet är endast avsedd för katter, håll utom räckhåll för barn.När pusslet är tomt eller det inte ska användas, lägg undan det tills nästa gång det används under uppsikt. Endast avsedd för husdjur och förvaras utom räckhåll för barn.
 • Kitty Boink Katt Superboink Mix 17 cm 3pack

  Kitty Boink Katt Superboink Mix 17 cm 3pack
  Favorit i större storlek. Komprimerad Kitty Boinks kan skjutas upp till 10 meter, vilket ger katten massor av motion & spänning. Katter älskar Kitty Boinks Cats Superboink. Sprätt iväg kitty Boinks & låt katten apportera! Kattleksaken gör katterna helt vilda.
 • Cat Circle Tower Plastic Multicolored 25 cm

  Cat Circle Tower Plastic Multicolored 25 cm
  Trixie Catch the Balls. Fånga bollarna. Aktiveringsleksak för katter med leksaksbollar på olika nivåer som löper längs en kanal & ger mental aktivitet samtidigt som kattens naturliga jaktinstinkt stimuleras. Bollarna kan plockas ut av matte eller husse & flyttas mellan våningarna.
 • Fix & Catch Window Cat Toy 4 Blue 45 cm

  Fix & Catch Window Cat Toy 4 Blue 45 cm
  Aktiverande bollbana för katter som älskar att ligga på fönsterbrädan. En interaktiv fönsterleksak för katter, med 2 bollar med integrerade klockor på en vågig bana. Kattleksaken fästs på fönster och släta ytor via 3 sugkoppar. Storlek: 45 cm Trixie Fix & Catch Window Toy for Cats
 • Cat Toy Bagera Cat Tower Balls Multicolored Ø 24 cm

  Cat Toy Bagera Cat Tower Balls Multicolored Ø 24 cm
  Bolltorn för katter i tre våningar. Varje våning har en boll som katten kan slå till med tassen så den snurrar runt i bollbanan. En aktiveringsleksak som utmanar din katt både fysiskt & psykiskt. Flamingo Cat Toy Bagera Cat Tower + Balls
 • Kitty Boink Mix 13 cm

  Kitty Boink Mix 13 cm
  Sprätt iväg & låt katten apportera! Kitty Boinks gör katter helt vilda. Komprimerad Kitty Boinks kommer upp till 10 meter, vilket ger katterna massor av motion & spänning. Kitty Boinks är en hållbar flexibel flätad nylon tube som är en uppskattad kattleksak.
 • Senses 2.0 Fireball

  Senses 2.0 Fireball
  Självlysande ersättningsboll till Catit Senses.
 • Senses 2.0 Digger Green 1 st

  Senses 2.0 Digger Green 1 st
  Catit Senses 2.0 Digger aktiveringsleksak för katter som tycker om att använda sina tassar. Smala & breda rör i kombination för olika svårigheter. Stabil bas med sluttande yta. Lätt att städa. Stimulerar din katt att jaga efter sin mat. Kompatibel med andra Senses 2.0-kattsystem. Tillverkad av BPA-fria material.
 • Cat Activity BrainMover - Activity BrainMover

  Cat Activity BrainMover - Activity BrainMover
  En fiffig kattleksak för att locka din katts lekfullhet samt tillgodose behovet av mental utmaning för din katt som kanske inte vistas så mycket ute i naturen under dagarna, eller om du har en inomhuskatt. Leksaken består av en labyrint med fyra olika moduler och fack med kåpor att lägga godis i och kattens uppgift är att få ut belöningen. Detta stärker både självförtroende och motorik samtidigt som den mentala träningen ger en harmonisk och nöjd katt. Produken erbjuds i följande storlekar: 25x20 cm Mental träning för din katt. Kul leksak som ger din katt belöning för mödan. Passar katter i alla åldrar.  Halkfri underdel som gör att leksaken inte glider runt.
 • KONG Teaser Purrsuit Butterfly - Purrsuit Butterfly

  KONG Teaser Purrsuit Butterfly - Purrsuit Butterfly
  KONG aktiveringsleksak med fjärilar är en kattleksak som efterliknar hur riktiga fjärilar rör sig. Katten har ett stort behov av att leka och öva på att jaga varför denna aktiveringsleksak passar ypperligt som substitut för den naturliga jaktinsinkten. Våra katter kan ibland vara lite för bra på att jaga och därför finns det extra fjärilar att köpa till. Dessa hittar du här: Extra fjärilar Mått: 45x8,3x8,3 cm Aktiverar din katt. Simulerar medfödda instinkter hos din katt.  Skapar välbefinnande genom hjärngympa.
 • Aktivitetsleksak Crazy Bridge - CT roller crazy

  Aktivitetsleksak Crazy Bridge - CT roller crazy
  Aktivitetsleksak till din katt från Flamingo Pet. Denna roliga leksak har en vippa som viftar fram och tillbaka för att locka till sig kattens nyfikenhet och lekfullhet. Leksaken är batteridriven och har en lång livslängd. Passar utmärkt som sysselsättning för din katt under en stund, så den kan få utlopp för sina naturliga jaktinstinkstinkter även hemmavid.   Produkten erbjuds i följande storlekar: Höjd: 9 cmBredd: 12 cmLängd: 19 cm Utmärkt leksak som är batteridriven och vippar fram och tillbaka.  Aktivitetsleksak för din katt som ger möjlighet till utlopp för kattens naturliga jaktinstinkter.
 • Cat Toy Flounder Moving Fish Gray 29 cm

  Cat Toy Flounder Moving Fish Gray 29 cm
  - Katt > Kattleksaker & Vippor > Aktiveringsleksaker för katt
 • MultiLaser Toy Automatic Laser Light White 20 x 10 cm

  MultiLaser Toy Automatic Laser Light White 20 x 10 cm
  Frolicat multi-laser toy är en interaktiv kattleksak med laser som ger flera timmar av lek för både dig & din katt eller hund. Aktiverande leksak för husdjur som älskar slumpmässiga mönster som de kan jaga över golvet, upp på väggarna & över möblerna.
 • Junior Snack & Play Plastic Multicolored Ø 18 cm

  Junior Snack & Play Plastic Multicolored Ø 18 cm
  Aktiveringsleksak för kattungar. Gungande leksak med roterande boll & leksak på spiralfjäder. Avtagbara rör för snacks & små leksaker. Aktivera kattungen på ett roligt vis. Trixie Junior Snack & Play
 • Cat Toy Multi Mouse Mix 4,3 cm

  Cat Toy Multi Mouse Mix 4,3 cm
  - Katt > Kattleksaker & Vippor > Aktiveringsleksaker för katt
 • Aktiveringsboll till katt

  Aktiveringsboll till katt
  Aktiveringsboll med plats för godis för att engagera din katt till aktivitet. Katten har ett stort behov av att leka och öva på att jaga. Leken är ett viktigt känslomässigt system och det är viktigt för kattens känsla av välbefinnande. För att tillfredsställa din katt och dess behov samtidigt som du knyter an till din katt, ska du fortsätta att stimulera lekbeteendet varje dag under hela livet med olika kattleksaker. Allt som rör sig eller kan vicka är kul för din katt! Produkten finns i följande färger blå, gul och röd. Vid beställning går det inte att beställa färg på förhand. Mått: 7 cm i diametern. Aktiverar din katt. Simulerar det naturliga beteendet. Kan användas för att lägga godis i.