Aktiveringsleksaker

Aktivera din katt med någon av dessa roliga och stimulerande kattleksaker. Här finns problemlösning din katt ska klara för att få godis. Det finns också katthjul att springa i för motion.

Populärt inom aktiveringsleksaker

Fler tips på aktiveringsleksaker

 • Flamingo Cat Running Wheel

  Flamingo Cat Running Wheel
 • Aktiveringsleksak Think Pink

  Aktiveringsleksak Think Pink
 • Senses 2.0 Play Circuit Green 1 st

  Senses 2.0 Play Circuit Green 1 st
  Catit Senses 2.0 Play Circuit rakt spår med speciell tittut-kåpa, aktiveringsleksak för katter. 25cm längre än den ursprungliga Wave Circuit & möjliggör 100+ layouter! Kompatibel med alla Senses 2.0 & bakåtkompatibel. Varje krets består av en boll som zippar runt ett stängt spår i berg-och-dal-bana. Inget behov av att leta efter bortrullade bollar i hemmet. Lätt att montera & rengöra. Tillverkad av BPA-fria material.
 • Kattleksak Roundadout, Grön

  Kattleksak Roundadout, Grön
 • KONG Pull-A-Partz Sushi Kattleksak - Pull-A-Partz Sushi

  KONG Pull-A-Partz Sushi Kattleksak - Pull-A-Partz Sushi
  Kong Pull-A-Partz Sushi är en rolig, interaktiv och stimulerande leksak för katter. Dess roliga första intryck hos Kong Pull-a-partz Sushi är dess design som är inspirerad av kattens favorit, fisk i form av  japansk sushi. Varje sushibit består av flera separata delar som kan dras isär och sättas ihop igen, vilket ger en utmaning för din katt och stimulerar dess naturliga förmågor. Din katt kommer att lockas att utforska och mixta med leksaken för att hitta nya sätt att spela och ha kul.   Genom att låta din katt använda den roliga leksaken ger du inte bara din katt rolig och interaktiv lek, utan främjar också dess fysiska och mentala välbefinnande. Leksaken hjälper till att stimulera din katts naturliga jakt- och lekinstinkter samtidigt som den ger träning och motion för hela rörelseapparaten. Den kan också användas för minska tristess och kan vara en effektiv mental stimulator som utmanar din katts sinne och intelligens. Tillverkad av slitstarkt material gör att kattleksaken är säker för att klara av tuggande, jagande och intensiv lek. Leksaken är en är en interaktiv kattleksak, designad för att stimulera och engagera din katt för att motverka tristess och övervikt. Leksaken kan fungera som en distraktion för katter med mycket energi och bidra till att minska oönskat beteende.
 • Kattleksak Coockoo bug me

  Kattleksak Coockoo bug me
 • Lick'n'Snack platta - Snackplatta

  Lick'n'Snack platta - Snackplatta
  Lick'n'Snack är en platta som bidrar att ditt djur får ett utdraget intag av snacks under en längre period. Den ojämna ytan gör att det tar längre tid för djuret att slicka den ren. Denna plattan bidrar även till att ditt djur får ett lugnare intag av snacks genom att låta djuret slicka, en mycket bra sysselsättnng. Funkar utmärkt med exmpelvis våtfoder eller paté.  Plattans mått: 20 x 20 cm.   Lugnar ner ditt djur vid intag av snacks.  Bidrar till långvarig och mer uttdraget intag av snacks.
 • Kattleksak Aktiveringskula Twirly

  Kattleksak Aktiveringskula Twirly
 • Kattleksak Catch the Mouse 25 cm, Turkos

  Kattleksak Catch the Mouse 25 cm, Turkos
 • Senses 2.0 Fireball

  Senses 2.0 Fireball
  Självlysande ersättningsboll till Catit Senses.
 • KAttleksak Cat Activity RollerBowl

  KAttleksak Cat Activity RollerBowl
 • Aktiveringsleksak Coockoo Foxy Rosa

  Aktiveringsleksak Coockoo Foxy Rosa
 • Kattleksak Fix & Catch för fönstermontage

  Kattleksak Fix & Catch för fönstermontage
 • Aktiveringsmatta Green Rush, Grön

  Aktiveringsmatta Green Rush, Grön
 • Toy Eksi Exercise Wheel Light Brown 75 x 33 x 93 cm

  Toy Eksi Exercise Wheel Light Brown 75 x 33 x 93 cm
  Ge din hustiger en utmaning med detta vackra träningshjul för katt! Trähjulet ger hälsosam träning och timmars lektid. Material: trä och textil Sisal skrapmatta på utsidan och fodrad löpyta inuti Springer tyst Säker för katter och andra husdjur Håller din katt aktiv och hjälper mot stress
 • Senses 2.0 Digger - Cat Senses 2.0 Digger

  Senses 2.0 Digger - Cat Senses 2.0 Digger
  Catit Senses 2.0 Digger uppmuntrar katter till att jobba för maten/godiset på ett roligt och naturligt sätt. Den smarta designen spelar på kattens instinkter att pilla ut små portioner mat med tassen, vilket stimulerar aktiviteten och minskar hetsätning.   Placera torrfoder eller godis i de olika rören så din kattkänner lukten och pillar ut dem. Rören har rundad botten vilket gör dem enkla att använda och rengöra. Det finns tre korta, smala rör och två långa vida rör så du kan ändra mellan olika svårighetsgrader.   Digger är enkel att plocka isär och rengöra. Handdiska varje del med ett milt medel fritt från kemikalier och slipmedel och skölj noggrant.   Kan byggas ihop med resterande Catit sortiment. Kan diskas. Motverkar hetsätning.
 • Turning Feather Plastic Blue 22 cm

  Turning Feather Plastic Blue 22 cm
  Aktiveringsleksak för katter. Fjädern inuti virvlar omkring, stannar & vänder på ett oregelbundet sätt. Stimulerar kattens jaktinstinkt & ger mental aktivitet. Kan också fyllas med kattgodis för extra skoj & belöning.
 • Kattleksak Motormus 7 cm

  Kattleksak Motormus 7 cm
  - Katt > Kattleksaker > Aktiveringsleksaker för katt
 • Kitty Boink Katt Superboink Mix 17 cm

  Kitty Boink Katt Superboink Mix 17 cm
  Favorit i större storlek. Komprimerad Kitty Boinks kan skjutas upp till 10 meter, vilket ger katten massor av motion & spänning. Katter älskar Kitty Boinks Cats Superboink. Sprätt iväg kitty Boinks & låt katten apportera! Kattleksaken gör katterna helt vilda.
 • Kattleksak Kitten Circle 24 cm

  Kattleksak Kitten Circle 24 cm
 • Kattleksak Godisboll Happy Paw, Rosa

  Kattleksak Godisboll Happy Paw, Rosa
 • Kattleksak Korkanka Grå

  Kattleksak Korkanka Grå
 • Kattleksak Play-N-Squeak Red Bird

  Kattleksak Play-N-Squeak Red Bird
 • Kattleksak Fisk sprattlande USB Röd/vit

  Kattleksak Fisk sprattlande USB Röd/vit
 • Cataction Fjäderboll med pingla - Grön boll

  Cataction Fjäderboll med pingla - Grön boll
  Denna kattleksak med en liten pingla har ett slitstarkt, giftfritt skal av gummi som går runt en pingla med fjädrar som sticker ut under bollen. Din katt kommer garanterat bli underhållen en längre tid genom att leka med denna roliga, spännande boll.
 • Melon Madness Puzzle & Play Nivå - Red

  Melon Madness Puzzle & Play Nivå - Red
  Byt ut kattens matskål mot detta pussel när det är dags för mat, så får katten utlopp för sin naturliga jaktinstinkt. Det rymmer upp till 0,6 dl mat och är perfekt för alla nyfikna katter därute. Genom att katten skjuter på klossarna och vrider på de svarta fröbitarna så hittar den maten/godbitarna. Framtaget speciellt för katter, med deras naturliga rörelser och instinkter i åtanke, samt grunda godisgömmor så att de utan problem kan komma åt det goda.   För nybörjarkatten, lägg godis i fördjupningarna och skjut de svarta fröbitarna åt sidan så det är lättare att komma åt godiset. Öka sen svårighetsgraden genom att täcka fördjupningarna med de svarta fröbitarna och lägg även godis i klossarna, så att katten måste skjuta dessa över fördjupningarna och tillbaka för att komma åt godiset. Visa gäna din katt i början så den lär sig hur den ska göra.   Produkten erbjuds i följande storlekar: 26,6 x 7 x 26,5 cm   Pusslet är tillverkat av livsmedelgodkända material, fritt från bpa, pvc och ftalater Inga lösa delar för en säkrare lek och enklare rengöring. Eco friendly material, tillverkat av ett kompositmaterial som är en blandning av trä och plast Lätt att hålla ren. Diska för hand i varmt vatten, skölj rent och låt torka   OBS! Håll alltid din katt under uppsikt när den leker med ett spel eller pussel. Låt inte katten bita i spelet eller delarna och kontrollera leksaken regelbundet. Är något trasigt eller någon del lossnar, ta bort dem direkt då detta kan orsaka allvarliga skador. Pusslet är endast avsedd för katter, håll utom räckhåll för barn.När pusslet är tomt eller det inte ska användas, lägg undan det tills nästa gång det används under uppsikt. Endast avsedd för husdjur och förvaras utom räckhåll för barn.
 • Kattleksaker Aktiveringsboll globus, lila

  Kattleksaker Aktiveringsboll globus, lila
 • Kattgym klösmatta med leksaker

  Kattgym klösmatta med leksaker
 • Senses 2.0 Wave Circuit Green 1 st

  Senses 2.0 Wave Circuit Green 1 st
  Catit Senses 2.0 Wave Circuit vågigt spår med speciell tittut-kåpa, aktiveringsleksak för katter. 25cm längre än den ursprungliga Wave Circuit & möjliggör 100+ layouter! Kompatibel med alla Senses 2.0 & bakåtkompatibel. Varje krets består av en boll som zippar runt ett stängt spår i berg-och-dal-bana. Inget behov av att leta efter bortrullade bollar i hemmet. Lätt att montera & rengöra. Tillverkad av BPA-fria material.
 • Aktivitetsleksak Godis rulle grå

  Aktivitetsleksak Godis rulle grå
 • Senses 2.0 Fireball Red 1 st

  Senses 2.0 Fireball Red 1 st
  Catit Senses 2.0 Fireball rörelseaktiverad ljuskula med utbytbara batterier. Inkluderar 2 utbytbara batterier. Tänds när din katt slår bollen. Perfekt för nattliga lek sessioner. Kompatibel med Catit Senses 2.0-kattsystem.
 • Cat Toy Vinta Bird Feather Mix 18 cm

  Cat Toy Vinta Bird Feather Mix 18 cm
  - Katt > Kattleksaker > Aktiveringsleksaker för katt
 • Kattleksak Roll-tailed Mouse Grön

  Kattleksak Roll-tailed Mouse Grön
 • Aktiveringsleksak Adventure Carpet Grå

  Aktiveringsleksak Adventure Carpet Grå
 • Hundleksak Snacks cube 6cm, Röd

  Hundleksak Snacks cube 6cm, Röd
 • Kattleksaker Aktiveringsboll globus, Blå

  Kattleksaker Aktiveringsboll globus, Blå
 • Cat Circle Tower

  Cat Circle Tower
  En rolig kattleksak i form av en pyramid med bollar som snurrar på varje plan. Denna leksak lockar fram lekfullheten och nyfikenheten hos din katt. Bollarna kan plockas bort vid behov.  Produken erbjuds i följande storlekar: 25/13 cm Kul leksak för din katt. Passar katter i alla åldrar.  Halkfri underdel som gör att leksaken inte glider runt.
 • KONG Purrsuit Vippa Kattleksak - Purrsuit Leksaksvippa

  KONG Purrsuit Vippa Kattleksak - Purrsuit Leksaksvippa
  En fantastiskt rolig oberäknelig vippa från KONG. Leksaken lockar fram den naturliga jaktinstinkten, lekfullheten och nyfikenheten hos din katt. Vippan är finurlig och oberäknelig vilket gör det roligt för din katt att leka med, passar bra som aktivering för din katt under en period.   Mått: 25,5x8,5x8,5 cm. Rolig leksak i form av en vippa som lockar fram jaktinstinkten. Passar för inomhuslekar och inomhuskatter för att få utlopp för sina kattliga instinkter. Reservdelsvippor finns att köpa separat (obs beställningsvara).
 • KONG Leksak Catnip Infuser Flerfärgad 13cm

  KONG Leksak Catnip Infuser Flerfärgad 13cm
 • Cat Activity Fun Board Strategy Game Gray 30 x 40 cm

  Cat Activity Fun Board Strategy Game Gray 30 x 40 cm
  Trixie Fun Board Strategy Game. Intelligent aktiveringsbricka för katt - Bra aktivering vid kattens måltid där katterna håvar upp maten bit för bit från aktivitetsbrädan. Foderplatta ger katterna mental aktivitet för kattungar, vuxna, gamla & sjuka katter där både nos & tassar används. Fem kluriga moduler på bräda som aktiveringsspel för kattgodis eller torrfoder. Trixie Cat Activity Fun Board Strategy Game.
 • Aktiveringsleksak Coockoo Foxy Blå

  Aktiveringsleksak Coockoo Foxy Blå
 • Kattleksak Aktivitetsleksak katt Solitaire

  Kattleksak Aktivitetsleksak katt Solitaire
 • Kattleksak Crazy Circle

  Kattleksak Crazy Circle
 • Senses 2.0 Digger Green 1 st

  Senses 2.0 Digger Green 1 st
  Catit Senses 2.0 Digger aktiveringsleksak för katter som tycker om att använda sina tassar. Smala & breda rör i kombination för olika svårigheter. Stabil bas med sluttande yta. Lätt att städa. Stimulerar din katt att jaga efter sin mat. Kompatibel med andra Senses 2.0-kattsystem. Tillverkad av BPA-fria material.
 • Kattleksak I am not a dog

  Kattleksak I am not a dog
 • BUBBLE CAT REFILL VANILJ 120ML

  BUBBLE CAT REFILL VANILJ 120ML
 • Wiggle & Fumble Gray 23 cm

  Wiggle & Fumble Gray 23 cm
  Aktiveringsleksak för katter. Aktivitetsspel med en skramlande boll som medföljer, men det går alldeles utmärkt att stoppa i kattens favoritleksak istället eller varför inte något gott. Passar även små hundar. Trixie Wiggle & Fumble
 • Aktiveringsleksak Coockoo Hide Orange

  Aktiveringsleksak Coockoo Hide Orange
 • Kattleksak belöningsboll

  Kattleksak belöningsboll
 • Plyschdjur vibrerande, 8 cm,

  Plyschdjur vibrerande, 8 cm,
  - Katt > Kattleksaker > Aktiveringsleksaker för katt
 • Slickmatta Katt - Playdate

  Slickmatta Katt - Playdate
  Lickimat är framtagen för att förhindra hetsätande, motverka tristess samt lugna en stressad katt. Det konstanta slickandet frigör lugnande hormoner samtidigt som den rengör tunga och tandkött. Fickorna i skålen är designade för att katten ska slicka för att få tag på maten vilket gör att den äter långsammare och måltiderna varar längre. Perfekt för katter som har tendens att kräkas upp din mat direkt efter intag. Fyll mattan med din katts favorit godsak, allt från blötmat, torrfoder till godbitar passar bra.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande.   Storlek: 20 x 20 cm. Motverkar tristess, förhindrar hetsätande och lugnar en orolig katt.