Tygleksaker

Mjuka, färgglada och roliga tygleksaker för katter. Här finns ett urval vi tycker ser kul ut.

Populärt inom tygleksaker

 • Kattleksak Tyg KM - Mask/Fjäder

  Kattleksak Tyg KM - Mask/Fjäder
 • Kattleksaker Mjuka Tygfjäderbollar 3-pack

  Kattleksaker Mjuka Tygfjäderbollar 3-pack
 • Little&Bigger MiniVeggies Potatis & Purjolök 2-pack

  Little&Bigger MiniVeggies Potatis & Purjolök 2-pack
  Little&Bigger MiniVeggies Potatis & Purjolök 2-packDessa supersöta leksakerna är mjuka och mysiga, och fyllda med spännande kattmynta! Är du på jakt efter roliga kattleksaker som sticker ut litegrann så har du hittat helt rätt här!Storlek:Potatis: 6 x 4 cmPurjolök: 6,5 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger PurePurr Mjuka Golfbollar 3-pack

  Little&Bigger PurePurr Mjuka Golfbollar 3-pack
   EgenskaperLittle&Bigger PurePurr Mjuka Golfbollar är perfekta bollar för alla bolltrollande katter att leka med. Kommer i en förpackning med 3 bollar, cirka 3 cm i diameter.OBS! Våra husdjur är starkare än man tror. Håll katten alltid under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den går sönder, så det inte händer en olycka. 

Fler tips på tygleksaker

 • MadCat Magisk Flugsvamp

  MadCat Magisk Flugsvamp
  EgenskaperR2PPet MadCat Magisk Flugsvamp är en mjuk, spännande kattleksak som innehåller matatabi kattmynta som de flesta katter bara älskar. Med denna leksak kommer katten ha långa stunder med lek framför sig. Storlek: 10 x 8 x 3cmOBS! Våra hudsjur är starkare än man tror. Ha alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den går sönder, så det inte händer en olycka.
 • KONG Holiday Softies Scrattles Llama

  KONG Holiday Softies Scrattles Llama
  Vad säger Jul mer än en gullig leksakslama från Kong?Alla älskar väl lamor? Dessa märkliga djur med fluffig och mysig päls och lång hals! Nu kan kissen få bli ägare till en alldeles egen jul-lama! Detta ulliga och gulliga mjukisdjur med söt julig scarf blir en uppskattad julklapp till katten som älskar att busa och tycker om kattmynta!Överraska kissen i julKlart din pälskling ska ha en riktigt rolig julklapp! Laman från Kong är en utmärkt present att stoppa i julstrumpan eller under granen. Kasta, ruska och ha en liten lätt dragkamp med din bästa vän och njut av tiden ihop under denna mysiga högtid.Mjukisdjur från Kong i tygKattleksak med jultemaPassar katter som gillar att bära och springa efter leksakenStorlek ca 18 cm hög Tänk på att avlägsna leksaken omedelbart om din katt skulle ha sönder den. 
 • Kattleksak Tygboll i glitter 2-pack

  Kattleksak Tygboll i glitter 2-pack
 • Kattleksak Tyggroda med catnip, långa armar & ben

  Kattleksak Tyggroda med catnip, långa armar & ben
 • KONG Cat Wubba Bunny

  KONG Cat Wubba Bunny
  Gosig Wubba från kong med härlig kattmynta och prassliga svansar.En busig kompis till kattmynta älskare. Wubba Bunny blir festens höjgpunkt med sitt mjuka yttre och sin busiga bjällra.AnvändningKattleksak med bjällra som doftar mynta
 • Kattleksak Tyguggla med catnip

  Kattleksak Tyguggla med catnip
 • Trixie Cat Bollar 6-pack

  Trixie Cat Bollar 6-pack
  Trixie Cat Bollar 6-packDin katt älskar förmodligen bollar, och kanske försvinner de titt som tätt? Detta är något som många kattägare känner igen sig i! Här finns ett praktiskt 6-pack att komplettera med - med olika bollar som frestar katten till bus och lek!Förpackningen innehåller:1 st randig boll med bra studs1 st plastboll av det mjukare slaget1 st hård plastboll med en rolig bjällra i1 st liten tennisboll med fiskmönster2 st mjuka tygbollar med djurmönster
 • KONG Cat Turtle

  KONG Cat Turtle
  Nya kattmyntaleksaker är alltid roligast. Denna är alltid som ny då du kan fylla på med ny kattmynta vid behov. Den mjuka plyschsköldpaddan är mysig att både brottas med och bita i.Dra ut de dolda inre flikarna utanför leksaken. Fyll på kattmynta. Vik in flikarna igen och tryck ihop ordentligt för att täta.Extra kattmynta medföljer!Plyschleksaken är ca 14 cm lång.Säljes i blandade färger.AnvändningKattleksak med mynta
 • Skakande Mask i tyg

  Skakande Mask i tyg
  Mask i tyg som skakar när man drar ut den i sin fulla längd. Katten har ett stort behov av att leka och öva på att jaga. Leken är ett viktigt känslomässigt system och det är viktigt för kattens känsla av välbefinnande. För att tillfredsställa din katt och dess behov samtidigt som du knyter an till din katt, ska du fortsätta att stimulera lekbeteendet varje dag under hela livet med olika kattleksaker. Allt som rör sig eller kan vicka är kul för din katt! Produkten finns i följande färger rosa, blå, orange, grön. När man beställer går det inte att beställa färg på förhand. Mått: 17 cm. Aktiverar din katt. Simulerar det naturliga beteendet.
 • Pawise Spö med Koppling & Tre Ersättningsleksaker

  Pawise Spö med Koppling & Tre Ersättningsleksaker
  Pawise Spö med Koppling & Tre ErsättningsleksakerDetta kattspöet går enkelt att förlänga - det har nämligen två delar som går att skruva ihop. Till spöet medföljer tre olika leksaker med mjuka och spännande fjädrar!Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-pack

  Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-pack
  Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-packDessa söta bollar i velour är små och mjuka, och de har bjällror inuti som ger spännande ljud när bollarna rullar över golvet.Mått:Diameter: 3,5 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Pure Purr Soft Fotbollar 3-pack

  Little&Bigger Pure Purr Soft Fotbollar 3-pack
  Little&Bigger Pure Purr Soft Fotbollar 3-packHar du en liten vildbasare hemma som älskar att kasta bollar omkring sig så kanske du är på jakt efter riktigt mjuka bollar. Då har du hittat rätt! Dessa små söta fotbollarna är tillverkade av skumgummi vilket gör dem lätta och mjuka.Storlek:Diameter: 4 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Quirky X-mas Candy Cane Möss 3-pack

  Little&Bigger Quirky X-mas Candy Cane Möss 3-pack
  Little&Bigger Quirky X-mas Candy Cane Möss 3-pack3-pack roliga kattleksaker!Letar du efter en julklapp till din katt? här den!Här är ett 3-pack med roliga kattleksaker som ser ut som små söta möss i färgglada färger och olika texturer, vilket gör dem extra roliga för katterna att leka med!Little&Bigger Quirky X-mas Candy Cane Möss 3-pack är 15cm och passar alla katter, stora som små!Egenskaper: Little&Bigger Quirky X-mas Candy Cane Möss 3-pack2 pack kattleksaker3-pack kattleksakerOlika färger och texturerMjuka och lättaKom ihåg, skulle någon leksak mot förmodan gå sönder så ta alltid bort den från din katt!
 • Dogman Kattspö med Fjäderboa Lila

  Dogman Kattspö med Fjäderboa Lila
  Dogman Kattspö med Fjäderboa LilaAtt leka tillsammans med sin bästa vän är ju bland det bästa som finns, och det tycker nog din katt också! Med ett kattspö, eller en kattvippa, som denna så kan du få massor av roliga lekstunder tillsammans med kissen!Denna leksaken består av ett långt spö från vilket det både hänger en mjuk boll och en lång fjäderboa. Kattspöet stimulerar kattens naturliga jaktinstinkt och uppmuntrar till en massa härlig lek och bus! Vifta med spöet och dra det över golvet - och låt katten jaga efter och försöka fånga.Mått:Längd: 48 cmDiameter på boll: 4 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Quirky X-mas Candycane Multipack

  Little&Bigger Quirky X-mas Candycane Multipack
  Little&Bigger Quirky X-mas Candycane MultipackRoliga bollar i olika färger och former till din katt!Skäm bort din katt med detta 12-pack fyllt med roliga bollar. Bollarna har fina olika färger och former som katterna älskar.Bollpaketet innehåller bollar som har bjällror, är lurviga, mjuka och bollar med fjädrar. Allt för att din katt skall kunna välja ut sin favoritleksak!Little&Bigger Quirky X-mas Candycane Multipack är 60cm och innehåller 12 roliga bollar till din katt. Denna leksak passar till alla katter, stora som små!Egenskaper: Little&Bigger Quirky X-mas Candycane Multipack12-pack kattleksakerOlika färger och texturerMjuka och lättaTänk på att om någon leksak mot förmodan skulle gå sönder, så ta alltid bort den från din katt!
 • Little&Bigger Quirky X-mas Hot Cocoa Kit 7-pack

  Little&Bigger Quirky X-mas Hot Cocoa Kit 7-pack
  Little&Bigger Quirky X-mas Hot Cocoa Kit 7-packRoliga bollar i olika färger och former till din katt!Letar du efter en present eller julklapp till din katt?Skäm bort din katt med detta roliga kit med 7 olika kattleksaker. Din katt kommer att kunna hålla sig sysselsatt hela julen!Paketet innehåller olika sorter av kattleksaker; bollar som är både mjuka och prasslar och en spännande kattvippa med fluffiga fjädrar!Dessutom är kattleksakerna berikad med kattmynta vilket gör dem ännu roligare för katterna att leka med.Egenskaper: Little&Bigger Quirky X-mas Hot Cocoa Kit 7-pack7-pack kattleksakerOlika leksaker, färger och texturerBerikade med kattmyntaMjuka och lättaTänk på att om någon leksak mot förmodan skulle gå sönder, så ta alltid bort den från din katt!
 • Pawise Spö med Band & Snören

  Pawise Spö med Band & Snören
  Pawise Spö med Band & SnörenDetta söta kattspöet är utrustat både med krulliga snören och en lång mjuk svans som din kisse kommer älska att jaga i timtal!Mått:45 cm långtPawise Spö med Band & Snören kommer i osorterade färger. Handlar du i webbshoppen så får du hem någon av de tre färgerna på bilden, det går inte att välja färg.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Kattleksak tyg orm med boll

  Kattleksak tyg orm med boll
 • Kattleksak Hatt i jute/tyg

  Kattleksak Hatt i jute/tyg
 • Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila

  Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila
  Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker LilaVi tror att din lilla vän där hemma kommer älska att brottas med den här leksaken! Den har mjuk fluffig päls och en lång fjädersvans - och självklart har den kattmynta inuti!Storlek:30 cm lång inklusive svansKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Kattleksak mönstrad boll i tyg

  Kattleksak mönstrad boll i tyg
 • Kattleksaker Tygbollar i blommigt tyg m fjäder 2-pack

  Kattleksaker Tygbollar i blommigt tyg m fjäder 2-pack
 • Kattleksak boll med hjärta jute/tyg

  Kattleksak boll med hjärta jute/tyg
 • Kattvippa hjärtat - Kattvippa 35 cm

  Kattvippa hjärtat - Kattvippa 35 cm
  En spännande kattvippa med hjärta i tyg på en träpinne. Hjärtat har även inbyggt prasselfolie. Med prasselfolie.   Hjärta i polyester/bomullsmix.
 • Little&Bigger Quirky X-mas Minimöss 4-pack

  Little&Bigger Quirky X-mas Minimöss 4-pack
  Little&Bigger Quirky X-mas Minimöss 4-pack4-pack roliga kattleksaker!Letar du efter en present eller julklapp till din katt?Spana in detta 4-pack med gulliga möss i färgglada färger och tillverkade i olika texturer.Little&Bigger Quirky X-mas Minimöss 4-pack är 2 x 3 cm stora och passar till alla katter, stora som små!Egenskaper: Little&Bigger Quirky X-mas Minimöss 4-pack4-pack kattleksakerOlika färger och texturerMjuka och lättaTänk på att om någon leksak mot förmodan skulle gå sönder, så ta alltid bort den från din katt!
 • Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-pack

  Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-pack
  Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-packDessa urgulliga mjuka figurerna ser inte riktigt ut som andra kattleksaker. De sticker ut från mängden vilket vi tycker är superkul!Både löken och gurkan har kattmynta inuti, och vi tror att din kisse kommer älska dem!Storlek:Lök: 6 x 5 cmGurka: 6,5 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.