Tygleksaker

Mjuka, färgglada och roliga tygleksaker för katter. Här finns ett urval vi tycker ser kul ut.

Populärt inom tygleksaker

 • Kattleksak Tyg KM - Mask/Fjäder

  Kattleksak Tyg KM - Mask/Fjäder
 • Kattleksaker Mjuka Tygfjäderbollar 3-pack

  Kattleksaker Mjuka Tygfjäderbollar 3-pack
 • Little&Bigger MiniVeggies Potatis & Purjolök 2-pack

  Little&Bigger MiniVeggies Potatis & Purjolök 2-pack
  Little&Bigger MiniVeggies Potatis & Purjolök 2-packDessa supersöta leksakerna är mjuka och mysiga, och fyllda med spännande kattmynta! Är du på jakt efter roliga kattleksaker som sticker ut litegrann så har du hittat helt rätt här!Storlek:Potatis: 6 x 4 cmPurjolök: 6,5 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Kattleksak tyg orm med boll

  Kattleksak tyg orm med boll

Fler tips på tygleksaker

 • Kattvippa hjärtat - Kattvippa 35 cm

  Kattvippa hjärtat - Kattvippa 35 cm
  En spännande kattvippa med hjärta i tyg på en träpinne. Hjärtat har även inbyggt prasselfolie. Med prasselfolie.   Hjärta i polyester/bomullsmix.
 • Little&Bigger PurePurr Mjuka Golfbollar 3-pack

  Little&Bigger PurePurr Mjuka Golfbollar 3-pack
   EgenskaperLittle&Bigger PurePurr Mjuka Golfbollar är perfekta bollar för alla bolltrollande katter att leka med. Kommer i en förpackning med 3 bollar, cirka 3 cm i diameter.OBS! Våra husdjur är starkare än man tror. Håll katten alltid under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den går sönder, så det inte händer en olycka. 
 • Kattleksak mönstrad boll i tyg

  Kattleksak mönstrad boll i tyg
 • KONG Cat Active Kattleksak Repknutar 2 st

  KONG Cat Active Kattleksak Repknutar 2 st
  KONG Cat Active Kattleksak Repknutar 2 stKONG Cat Active Kattleksak Repknutar 2 st - två kattleksaker ger dubbel glädje!De mjuka och lätta, repbaserade kattleksakerna är berikade med kattmynta som tillfredsställer kattens jaktinstinkt. Dem är roliga att bita och bära runt på.  KONG Cat Active Kattleksak Repknutar 2 st är den perfekta presenten till din katt! 
 • Fisk, tyg, catnip, 20 cm, Brun

  Fisk, tyg, catnip, 20 cm, Brun
 • Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila

  Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila
  Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker LilaVi tror att din lilla vän där hemma kommer älska att brottas med den här leksaken! Den har mjuk fluffig päls och en lång fjädersvans - och självklart har den kattmynta inuti!Storlek:30 cm lång inklusive svansKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • KONG Holiday Softies Scrattles Llama

  KONG Holiday Softies Scrattles Llama
  Vad säger Jul mer än en gullig leksakslama från Kong?Alla älskar väl lamor? Dessa märkliga djur med fluffig och mysig päls och lång hals! Nu kan kissen få bli ägare till en alldeles egen jul-lama! Detta ulliga och gulliga mjukisdjur med söt julig scarf blir en uppskattad julklapp till katten som älskar att busa och tycker om kattmynta!Överraska kissen i julKlart din pälskling ska ha en riktigt rolig julklapp! Laman från Kong är en utmärkt present att stoppa i julstrumpan eller under granen. Kasta, ruska och ha en liten lätt dragkamp med din bästa vän och njut av tiden ihop under denna mysiga högtid.Mjukisdjur från Kong i tygKattleksak med jultemaPassar katter som gillar att bära och springa efter leksakenStorlek ca 18 cm hög Tänk på att avlägsna leksaken omedelbart om din katt skulle ha sönder den. 
 • Coockoo Hide Aktiveringsleksak till katt (Blå)

  Coockoo Hide Aktiveringsleksak till katt (Blå)
  Coockoo Hide Aktiveringsleksak till kattCoockoo Hide Aktiveringsleksak till katt är en interaktiv och underhållande leksak som håller din katt sysselsatt. Inuti det knastrande utterhöljet snurrar en mjuk tråd av i plast i olika riktningar, för att väcka kattens naturliga jaktinstinkter. Du har också möjlighet att byta ut snöret mot en längre pinne med fjädrar.Den centrala knappen låter dig enkelt ändra rotationshastigheten eller stänga av leksaken. Dessutom har den en timerfunktion som automatiskt stänger av leksaken efter 15 minuter. Coockoo Hide Aktiveringsleksak till katt drivs av tre AA-batterier (ingår ej).Leksakens diameter är 70 cm, och den är designad för att aktivera din katt på ett roligt sätt.
 • Kattleksak Hatt i jute/tyg

  Kattleksak Hatt i jute/tyg
 • I Love Happy Cats Zoey Påfylllningsbar Kattleksak Brun

  I Love Happy Cats Zoey Påfylllningsbar Kattleksak Brun
  I Love Happy Cats Zoey Påfylllningsbar Kattleksak Brun: En stimulerande och rolig leksak för din kattÄr din katt uttråkad? Då ärI Love Happy Cats Zoey Påfylllningsbar Kattleksak Brun det perfekta valet! Denna fyllda kattleksak är designad för att stimulera din katts naturliga jaktinstinkter och ge dem en rolig och stimulerande upplevelse.Leksaken är tillverkad av mjuk och hållbar plysch och liknar en katt. Den har ett stort mjukt huvud och en prasslig kropp som är perfekt för att bita och leka med.I leksaken finns en ficka som kan fyllas med till exempel kattmynta. Detta hjälper till att stimulera din katts luktsinne och gör lekarna ännu roligare.Leksaken är lätt att rengöra och kan tvättas i maskin.Fördelar:Stimulerar din katts naturliga jaktinstinkterGer din katt en rolig och stimulerande upplevelseMjuk och hållbar plysch
 • KONG Cat Active Jacks 3 st

  KONG Cat Active Jacks 3 st
  KONG Cat Active Jacks: Tre Kattleksaker i Ett!KONG Cat Active Jacks är en allt-i-ett lekuppsättning för katter! Den knastrande mjuka leksaken är berikad med kattmynta för att väcka kattens intresse, och de två lätta bollarna av EVA-skum är perfekta för att kasta, jaga och puffa med tassarna.KONG Cat Active Jacks är den perfekta julklappen till din katt!Tre kattleksaker2 bollar och en mjuk knastrande leksak berikad med kattmynta.
 • Cheerble M1 Interaktiv Kattboll Grå

  Cheerble M1 Interaktiv Kattboll Grå
  Cheerble M1 Interaktiv Kattleksak: Självrullande bollHåll din katt aktiv och stimulerad med den automatiska kattleksaken Cheerble M1!Rullar själv och reagerar på kattens rörelserTre olika lägenMjukt syntetiskt fiber för att vara skonsamt mot tassarnaLED-ljus gör den extra roligt under lekenCheerble M1 är en rolig och interaktiv kattleksak som kommer att hålla din katt sysselsatt i timmar. Bollen rullar själv och reagerar på kattens rörelser, vilket gör den till en spännande leksak att jaga.Bollen har tre interaktiva lägen som du kan välja mellan:Passivt läge: Bollen studsar när den rörs vid.Normalt läge: Bollen rullar och studsar aktivt.Lugnt läge: Bollen rullar långsamt eller vibrerar när den rörs vid.Bollen är tillverkad av mjukt syntetiskt fiber som är skonsamt mot kattens tassar. Den har också ett LED-ljus som lyser i olika färger, vilket är extra roligt under leken.Cheerble M1 är en perfekt leksak för alla katter, oavsett ålder eller temperament. Den är enkel att använda och underhållande för din katt.Specifikationer:Vikt: 35 gDiameter: 42 mmBatteri: Li-Polymer 3.7 V 135 mAhDriftstemperatur: 0-40 graderModell: C0419Förpackningsinnehåll:Cheerble M1USB-laddningskabelAnvändarmanual
 • Coockoo Hide Aktiveringsleksak till katt (Gul)

  Coockoo Hide Aktiveringsleksak till katt (Gul)
  Coockoo Hide Aktiveringsleksak till kattCoockoo Hide Aktiveringsleksak till katt är en interaktiv och underhållande leksak som håller din katt sysselsatt. Inuti det knastrande utterhöljet snurrar en mjuk tråd av i plast i olika riktningar, för att väcka kattens naturliga jaktinstinkter. Du har också möjlighet att byta ut snöret mot en längre pinne med fjädrar.Den centrala knappen låter dig enkelt ändra rotationshastigheten eller stänga av leksaken. Dessutom har den en timerfunktion som automatiskt stänger av leksaken efter 15 minuter. Coockoo Hide Aktiveringsleksak till katt drivs av tre AA-batterier (ingår ej).Leksakens diameter är 70 cm, och den är designad för att aktivera din katt på ett roligt sätt.
 • MadCat Magisk Flugsvamp

  MadCat Magisk Flugsvamp
  EgenskaperR2PPet MadCat Magisk Flugsvamp är en mjuk, spännande kattleksak som innehåller matatabi kattmynta som de flesta katter bara älskar. Med denna leksak kommer katten ha långa stunder med lek framför sig. Storlek: 10 x 8 x 3cmOBS! Våra hudsjur är starkare än man tror. Ha alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den går sönder, så det inte händer en olycka.
 • Pawise Spö med Koppling & Tre Ersättningsleksaker

  Pawise Spö med Koppling & Tre Ersättningsleksaker
  Pawise Spö med Koppling & Tre ErsättningsleksakerDetta kattspöet går enkelt att förlänga - det har nämligen två delar som går att skruva ihop. Till spöet medföljer tre olika leksaker med mjuka och spännande fjädrar!Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-pack

  Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-pack
  Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-packDessa urgulliga mjuka figurerna ser inte riktigt ut som andra kattleksaker. De sticker ut från mängden vilket vi tycker är superkul!Både löken och gurkan har kattmynta inuti, och vi tror att din kisse kommer älska dem!Storlek:Lök: 6 x 5 cmGurka: 6,5 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Trixie Cat Bollar 6-pack

  Trixie Cat Bollar 6-pack
  Trixie Cat Bollar 6-packDin katt älskar förmodligen bollar, och kanske försvinner de titt som tätt? Detta är något som många kattägare känner igen sig i! Här finns ett praktiskt 6-pack att komplettera med - med olika bollar som frestar katten till bus och lek!Förpackningen innehåller:1 st randig boll med bra studs1 st plastboll av det mjukare slaget1 st hård plastboll med en rolig bjällra i1 st liten tennisboll med fiskmönster2 st mjuka tygbollar med djurmönster
 • I Love Happy Cats Barry Bear Leksaksbjörnar 2 st

  I Love Happy Cats Barry Bear Leksaksbjörnar 2 st
  I Love Happy Cats Barry Björnleksaker: En rolig och stimulerande leksak för din kattÄr din katt uttråkad? Då är I Love Happy Cats Barry Björnleksaker det perfekta valet! Dessa mångsidiga leksaker är designade av kattens beteendevetare Annaleen Brun för att stimulera din katts naturliga jaktinstinkter.Leksakerna är tillverkade av mjuk och hållbar plysch och liknar en björn. De är perfekta för att klösa och bita i.Tack vare öglan i leksakens ände, kan du fästa den i den teleskopiska Connor kattleksaken för att skapa en ännu mer spännande jaktupplevelse.Fördelar I Love Happy Cats Barry Bear Leksaksbjörnar 2 st:Stimulerar din katts naturliga jaktinstinkterMjuk och hållbar plyschKan fästas i teleskopiska Connor kattleksaken
 • Kattleksak Tyguggla med catnip

  Kattleksak Tyguggla med catnip
 • Fisk, tyg, catnip, 20 cm, Grå

  Fisk, tyg, catnip, 20 cm, Grå
 • Skakande Mask i tyg

  Skakande Mask i tyg
  Mask i tyg som skakar när man drar ut den i sin fulla längd. Katten har ett stort behov av att leka och öva på att jaga. Leken är ett viktigt känslomässigt system och det är viktigt för kattens känsla av välbefinnande. För att tillfredsställa din katt och dess behov samtidigt som du knyter an till din katt, ska du fortsätta att stimulera lekbeteendet varje dag under hela livet med olika kattleksaker. Allt som rör sig eller kan vicka är kul för din katt! Produkten finns i följande färger rosa, blå, orange, grön. När man beställer går det inte att beställa färg på förhand. Mått: 17 cm. Aktiverar din katt. Simulerar det naturliga beteendet.
 • Fisk, tyg, catnip, 20 cm, Beige

  Fisk, tyg, catnip, 20 cm, Beige
 • I Love Happy Cats Finn Leksaksfiskar 2 st

  I Love Happy Cats Finn Leksaksfiskar 2 st
  I Love Happy Cats Finn Leksaksfiskar 2 st: En rolig och stimulerande leksak för din kattÄr din katt uttråkad? Då är I Love Happy Cats Finn Leksaksfiskar 2 st det perfekta valet! Dessa roliga leksaker är designade av kattens beteendevetare Annaleen Brun för att stimulera din katts naturliga jaktinstinkter.Leksakerna är tillverkade av mjuk och hållbar plysch och liknar två stycken fiskar. De är perfekta för att klösa och bita i.Tack vare öglan i leksakens ände, kan du fästa dem i den teleskopiska Connor kattleksaken, vilket skapar en ännu mer spännande kattleksak.Fördelar I Love Happy Cats Finn Leksaksfiskar 2 st:Stimulerar din katts naturliga jaktinstinkterMjuk och hållbar plyschKan fästas i teleskopiska Connor kattleksaken
 • Kattleksak Tyggroda med catnip, långa armar & ben

  Kattleksak Tyggroda med catnip, långa armar & ben
 • Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-pack

  Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-pack
  Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-packDessa söta bollar i velour är små och mjuka, och de har bjällror inuti som ger spännande ljud när bollarna rullar över golvet.Mått:Diameter: 3,5 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Pure Purr Soft Fotbollar 3-pack

  Little&Bigger Pure Purr Soft Fotbollar 3-pack
  Little&Bigger Pure Purr Soft Fotbollar 3-packHar du en liten vildbasare hemma som älskar att kasta bollar omkring sig så kanske du är på jakt efter riktigt mjuka bollar. Då har du hittat rätt! Dessa små söta fotbollarna är tillverkade av skumgummi vilket gör dem lätta och mjuka.Storlek:Diameter: 4 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • KONG Cat Refillables Kameleon med Kattemynte

  KONG Cat Refillables Kameleon med Kattemynte
  KONG Cat Refillables Kameleon med KattemyntKONG Cat Refillables Kameleon med Kattemynta är en mjuk kattleksak med påfyllningsbar kattmynta.De återförslutningsbara påsarna gör att kattmyntan enkelt kan fyllas på, om och om igen. Din katt kommer att älska det! Paketet innehåller en tub KONG Premium North American Catnip.Vad är kattnmynta? - Visste du att kattmynta har många fördelar för katter. Kattmynta är en naturlig växt som kan stimulera katters lekinstinkter och göra dem mer aktiva. Dessutom kan det minska stress och ångest och hjälpa till att lindra tristess hos katter. Kattmynta kan också hjälpa till att främja god hälsa genom att stimulera aptiten.
 • Kattleksak Tygboll i glitter 2-pack

  Kattleksak Tygboll i glitter 2-pack
 • Kattleksak boll med hjärta jute/tyg

  Kattleksak boll med hjärta jute/tyg
 • Kattleksaker Tygbollar i blommigt tyg m fjäder 2-pack

  Kattleksaker Tygbollar i blommigt tyg m fjäder 2-pack
 • KONG Bat-A-Bout Glow Aquarium Kattleksak

  KONG Bat-A-Bout Glow Aquarium Kattleksak
  KONG Bat-A-Bout Glow Aquarium KattleksakKONG Bat-A-Bout Glow Aquarium Kattleksak skapar en förtrollande undervattensvärld med hjälp av fiberoptik som lyser i olika färger när katterna rör den. på insidan av bollen finns en gullig mjuk fisk och fladdrande fjädrar som fångar kattens uppmärksamhet och stimulerar deras naturliga instinkter.Inuti fiskarna finns KONG Premium North American Catnip för att göra dem extra intressanta. Batterier ingår, och leksaken har en praktisk on/off-knapp för enkel användning.Multifärgade fiberoptikar aktiveras genom rörelse och skapar extra leklustVacklande skål och dinglande fiskar fångar kattens uppmärksamhetMultisensorisk leksak tillfredsställer jaktinstinkternaBatterier ingår med en praktisk on/off-knappFiskarna är fyllda med lockande KONG Premium North American Catnip.Storlek: Höjd 22,86 cm, bredd 15,24 cm, djup 15,24 cm.
 • Kattvippa Mus, trä/tyg, catnip, 40 cm

  Kattvippa Mus, trä/tyg, catnip, 40 cm
 • I Love Happy Cats Zeno Påfyllningsbar Kattleksak Svart

  I Love Happy Cats Zeno Påfyllningsbar Kattleksak Svart
  I Love Happy Cats Zeno: En stimulerande och rolig leksak för din kattÄr din katt uttråkad? Då är I Love Happy Cats Zeno det perfekta valet! Denna fyllda kattleksak är designad för att stimulera din katts naturliga jaktinstinkter och ge dem en rolig och stimulerande upplevelse.Leksaken är tillverkad av mjuk och hållbar plysch och liknar en katt. Den har ett stort mjukt huvud och en platt, prasslig kropp som är perfekt för att bita och leka med.I leksaken finns en ficka som kan fyllas med till exempel kattmynta. Detta hjälper till att stimulera din katts luktsinne och gör lekarna ännu roligare.Leksaken är lätt att rengöra och kan tvättas i maskin.Fördelar:Stimulerar din katts naturliga jaktinstinkterGer din katt en rolig och stimulerande upplevelseMjuk och hållbar plysch
 • Pawise Spö med Band & Snören

  Pawise Spö med Band & Snören
  Pawise Spö med Band & SnörenDetta söta kattspöet är utrustat både med krulliga snören och en lång mjuk svans som din kisse kommer älska att jaga i timtal!Mått:45 cm långtPawise Spö med Band & Snören kommer i osorterade färger. Handlar du i webbshoppen så får du hem någon av de tre färgerna på bilden, det går inte att välja färg.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.