Millers Forge klotång

Millers klotång har ett rejält handtag och ger den kraft som behövs för kloklippningen. Klotången från Millers Forge passar alla husdjur som behöver klovård. Den är lätt att öppna och stänga samt har ett säkerhetsstopp för att undvika att du klipper klorna för kort.

Flera återförsäljare av Millers Forge klotång finns på nätet. Du hittar den hos djuraffärer men också nätapotek. Här listar vi aktuella priser från några utvalda återförsäljare till Millers.

Populärt inom Millers Forge klotång

  • Miller Klotång

    Miller Klotång
    Millers klotång - marknadens populäraste klotång!Klosax med rejält handtag och vassa blad. Smidig sax som är lätt att använda, fungerar jättebra till både mindre och större klor.Det är viktigt att du håller ditt djurs klor i lagom längd. För långa klor leder till onaturlig gång och större skaderisk då djuret lättare fastnar i och skadar klorna om de blir för långa. Klor växer olika fort på olika individer och det är även individuellt hur snabbt de slits ner utan klippning. Vi rekommenderar att man kollar igenom tassar och klor minst en gång i veckan och klipper klorna regelbundet.AnvändningKraftig klotång som passar alla djurAnvändningKraftig klotång som passar alla djur
  • Klotång Röd - Röd

    Klotång Röd - Röd
    Millers klotång passar till de flesta hundar, katter och smådjur. Klipp gärna klorna efter ett bad, då de blir både mjukare och lättare att jobba med. Var noga så du inte klipper i pulpan, det kan då vara bra att ha blodstillande pulver nära. Klotången har en stopplatta som gör att du endast kan klippa några millimeter av klon. Den har även en säkerhetsspärr som gör att du kan förvara den i en låst, säker position. Ett greppvänligt handtag och skarpa blad som enkelt klipper av klon. Se till att hålla ditt husdjurs klor i trimm.