Aesculap kattrimmer

Aesculap har flera trimmers som är bra klippmaskiner till djur. Med Exacta, Isis eller Akkurata kan du klippa med precision på tovor, kring tassar med mera på katter och hundar.

Exacta väger endast 115 g! Man kan klippa med precision på tovor, kring tassar med mera. Båda maskinerna är sladdlösa så du kan jobba med klippningen var som helst. Det medföljer skär och man kan justera klipplängden ända ner till 0,5mm.

Populärt inom Aesculap kattrimmer

 • Trimmer Aesculap Exacta Vit

  Trimmer Aesculap Exacta Vit
 • Trimmer Aesculap Isis

  Trimmer Aesculap Isis
 • Aesculap Klippmaskin Exacta GT416

  Aesculap Klippmaskin Exacta GT416
  Aesculap Klippmaskin Exacta GT416Denna klippmaskinen är mycket tyst, smidig och liten. Den fungerar utmärkt för mindre områden såsom tassar eller kring öron och nos! Maskinen fungerar även väldigt bra när du behöver raka ett mindre område eller ta bort tovor på hundar eller katter.Aesculap Klippmaskin Exacta GT416 levereras med en laddningsstation, och när du använder den så är den helt sladdlös - praktiskt! Den är liten och bekväm att hålla i och väger endast ca 115 gram.Ljudnivån ligger på ca 60 decibel vilket motsvarar normal samtalston. En liten och tyst klippmaskin är väldigt bra för ängsliga katter eller hundar.Denna klippmaskinen levereras komplett med skär och en förlängningskam som kan ge en klipplängd på ungefär 3 - 6 mm. Klipplängden varierar mellan olika pälstyper, och pälsen blir alltid kortare om man klipper mothårs.Kom ihåg att ta väl hand om din trimmerutrustning. Ju bättre skick utrustningen hålls i, desto längre livslängd får den. En välskött trimmer ger en bättre upplevelse både för dig och för ditt djur!
 • Aesculap Klippmaskin Akkurata GT405

  Aesculap Klippmaskin Akkurata GT405
  Aesculap Klippmaskin Akkurata GT405Denna klippmaskinen är lätt och smidig och passar utmärkt för kroppsklippning av mindre hundar och även för katter. För större hundar kan denna trimmern med fördel användas för mindre områden såsom exempelvis tassar.Aesculap Klippmaskin Akkurata GT405 kan antingen användas trådlöst, eller med sladden ikopplad. Det senare alternativet passar utmärkt om du glömt att ladda maskinen innan du behöver klippa.Maskinen har tre olika valmöjligheter när det gäller klipplängd: 0,5, 1,5 eller 2,5 mm. Observera att klipplängden alltid varierar mellan olika pälstyper och att pälsen blir kortare om du klipper mothårs.Klippbredden är 4 cm.Skär medföljer till klippmaskinen, och det är lätt att ta bort vid rengöring och smörjning utan att du behöver använda några verktyg.Aesculap Klippmaskin Akkurata GT405 är tystgående vilket är en klar fördel när man ska klippa djur.Ljudnivå: ca 70 decibelVikt: 250 gramKom ihåg att rådfråga en erfaren trimmis innan du köper klippmaskin till ditt djur, för att säkerställa att utrustningen passar djurets päls. Använda klippmaskiner och skär kan inte tas i retur.

Fler tips på Aesculap kattrimmer

 • Aesculap Durati Hundtrimmer

  Aesculap Durati Hundtrimmer
  Aeculap Durati Hundtrimmer är en pefekt trimmer för hundfrisörer och avancerade hobbyklippareJobbar du som hundfrisör eller veterinär och söker efter en gedigen och proffsig hundtrimmer? Då är Aeculap Durati Hundtrimmern för dig. Trimmer är perfekt balanserad och väger 380 g och har en batteritid på 4 timmar.Kort om Aeculap Durati Hundtrimmer:Batteridriven med 4 timmars klipptidKan användas med sladd ocksåSmidig och välbalanserad i handen, vägen endats 380 gKraftfull motor med upp till 3000 varv/minTystlåten och perfekt för klippning av nervösa och oroliga djurSnapOn-Klipphuvudet ger en skärlängd på 1,5  mmI förpackningen ingår:Aeculap Durati Hundtrimmer1 klipphuvud GT330 (1,5 mm)1 uppladdningsbart batteri1 laddningsstation1 bruksanvisning1 skäroljaBra att tänka på:För att din klipputrustning ska hålla krävs det att du tar hand om den och rengör den ordentligtEn använd trimmer eller skär kan inte retunerasRådfråga en hundfrisör om den trimmer och skär du tänkt köpa passar för just din hunds pälstypOlika pälstyper har olika längd, och om du klipper din hun dmothårs så blir resultatet kortare än om du klipper medhårsKlipp inte för länge, skär i rostfrittstål blir varma av friktionen. Känn efter med jämna mellanrum och ta en paus och låt skäret svalnaTeknisk information Drivning EC-motor Slagfrekvens ca 3000 slag/min Batteriteknik Li-Ion 285 mAh Batteritid 4 timmar Laddningstid 4 timmar Ljustrycksnivå 63 dB Skärhöjd 1,5 mm Vikt 380 g utan sladd Användningsområden Hundfrisör och veterinär 
 • Trimmer Aesculap Exacta Röd

  Trimmer Aesculap Exacta Röd

Aesculap isis vs exacta

Går du och funderar på om du ska köpa ISIS eller Exacta klippmaskin? Det är inga större skillnader mellan maskinerna:

Specifikation Aesculap Isis Aesculap Exacta
Batteritid Upp till 120 min Upp till 120 min
Laddningstid 90 min 90 min
Klipphastighet 5700 slag/minut 5700 slag/minut
Klipplängd 0,5 mm 0,5 mm
Bredd 24 mm 24 mm
Ljudnivå < 60 dB < 60 dB
Vikt 115 g med skär 115 g med skär
Tillverkningsland Tyskland Tyskland
Motor DC motor 3,6 volt DC motor 3,6 volt
Serviceintervall 300 timmar eller 2 år 300 timmar eller 2 år
Koldioxidutsläpp och avfall Ca 6 kg CO2 och 13 kg avfall Ca 6 kg CO2 och 13 kg avfall

Skillnaderna som återstår är i huvudsak estetiska, såsom färg, design och priset du kan hitta.

Varför är Akkurata klippmaskin dyrare?

En modell som oftast kostar några hundralappar mer än Isis och Exacta är Akkurata GT405. Den är något större och har en klippbredd på 40 mm.

Motorn är lite mer kraftfull men det påverkar också ljudnivån som är cirka 70 dB. Maskinen väger också nästan det dubbla (250 g). Passar för precisionsklippning eller för kroppsklippning på mindre hundar eller katter.