By Laura katthalsband i läder

Populärt inom By Laura katthalsband i läder

 • Katthalsband by Laura hjortläder röd

  Katthalsband by Laura hjortläder röd
  A collar for fine felinesEtt katthalsband för katter (och mattar och hussar) med sofistikerad smak, ett halsband utan motiv, bling eller strass. Ett enkelt och snyggt halsband som inte bara har en elegant design utan även ger säkerhet och är bekvämt för katten att bära. Katthalsbandet är tillverkat i mjukt hjortskinn som är mjukt och bekvämt att bära för katten. Halsbandet har ett säkerhetsknäppe som löser ut vid ett tryck på 2,5 kg, vilket gör att din katt kan komma lös om den fastnar i halsbandet utomhus. Halsbandet har en svart pingla, men den kan man självklart även ta bort om man vill, för kattens skull.Ett halsband i den efterfrågade serien "By Laura", går att matcha med tillhörande matskålar och bäddar.
 • Katthalsband by Laura hjortläder rosa

  Katthalsband by Laura hjortläder rosa
  A collar for fine felinesEtt rosa katthalsband för katter (och mattar och hussar) med sofistikerad smak, ett halsband utan motiv, bling eller strass. Ett enkelt och snyggt halsband som inte bara har en elegant design utan även ger säkerhet och är bekvämt för katten att bära. Katthalsbandet är tillverkat i mjukt hjortskinn som är mjukt och bekvämt att bära för katten. Halsbandet har ett säkerhetsknäppe som löser ut vid ett tryck på 2,5 kg, vilket gör att din katt kan komma lös om den fastnar i halsbandet utomhus. Halsbandet har en svart pingla, men den kan man självklart även ta bort om man vill, för kattens skull.Ett halsband i den efterfrågade serien "By Laura", går att matcha med tillhörande matskålar och bäddar.
 • Katthalsband by Laura hjortläder ljusgrön

  Katthalsband by Laura hjortläder ljusgrön
  A collar for fine felinesEtt katthalsband för katter (och mattar och hussar) med sofistikerad smak, ett halsband utan motiv, bling eller strass. Ett enkelt och snyggt halsband, i härligt gräsgrön färg, som inte bara har en elegant design utan även ger säkerhet och är bekvämt för katten att bära. Katthalsbandet är tillverkat i mjukt hjortskinn som är mjukt och bekvämt att bära för katten.Halsbandet har ett säkerhetsknäppe som löser ut vid ett tryck på 2,5 kg, vilket gör att din katt kan komma lös om den fastnar i halsbandet utomhus. Halsbandet har en svart pingla, men den kan man självklart även ta bort om man vill, för kattens skull.