Kattbäddar

Kattsängen är din katts sköna plats att vila på. Med en skön kattbädd ger du katten ett lugnt ställe som den vet är bara sin.

Det finns många kattbäddar att välja på. En del helt öppna och andra som en sorts kattigloo med tak, en kattgömma. En elementsäng hänger man på ett element och andra får plats på fönsterbrädan.

Mjuka och hårda kattsängar

En del bäddar är gjorda i helt mjuka material som teddy eller filt. En fördel med såna är att man ofta kan tvätta de i maskin. Andra kattsängar har en ram i något hårdare material som rotting men då såklart med vaddering på insidan så katten kan vila mjukt.

Populärt inom kattbäddar

Fler tips på kattbäddar

 • Mjuk filt i plysch 70 x 50 cm

  Mjuk filt i plysch 70 x 50 cm
  En riktigt skön och gosig filt till ditt husdjur. Förutom att vara göra det trevligare för ditt djur skyddar den även dina möbler från smuts och djurpäls. Gjord i plysch Grå färg med små kattansikten Storlek: 70 x 50 cm Maskintvätt 30grader.
 • Basket Krems Round Pink 50 cm

  Basket Krems Round Pink 50 cm
  Grå sovplats. Supermjuk rundbädd för hundar & katter som tycker om att sova riktigt bekvämt. Hundbädd & kattbädd som kommer gå hem även hos Prinsessan på ärten. Med sitt stilrena & lyxiga utseende passar hundsängen & kattsängen i alla hem, både på golvet & i soffan. Skäm bort hunden & katten med en underbart fluffig mysbädd i sin transportbur. Flamingo Basket Krems Round Grey
 • Branca Two in One kattbädd - Ø 83 cm

  Branca Two in One kattbädd - Ø 83 cm
  Den mysiga sängen Branca Two in One är en flexibel bädd för katter och små hundar för den kan användas valfritt som liggkudde eller med några handgrepp förvandlas till en mysig säng med kanter med hjälp av en dragsko. Flexibel och jättebekväm: sängen Branca Two in One kan användas på två sätt, precis som namnet avslöjar. Den kan läggas utbredd på sovplatsen som en mysigt mjuk och tjock, vadderad kudde där hunden eller katten kan breda ut sig riktigt. Vill djuret ha det riktigt mysigt kan kudden dras ihop till en säng med kanter. Storleken på sängen kan ställas in individuellt med bandet och dragskon. Den bekväma och flexibla sängen Branca Two in One är tillverkad av gosig, lättskött polyesterfleece. Ytan är tjockt vadderad och kviltad och därigenom formstabil och jättebekväm att ligga på. Sängen är utformad i diskret beige med svarta tasstryck som inte låter någon tvivla på vem som äger den. 2-in-1 sängens generösa storlek är lämplig för katter och små hundar. En annan fördel med sängen Branca Two in One är att den är mycket lättskött. Djurhår borstas eller dammsugas enkelt av och blir den smutsig kan den tvättas i 30 °C maskintvätt. Katzenbett Branca Two in One i överblick: Mysig säng för katter och små hundar Multifunktionell: kan användas valfritt som kudde med stor liggyta eller dras ihop till en säng med en kant Med insydda dragband, fixeras med en dragsko till önskad storlek Kviltad och formstabil yta, tjockt vadderad Båda sidorna kan användas uppåt Färg: beige med svarta tassmönster Material: 100 % polyester (fleece) Mått: öppen liggyta (som kudde): Ø 83 cm sammandragen liggyta (som säng med en kant runtom): Ø 35 cm Skötselråd: maskintvätt i upp till 30 °C Se även de passande Branca kattigloo och Branca myssäng - alla med samma design i beige med svarta tasstryck!
 • Kattbädd Lucky

  Kattbädd Lucky
 • Basket Krems Round Light Gray 70 cm

  Basket Krems Round Light Gray 70 cm
  Grå sovplats. Supermjuk rundbädd för hundar & katter som tycker om att sova riktigt bekvämt. Hundbädd & kattbädd som kommer gå hem även hos Prinsessan på ärten. Med sitt stilrena & lyxiga utseende passar hundsängen & kattsängen i alla hem, både på golvet & i soffan. Skäm bort hunden & katten med en underbart fluffig mysbädd i sin transportbur. Flamingo Basket Krems Round Grey
 • Fönsterdyna Nani 90 × 28 cm Grå

  Fönsterdyna Nani 90 × 28 cm Grå
 • Kattbädd Cushy

  Kattbädd Cushy
 • Kattbädd Arusha Grå/Svart

  Kattbädd Arusha Grå/Svart
 • Fez mysgrotta - Tillbehör: tvättpåse (utan bädd)

  Fez mysgrotta - Tillbehör: tvättpåse (utan bädd)
  När omgivningen blir lite för stimmig är mysgrottan Fez en mysig och lugn plats dit din katt kan dra sig tillbaka och gömma sig. Den består av gosigt mjukt material, men är ändå formstabil tack vare en vaddering. På undersidan har mysgrottan Fes glidsäkra noppor så att den inte glider runt på hala golv. För att katten ska ha sysselsättning hänger en boll i plysch i ingången. Den sitter på ett gummiband och uppmuntrar till lek. Mysgrotta Fes i korthet: Rymlig kattgrotta av gosigt, mjukt material Perfekt för att dra sig tillbaka och gömma sig, även lämplig för stora katter och små hundar Modern design: snygg form och trendig färg, passar in fint i alla olika interiörer Formstabil vaddering: för extra bekvämlighet och stabilitet Halkfri undersida: tack vare glidsäkra noppor glider den inte runt på hala golv Med uttagbar kudde som är bekväm att ligga på Stor öppning gör det lättare att komma in Plyschboll på gummiband uppmuntrar till lek Färg: ljusgrå Material: yttermaterial: 100 % polyester undersida: 65 % polyester/35 % PVC fyllning: polyesterull, skumgummi Mått: totalt: L 50 x B 40 x H 45 cm innermått: ca L 35 x B 35 x H 30 cm kantens tjocklek: ca 6 cm höjd ingång: ca 20 cm kudde: ca L 49 x B 40 x H 3 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C Anvisningar: Som med alla andra produkter bör du ha uppsyn över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet att produkten är hel och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar saknas, annars finns det risk att djuret skadar sig. Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. Vi rekommenderar att du använder tvättpåsen XL vid maskintvätt: När man ska tvätta textilier och tillbehör till husdjur är tvättpåsen XL ett praktiskt hjälpmedel. Den förhindrar att djurhår hamnar i tvättmaskinen och minskar risken för skador på grund av hårda delar som spännen och dragkedjor. Djurhåret stannar kvar i tvättpåsen utan att fastna, så det är enkelt att skaka ur det efteråt. Mer information om tvättpåsen XL hittar du här: Tvättpåse XL
 • Kattdyna Raspberry

  Kattdyna Raspberry
 • Bädd Mero Brun

  Bädd Mero Brun
 • Sharon kattstol - Ø 50 cm

  Sharon kattstol - Ø 50 cm
  Med kattstolen Sharon går en dröm i uppfyllelse! Den består av en robust hopfällbar ram och en mysig, rund sits med ca 50 cm diameter. Den mjuka, mysiga plyschen gör den till en idealisk tillflyktsort! Stolen ger efter lite när katten lägger sig i den och hon har på så sätt en optimal komfort. Den hopfällbara ramen gör det verkligen enkelt att flytta kattstolen till balkongen eller uteplatsen för att låta din katt njuta av dagarna i solen. Plyschen berör inte marken och blir inte smutsig. Om du behöver ställa bort kattstolen kan den kan vikas ihop och enkelt placeras under en säng eller i ett skåp. Kattstolen i korthet: Sätets diameter: Ø 50 cm Kanthöjd (fram/bak): 23 cm/40 cm Stadig ram Hopfällbar Överdrag: plyschmaterial i vit, polyester kan ej tas av handtvätt 30 °C Lämplig för fint väder utomhus
 • Sleeping Bag Alba White 38 x 53 x 23 cm

  Sleeping Bag Alba White 38 x 53 x 23 cm
  Underbart mjuk sovpåse i mikrofiber. Supermysig hundsäng & kattbädd i textil med vitgråmelerat & härligt fluffigt yttertyg & innerfoder i en sovsäcksform som omfamnar hundens & kattens naturliga liggställning som en hoprullad kanelbulle. Stilren hundbädd & kattsäng som enkelt matchar inredningen. Flamingo Sleeping Bag Alba White för hundar & katter.
 • Dyna Joey

  Dyna Joey
 • kattbädd ´Cat in black´

  kattbädd ´Cat in black´
 • Dog Bed Snoozzy Gray 50 cm

  Dog Bed Snoozzy Gray 50 cm
  Dog bed snoozzy är en mjuk & skön hundsäng & kattbädd från Flamingo i 100% polyester. Erbjud ditt husdjur en härlig viloplats, tvättas för hand. Hundbädden finns tillgänlig i två storlekar. Flamingo Dog Bed Snoozzy supermjuk kattsäng & hundbädd i mikrofiber med bekväma kanter som omfamnar hundens & kattens naturliga liggställning.
 • Kattbädd Corbeille Grön/Turkos

  Kattbädd Corbeille Grön/Turkos
 • Cream liggkudde - Ø 58 cm

  Cream liggkudde - Ø 58 cm
  Den runda liggkudden Cream med XXL-fyllning är en särskilt mysig och naturtrogen sovplats som katten kan böka i och själv forma till en plats den tycker är bekväm. På så sätt får den en perfekt liggplats för den sovposition den tycker bäst om. Katten känner sig trygg och kan sova gott och hälsosamt. Det särskilt mjuka och gosiga materialet, chenille, är underbart komfortabel att ligga på. Halkfria noppor på undersidan håller kudden på plats på hala golv. En praktisk detalj är de fastsydda banden som kan användas som handtag när kudden ska flyttas. Liggkudden Cream i överblick: Rund, mysig kudde för katter Naturlig känsla av att trampa sin liggplats XXL-fyllvolym: anpassar sig till kroppsformen Extremt mjukt chenille-överdrag: andningsaktivt, lättskött Praktiskt handtag: enkel att flytta på, praktiskt på resor Antihalk-noppor Låg vikt Skyddar mot kalla och hårda golv Färg: crème Material: överdrag och fyllning: 100 % polyester undersida: 100 % polypropene Mått: Ø 58 x H 15 cm Ø 70 x H 15 cm Skötselråd: överdrag: maskintvätt 30 °C (skontvätt) fyllning/inlay: handtvätt Vi rekommenderar tvättpåsen XL: När du tvättar ditt husdjurs täcken, kuddar och bäddar är tvättpåsen XL ett praktiskt tillbehör. Den förhindrar att djurhår kommer in i tvättmaskinen och minskar risken för skador från hårda element som spännen och blixtlås. Håren fastnar inte på insidan av tvättpåsen utan kan enkelt skakas ut efter tvätten. Mer information om tvättpåsen XL finns här: Tvättpåse XL Hänvisning: Placera ett underlag mellan sängen och parkettgolvet eller PVC-golvet för att undvika sängen eventuellt färgar av sig.
 • Korgstol Petrebels Amsterdam Grå

  Korgstol Petrebels Amsterdam Grå
 • Igloo Marie

  Igloo Marie
 • Kattbädd Prins Brun

  Kattbädd Prins Brun
 • Kattungebädd Rund ljusgrå/ljuslila

  Kattungebädd Rund ljusgrå/ljuslila
 • TIAKI Myssäng Poppy - ca. Ø 45 x 28 cm

  TIAKI Myssäng Poppy - ca. Ø 45 x 28 cm
  Katter älskar att koppla av på en bekväm plats och drömma om nya äventyr. Med myssängen Poppy från TIAKI får din pälskling den perfekta platsen för det: ytan består av ett underbart mjukt möbeltyg och inuti finns gott om plats att vila och sova på. Den upphöjda kanten på myssängen Poppy från TIAKI gör att din katt kan känna sig extra säker och trygg i den. Tack vare den glidsäkra beläggningen på undersidan håller den praktiska kattmöbeln sig på plats även när din lurviga vän vill rumstera om i den. För att den ska funka bra i vardagen kan du ta ut den inlagda kudden och lägga allt i tvättmaskinen. Och den lugna färgen i petrol passar in fint i nästan alla inredningar! TIAKI myssäng Poppy i korthet: Härlig myssäng för katter Perfekt för att koppla av och ta en tupplur Mjukt tyg: bekvämt att vila på Med hög kant: ger säkerhet och trygghet Rymlig: tillräckligt med utrymme inuti Uttagbar kudde: till exempel för att tvätta Stannar på plats: undersida med glidsäkra noppor Färg: petrol Material: 100 % polyester Mått: Totala mått: ca L 45 x B 15 x H 25 cm Liggyta/innerkudde: ca L 40 x B 5 cm Kanthöjd: ca 25 cm Skötselråd: kan maskintvättas i max 30 °C ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Beige Kattbädd Boho

  Beige Kattbädd Boho
 • Elementsäng Harvey vit-svart

  Elementsäng Harvey vit-svart
 • Basket Krems Round Old Pink 50 cm

  Basket Krems Round Old Pink 50 cm
  Grå sovplats. Supermjuk rundbädd för hundar & katter som tycker om att sova riktigt bekvämt. Hundbädd & kattbädd som kommer gå hem även hos Prinsessan på ärten. Med sitt stilrena & lyxiga utseende passar hundsängen & kattsängen i alla hem, både på golvet & i soffan. Skäm bort hunden & katten med en underbart fluffig mysbädd i sin transportbur. Flamingo Basket Krems Round Grey
 • Hammock Siesta Vit

  Hammock Siesta Vit
 • Kattigloo Silas Grå

  Kattigloo Silas Grå
 • Kattigloo Malu brun

  Kattigloo Malu brun
 • Kattigloo Ferris Blå

  Kattigloo Ferris Blå
 • Solsäng för katt - Blå

  Solsäng för katt - Blå
  Upptäck den ultimata lyxen för din fyrbenta vän med vår innovativa Solsäng för Katter med Sugproppsfäste! Skapa en oas av avkoppling och njutning där din katt kan njuta av solens strålar och enastående utsikt på ett bekvämt och säkert sätt. Produktfunktioner: Solskenets Perfekta Plats: Vår solsäng för katter är designad för att ge din pälskling den ultimata solbadningsupplevelsen. Med det smarta sugproppsfästet kan du enkelt montera sängen på ett fönster, glasdörr eller en slät yta nära fönstret. Din katt kan nu njuta av solens värmande strålar och spana ut över omgivningen från en bekväm och förhöjd plats. Säker och Stabil: Med starka och pålitliga sugproppar är vår kattsolsäng konstruerad för att hålla din katt säker och stabil. Den är utformad för att klara av din katts rörelser och positioner utan att tumma på säkerheten. Du kan vara trygg i vetskapen om att din katt njuter av solen på ett pålitligt och säkert sätt. Bekväm och Lätt att Underhålla: Den mjuka och bekväma kudden i solsängen ger din katt en plats att koppla av och drömma sig bort. Dessutom är kudden lättskött och kan enkelt tas bort för rengöring. Kattens komfort är vår prioritet. Rum för Spontanitet: Med vår solsäng ger du din katt möjligheten att vara spontan och njuta av oväntade utsikter. Katter älskar att överraska oss med sina lekfulla och nyfikna sidor, och den här sängen ger dem utrymme att göra just det. Snygg och Diskret Design: Den eleganta och diskreta designen på vår solsäng för katter smälter sömlöst in i ditt hem. Den blir en vacker och funktionell detalj som både din katt och du kommer att älska. Enkel Montering: Vår solsäng för katter levereras med enkla monteringsinstruktioner och allt du behöver för att snabbt och enkelt sätta upp den. Inom några minuter kan din katt njuta av sin nya favoritplats. Ge din katt det bästa av soliga dagar med vår Solsäng för Katter med Sugproppsfäste. Skapa en avkopplande och underhållande plats där din katt kan njuta av både utsikten och värmen. Beställ idag och ge din katt en plats att älska och längta till!
 • Fleecefilt Stjärnor Turkos

  Fleecefilt Stjärnor Turkos
 • Vetbed® Isobed SL Wave kattfilt - creme/brun - L 100 x B 75 cm

  Vetbed® Isobed SL Wave kattfilt - creme/brun - L 100 x B 75 cm
  Extra mjuk, isolerande mot golvkyla, samtidigt hygienisk och antiallergisk - det är kattfilten Idobed® SL från Vetbed. En ytterligare fördel är att den kan klippas till i passande storlek för att passa perfekt på utvalda platser hemma, i bilen eller i transportburen. Vetbed® Idobed SL är en varm och sund sovplats för din katt, eftersom filten är tillverkad av en hålfibrig pälsstruktur (polyester) med 20 mm lugglängd och en täthet på 2000 g/meter. Materialet är värmeisolerande, avger samtidigt fukt och är andningsaktivt. Filten kan tvättas i tvättmaskin och torkas i tumlare, vilket gör den idealiskt för känsliga katter med allergier samt för kattungar. Ett antiglid-skikt på undersidan ser till att Vetbed® Isobed SL håller sig på plats även på hala golv. Vetbed® Isobed SL Wave kattfilt i översikt: Antiallergisk Avger fukt, andningsaktiv Isolerar mot golvkyla Med antihalkbeläggning Tvättbar i maskin i 40°C (normaltvätt) Tvättbar i maskin i 95°C (desinfektionstvätt, endast vid behov) Kan torkas i tumlare Kan klippas till utan att materialet fransar Pälsstruktur av hålfiber, polyester Luggens längd 20 mm, ca 2000 g/m Krämfärgad med med brunt vågmönster Tillverkad i England Instruktioner: Vid normal nedsmutsning tvättar du Vetbed® Isobed SL Wave matta i 40°C. För att desinficera artikeln kan den tvättas i upp till 95°C. För att inte belasta antihalkbeläggningen i onödan bör desinfektionstvättar endast göras när det är absolut nödvändigt. Ytans utseende förändras efter tvätt, men detta har ingen effekt på produktens verkan. Sköljmedel får ej användas!
 • BE NORDIC Juna Cat-Tower Grå

  BE NORDIC Juna Cat-Tower Grå
 • Dog Cushion Snoozzy Gray 60 cm

  Dog Cushion Snoozzy Gray 60 cm
  Dog cushion snoozzy är en mjuk & skön hundbädd & kattsäng från Flamingo i 100% polyester. Erbjud ditt husdjur en härlig viloplats, tvättas för hand. Hunddynan & kattdynan finns tillgänlig i fyra olika storlekar. Flamingo Dog Cushion Snoozzy hundsäng & kattbädd i supermjukt mikrofibertyg.
 • Kyldyna Ljusblå M

  Kyldyna Ljusblå M
 • Fönsterbädd Beige

  Fönsterbädd Beige
 • kattbädd Alice

  kattbädd Alice
 • Ugglebo kattigloo - L 40 x B 40 x H 45 cm

  Ugglebo kattigloo - L 40 x B 40 x H 45 cm
  I denna rymliga grotta av mjuk plysch kan katten eller hunden mysa och sova i lugn och ro och planera nästa upptåg. Det trivsamma boet är ett riktigt blickfång med det stora uggleansiktet där den öppna munnen är ingången. Undersidan är har halksäkra noppor som håller boet på sin plats. Inuti grottan finns en mjuk, tvåfärgad kudde med en ljusblå, vitprickig och en petrol sida som ger variation i boet. Både uggleboet och kudden kan tvättas i 30°C handtvätt. Ugglans sidoväggar är vadderade och formstabila. Ugglebo kattgrotta i överblick: Lämplig för katter och små hundar Mjuk och mysig att ta igen sig i I moderna uggle-deign: Kan inte förbises i vardagsrummet Med en vändbar kudde: Kan tas ut, två olika färger för variation Vadderade väggar: Stabiliserar och är bekväma att luta sig mot Undersidan med antiglid-noppor Kan tvättas i upp till 30°C handtvätt Färg: Ugglans utsida: petrol Ugglans insida: ljusblå med vita prickar Kudden: ovansidan petrol, undersidan ljusblå med vita prickar Material: 100 % polyester Överdrag: plysch Vaddering: skumgummi Kudden: plysch, med polyesterstoppning Mått: Grottan: ca L 40 x B 40 x H 45 cm Liggplats: L 39 x B 39 cm Ingång: B 20 x H 18 cm Kudden: ca L 40 x B 40 x H 8 cm Notera: Placera ett underlag mellan sängen och trägolvet eller PVC-golvet för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • Kattbädd Säck Inuit Blå Sömn

  Kattbädd Säck Inuit Blå Sömn
 • Hundsäng & Kattbädd Arusha rosa

  Hundsäng & Kattbädd Arusha rosa
 • Rundbädd Mistigri Grå

  Rundbädd Mistigri Grå
 • Mochi kattbädd - rosa - Ø 55 x H 25 cm

  Mochi kattbädd - rosa - Ø 55 x H 25 cm
  Om du vill erbjuda ditt katt en särskilt mysig plats att vila och sova på är Mochi kattbädd ett väldigt bra val. Sängen är mycket bekväm och den vackra, mjukt rosa färgen är diskret och dekorativ och passar de flesta inredningsstilar. Mochi lättskötta kattbädd passar lika bra för katter som för små hundar. Sängen är rund och extra anpassningsbart utformad, så den är mycket bekväm att vila och sova i. Den är härligt mjuk och fluffig och din favorit kan känna sig trygg och säker när den ligger i den. Mochi kattbädd - rosa i överblick: Mysig säng för katter och små hundar Rund form, väldigt fluffig: skapar en känsla av säkerhet och trygghet Hög komfort: bekväm, vadderad liggyta, mysig och hög kant Anpassningsbar och hög kant: anpassar sig perfekt till kroppens kontur, ger en känsla av värme och säkerhet, motverkar stress och avslappnande Extra långhårig plysch: underbart mjuk och mysig yta Perfekt för att rulla ihop sig mot: för vila och sömn Antihalk-noppor på undersidan: förhindrar att den glider på hala golv Färg: mjukt rosa Material: 100% polyester Mått: totala: ca 55 x H 25 cm liggyta: ca Ø 20 - 40 cm längd plyschen: 3 cm Skötselanvisningar: kan tvättas komplett i maskin (mild tvätt), lämplig för torktumling Hänvisning: Placera en matta mellan sängen och parketten eller PVC-golvet för att undvika att bädden eventuellt färgar av.
 • Batumi kattbädd - Tillbehör: tvättpåse (utan säng)

  Batumi kattbädd - Tillbehör: tvättpåse (utan säng)
  Perfekt för avkoppling och mys och att rulla ihop sig i: Den ovala kattsängen Batumi är en bekväm tillflyktsort för din gosiga tiger, och tack vare att den är så rymlig har den gott om plats även för stora katter eller kattfamiljer. Med sin tidlösa färger passar sängen ihop med nästan alla inredningsstilar. Kattsängen Batumi har en hög kant att luta sig mot och gosa med samt en låg ingång som gör det lättare att komma in i den. Den vändbara kudden med en slät och gosig sida är uttagbar och lättskött. På sängens undersida finns det glidsäkra noppor som gör att den står stabilt. Kattsäng Batumi i korthet: Oval säng för stora katter, kattfamiljer eller små hundar Hög kant: kviltad flera gånger för stabilitet, ger trygghet, perfekt att rulla ihop sig och koppla av i Tvåfärgad, vändbar kudde: mjuk vaddering, kviltad på fyra punkter, uttagbar, en slät sida, en sida av gosig mjuk plysch Låg ingångssida: underlättar att komma in i Tidlösa färger, alltid modern, passar in perfekt i alla bostäder Slitstarkt tyg som ser ut som naturligt lin Halkfri undersida tack vare glidsäkra noppor Snygg passpoal runtom kanten Färg: brun/beige Material: yttermaterial: 100 % polyester fyllning: 100 % polyesterull undersida: 65 % polyester/35 % PVC Mått: totalt: L 65 x B 45 x H 30 cm liggyta: L 50 x B 30 cm kantens tjocklek: ca 10 cm höjd ingång: ca 17 cm kudde: L 60 x B 40 x H 10 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C Vi rekommenderar att du använder tvättpåsen XL vid maskintvätt: När man ska tvätta textilier och tillbehör till husdjur är tvättpåsen XL ett praktiskt hjälpmedel. Den förhindrar att djurhår hamnar i tvättmaskinen och minskar risken för skador på grund av hårda delar som spännen och dragkedjor. Djurhåret stannar kvar i tvättpåsen utan att fastna, så det är enkelt att skaka ur det efteråt. Mer information om tvättpåsen XL hittar du här: Tvättpåse XL Observera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • Modern Living Codrington kattbädd - Ø 50 x H 32 cm

  Modern Living Codrington kattbädd - Ø 50 x H 32 cm
  Alla katter uppskattar en liten plats där de kan dra sig tillbaka såväl dag som natt och ta en mysig lite tupplur! Modern Living Codrington är rund och är upphöjd på ena sidan, så att den också ger lite skydd mot ljus. Tack vare den vackra materialkombinationen av snygg manchester och gosigt mjuk plysch, som även fortsätter på den vändbara kudden, ger du din älskling maximal komfort! Den mysiga bädden glider inte så lätt eftersom den har praktiska glidsäkra noppor på undersidan. Om Modern Living Codrington behöver rengöras kan du enkelt ta av det tvättbara sängöverdraget och lägga in hela kudden i tvättmaskinen. Den snygga färgen och den visuellt tilltalande formen är en riktig berikning för alla heminredningar! Modern Living etiketten poängterar den höga kvaliteten på denna smakfulla kattmöbel. Modern Living Codrington i överblick: Elegant bädd för katter Särskild form: rund bottenyta, upphöjd sida som ljusskydd, att luta sig mot eller gosa med Fantastisk tygkombination: manchestertyg med breda ränder på utsidan, mjuk plysch på insidan Med vändbar kudde: manchester- eller plyschsidan, kan väljas fritt efter behov Elegant design: behaglig färg, högkvalitativ form, passar in i alla heminredningar Kan tvättas: avtagbart sängöverdrag, hela kudden kan tvättas i maskin Glider inte: tack vare glidsäkra noppor på undersidan Snygg: med Modern Living påsydd etikett Färg: rosaröd Material: Överdrag: manchester, plysch (polyester) Fyllning: skumgummi Vändbar kudde: manchester, plysch (polyester), fyllning av polyesterfleece Botten: polyester, med glidsäkra noppor Mått: Totalmått: Ø 50 x H 32 cm Liggyta: Ø 45 cm Kanthöjd: 11 cm (fram), 32 cm (bak) Höjd insteg: 11 cm Skötselråd: sängöverdraget kan tas av och tvättas i 30 °C, vändbar kudde kan tvättas i 30 °C _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Cosy kattbädd Beige

  Cosy kattbädd Beige
 • Cozy Kingdom kattbädd / hundbädd - L 60 x B 55 x H 22 cm

  Cozy Kingdom kattbädd / hundbädd - L 60 x B 55 x H 22 cm
  Låt din fyrbenta familjemedlem slumra kungligt och drömma om kommande spännande äventyr i den lyxiga sängen Cozy Kingdom. Den höga kanten, som är prydd med en passpoal i form av ett dekorativt snöre, inbjuder att luta sig mot och mysa. Här kan din älskling tryggt ta en tupplur. Kontrasten mellan det svarta, strukturerade tyget på utsidan med dekorationssnöret i guld och den ljusbeige, värmande insidan av härlig fleece ger sängen en lyxig stil. Den uttagbara, praktiskt vändbara kudden är tvåfärgad. Du kan bestämma stil på sängen efter smak, och dessutom behöver du inte tvätta hela sängen varje gång eftersom kudden kan tvättas separat. Undersidan på sängen är försedd med antiglid-noppor för att sängen inte ska glida omkring på hala golv. Säng Cozy Kingdom i överblick: Lyxigt mysig säng för hundar och katter Tyg på utsidan med struktur och gyllene kantband: kontrastrik och exklusiv design Tvåfärgad, vändbar kudde: förändra enkelt utseendet på sängen genom att vända på kudden! Särskilt hög kant: mysig att luta sig mot Mjukt vadderad liggyta: bekväm på kalla och hårda golv Halksäker undersida med noppor: halkar inte omkring på hala golv Lättskött: kan tvättas i maskin i 30 °C (skontvätt) Färg: itsidan: svart insidan: beige dekorationsband: guld Material: utsidan: 100 % polyester, strukturerat insidan: 100 % polyester, fleece Tvättbar i upp till 30°C Notera: Placera ett underlag mellan sängen och trägolvet eller PVC-golvet för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas. Storlekstabell Cozy Kingdom: Totala mått Liggyta Kudde L 45 x B 45 x H 20 cm L 43 x B 43 cm L 43 x B 43 x H 7 cm L 60 x B 55 x H 22 cm L 55 x B 50 cm L 55 x B 50 x H 9 cm L 75 x B 60 x H 25 cm L 70 x B 55 cm L 70 x B 55 x H 9 cm
 • Trixie Paul sovsäck - Ø 40 × L 60 cm

  Trixie Paul sovsäck - Ø 40 × L 60 cm
  Trixie Paul sovsäck är en särskilt mysig tillflyktsort för din katt. Insidan består av otroligt gosig fårullsplysch. Sovsäcken är snyggt designad i färger som passar in överallt. Sovsäcken kan användas som sovplats, ett ställe att att gömma sig på eller vara en särskilt mysig tillflyktsort för katten. Eftersom ingången är utrustad med en metallring hålls säcken alltid öppen och din kisse kommer in utan problem. Det mjuka, varma materialet känns tryggt för katten och är härligt att ligga i när den vill dra sig tillbaka och slappna av. Trixie Paul sovsäck i överblick: Mysig sovsäck för katter Idealisk att sova, slumra och mysa i Fårullsplysch inuti: väldigt mysigt och gosigt Håller formen: metallringen håller alltid ingången öppen Varm och trygg: omtyckt att gömma sig eller sova i Mörk tillflyktsort Diskret färg med präglad text Färg: blå/vit Material: 100 % polyester Totala mått: Ø 40 x L 60 cm Skötselråd: handtvätt
 • Nani kattdyna, 40 × 30 cm, grå

  Nani kattdyna, 40 × 30 cm, grå
 • Kattbädd oval svart med tasstryck

  Kattbädd oval svart med tasstryck
 • Kattbädd Inuit Blå Sömn

  Kattbädd Inuit Blå Sömn