Kattbäddar

Kattsängen är din katts sköna plats att vila på. Med en skön kattbädd ger du katten ett lugnt ställe som den vet är bara sin.

Det finns många kattbäddar att välja på. En del helt öppna och andra som en sorts kattigloo med tak, en kattgömma. En elementsäng hänger man på ett element och andra får plats på fönsterbrädan.

Mjuka och hårda kattsängar

En del bäddar är gjorda i helt mjuka material som teddy eller filt. En fördel med såna är att man ofta kan tvätta de i maskin. Andra kattsängar har en ram i något hårdare material som rotting men då såklart med vaddering på insidan så katten kan vila mjukt.

Populärt inom kattbäddar

Fler tips på kattbäddar

 • Trixie´s Kyldyna Blå XL

  Trixie´s Kyldyna Blå XL
 • Martin Sellier - Korgbädd för katt & Liten Hund - Ø 56 cm

  Martin Sellier - Korgbädd för katt & Liten Hund - Ø 56 cm
  En mjuk rund bädd för katt eller liten hund.  Denna högkvalitativa bädd är handgjord i Vietnam för extra kvalitet och kommer från märket Martin Sellier.  Denna bädd passar bra in i hemmet då den ser ut som en korg och är i en fin naturfärg, samtidigt
 • TIAKI Zena myssäng - L 70 x B 60 x H 20 cm

  TIAKI Zena myssäng - L 70 x B 60 x H 20 cm
  Myssängen Zena från TIAKI är en himmelskt skön sovplats för din lilla pälskling. Den här mysiga sängen är perfekt för katter och små hundar och blir en fribiljett till drömmarnas land. Med den tjocka kanten, som ger sängen formen av en donut, och den uttagbara innerkudden i mjuk plysch, är den mycket bekväm och mysig. Överdragets undersida är utrustad med glidsäkra noppor så att sängen alltid står säkert även på släta golv. När det är dags för en grundlig tvätt kan överdraget enkelt tas av och tvättas i maskin. Den snygga, svart-vitrutiga myssängen Zena från TIAKI passar dessutom sömlöst in i alla inredningar. Om du också tycker att din pälskling bara förtjänar det bästa, är det inget att fundera på – skaffa den här sängen direkt! TIAKI myssäng Zena i överblick: Underbart gosig säng för katter och små hundar Supermysig: med tjock kant i form av en donut och en plyschkudde Uttagbar innerkudde: kan även bytas vid behov Lättskött: överdraget är avtagbart och kan tvättas i maskin Glider inte: tack vare glidsäkra noppor på undersidan Snygg design: modernt rutig i svart och vitt Färg: vit/svart Material: 100 % polyester Mått: Totala mått: ca L 70 x B 60 x H 20 cm Liggyta: ca L 60 x B 50 cm Kantens höjd: ca 20 cm Kantens tjocklek: ca 5 cm Instegshöjd: ca 20 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Karlie fönstersäng - L 51,5 x B 31 x H 2,5 cm - grå

  Karlie fönstersäng - L 51,5 x B 31 x H 2,5 cm - grå
  Denna fönstersäng från Karlie är en mysig liggplats med en spännande utsikt för din katt. Sängen hängs enkelt upp med extra starka sugkoppar på fönster eller andra släta ytor. Den stabila metallramen sitter fast upp i sugkopparna med vajrar som inte kan tuggas sönder av katten. Karlie fönstersäng kan belastas med upp till 12 kg. Välj en spännande plats att hänga upp den på, till exempel i fönstret, och låt katten ligga och njuta av utsikten åt alla håll. Överdraget i velour kan tas av med kardborreband och tvättas i 30 °C. Sängen är ett utmärkt alternativ till en fönsterbänkkudde och en älskad plats av nyfikna katter. Karlie fönstersäng för katter i överblick: Bekväm säng för fönstret Mysig plats för katter som vill kika på omgivningen Extra stora och starka sugkoppar (8 cm diameter) och bitfasta vajrar För fönster och andra släta ytor Kan bära upp till 12 kg Särskilt stadig metallram Lättskött överdrag: kan tas av med ett kardborreband och tvättas Perfekt för hem med smala element eller med golvvärme Skötselråd: överdraget kan tvättas i upp till 30 °C Färg: grå Material: överdrag 100 % chevron/polyester (velour) Mått: totala ca L 51 × B 33 × H 45 cm liggyta ca L 50 x B 32 cm Hänvisning: Kontrollera att ytan där sugkopparna fästs är ren, fettfri och tillräckligt stabil. Vi rekommenderar att rengöra ytan särskilt noggrant innan sängen hängs upp.
 • Natural Paradise Iris hängmatta - L 79,7 x B 41 x H 34,2 cm

  Natural Paradise Iris hängmatta - L 79,7 x B 41 x H 34,2 cm
  Natural Paradise, det naturliga paradiset, är det bästa beviset på din människas respekt för vem du är - så mycket mer än ett husdjur. Du är en älskad familjemedlem och du förtjänar en trygg omvärld där du är uppskattad och kan känna dig hemma. Det är det vi brinner för. Vi älskar att skapa naturliga livsmiljöer, där du kan alltid vara dig själv och följa dina naturliga instinkter. NATURAL PARADISE. DESIGNED FOR NATURAL INSTINCTS. Åh så chic! Den ser ut som den perfekta platsen att relaxa på för coola katter som du. En hängmatta att koppla av, slumra och mysa i - så härligt! Mycket svalare än vanliga kattsängar också, eller hur? Ramen av äkta trä är stabil, så det finns ingen risk att den tippar. Och din tvåbenta vän kan till och med vända den mysiga kudden åt dig. Ena sidan är mysig och varm och perfekt för kalla dagar och den andra är slät. Härligt, här kan du trivas sommar som vinter. Kanske kan du till och med koppla av på balkongen eller terrassen. Vatten och smuts kan inte skada tyget, så det är inte något problem alls! Du behöver förresten inte vänta länge innan du kan göra det dig bekvämt i hängmattan, för den är väldigt enkel att montera ihop. Natural Paradise hängmatta Iris i överblick: Modern hängmatta för katter eller små hundar Idealisk för inomhus och täckt utomhusbruk Behaglig liggyta: bekväm gosig Stabil träram: tillverkad av obehandlade äkta träpaneler, från hållbart skogsbruk, mycket stabil Plug-in system: enkel montering utan skruvar Vändbar säng: mysig, varm sida för vintern, slät nylonsida för den varma årstiden, vatten- och smutsavvisande tyg, hängs enkelt fast i hörnen med öglor Quiltad, fodrad hängmatta: enkel, hygienisk rengöring Även lämplig för jättekatter: storlek L med tillräckligt med liggutrymme för stora katter Utrymmesbesparande: fälls ihop platt, lätt att bära och förvara Färg: crème/brun Material: ram: trä hängmatta: 65% polyester, 35% PVC Storlek M: totala mått: L 44 x B 44 x H 34,2 cm liggyta: L 35 x B 35 cm ingångshöjd: ca 26 cm vikt: L 49 x B 25 x H 8 cm Storlek L: totala mått: L 79,7 x B 41 x H 34,2 cm liggyta: L 65 x B 38 cm ingångshöjd: ca 24 cm vikt: ca L 49 x B 25 x H 9 cm Skötselråd: hängmattan kan tvättas för hand och i maskin i 30 °C Notera: endast för inomhusbruk.
 • Kattbädd Jimmy

  Kattbädd Jimmy
 • Kattigloo Amy

  Kattigloo Amy
 • Fleecefilt Stjärnor Lila/rosa

  Fleecefilt Stjärnor Lila/rosa
 • Filt Stella Beige

  Filt Stella Beige
 • Kattigloo Grå Mjuk/lurvig

  Kattigloo Grå Mjuk/lurvig
 • Ebi Tara Kattbädd i Trä

  Ebi Tara Kattbädd i Trä
  Ebi Tara - Träg KattgrottaDenna grotta ger en mysig viloplats och gömställe för din katt, den är tillverkad av trä och bambu. Tara-kattgrottan kombinerar holländsk design med japanska influenser. Med en yttersida av bambu och en inbyggd stoppning som är fäst med kardborreband, är kattgrottans kudde både stilren och funktionell. Den konstgjorda pälsen på kudden ger extra komfort, medan den snygga sömmen i kudden säkerställer att stoppningen förblir jämnt fördelad.Grottan har två ingångar med en diameter på 30 cm och även små fönster, vilket gör det möjligt för din katt att hålla koll på omgivningen. Tips, för bästa utsikt, placera kattgrottan på en högre plats!Med en storlek på 56 x 38 x 39 cm ger grottan katten tillräckligt med utrymme för din katt att sträcka ut sig.Ebi Tara - Träg Kattgrotta kommer i en miljövänlig platt förpackning och är enkel att montera.
 • Retro Pet Nest kattbädd / hundbädd - Ø 60 cm grå

  Retro Pet Nest kattbädd / hundbädd - Ø 60 cm grå
  Här är den ultimativa designerfåtöljen för katter och hundar, med en stor akrylsits och förkromad fot. Den runda sittskålen är tillverkad av grå, transparent akryl och kan kläs med ett plyschöverdrag, som ingår i leveransen. Den upphöjda liggplatsen kommer att bli ditt husdjurs älsklingsplats! En tjock, mysig kudde gör fåtöljen särskilt bekväm och inbjuder riktigt till att sova och slappa. Ovansidan på kudden är tillverkad av långluggad plysch. Fyra sugkoppar på undersidan håller kudden på plats och förhindrar att den glider om du vill använda fåtöljen utan överdraget. Det behagliga plyschöverdraget fästs enkelt med gummiband på randen av akrylsitsen. En plastring under foten skyddar ditt golv. Retro-fåtöljen är mycket lättrengjord. Sitsen torkas enkelt av med en fuktig duk, och textilierna är tvättbara i 30°C maskintvätt. Fåtöljen Retro Pet Nest är en mycket ovanlig möbel som inte bara passar in i moderna inredningsstilar. Retro Pet Nest finns endast hos zooplus! Retro Pet Nest White i överblick: Färg på akrylskålen: grå transparent. Färg på överdraget och kudden: svart. Material: Textiler: 100 % polyester. Sitsen: 100 % återvinningsbar akryl. Foten: Förkromad. En plastring på undersidan skyddar golvet. Överdraget och kudden: maskintvätt 30°C. Max. belastning: 10 kg. Mått: Acrylsitsen: Ø 60 cm. Höjd ingång: ca. 23 cm. Ståfot: Ø 50 cm. Tips: Om ditt husdjur hoppar upp för stormigt i Retro Pet Nest, kan du ställa stolen med ryggen mot en vägg.
 • PADI modern catbed svart

  PADI modern catbed svart
  PADI modern catbedPADI är en modern kattkudde, allt din katt behöver för en riktigt bekväm catnap. Padi är en väldigt omtyckt kattsäng i väldigt fin kvalite, gör sig snygg med hemmets inredning med sin stilrena design och svarta och vita färgsättning. Placera gärna PADI kattsäng på en byrå eller på ett skåp, gärna i anslutning till ett fönster - så kan din katt ligga och spana ut över ägorna och sedan ta en tupplur.Handgjord i Polen!? Avtagbar och tvättbar klädsel i 100% bomull? Fyllning syntetisk mjuk fiber Storlek:Mått i cm: 15 x 45 x 65Vikt: 2 kg
 • Elementsäng XXL Mörkgrå

  Elementsäng XXL Mörkgrå
 • Trixie Minou Igloo 35x26x41 cm - Brun/Beige

  Trixie Minou Igloo 35x26x41 cm - Brun/Beige
  Trixie Minou Igloo 35x26x41 cm - Brun/BeigeEn härlig kryp-in säng för katten eller den mindre hunden. Mjuk och skön plysch på insidan av bädden vilket gör den oerhört mysig att krypa in och lägga sig i. Yttersidan är mjuk och mysig med skumgummivadde
 • Kattbädd rund Lilly

  Kattbädd rund Lilly
 • MIKASTE MIKS Cat Tower

  MIKASTE MIKS Cat Tower
  MIKS Tower är en multifunktionell kattmöbel med kombinationen av klätterbart träd, majestätisk tron och en mysig och bekväm säng. Kattmöbeln är designad i stilren skandinavisk design och med dess estetiska form passar den fint in i det moderna hemmet. Tack vare flera olika nivåer passar MIKS Tower både som spanar-tron men också som ett mysigt krypin när din katt vill ta en tupplur. På kattmöbelns sidor sitter designfilt som går att klösa på, istället för att din katt ska klösa på soffan ;)  10° lutning ger din katt en ergonomisk klättring Möbeln har idealisk höjd för katter att hoppa upp på och utmärkt för placering bredvid ett fönster Filtmaterialet är snällt mot känsliga klor och tassar Endast certifierade katt- och barnsäkra lackoljor används i tillverkningen De flera nivåerna av utrymmen gör att möbeln kan användas på flera sätt Designen möjliggör enkel rengöring av både tornet och utrymmet...
 • Antikfärgad Rundbädd Rosa

  Antikfärgad Rundbädd Rosa
 • Trixie Nani Fönsterdyna Nonslip

  Trixie Nani Fönsterdyna Nonslip
  Trixie Nani Fönsterdyna NonslipTycker din katt om att sitta eller ligga på fönsterbrädan? Många katter gör det! Förse då ditt fönster den här dynan till fönsterbrädan, så att kissen får något mjukt att ligga på.Dynan har mjukt plyschtyg och en tunn skumgummistoppning som gör den skön att ligga på. Undersidan är halkfri och det gör att dynan håller sig på sin plats. Den här produkten bör handtvättas.Storlek:90x28 cm.
 • Basic Beehive Kattigloo Beige

  Basic Beehive Kattigloo Beige
  Basic Beehive Kattigloo Beige - Gosig och mjuk kattigloo!Detta är en gullig och mysig kattiglo i en varm honungsfärg. Den är bekväm och passar perfekt för mysiga vilostunder.  Kattigloon har mjuka väggar och är stor nog att rymma även lite större katter. Du kan även göra om igloon till en skålformad bädd genom att fälla ihop taket med botten. Storlek: 50 cm i diameter 
 • Trixie liggbräda för väggmontering - grå

  Trixie liggbräda för väggmontering - grå
  Liggstolen från Trixie är den perfekta tillflyktsorten för katter som gillar att klättra. Komfortfaktorn är särskilt hög tack vare den behagliga plyschen i färgen grå. Metallramen kan monteras direkt på väggen med skruvar så att liggplatsen är ordentligt förankrad. Skruvarna är försedda med skyddsklackar så att katter inte riskerar att skadas. Alla klätterelement för väggmontering kan kombineras med varandra och kan därmed sättas ihop till hela klätterväggar för katter. Trixie väggmonterad liggplats i korthet Bekväm viloplats för inomhuskatter Lämplig för klätterlandskap: kan kombineras med andra Trixie-väggelement Stabilmetallram: för väggmontering Sammetsmjukt material: att mysa med Högre reträttplats: för att hålla ett gott öga på vardagsrummet Mått: L 42 × B 41 cm Material: plysch (polyester) Färg: grå Obs: Endast för inomhusbruk.
 • PADI modern catbed grå

  PADI modern catbed grå
  PADI modern catbed i grå färgPADI är en modern kattkudde, allt din katt behöver för en riktigt bekväm catnap. En väldigt omtyckt kattsäng som även är fin i hemmet med sin stilrena design och grå och vita färgsättning. Placera gärna PADI kattsäng på en byrå eller på ett skåp, gärna i anslutning till ett fönster - så kan din katt ligga och spana ut över ägorna och sedan ta en tupplur.Handgjord i Polen!? Avtagbar och tvättbar klädsel i 100% bomull? Fyllning syntetisk mjuk fiber Storlek:Mått i cm: 15 x 45 x 65Vikt: 2 kg
 • Harvey soffa vit-svart

  Harvey soffa vit-svart
 • Fönsterdyna lång Harvey

  Fönsterdyna lång Harvey
  Lång fönsterdyna till din katt, som gillar att ligga och spana på sin omgivning genom fönstret. Fluffig dyna med vaddering, så att din kisse inte behöver frysa om tassar eller rumpa när den sitter i fönstret och kikar ut över reviret. Fönsterdyna Harvey kan handtvättas. Anti-glid-undersida gör att fönsterdynan ligger på plats på fönsterbrädan.Storlek: 90 × 28 cm
 • Fleecefilt Stjärnor Ljusgrå/Svart

  Fleecefilt Stjärnor Ljusgrå/Svart
 • Kyldyna Ljusblå S

  Kyldyna Ljusblå S
 • Trixie Nelli Igloo ø 40 cm x 55 cm - Ljusbrun / Brun

  Trixie Nelli Igloo ø 40 cm x 55 cm - Ljusbrun / Brun
  Trixie Nelli Igloo ø 40 cm x 55 cm - Ljusbrun / Brun Denna coola igloo är det perfekta vilostället för katter och små hundar som vill ha en avskiljd och egen plats. Igloon har en stadig form med en mjuk vändbar kudde i plyschklädsel och stoppning i p
 • Wonderful Alice beige

  Wonderful Alice beige
  Wonderful Alice är en snygg och mysig sovplats till din katt!De flesta katter sover gärna lite högre upp än golvnivå, detta gör att kattsängen Wonderful Alice oftast blir en hit. En riktigt mysig sovplats för katten som även passar fint i hemmet med en stilren cremefärgad liggdel och beige underdel.Karborrdeband gör överdraget lätt att ta loss från benställningen för en omgång i tvättmaskinen på skonprogrammet. Innertyget är en mysig plysch och undertyget ett hållbart Oxford fabric.Storlek:  Ø 50 cm, höjd 36 cm i bakkant
 • Kattbädd Supersoft Rekt Rosa

  Kattbädd Supersoft Rekt Rosa
 • EMI modern catbed black

  EMI modern catbed black
  De vackraste drömmarna kommer när din kisse sover så bekvämt som om den låg i en bädd av moln. EMI är den mest fluffiga, mjuka och bekväma kattbädden MyKotty någonsin har designat. Den går att använda på 2 olika sätt:Vikt: EMI skapar en mysigt och drömlikt gömställe, där en katt sjunkar ner under sömnen och känner sig trygg och lycklig. (Som vikt är en EMI en kompakt kattsäng som passar nästan överallt i hemmet.)Utvikt: EMI kan som utvikt kattsäng ge dubbelt så stort utrymme, perfekt om man har flera katter hemma. Dess storlek och bekvämlighet uppmuntrar inte bara för att sova, utan också att ha lite kul med sin kattkompis för lek och bus. (Som utvikt är EMI en större kattsäng med passar mot raka linjer, t ex sänggaveln, mot en vägg eller ett skåp).EMI tillverkas i 100% bomull med en fyllning av mjukt syntetfiber. Det yttre bomullstyget kan tas av för att tvättas.Storlek:? som vikt 41 x 60 x 65 cm (hxbxl)? som utvikt 12 x 63...
 • TIAKI Frankie mysbädd - L 55 x B 50 x H 20 cm

  TIAKI Frankie mysbädd - L 55 x B 50 x H 20 cm
  Alla katter behöver en lugn och säker plats där den kan dra sig tillbaka och bara koppla av. Då är TIAKI myssäng Frankie perfekt: Den eleganta kattbädden är med sin höga kant och den täta vadderingen maximalt mysig – så att din katt bekvämt kan rulla ihop och gosa in sig. Tack vare den låga ingången är den enkel att komma i och ur, även om katten är lite till åren eller är fysiskt begränsad på annat sätt. Den uttagbara och vändbara kudden i TIAKI myssäng Frankie kan beroende på smak och tycke användas på den ena sidan – med himmelsk mjuk plysch – eller på den andra sidan med ett vackert möbeltyg. Dessutom kan kuddöverdraget tvättas i maskin! Tack vare den glidsäkra beläggningen på undersidan står den eleganta kattbädden säkert även om det skulle råka gå lite vilt till. TIAKI Frankie mysbädd i korthet: Elegant kattbädd Maximal komfort: tät vaddering, katten kan bekvämt rulla ihop och gosa in sig Med vändbar kudde: kan tas ut, valfritt mjukt och härligt möbeltyg eller gosig plysch, med tvättbart överdrag Förhöjd kant: formstabil vaddering, bekväm att luta sig mot, ökar trygghetskänslan för katten och kan fungera ljusskydd Låg ingång: lätt att komma i och ur även för äldre och sjuka katter Glidsäker botten: kattsängen står säkert och glider inte runt Färg: beige/vit Material: polyester Mått: totala mått: ca L 55 x B 50 x H 20 cm liggyta: ca L 45 x B 40 cm kanthöjd: ca 20 cm kantens tjocklek: ca 9 cm instegshöjd: ca 10 cm vändbar kudde: ca L 55 x B 40 x H 10 cm Skötselråd: uttagbar och vändbar kudde, överdraget kan tvättas i maskin vid 30°, resten av bädden kan endast tvättas för hand! Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Elementsäng XXL till Katt - Elementbädd

  Elementsäng XXL till Katt - Elementbädd
  En stabil elementsäng som fungerar utmärkt till större katter. Med mjuk plyschklädsel och vadderade botten- och bakdelar blir detta en gosig sovplats. Sängen har en stadig metallrum med justerbar hållare. Passar alla traditionella element.
 • beeztees Sleepy elementsäng - Svart

  beeztees Sleepy elementsäng - Svart
  Katter är riktiga mysproffs som vi på två ben ibland borde lära oss något av! I elementsängen Sleepy från beeztees får din katt en ny mysig sovplats, eftersom du kan fästa den direkt på kattens favoritelement – på så sätt tar den nästan ingen plats alls! Det härligt fluffiga plyschöverdraget inbjuder till avkoppling och sömn, samtidigt som katten kan känna sig lugn och trygg på den upphöjda platsen. Genom den behagliga värmen från elementet är elementsängen Sleepy från beeztees ett varmt ställe där din katt kan drömma om varmare dagar även när det är kallt ute. Sängen går snabbt att montera och passar för alla vanliga element. Den eleganta färgen i svart passar bra in överallt och ger den här kattmöbeln en tidlös charm! beeztees elementsäng Sleepy i överblick: Bekväm elementsäng för katter Perfekt för vila och avkoppling Supermysig: med mjukt plyschöverdrag Perfekt för små bostäder: sparar plats För den kalla årstiden: ger en varm liggplats En upphöjd liggplats känns tryggare för katten Enkel att montera Passar för vanliga element Färg: svart Mått: Totalmått: L 46 x B 31 x H 24 cm Liggyta: L 31 x B 24 cm Bashöjd: 1,5 cm Skötselråd: kan maskintvättas i 30 °C
 • Kattbädda Eco Loki Grå

  Kattbädda Eco Loki Grå
 • Kattbädd Sofa Bas Mint & Grå

  Kattbädd Sofa Bas Mint & Grå
 • Möbel Kattens no 1Heubii Fluffy Grå

  Möbel Kattens no 1Heubii Fluffy Grå
 • Mochi kattbädd - ljusgrå - Ø 55 x H 25 cm

  Mochi kattbädd - ljusgrå - Ø 55 x H 25 cm
  Om du vill erbjuda ditt katt en särskilt mysig plats att vila och sova på är Mochi kattbädd ett väldigt bra val. Sängen är mycket bekväm och den vackra, mjukt rosa färgen är diskret och dekorativ och passar de flesta inredningsstilar. Mochi lättskötta kattbädd passar lika bra för katter som för små hundar. Sängen är rund och extra anpassningsbart utformad, så den är mycket bekväm att vila och sova i. Den är härligt mjuk och fluffig och din favorit kan känna sig trygg och säker när den ligger i den. Mochi kattbädd - ljusgrå i överblick: Mysig säng för katter och små hundar Rund form, väldigt fluffig: skapar en känsla av säkerhet och trygghet Hög komfort: bekväm, vadderad liggyta, mysig och hög kant Anpassningsbar och hög kant: anpassar sig perfekt till kroppens kontur, ger en känsla av värme och säkerhet, motverkar stress och är avslappnande Extra långhårig plysch: underbart mjuk och mysig yta Perfekt för att rulla ihop sig mot: för vila och sömn Antihalk-noppor på undersidan: förhindrar att den glider på hala golv Färg: ljusgrå Material: 100% polyester Mått: totala: ca 55 x H 25 cm liggyta: ca Ø 20 - 40 cm längd plyschen: 3 cm Skötselanvisningar: kan tvättas komplett i maskin (mild tvätt), lämplig för torktumling Hänvisning: Placera en matta mellan sängen och parketten eller PVC-golvet för att undvika att bädden eventuellt färgar av.
 • Kattbädd fjäderdekor ø 50 cm

  Kattbädd fjäderdekor ø 50 cm
 • Kattdyna Raspberry

  Kattdyna Raspberry
 • Kattbädd Baily svart

  Kattbädd Baily svart
  Fin flätad kattsäng med svart sammetsliknande tygBaily är en snygg kattsäng med metrallram, en original D&D HOME kattsäng i Dutch Design. Kattsängen passar in med många olika inrednings-stilar, den gör sig verkligen fin i hemmet. Både katter och mindre hundar gillar den som chill-bädd, med sin upphöjda design blir den inte golvkall. Den kan med fördel även ställas uppepå t ex en byrå eller en skänk, om din katt gillar att sova lite högre upp.En härlig, supermjuk och bekväm säng med sammets-feeling på det flätade tyget. Detta kommer säkerligen att bli din katts nya favoritplats! Storlek: 40 x 35 x 20cmMaxvikt på husdjur: 10 kg  Stilren kattsäng Stark metallram Tillverkad av polyfiberfyllt bomullsgarn Holländsk minimalistisk design
 • Kerbl Fönsterbädd Grå

  Kerbl Fönsterbädd Grå
 • Kyldyna Chilly rosa 40x50

  Kyldyna Chilly rosa 40x50
 • Ginger kattbädd - Tvättpåse XL: L 75 x B 80 cm

  Ginger kattbädd - Tvättpåse XL: L 75 x B 80 cm
  Inga tvivel på vem denna liggplats tillhör! Den originella sängen med ett påsytt katthuvud och svanssilhouette gör det direkt tydligt vem som får ligga och mysa på denna säng. Men kattkudden är inte bara lustigt designad utan också extra bekväm. Tack vare den stora liggytan är den ovala kattbädden också lämplig för stora kattraser och erbjuder gott om utrymme där katten kan sträcka ut sig och mysa. Kanten är låg och kan användas som extra liggyta. Kuddens ovansida består av mjuk mikroplysch som är underbart gosig. Det finns halkskydd på undersidan som ger Ginger bädd ett bra grepp även på hala golv. Ginger kattkudde i överblick: Stor oval liggkudde för katter Lustig design: påsytt katthuvud och silhuett av kattens svans på liggytan Gosigt ovanmaterial: mjuk mikroplysch i moderna färger Låg kant: kan användas som säng Extra stor liggyta: gott om plats att sträcka ut sig på, även perfekt för stora katter Uttagbar innerkudde: fylld med polyesterull, kan tas ut för överdraget har en dragkedja Halkskydd: förhindrar att kudden glider på hala golv Färg: ovansida: grå / crème kattsilhuett: rostorange undersidan: svart Material: 100 % polyester Mått: L 72 x B 62 x H 8 cm Skötselråd: överdraget med kant kan tvättas i maskintvätt 30 °C Vi rekommenderar att du använder tvättpåsen XL för maskintvätt: Tvättpåsen släpper in tvättmedel och vatten till innehållet i säcken men håller inne håren, så de kan inte fastna i tvättmaskinen. Allt tvättas noggrant och tvättmaskinen förblir hygieniskt ren. Dessutom minskar XL-tvättpåsen risken för skador från hårda metalldelar som spännen och ringar på halsband eller selar. Tvättpåsen är tillverkad av ett robust, tätt tyg som inte djurhår fastnar på. Håren samlas inuti påsen och kan enkelt skakas ut efter tvätten. Tvättpåse XL Notera: Placera en matta mellan sängen och parketten eller PVC-golvet för att förhindra att golvet eventuellt missfärgas.
 • Sharon Vit Kattbädd

  Sharon Vit Kattbädd
 • Kyldyna Soft (M: 50 x 40 cm, grå)

  Kyldyna Soft (M: 50 x 40 cm, grå)
  Mjuk ny dyna med kylande effekt.En helt ny typ av kylande dyna till din katt eller hund, perfekt för heta sommardagar! Denna dyna behöver varken kylskåp eller kallvatten för att vara kylande. Kyldynan får sin kylande effekt från gelé och den är alltid redo att användas och fungerar för många timmars användning.Mer liggkomfort med 2 cm fyllning med både skum och kylande gel.Kyldynan har så många praktiskt användningsområden, vi gillar den verkligen! De passar perfekt för varma dagar på balkongen eller i stugan på altanen, för bilturen under sommaren eller som en sval dyna i katthuset på varma sommardagar. Den passar även fint för kattuppfödaren om man har en dräktig honkatt som gärna vill ligga lite svalt eller varför inte som botten under filten i utställningsburen om man är i en väldigt varm lokal? Den fungerar även jättebra för matte/husse att ha mellan ryggen och bilsätet under långkörningar eller i fotänden av sängen varma...
 • Kattsäng Mimi ø 50 cm

  Kattsäng Mimi ø 50 cm
  Kattbädd Mimi är en klassisk rundbädd som passar både vuxen katt och kattunge. En rundbädd med kant passar bra för katten som gillar att snurra några varv - för att sedan ringla ihop sig när den ska sova.Fin ljusgrå färg med Mimi-mönstret som även finns på matchande kattmatskålar. Innerkudden är löstagbar och vändbar, bädden rekommenderas för handtvätt.Storlek: ø 50 cmMaterial: soft fleece och polyester
 • Kattmöbel Kings & Queens Victoria De Luxe från Pet Rebels - Ice Pink

  Kattmöbel Kings & Queens Victoria De Luxe från Pet Rebels - Ice Pink
  Pallen kan naturligtvis användas som en vanlig pall för dig eller dina vänner - om inte katten redan ligger där och har det skönt.Plysh på både insida och utsida.Finns i två olika färger:- Ice Brown- Ice PinkStorlek: ca 45 cm hög40 cm i diameter
 • Kattbädd Eco Vital Loki Grå (50 x 35 cm)

  Kattbädd Eco Vital Loki Grå (50 x 35 cm)
  Vital kattsäng Loki - SOFT EditionGe din katt en drömmig sovupplevelse med Vital Loki, supersoft. Denna ortopediska kattsäng är skapad med omsorg om din katts välbefinnande och erbjuder maximal sovkomfort.Lyxig strukturplysch: Kattsängens yta är klädd i högkvalitativ strukturplysch, vilket ger en mjuk och lyxig känsla. Din katt kommer att älska att kura ihop sig på denna säng.Memoryfoam-effekt för extra komfort: För att säkerställa optimal komfort har Vital Bädd Loki en viskoelastisk skumfyllning med minneseffekt. Den ger stöd och anpassar sig efter din katts kroppsform för en avslappnad och rofylld sömn. Kan passa extra bra för äldre katter då den är avlastande.Hållbarhet som prioritet: Varumärket Trixie värnar om miljön, och det är därför Vital Bädd Loki är tillverkad med minst 88 % återvunnet material. Du kan ge din katt en mysig plats att vila på samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid.Praktiska funktioner: Den...
 • TIAKI Sand solsäng - L 63 x B 46 x H 47 cm

  TIAKI Sand solsäng - L 63 x B 46 x H 47 cm
  TIAKI Sand solsäng för katter är en unik kattbädd som erbjuder komfort och lek i ett. Den upphöjda sängen är utrustad med en ram av järn och en liggyta av mesh som ger en behaglig svalka. En liten plyschboll som hänger ner ovanifrån ger extra lekglädje och håller din katt sysselsatt i timmar. TIAKI Sand solsäng är inte bara extremt bekväm, utan också praktisk. Den är enkel att montera och det andningsaktiva materialet kan tvättas i maskin vid behov. Oavsett om den står inomhus eller utomhus, är den här solsängen den perfekta tillflyktsorten för din katt. TIAKI Sand solsäng i korthet: Enastående liggplats för katter Förhöjd position: många katter föredrar en plats en bit ovanför golvet Liggyta som andas: av meshmaterial, en sval och bekväm plats att koppla av på Plyschboll för lek: håller din katt aktiv och underhåller den (behöver inte nödvändigtvis fixeras vid sängen) Ram av järn: robust och stabilt Kan användas flexibelt, oavsett om det är inomhus eller utomhus Glidsäkra fötter av gummi Enkel att montera Material: stomme: järn liggyta: polyester Färg: sand/svart Mått: L 63 x B 46 x H 47 cm Skötselråd: tyget kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med lekbollen. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • Modern Living Bett Mora - L 68 x B 48 x H 14 cm

  Modern Living Bett Mora - L 68 x B 48 x H 14 cm
  En tidlös och elegant liten säng för din pälskling som samtidigt är härligt bekväm: Den lyxiga sängen Mora från Modern Living med en ljus ram av äkta trä och vit vaddering passar utmärkt i moderna och lyxiga inredningar. Din lilla katt kommer inte bara att uppskatta det eleganta utseendet och den höga kvaliteten – dessutom är madrassen med mjukt plyschöverdrag underbart mjuk och bekväm för små livsnjutare. Den uttagbara ryggstödskudden är perfekt att gosa in sig i och luta huvudet mot. Den upphöjda ramen på sängen Mora från Modern Living är tillverkad av högkvalitativ plywood och förhindrar att kuddarna glider eller ramlar ut. Dessutom ger ramen din katt en härlig känsla av trygghet. Även på hala golv står kattsängen stabilt, eftersom den är utrustad med silikonnoppor som förhindrar att den glider. På den rymliga liggytan kan en stor eller två små katter mysa bekvämt. Modern Living Bett Mora i överblick: Lyxig kattbädd Som på moln: tjockare madrass, extra mjukt plyschöverdrag, mjukt och skönt för tassarna Perfekt att gosa in sig i: uttagbar ryggstödskudde att luta huvudet mot Med ram av äkta trä: förhindrar att kudden glider eller faller ut, ger en känsla av trygghet Lågt insteg: utmärkt även för äldre eller sjuka katter Rymlig: passar även två mindre katter eller kattungar Glidsäkra fötter: klistras på, håller sängen stabil, kan placeras individuellt Elegant design: i stilrent vitt med naturligt träutseende, tidlös och elegant Färg: vit/natur Material: bottenplatta och ram: äkta trä (trälaminat) överdrag: plysch (polyester) vaddering: PP (polypropen) Mått: totalmått: L 68 x B 48 x H 14 cm liggyta: L 60 x B 46 cm ramens höjd: ca 8 cm tjocklek bottenplatta: 1,5 cm instegshöjd: ca 5 cm Skötselråd: Endast för inomhusbruk. Kuddöverdraget kan tvättas i 30 °C.