Kattspray

Har du en katt som kissar eller klöser på möbler? Med kattspray kan du få den att sluta klösa och motverka kattens beteende.

Populärt inom kattspray

  • Get Off Indoor Wash Off Avvisningsspray för Husdjur

    Get Off Indoor Wash Off Avvisningsspray för Husdjur
    Wash off indoor cleaner neutraliser är en effektiv behandling avsedd för inomhusbruk. Den tar bort och neutraliserar spåren av katt/hundavföring och motverkar därmed ytterligare nedsmutsning av behandlat område. Inom 30 min efter behandling avl
  • PetSafe SSSCat Avvisningsspray - startkit

    PetSafe SSSCat Avvisningsspray - startkit
    PetSafe SSScat avvisningsspray är en enkel och effektiv metod för att avhålla ditt husdjur från oönskat beteende eller att förhindra den från att gå in i vissa rum. När djuret kommer i närheten av rörelsedetektorn sprutas en ofarlig vätsk

Varför kissar katten inne?

Att en katt markerar revir är helt naturligt, men att katten kissar i din soffa behöver inte betyda det. Det kan finnas andra orsaker till att katter kissar inne, på fel ställe eller går lös och klöser sönder möbler som en galning.

Hälsorelaterade orsaker

Att en katt helt plötsligt börjar kissa och småskvätta lite överallt inne hos dig kan vara hälsorelaterat. Kanske att den har drabbats av urinsten eller har andra urinvägsproblem.

Psykologiska orsaker

Kattens beteende kan också vara psykologiskt och om det uppstår plötsligt kanske det är förändringar i kattens liv som är orsaken. Om ni nyligt har flyttat eller möblerat om är det vanligt att detta problem uppstår.

Så använder du avvisningsspray för katt

Det första du ska göra är att helt rengöra området där du inte vill att katten ska vara. Därefter sprayar du med den gå-bort-spray du har köpt. Se till att spraya på varje dag i början tills dess att katten har slutat med sitt beteende.

Kan man använda kattspray på katten?

En katt som har sår eller skada på kroppen vill gärna vara där och slicka såret. Man kan sätta en strut på huvudet men det finns också speciella kattspray som är helt ofarliga för katten. Ett exempel är KW Anti-Slick.