Ezydog kattselar och koppel

Populärt inom Ezydog kattselar och koppel

 • Ezydog kattsele röd (XXS 1-3 kg)

  Ezydog kattsele röd (XXS 1-3 kg)
  Kattsele med vadderad bröstplatta!Ezydog är som många andra selar från början tillverkad för hund - men många kattägare har insett att den även passar jättebra till katt! Ezydogs selar har en vadderad bröstplatta som avlastar tryck och ryck från sele och koppel på kattpromenaden. Klar röd färg!Selen täcker bringa och mage och är tillverkad i mjuk och behagligt material. Eftersom selen ligger an mot kattens bringa istället för kattens hals avlastar den kattens nacke mot plötsliga ryck i selen.Storlek: XXS - för katter 1-3 kg XS - för katter 3-6 kgKoppel ingår ej.
 • Ezydog kattsele svart (XXS 1-3 kg)

  Ezydog kattsele svart (XXS 1-3 kg)
  Kattsele med vadderad bröstplatta!Ezydog är som många andra selar från början tillverkad för hund - men många kattägare har insett att den även passar jättebra till katt! Ezydogs selar har en vadderad bröstplatta som avlastar tryck och ryck från sele och koppel på kattpromenaden. Snygg svart färg!Selen täcker bringa och mage och är tillverkad i mjuk och behagligt material. Eftersom selen ligger an mot kattens bringa istället för kattens hals avlastar den kattens nacke mot plötsliga ryck i selen.Storlek: XXS - för katter 1-3 kg XS - för katter 3-6 kgKoppel ingår ej.
 • Ezydog kattsele blå (XXS 1-3 kg)

  Ezydog kattsele blå (XXS 1-3 kg)
  Kattsele med vadderad bröstplatta!Ezydog är som många andra selar från början tillverkad för hund - men många kattägare har insett att den även passar jättebra till katt! Ezydogs selar har en vadderad bröstplatta som avlastar tryck och ryck från sele och koppel på kattpromenaden. Klar härlig blå färg!Selen täcker bringa och mage och är tillverkad i mjuk och behagligt material. Eftersom selen ligger an mot kattens bringa istället för kattens hals avlastar den kattens nacke mot plötsliga ryck i selen.Storlek: XXS - för katter 1-3 kg XS - för katter 3-6 kgKoppel ingår ej.