Carrier kattväskor

Populärt inom Carrier kattväskor

 • Wings Airline Carrier

  Wings Airline Carrier
  Väska för in-cabin-flight!Transportväska från märket Trixie, tillverkad för ändamålet att flyga med katt eller liten hund inne i kabinen. Tillverkad i formbevarande EVA med polyester och väskan har en vattentät botten.Wings Airline Carrier kan öppnas upptill, på sidan och framtill, den har två handtag och en avtagbar axelrem. Väskan har nät för god luftcirculation och nylonband på baksidan så att man kan sätta fast den i handtaget på sin egen dragväska ovantill - allt för en bekväm resa.Observera att denna transportväska är liten i storleken, detta för att den ska gå att skjuta in under flygsätet framför som handbagage.Storleken på denna väska accepteras av de flesta flygbolag, men du bör alltid kontrollera detta själv med det flygbolag du reser med.Storlek:  28 × 23 (h) × 46 cm Maxvikt: 20 kgVäskans vikt: ca 1,4 kg
 • Front Carrier Paros

  Front Carrier Paros
  Frontväska som kan bäras på magen!Funktionell "ryggsäck" man kan bära både framtill på magen, men även baktill på ryggen. Väskan kan öppnas framtill och upptill för katten och har ett kort koppel fäst på väskans insida så att katten inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen. Väskan passar även till små hundar och t ex iller.Att bära väskan framtill kan vara bra om du har en katt som blir orolig vid transport, då kan du samtidigt ha uppsikt över din katt. Vadderade remmar och ett midjeband gör väskan bekväm att bära. God luftcirkulation säkerställs av nätinsatser på tre sidor.Storlek: 30 x 22 x 37 cmMaxvikt: 5 kgObservera väskans mått och kika inte bara på maxvikten.
 • Front Carrier Malta

  Front Carrier Malta
  Väska som bärs på magen!Malta heter denna funktionella "ryggsäck" som man bär framtill på magen, perfekt när du vill ha full uppsikt över din katt eller din lilla hund. Den övre nätfliken kan rullas tillbaka och fixeras i öppet läge om du vill låta ditt husdjur sticka ut huvudet under promenaden.Ultralätt och stor väska, tillverkad i slitstark mikrofiber och är därmed tvättbar. Dessutom är väska Malta utrustad med en stor ficka där koppel och lite kattgodis ryms, den har en bra ventilation med meshnät på tre sidor. Att bära väskan framtill kan vara bra om du har en katt, eller hundvalp, som blir orolig vid transport, då kan du samtidigt ha uppsikt över din hudsdjur. Vadderade remmar gör väskan bekväm att bära. Storlek: 35 x 22 x 40 cmMaxvikt: 7 kgObservera väskans mått och kika inte bara på maxvikten. 
 • Front Carrier Savina

  Front Carrier Savina
  Funktionell transportväska som man kan bära framtill.Funktionell "ryggsäck" man både kan bära framme på magen, eller på ryggen. Savina är tillverkad i kvalitetsnylon och har god ventilation. Väskan kan öppnas framtill och upptill för katten och det finns ett kort koppel fäst på väskans insida så att katten inte kan hoppa ut om man vill ha väskan lite öppen under färd. (Obs, lämna aldrig katten utan uppsikt när den är fäst i väskans koppel).Att bära väskan framtill kan vara bra om du har en katt som blir orolig vid transport, då kan du samtidigt ha uppsikt över din katt. Axelband och midjeband gör väskan bekväm att bära.Storlek: 30 × 33 × 26 cmMaxvikt: upp till 10 kgObservera att denna väska är ganska liten i förhållande till maxvikten, mät gärna upp väskans mått hemma med måttband.