[annons]
Andra varumärken

Aptus kattprodukter

 • Bucacat Tandpasta

  Bucacat tandpasta för katter löser upp plack och hämmar plackbildande bakterier. Detta reducerar risken för att tandsten bildas och tänder och tandkött hålls friskt. Genom att hämma bakterietillväxten i munnen får katten även en bättre andedräkt.
 • Bucacat mungel för katt

  Bucacat är en enzymbaserad munhygienisk gel för katt från APTUS®.

  De verksamma substanserna som finns i Bucacat upprätthåller jämvikten i kattmunnens normala mikrofl
 • Calphosum D Pulver

  Calphosum D Pulver är ett kosttillskott för hund och katt med kalcium, fosfor och vitaminer. Detta är ett viktigt tillskott om man utfodrar med hemlagat foder, eller när aptiten är nedsatt samt till dräktiga och digivande tikar.
 • Biorion Tabletter

  Biorion tabletter är ett fodertillskott som innehåller biotin och metionin för tillväxt och vård av päls samt klor hos hund och katt.
 • Reconvalescent Cat Pasta

  Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till katt som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation. Pastan innehåller essentiella aminosyror, essentiella fettsyror, viktiga vitaminer och energi i form av kycklingfett.
 • FeliLysin

  Aptus FeliLysin stärker kattens naturliga försvar, särskilt mot herpesvirus som orsakar kattsnuva. Tuggbitarna har en god smak av kyckling.
 • Glyco Flex III Mini Tuggbitar

  Glyco Flex III Mini är speciellt framtagen till mindre hundar och katter med ledproblem och Artros och innehåller värdefulla näringsämnen och byggstenar som behövs för god ledhälsa på lång sikt. Glyco Flex III mini kan även ges i förebyggande syfte till hårt arbetande hundar. Produkten innehåller bland annat Glukosamin och Grönläppad Mussla och finns i mjuka tuggbitar som är lätta att ge till både hund och katt.
 • Attapectin Tabletter

  Attapectin kompletteringsfoder vid tillfälliga störningar i mag- och tarmkanalen hos hund och katt som hjälper till att bromsa akut diarré.
 • Multicat Tabletter

  Multicat används för att trygga kattens dagliga behov av vitaminer och mineraler. Multicat tabletten har smak av lax som gör att de flesta katter tycker om den och äter den självmant.
 • Nutrisal Pulver

  Vätskeersättning till hund och katt för att upprätthålla vätskebalansen. Vid diarré går stora mängder vätska förlorad ur kroppen. Om inte vätskan ersätts är det risk för att djuret torkar ut. Hårt arbetande hundar kan med fördel ges vätskeersättning för att få tillbaka energi snabbt och få en snabbare återhämtning efter t.ex. jakt.
 • Multicat vitamintabletter Aptus

  Aptus Multicat - mineralfodertillskott till din katt

  Aptus Multicat är ett kosttillskott med laxsmak till din katt innehållande vitaminer samt spårämnen.

  Mul
[annons]