Andra varumärken

BecoPets kattprodukter

 • Becobowl Låg kant Eco Beige

  Becobowl Låg kant Eco Beige
  Miljövänlig kattmatskål tillverkad av bambu och risBecobowl är en snygg beige eko-vänlig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Snäll mot djur och natur och samtidigt snygg i hemmet.Kattmatskålen går att köra i diskmaskin och materialet är komposterbart när man använt skålen färdigt.Den låga kanten på skålen gör att kattens morrhår inte slår i skålkanterna medan katten äter.Becobowl är tillverkade i riktigt hårt material så materialet repar inte lika lätt som plastmatskålar. Den är BPA-fri och går att diska i diskmaskinen.Storlek: Bottendiameter: 17 cmBecos material: Bamboo powder, PLA resin (PLA is a plant-based material), Cornstarch, Bran Coat / Rice husksBeco innehåller ingen bambu-plast-blandning och innehåller inte melamin.
 • Becobowl Låg kant Eco Blå

  Becobowl Låg kant Eco Blå
  Miljövänlig kattmatskål tillverkad av bambu och risBecobowl är en snygg turkos eko-vänlig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Snäll mot djur och natur och samtidigt snygg i hemmet.Kattmatskålen går att köra i diskmaskin och materialet är komposterbart när man använt skålen färdigt.Den låga kanten på skålen gör att kattens morrhår inte slår i skålkanterna medan katten äter.Becobowl är tillverkade i riktigt hårt material så materialet repar inte lika lätt som plastmatskålar. Den är BPA-fri och går att diska i diskmaskinen.Storlek: Bottendiameter: 17 cmBecos material: Bamboo powder, PLA resin (PLA is a plant-based material), Cornstarch, Bran Coat / Rice husksBeco innehåller ingen bambu-plast-blandning och innehåller inte melamin.
 • Becobowl Låg kant Eco Rosa

  Becobowl Låg kant Eco Rosa
  Miljövänlig kattmatskål tillverkad av bambu och risBecobowl är en snygg rosa eko-vänlig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Snäll mot djur och natur och samtidigt snygg i hemmet.Kattmatskålen går att köra i diskmaskin och materialet är komposterbart när man använt skålen färdigt.Den låga kanten på skålen gör att kattens morrhår inte slår i skålkanterna medan katten äter.Becobowl är tillverkade i riktigt hårt material så materialet repar inte lika lätt som plastmatskålar. Den är BPA-fri och går att diska i diskmaskinen.Storlek: Bottendiameter: 17 cmBecos material: Bamboo powder, PLA resin (PLA is a plant-based material), Cornstarch, Bran Coat / Rice husksBeco innehåller ingen bambu-plast-blandning och innehåller inte melamin.
 • Becobowl Låg kant Eco Mörkgrå

  Becobowl Låg kant Eco Mörkgrå
  Miljövänlig kattmatskål tillverkad av bambu och risBecobowl är en snygg mörkgrå eko-vänlig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Snäll mot djur och natur och samtidigt snygg i hemmet.Kattmatskålen går att köra i diskmaskin och materialet är komposterbart när man använt skålen färdigt.Den låga kanten på skålen gör att kattens morrhår inte slår i skålkanterna medan katten äter.Becobowl är tillverkade i riktigt hårt material så materialet repar inte lika lätt som plastmatskålar. Den är BPA-fri och går att diska i diskmaskinen.Storlek: Bottendiameter: 17 cmBecos material: Bamboo powder, PLA resin (PLA is a plant-based material), Cornstarch, Bran Coat / Rice husksBeco innehåller ingen bambu-plast-blandning och innehåller inte melamin.
 • Kattlåda Becotray Eco Beige

  Kattlåda Becotray Eco Beige
  Miljövänlig öppen kattlåda tillverkad av bambu och risBecotray är en eko-vänlig kattlåda gjord av växtfibrer från bambu och ris. Snäll mot djur och natur och snygg i hemmet i beige/naturvit färg.Becotray är tillverkade i riktigt hårt material så materialet repar inte lika lätt som kattlådor i plast. Kattlådan är komposterbar när man har använt den klart!Storlek: 54 x 39 x 11 cmPassar bra till hushållet med en katt, eller flerkattshushållet med minst två toalådor.
 • Becobowl Eco Beige 17 cm

  Becobowl Eco Beige 17 cm
  Miljövänlig kattmatskål tillverkad av bambu och risBecobowl är en snygg beige eko-vänlig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Snäll mot djur och natur och samtidigt snygg i hemmet.Kattmatskålen går att köra i diskmaskin och materialet är komposterbart när man använt skålen färdigt.Används till vatten- eller kattmatskål.Becobowl är tillverkade i riktigt hårt material så materialet repar inte lika lätt som plastmatskålar. Den är BPA-fri och går att diska i diskmaskinen.Storlek: Bottendiameter: 17 cmBecos material: Bamboo powder, PLA resin (PLA is a plant-based material), Cornstarch, Bran Coat / Rice husksBeco innehåller ingen bambu-plast-blandning och innehåller inte melamin.
 • Becobowl Eco Rosa 17 cm

  Becobowl Eco Rosa 17 cm
  Miljövänlig kattmatskål tillverkad av bambu och risBecobowl är en snygg rosa eko-vänlig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Snäll mot djur och natur. Kattmatskålen går att köra i diskmaskin och materialet är komposterbart när man använt skålen färdigt.Används till vatten- eller kattmatskål.Becobowl är tillverkade i riktigt hårt material så materialet repar inte lika lätt som plastmatskålar. Den är BPA-fri och går att diska i diskmaskinen.Storlek: Bottendiameter: 17 cmBecos material: Bamboo powder, PLA resin (PLA is a plant-based material), Cornstarch, Bran Coat / Rice husksBeco innehåller ingen bambu-plast-blandning och innehåller inte melamin.
 • Becobowl Eco Mörkgrå 17 cm

  Becobowl Eco Mörkgrå 17 cm
  Miljövänlig kattmatskål tillverkad av bambu och risBecobowl är en snygg antracitgrå eko-vänlig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Snäll mot djur och natur och samtidigt snygg i hemmet. Kattmatskålen går att köra i diskmaskin och materialet är komposterbart när man använt skålen färdigt.Används till vatten- eller kattmatskål.Becobowl är tillverkade i riktigt hårt material så materialet repar inte lika lätt som plastmatskålar. Den är BPA-fri och går att diska i diskmaskinen.Storlek: Bottendiameter: 17 cmBecos material: Bamboo powder, PLA resin (PLA is a plant-based material), Cornstarch, Bran Coat / Rice husksBeco innehåller ingen bambu-plast-blandning och innehåller inte melamin.