Andra varumärken

Brit Care kattprodukter

 • Brit Care Cat Snack Hairboll Duck (50 gram)

  Brit Care Cat Snack Hairboll Duck (50 gram)
  Medelmjukt godis för katter – med anka.Funktionella godbitar som förebygger hårbollar. Innehåller psyllium, laxolja, havtorn, lignocellulosa.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Brit Care Cat Kitten Lax i Gelé 85 g

  Brit Care Cat Kitten Lax i Gelé 85 g
  Brit Care Cat Kitten Lax i Gelé 85 gHär har vi ett smaskigt helfoder med smak av lax, särskilt tillverkat för kattungar. Fodret har hög kötthalt, och den höga smaken gör att det tilltalar även lite mer kräsna kattungar!Denna kattmaten är fri från spannmål, färgämnen, soja, konserveringsmedel, GMO, artificiella smakämnen och tillsatt socker. Varje påse innehåller en portion på 85 gram.Brit Care har ett stort sortiment av både blöt- och torrfoder för katter i alla åldrar!
 • Brit Care Cat Adult Bitar i Sås Multipack 12x85 g

  Brit Care Cat Adult Bitar i Sås Multipack 12x85 g
  Brit Care Cat Adult Bitar i Sås Multipack 12x85 gBrit Care Cat Adult Bitar i Sås Multipack 12x85 g är ett flerpack helfoder som innehåller fyra olika smaker, alla med hög kötthalt och god smak! I ett multipack ingår:3 x Brit Care Cat Adult Kyckling i Sås 85 g3 x Brit Care Cat Adult Kalkon & Lax i Sås 85 g3 x Brit Care Cat Adult Anka i Sås 85 g3 x Brit Care Cat Adult Lax i Sås 85 gFodret innehåller inget spannmål, soja, GMO, färgämnen, konserveringsmedel, konstgjorda smakämnen eller tillsatt socker, och kommer i superbra påsar med 85 gram i varje.Brit Care erbjuder riktigt kvalitativt våtfoder i många olika smaker, här har din katt chansen att testa 4 olika i ett spännande multipack!
 • Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & DevelopmentDetta helfoder med riktigt hög kvalitet är särskilt tillverkat för kattungar (1-12 månader) och för dräktiga eller digivande kattmammor. Fodret innehåller kalkon och färskt kycklingkött och är helt spannmålsfritt!Kattungar och dräktiga eller digivande honor behöver extra mycket energi för att främja hälsosam tillväxt!Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development innehåller mycket protein, och även colostrum som är bra för kattens matsmältning. Detta gör att fodret också passar för katter som har lite mer känslig mage. Detta foder innehåller också vitaminer och mineraler som är bra för skelettet och tänderna, samt taurin som är bra för kattens hjärta, ögon och hjärnfunktion!
 • Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support (2 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Adult Activity SupportDetta högkvalitativa torrfodret är tillverkat av kalkon och färsk kyckling, och det är särskilt anpassat för vuxna katter med ett högt energibehov, till exempel aktiva utekatter eller kanske yngre katter som älskar att röja runt!Aktiva katter som exempelvis springer eller jagar mycket gör av med riktigt mycket energi på en dag. Därför behöver de ett riktigt bra foder med högt energiinnehåll - detta för att de inte ska tappa sitt hull, och för att de ska kunna bibehålla sina starka muskler! Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support ligger högt i både protein och fett, och innehåller även kronodskyddare och kalcium som hjälper till att hålla tänderna och skelettet starka! Fodret innehåller givetvis också taurin som stöttar synen, hjärnan och hjärtat!Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support är ett självklart val till din aktiva katt!
 • Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate Taste (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate Taste (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate TasteDetta högkvalitativa torrfodret är helt spannmålsfritt och särskilt tillverkat för vuxna katter som har lite känsligare matsmältning. Fodret är tillverkat av lax och färsk kalkon och har extra hög smak vilket gör det lämpligt även för kräsna katter som kanske ratar annat foder!Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate Taste innehåller pro- och prebiotika som främjar ett välfungerande immunförsvar och stöttar matsmältningen. Tack vare detta är fodret lämpligt för katter med känslig mage! 
 • Brit Care Cat Sterilized Lax & Tonfisk i Sås 85 g

  Brit Care Cat Sterilized Lax & Tonfisk i Sås 85 g
  Brit Care Cat Adult Sterilized Lax & Tonfisk i Sås 85 gVåtfoder för vuxna katter särskilt anpassat för steriliserade katter med kött från lax och tonfisk som serveras i läcker sås. Ett hälsosamt foder för katter som älskar fisk!Brit Care Cat Sterilized Lax & Tonfisk i Sås-kattmat utan onödiga tillsatser.Detta kattfoder  är fritt från soja, GMO, spannmål och tillsatt socker. I fodret har man dessutom tillsatt havtorn och krasse som kan verka för friska urinvägar och är mycket rikt på antioxidanterVåtfoder för vuxna steriliserade/kastrerade katterMed kött från tonfisk och laxNaturlig kattmat fri från soja, spannmål, GMO och sockerMed havtorn och krasse
 • Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight ControlDetta är ett riktigt högkvalitativt helfoder som är särskilt anpassat för vuxna steriliserade katter med låg aktivitetsnivå och/eller tendens till övervikt. Fodret är baserat på kalkon och färsk anka, och har riktigt god smak!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control ligger relativt högt i fiber och protein, och lägre i fett vilket gör att det passar jättebra för steriliserade katter som lever ett lugnt liv, kanske inomhus, och därför har ett lägre behov av energi.Detta foder innehåller havtorn som bidrar till friska urinvägar och njurar, och det ligger även lågt i magnesium vilket bidrar till ett bra pH-värde i urinen!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control innehåller pro- och prebiotika som är bra för matsmältningen, något som såklart är bra för katter i alla möjliga olika åldrar!
 • Brit Care Cat Adult Tonfisk i Gelé 85 g

  Brit Care Cat Adult Tonfisk i Gelé 85 g
  Brit Care Cat Adult Tonfisk i Gelé 85 gHär är ett supergott helfoder av hög kvalitet, med smak av tonfisk. Det har hög kötthalt och hög smak, vilket gör det lämpligt även för lite mer kräsna katter!Den här kattmaten är fri från spannmål, färgämnen, soja, konserveringsmedel, GMO, artificiella smakämnen och tillsatt socker. Varje påse innehåller en portion på 85 gram.Brit Care har flera olika goda smakkombinationer av bitar i gelé, såsom Kyckling & Ost, Kalkon & Räkor samt Torsk & Öring!
 • Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & Vitality (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & Vitality (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & VitalityDetta helfoder har riktigt hög kvalitet, och är särskilt framtaget för större katter som till exempel Maine Coon, Norska skogkatter, Sibiriska katter och Brittiska korthår. För stora katter är det viktigt med ett foder som särskilt stöttar muskler, leder och skelett, och då är detta fodret ett jättebra val!Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & Vitality innehåller kalcium och kronodskyddare som främjar starka leder och skelett, och också Omega-3 och Omega-6 som är bra för huden och pälsen. Flera av de stora kattraserna har ju riktigt lång och krävande päls!Detta foder är spannmålsfritt och ligger högt i protein, vilket är bra för matsmältningen och för att bibehålla muskulaturen och för att främja kattens muskeltillväxt.
 • Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary HealthDetta högkvalitativa helfodret är särskilt anpassat för vuxna steriliserade katter. Det är baserat på färsk kyckling vilket är en fettsnål proteinkälla - jättebra för steriliserade katter som ofta har en tendens till att gå upp i vikt!För steriliserade katter, eller vuxna katter i allmänhet, kan det också vara bra att hitta ett foder som stödjer urinvägarnas funktion. Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health innehåller havtorn som främjar både friska njurar och urinvägar. Det har också en låg halt av magnesium vilket bidrar till ett bra pH-värde i urinen!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health innehåller pro- och prebiotika som är bra för matsmältningen, något som är riktigt bra för katter i alla olika åldrar!
 • Brit Care Cat Grain Free Senior Weight Control (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Senior Weight Control (2 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Senior Weight ControlDetta är ett högkvalitativt torrfoder som är tillverkat av färsk kyckling - en fettsnål och populär proteinkälla. Fodret är speciellt anpassat efter äldre katter, över 7 år gamla, som har ganska låg aktivitetsnivå och behöver ett foder med lite lägre energiinnehåll. Fodret ligger lågt i fett och högt i fibrer, vilket gör att det passar utmärkt för äldre katter, som ofta har lite problem med matsmältningen samt en tendens till övervikt.Brit Care Cat Grain Free Senior Weight Control har ingredienser som främjar friska leder och tänder, samt pre- och probiotika som stöttar matsmältningen och immunförsvaret.Detta är ett självklart val för din senior där hemma!
 • Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health (2 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary HealthDetta högkvalitativa helfodret är särskilt anpassat för vuxna steriliserade katter. Det är baserat på färsk kyckling vilket är en fettsnål proteinkälla - jättebra för steriliserade katter som ofta har en tendens till att gå upp i vikt!För steriliserade katter, eller vuxna katter i allmänhet, kan det också vara bra att hitta ett foder som stödjer urinvägarnas funktion. Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health innehåller havtorn som främjar både friska njurar och urinvägar. Det har också en låg halt av magnesium vilket bidrar till ett bra pH-värde i urinen!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health innehåller pro- och prebiotika som är bra för matsmältningen, något som är riktigt bra för katter i alla olika åldrar!
 • Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary HealthDetta högkvalitativa helfodret är särskilt anpassat för vuxna steriliserade katter. Det är baserat på färsk kyckling vilket är en fettsnål proteinkälla - jättebra för steriliserade katter som ofta har en tendens till att gå upp i vikt!För steriliserade katter, eller vuxna katter i allmänhet, kan det också vara bra att hitta ett foder som stödjer urinvägarnas funktion. Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health innehåller havtorn som främjar både friska njurar och urinvägar. Det har också en låg halt av magnesium vilket bidrar till ett bra pH-värde i urinen!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Urinary Health innehåller pro- och prebiotika som är bra för matsmältningen, något som är riktigt bra för katter i alla olika åldrar!
 • Brit Care Cat Paste Multivitaminkräm 100 g

  Brit Care Cat Paste Multivitaminkräm 100 g
  Brit Care Cat Paste Multivitaminkräm 100 g -En supersmaskigt sätt att få i din katt alla viktiga näringsämnen!Brit Care Cat Paste Multivitaminkräm är ett mycket smakligt tillskott till katter som innehåller många olika vitaminer och näringsämnen som din katt kan behöva för att boosta sin allmänhälsa och sitt immunförsvar. Krämen innehåller b.la  Vitamin A, B1, B2 och Magnesium, och malt vars egenskaper gör att katter får mindre problem med hårbollar. Krämen kommer i en smidig tub och det är lätt att se exakt hur mycket man ger. Brit Care Cat Paste Multivitaminkräm 100 g passar katter i alla åldrar, även kattungar!Tänk på att denna kräm endast ska ges som ett komplement och att kattens huvudsakliga födointag ska komma från ett välbalanserat helfoder.Multivitamintillskott på tubSupersmaskig krämMed massor av viktiga vitaminer och mineralerGes till katter i alla åldrar
 • Brit Care Anti Hårboll med Taurin Kräm 100 g

  Brit Care Anti Hårboll med Taurin Kräm 100 g
  Brit Care Anti Hårboll med Taurin Kräm 100 g- Smakrikt kattgodis på tub som motverkar problem med hårbollar!Denna kräm är ett krämigt kattgodis på tub som kan användas på flera olika sätt. Ge det som godis, lägg en klick på kattens foder för att locka den att äta eller använd det som belöning vid t.ex hantering och kloklippning!Brit Care Anti Hårboll med Taurin Kräm har ett högt  fiberinnehåll och tillsattvilket hjälper katten att motverka hårbollar. Det gör att håret som katten slickar i sig passerat lättare genom tarmen och kommer ut med avföringen, istället för att katten kräks upp det. I denna kräm är har man tillsatt taurin, en livsviktig ingrediens i kattens diet som b.la främjar hjärnans, hjärtats och ögonens normala funktion!Denna kräm kan ges till katter i alla åldrar.Kattgodis med ingredienser och fibrer som moverkar hårbollarKommer som en god kräm i en smidig tubKan ges till katter i alla åldrarMed taurin
 • Brit Care Cat Paste Ostkräm 100 g

  Brit Care Cat Paste Ostkräm 100 g
  Brit Care Cat Paste Ostkräm 100 g - Smakrikt kattgodis som läcker kräm!Denna kräm med smak av lockande ost kan du helt enkelt ge som ett godis, eller över kattens foder för att locka de riktigt kräsna typerna till att äta! Det är även utmärkt att ge som belöning vid t.ex kloklippning!Brit Care Cat Paste Ostkräm 100 g innehåller förutom smaskig ost även prebiotika som är bra för miljön i mage-och tarm. Den innehåller även malt vilket underlättar passage för håransamlingar i kattens tarmsystem vilket är bra för din katt om den har problem med just detta. Krämen kan ges direkt ur tuben och den är enkel att portionera. Denna kräm passar katter i alla åldrar!Tänk på att detta endast ska ge som ett komplement till ett välbalanserat helfoder, och att ge kattgodis med måtta för att undvika ohälsomsam viktuppgång.Kattgodis på tub Med läcker smak av ostInnehåller prebiotika och maltFör katter i alla åldrar
 • Brit Care Cat Paste Laxkräm 100 g

  Brit Care Cat Paste Laxkräm 100 g
  Brit Care Cat Paste Laxkräm 100 g- Läckert och lockande godis till din katt.Denna krämen med läcker smak av lax går att använda på flera olika sätt. Ge det som godis, på maten eller varför inte i situationer där du vill belöna din katt, så som vid kloklippning? Brit Care Cat Paste Laxkräm 100 g innehåller Omega-3 som kan främja hud-och pälskvalitén. Krämen kan ges till katter i alla åldrar och tuben gör det enkelt att se hur mycket du portionerar ut.Tänk på att detta är ett godis som bör ges med måtta och som inte på något sätt ska ersätta kattens helfoder.Tub med kattgodis i form av krämMed smak av laxEnkel att portioneraFör katter i alla åldrar
 • Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Sterilized SensitiveDetta högkvalitativa helfoder är speciellt anpassat för vuxna steriliserade katter med lite mer känslig mage. Fodret är tillverkat av färskt kaninkött, vilket är en mycket skonsam proteinkälla som de flesta katter tål!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive innehåller havtorn som bidrar till friska urinvägar och njurar. Fodret har också lågt magnesiuminnehåll vilket bidrar till ett bra pH-värde i urinen - jättebra för steriliserade katter!Detta foder innehåller pro- och prebiotika som är bra för matsmältningen - något som självklart är bra för katter i alla åldrar och livsstadier.
 • Brit Care Cat Adult Kyckling & Ost i Gelé 85 g

  Brit Care Cat Adult Kyckling & Ost i Gelé 85 g
  Brit Care Cat Adult Kyckling & Ost i Gelé 85 gHär har vi ett helfoder av riktigt hög kvalitet! Fodret smakar kyckling och ost, en spännande smakkombination som din katt troligen inte testat tidigare. Det har hög kötthalt och hög smak, vilket tilltalar även lite mer kräsna katter.Den här kattmaten är fri från spannmål, färgämnen, soja, konserveringsmedel, GMO, artificiella smakämnen och tillsatt socker. Varje påse innehåller en portion på 85 gram.Brit Care har flera olika smaker av bitar i gelé, såsom Tonfisk, Kalkon & Räkor samt Torsk & Öring!
 • Brit Care Cat Adult Kalkon & Räkor i Gelé 85 g

  Brit Care Cat Adult Kalkon & Räkor i Gelé 85 g
  Brit Care Cat Adult Kalkon & Räkor i Gelé 85 gDetta är ett helfoder av riktigt hög kvalitet som har hög kötthalt och läcker smak av kalkon och räkor. Detta är smaker som de flesta katter uppskattar, och den höga smaken tilltalar även de katter som är lite mer kräsna!Den här kattmaten är fri från spannmål, färgämnen, soja, konserveringsmedel, GMO, artificiella smakämnen och tillsatt socker. Varje påse innehåller en portion på 85 gram.Brit Care har flera goda smaker av bitar i gelé, såsom Kyckling & Ost, Tonfisk och Torsk & Öring!
 • Brit Care Cat Adult Torsk & Öring i Gelé 85 g

  Brit Care Cat Adult Torsk & Öring i Gelé 85 g
  Brit Care Cat Adult Torsk & Öring i Gelé 85 gDetta är ett helfoder med smak av läcker torsk och öring, perfekt för de katterna som älskar fisk! Fodret har hög kötthalt och hög smak, vilket gör att fodret tilltalar även de lite mer kräsna katterna.Den här kattmaten är fri från spannmål, färgämnen, soja, konserveringsmedel, GMO, artificiella smakämnen och tillsatt socker. Varje påse innehåller en portion på 85 gram.Brit Care har flera olika goda av bitar i gelé, såsom Kyckling & Ost, Kalkon & Räkor samt Tonfisk!
 • Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate Taste (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate Taste (2 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate TasteDetta högkvalitativa torrfodret är helt spannmålsfritt och särskilt tillverkat för vuxna katter som har lite känsligare matsmältning. Fodret är tillverkat av lax och färsk kalkon och har extra hög smak vilket gör det lämpligt även för kräsna katter som kanske ratar annat foder!Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate Taste innehåller pro- och prebiotika som främjar ett välfungerande immunförsvar och stöttar matsmältningen. Tack vare detta är fodret lämpligt för katter med känslig mage! 
 • Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate Taste (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate Taste (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate TasteDetta högkvalitativa torrfodret är helt spannmålsfritt och särskilt tillverkat för vuxna katter som har lite känsligare matsmältning. Fodret är tillverkat av lax och färsk kalkon och har extra hög smak vilket gör det lämpligt även för kräsna katter som kanske ratar annat foder!Brit Care Cat Grain Free Sensitive Healthy Digestion & Delicate Taste innehåller pro- och prebiotika som främjar ett välfungerande immunförsvar och stöttar matsmältningen. Tack vare detta är fodret lämpligt för katter med känslig mage! 
 • Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & Vitality (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & Vitality (2 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & VitalityDetta helfoder har riktigt hög kvalitet, och är särskilt framtaget för större katter som till exempel Maine Coon, Norska skogkatter, Sibiriska katter och Brittiska korthår. För stora katter är det viktigt med ett foder som särskilt stöttar muskler, leder och skelett, och då är detta fodret ett jättebra val!Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & Vitality innehåller kalcium och kronodskyddare som främjar starka leder och skelett, och också Omega-3 och Omega-6 som är bra för huden och pälsen. Flera av de stora kattraserna har ju riktigt lång och krävande päls!Detta foder är spannmålsfritt och ligger högt i protein, vilket är bra för matsmältningen och för att bibehålla muskulaturen och för att främja kattens muskeltillväxt.
 • Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Adult Activity SupportDetta högkvalitativa torrfodret är tillverkat av kalkon och färsk kyckling, och det är särskilt anpassat för vuxna katter med ett högt energibehov, till exempel aktiva utekatter eller kanske yngre katter som älskar att röja runt!Aktiva katter som exempelvis springer eller jagar mycket gör av med riktigt mycket energi på en dag. Därför behöver de ett riktigt bra foder med högt energiinnehåll - detta för att de inte ska tappa sitt hull, och för att de ska kunna bibehålla sina starka muskler! Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support ligger högt i både protein och fett, och innehåller även kronodskyddare och kalcium som hjälper till att hålla tänderna och skelettet starka! Fodret innehåller givetvis också taurin som stöttar synen, hjärnan och hjärtat!Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support är ett självklart val till din aktiva katt!
 • Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork (7 kg)

  Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork (7 kg)
  Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork-Spannmålsfritt torrfoder för vuxna kastrerade Katter med läckert fläskköttDetta är ett kattfoder med ingredienser av mycket hög kvalitet. Fodret är baserat på kött från gris, en proteinkälla som har högt bioidentiskt värde och som utgör en utmärkt grund i kattens kost. Denna kattmat är även berikad med flera hälsofrämjande ingredienser för att stötta din katts immunförsvar och hälsa, t.ex:Havtorn och Krasse- Kan verka för god urinvägshälsaPro-och prebiotika för att främja en god balans i mage-och tarm.Lågt magnesiuminnehåll för att motverka mineraliseringarBrit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork är helt fritt från socker, spannmål , GMO eller tillsatserFläskkött är en proteinkälla som ofta kan fungera som alternativ till katter som är känsliga för andra typer av protein, t.ex kyckling. Detta kattfoder inneahåller enbart fläskkött som enda animaliska proteinkälla.Torrfoder för kastrerade och steriliserade katterMed fläskköttFritt från spannmål, tillsatser och GMOMed hälsofrämjande ingredienser
 • Brit Care Cat Snack Superfruits Kitten

  Brit Care Cat Snack Superfruits Kitten
  Knapriga kycklingbitar med SUPERFRUKTER – kokosnöt och blåbär Knapriga godbitar med skakljud som kattungar inte kan motstå.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Brit Care Cat Snack Superfruits Salmon

  Brit Care Cat Snack Superfruits Salmon
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & DevelopmentDetta helfoder med riktigt hög kvalitet är särskilt tillverkat för kattungar (1-12 månader) och för dräktiga eller digivande kattmammor. Fodret innehåller kalkon och färskt kycklingkött och är helt spannmålsfritt!Kattungar och dräktiga eller digivande honor behöver extra mycket energi för att främja hälsosam tillväxt!Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development innehåller mycket protein, och även colostrum som är bra för kattens matsmältning. Detta gör att fodret också passar för katter som har lite mer känslig mage. Detta foder innehåller också vitaminer och mineraler som är bra för skelettet och tänderna, samt taurin som är bra för kattens hjärta, ögon och hjärnfunktion!
 • Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Sterilized SensitiveDetta högkvalitativa helfoder är speciellt anpassat för vuxna steriliserade katter med lite mer känslig mage. Fodret är tillverkat av färskt kaninkött, vilket är en mycket skonsam proteinkälla som de flesta katter tål!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive innehåller havtorn som bidrar till friska urinvägar och njurar. Fodret har också lågt magnesiuminnehåll vilket bidrar till ett bra pH-värde i urinen - jättebra för steriliserade katter!Detta foder innehåller pro- och prebiotika som är bra för matsmältningen - något som självklart är bra för katter i alla åldrar och livsstadier.
 • Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive (2 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Sterilized SensitiveDetta högkvalitativa helfoder är speciellt anpassat för vuxna steriliserade katter med lite mer känslig mage. Fodret är tillverkat av färskt kaninkött, vilket är en mycket skonsam proteinkälla som de flesta katter tål!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive innehåller havtorn som bidrar till friska urinvägar och njurar. Fodret har också lågt magnesiuminnehåll vilket bidrar till ett bra pH-värde i urinen - jättebra för steriliserade katter!Detta foder innehåller pro- och prebiotika som är bra för matsmältningen - något som självklart är bra för katter i alla åldrar och livsstadier.
 • Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny CoatDetta är ett helfoder av riktigt hög kvalitet som är särskilt till för vuxna katter med lång eller krävande päls. Fodret är baserat på färsk lax som är en naturlig källa till Omega-3 och Omega-6 - detta är riktigt bra för kattens hud och päls!Långhåriga och semilånghåriga katter kan ofta behöva en hel del pälsvård, och då är det superbra att ha ett foder som hjälper till med att stödja hud och päls. Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat innehåller Omega-3 och Omega-6 som är bra för just detta, och fodret ligger även högt i fibrer, vilket underlättar när hårbollarna ska passera genom tarmarna.Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat innehåller också probiotika och antioxidanter som är bra för tarmarna och immunförsvaret. Detta fodret är ett självklart val för katter med krävande päls!
 • Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Adult Activity SupportDetta högkvalitativa torrfodret är tillverkat av kalkon och färsk kyckling, och det är särskilt anpassat för vuxna katter med ett högt energibehov, till exempel aktiva utekatter eller kanske yngre katter som älskar att röja runt!Aktiva katter som exempelvis springer eller jagar mycket gör av med riktigt mycket energi på en dag. Därför behöver de ett riktigt bra foder med högt energiinnehåll - detta för att de inte ska tappa sitt hull, och för att de ska kunna bibehålla sina starka muskler! Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support ligger högt i både protein och fett, och innehåller även kronodskyddare och kalcium som hjälper till att hålla tänderna och skelettet starka! Fodret innehåller givetvis också taurin som stöttar synen, hjärnan och hjärtat!Brit Care Cat Grain Free Adult Activity Support är ett självklart val till din aktiva katt!
 • Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork (400 g)

  Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork (400 g)
  Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork-Spannmålsfritt torrfoder för vuxna kastrerade Katter med läckert fläskköttDetta är ett kattfoder med ingredienser av mycket hög kvalitet. Fodret är baserat på kött från gris, en proteinkälla som har högt bioidentiskt värde och som utgör en utmärkt grund i kattens kost. Denna kattmat är även berikad med flera hälsofrämjande ingredienser för att stötta din katts immunförsvar och hälsa, t.ex:Havtorn och Krasse- Kan verka för god urinvägshälsaPro-och prebiotika för att främja en god balans i mage-och tarm.Lågt magnesiuminnehåll för att motverka mineraliseringarBrit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork är helt fritt från socker, spannmål , GMO eller tillsatserFläskkött är en proteinkälla som ofta kan fungera som alternativ till katter som är känsliga för andra typer av protein, t.ex kyckling. Detta kattfoder inneahåller enbart fläskkött som enda animaliska proteinkälla.Torrfoder för kastrerade och steriliserade katterMed fläskköttFritt från spannmål, tillsatser och GMOMed hälsofrämjande ingredienser
 • Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork (2 kg)

  Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork (2 kg)
  Brit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork-Spannmålsfritt torrfoder för vuxna kastrerade Katter med läckert fläskköttDetta är ett kattfoder med ingredienser av mycket hög kvalitet. Fodret är baserat på kött från gris, en proteinkälla som har högt bioidentiskt värde och som utgör en utmärkt grund i kattens kost. Denna kattmat är även berikad med flera hälsofrämjande ingredienser för att stötta din katts immunförsvar och hälsa, t.ex:Havtorn och Krasse- Kan verka för god urinvägshälsaPro-och prebiotika för att främja en god balans i mage-och tarm.Lågt magnesiuminnehåll för att motverka mineraliseringarBrit Care Grain Free Cat Sterilized Immunity Support Fresh Pork är helt fritt från socker, spannmål , GMO eller tillsatserFläskkött är en proteinkälla som ofta kan fungera som alternativ till katter som är känsliga för andra typer av protein, t.ex kyckling. Detta kattfoder inneahåller enbart fläskkött som enda animaliska proteinkälla.Torrfoder för kastrerade och steriliserade katterMed fläskköttFritt från spannmål, tillsatser och GMOMed hälsofrämjande ingredienser
 • Brit Care Cat Sterilized Kalkon i Sås 85 g

  Brit Care Cat Sterilized Kalkon i Sås 85 g
  Brit Care Cat Adult Sterilized Kalkon i Sås 85 g-Spannmålsfritt våtfoder rikt på kött till din kastrerade och steriliserade kattDetta våtfoder är baserat på kalkonkött och kommer i smarta portionsförpackningar á 85 g. Fodret har en hög kötthalt och är särskilt anpassat till steriliserade och kastrerade katter som behöver ett näringsrikt foder med mindre andel energi. Brit Care Cat Adult Sterilized Kalkon -Kattmat utan onödiga tillsatserDetta våtfoder är fritt från spannmål, soja, GMO och tillsatt socker. Det innehåller dock både havtorn och krasse som är rikt på antioxidanter och kan ha antiinflammatoriska egenskaper.Våtfoder för katter i form av bitar i såsMed kött från kalkonFritt från spannmål, GMO, socker och sojaFör vuxna steriliserade och kastrerade katter
 • Brit Care Cat Sterilized Anka i Sås 85 g

  Brit Care Cat Sterilized Anka i Sås 85 g
  Läckert våtfoder till katt med smak av anka!Brit Care har tagit fram en rad olika smaker på våtfoder som är anpassat för den steriliserade katten. Deras foder är fyllt med nyttiga antioxidanter och fritt från onödiga tillsatser som socker. Våtfodret är också spannmålsfritt och kommer som bitar i en god sås. I detta våtfoder har man också tillsatt havtorn som har antinflamatoriska egenskaper.Varför ska jag ge ett specifikt foder till en steriliserad katt?Steriliserade katter tenderar att vara lugnar och inte göra av med lika mycket energi, därför behöver den en kost som innehåller mindre kalorier.
 • Brit Care Cat Sterilized Bitar i Sås Multipack 12 x 85 g

  Brit Care Cat Sterilized Bitar i Sås Multipack 12 x 85 g
  Brit Care Cat Sterilized Bitar i Sås Multipack 12 x 85 g - Näringsrikt våtfoder för vuxna steriliserade katter i 4 olika smakkombinationerStor box med 12 st 85 g påsar med läcker kattmat från Brit Care. Fodret är särskilt anpassat för steriliserade/kastrerade katter och kommer i 4 olika smakkombinationer: 3x Anka3x Kanin3x Lax och Tonfisk3x KalkonNäringsrikt våtfoder utan onödiga tillsatser för katter med lägre energibehovFodret är förpackat i smidiga portionspåsar där samtliga innehåller köttrika foderbitar i utsökt sås. Detta foder är helt spannmålsfritt, GMO-fritt, utan tillsatt socker och innehåller ingen soja. Istället har Brit Care skapat en foderserie med hög kötthalt, hög andel näring samtidigt som att energimängden är lägre för katter som behöver kontrollera sin vikt. Multipack våtfoder med bitar i sås för vuxna katterSärskilt anpassat till steriliserade individerUtan onödiga tillsatser4 olika smakkombinationer
 • Brit Care Cat Snack Meaty Lax 50 g

  Brit Care Cat Snack Meaty Lax 50 g
  Brit Care Cat Snack Meaty Lax 50 g- Kattgodis baserat på torkat kött från laxDetta kattgodis är ett nyttigare alternativ till många av de godbitar som finns på marknaden. Brit Care Cat Snack Meaty innehåller hela 86% kött och är helt fritt från spannmål. En godbit som du kan ge när du vill belöna din katt utan att behöva ge något onyttigt!
 • Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stressDetta är ett högkvalitativt helfoder speciellt framtaget för vuxna innekatter, och katter som är lite oroliga och stressade. Fodret är tillverkat av färsk kyckling - en fettsnål proteinkälla som de allra flesta katter tycker om!Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress innehåller lugnande örter, vilket är perfekt för katter som är lite oroliga, stressade eller ängsliga. Fodret innehåller också pro- och prebiotika vilket är bra för magen och immunförsvaret. Detta fodret är också fiberrikt, vilket gör att hårbollar passerar lättare, något som passar alla katter - särskilt långhåriga!
 • Brit Care Cat Snack Meaty Tonfisk 50g

  Brit Care Cat Snack Meaty Tonfisk 50g
  Brit Care Cat Snack Meaty Tonfisk 50g- Läckert kattgodis baserat på torkat tonfiskkött!Detta supersmaskiga kattgodis är ett naturligt och mer hälsosamt alternativ till de flesta kattgodis på marknaden. Gjort på 86% torkat kött från tonfisk och dessutom helt spannmålsfritt!
 • Brit Care Cat Grain Free Sensitive Insect & Fresh Herring (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Sensitive Insect & Fresh Herring (400 g)
  Detta foder anses av många vara framtidens proteinkälla -insekter!Fodret är helt spannmålsfritt samt hypoallergent. Huvudingredienserna är färsk sill, torkad sill och torkade insekter, helt enkelt proteinkällor som väldigt få katter är allergiska mot. Fodret har en mycket rund och en riktig smakupplevelse för katten. Foderkulorna är runda och ca 1cm i diameter. Går utmärkt att kombinera med våtfoder.Insekter är som du kanske hört innan, framtidens proteinkälla för både hund- och kattfoder. Det är miljövänligt, proteinrikt och lättsmält. Det är också väldigt ovanligt att våra husdjur är allergiska mot detta protein. -Perfekt för den som provat allt!Ur den miljövänliga aspekten är skillnaden i vattenåtgång och växthusgasutsläpp mellan foder baserat på nötkött kontra foder baserat på insekter oerhört stor! 10kg nötkött skapar ca 1751kg växthusgas, samtidigt som 10kg insektsprotein släpper ut ynka 61kg. Insekterna som används i detta fodret är larver från Hermetia illucens, Svart soldatfluga.Detta foder innehåller heller inget kycklingfett. Istället har man valt att tillsätta kokosolja samt sillolja, utmärkta källor till Omega-3. Dessa fettsyror, i kombination med den fina balansen mellan olika aminosyror ger en frisk hud samt glansig päls hos din katt.Fodret är otroligt berikat med vitaminer och innehåller även probiotika vilket främjar en hälsosam matsmältning.I detta kattfoder har man valt att tillsätta ingredienser som främjar kattens urinvägar, som exempelvis tranbär och havtorn. Även växten hjärtstilla som är tillsatt har en blodtryckssänkande effekt och minskar stress.Brit Care Cat Grain Free Sensitive Insect & Fresh Herring är helt fritt från:SpannmålKycklingfettKonstgjorda färgämnenKonserveringsmedelSojaGMO
 • Brit Care Cat Grain Free Sensitive Insect & Fresh Herring (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sensitive Insect & Fresh Herring (2 kg)
  Detta foder anses av många vara framtidens proteinkälla -insekter!Fodret är helt spannmålsfritt samt hypoallergent. Huvudingredienserna är färsk sill, torkad sill och torkade insekter, helt enkelt proteinkällor som väldigt få katter är allergiska mot. Fodret har en mycket rund och en riktig smakupplevelse för katten. Foderkulorna är runda och ca 1cm i diameter. Går utmärkt att kombinera med våtfoder.Insekter är som du kanske hört innan, framtidens proteinkälla för både hund- och kattfoder. Det är miljövänligt, proteinrikt och lättsmält. Det är också väldigt ovanligt att våra husdjur är allergiska mot detta protein. -Perfekt för den som provat allt!Ur den miljövänliga aspekten är skillnaden i vattenåtgång och växthusgasutsläpp mellan foder baserat på nötkött kontra foder baserat på insekter oerhört stor! 10kg nötkött skapar ca 1751kg växthusgas, samtidigt som 10kg insektsprotein släpper ut ynka 61kg. Insekterna som används i detta fodret är larver från Hermetia illucens, Svart soldatfluga.Detta foder innehåller heller inget kycklingfett. Istället har man valt att tillsätta kokosolja samt sillolja, utmärkta källor till Omega-3. Dessa fettsyror, i kombination med den fina balansen mellan olika aminosyror ger en frisk hud samt glansig päls hos din katt.Fodret är otroligt berikat med vitaminer och innehåller även probiotika vilket främjar en hälsosam matsmältning.I detta kattfoder har man valt att tillsätta ingredienser som främjar kattens urinvägar, som exempelvis tranbär och havtorn. Även växten hjärtstilla som är tillsatt har en blodtryckssänkande effekt och minskar stress.Brit Care Cat Grain Free Sensitive Insect & Fresh Herring är helt fritt från:SpannmålKycklingfettKonstgjorda färgämnenKonserveringsmedelSojaGMO
 • Brit Care Cat Grain Free Sensitive Insect & Fresh Herring (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sensitive Insect & Fresh Herring (7 kg)
  Detta foder anses av många vara framtidens proteinkälla -insekter!Fodret är helt spannmålsfritt samt hypoallergent. Huvudingredienserna är färsk sill, torkad sill och torkade insekter, helt enkelt proteinkällor som väldigt få katter är allergiska mot. Fodret har en mycket rund och en riktig smakupplevelse för katten. Foderkulorna är runda och ca 1cm i diameter. Går utmärkt att kombinera med våtfoder.Insekter är som du kanske hört innan, framtidens proteinkälla för både hund- och kattfoder. Det är miljövänligt, proteinrikt och lättsmält. Det är också väldigt ovanligt att våra husdjur är allergiska mot detta protein. -Perfekt för den som provat allt!Ur den miljövänliga aspekten är skillnaden i vattenåtgång och växthusgasutsläpp mellan foder baserat på nötkött kontra foder baserat på insekter oerhört stor! 10kg nötkött skapar ca 1751kg växthusgas, samtidigt som 10kg insektsprotein släpper ut ynka 61kg. Insekterna som används i detta fodret är larver från Hermetia illucens, Svart soldatfluga.Detta foder innehåller heller inget kycklingfett. Istället har man valt att tillsätta kokosolja samt sillolja, utmärkta källor till Omega-3. Dessa fettsyror, i kombination med den fina balansen mellan olika aminosyror ger en frisk hud samt glansig päls hos din katt.Fodret är otroligt berikat med vitaminer och innehåller även probiotika vilket främjar en hälsosam matsmältning.I detta kattfoder har man valt att tillsätta ingredienser som främjar kattens urinvägar, som exempelvis tranbär och havtorn. Även växten hjärtstilla som är tillsatt har en blodtryckssänkande effekt och minskar stress.Brit Care Cat Grain Free Sensitive Insect & Fresh Herring är helt fritt från:SpannmålKycklingfettKonstgjorda färgämnenKonserveringsmedelSojaGMO
 • Brit Care Cat Snack Shiny Hair Salmon (50 gram)

  Brit Care Cat Snack Shiny Hair Salmon (50 gram)
  Medelmjukt godis för katter – med lax.Funktionella godbitar för mjuk päls och frisk hud med tagetes, laxolja och havtorn. Ger friskare päls och hud.Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Cat Snack Meaty Kyckling 50 g

  Brit Care Cat Snack Meaty Kyckling 50 g
  Brit Care Cat Snack Meaty Kyckling 50 g- Kattgodis i form av torkat kycklingköttVill du ge din katt ett mer hälsosamt kattgodis är Brit Care Snack Meaty ett bra alternativ. Godiset består av 86% torkat kycklingkött och är helt spannmålsfritt.
 • Brit Care Cat Adult Sterilized Kanin i Sås 85 g

  Brit Care Cat Adult Sterilized Kanin i Sås 85 g
  Brit Care Cat Adult Sterilized Kanin i Sås 85 g- Våtfoder för katter utan onödiga tillsatser!Våtfoder i form av bitar i smakrik sås baserat på kött från kanin och kyckling.  Denna kattmat  är spannmålsfri och särskilt framtagen för att passa steriliserade katter, eller katter som generellt sett behöver ett näringsrikt foder med mindre energi. Brit Care Cat Sterilized Kanin i Sås , hälsosamt våtfoder som kommer i smart portionsförpackningDenna kattmat är helt fri från onödiga tillsatser, tillsatt socker, GMO och spannmål och innehåller en hög andel kött. Man har tillsatt havtorn och krasse, två ingredienser som innehåller massor med antioxidanter. Ett smakrikt foder portionsförpackat i smidiga påsar ´a 85 g.Våtfoder för vuxna katter med lägre energibehovFör kastrerade och steriliserade katterRikt på kött från kanin och kycklingUtan onödiga tillsatser
 • Brit Care Cat Adult Lax i Sås 85 g

  Brit Care Cat Adult Lax i Sås 85 g
  Brit Care Cat Adult Lax i Sås 85 gHär har vi ett riktigt smakligt helfoder med hög kötthalt, utan en massa onödiga tillsatser. Fodret har smak av läcker lax, och den höga smaken tilltalar även lite mer kräsna katter.Den här kattmaten är fri från spannmål, soja, GMO, färgämnen, konserveringsmedel, artificiella smakämnen och tillsatt socker. Varje påse innehåller en portion på 85 gram.Brit Care har en massa olika smaker av blötmat, såsom Anka, Kyckling, Kanin samt Kalkon.
 • Brit Care Cat Snack Dental Turkey (50 gram)

  Brit Care Cat Snack Dental Turkey (50 gram)
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Brit Care Cat Snack Superfruits Chicken

  Brit Care Cat Snack Superfruits Chicken
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development (2 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & DevelopmentDetta helfoder med riktigt hög kvalitet är särskilt tillverkat för kattungar (1-12 månader) och för dräktiga eller digivande kattmammor. Fodret innehåller kalkon och färskt kycklingkött och är helt spannmålsfritt!Kattungar och dräktiga eller digivande honor behöver extra mycket energi för att främja hälsosam tillväxt!Brit Care Cat Grain Free Kitten Healthy Growth & Development innehåller mycket protein, och även colostrum som är bra för kattens matsmältning. Detta gör att fodret också passar för katter som har lite mer känslig mage. Detta foder innehåller också vitaminer och mineraler som är bra för skelettet och tänderna, samt taurin som är bra för kattens hjärta, ögon och hjärnfunktion!
 • Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight ControlDetta är ett riktigt högkvalitativt helfoder som är särskilt anpassat för vuxna steriliserade katter med låg aktivitetsnivå och/eller tendens till övervikt. Fodret är baserat på kalkon och färsk anka, och har riktigt god smak!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control ligger relativt högt i fiber och protein, och lägre i fett vilket gör att det passar jättebra för steriliserade katter som lever ett lugnt liv, kanske inomhus, och därför har ett lägre behov av energi.Detta foder innehåller havtorn som bidrar till friska urinvägar och njurar, och det ligger även lågt i magnesium vilket bidrar till ett bra pH-värde i urinen!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control innehåller pro- och prebiotika som är bra för matsmältningen, något som såklart är bra för katter i alla möjliga olika åldrar!
 • Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control (2 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight ControlDetta är ett riktigt högkvalitativt helfoder som är särskilt anpassat för vuxna steriliserade katter med låg aktivitetsnivå och/eller tendens till övervikt. Fodret är baserat på kalkon och färsk anka, och har riktigt god smak!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control ligger relativt högt i fiber och protein, och lägre i fett vilket gör att det passar jättebra för steriliserade katter som lever ett lugnt liv, kanske inomhus, och därför har ett lägre behov av energi.Detta foder innehåller havtorn som bidrar till friska urinvägar och njurar, och det ligger även lågt i magnesium vilket bidrar till ett bra pH-värde i urinen!Brit Care Cat Grain Free Sterilized Weight Control innehåller pro- och prebiotika som är bra för matsmältningen, något som såklart är bra för katter i alla möjliga olika åldrar!
 • Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stressDetta är ett högkvalitativt helfoder speciellt framtaget för vuxna innekatter, och katter som är lite oroliga och stressade. Fodret är tillverkat av färsk kyckling - en fettsnål proteinkälla som de allra flesta katter tycker om!Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress innehåller lugnande örter, vilket är perfekt för katter som är lite oroliga, stressade eller ängsliga. Fodret innehåller också pro- och prebiotika vilket är bra för magen och immunförsvaret. Detta fodret är också fiberrikt, vilket gör att hårbollar passerar lättare, något som passar alla katter - särskilt långhåriga!
 • Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat (2 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny CoatDetta är ett helfoder av riktigt hög kvalitet som är särskilt till för vuxna katter med lång eller krävande päls. Fodret är baserat på färsk lax som är en naturlig källa till Omega-3 och Omega-6 - detta är riktigt bra för kattens hud och päls!Långhåriga och semilånghåriga katter kan ofta behöva en hel del pälsvård, och då är det superbra att ha ett foder som hjälper till med att stödja hud och päls. Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat innehåller Omega-3 och Omega-6 som är bra för just detta, och fodret ligger även högt i fibrer, vilket underlättar när hårbollarna ska passera genom tarmarna.Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat innehåller också probiotika och antioxidanter som är bra för tarmarna och immunförsvaret. Detta fodret är ett självklart val för katter med krävande päls!
 • Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & Vitality (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & Vitality (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & VitalityDetta helfoder har riktigt hög kvalitet, och är särskilt framtaget för större katter som till exempel Maine Coon, Norska skogkatter, Sibiriska katter och Brittiska korthår. För stora katter är det viktigt med ett foder som särskilt stöttar muskler, leder och skelett, och då är detta fodret ett jättebra val!Brit Care Cat Grain Free Large Cats Power & Vitality innehåller kalcium och kronodskyddare som främjar starka leder och skelett, och också Omega-3 och Omega-6 som är bra för huden och pälsen. Flera av de stora kattraserna har ju riktigt lång och krävande päls!Detta foder är spannmålsfritt och ligger högt i protein, vilket är bra för matsmältningen och för att bibehålla muskulaturen och för att främja kattens muskeltillväxt.
 • Brit Care Cat Adult Bitar i Gelé Multipack 12x85 g

  Brit Care Cat Adult Bitar i Gelé Multipack 12x85 g
  Brit Care Cat Adult Bitar i Gelé Multipack 12x85 gBrit Care Cat Adult Bitar i Gelé Multipack 12x85 g är ett härligt flerpack med helfoder som innehåller fyra olika goda smaker, alla med hög kötthalt. I ett multipack ingår:3 x Brit Care Cat Adult Tonfisk i Gelé 85 g3 x Brit Care Cat Adult Kyckling & Ost i Gelé 85 g3 x Brit Care Cat Adult Kalkon & Räkor i Gelé 85 g3 x Brit Care Cat Adult Torsk & Öring i Gelé 85 gDetta fodret innehåller inget spannmål, GMO, soja, färgämnen, konserveringsmedel, konstgjorda smakämnen eller tillsatt socker, och kommer i praktiska påsar med 85 gram i varje.Brit Care erbjuder riktigt kvalitativt våtfoder i en massa olika smaker, här har din katt chansen att testa 4 olika sorter i ett spännande multipack!
 • Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress (2 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress (2 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stressDetta är ett högkvalitativt helfoder speciellt framtaget för vuxna innekatter, och katter som är lite oroliga och stressade. Fodret är tillverkat av färsk kyckling - en fettsnål proteinkälla som de allra flesta katter tycker om!Brit Care Cat Grain Free Indoor Anti-stress innehåller lugnande örter, vilket är perfekt för katter som är lite oroliga, stressade eller ängsliga. Fodret innehåller också pro- och prebiotika vilket är bra för magen och immunförsvaret. Detta fodret är också fiberrikt, vilket gör att hårbollar passerar lättare, något som passar alla katter - särskilt långhåriga!
 • Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny CoatDetta är ett helfoder av riktigt hög kvalitet som är särskilt till för vuxna katter med lång eller krävande päls. Fodret är baserat på färsk lax som är en naturlig källa till Omega-3 och Omega-6 - detta är riktigt bra för kattens hud och päls!Långhåriga och semilånghåriga katter kan ofta behöva en hel del pälsvård, och då är det superbra att ha ett foder som hjälper till med att stödja hud och päls. Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat innehåller Omega-3 och Omega-6 som är bra för just detta, och fodret ligger även högt i fibrer, vilket underlättar när hårbollarna ska passera genom tarmarna.Brit Care Cat Grain Free Haircare Healthy & Shiny Coat innehåller också probiotika och antioxidanter som är bra för tarmarna och immunförsvaret. Detta fodret är ett självklart val för katter med krävande päls!
 • Brit Care Cat Grain Free Senior Weight Control (7 kg)

  Brit Care Cat Grain Free Senior Weight Control (7 kg)
  Brit Care Cat Grain Free Senior Weight ControlDetta är ett högkvalitativt torrfoder som är tillverkat av färsk kyckling - en fettsnål och populär proteinkälla. Fodret är speciellt anpassat efter äldre katter, över 7 år gamla, som har ganska låg aktivitetsnivå och behöver ett foder med lite lägre energiinnehåll. Fodret ligger lågt i fett och högt i fibrer, vilket gör att det passar utmärkt för äldre katter, som ofta har lite problem med matsmältningen samt en tendens till övervikt.Brit Care Cat Grain Free Senior Weight Control har ingredienser som främjar friska leder och tänder, samt pre- och probiotika som stöttar matsmältningen och immunförsvaret.Detta är ett självklart val för din senior där hemma!
 • Brit Care Cat Grain Free Senior Weight Control (400 g)

  Brit Care Cat Grain Free Senior Weight Control (400 g)
  Brit Care Cat Grain Free Senior Weight ControlDetta är ett högkvalitativt torrfoder som är tillverkat av färsk kyckling - en fettsnål och populär proteinkälla. Fodret är speciellt anpassat efter äldre katter, över 7 år gamla, som har ganska låg aktivitetsnivå och behöver ett foder med lite lägre energiinnehåll. Fodret ligger lågt i fett och högt i fibrer, vilket gör att det passar utmärkt för äldre katter, som ofta har lite problem med matsmältningen samt en tendens till övervikt.Brit Care Cat Grain Free Senior Weight Control har ingredienser som främjar friska leder och tänder, samt pre- och probiotika som stöttar matsmältningen och immunförsvaret.Detta är ett självklart val för din senior där hemma!
 • Brit Care Cat Adult Kyckling i Sås 85 g

  Brit Care Cat Adult Kyckling i Sås 85 g
  Brit Care Cat Adult Kyckling i Sås 85 gDet här är ett riktigt kvalitativt och smakrikt helfoder med hög kötthalt. Kyckling är en väldigt populär proteinkälla som de allra flesta katter uppskattar.Den här kattmaten är fri från spannmål, soja, GMO, färgämnen, konserveringsmedel, artificiella smakämnen och tillsatt socker. Varje påse innehåller 85 gram.Brit Care erbjuder blötmat av hög kvalitet i en massa goda smaker, såsom Lax, Anka, Kanin samt Kalkon.
 • Brit Care Cat Adult Kalkon & Lax i Sås 85 g

  Brit Care Cat Adult Kalkon & Lax i Sås 85 g
  Brit Care Cat Adult Kalkon & Lax i Sås 85 gDet här är ett supergott helfoder som har hög kötthalt. Både kalkon och lax är smaker som de allra flesta katter uppskattar, och detta fodrets höga smaklighet gör att det tilltalar även lite mer kräsna kissar.Den här kattmaten är fri från spannmål, soja, GMO, färgämnen, konserveringsmedel, artificiella smakämnen och tillsatt socker. Varje påse innehåller en portion på 85 gram.Brit Care har en massa olika varianter av högkvalitativ blötmat, däribland Lax, Anka, Kanin samt Kalkon.
 • Brit Care Cat Adult Anka i Sås 85 g

  Brit Care Cat Adult Anka i Sås 85 g
  Brit Care Cat Adult Anka i Sås 85 gHär är ett riktigt kvalitativt helfoder utan en massa onödiga tillsatser. Fodret har hög kötthalt och passar för vuxna katter. Den här kattmaten är fri från spannmål, soja, GMO, färgämnen, konserveringsmedel, artificiella smakämnen och tillsatt socker. Varje påse innehåller en portion på 85 gram.Brit Care har en massa olika blötfoder av hög kvalitet, såsom Lax, Kyckling, Kanin och Kalkon.
 • Brit Care Cat Adult Sterilized Anka & Kalkon i Gelé 85 g

  Brit Care Cat Adult Sterilized Anka & Kalkon i Gelé 85 g
  Brit Care Cat Adult Sterilized Anka & Kalkon i Gelé 85 gDen här kattmaten är särskilt anpassad för vuxna steriliserade katter, som oftast har ett lite lägre energibehov. Fodret har hög kötthalt och hög smak, vilket gör det lämpligt även katter som är lite mer kräsna!Den här kattmaten är fri från spannmål, färgämnen, soja, konserveringsmedel, GMO, artificiella smakämnen och tillsatt socker. Varje påse innehåller en portion på 85 gram.
 • Brit Care Raw Treat Cat Antistress Kyckling 40 g

  Brit Care Raw Treat Cat Antistress Kyckling 40 g
  Brit Care Raw Treat Cat Antistress Kyckling 40 g-Kattgodis med lugnande kamomillDetta är ett frystorkat kattgodis från Brit Care med hela 96% kött från kyckling. Frystorkning är den mest skonsamma konserveringsformen för livsmedel och ser till att bevara alla näringsämnen i produkten vilket gör processen särskilt hälsosam. Katter är carnivoer och mår bäst av en diet med så nära 100% kött som det bara går, varför dessa godbitar kan ges med gott samvete och lite till!Brit Care Raw Treat Antistress Kyckling-Kattgodis med tillsatt ModerörtModerört är ett annat namn för kamomill, en ört som är känd för sina lugnande egenskaper och angenäma smak. Detta är ett godis som kan fungera på katter som lätt blir stressade. Godbitarna innehåller även hydroliserad jäst och probiotika som stöttar mage-och tarm.Moderört-En ört som kan ha lugnande inverkan på nervsystemetHydroliserad jäst-Tillför viktiga näringsämnen och stöttar mag-och tarmhälsanProbiotika-Goda bakterier som har positiv inverkan på miljön i mage-och tarmBelöna din katt med dessa hälsosamma bitar från Brit Care Raw! De har utsökt smak med utmärkta hälsosamma ingredienser. Kom dock ihåg att inget kattgodis ska ersätta ett väl sammansatt fullfoder.Kattgodis med kyckling som enda proteinkällaMed Moderört , hydroliserad jäst och probiotikaSkonsamt frystorkat för att bevara näringsämnen40g i påsen
 • Brit Care Raw Treat Cat Sensitive Kalkon 40 g

  Brit Care Raw Treat Cat Sensitive Kalkon 40 g
  Brit Care Raw Treat Cat Sensitive Kalkon 40 g-Kattgodis med 96% kalkonkött och välgörande kamomillDetta är ett frystorkat kattgodis från Brit Care med hela 96% kött från kalkon. Kalkon är en mild proteinkälla som kan passa katter som reagerar på kraftigare proteinkällor. Frystorkning är en mycket skonsam konserveringsform för livsmedel och ser till att bevara alla näringsämnen i köttet vilket gör att din katt får i sig alla näringsämnen som den ska. Katter är carnivoer och mår bäst av en diet med så hög andel kött som möjligt, varför dessa godbitar kan ges med riktigt gott samvete!Brit Care Raw Treat Sensitive Kalkon-Kattgodis med Kamomill och flera tillsatta hälsofrämjande näringsämnenDessa utökta godbitar innehåller förutom kalkon flera ingredienser med välgörande egenskaper.Kamomill-En ört med lugnande egenskaperHydroliserad jäst-Tillför viktiga näringsämnen och stöttar mag-och tarmhälsanProbiotika-Har positiv inverkan på miljön i mage-och tarmGe din katt av de hälsosamma godbitarna från  Brit Care Raw när du vill att den ska ha något extra! Bitarna har utsökt smak och är fullproppade med enbart hälsosamma ingredienser. Kom dock ihåg att inget kattgodis ska ersätta ett väl sammansatt fullfoder.Kattgodis med kalkon som enda proteinkällaMed kamomill, hydroliserad jäst och probiotikaSkonsamt frystorkat för att bevara näringsämnen40g i påsen
 • Brit Care Raw Treat Cat Hair & Skin Kalkon & Lax 40 g

  Brit Care Raw Treat Cat Hair & Skin Kalkon & Lax 40 g
  Brit Care Raw Treat Cat Hair & Skin Kalkon & Lax 40 g-Hälsosamt kattgodis med 96% kött från kalkon och fiskSuperläckert kattgodis från nya Brit Care Raw! Dessa utsökta godbitar är fullproppade med näring och har egenskaper som kan främja kvalitén på hud och päls. Bitarna är gjorda av 96% frystorkat kött från kalkon och lax och har flera hälsofrämjande ingredienser , b.la havtorn och probiotika!Brit Care Raw Treat Cat Hair & Skin Kalkon & Lax 40 g- Näringsrikt kattgodis med högt köttinnehåll!Detta kattgodis har flera tillsatta näringsämnen med egenskaper som b.la främjar frisk hud och päls. Havtorn är fullproppat med vitaminer som direkt påverkar huden och pälsstråets egenskaper. Utöver det finns tillsatt probitoika och hydroliserad jäst som tillför ytterligare näring samtidigt som att det boostar mag-och tarmhälsan.Detta är ett kattgodis med enbart hälsosamma ingredienser, ge det med gott samvete-men kom ihåg att inget kattgodis ska ersätta ett väl sammansatt fullfoder!Kattgodis med 96% kalkon och laxSkonsamt frystorkat för att bevara alla näringsämnenMed havtorn som främjar frisk hud och päls40 g i påsen
 • Brit Care Raw Treat Cat Urinary Kyckling & Kalkon 40 g

  Brit Care Raw Treat Cat Urinary Kyckling & Kalkon 40 g
  Brit Care Raw Treat Cat Urinary Kyckling & Kalkon 40 g-Kattgodis med mycket hög kötthalt och tillsatt tranbärBrit Care Raw är ett kattgodis med mycket hög kötthalt (96%) med kyckling och kalkon som proteinkälla. Man har även tillsatt flera välgörande ingredienser , däribland tranbär som kan verka förebyggande för en frisk urinvägshälsa. Brit Care Raw Treat Cat Urinary-Köttrikt kattgodis och flera hälsofrämjande ingredienser.Utöver den höga kötthalten är godbitarna från Brit Care Raw fullproppade med näring från väl utvalda tillsatta ingredienser. Tranbär kan ha hälsofrämjande egenskaper för kattens urinvägar, medan den hydroliserade jästen och probiotikan verkar för näring och god hälsa i mage-och tarm. Dessa utsökta bitar kan ges med gott samvete eftersom att de bara är gjorda på hälsosamma ingredienser, kom dock ihåg att ett kattgodis aldrig ska ersätta ett väl sammansatt fullfoder.Kattgodis med 96% kötthaltTranbär och hysroliserad jäst Med kyckling och kalkon40 g i påsen