Andra varumärken

Buster kattprodukter

 • BUSTER borste massage

  BUSTER borste massage
 • BUSTER De-shedding borste Grön 4,5cm S

  BUSTER De-shedding borste Grön 4,5cm S
 • Svinhårs borste Buster

  Svinhårs borste Buster
 • BUSTER Piggborste med kardborrehandtag

  BUSTER Piggborste med kardborrehandtag
 • Buster grovkam lila

  Buster grovkam lila
 • BUSTER borste pinn

  BUSTER borste pinn
 • BUSTER luskam

  BUSTER luskam
 • BUSTER kam rosa

  BUSTER kam rosa
 • Pilleringivare 15 cm

  Pilleringivare 15 cm
  Ett måste i hemapoteket! Gör det otroligt lätt att ge katten sin medicin. Buster Pilleringivare är ett praktiskt hjälpmedel för att ge djuren tabletter. Pilleringivaren har en mjuk gummispets som gör det lättare att ge kaninen ett piller utan att skada munnen.
 • Klosax Buster rosa

  Klosax Buster rosa
  Klotång för katt och hund!Klosax storlek S, för katt och små hundraser. Lätt att använda och ligger bra i handen med gummigrepp.Tänk på att börja vänja din katt vid att bli kloklippt direkt från att den är kattunge för att det inte ska behöva bli en brottningsmatch i vuxen ålder. Tassarna och trampdynorna är känsliga områden för katten och klipp hellre lite för lite än riskera att ta för mycket och komma åt pulpan som finns inuti klon. Belöna din katt efter kloklippningen så att den förknippar det med något positivt.
 • Kattmatskål Ripple matt vit (160 ml)

  Kattmatskål Ripple matt vit (160 ml)
  Matskål med urtagbar innerskål!Kattmatskål i ny stilren design, en vit färg med matt (frosted) finish som är jättefin på kattens matplats. Matcha med ett fint underlägg till matskålarna.En funktionell matskål som har en löstagbar innerskål i rostfritt stål, lätt att lyfta ur för att köra i diskmaskinen. (Fler rostfria innerskålar finns att köpa separat om man vill/behöver ha fler.)Storlek Medium passar lite extra bra som vattenskål, den passar även lite extra bra för stora kattraser.Välj mellan dessa storlekar:Small - 160 mlMedium - 350 mlTips: samma matskål finns även med en blank/shiny finish, denna är matt/frosted.
 • Kattmatskål Ripple matt svart (160 ml)

  Kattmatskål Ripple matt svart (160 ml)
  Matskål med urtagbar innerskål!Kattmatskål i ny stilren design, en svart färg med matt (frosted) finish som är jättefin på kattens matplats. Matcha med ett fint underlägg till matskålarna.Smart och funktionell matskål som har en löstagbar innerskål i rostfritt stål, lätt att lyfta ur för en omgång i diskmaskinen. (Fler rostfria innerskålar finns att köpa separat om man vill.)Storlek Medium passar lite extra bra som vattenskål, den passar även lite extra bra för stora kattraser.Välj mellan dessa storlekar:Small - 160 mlMedium - 350 mlTips: samma matskål finns även med en blank/shiny finish, denna är matt/frosted.
 • Kattmatskål Ripple matt lila (160 ml)

  Kattmatskål Ripple matt lila (160 ml)
  Matskål med urtagbar innerskål!Kattmatskål i ny design, en härligt lila färg med matt (frosted) finish som är jättefin på kattens matplats. Matcha med ett fint underlägg till matskålarna så blir kattens matplats fin i hemmet.En smart kattmatskål med en innerskål i rostfritt stål, lätt att lyfta ur för att köra en omgång i diskmaskinen. (Fler rostfria innerskålar finns att köpa separat om man vill/behöver ha fler.)Storlek Medium passar lite extra bra som vattenskål, den passar även lite extra bra för stora kattraser.Välj mellan dessa storlekar:Small - 160 mlMedium - 350 ml
 • Kattmatskål Ripple matt mörkgrön (160 ml)

  Kattmatskål Ripple matt mörkgrön (160 ml)
  Matskål med urtagbar innerskål!Kattmatskål i ny design, en skogsgrön färg med matt (frosted) finish som är jättefin på kattens matplats. Matcha med ett fint underlägg till matskålarna så blir kattens matplats fin i hemmet.En funktionell matskål som har en löstagbar innerskål i rostfritt stål, lätt att lyfta ur för att köra i diskmaskinen. (Fler rostfria innerskålar finns att köpa separat om man vill/behöver ha fler.)Storlek Medium passar lite extra bra som vattenskål, den passar även lite extra bra för stora kattraser.Välj mellan dessa storlekar:Small - 160 mlMedium - 350 ml
 • Kattmatskål Ripple matt grå (160 ml)

  Kattmatskål Ripple matt grå (160 ml)
  Matskål med urtagbar innerskål!Kattmatskål i ny stilren design, en grå färg med matt (frosted) finish som är jättefin på kattens matplats. Matcha med ett fint underlägg.Smart matskål med en löstagbar innerskål i rostfritt stål, lätt att lyfta ur för en omgång i diskmaskinen. (Fler rostfria innerskålar finns att köpa separat om man vill.)Storlek Medium passar lite extra bra som vattenskål, den passar även lite extra bra för stora kattraser.Välj mellan dessa storlekar:Small - 160 mlMedium - 350 mlTips: samma matskål finns även med en blank/shiny finish, denna är matt/frosted.
 • Kattmatskål Ripple matt blå (160 ml)

  Kattmatskål Ripple matt blå (160 ml)
  Matskål med urtagbar innerskål!Kattmatskål i ny design, en härligt blå färg med matt (frosted) finish som är jättefin på kattens matplats. Matcha med ett fint underlägg till matskålarna så blir kattens matplats fin i hemmet.En smart kattmatskål med en löstagbar innerskål i rostfritt stål, lätt att lyfta ur för att köra i diskmaskinen. (Fler rostfria innerskålar finns att köpa separat om man vill/behöver ha fler.)Storlek Medium passar lite extra bra som vattenskål, den passar även lite extra bra för stora kattraser.Välj mellan dessa storlekar:Small - 160 mlMedium - 350 ml
 • Buster Borste

  Buster Borste
  Borste från Buster till din katt!Borste med extra styva borst tillverkade i 100% svinborst. Borstningen stimulerar produktionen av, samt frigör och fördelar, de naturliga oljor som gör kattens päls blank och fin.Fungerar även bra att använda tillsammans med ett torrschampo.Passar extra bra till katter och små hundar med kort päls.
 • Buster Pinnborste

  Buster Pinnborste
  Pinnborste från Buster!Skonsam borste med långa piggar för att hjälpa din katt med smuts, tovor och fälld päls! De långa piggarna kommer igenom lång päls och päls med mycket underull. Borsta katten med långa tag i hårets naturliga växtriktning och använd den i en utredd päls. Tovor kan behöva klippas eller skäras loss ur pälsen innan borstning.