Andra varumärken

Cat Chow kattprodukter

 • Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health - 1,5 kg

  Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health - 1,5 kg
  Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health är särskilt utformat efter näringsbehoven hos alla vuxna katter med känsliga urinorgan. Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health avlastar njurarna och andra njurorgan genom särskilt anpassade mineraler och den åtföljande minskningen av nedbrytningsprodukter i urinen. För det mesta tenderar katter i högre ålder eller katter med genetiska hälsoproblem till inflammationer i urinvägar och njurar. Receptet är speciellt anpassat till dessa speciella näringsbehov - med en avvägd blandning av mineraler för att kontrollera urinens pH-värde. Receptet består av en speciell kombination av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. Fodret är rikt på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmält minskar också mängden avföring. Produktens viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år För katter med känsligt urinsystem Helfoder Avlastar njurarna och andra organ Rikt på animaliskt protein Avvägda näringsämnen och en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) En exakt doserad mängd fosfor kan stödja njurarnas funktion Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller.
 • Ekonomipack: Cat Chow kattfoder 2 x 15 kg - Adult Special Care Urinary Tract Health

  Ekonomipack: Cat Chow kattfoder 2 x 15 kg - Adult Special Care Urinary Tract Health
  Cat Chow torrfoder är kompletta och avvägda torrfoder som är inriktade på att motverka typiska besvär hos katter som exempelvis Känsliga urinorgan, övervikt eller hårbollar. Cat Chow finns även speciellt utformat för kattungar och växande unga katter. De olika sorterna innehåller speciella kombinationer av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. De är rika på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmälta minskar också mängden avföring. Produkternas viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år/kattungar upp till 12 månaders ålder Komplettfoder Avvägda näringsämnen och en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Välj mellan följande sorter: Cat Chow Adult Special Care Hairball Control: Minskar uppkomsten av hårbollar och stödjer tarmens hälsa, speciellt hos katter som lever övervägande inomhus Cat Chow Adult Special Care Sterilised: Lämpligt för kastrerade och steriliserade katter som tenderar till övervikt, kontrollerar energitillförseln Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health: För vuxna katter med känsligt urinvägssystem, avlastar njurarna och andra urinorgan Cat Chow Kitten Chicken : Utformat för kattungar samt dräktiga eller digivande katter Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller. Klicka gärna på länkarna ovan om du vill läsa utförligt om de olika fodersorterna!
 • Cat Chow Adult Special Care Hairball Control - 1,5 kg

  Cat Chow Adult Special Care Hairball Control - 1,5 kg
  Cat Chow Adult Special Care Hairball Control är utvecklat för att minska problem med hårbollar. Dessa bildas i magen av de hår som katten sväljer när den tvättar sig. Cat Chow Adult Special Care Hairball Control kattfoder är en fullvärdig kost som smakar gott och motverkar bildning av hårbollar på ett naturligt sätt. De naturliga växtfibrerna i fodret underlättar transporten av svalda hår så att dessa kan utsöndras med avföringen. Receptet består av en speciell kombination av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. Fodret är rikt på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmält minskar också mängden avföring. Produktens viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år Motverkar bildning av hårbollar och stödjer tarmens hälsa Speciellt för katter som lever övervägande inomhus Helfoder Rikt på animaliskt protein Avvägda näringsämnen, har en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller.
 • Cat Chow Adult Special Care Sterilised - 15 kg

  Cat Chow Adult Special Care Sterilised - 15 kg
  Cat Chow Adult Special Care Sterilised är speciellt utvecklat för kastrerade och steriliserade katter, eftersom näringsbehovet hos dessa förändras efter operationen. Innan kastrationen är kattens ämnesomsättning anpassad till en näring med konstant energitillförsel. Katten äter bara så mycket den behöver för att täcka energibehovet. Efter kastrationen fungerar inte denna naturliga process längre - katten äter mer än nödvändigt, vilket snabbt leder till övervikt. Redan 48 timmar efter kastrationen stiger näringsintaget med ca 20 %, medan energibehovet minskar med ungefär 30 %. Här kan en minskad halt kolhydrater leda till en viss ökning av blodsockernivån, vilket kan motverka för att katten blir hungrig för snabbt igen. Urinsten förekommer ofta hos kastrerade katter (speciellt överviktiga) eftersom de dricker för lite och inte kissar tillräckligt. En kontrollerad mineralhalt håller pH-värdet lågt, vilket bidrar till att hålla urinvägarna friska. Höga halter förstklassigt protein kan bygga upp och bevara musklerna. Receptet består av en speciell kombination av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. Fodret är rikt på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmält minskar också mängden avföring. Produktens viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år Kontrollerar energitillförseln Stöder sunda urinvägar och bevarar muskelmassan Komplettfoder Rikt på animaliskt protein Avvägda näringsämnen och en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller.
 • Cat Chow Adult Chicken - 15 kg

  Cat Chow Adult Chicken - 15 kg
  Katter är fullvärdiga medlemmar av familjen som har en speciell plats i våra hjärtan. För att din katt ska kunna röra sig genom livet full av vitalitet bör du välja en balanserad och behovsbaserad måltid. PURINA Cat Chow Adult Chicken har ett noggrant sammansatt innehåll för att förse din katt med alla viktiga näringsämnen. Torrfodret ger ditt husdjur ett högt innehåll av animaliska proteiner. Det nyttiga och balanserade innehållet avrundas med grönsaker rika på livsviktiga ämnen samt naturliga prebiotika från cikoria, som kan bidra till normal matsmältning. PURINA Cat Chow Adult Chicken förser även din katt med värdefullt vitamin E, som kan skydda cellerna från oxidativ stress. Fodret innehåller också aminosyran taurin, som är väsentlig för katter. Detta är viktigt för att stödja naturlig syn och hjärtfunktion. Cat Chow Adult Chicken i överblick: Optimal matsmältning: innehåller naturliga prebiotika från cikoria Högkvalitativa proteiner: från lättsmält fjäderfä Naturliga ingredienser: ärtor, morötter och fullkorn rika på livsviktiga ämnen ger viktiga näringsämnen Läcker smak: hög acceptans Innehåller taurin: en viktig aminosyra för att stödja normal hjärtfunktion och syn PURINA Cat Chow är skräddarsydda efter din katts behov med smaker de kommer att älska. Sedan 1926 har PURINA experter använt sin förståelse för husdjurens naturliga behov för att bidra till deras välbefinnande genom en fullständig näring. PURINA gör hundratals kvalitetskontroller i fabriken varje dag för att säkerställa att du får den höga kvalitet du förväntar dig. Alltid.
 • Ekonomipack: Cat Chow kattfoder 2 x 15 kg - Adult Special Care Hairball Control

  Ekonomipack: Cat Chow kattfoder 2 x 15 kg - Adult Special Care Hairball Control
  Cat Chow torrfoder är kompletta och avvägda torrfoder som är inriktade på att motverka typiska besvär hos katter som exempelvis Känsliga urinorgan, övervikt eller hårbollar. Cat Chow finns även speciellt utformat för kattungar och växande unga katter. De olika sorterna innehåller speciella kombinationer av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. De är rika på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmälta minskar också mängden avföring. Produkternas viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år/kattungar upp till 12 månaders ålder Komplettfoder Avvägda näringsämnen och en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Välj mellan följande sorter: Cat Chow Adult Special Care Hairball Control: Minskar uppkomsten av hårbollar och stödjer tarmens hälsa, speciellt hos katter som lever övervägande inomhus Cat Chow Adult Special Care Sterilised: Lämpligt för kastrerade och steriliserade katter som tenderar till övervikt, kontrollerar energitillförseln Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health: För vuxna katter med känsligt urinvägssystem, avlastar njurarna och andra urinorgan Cat Chow Kitten Chicken : Utformat för kattungar samt dräktiga eller digivande katter Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller. Klicka gärna på länkarna ovan om du vill läsa utförligt om de olika fodersorterna!
 • Cat Chow Adult Salmon & Tuna - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Cat Chow Adult Salmon & Tuna - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Cat Chow Adult med lax och tonfisk från är ett balanserat helfoder som kan stödja kattens hälsa. Högkvalitativa och lättsmält fiskprotein ger fodret en smak ingen katt kan motstå. Detta foder har utvecklats för att täcka näringsbehovet och energibehovet hos vuxna katter som är äldre än 1 år. Omega-3 och omega-6 fettsyror främjar en frisk hud och glänsande päls. Sammanställningen är en specifik kombination av noggrant utvalda råvaror: persilja, spenat, morötter och ärtor, rika på vitamin E som kan stärka din katts naturliga försvar. Dessutom innehåller det taurin som är viktigt för katter eftersom de inte kan producera det på egen hand. Taurin är en aminosyra som kan stödja hjärtmuskelfunktionen och synen. Rapsfrömjöl och cikoria kan främja matsmältningen. Eftersom fodret är lättsmält och innehållet kan upptas effektivt av katten minskar också kattens avföringsmängd. Därför är det inte nödvändigt att rengöra kattlådan så ofta. Cat Chow Adult Rich in Salmon i överblick: För vuxna katter äldre än 1 år Komplett och balanserat foder Rik på animaliska proteiner Anpassad näringsprofil och oemotståndlig smak Främjar en effektiv och sund matsmältning Med taurin som främjar hjärtmuskelns funktion och näthinnan/synen Innehåller inga konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel Purina Cat Chow foder tillverkas enligt senaste vetenskapliga rön under noggranna kvalitetskontroller och är anpassat till katternas behov.
 • Cat Chow Kitten 26 x 85 g - Kalkon

  Cat Chow Kitten 26 x 85 g - Kalkon
  För att små kissar ska växa till ståtliga katter behöver de balanserad mat med alla viktiga näringsämnen. Cat Chow Kitten är speciellt utformat för din kattunge och övertygar även med en utmärkt smak. Kitten-fodret består av möra kalkonbitar med läcker zucchini i fin gelé. Även kinkiga kattungar kan inte motstå detta! Maten förser din katt med högkvalitativa proteiner och andra utvalda ingredienser. Cat Chow Kitten innehåller även den viktiga aminosyran taurin, som behövs för att bibehålla en normal syn. Cat Chow 26 x 85 g i överblick: Komplett våtfoder för katter Artanpassat innehåll: förser din kattunge med högkvalitativa proteiner från mör kalkon Utvalda ingredienser: hög kvalitet Hög acceptans: de möra bitarna med läcker zucchini i mjuk gelé är så gott att det skämmer bort små gourmeter Naturligt innehåll: gjort med utvalda ingredienser och innehåller inga konstgjorda färger, smakämnen eller konserveringsmedel Hög fukthalt: kan stödja ett normalt vätskeupptag Balanserat och komplett: lämpligt som daglig kost Källa till taurin: viktig aminosyra för att stödja en normal syn och hjärtfunktionen I portionspåsar: alltid fräscht och gott, bara att riva upp påsen och servera Gradvis övergång: när du byter till Cat Chow, blanda maten stegvis i det gamla fodret under en längre tidsperiod för att introducera din kattunge långsamt till det Sammanställningarna i Purina Cat Chow är skräddarsydda för att möta din katts behov och ge den smaker den kommer att älska. Sedan 1926 har Purinas experter använt sin förståelse för husdjurs naturliga behov för att bidra till deras övergripande välbefinnande genomen god och komplett näring. Purina utför hundratals kvalitetskontroller i sina fabriker varje dag för att säkerställa att du får den höga kvalitet du förväntar dig. Alltid.
 • Ekonomipack: Cat Chow kattfoder 2 x 15 kg - Adult Special Care Sterilised

  Ekonomipack: Cat Chow kattfoder 2 x 15 kg - Adult Special Care Sterilised
  Cat Chow torrfoder är kompletta och avvägda torrfoder som är inriktade på att motverka typiska besvär hos katter som exempelvis Känsliga urinorgan, övervikt eller hårbollar. Cat Chow finns även speciellt utformat för kattungar och växande unga katter. De olika sorterna innehåller speciella kombinationer av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. De är rika på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmälta minskar också mängden avföring. Produkternas viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år/kattungar upp till 12 månaders ålder Komplettfoder Avvägda näringsämnen och en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Välj mellan följande sorter: Cat Chow Adult Special Care Hairball Control: Minskar uppkomsten av hårbollar och stödjer tarmens hälsa, speciellt hos katter som lever övervägande inomhus Cat Chow Adult Special Care Sterilised: Lämpligt för kastrerade och steriliserade katter som tenderar till övervikt, kontrollerar energitillförseln Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health: För vuxna katter med känsligt urinvägssystem, avlastar njurarna och andra urinorgan Cat Chow Kitten Chicken : Utformat för kattungar samt dräktiga eller digivande katter Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller. Klicka gärna på länkarna ovan om du vill läsa utförligt om de olika fodersorterna!
 • Cat Chow Adult Special Care Sterilised - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Cat Chow Adult Special Care Sterilised - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Cat Chow Adult Special Care Sterilised är speciellt utvecklat för kastrerade och steriliserade katter, eftersom näringsbehovet hos dessa förändras efter operationen. Innan kastrationen är kattens ämnesomsättning anpassad till en näring med konstant energitillförsel. Katten äter bara så mycket den behöver för att täcka energibehovet. Efter kastrationen fungerar inte denna naturliga process längre - katten äter mer än nödvändigt, vilket snabbt leder till övervikt. Redan 48 timmar efter kastrationen stiger näringsintaget med ca 20 %, medan energibehovet minskar med ungefär 30 %. Här kan en minskad halt kolhydrater leda till en viss ökning av blodsockernivån, vilket kan motverka för att katten blir hungrig för snabbt igen. Urinsten förekommer ofta hos kastrerade katter (speciellt överviktiga) eftersom de dricker för lite och inte kissar tillräckligt. En kontrollerad mineralhalt håller pH-värdet lågt, vilket bidrar till att hålla urinvägarna friska. Höga halter förstklassigt protein kan bygga upp och bevara musklerna. Receptet består av en speciell kombination av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. Fodret är rikt på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmält minskar också mängden avföring. Produktens viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år Kontrollerar energitillförseln Stöder sunda urinvägar och bevarar muskelmassan Komplettfoder Rikt på animaliskt protein Avvägda näringsämnen och en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller.
 • 26 x 85 g Cat Chow våtfoder - Lax

  26 x 85 g Cat Chow våtfoder - Lax
  Inte heller kräsna katter kan hålla sig när Cat Chow är på menyn. Våtfodret övertygar med en utsökt smak och ett aptitretande innehåll. Det består av möra bitar i fin gelé och är utmärkt för unga och vuxna katter. Fodret finns i olika variationer och smaker. I vilket fall som helst kännetecknas det av en balanserad komposition och utvalda råvaror. Cat Chow förser din kisse bland annat med högkvalitativa proteiner, som är essentiella för en balanserad, artlämplig diet. Cat Chow 26 x 85 g i överblick: Läckert våtfoder för katter Hög kvalitet: med utvalda ingredienser, perfekt för kräsna katter Med högkvalitativt protein: för en artlämplig diet Mycket gott: mjuka bitar i gelé, hög acceptans Fritt från konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel Omväxling i matskålen: olika smaker och varianter för vuxna katter och kattungar tillgängliga I portionspåsar: alltid färsk och välsmakande mat, riv bara upp påsen och servera
 • Cat Chow Special Care 3in1 Turkey - 15 kg

  Cat Chow Special Care 3in1 Turkey - 15 kg
  Med Cat Chow Special Care 3in1 Turkey främjar du en hälsosam och fullvärdig kattdiet. Det läckra kalkonköttet som förstklassig, god proteinkälla och andra varsamt tillagade och naturliga ingredienser är orsaken till att fodret accepteras och tolereras så väl. En verksam 3in1-kombination främjar friska urinvägar och ett välfungerande urinvägssystem, en Anti-Hairball-effekt motverkar hårbollar och tändernas vårdas med naturliga fibrer. Cat Chow Adult med kalkon innehåller naturium, en prebiotisk kombination av fibrer, som främjar en effektiv matsmältning och en frisk, balanserad tarmflora. Grönsaker som cikoria, spenat och morötter avrundar fodret. Cat Chow Special Care 3in1 Turkey i överblick: Helfoder för katter Kalkonkött som förstklassig proteinkälla Naturliga ingredienser En verksam 3in1-kombination: för friska urinvägar, en Anti-Hairball-effekt och välskötta tänder Natrium för en avvägd tarmflora: en fiberkombination med prebiotisk effekt Med grönsaker och fullkornsspannmål som goda kolhydratkällor och hälsosamma komplement
 • Cat Chow Special Care 3in1 Turkey - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Cat Chow Special Care 3in1 Turkey - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Med Cat Chow Special Care 3in1 Turkey främjar du en hälsosam och fullvärdig kattdiet. Det läckra kalkonköttet som förstklassig, god proteinkälla och andra varsamt tillagade och naturliga ingredienser är orsaken till att fodret accepteras och tolereras så väl. En verksam 3in1-kombination främjar friska urinvägar och ett välfungerande urinvägssystem, en Anti-Hairball-effekt motverkar hårbollar och tändernas vårdas med naturliga fibrer. Cat Chow Adult med kalkon innehåller naturium, en prebiotisk kombination av fibrer, som främjar en effektiv matsmältning och en frisk, balanserad tarmflora. Grönsaker som cikoria, spenat och morötter avrundar fodret. Cat Chow Special Care 3in1 Turkey i överblick: Helfoder för katter Kalkonkött som förstklassig proteinkälla Naturliga ingredienser En verksam 3in1-kombination: för friska urinvägar, en Anti-Hairball-effekt och välskötta tänder Natrium för en avvägd tarmflora: en fiberkombination med prebiotisk effekt Med grönsaker och fullkornsspannmål som goda kolhydratkällor och hälsosamma komplement
 • Cat Chow Adult Chicken - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Cat Chow Adult Chicken - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Katter är fullvärdiga medlemmar av familjen som har en speciell plats i våra hjärtan. För att din katt ska kunna röra sig genom livet full av vitalitet bör du välja en balanserad och behovsbaserad måltid. PURINA Cat Chow Adult Chicken har ett noggrant sammansatt innehåll för att förse din katt med alla viktiga näringsämnen. Torrfodret ger ditt husdjur ett högt innehåll av animaliska proteiner. Det nyttiga och balanserade innehållet avrundas med grönsaker rika på livsviktiga ämnen samt naturliga prebiotika från cikoria, som kan bidra till normal matsmältning. PURINA Cat Chow Adult Chicken förser även din katt med värdefullt vitamin E, som kan skydda cellerna från oxidativ stress. Fodret innehåller också aminosyran taurin, som är väsentlig för katter. Detta är viktigt för att stödja naturlig syn och hjärtfunktion. Cat Chow Adult Chicken i överblick: Optimal matsmältning: innehåller naturliga prebiotika från cikoria Högkvalitativa proteiner: från lättsmält fjäderfä Naturliga ingredienser: ärtor, morötter och fullkorn rika på livsviktiga ämnen ger viktiga näringsämnen Läcker smak: hög acceptans Innehåller taurin: en viktig aminosyra för att stödja normal hjärtfunktion och syn PURINA Cat Chow är skräddarsydda efter din katts behov med smaker de kommer att älska. Sedan 1926 har PURINA experter använt sin förståelse för husdjurens naturliga behov för att bidra till deras välbefinnande genom en fullständig näring. PURINA gör hundratals kvalitetskontroller i fabriken varje dag för att säkerställa att du får den höga kvalitet du förväntar dig. Alltid.
 • 26 x 85 g Cat Chow våtfoder - Kyckling

  26 x 85 g Cat Chow våtfoder - Kyckling
  Inte heller kräsna katter kan hålla sig när Cat Chow är på menyn. Våtfodret övertygar med en utsökt smak och ett aptitretande innehåll. Det består av möra bitar i fin gelé och är utmärkt för unga och vuxna katter. Fodret finns i olika variationer och smaker. I vilket fall som helst kännetecknas det av en balanserad komposition och utvalda råvaror. Cat Chow förser din kisse bland annat med högkvalitativa proteiner, som är essentiella för en balanserad, artlämplig diet. Cat Chow 26 x 85 g i överblick: Läckert våtfoder för katter Hög kvalitet: med utvalda ingredienser, perfekt för kräsna katter Med högkvalitativt protein: för en artlämplig diet Mycket gott: mjuka bitar i gelé, hög acceptans Fritt från konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel Omväxling i matskålen: olika smaker och varianter för vuxna katter och kattungar tillgängliga I portionspåsar: alltid färsk och välsmakande mat, riv bara upp påsen och servera
 • Cat Chow Adult Special Care Sterilised - 1,5 kg

  Cat Chow Adult Special Care Sterilised - 1,5 kg
  Cat Chow Adult Special Care Sterilised är speciellt utvecklat för kastrerade och steriliserade katter, eftersom näringsbehovet hos dessa förändras efter operationen. Innan kastrationen är kattens ämnesomsättning anpassad till en näring med konstant energitillförsel. Katten äter bara så mycket den behöver för att täcka energibehovet. Efter kastrationen fungerar inte denna naturliga process längre - katten äter mer än nödvändigt, vilket snabbt leder till övervikt. Redan 48 timmar efter kastrationen stiger näringsintaget med ca 20 %, medan energibehovet minskar med ungefär 30 %. Här kan en minskad halt kolhydrater leda till en viss ökning av blodsockernivån, vilket kan motverka för att katten blir hungrig för snabbt igen. Urinsten förekommer ofta hos kastrerade katter (speciellt överviktiga) eftersom de dricker för lite och inte kissar tillräckligt. En kontrollerad mineralhalt håller pH-värdet lågt, vilket bidrar till att hålla urinvägarna friska. Höga halter förstklassigt protein kan bygga upp och bevara musklerna. Receptet består av en speciell kombination av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. Fodret är rikt på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmält minskar också mängden avföring. Produktens viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år Kontrollerar energitillförseln Stöder sunda urinvägar och bevarar muskelmassan Komplettfoder Rikt på animaliskt protein Avvägda näringsämnen och en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller.
 • Cat Chow Adult Special Care Hairball Control - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Cat Chow Adult Special Care Hairball Control - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Cat Chow Adult Special Care Hairball Control är utvecklat för att minska problem med hårbollar. Dessa bildas i magen av de hår som katten sväljer när den tvättar sig. Cat Chow Adult Special Care Hairball Control kattfoder är en fullvärdig kost som smakar gott och motverkar bildning av hårbollar på ett naturligt sätt. De naturliga växtfibrerna i fodret underlättar transporten av svalda hår så att dessa kan utsöndras med avföringen. Receptet består av en speciell kombination av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. Fodret är rikt på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmält minskar också mängden avföring. Produktens viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år Motverkar bildning av hårbollar och stödjer tarmens hälsa Speciellt för katter som lever övervägande inomhus Helfoder Rikt på animaliskt protein Avvägda näringsämnen, har en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller.
 • Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health är särskilt utformat efter näringsbehoven hos alla vuxna katter med känsliga urinorgan. Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health avlastar njurarna och andra njurorgan genom särskilt anpassade mineraler och den åtföljande minskningen av nedbrytningsprodukter i urinen. För det mesta tenderar katter i högre ålder eller katter med genetiska hälsoproblem till inflammationer i urinvägar och njurar. Receptet är speciellt anpassat till dessa speciella näringsbehov - med en avvägd blandning av mineraler för att kontrollera urinens pH-värde. Receptet består av en speciell kombination av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. Fodret är rikt på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmält minskar också mängden avföring. Produktens viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år För katter med känsligt urinsystem Helfoder Avlastar njurarna och andra organ Rikt på animaliskt protein Avvägda näringsämnen och en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) En exakt doserad mängd fosfor kan stödja njurarnas funktion Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller.
 • Cat Chow Adult Special Care Hairball Control - 15 kg

  Cat Chow Adult Special Care Hairball Control - 15 kg
  Cat Chow Adult Special Care Hairball Control är utvecklat för att minska problem med hårbollar. Dessa bildas i magen av de hår som katten sväljer när den tvättar sig. Cat Chow Adult Special Care Hairball Control kattfoder är en fullvärdig kost som smakar gott och motverkar bildning av hårbollar på ett naturligt sätt. De naturliga växtfibrerna i fodret underlättar transporten av svalda hår så att dessa kan utsöndras med avföringen. Receptet består av en speciell kombination av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. Fodret är rikt på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmält minskar också mängden avföring. Produktens viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år Motverkar bildning av hårbollar och stödjer tarmens hälsa Speciellt för katter som lever övervägande inomhus Helfoder Rikt på animaliskt protein Avvägda näringsämnen, har en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller.
 • Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health - 15 kg

  Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health - 15 kg
  Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health är särskilt utformat efter näringsbehoven hos alla vuxna katter med känsliga urinorgan. Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health avlastar njurarna och andra njurorgan genom särskilt anpassade mineraler och den åtföljande minskningen av nedbrytningsprodukter i urinen. För det mesta tenderar katter i högre ålder eller katter med genetiska hälsoproblem till inflammationer i urinvägar och njurar. Receptet är speciellt anpassat till dessa speciella näringsbehov - med en avvägd blandning av mineraler för att kontrollera urinens pH-värde. Receptet består av en speciell kombination av naturliga och utvalda ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor. Fodret är rikt på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskrafter. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmält minskar också mängden avföring. Produktens viktigaste egenskaper i överblick: För vuxna katter över 1 år För katter med känsligt urinsystem Helfoder Avlastar njurarna och andra organ Rikt på animaliskt protein Avvägda näringsämnen och en mycket läcker smak För en skonsam och sund matsmältning Innehåller taurin som har en positiv effekt på hjärtats funktion och synen (näthinnan) En exakt doserad mängd fosfor kan stödja njurarnas funktion Utan tillsats av konstgjorda färg- och aromämnen eller konserveringsmedel Purina har sedan 80 år som uppgift att gagna husdjur och deras ägare. Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller.
 • Cat Chow Adult Salmon & Tuna - 15 kg

  Cat Chow Adult Salmon & Tuna - 15 kg
  Cat Chow Adult med lax och tonfisk från är ett balanserat helfoder som kan stödja kattens hälsa. Högkvalitativa och lättsmält fiskprotein ger fodret en smak ingen katt kan motstå. Detta foder har utvecklats för att täcka näringsbehovet och energibehovet hos vuxna katter som är äldre än 1 år. Omega-3 och omega-6 fettsyror främjar en frisk hud och glänsande päls. Sammanställningen är en specifik kombination av noggrant utvalda råvaror: persilja, spenat, morötter och ärtor, rika på vitamin E som kan stärka din katts naturliga försvar. Dessutom innehåller det taurin som är viktigt för katter eftersom de inte kan producera det på egen hand. Taurin är en aminosyra som kan stödja hjärtmuskelfunktionen och synen. Rapsfrömjöl och cikoria kan främja matsmältningen. Eftersom fodret är lättsmält och innehållet kan upptas effektivt av katten minskar också kattens avföringsmängd. Därför är det inte nödvändigt att rengöra kattlådan så ofta. Cat Chow Adult Rich in Salmon i överblick: För vuxna katter äldre än 1 år Komplett och balanserat foder Rik på animaliska proteiner Anpassad näringsprofil och oemotståndlig smak Främjar en effektiv och sund matsmältning Med taurin som främjar hjärtmuskelns funktion och näthinnan/synen Innehåller inga konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel Purina Cat Chow foder tillverkas enligt senaste vetenskapliga rön under noggranna kvalitetskontroller och är anpassat till katternas behov.
 • PURINA Cat Chow Special Care Sterilized Turkey - Ekonomipack: 2 x 10 kg

  PURINA Cat Chow Special Care Sterilized Turkey - Ekonomipack: 2 x 10 kg
  Särskilt efter kastrering eller sterilisering tenderar katter att vara mindre aktiva och därmed gå upp i vikt. Därför är sammansättningen i PURINA Cat Chow Special Care Sterilized kalkon speciellt utvecklat för dessa katters behov. Kattfodret har en hög proteinhalt och innehåller mindre fett, vilket kan stödja viktkontrollen. Dessutom ingår mättande kostfibrer från fullkorn som minskar hungerkänslan mellan måltiderna. PURINA Cat Chow Special Care Sterilized kalkon förser även ditt husdjur med den essentiella aminosyran taurin samt prebiotika som kan främja en normal matsmältningsfunktion. PURINA Cat Chow Special Care Sterilized Turkeyi överblick: Läckert torrfoder för kastrerade och steriliserade katter Anpassad protein- och fetthalt: rikt på proteiner, mindre fett, kan stödja viktkontroll Viktigt taurin: livsviktig aminosyra för normal syn Naturium-formel: värdefulla prebiotika från cikoria och en speciell fiberblandning, kan bidra till en naturlig matsmältningsfunktion Mättande kostfibrer: från fullkorn Hög acceptans: läcker kalkon och utvalda grönsaker för extra god smak Kroppens eget immunförsvar: vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress Utvalda ingredienser: tillverkat av naturliga råvaror 100 % fullvärdigt: ger alla viktiga vitaminer och mineraler Fritt från konstgjorda färg- och aromämnen samt konserveringsmedel
 • PURINA Cat Chow Adult Rich in Duck - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  PURINA Cat Chow Adult Rich in Duck - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  En balanserad måltid för din vuxna katt: PURINA Cat Chow Adult med anka tillagas med naturliga ingredienser av hög kvalitet och ger din katt alla viktiga näringsämnen för ett vitalt kattliv. PURINA Cat Chow Adult anka innehåller mycket animaliskt protein som stödjer din katts slanka muskelmassa. Den fullvärdiga kattmåltiden innehåller också den essentiella aminosyran taurin, som katter behöver för att ha en god syn. Tack vare den läckra kombinationen av anka och grönsaker accepteras fodret gärna av många katter. PURINA Cat Chow Adult Rich in Duck i korthet: Fullvärdigt torrfoder för vuxna katter Mycket animaliskt protein: 50 % av det totala proteininnehållet, för en artanpassad kost, stödjer musklerna Kroppens eget immunförsvar: vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress Källa till taurin: viktigt för normal syn Perfekt matsmältning: med prebiotika från cikoria Hög acceptans: med läcker anka och grönsaker, för extra god smak Högkvalitativa råvaror: tillverkat av naturliga ingredienser Balanserat och komplett: med viktiga vitaminer och mineraler Utan konstgjorda aromer, färgämnen och konserveringsmedel
 • PURINA Cat Chow Special Care Sterilized Turkey - 10 kg

  PURINA Cat Chow Special Care Sterilized Turkey - 10 kg
  Särskilt efter kastrering eller sterilisering tenderar katter att vara mindre aktiva och därmed gå upp i vikt. Därför är sammansättningen i PURINA Cat Chow Special Care Sterilized kalkon speciellt utvecklat för dessa katters behov. Kattfodret har en hög proteinhalt och innehåller mindre fett, vilket kan stödja viktkontrollen. Dessutom ingår mättande kostfibrer från fullkorn som minskar hungerkänslan mellan måltiderna. PURINA Cat Chow Special Care Sterilized kalkon förser även ditt husdjur med den essentiella aminosyran taurin samt prebiotika som kan främja en normal matsmältningsfunktion. PURINA Cat Chow Special Care Sterilized Turkeyi överblick: Läckert torrfoder för kastrerade och steriliserade katter Anpassad protein- och fetthalt: rikt på proteiner, mindre fett, kan stödja viktkontroll Viktigt taurin: livsviktig aminosyra för normal syn Naturium-formel: värdefulla prebiotika från cikoria och en speciell fiberblandning, kan bidra till en naturlig matsmältningsfunktion Mättande kostfibrer: från fullkorn Hög acceptans: läcker kalkon och utvalda grönsaker för extra god smak Kroppens eget immunförsvar: vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress Utvalda ingredienser: tillverkat av naturliga råvaror 100 % fullvärdigt: ger alla viktiga vitaminer och mineraler Fritt från konstgjorda färg- och aromämnen samt konserveringsmedel
 • PURINA Cat Chow Adult Rich in Duck - 15 kg

  PURINA Cat Chow Adult Rich in Duck - 15 kg
  En balanserad måltid för din vuxna katt: PURINA Cat Chow Adult med anka tillagas med naturliga ingredienser av hög kvalitet och ger din katt alla viktiga näringsämnen för ett vitalt kattliv. PURINA Cat Chow Adult anka innehåller mycket animaliskt protein som stödjer din katts slanka muskelmassa. Den fullvärdiga kattmåltiden innehåller också den essentiella aminosyran taurin, som katter behöver för att ha en god syn. Tack vare den läckra kombinationen av anka och grönsaker accepteras fodret gärna av många katter. PURINA Cat Chow Adult Rich in Duck i korthet: Fullvärdigt torrfoder för vuxna katter Mycket animaliskt protein: 50 % av det totala proteininnehållet, för en artanpassad kost, stödjer musklerna Kroppens eget immunförsvar: vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress Källa till taurin: viktigt för normal syn Perfekt matsmältning: med prebiotika från cikoria Hög acceptans: med läcker anka och grönsaker, för extra god smak Högkvalitativa råvaror: tillverkat av naturliga ingredienser Balanserat och komplett: med viktiga vitaminer och mineraler Utan konstgjorda aromer, färgämnen och konserveringsmedel
 • Cat Chow Kitten Chicken - Ekonomipack: 2 x 15 kg

  Cat Chow Kitten Chicken - Ekonomipack: 2 x 15 kg
  För en optimal start på ett långt och friskt kattliv: PURINA Cat Chow Kitten är ett balanserat torrfoder som förser dina små katter med essentiella innehållsämnen. Den näringsrika måltiden är även lämplig för dräktiga och digivande kattmammor. Det läckra kattungefodret innehåller prebiotiska fibrer som kan stödja kattungens matsmältning. Maten innehåller också mycket animaliskt protein från läcker kyckling, som kan främja musklerna. Ett specialtillskott i PURINA Cat Chow Kitten är den värdefulla omega-3-fettsyran DHA, som även förekommer naturligt i modersmjölken och kan bidra till en naturlig hjärnutveckling. PURINA Cat Chow Kitten i överblick: Holistisk torrfoder för kattungar (från 6 veckor till 1 år) Även lämpligt för dräktiga och digivande kattmammor Naturlig hjärnfunktion: med essentiell omega-3-fettsyra DHA, en naturlig komponent i bröstmjölk Viktigt taurin: stöder en naturlig synfunktion Mycket kyckling: rikt på animaliskt protein, viktigt för musklerna Optimal matsmältning: innehåller naturliga prebiotiska fibrer, kan bidra till normal matsmältningsfunktion Kroppens eget försvar: vitamin E hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress Smakrikt: tillagat med naturliga ingredienser, inklusive utvalda grönsaker Utan konstgjorda färg-, smak- och konserveringsmedel ​
 • Cat Chow Kitten Chicken - 15 kg

  Cat Chow Kitten Chicken - 15 kg
  För en optimal start på ett långt och friskt kattliv: PURINA Cat Chow Kitten är ett balanserat torrfoder som förser dina små katter med essentiella innehållsämnen. Den näringsrika måltiden är även lämplig för dräktiga och digivande kattmammor. Det läckra kattungefodret innehåller prebiotiska fibrer som kan stödja kattungens matsmältning. Maten innehåller också mycket animaliskt protein från läcker kyckling, som kan främja musklerna. Ett specialtillskott i PURINA Cat Chow Kitten är den värdefulla omega-3-fettsyran DHA, som även förekommer naturligt i modersmjölken och kan bidra till en naturlig hjärnutveckling. PURINA Cat Chow Kitten i överblick: Holistisk torrfoder för kattungar (från 6 veckor till 1 år) Även lämpligt för dräktiga och digivande kattmammor Naturlig hjärnfunktion: med essentiell omega-3-fettsyra DHA, en naturlig komponent i bröstmjölk Viktigt taurin: stöder en naturlig synfunktion Mycket kyckling: rikt på animaliskt protein, viktigt för musklerna Optimal matsmältning: innehåller naturliga prebiotiska fibrer, kan bidra till normal matsmältningsfunktion Kroppens eget försvar: vitamin E hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress Smakrikt: tillagat med naturliga ingredienser, inklusive utvalda grönsaker Utan konstgjorda färg-, smak- och konserveringsmedel ​
 • 1,5 kg Cat Chow Adult Special Care till sparpris! - Adult Special Care Sterilised

  1,5 kg Cat Chow Adult Special Care till sparpris! - Adult Special Care Sterilised
  Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller. Cat Chow torrfoder är kompletta och avvägda torrfoder som är inriktade på att motverka typiska besvär hos katter som exempelvis känsliga urinorgan, övervikt eller hårbollar. De olika sorterna innehåller speciella kombinationer av naturliga och utvalda vegetabiliska ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor och är rika på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskraft. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmälta minskar också mängden avföring. Utnyttja vårt förmånliga specialerbjudande och spara pengar! Det gäller under en begränsad tid: köp 1,5 kg Cat Chow Adult till sparpris! I detta erbjudande kan du välja mellan följande varianter: Cat Chow Adult Special Care Hairball Control: Ett välbalanserat torrfoder för vuxna katter - kan minska bildningen av hårbollar och stödja en hälsosam tarm, särskilt bra för katter som tillbringar större delen av sin tid inomhus Cat Chow Adult Special Care Sterilised: Det välbalanserade torrfodret för kastrerade och steriliserade katter med en tendens att vara överviktiga. Kontrollerat innehåll av protein, främjar friska urinvägar och starka och starka muskler Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health: Välbalanserat torrfoder för vuxna katter med känsliga urinvägar, lindrar njurar och urinblåsa - mycket välsmakande och lättsmält Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 1413072. Klicka gärna på länkarna ovan om du vill ha utförlig information.
 • 1,5 kg Cat Chow Adult Special Care till sparpris! - Adult Special Care Hairball Control

  1,5 kg Cat Chow Adult Special Care till sparpris! - Adult Special Care Hairball Control
  Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller. Cat Chow torrfoder är kompletta och avvägda torrfoder som är inriktade på att motverka typiska besvär hos katter som exempelvis känsliga urinorgan, övervikt eller hårbollar. De olika sorterna innehåller speciella kombinationer av naturliga och utvalda vegetabiliska ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor och är rika på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskraft. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmälta minskar också mängden avföring. Utnyttja vårt förmånliga specialerbjudande och spara pengar! Det gäller under en begränsad tid: köp 1,5 kg Cat Chow Adult till sparpris! I detta erbjudande kan du välja mellan följande varianter: Cat Chow Adult Special Care Hairball Control: Ett välbalanserat torrfoder för vuxna katter - kan minska bildningen av hårbollar och stödja en hälsosam tarm, särskilt bra för katter som tillbringar större delen av sin tid inomhus Cat Chow Adult Special Care Sterilised: Det välbalanserade torrfodret för kastrerade och steriliserade katter med en tendens att vara överviktiga. Kontrollerat innehåll av protein, främjar friska urinvägar och starka och starka muskler Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health: Välbalanserat torrfoder för vuxna katter med känsliga urinvägar, lindrar njurar och urinblåsa - mycket välsmakande och lättsmält Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 1413072. Klicka gärna på länkarna ovan om du vill ha utförlig information.
 • 1,5 kg Cat Chow Adult Special Care till sparpris! - Adult Special Care Urinary Tract Health

  1,5 kg Cat Chow Adult Special Care till sparpris! - Adult Special Care Urinary Tract Health
  Purina Cat Chow kattfoder är optimalt anpassat till kattens behov med hjälp av kontinuerlig forskning och utveckling samt ständiga kvalitetskontroller. Cat Chow torrfoder är kompletta och avvägda torrfoder som är inriktade på att motverka typiska besvär hos katter som exempelvis känsliga urinorgan, övervikt eller hårbollar. De olika sorterna innehåller speciella kombinationer av naturliga och utvalda vegetabiliska ingredienser som persilja, spenat, morötter och ärtor och är rika på vitamin E som stöder kattens naturliga motståndskraft. Taurin är särskilt viktigt för katter, eftersom de inte kan tillverka detta ämne själva i organismen. Taurin främjar bland annat hjärtmuskeln och synen. Krossad raps och cikoria kan stödja matsmältningen. Eftersom Cat Chow kattfoder är mycket lättsmälta minskar också mängden avföring. Utnyttja vårt förmånliga specialerbjudande och spara pengar! Det gäller under en begränsad tid: köp 1,5 kg Cat Chow Adult till sparpris! I detta erbjudande kan du välja mellan följande varianter: Cat Chow Adult Special Care Hairball Control: Ett välbalanserat torrfoder för vuxna katter - kan minska bildningen av hårbollar och stödja en hälsosam tarm, särskilt bra för katter som tillbringar större delen av sin tid inomhus Cat Chow Adult Special Care Sterilised: Det välbalanserade torrfodret för kastrerade och steriliserade katter med en tendens att vara överviktiga. Kontrollerat innehåll av protein, främjar friska urinvägar och starka och starka muskler Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health: Välbalanserat torrfoder för vuxna katter med känsliga urinvägar, lindrar njurar och urinblåsa - mycket välsmakande och lättsmält Notera att detta erbjudande endast gäller under artikelnummer 1413072. Klicka gärna på länkarna ovan om du vill ha utförlig information.