Andra varumärken

Catstages kattprodukter

 • Catstages Green Magic Boomerang med kattmynta

  Catstages Green Magic Boomerang med kattmynta
  Kattleksak med kattmyntaCatstages Green Magic Boomerang är en kattleksak med kattmynta i som din katt kommer älska. Leksaken är endast fylld med kattmynta och inget annat, allt för att din katt ska få den bästa upplevelsen. För att återaktivera leksaken igen, kläm på leksaken så att de trokade bladen knäcks och utsöndrar mer doft igen, eller värm leksaken i micron i några sekunder. Storkek 14 cm.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Catstages Tuggleksak med kattmynta

  Catstages Tuggleksak med kattmynta
  Tuggleksak till kattMånga katter har dålig tandhälsa, genom regelbunden tandborstning, ett bra foder anpassat för tandhälsa och eventuell kosttillskott så kommer man långt. Man kan också hjälpa kattens munhälsa ytterligare genom att låta den tugga på leksaker som är anpassade för att ta bort plack och tandsten.Catstages Tuggleksak med kattmynta är en perfekt leksak som triggar din katt att tugga och bita i leksaken samtidigt som den skonsamt nöter bort plack och tandsten. Storlek 7 cm.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Catstages Green Magic Mightie Mus med kattmynta

  Catstages Green Magic Mightie Mus med kattmynta
  Leksaksmus med kattmyntaCatstages Green Magic Mighty Mus är en kattleksak med kattmynta i som din katt kommer älska. Leksaken är endast fylld med kattmynta och inget annat, allt för att din katt ska få den bästa upplevelsen. För att återaktivera leksaken igen, kläm på leksaken så att de trokade bladen knäcks och utsöndrar mer doft igen, eller värm leksaken i micron i några sekunder. Storkek 15 cm.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.