Andra varumärken

CORE Petfood kattprodukter

 • Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey 85 g
  Kyckling & Kalkon, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kalkon i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Tender Cuts Salmon & Tuna in Savoury Gravy Wet 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Salmon & Tuna in Savoury Gravy Wet 85 g
  Lax & Tonfisk, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av lax & tonfisk i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Salmon & Tuna in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey 8 x 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey 8 x 85 g
  Kyckling & Kalkon, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kalkon i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Chicken & Turkey in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck 85 g
  Kalkon & Anka, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kalkon & anka i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck in Savoury Gravy.
 • Cat purely pate, Chicken 85 g

  Cat purely pate, Chicken 85 g
  CORE CAT är baserat på näringsfilosofin att katter, med tanke på deras ursprung, mår bra av en diet som huvudsakligen består av kött. Med en slät patétextur som katter älskar och den proteinrika smak de längtar efter, kommer vår Wellness CORE Purely Chicken säkert att bli en hit även hos de finaste av kattdjur!
 • Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Turkey Wet 79g x 24

  Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Turkey Wet 79g x 24
  Kyckling & Kalkon, våtfoder möra bitar - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kalkon i sås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Turkey.
 • Cat Adult Signature Selects Chunky Chicken & Turkey in Sauce Wet 79g x 24

  Cat Adult Signature Selects Chunky Chicken & Turkey in Sauce Wet 79g x 24
  Kyckling & Kalkon, våtfoder möra bitar i sås - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kalkon i sås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Chunky Chicken & Turkey in Sauce.
 • Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Salmon in Broth Wet 79 g

  Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Salmon in Broth Wet 79 g
  Tonfisk & Lax, våtfoder möra bitar i buljong - Wellness Core kattfoder med bitar av tonfisk & lax i buljong för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Salmon in Broth.
 • Cat purely pate, Chicken & Turkey 85 g

  Cat purely pate, Chicken & Turkey 85 g
  CORE CAT är baserat på näringsfilosofin att katter, med tanke på deras ursprung, mår bra av en diet som huvudsakligen består av kött. Med en slät patétextur som katter älskar och den proteinrika smak de längtar efter, kommer vår Wellness CORE Purely Pate Chicken with Turkey säkert att bli en hit även hos de finaste av katter!
 • Cat purely pate Kitten, Chicken & Tuna 85 g

  Cat purely pate Kitten, Chicken & Tuna 85 g
  För en livstid av välbefinnande är vårt CORE CAT Purely Paté Kitten-recept framtaget speciellt för kattungar för att stödja hjärnans och ögonens utveckling tack vare garanterade nivåer av DHA från tonfisk.Detta läckra recept på mjuk paté ger den naturliga näring som din kattunge behöver och är en utmärkt källa till högkvalitativa proteiner för att främja en sund tillväxt.
 • Cat purely pate, Duck & Chicken 85 g

  Cat purely pate, Duck & Chicken 85 g
  Wellness CORE CAT är baserat på näringsfilosofin att katter, med tanke på deras primitiva förfäder, trivs med en diet som huvudsakligen består av kött. Med en slät patétextur som katter älskar och den proteinfyllda smak de längtar efter, kommer vår Wellness CORE Purely Paté Duck & Chicken säkert att bli en hit även hos de finaste av katter!
 • CORE Cat SS Tuna & Salmon Flaked 79 g

  CORE Cat SS Tuna & Salmon Flaked 79 g
  EgenskaperDelicate flakes med tonfisk & lax serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • Cat purely pate, Chicken & Beef 85 g

  Cat purely pate, Chicken & Beef 85 g
  Wellness CORE CAT är baserat på näringsfilosofin att katter, med tanke på deras ursprung, mår bra av en diet som huvudsakligen består av kött. Med en len patétextur som katter älskar och den proteinrika smak de längtar efter, är vår Wellness CORE Purely Paté Chicken with Beef säker på att bli en hit även hos de finaste av katter!
 • Signature Selects Flaked Selection Multipack 8 x 79 g

  Signature Selects Flaked Selection Multipack 8 x 79 g
  Vår Wellness CORE Signature Selects Flaked Selection Multipack är kompletta och balanserade måltider som naturligt ger proteinet, smaken och konsistensen din köttätare längtar efter. Våra Signature Selects är proteinrika recept för att hålla måltiderna välsmakande och möra. Din köttälskare kommer att bli förtjust av de riktiga flingade tonfisk bitarna och räkor tillagade i en smaskig buljong.
 • Signature Selects Shredded Selection Multipack 8 x 79 g

  Signature Selects Shredded Selection Multipack 8 x 79 g
  Vår Wellness CORE Signature Selects Shredded Selection Multipack är kompletta och balanserade måltider som naturligt ger proteinet, smaken och konsistensen din köttätare längtar efter. Våra Signature Selects är proteinrika recept för att hålla måltiderna välsmakande och möra. Riktig benfri strimlad Kyckling? Din köttätande Katt kommer att lockas av smaken, texturerna och salta såsen i våra recept.
 • Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna Dry 4 kg

  Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna Dry 4 kg
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med lax & tonfisk för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna.
 • Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken Dry 4 kg

  Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken Dry 4 kg
  Kalkon & Kyckling, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med kalkon & kyckling för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken.
 • CORE Cat SS Tuna & Shrimp Flaked 79 g

  CORE Cat SS Tuna & Shrimp Flaked 79 g
  EgenskaperDelicate flakes med tonfisk & räka serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • Kitten Original Chicken & Turkey 300 g

  Kitten Original Chicken & Turkey 300 g
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med lax & tonfisk för kattungar. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Kitten Grain Free Salmon & Turkey.
 • CORE Cat SS Beef & Chicken Chunky 79 g

  CORE Cat SS Beef & Chicken Chunky 79 g
  EgenskaperTender chunks med nötkött & kyckling serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat SS Chicken & Liver Shredded 79 g

  CORE Cat SS Chicken & Liver Shredded 79 g
  EgenskaperFine shreds med kyckling & lever serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat SS Turkey Shredded 79 g

  CORE Cat SS Turkey Shredded 79 g
  EgenskaperFine shreds med kyckling & kalkon serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy Wet 8 x 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy Wet 8 x 85 g
  Kyckling & Kycklinglever, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & lax i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck 8 x 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck 8 x 85 g
  Kalkon & Anka, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kalkon & anka i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Turkey & Duck in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Chicken Liver Wet 79g x 24

  Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Chicken Liver Wet 79g x 24
  Kyckling & Kycklinglever, våtfoder möra bitar - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kycklinglever i sås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Shredded Chicken & Chicken Liver.
 • Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy Wet 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy Wet 85 g
  Kyckling & Kycklinglever, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & lax i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Chicken & Salmon in Savoury Gravy.
 • Cat Adult Sterilised Grain Free Chicken & Turkey Dry 300 g

  Cat Adult Sterilised Grain Free Chicken & Turkey Dry 300 g
  Kyckling & Kalkon, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med kyckling & kalkon för vuxna katter som är steriliserade/kastrerade, har lägre aktivitetsnivå eller har en ökad benägenhet till viktökning. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Sterilised Grain Free Chicken & Turkey.
 • Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna Dry 300 g

  Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna Dry 300 g
  Lax & Tonfisk, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med lax & tonfisk för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Ocean Grain Free Salmon & Tuna.
 • Cat Adult Tender Cuts Chicken & Chicken Liver in Savoury Gravy Wet 85 g

  Cat Adult Tender Cuts Chicken & Chicken Liver in Savoury Gravy Wet 85 g
  Kyckling & Kycklinglever, våtfoder möra bitar i sky - Wellness Core kattfoder med bitar av kyckling & kycklinglever i skysås för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Tender Cuts Chicken & Chicken Liver in Savoury Gravy.
 • Cat 98% Chicken/Wild Boar Paté 85 g

  Cat 98% Chicken/Wild Boar Paté 85 g
  Våtfoder för katter med kyckling & viltsvin. Maten från CORE är spannmålsfri & receptet är rikt på protein, mineraler & vitaminer din katt behöver för att må bra. Självklart innehåller kattmaten inga konstgjorda färger, aromer eller konserveringsmedel. CORE kan serveras som komplett foder eller som god topping på torrfodret för kräsna katter. CORE Cat 98% Chicken/Wild Boar Paté
 • Cat 98% Chicken/Salmon Paté 85g x 12st

  Cat 98% Chicken/Salmon Paté 85g x 12st
  Spannmålsfritt blötfoder för katter. Receptet är spannmålsfritt, proteinrikt & berikat med vitaminer & mineraler som din katt behöver för att må bra. Självklart är kattmaten fri från konstgjorda färger, aromer & konserveringsmedel. Servera CORE som helfoder eller som smaklig topping på kattens torrfoder. CORE Cat 98% Chicken/Salmon Paté
 • Cat 98% Beef Paté 85 g

  Cat 98% Beef Paté 85 g
  Blötmat för katter med hög smaklighet med nötkött. Receptet är spannmålsfritt, rikt på proteiner & berikat med vitaminer & mineraler som din katt behöver för att må bra. Självklart innehåller maten inga konstgjorda färger, aromer eller konserveringsmedel. CORE kan serveras som helfoder eller som smaklig topping på torrfodret för kräsna katter. CORE Cat 98% Beef Paté
 • Cat 98% Turkey Paté 85 g

  Cat 98% Turkey Paté 85 g
  Smakrikt blötfoder med kalkon för katter - utan spannmål. Receptet är rikt på proteiner & berikat med vitaminer & mineraler din katt behöver för att må bra. Med CORE kan du vara säker på att din katt får den näring den behöver från fodret. Servera CORE som en komplett måltid eller som smaklig topping på torrfodret. CORE Cat 98% Turkey Paté
 • Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken Dry 1,75 kg

  Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken Dry 1,75 kg
  Kalkon & Kyckling, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med kalkon & kyckling för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Original Grain Free Turkey & Chicken.
 • Cat Adult Sterilised Grain Free Salmon Dry 300 g

  Cat Adult Sterilised Grain Free Salmon Dry 300 g
  Lax, torrfoder - Wellness Core spannmålsfritt kattfoder med lax för vuxna katter som är steriliserade/kastrerade, har lägre aktivitetsnivå eller har en ökad benägenhet till viktökning. Kompletta & balanserade måltider med torrmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Sterilised Grain Free Salmon.
 • Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Shrimp in Broth Wet 79g x 24

  Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Shrimp in Broth Wet 79g x 24
  Tonfisk & Räka, våtfoder möra bitar i buljong - Wellness Core kattfoder med bitar av tonfisk & räkor i buljong för vuxna katter. Kompletta & balanserade måltider med våtmat som naturligt levererar det protein & den smak som ditt rovdjur kräver. Wellness CORE Cat Adult Signature Selects Flaked Tuna & Shrimp in Broth.