Andra varumärken

Core Petfood kattprodukter

 • CORE Cat TC Chicken & Salmon in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Chicken & Salmon in Gravy 8x85 g
  AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.Kycklingbuljong, Kyckling 22 %, Lax 6 %, Potatisstärkelse, Ägg, Morötter 3%, Kycklinglever, Mineraler, Tranbär, Blåbär, Vit sötpotatis.
 • CORE Cat Adult Original 4 kg

  CORE Cat Adult Original 4 kg
  Core Ocean ger alla katters rovdjursanda bränsle och en måltid de kommer älska. Receptet är gjort av noga utvalda råvavor såsom kalkon, kyckling och linfrö.Detta kattfoder är spannmålsfritt, proteinrikt och ger din katt en naturlig näring. Tack vare det näringsrika receptet ser man till att stödja kattens optimala hälsa, vikt och livslängd. Baserat på 58% högkvalitativa proteiningredienser i ett naturligt, komplett och balanserat recept tillsammans med en väl utvald blandning av hälosamma grönsaker och frukter. Fodret är rikt på antioxidanter, örter och näringstillskott.Baserat på bl.a kalkon, kyckling och linfröProteinriktSpannmålsfritt
 • CORE Cat SS Turkey Shredded 79 g

  CORE Cat SS Turkey Shredded 79 g
  EgenskaperFine shreds med kyckling & kalkon serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat SS Chicken & Liver Shredded 79 g

  CORE Cat SS Chicken & Liver Shredded 79 g
  EgenskaperFine shreds med kyckling & lever serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat SS Tuna & Salmon Flaked 79 g

  CORE Cat SS Tuna & Salmon Flaked 79 g
  EgenskaperDelicate flakes med tonfisk & lax serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat SS Beef & Chicken Chunky 79 g

  CORE Cat SS Beef & Chicken Chunky 79 g
  EgenskaperTender chunks med nötkött & kyckling serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat SS Tuna & Shrimp Flaked 79 g

  CORE Cat SS Tuna & Shrimp Flaked 79 g
  EgenskaperDelicate flakes med tonfisk & räka serveras i en utsökt sås och är en komplett och balanserad måltid.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat TC Tuna in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Tuna in Gravy 8x85 g
  AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat TC Chicken & Chicken Liver in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Chicken & Chicken Liver in Gravy 8x85 g
  AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat TC Salmon & Tuna in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Salmon & Tuna in Gravy 8x85 g
  AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat TC Chicken & Turkey in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Chicken & Turkey in Gravy 8x85 g
  AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat TC Turkey & Duck in Gravy 8x85 g

  CORE Cat TC Turkey & Duck in Gravy 8x85 g
  AnvändningEtt välsmakande våtfoder för katter.
 • CORE Cat 98% Beef 85 g

  CORE Cat 98% Beef 85 g
  Core Cat 98% Beef är ett proteinrikt våtfoder till katt!Precis som namnet antyder innehåller CORE Cat 98% Beef-receptet minst 98% nötkött, i en proteinrik och härlig paté. Fodret är fritt från spannmål, konstgjorda aromer, färgämnen och konserveringsmedel. Det är också berikat med vitaminer och mineraler så att din katt får i sig allt den behöver i varje matstund. Servera CORE Cat 98% Beef som komplett måltid eller som topping till torrfoder.Varför CORE Cat 98% Beef?Recept med mer än 98% nötköttFå ingredienser sammansatta i en hypoallergen formulaTextur och smaklighet för att tillgodose kräsna katters behovNaturligt, komplett och balanserat – innehåller allt din katt behöverServeras bäst i rumstemperatur. Förvaras i kylskåp. Ge alltid tillgång till rent och friskt vatten.
 • CORE Cat 98% Turkey 85 g

  CORE Cat 98% Turkey 85 g
  Core Cat 98% Turkey är ett proteinrikt våtfoder till katt!CORE Cat 98% Turkey ger dig möjlighet att utfodra din katt på det sätt som naturen har tänkt sig. I ett proteinrikt recept med hög halt av kalkon (hela 98,8%), utan spannmål och konstgjorda smakämnen. Eftersom CORE 98% Turkey dessutom innehåller tillsatta vitaminer och mineraler går det utmärkt att ge både som helfoder och i kombination med torrfoder.Singleprotein-recept med 98,8 % kalkonHögt innehåll av kött ger hög smaklighetSkonsam formula anpassat för känsliga magarLen paté för att ge en konsistens vi tror att din katt tycker omServeras bäst i rumstemperatur. Förvaras i kylskåp. Ge alltid tillgång till rent och friskt vatten.
 • CORE Cat 98% Chicken with Salmon 85 g

  CORE Cat 98% Chicken with Salmon 85 g
  Core Cat 98% Chicken with Salmon är ett proetinrikt våtfoder till katt!CORE Cat 98% Chicken with Salmon är en läcker paté gjord på rikliga mängder kyckling, inklusive lax som ger en naturlig källa till Omega 3. Allt är sammansatt för att tillgodose din katts naturliga smak och behov. CORE Cat 98% Chicken with Salmon är en blötmat som ger extra vätska som främjar friska urinvägar. CORE Cat 98% Chicken with Salmon ser till din katt får näring inifrån och ut.Proteinrik blötmat med kyckling som främsta ingrediensInnehåller lax, en naturlig källa till Omega 3Berikad med vitaminer och mineralerUtan spannmål, konstgjorda färgämnen, aromer och konserveringsmedelServeras bäst i rumstemperatur. Förvaras i kylskåp. Ge alltid tillgång till rent och friskt vatten.
 • CORE Cat 98% Chicken & Wild Boar 85 g

  CORE Cat 98% Chicken & Wild Boar 85 g
  Core Cat 98% Chicken & Wild Boar är ett proteinrikt våtfoder till katt!CORE Cat 98% Chicken & Wild boar är en blötmat gjord på en smaklig mix av kyckling och vildsvin. Varje burk CORE Cat 98% Chicken & Wild boar innehåller mer än 98% animaliskt protein och är skapad enligt COREs filosofi att katter är köttätare. CORE Cat 98% Chicken & Wild boar ger din katt näring naturligt.Innehåller en god mix av kyckling och vildsvinPaté med mer än 98 % animaliska ingredienserBlötmat ger vätska naturligt som främjar friska urinvägarNaturligt recept utan tillsatt spannmål, konstgjorda färgämnen, aromer eller konserveringsmedelServeras bäst i rumstemperatur. Förvaras i kylskåp. Ge alltid tillgång till rent och friskt vatten.