Andra varumärken

D&D Adventure kattprodukter

 • Kattleksak Coockoo Foxy Magic

  Kattleksak Coockoo Foxy Magic
  Coockoo Foxy Magic är en batteridriven kattleksak som kan fästas på valfritt klösträd, stol,  bordsskiva eller t ex en fönsterbräda. Produkten fästs med en klämma eller kardborre.Leksaksspöet, med fjädrar och bjällra, rullar upp och ner automatiskt och slumpmässigt och lockar din katt till lek och bus! Coockoo Foxy har en på/av-knapp, men stänger även av sig själv automatiskt efter 5 minuters lek. Lämna inte din katt med denna leksak utan tillsyn, plocka bort kattleksaken när den inte används. Lätt att fästa på klösträdet med klämma eller kardborre Interaktiv aktiverande kattleksak Med timer, stängs av efter 5 min. Roterande fiskespö-spelFoxy Magic drivs med 2x AA-batterier (ingår ej i förpackningen). 
 • Undercover Mouse Catch Me möss

  Undercover Mouse Catch Me möss
  En av våra mest populära aktivitetsleksaker för katt nu med nytt motiv!Precis som namnet antyder rör sig Undercover Mouse tyst och hemligt, snabbt och sakta i intervaller och byter slumpmässigt riktning. Hemligheten bakom denna leksaks popularitet? "Musens" smygande rörelser triggar din katts instinkter och jakten på musen är ett faktum!Nylontäcket gömmer en motor i mitten med en plastarm med en liten svans som sticker ut. Man kan justera hastigheten på sin Undercover Mouse så att både den försynta katten och actionkatten ska tycka att den är rolig!Drivs av tre 3 AA-batterier (ingår ej).Obs: denna leksak kan uppfattas som högljudd, speciellt när katten stoppar själva "pinnen" :)   
 • Undercover Mouse Catch Me woodstyle

  Undercover Mouse Catch Me woodstyle
  En av våra mest populära aktivitetsleksaker med nytt motiv!Precis som produktnamnet antyder rör sig kattleksaken Undercover Mouse tyst och hemligt, snabbt och sakta i intervaller och byter slumpmässigt riktning. Hemligheten bakom denna leksaks popularitet är "musens" smygande rörelser som triggar din katts instinkter och jakten på musen är ett faktum!Nylontäcket gömmer en motor i mitten med en plastarm med en liten svans som sticker ut. Man kan själv justera hastigheten på sin Undercover Mouse i flera olika lägen så att både den försynta katten och actionkatten ska tycka att den är rolig!Drivs av tre 3 AA-batterier (ingår ej).Obs: denna leksak kan uppfattas som högljudd, speciellt när katten stoppar själva "pinnen" :)