Andra varumärken

Fitmin kattprodukter

 • Fitmin Katt Purity Kitten - 10 kg

  Fitmin Katt Purity Kitten - 10 kg
  Fitmin Cat Purity Kitten är ett välsmakande, balanserat helfoder som är särskilt utformat för kattungar upp till 12 månaders ålder och dräktiga eller digivande katter. Fodret är formulerat med kyckling och lever och innehåller en hög mängd animaliska proteiner. Till fördel för kattmaten Fitmin Cat Purity Kitten är det kompletta, vitalitetsrika receptet. Sammansättningen innehåller olika växtbaserade ingredienser som på ett omfattande sätt stöder unga katters utveckling och fysiska tillstånd. Dessa inkluderar gojibär, kamomill, rosmarinextrakt och ingefära. Det presenterade torrfodret är spannmålsfritt och därför lämpligt för husdjur som lider av relevanta allergier och intoleranser. Fodret är tillverkat av färskt kött och innehåller inga konstgjorda tillsatser som färgämnen och smakämnen. Fitmin Cat Purity Kitten i korthet: Högkvalitativt torrfoder för unga katter upp till 12 månaders ålder. Idealisk för kattungar och dräktiga eller digivande honkatter. Med färskt kött: 86 % animaliskt protein (andel av det totala proteininnehållet). Med kyckling: mycket välsmakande och lättsmält, rikt på järn och zink (viktiga mineraler för syresättning av blodet och för att bibehålla en frisk hud). Spannmålsfritt recept: för katter med relevanta allergier och intoleranser. Balanserat och komplett: fungerar bra som ett komplett foder för daglig utfodring. Vitalitetsrik sammansättning av växtingredienser Kamomill: har en gynnsam effekt på matsmältnings- och urinvägarna och hjälper till att minska flatulens. Gojibär: med vitaminer och spårämnen, stödjer immunförsvaret. Ingefära: förbättrar matsmältningen. Rosmarinextrakt: stödjer matsmältningssystemet och levern. Fläsklever: innehåller järn i en mycket användbar form, förbättrar matsmältningen och blodcirkulationen. Mycket välsmakande: hög acceptans bland katter. Fri från artificiella färg- och smakämnen.
 • Fitmin Cat Purity Castrate - 10 kg

  Fitmin Cat Purity Castrate - 10 kg
  Fitmin Cat Purity Castrate är ett högkvalitativt, balanserat torrfoder som är särskilt utformat för vuxna, kastrerade katter. Fodret har ett högt innehåll av animaliskt protein och ett vitalitetsrikt komplex av vegetabiliska ingredienser. Fitmin Cat Purity Castrate-receptet är särskilt anpassat till behoven hos kastrerade katter med en ökad tendens att gå upp i onödig vikt på grund av minskat energibehov. Fodret innehåller bland annat L-karnitin, som stimulerar fettförbränningen, vilket i sin tur underlättar viktkontroll. Dessutom har olika örter och andra växtbaserade ingredienser använts vid tillverkningen av detta foder, inklusive mjölktistel, svartvinbär, maskros och alfalfa. Det presenterade torrfodret har tillagats med kyckling och kännetecknas inte bara av sin hälsosamma sammansättning utan också av sin utsökta smak. Fodret är spannmålsfritt och därför lämpligt för husdjur med relevanta allergier och intoleranser. Fitmin Cat Purity Castrate i en överblick: Högkvalitativt torrfoder för vuxna katter. Perfekt för steriliserade katter och för kastrerade katter. Med färskt kött: 80% animaliskt protein (andel av det totala proteininnehållet). Med kyckling: mycket smakligt och lättsmält, rikt på järn och zink (viktiga mineraler för syresättning av blodet och för att bibehålla en frisk hud). Spannmålsfritt recept: för katter med relevanta allergier och intoleranser. Balanserat och komplett: komplett foder för daglig utfodring. Vitalitetsrik sammansättning av växtingredienser Lucerne: stödjer matsmältningskanalen, njurfunktionen och cellmetabolismen. Maskrosblad: stimulerar matsmältningsorganen, stödjer urinvägarna och främjar bildandet av magsyra. Svarta vinbär: rik på vitaminer och mineraler. Mjölktistel: stödjer leverfunktionen. L-karnitin: stimulerar fettförbränningen. Mycket välsmakande: hög acceptans bland katter. Fri från artificiella färg- och smakämnen.
 • Fitmin Cat For Life Castrate, kyckling - 2 x 8 kg

  Fitmin Cat For Life Castrate, kyckling - 2 x 8 kg
  Läcker kyckling i kombination med några utvalda tillsatser: Fitmin Cat For Life Castrate torrfoder med kyckling övertygar med sitt speciella recept, som är särskilt fördelaktigt för näringsbehoven hos steriliserade katter. Fodret har framställts av högkvalitativa produkter, har en utmärkt smak och ger din katt en balanserad blandning av näringsämnen. Sammansättningen har utvecklats för att optimalt täcka de dagliga behoven hos katter efter sterilisering eller kastrering. Förutom välsmakande kyckling innehåller fodret prebiotika för att stödja tarmfloran, antioxidanter för att stödja immunsystemet och ett speciellt vitaminkomplex för att stödja ditt husdjurs allmänna vitalitet. Tack vare laxolja innehåller fodret dessutom värdefulla fettsyror. Det kompletta receptet gör Fitmin Cat For Life Castrate, chicken väl lämpat som ett helfoder i den dagliga kosten för en vuxen katt. Fitmin Cat For Life Castrate, kyckling, i korthet Välsmakande torrfoder för vuxna katter av alla raser. För steriliserade katter: balanserat näringsinnehåll, speciellt utvecklat för katter efter sterilisering/kastrering. Läcker kyckling: med mycket kyckling, inklusive färskt kött, är det väl accepterat även av kinkiga katter. Hög halt av animaliskt protein: kan bidra till att bibehålla muskelmassa. Lättsmält: lättsmälta ingredienser och prebiotika som underlättar matsmältningen. Berikad med laxolja: ger värdefulla omättade fettsyror. Källa till antioxidanter: stödjer immunförsvaret. Innehåller taurin. Med många vitaminer, mineraler och spårämnen: värdefulla ingredienser för en balanserad kost rik på vitala ämnen. Med speciell vårdformel: främjar tandhygienen. Utvalda ingredienser: tillagade av högkvalitativa ingredienser. För daglig utfodring: lämplig som ett komplett helfoder.
 • Fitmin Cat For Life Kitten, kyckling - 2 x 8 kg

  Fitmin Cat For Life Kitten, kyckling - 2 x 8 kg
  Allt det bästa för kattungar: Fitmin Cat For Life Kitten, kyckling är ett näringsrikt torrfoder vars sammansättning är exakt anpassad till kattungars behov. Fodret innehåller allt som behövs för en balanserad kost under tillväxtfasen. Huvudingrediensen i kattungefodret är utsökt kyckling, inklusive 20% färskt kött. Det finns också flera noggrant utvalda tillsatser som kompletterar fodret till en balanserad måltid för din katt. Fitmin Cat For Life Kitten, kyckling är berikat med laxolja, cikoria, yucca schidigera och olika vitaminer. Dessutom utmärker sig detta torrfoder för sin unika smak, vilket gör att det accepteras mycket väl av många kattungar. Fitmin Cat For Life Kitten, kyckling vid en överblick Välsmakande torrfoder för kattungar. För de små: speciellt utformat för att tillgodose behoven hos växande katter. Välsmakande recept: mycket acceptabelt även för kinkiga kattungar. Rik på kyckling: kyckling som huvudingrediens, med 20 % färskt kött, lättsmält. Berikad med värdefulla tillsatser: innehåller laxolja, cikoria och yucca schidigera - utvalda källor till värdefulla ingredienser. Med biotin och taurin. Rik på vitala ämnen: med många vitaminer, mineraler och spårämnen. Specialformel för tandvård: kan stödja tandhygienen. Hälsosam och komplett: lämplig som ett komplett dagligt livsmedel.
 • Fitmin Cat For Life Steriliserad, 28 x 85 g - Lax

  Fitmin Cat For Life Steriliserad, 28 x 85 g - Lax
  Många tamkatter har svårare att behålla sin idealvikt efter sterilisering eller kastrering. Fitmin Cat For Life Sterilised är ett våtfoder som har utformats speciellt för sådana fall. Det kännetecknas av ett balanserat energivärde, vilket kan göra det lättare att hålla vikten. Dessutom innehåller fodret ett balanserat mineralinnehåll, vilket kan stödja urinvägarnas normala funktion. Fitmin Cat For Life Sterilised består främst av välsmakande laxfiléer i en aptitretande sås. Det skämmer bort din lilla tiger med en utsökt smak samtidigt som det förser honom med alla viktiga näringsämnen och vitala ämnen. Fitmin Cat For Life Sterilised har portionerats och förpackats i praktiska påsar, så att du alltid kan ge ditt husdjur en perfekt färsk måltid. Fitmin Cat For Life Sterilised 28 x 85 g, ikorthet Balanserat våtfoder för vuxna katter efter sterilisering eller kastrering. Stödjer viktkontroll: justerat energiintag gör det lättare att kontrollera och bibehålla idealvikten. Smakrikt recept: läckra laxfiléer i en smakrik sås, hög acceptans även hos kinkiga katter. Källa till taurin och vitaminer. Med prebiotika: innehåller inulin med prebiotiska egenskaper, för en balanserad tarmflora. Balanserat mineralinnehåll: stödjer urinvägarna. Lämpligsom helfoder: komplett sammansättning, kan ges dagligen. Praktiska portionspåsar: fräscht vid varje måltid.
 • Fitmin Cat For Life Castrate, nötkött - 2 x 8 kg

  Fitmin Cat For Life Castrate, nötkött - 2 x 8 kg
  Högkvalitativa ingredienser i en noggrant balanserad sammansättning: Fitmin Cat For Life Castrate, beef är ett högkvalitativt torrfoder vars sammansättning har anpassats speciellt till behoven hos steriliserade katter. Kattfodret kännetecknas av sin utsökta smak och ger din katt allt den behöver för att täcka sitt dagliga behov av viktiga näringsämnen och vitala ämnen. Receptet innehåller nötkött som den huvudsakliga smakbäraren och en högkvalitativ källa till animaliskt protein. Dessutom finns det utvalda vegetabiliska ingredienser i fodret för att säkerställa en balanserad blandning. Tillsatsen av laxolja ger värdefulla fettsyror. Dessutom ingår prebiotika, som kan stödja matsmältningen, samt antioxidanter från ett vitaminkomplex för att stödja immunförsvaret. Fitmin Cat For Life Kastrat med nötkött kan utfodras dagligen som ett helfoder. Fitmin Cat For Life Castrate, nötkött i korthet Komplett torrfoder för vuxna katter av alla raser. Specialrecept: utvecklat för katter efter sterilisering, balanserat näringsinnehåll. Med färskt nötkött: utsökt smak av nötkött, innehåller 20% färskt kött, källa till animaliskt protein. Rikt på högkvalitativt protein: 84 % av det totala proteininnehållet är av animaliskt ursprung, viktigt för att bibehålla muskelmassa. Med prebiotika: kan bidra till en normal matsmältning. Berikad med laxolja: en källa till värdefulla fettsyror. Med antioxidanter: för att stödja immunförsvaret. Innehåller taurin. Rik på vitaminer: Bidrar till en balanserad kost. Med tandvårdseffekt: kan stödja tandhygienen. Komplett, hälsosamt: formulerat för daglig utfodring av vuxna katter.
 • Fitmin Cat For Life Castrate, nötkött - 8 kg

  Fitmin Cat For Life Castrate, nötkött - 8 kg
  Högkvalitativa ingredienser i en noggrant balanserad sammansättning: Fitmin Cat For Life Castrate, beef är ett högkvalitativt torrfoder vars sammansättning har anpassats speciellt till behoven hos steriliserade katter. Kattfodret kännetecknas av sin utsökta smak och ger din katt allt den behöver för att täcka sitt dagliga behov av viktiga näringsämnen och vitala ämnen. Receptet innehåller nötkött som den huvudsakliga smakbäraren och en högkvalitativ källa till animaliskt protein. Dessutom finns det utvalda vegetabiliska ingredienser i fodret för att säkerställa en balanserad blandning. Tillsatsen av laxolja ger värdefulla fettsyror. Dessutom ingår prebiotika, som kan stödja matsmältningen, samt antioxidanter från ett vitaminkomplex för att stödja immunförsvaret. Fitmin Cat For Life Kastrat med nötkött kan utfodras dagligen som ett helfoder. Fitmin Cat For Life Castrate, nötkött i korthet Komplett torrfoder för vuxna katter av alla raser. Specialrecept: utvecklat för katter efter sterilisering, balanserat näringsinnehåll. Med färskt nötkött: utsökt smak av nötkött, innehåller 20% färskt kött, källa till animaliskt protein. Rikt på högkvalitativt protein: 84 % av det totala proteininnehållet är av animaliskt ursprung, viktigt för att bibehålla muskelmassa. Med prebiotika: kan bidra till en normal matsmältning. Berikad med laxolja: en källa till värdefulla fettsyror. Med antioxidanter: för att stödja immunförsvaret. Innehåller taurin. Rik på vitaminer: Bidrar till en balanserad kost. Med tandvårdseffekt: kan stödja tandhygienen. Komplett, hälsosamt: formulerat för daglig utfodring av vuxna katter.
 • Fitmin Cat For Life Adult blandad förpackning, 56 x 85 g - Kyckling

  Fitmin Cat For Life Adult blandad förpackning, 56 x 85 g - Kyckling
  När Fitmin Cat For Life Adult står på menyn kommer dina katter garanterat att titta ner i skålen väldigt ofta. I den fördelaktiga förpackningen som finns här hittar du ett stort utbud av välsmakande våtfoder. Vi erbjuder flera sorter att välja mellan, och var och en är lättsmält och utsökt! Fitmin Cat For Life Adult består av möra filébitar i en utsökt sås. Det ger din katt alla viktiga näringsämnen som den behöver varje dag. Sammansättningen är speciellt anpassad till behoven hos vuxna katter och kompletterad med utvalda tillsatser för att ge en näringsrik och hälsosam blandning. Fitmin Cat For Life Adult blandad förpackning, 56 x 85 g i en överblick Balanserat våtfoder för vuxna katter. För gourmeter: möra filéer serveras aptitretande i en välsmakande sås. Balanserat: med vegetabiliska tillsatser, för en kost rik på viktiga näringsämnen. Källa till prebiotika: innehåller inulin, som ger prebiotika för en balanserad tarmflora. Med taurin och biotin. Hög acceptans: utmärkt smak, accepteras av många katter. Olika smaker: fodret finns i flera olika smaker. Komplett: komplett i fråga om sammansättning, lämpligt som ett komplett dagligt foder. Förportionerad: i praktiska påsar, för att bevara färskheten vid varje måltid. Stor förpackning: för att fylla på och spara, lägre enhetspris.
 • Fitmin Cat For Life Adult blandad förpackning, 56 x 85 g - Anka

  Fitmin Cat For Life Adult blandad förpackning, 56 x 85 g - Anka
  När Fitmin Cat For Life Adult står på menyn kommer dina katter garanterat att titta ner i skålen väldigt ofta. I den fördelaktiga förpackningen som finns här hittar du ett stort utbud av välsmakande våtfoder. Vi erbjuder flera sorter att välja mellan, och var och en är lättsmält och utsökt! Fitmin Cat For Life Adult består av möra filébitar i en utsökt sås. Det ger din katt alla viktiga näringsämnen som den behöver varje dag. Sammansättningen är speciellt anpassad till behoven hos vuxna katter och kompletterad med utvalda tillsatser för att ge en näringsrik och hälsosam blandning. Fitmin Cat For Life Adult blandad förpackning, 56 x 85 g i en överblick Balanserat våtfoder för vuxna katter. För gourmeter: möra filéer serveras aptitretande i en välsmakande sås. Balanserat: med vegetabiliska tillsatser, för en kost rik på viktiga näringsämnen. Källa till prebiotika: innehåller inulin, som ger prebiotika för en balanserad tarmflora. Med taurin och biotin. Hög acceptans: utmärkt smak, accepteras av många katter. Olika smaker: fodret finns i flera olika smaker. Komplett: komplett i fråga om sammansättning, lämpligt som ett komplett dagligt foder. Förportionerad: i praktiska påsar, för att bevara färskheten vid varje måltid. Stor förpackning: för att fylla på och spara, lägre enhetspris.
 • Fitmin Cat For Life Adult blandad förpackning, 56 x 85 g - Nötkött

  Fitmin Cat For Life Adult blandad förpackning, 56 x 85 g - Nötkött
  När Fitmin Cat For Life Adult står på menyn kommer dina katter garanterat att titta ner i skålen väldigt ofta. I den fördelaktiga förpackningen som finns här hittar du ett stort utbud av välsmakande våtfoder. Vi erbjuder flera sorter att välja mellan, och var och en är lättsmält och utsökt! Fitmin Cat For Life Adult består av möra filébitar i en utsökt sås. Det ger din katt alla viktiga näringsämnen som den behöver varje dag. Sammansättningen är speciellt anpassad till behoven hos vuxna katter och kompletterad med utvalda tillsatser för att ge en näringsrik och hälsosam blandning. Fitmin Cat For Life Adult blandad förpackning, 56 x 85 g i en överblick Balanserat våtfoder för vuxna katter. För gourmeter: möra filéer serveras aptitretande i en välsmakande sås. Balanserat: med vegetabiliska tillsatser, för en kost rik på viktiga näringsämnen. Källa till prebiotika: innehåller inulin, som ger prebiotika för en balanserad tarmflora. Med taurin och biotin. Hög acceptans: utmärkt smak, accepteras av många katter. Olika smaker: fodret finns i flera olika smaker. Komplett: komplett i fråga om sammansättning, lämpligt som ett komplett dagligt foder. Förportionerad: i praktiska påsar, för att bevara färskheten vid varje måltid. Stor förpackning: för att fylla på och spara, lägre enhetspris.
 • Fitmin Cat For Life Paket för kattungar, 56 x 85 g - Kyckling

  Fitmin Cat For Life Paket för kattungar, 56 x 85 g - Kyckling
  Hälsosamt, balanserat och utsökt: Fitmin Cat For Life Kitten innehåller alla näringsämnen som kattungar behöver för optimal utveckling. Detta våtfoder är särskilt utvecklat för växande kattungar och skämmer bort med sin utsökta smak, med en läcker sammansättning av möra kycklingfiléer i en aptitretande sås. Fitmin Cat For Life Kitten kännetecknas också av sina lättsmälta ingredienser, som förser kattungen med värdefulla vitala ämnen för tillväxtfasen. Fodret är rikt på vitaminer, mineraler och spårämnen. Det innehåller också prebiotika, som kan stödja matsmältningen. Kattungefodret finns i en förmånlig förpackning - perfekt för alla som gillar att spara och fylla på! Fördelaktigförpackning Fitmin Cat For Life Kitten 56 x 85 g vid en överblick Välsmakande våtfoder för unga katter. Perfekt under tillväxtfasen: recept speciellt framtaget för växande kattungar, balanserat näringsinnehåll för optimal utveckling. Fina filéer i sås: ett utsökt recept som kommer att stjäla katternas hjärtan. Med kyckling: en lättsmält källa till animaliskt protein. Innehåller taurin. För balanserad matsmältning: innehåller inulin som en källa till prebiotika, kan stödja tarmfloran och bidra till korrekt matsmältning. Vital och näringsrik: med många viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen, lämplig som ett komplett livsmedel för varje dag. Lätt att portionera: förportionerade färska påsar, bara att riva upp och servera. Ekonomisk: en stor, fördelaktig ekonomiförpackning för hushåll med många katter eller för lagerhållning.
 • Fitmin Cat For Life Adult, lamm - 2 x 8 kg

  Fitmin Cat For Life Adult, lamm - 2 x 8 kg
  Välsmakande lamm kombinerat med ett urval av värdefulla tillsatser: Fitmin Cat For Life Adult, lamm har allt du behöver för en balanserad och naturlig kost för din katt. Du får ett torrfoder vars formel har utvecklats för att tillgodose de dagliga näringsbehoven hos vuxna katter. Det förser din kramgoa tiger med alla viktiga näringsämnen och vitala substanser och glädjer med sin läckra smak. Fitmin Cat For Life Adult, lamm innehåller lamm som huvudingrediens och dominerande smak, samt andra utvalda ingredienser som kompletterar det övergripande receptet. Fodret innehåller bland annat laxolja, som är en källa till fleromättade fettsyror. Kattfodret är också rikt på vitaminer och mineraler. Den speciella Dental Care-formeln är utformad för att stödja tandhygienen. Fitmin Cat For Life Adult, lamm är lika lämpligt för katter av alla raser och kan ges dagligen. Fitmin Cat For Life Adult, lamm i korthet Komplett torrfoder för vuxna katter av alla raser. En riktig fest för gommen: välsmakande recept, hög acceptans. Med färskt kött: utsökt kyckling och lamm som huvudingredienser, innehåller 20% färskt kött och slaktbiprodukter, källa till animaliskt protein. Proteinkälla av hög kvalitet: 84 % animaliskt protein i det totala proteininnehållet, kan bidra till att bibehålla muskelmassa. Källa till omega-3: berikad med laxolja, främjar hud och päls. Innehåller biotin och taurin. Rik på vitala ämnen: innehåller värdefulla vitaminer, mineraler och spårämnen, för en balanserad kost. Stödjermunhygienen: specialformeln kan hjälpa till att upprätthålla din katts munhygien. Komplett: lämplig som ettkomplett foder på daglig basis.
 • Fitmin Cat For Life Kattunge, 28 x 85 g - Kyckling

  Fitmin Cat For Life Kattunge, 28 x 85 g - Kyckling
  Kattungar behöver ett näringsrikt foder som ger dem allt de behöver för optimal utveckling under tillväxtfasen. Fitmin Cat For Life kattungefoder har utvecklats speciellt för växande katter och är perfekt för kattungar med en kräsen gom. Det är ett välsmakande och hälsosamt våtfoder med möra filéer i en utsökt sås. Endast lättsmälta ingredienser, inklusive utsökt kyckling, används vid tillverkningen av Fitmin Cat For Life Kittenfoder. Fodret innehåller viktiga vitalämnen som vitaminer, prebiotika och taurin, som kompletterar kattungematen från Fitmin i en balanserad blandning. Du får våtfodret i praktiska portionspåsar, perfekt för portionering: riv bara upp, pressa ner innehållet i skålen och din katts måltid är klar! Fitmin Cat For Life Kitten 28 x 85 g, i korthet Komplett våtfoder för unga katter. För optimal utveckling: balanserad sammansättning, särskilt för växande kattungar. Läckersmak: möra filéer i en aptitretande sås. Med lättsmälta ingredienser: inklusive kyckling som en lättsmält källa till animaliskt protein. Mycket godtagbart: väl accepterat av många katter med kräsna smaklökar. Innehåller taurin. Tillför prebiotika: innehåller inulin för att underlätta matsmältningen. Komplett: källa till vitaminer, mineraler och spårämnen, lämplig som ett komplett foder. Förportionerad: förpackad i en påse, riv bara sönder och pressa ner i skålen.
 • Fitmin Cat For Life Kitten, kyckling - 8 kg

  Fitmin Cat For Life Kitten, kyckling - 8 kg
  Allt det bästa för kattungar: Fitmin Cat For Life Kitten, kyckling är ett näringsrikt torrfoder vars sammansättning är exakt anpassad till kattungars behov. Fodret innehåller allt som behövs för en balanserad kost under tillväxtfasen. Huvudingrediensen i kattungefodret är utsökt kyckling, inklusive 20% färskt kött. Det finns också flera noggrant utvalda tillsatser som kompletterar fodret till en balanserad måltid för din katt. Fitmin Cat For Life Kitten, kyckling är berikat med laxolja, cikoria, yucca schidigera och olika vitaminer. Dessutom utmärker sig detta torrfoder för sin unika smak, vilket gör att det accepteras mycket väl av många kattungar. Fitmin Cat For Life Kitten, kyckling vid en överblick Välsmakande torrfoder för kattungar. För de små: speciellt utformat för att tillgodose behoven hos växande katter. Välsmakande recept: mycket acceptabelt även för kinkiga kattungar. Rik på kyckling: kyckling som huvudingrediens, med 20 % färskt kött, lättsmält. Berikad med värdefulla tillsatser: innehåller laxolja, cikoria och yucca schidigera - utvalda källor till värdefulla ingredienser. Med biotin och taurin. Rik på vitala ämnen: med många vitaminer, mineraler och spårämnen. Specialformel för tandvård: kan stödja tandhygienen. Hälsosam och komplett: lämplig som ett komplett dagligt livsmedel.
 • Fitmin Cat For Life Castrate, kyckling - 8 kg

  Fitmin Cat For Life Castrate, kyckling - 8 kg
  Läcker kyckling i kombination med några utvalda tillsatser: Fitmin Cat For Life Castrate torrfoder med kyckling övertygar med sitt speciella recept, som är särskilt fördelaktigt för näringsbehoven hos steriliserade katter. Fodret har framställts av högkvalitativa produkter, har en utmärkt smak och ger din katt en balanserad blandning av näringsämnen. Sammansättningen har utvecklats för att optimalt täcka de dagliga behoven hos katter efter sterilisering eller kastrering. Förutom välsmakande kyckling innehåller fodret prebiotika för att stödja tarmfloran, antioxidanter för att stödja immunsystemet och ett speciellt vitaminkomplex för att stödja ditt husdjurs allmänna vitalitet. Tack vare laxolja innehåller fodret dessutom värdefulla fettsyror. Det kompletta receptet gör Fitmin Cat For Life Castrate, chicken väl lämpat som ett helfoder i den dagliga kosten för en vuxen katt. Fitmin Cat For Life Castrate, kyckling, i korthet Välsmakande torrfoder för vuxna katter av alla raser. För steriliserade katter: balanserat näringsinnehåll, speciellt utvecklat för katter efter sterilisering/kastrering. Läcker kyckling: med mycket kyckling, inklusive färskt kött, är det väl accepterat även av kinkiga katter. Hög halt av animaliskt protein: kan bidra till att bibehålla muskelmassa. Lättsmält: lättsmälta ingredienser och prebiotika som underlättar matsmältningen. Berikad med laxolja: ger värdefulla omättade fettsyror. Källa till antioxidanter: stödjer immunförsvaret. Innehåller taurin. Med många vitaminer, mineraler och spårämnen: värdefulla ingredienser för en balanserad kost rik på vitala ämnen. Med speciell vårdformel: främjar tandhygienen. Utvalda ingredienser: tillagade av högkvalitativa ingredienser. För daglig utfodring: lämplig som ett komplett helfoder.
 • Fitmin Cat For Life Adult, lamm - 8 kg

  Fitmin Cat For Life Adult, lamm - 8 kg
  Välsmakande lamm kombinerat med ett urval av värdefulla tillsatser: Fitmin Cat For Life Adult, lamm har allt du behöver för en balanserad och naturlig kost för din katt. Du får ett torrfoder vars formel har utvecklats för att tillgodose de dagliga näringsbehoven hos vuxna katter. Det förser din kramgoa tiger med alla viktiga näringsämnen och vitala substanser och glädjer med sin läckra smak. Fitmin Cat For Life Adult, lamm innehåller lamm som huvudingrediens och dominerande smak, samt andra utvalda ingredienser som kompletterar det övergripande receptet. Fodret innehåller bland annat laxolja, som är en källa till fleromättade fettsyror. Kattfodret är också rikt på vitaminer och mineraler. Den speciella Dental Care-formeln är utformad för att stödja tandhygienen. Fitmin Cat For Life Adult, lamm är lika lämpligt för katter av alla raser och kan ges dagligen. Fitmin Cat For Life Adult, lamm i korthet Komplett torrfoder för vuxna katter av alla raser. En riktig fest för gommen: välsmakande recept, hög acceptans. Med färskt kött: utsökt kyckling och lamm som huvudingredienser, innehåller 20% färskt kött och slaktbiprodukter, källa till animaliskt protein. Proteinkälla av hög kvalitet: 84 % animaliskt protein i det totala proteininnehållet, kan bidra till att bibehålla muskelmassa. Källa till omega-3: berikad med laxolja, främjar hud och päls. Innehåller biotin och taurin. Rik på vitala ämnen: innehåller värdefulla vitaminer, mineraler och spårämnen, för en balanserad kost. Stödjermunhygienen: specialformeln kan hjälpa till att upprätthålla din katts munhygien. Komplett: lämplig som ettkomplett foder på daglig basis.
 • Fitmin Cat Purity Hårboll - 10 kg

  Fitmin Cat Purity Hårboll - 10 kg
  Fitmin Cat Purity Hairball är ett komplett och balanserat helfoder för katter som tack vare sin speciella sammansättning hjälper till att förebygga hårbollar och, vid behov, påskyndar avlägsnandet av dem från matsmältningskanalen. Detta torrfoder är särskilt lämpligt för långhåriga katter. Fitmin Cat Purity hårbollsfoder har beretts med kött och nötlever och har ett högt innehåll av animaliska proteiner. Kompositionen har kompletterats med utvalda vegetabiliska ingredienser som nässla, maskros och linfrö. Fodret är rikt på fibrer, vilket förbättrar tarmfunktionen och passagen av hårbollar genom matsmältningssystemet. Det är ett spannmålsfritt kattfoder som är lämpligt för katter som lider av relevanta allergier och intoleranser. Fodret innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen. Fitmin Cat Purity Hairball i korthet: Högkvalitativt torrfoder för vuxna katter. Perfekt för katter med långt hår och under bytesperioden. Med färskt kött: 76 % animaliskt protein (andel av det totala proteininnehållet). Med nötkött: högt innehåll av aminosyror, järn och vitamin B2 med positiva effekter på immunsystemet. Nötköttslever: viktig källa till mineraler och vitaminer; vitamin B12 och järn har en positiv effekt på blodbildningen. Spannmålsfritt recept: för katter med relevanta allergier och intoleranser. Balanserat och komplett: komplett foder för daglig näring. Vitalitetsrik sammansättning av växtingredienser Nässla: stödjer njur- och urinblåsans funktion, innehåller kiselsyra. Maskrosblad: stimulerar matsmältningsorganen, stödjer urinvägarna och främjar bildandet av magsyra. Fibrer (fiber): stödjer tarmfunktionen och påskyndar passagen av hårbollar. Linfrö: högkvalitativ källa till omega-3-fettsyror med hälsofrämjande effekter på hud och päls. Mycket välsmakande: hög acceptans bland katter. Fri från artificiella färg- och smakämnen.
 • Fitmin Cat Purity Urinary - 10 kg

  Fitmin Cat Purity Urinary - 10 kg
  Fitmin Cat Purity Urinary är ett foder som är idealiskt för vuxna katter som är benägna att få problem med urinvägarna. Receptet på detta torrfoder har utvecklats för att stödja urinvägarna och matsmältningssystemet. Dessutom innehåller fodret bland annat kalkon som en väl smältbar och lättsmält källa till högkvalitativt protein. Dessutom har olika växtbaserade ingredienser använts i produktionen av detta Fitmin kattfoder, inklusive vitalitetsrika örter som nässla, lindblomma och rosmarinextrakt, samt tranbär och gojibär. Det presenterade torrfodret från Urinary-serien är spannmålsfritt och därför lämpligt för husdjur som lider av relevanta allergier och intoleranser. Fodret innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen. Tack vare sin kompletta och balanserade sammansättning är Fitmin Cat Purity Urinary perfekt lämpat som ett komplett foder för ditt husdjurs dagliga utfodring. Fitmin Cat Purity Urinary i korthet: Högkvalitativt torrfoder för vuxna katter. Med färskt kött: 75% animaliskt protein (andel av det totala proteininnehållet). Med kalkon: välsmakande, lättsmält och välsmält, proteinkälla av hög kvalitet, rik på vitamin B och mineraler. Spannmålsfritt recept: för katter med relevanta allergier och intoleranser. Balanserat och komplett: komplett foder för daglig näring. Vitalitetsrik sammansättning av växtingredienser Nässla: stödjer njur- och urinblåsans funktion, innehåller kiselsyra. Lindblomma och tranbär: förbättrar matsmältningen och stödjer urinvägarna. Gojibär: rik på betakaroten, vitamin C, B1 och B3 samt essentiella aminosyror och spårämnen, stärker immunförsvaret. Alfalfa: stödjer matsmältningskanalen, njurfunktionen och cellmetabolismen. Rosmarinextrakt: som en naturlig antioxidant, förbättrar matsmältningen och stöder leverfunktionen. Mycket välsmakande: hög acceptans bland katter. Fri från artificiella färg- och smakämnen.
 • Fitmin Cat For Life Vuxen, 28 x 85 g - Nötkött

  Fitmin Cat For Life Vuxen, 28 x 85 g - Nötkött
  Precis rätt för kräsna kattgäster: Fitmin Cat For Life Adult är ett delikat våtfoder för katter med utmärkt smak och lätt smältbarhet. Det består av möra filéer i en saftig sås. Beroende på smak får du utsökta recept med anka, nötkött eller kyckling. Den kompletta sammansättningen gör att Fitmin Cat For Life Adult-foder uppfyller de dagliga näringsbehoven hos din vuxna katt. Utvalda tillsatser bidrar till balansen i fodret och kompletterar blandningen med värdefulla vitala ämnen. Fodret innehåller även inulin, som kan bidra till en balanserad tarmflora och korrekt matsmältning. Fitmin Cat For Life Adult 28 x 85 g,i korthet Komplett våtfoder för vuxna katter. För kräsna smaklökar: möra filéer i en aptitretande sås, utvalda ingredienser för utmärkt smak och lättsmälthet. Balanserad blandning: med vegetabiliska ingredienser, ger värdefulla vitala ämnen. Berikad med taurin, biotin och vitaminer. Innehåller inulin: har prebiotiska egenskaper, för balanserad tarmflora och korrekt matsmältningsfunktion. Läckervariation: olika smaker tillgängliga. Lämpligsom ett komplett livsmedel: komplett sammansättning. I färsk påse: förportionerad och alltid färsk.
 • Fitmin Cat For Life Vuxen, 28 x 85 g - Kyckling

  Fitmin Cat For Life Vuxen, 28 x 85 g - Kyckling
  Precis rätt för kräsna kattgäster: Fitmin Cat For Life Adult är ett delikat våtfoder för katter med utmärkt smak och lätt smältbarhet. Det består av möra filéer i en saftig sås. Beroende på smak får du utsökta recept med anka, nötkött eller kyckling. Den kompletta sammansättningen gör att Fitmin Cat For Life Adult-foder uppfyller de dagliga näringsbehoven hos din vuxna katt. Utvalda tillsatser bidrar till balansen i fodret och kompletterar blandningen med värdefulla vitala ämnen. Fodret innehåller även inulin, som kan bidra till en balanserad tarmflora och korrekt matsmältning. Fitmin Cat For Life Adult 28 x 85 g,i korthet Komplett våtfoder för vuxna katter. För kräsna smaklökar: möra filéer i en aptitretande sås, utvalda ingredienser för utmärkt smak och lättsmälthet. Balanserad blandning: med vegetabiliska ingredienser, ger värdefulla vitala ämnen. Berikad med taurin, biotin och vitaminer. Innehåller inulin: har prebiotiska egenskaper, för balanserad tarmflora och korrekt matsmältningsfunktion. Läckervariation: olika smaker tillgängliga. Lämpligsom ett komplett livsmedel: komplett sammansättning. I färsk påse: förportionerad och alltid färsk.
 • Fitmin Cat For Life Vuxen, 28 x 85 g - Anka

  Fitmin Cat For Life Vuxen, 28 x 85 g - Anka
  Precis rätt för kräsna kattgäster: Fitmin Cat For Life Adult är ett delikat våtfoder för katter med utmärkt smak och lätt smältbarhet. Det består av möra filéer i en saftig sås. Beroende på smak får du utsökta recept med anka, nötkött eller kyckling. Den kompletta sammansättningen gör att Fitmin Cat For Life Adult-foder uppfyller de dagliga näringsbehoven hos din vuxna katt. Utvalda tillsatser bidrar till balansen i fodret och kompletterar blandningen med värdefulla vitala ämnen. Fodret innehåller även inulin, som kan bidra till en balanserad tarmflora och korrekt matsmältning. Fitmin Cat For Life Adult 28 x 85 g,i korthet Komplett våtfoder för vuxna katter. För kräsna smaklökar: möra filéer i en aptitretande sås, utvalda ingredienser för utmärkt smak och lättsmälthet. Balanserad blandning: med vegetabiliska ingredienser, ger värdefulla vitala ämnen. Berikad med taurin, biotin och vitaminer. Innehåller inulin: har prebiotiska egenskaper, för balanserad tarmflora och korrekt matsmältningsfunktion. Läckervariation: olika smaker tillgängliga. Lämpligsom ett komplett livsmedel: komplett sammansättning. I färsk påse: förportionerad och alltid färsk.