Andra varumärken

Gaia kattprodukter

 • Gaia Upcycled Wool Kattleksak Fisk

  Gaia Upcycled Wool Kattleksak Fisk
  Kattleksak med fjädrar!Denna kattleksak har fjädrar och kattmynta och är 7x7x2 cm.Gaia har tillverkat en serie med leksaker av återvunnet ylle och polyester, serien heter Upcycled Wool.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Gaia Upcycled Wool Kattleksak Mus

  Gaia Upcycled Wool Kattleksak Mus
  Rolig kattleksak med fjädrar!Kattleksaken har fjädrar och läderrem som din katt kan leka med. Storlek: 9x4x3 cmGaia har tillverkat en serie med leksaker av återvunnet ylle och polyester, serien heter Upcycled Wool.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Gaia Upcycled Wool Kattleksak Megaboll

  Gaia Upcycled Wool Kattleksak Megaboll
  Leksaksboll till katt!Vem har sagt att bollar bara är leksaker för hundar, katter gillar dem också! Gaia har tagit fram en leksaksboll i större storlek för katter. Den är tillverkad av återvunnet ylle och polyester. Storlek 8 cm.Gaia har tillverkat en serie med leksaker av återvunnet ylle och polyester, serien heter Upcycled Wool.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Gaia Organic Bollar 2-pack

  Gaia Organic Bollar 2-pack
  Roliga leksaksbollar till katt!Vill du att din katt leker med leksaker som har miljötänk bakom sig i produktionsledet? Då ska du välja Gaia, ett varumärke som tänker på mijö när de tar fram och producerar sina produkter.Leksaksbollarna är tillverkad av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Säljs i tvåpack.Storlek:5 cm i diameterMaterial:Yttertyg - 100% ekologisk bomullFyllning - 100% återvunnen polyesterKom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.