Andra varumärken

Imazo kattprodukter

 • Vl Oropharma Deodo Lavendel Kattlådeströ 750 G

  Vl Oropharma Deodo Lavendel Kattlådeströ 750 G
  Oropharma Deodo är ett väldoftande pulver som får kattlådan att dofta lavendel samtidigt som sanden håller sig fräsch längre.Det enda du behöver göra är att strö ut ett jämnt lager i kattlådan innan du häller på sanden. En burk innehåller 750 g och räcker till ca 20 kg sand.
 • Kittygrass Kattgräs 12 cm kruka

  Kittygrass Kattgräs 12 cm kruka
  Katter behöver friskt, grönt kattgräs för matsmältningen. Renar magen och håller matsmältningen i bra form. Om du ger din katt kattgräs så motverkar du att pälsen kommer upp som hårbollar. Detta är en bra kvalitetsprodukt och står i en 13 cm kruka med jord. Katterna kan aldrig äta för mycket och kattgräset kommer att växa ut igen. Du kan också flytta plantan i en större kruka så kan plantan växa ytterligare så den blir fastare och fortsätter växa längre!
 • Kittygrass Kattgräs Bio 10 cm kruka

  Kittygrass Kattgräs Bio 10 cm kruka
  BIO kattgräs är finare än vanligt kattgräs och kan ätas av kaniner, marsvin, hamstrar, sköldpaddor, reptiler, katter, prydnadsfåglar. Katter behöver friskt, grönt kattgräs för matsmältningen. Renar magen och håller matsmältningen i bra form. Om du ger din katt kattgräs så motverkar du att pälsen kommer upp som hårbollar. Detta är en bra kvalitetsprodukt och står i en kruka med jord. Katterna kan aldrig äta för mycket och kattgräset kommer att växa ut igen. Du kan också flytta plantan i en större kruka så kan plantan växa ytterligare så den blir fastare och fortsätter växa längre!
 • Humming Bird Elektronisk Kattleksak med Ljud - Kul Kolibri

  Humming Bird Elektronisk Kattleksak med Ljud - Kul Kolibri
  Electric Sound Humming Bird är en elektronisk ljudleksak designad för att väcka din katts nyfikenhet och jaktinstinkt. Denna innovativa leksak efterliknar ljudet av en kolibri och erbjuder en unik interaktiv lekupplevelse för din katt. Leksaken aktiveras av rörelse och är utformad för att stimulera din katts naturliga beteende att jaga och fånga sitt byte vilket bidrar till mental och fysisk stimulans Rörelseaktiverad. Ger i från sig ljud som intresserar. Söt kolibri.
 • KONG Refillable Catnip Kattleksak - Refillable Catnip Rat

  KONG Refillable Catnip Kattleksak - Refillable Catnip Rat
  Kong Refillable Catnip Rat är den ultimata leksaken för din katt. Den kombinerar mjukhet, doft och rolig lek i ett enda paket. Denna plyschleksak är utformad för att aktivera din katts naturliga instinkter och erbjuda timmar av underhållning. Kattmyntan som används är känd för sin oemotståndliga doft och stimulerande effekt på katter. Leksaken har också en mjuk och plyschig textur som din katt kommer att älska att klösa och kela med. Kattmynta engagerar din katt och förhöjer njutningen av lek. Kan fyllas på när kattmyntan slutat verka. Underhåller din katt och motverkar tristess.
 • Natural Instincts Fjäril Kattleksak med Kattmynta - 2-Pack

  Natural Instincts Fjäril Kattleksak med Kattmynta - 2-Pack
  Dubbel lycka med denna uppsättning av 2 st färgglada fjärilar till din katt. Produkten är ett utmärkt tillskott till din katts leksakssamling. Varje fjäril är vacker att titta på och kommer i en blandning av färger för att hålla din katt engagerad och stimulerad. Dessa leksaker är speciellt utformade med kattmynta för att locka din katt och uppmuntra till aktiv lek, vilket främjar fysisk aktivitet och välbefinnande. Dubbelt upp, pack om två st.  Försedda med kattmynta för extra skoj. Vackra att titta på.
 • Fluffyball Rosa Kattleksak - Fluffig boll

  Fluffyball Rosa Kattleksak - Fluffig boll
  Denna fluffiga boll är designad för att stimulera din katts sinnen och uppmuntra till aktiv lek. Den kompakta storleken gör den lätt för katten att gripa, bära och jaga vilket bidrar till timmar av underhållning och motion. Med tillägget av kattmynta är denna leksak en utmärkt väg för att hålla din katt engagerad och nöjd.  Berikad med kattmynta. Rosa, fluffig och helt perfekt. Underhåller din katt.
 • Kattleksak Fina Fisken - Fina fiskar

  Kattleksak Fina Fisken - Fina fiskar
  Kattleksaken Cobia Fishes erbjuder en kombination av nytänkande och charm och är skapad för att förhöja stämningen hos både katten och dess ägare. Dessa små fiskar är kattleksaker som innehåller både Silvervine och kattmynta och kommer garanterat ge din katt en festlig stämning. Leksakerna främjar lek och skoj vilket är bra motion för din katt.  Berikad med både silvervine och kattmynta. Lockar till lek och festlig stämning. Kommer i 2-Pack.
 • Catnip Chase Interaktiv Kattleksak - Bollbana

  Catnip Chase Interaktiv Kattleksak - Bollbana
  Catnip Chase är en innovativ kattleksak designad för att stimulera din katts sinne och kropp genom lek inomhus. Denna leksak är idealisk för både ensamkatter och flerkattshushåll. Den består dels av en rund bana med en snurrande boll som uppmuntrar till jakt och lek medan titt-ut öppningarna låter din katt följa bollen när den rör sig runt banan. En unik funktion är leksakens fack för kattmynta som finns och kan fyllas på för att öka attraktionskraften och hålla din katt intresserad. Egenskaper