Andra varumärken

Kitty Play kattprodukter

 • Catnip Mist 118 ml

  Catnip Mist 118 ml
  Kattmynta spray - Kitty Play Catnip Mist kattmyntaspray är lätt & smidig att använda. Spraya lockande kattmynta på kattens leksaker för att ge nytt liv, eller på klöspelaren för att uppmuntra katten att hellre klösa på klösmöbeln än på fel ställen. Tillverkad av kattmyntablad.
 • Mouse Hunter Brown

  Mouse Hunter Brown
  Mjuk leksaksmus med kattmynta till katt med kvittrande real mouse ljudchip från PetCare. Kitty Play Mouse Hunter Brown leksaker tillfredsställer din katts jaktinstinkter! Den har även ett autentiskt muspipande ljud för att katten ska få det extra kul med sin leksak! Katten kommer att älska att få möjligheten att få utöva förföljelselekar & lekar som att jaga, jabba med, för att sedan kasta sig över sitt byte.
 • Squeaking, Squirrel 8 cm

  Squeaking, Squirrel 8 cm
  Mjuk leksaksmus med kattmynta till katt med kvittrande real mouse ljudchip från PetCare. Kitty Play Squeaking Squirrel leksaker tillfredsställer din katts jaktinstinkter! Den har även ett autentiskt muspipande ljud för att katten ska få det extra kul med sin leksak! Katten kommer att älska att få möjligheten att få utöva förföljelselekar & lekar som att jaga, jabba med, för att sedan kasta sig över sitt byte.
 • Squeaking Black Bird 10 cm

  Squeaking Black Bird 10 cm
  Skäm bort din katt med en verklighetstrogen liten pippifågel som ger ifrån sig spännande pipljud som lockar katter till naturliga jaktlekar. Kitty Play Squeaking Red Bird kattleksak med ljud.
 • Wooly Mouse med ljud

  Wooly Mouse med ljud
  Lurvig råtta från Kitty-play!En råtta som inte bara är söt och lurvig! Den väcker även den inneboende jägaren i din katt som kommer att ha roligt i timmar tack vare det verklighetstrogna ljudet och fyllningen med kattmynta!Det som gör Kitty-play leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse ljudchipet som ingår i varje leksak. Det ger en fantastiskt realistisk mus som "squeakar" vid beröring. I själva verket är det samma frekvens och nivå som på en riktig sork!