Andra varumärken

Kitty Play kattprodukter

 • Mouse Hunter Brown

  Mouse Hunter Brown
  Mjuk leksaksmus med kattmynta till katt med kvittrande real mouse ljudchip från PetCare. Kitty Play Mouse Hunter Brown leksaker tillfredsställer din katts jaktinstinkter! Den har även ett autentiskt muspipande ljud för att katten ska få det extra kul med sin leksak! Katten kommer att älska att få möjligheten att få utöva förföljelselekar & lekar som att jaga, jabba med, för att sedan kasta sig över sitt byte.
 • Squeaking, Squirrel 8 cm

  Squeaking, Squirrel 8 cm
  Mjuk leksaksmus med kattmynta till katt med kvittrande real mouse ljudchip från PetCare. Kitty Play Squeaking Squirrel leksaker tillfredsställer din katts jaktinstinkter! Den har även ett autentiskt muspipande ljud för att katten ska få det extra kul med sin leksak! Katten kommer att älska att få möjligheten att få utöva förföljelselekar & lekar som att jaga, jabba med, för att sedan kasta sig över sitt byte.
 • Squeaking Black Bird 10 cm

  Squeaking Black Bird 10 cm
  Skäm bort din katt med en verklighetstrogen liten pippifågel som ger ifrån sig spännande pipljud som lockar katter till naturliga jaktlekar. Kitty Play Squeaking Red Bird kattleksak med ljud.