Andra varumärken

Little & Bigger kattprodukter

Little & Bigger är ett märke som har ett brett sortiment av produkter för husdjur och husdjursägare. Eftersom Aquacat är fokuserade på katter så är det kattprodukterna vi har listat här på sajten. En del av prylarna går såklart bra att använda även till hundar, som till exempel skålarna, underläggen, klovård etc.

Exempel på kattprylar från Little & Bigger

 • Little&Bigger Woodyloo Kattsand

  Little&Bigger Woodyloo Kattsand
  Little&Bigger Woodyloo Kattsand är ett 100% nedbrytbart och miljövänligt kattströ. Woodyloo består av oparfymerade träpellets som klumpar sig när de blir blöta vilket binder både lukt och vätska effektivt.
 • Little&Bigger Resekattlåda

  Little&Bigger Resekattlåda
  Little&Bigger ResekattlådaNär du och din katt är på resande fot så kan det vara krångligt att ta med en vanlig kattlåda - då kommer denna modellen väl till pass!Little&Bigger Resekattlåda har vattentät botten och är ihopvikbar vilket gör att den tar lite plats i väskan!Mått ihopvikt: 21 x 9 x 6 cmMått utfälld: 42 x 25 x 12 cm
 • Little&Bigger Klöspelare Pylon

  Little&Bigger Klöspelare Pylon
  Little&Bigger Klöspelare Pylon är stilren, tillverkad i plysch och sisal, som skyddar dina möbler och mattor från kattens klor. Finns att välja i grå eller vit färg.
 • Little&Bigger Klöspelare Pylon

  Little&Bigger Klöspelare Pylon
 • Little&Bigger Hidy Klöstunna

  Little&Bigger Hidy Klöstunna
 • Little&Bigger Rock Paws Kattsand

  Little&Bigger Rock Paws Kattsand
  EgenskaperKattsanden klumpar sig när katten kissat och plockas enkelt upp med en skopa ur lådan.AnvändningGrovkornig kattsand.
 • Little&Bigger Sandy White Kattsand (15 l)

  Little&Bigger Sandy White Kattsand (15 l)
  EgenskaperTack vare den goda klumpbildningsförmågan är sanden enkel att skopa upp när katten har kissat.AnvändningFinkornig kattsand.
 • Little&Bigger Paperloo Strö (20 l)

  Little&Bigger Paperloo Strö (20 l)
  Little&Bigger Paperloo Strö är ett klumpfritt och miljövänligt strö gjort på 100% återvunnet papper/cellulosa. Tack vare det återvunna materialet är ströt även biologiskt nedbrytbart.
 • Little&Bigger Furry Kattigloo Snövit

  Little&Bigger Furry Kattigloo Snövit
  Little&Bigger Furry Kattigloo SnövitDen här kattigloon tror vi kommer att bli din katts nya favoritplats! Med luddigt och gosigt plyschtyg över hela kattsängen så kan din kisse ligga länge för sig själv och bara mysa.Little&Bigger Furry Kattigloo har antiglidmaterial på undersidan som gör att bädden står stadigt på sin plats. Madrassen inuti går att plocka ut för enkel rengöring. Följ alltid tvättråden på etiketten.Storlek:Höjd: 34 cmDiameter på bottenplattan: 43 cm
 • Little&Bigger Sandy White Kattsand (6 l)

  Little&Bigger Sandy White Kattsand (6 l)
  EgenskaperTack vare den goda klumpbildningsförmågan är sanden enkel att skopa upp när katten har kissat.AnvändningFinkornig kattsand.
 • Little&Bigger Fruity Strawberry Kattigloo

  Little&Bigger Fruity Strawberry Kattigloo
  Säsongens kanske sötaste kattigloo!Ett mysigt krypin för katten. Insidan är mjuk och gosig med en uttagbar kudde, igloon är formad som en jordgubbe.Många kissar gillar att ha ett eget krypin, lite som en fristad. Här får katten vara ifred och vila. På undersidan finns antiglid som gör att igloon står stabilt. Stoppa gärna kattmynta i kojan för art ge kissen en extra mysig stund.Storlek: Höjd: 42 cm, Diameter: 38 cm
 • Little&Bigger Fluffy Cave Kattbädd Grå

  Little&Bigger Fluffy Cave Kattbädd Grå
  Little&Bigger Fluffy Cave Kattbädd GråDen gär fantasiskt mysiga kattbädden är formad som en liten grotta, allt för att katten ska känna sig ombonad och kunna vila ifred.Little&Bigger Fluffy Cave Kattbädd är stilren och vi tror att både du och kissen kommer att älska att ha den i hemmet! Liggdelen har en fyllning av PP-fiber och taket på bädden är av filtmaterial som sedan är täckt med långhårig plysch.Bädden är tillverkad i ett stycke och har därmed inga lösa delar såsom madrass. Den är rund till formen och liggytan mäter 50 cm i diameter.
 • Little&Bigger Cattitude Lutande Kattskål Melamin (Svart)

  Little&Bigger Cattitude Lutande Kattskål Melamin (Svart)
 • Little&Bigger Klösmöbel Lepus

  Little&Bigger Klösmöbel Lepus
  Katters klösbehov tar sig lätt till uttryck på dina möbler om du inte har en inbjudande kösmöbel hemma. Lepus blir snabbt en favorit och kan effektiv kombinerad med Feliscratch om man vill bryta befintliga dåliga klösvanor och locka katten till klösmöbeln istället. Lepus är tillverkad av slitstarka sisalrep, plattor av spån och gosigt teddytyg.
 • Little & Bigger Scratch Klösbräda Large

  Little & Bigger Scratch Klösbräda Large
  Katter har ett daglig klösbehov som de behöver få utlopp för. Detta utbytbara kartongklös finnsi tre storlekar och är enkel att ta med på resan eller ha hemma. Använd gärna Feliway Feliscratch för att få katten att bryta dåliga möbelklösande vanor. Material: Sisal, liggplattor och mysigt teddytyg.
 • Little&Bigger Ripple Matskål Aqua

  Little&Bigger Ripple Matskål Aqua
  Little&Bigger Ripple Matskål AquaDenna matskålen är tillverkad av hållbar melamin och har en härlig blå färg. Den tål maskindisk och har gummitassar under till så att den inte glider omkring - praktiskt!Storlek:Diameter: 17 cmHöjd: 3 cm
 • Little&Bigger Pure Purr Bollar 3-pack Leopardmönstard

  Little&Bigger Pure Purr Bollar 3-pack Leopardmönstard
  Little&Bigger Pure Purr Bollar 3-pack LeopardmönstardAtt katter älskar att leka med bollar - det är sen gammalt! Med detta 3-packet kan du erbjuda kissen små bollar i olika färg och material.En av bollarna är täckt i sisalrep - med bjällra inutiEn av bollarna är tillverkad av videEn av bollarna är täckt i velour med sött leopardmönsterStorlek:3,5 - 4,5 cm i diameterKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger PurePurr Mjuka Golfbollar 3-pack

  Little&Bigger PurePurr Mjuka Golfbollar 3-pack
   EgenskaperLittle&Bigger PurePurr Mjuka Golfbollar är perfekta bollar för alla bolltrollande katter att leka med. Kommer i en förpackning med 3 bollar, cirka 3 cm i diameter.OBS! Våra husdjur är starkare än man tror. Håll katten alltid under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den går sönder, så det inte händer en olycka. 
 • Little&Bigger Bee Kattigloo

  Little&Bigger Bee Kattigloo
  En urmysig och gosig igloo som kommer bli din kisses nya favoritplats att gosa i!Som ett litet kryp-in för din katt, här kan katten få vara ifred och ta sig en skön stunds vila.Denna igloo är utformad som ett bi, på utsidan sitter små känselspröt som gör igloon levande. Inuti igloon ligger en mjuk dyna som går att ta bort samt vända på. Undersidan har även antiglid som gör att igloon står stabilt och inte glider iväg. Denna igloo går att tvätta i maskin på 30 grader.Storlek: 42 x 35 x 26 cm
 • Little&Bigger GizmoCat Godisboll

  Little&Bigger GizmoCat Godisboll
  Little&Bigger GizmoCat GodisbollDen här godisbollen förenar verkligen nytta med nöjd för din kisse. Med den här bollen aktiveras din katt i lek, samtidigt som den får ut smaskiga belöningar för sitt arbete!Du placerar godisbitar i bollen och när katten bollar den fram och tillbaka över golvet så kommer godisbitarna att trilla ut. Så spännande! Din kisse får tänka till och den aktiverar både kroppen och hjärnan i den här leken.Storlek:6 cm i diameterKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Recycled PET Pop-up Tältbädd

  Little&Bigger Recycled PET Pop-up Tältbädd
  Little&Bigger Recycled PET Pop-up TältbäddDen här praktiska kattbädden är utformad som en pop-up tältbädd. Runt bädden finns en sufflett som kan fällas upp över bädden. Detta ger katten en ombonad och mysig plats samtidigt som det ger skugga från solen. Den här kattbädden är därför perfekt att ha på uteplatsen eller på balkongen. Från suffletten hänger en liten boll som gör bädden extra inbjudande.Little&Bigger Recycled PET Pop-up Tältbädd är tillverkad av återvunnet material.Storlek:33 cm i diameter
 • Little&Bigger Lovely Slow Feed Matskål Mint

  Little&Bigger Lovely Slow Feed Matskål Mint
 • Little&Bigger Piko Klöspelare

  Little&Bigger Piko Klöspelare
  Little&Bigger Piko Klöspelare är framtagen för mindre katter. Den både stimulerar kattens genom att den både kan klösa på pelaren samt leka med den hängande bollen. Denna blir snabbt en ny favorit i hemmet!
 • Little&Bigger Mus med Fjädrar

  Little&Bigger Mus med Fjädrar
 • Little&Bigger Kattigloo Äppeljuice

  Little&Bigger Kattigloo Äppeljuice
  En unik kattigloo som kommer bli en kul detalj i ditt hem!Little&Bigger Kattigloo är tillverkad av kartong och efterliknar ett äppeljuiceförpackning. Denna igloo har två öppningar, en in- och utgång samt ett litet fönster som man kan sitta och speja i. Gör igloon lite mysigare genom att lägga in en mjuk dyna eller filt. Ett urmysigt krypin för din katt!Storlek: 57 x 33 x 32 cm
 • Little&Bigger Slow Feed Matskål 15 cm (Korall)

  Little&Bigger Slow Feed Matskål 15 cm (Korall)
  Little&Bigger Slow Feed Matskål 15 cmDenna söta slowfeeder är tillverkad av mjuk silikon och passar perfekt för katter som äter för fort. Att servera mat eller godis i en slowfeeder är också utmärkt aktivering!Little&Bigger Slow Feed Matskål 15 cm tål att diskas i maskin vilket är perfekt om du exempelvis serverar blötfoder i den. Storlek:Diameter: 15 cmHöjd: 3,7 cmLittle&Bigger Slow Feed Matskål 15 cm passar även till små hundar!
 • Little&Bigger Caterpillar Kattigloo

  Little&Bigger Caterpillar Kattigloo
  En urmysig och gosig igloo som kommer bli din kisses nya favoritplats att gosa i!Som ett litet kryp-in för din katt, här kan katten få vara ifred och ta sig en skön stunds vila.Denna igloo är utformad som en grön larv, på utsidan sitter små känselspröt som gör igloon levande. Inuti igloon ligger en mjuk dyna som går att ta bort samt vända på. Undersidan har även antiglid som gör att igloon står stabilt och inte glider iväg. Denna igloo går att tvätta i maskin på 30 grader.Storlek: 42 x 37 x 28 cm
 • Little&Bigger Pure Purr Bollar 3-pack Färgglada

  Little&Bigger Pure Purr Bollar 3-pack Färgglada
  Little&Bigger Pure Purr Bollar 3-pack FärggladaOlika typer av bollar är väl en stapelvara i varje katts hem? Här får ni ett praktiskt 3-pack med tre bollar i olika färg och material!Den luddiga bollen har en skallra inuti, och nätbollen och den glimrande bollen har bjällror!Storlek:3,5 - 4 cm i diameterKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-pack

  Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-pack
  Little&Bigger Pure Purr Färgglada Bollar 3-packDessa söta bollar i velour är små och mjuka, och de har bjällror inuti som ger spännande ljud när bollarna rullar över golvet.Mått:Diameter: 3,5 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger MouseKiss Metallic Kattskål 190 ml (Röd)

  Little&Bigger MouseKiss Metallic Kattskål 190 ml (Röd)
 • Little&Bigger MiniVeggies Potatis & Purjolök 2-pack

  Little&Bigger MiniVeggies Potatis & Purjolök 2-pack
  Little&Bigger MiniVeggies Potatis & Purjolök 2-packDessa supersöta leksakerna är mjuka och mysiga, och fyllda med spännande kattmynta! Är du på jakt efter roliga kattleksaker som sticker ut litegrann så har du hittat helt rätt här!Storlek:Potatis: 6 x 4 cmPurjolök: 6,5 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Quirky X-mas Rudolf-Mus med LED och Pipljud

  Little&Bigger Quirky X-mas Rudolf-Mus med LED och Pipljud
 • Little&Bigger GlazierGlory Snögubbe-Kit 6-pack

  Little&Bigger GlazierGlory Snögubbe-Kit 6-pack
  Little&Bigger GlazierGlory Snögubbe-Kit 6-packUnna din kisse något extra skojigt nu under vinter! Många katter spenderar mer tid inomhus under vintern, så varför inte passa på att ge den något extra att busa med? Med de här vinterinspirerade leksakerna kommer din katt ha många roliga busstunder.Little&Bigger GlazierGlory Snögubbe-Kit 6-pack innehåller leksaker i olika spännande material som bland annat prasslar och är berikade med kattmynta. I kittet finns en liten kattvippa, en liten morot, en hatt och bollar. Dessa delar formar tillsammans en liten söt snögubbe vars delar är skojiga att leka med för katten!Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Quirky Cork Puck 11 cm

  Little&Bigger Quirky Cork Puck 11 cm
 • Little&Bigger Quirky Cork Kicker Cat 17 cm

  Little&Bigger Quirky Cork Kicker Cat 17 cm
 • Little&Bigger SeasonsClassics Mus med Tomteluva

  Little&Bigger SeasonsClassics Mus med Tomteluva
  Little&Bigger SeasonsClassics Mus med TomteluvaSprid julglädje till kissen på julafton med den här lilla julmusen. Vad passar väl bättre att ge till katten än en liten mus att leka med under julen? Den här musen är fluffig och extra söt med sin lilla tomteluva på!Storlek:Kropp: 7 x 3,5 x 4 cm Svans: 8 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger SeasonsClassics Kattvippa Tomte

  Little&Bigger SeasonsClassics Kattvippa Tomte
  Little&Bigger SeasonsClassics Kattvippa TomteGe din kisse den juligaste kattvippan med självaste jultomten att jaga! Vi tror att din kisse kommer att älska att busa med det här kattspöt och den blir definitivt en stämningshöjare under julen.Jultomten är dessutom berikad med kattmynta och gör leksaken extra spännande att leka med.Storlek:Spö: 46 cmTomten: 17 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger SeasonsClassics Kattvippa Polka

  Little&Bigger SeasonsClassics Kattvippa Polka
  Little&Bigger SeasonsClassics Kattvippa PolkaPassa och busa loss lite extra under julen med den här härliga kattvippan!Vi tror att din katt kommer att älska att leka med den här vippan som har ett härligt polkagrismönster, skojiga fjädrar och dessutom kattmynta inuti.Storlek:46 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Banana Kattigloo (S)

  Little&Bigger Banana Kattigloo (S)
  Little&Bigger Banana KattiglooHar du tröttnat på vanliga kattigloos och sovplatser och är sugen på att testa något nytt? Då tycker vi helt klart att du ska titta på denna igloon som är formad som en banan!Little&Bigger Banana Kattigloo är tillverkad av mjuk polyester, och är utrustad med kardborreband som ser till att skalet håller sig öppet.Du kan med fördel komplettera din igloo med t.ex. en filt eller några leksaker för att göra den extra lockande för din kisse!Mått:15 x 20 x 55 cm
 • Little&Bigger Quirky Cork Big Fish 22 cm

  Little&Bigger Quirky Cork Big Fish 22 cm
 • Little&Bigger Mystic Meow Kattvippa med Fjädrar (Blå)

  Little&Bigger Mystic Meow Kattvippa med Fjädrar (Blå)
 • Little&Bigger Mystic Meow Kattvippa med Fjädrar (Rosa)

  Little&Bigger Mystic Meow Kattvippa med Fjädrar (Rosa)
 • Little&Bigger Mystic Meow Kattvippa med Boll Lila

  Little&Bigger Mystic Meow Kattvippa med Boll Lila
 • Little&Bigger GlazierGlory Snöbollar med LED 3-pack

  Little&Bigger GlazierGlory Snöbollar med LED 3-pack
  Little&Bigger GlazierGlory Snöbollar med LED 3-packGe din kisse något extra kul att leka med i vinter. Dom här bollarna är gjorda av fluffiga material på utsidan och har kattmynta på insidan. Dessutom lyser bollarna när katten leker med om!Storlek:3 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Slow Feed Matskål 15 cm (Ljusblå)

  Little&Bigger Slow Feed Matskål 15 cm (Ljusblå)
  Little&Bigger Slow Feed Matskål 15 cmDenna söta slowfeeder är tillverkad av mjuk silikon och passar perfekt för katter som äter för fort. Att servera mat eller godis i en slowfeeder är också utmärkt aktivering!Little&Bigger Slow Feed Matskål 15 cm tål att diskas i maskin vilket är perfekt om du exempelvis serverar blötfoder i den. Storlek:Diameter: 15 cmHöjd: 3,7 cmLittle&Bigger Slow Feed Matskål 15 cm passar även till små hundar!
 • Little&Bigger Ripple Matskål Creme

  Little&Bigger Ripple Matskål Creme
  Little&Bigger Ripple Matskål CremeDenna matskålen är tillverkad av hållbar melamin och har en stilren krämfärg. Den tål maskindisk och har gummitassar under till så att den inte glider omkring - praktiskt!Storlek:Diameter: 17 cmHöjd: 3 cm
 • Little&Bigger Bumble Bee Kattleksaker 7-pack

  Little&Bigger Bumble Bee Kattleksaker 7-pack
  Ett urgulligt set med leksaker som din kisse kommer att älska!Detta set kommer i en söt påse fylld med sju bollar i olika material. Bl.a kattmynta, bjällra, piggar, päls och liknande. Bollarna kommer rulla många varv i ditt hem och tätt därefter kommer din katt att komma springandes i full fart!Bollarnas diameter varierar mellan 3-4,2 cm.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Pure Purr Soft Fotbollar 3-pack

  Little&Bigger Pure Purr Soft Fotbollar 3-pack
  Little&Bigger Pure Purr Soft Fotbollar 3-packHar du en liten vildbasare hemma som älskar att kasta bollar omkring sig så kanske du är på jakt efter riktigt mjuka bollar. Då har du hittat rätt! Dessa små söta fotbollarna är tillverkade av skumgummi vilket gör dem lätta och mjuka.Storlek:Diameter: 4 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Elementbädd Vit

  Little&Bigger Elementbädd Vit
 • Little&Bigger Mystic Meow Kattvippa Tigersvans

  Little&Bigger Mystic Meow Kattvippa Tigersvans
 • Little&Bigger Purrfect Kattigloo Beige

  Little&Bigger Purrfect Kattigloo Beige
 • Little&Bigger MatatabiMagic Kattvippa med Bollar

  Little&Bigger MatatabiMagic Kattvippa med Bollar
 • Little&Bigger MatatabiMagic Kattvippa med Hjärta

  Little&Bigger MatatabiMagic Kattvippa med Hjärta
 • Little&Bigger MatatabiMagic Kattpinne med Bollar

  Little&Bigger MatatabiMagic Kattpinne med Bollar
 • Little&Bigger Cutie Pies Kanin Orange

  Little&Bigger Cutie Pies Kanin Orange
 • Little&Bigger Cutie Pies Mus Rosa

  Little&Bigger Cutie Pies Mus Rosa
 • Little&Bigger Flat Mus (Beige)

  Little&Bigger Flat Mus (Beige)
 • Little&Bigger Quirky Cork Tetrahedron 11 cm

  Little&Bigger Quirky Cork Tetrahedron 11 cm
 • Little&Bigger Banana Kattigloo (L)

  Little&Bigger Banana Kattigloo (L)
  Little&Bigger Banana KattiglooHar du tröttnat på vanliga kattigloos och sovplatser och är sugen på att testa något nytt? Då tycker vi helt klart att du ska titta på denna igloon som är formad som en banan!Little&Bigger Banana Kattigloo är tillverkad av mjuk polyester, och är utrustad med kardborreband som ser till att skalet håller sig öppet.Du kan med fördel komplettera din igloo med t.ex. en filt eller några leksaker för att göra den extra lockande för din kisse!Mått:15 x 20 x 55 cm
 • Little&Bigger Fruity WaterMelon Cardboard Klösbräda

  Little&Bigger Fruity WaterMelon Cardboard Klösbräda
 • Little&Bigger Cutie Pies Katt Grön

  Little&Bigger Cutie Pies Katt Grön
 • Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-pack

  Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-pack
  Little&Bigger MiniVeggies Lök & Gurka 2-packDessa urgulliga mjuka figurerna ser inte riktigt ut som andra kattleksaker. De sticker ut från mängden vilket vi tycker är superkul!Både löken och gurkan har kattmynta inuti, och vi tror att din kisse kommer älska dem!Storlek:Lök: 6 x 5 cmGurka: 6,5 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Cattitude Fjärilspö Rosa

  Little&Bigger Cattitude Fjärilspö Rosa
  Little&Bigger Cattitude Fjärilspö RosaDenna kattvippan är riktigt maxad! Den har krulliga snören, fjädrar, fjärilar och bollar av folie - vad mer kan man önska? Vi tror att du och din katt kommer att ha riktigt kul när ni leker med denna!Storlek:Längd: 42 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Pinnar med Matatabi och Kattmynta 2-pack

  Little&Bigger Pinnar med Matatabi och Kattmynta 2-pack
  Little&Bigger Pinnar med Matatabi och Kattmynta 2-packDetta 2-pack med leksaker är extra spännande för kissen tack vare att de är tillverkade av både matatabi och kattmynta! Själva pinnen består av matatabi, även kallat silvervine, och längst ut på ändarna sitter pressad kattmynta. Din katt kommer älska dem!Storlek:Längd: 12,5 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.  
 • Little&Bigger Matatabi Broom och Dumbbell 2-pack

  Little&Bigger Matatabi Broom och Dumbbell 2-pack
  Little&Bigger Matatabi Broom och Dumbbell 2-packDessa kattleksakerna är tillverkade av matatabi, silvervine. Det är en helt giftfri planta från Asien, som stimulerar katten på ett liknande sätt som kattmynta gör - bara starkare!Vi tror att din katt kommer älska att leka med dessa pinnar, och att bita på dem! När katten biter på sådana här saker så bidrar det till bättre munhälsa - ett praktiskt komplement till tandborstningen!Storlek:Längd: 20 cmTjocklek: 2 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Matatabi Fitness Klubba 2-pack

  Little&Bigger Matatabi Fitness Klubba 2-pack
  Little&Bigger Matatabi Fitness Klubba 2-packDessa klubborna är tillverkade av matatabi, som även kallas silvervine. Silvervine är en helt giftfri växt från Asien, som stimulerar katten på ett liknande sätt som kattmynta gör - bara starkare!Själva pinnarna består av matatabi-trä, och själva klubborna längst ut består av pressad matatabi.Vi tror att din katt kommer älska att leka med dessa klubborna, och att bita på dem! Att bita på saker som dessa är bra för kattens tänder, och det är således ett jättebra komplement till tandborstningen.Storlek:Längd: 13 cmTjocklek på klubborna: 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Matatabi StickSkewer and Stick 2-pack

  Little&Bigger Matatabi StickSkewer and Stick 2-pack
  Little&Bigger Matatabi StickSkewer and Stick 2-packDessa kattleksakerna är tillverkade av matatabi, silvervine. Det är en helt giftfri växt från Kina och Japan, som påverkar katten ungefär som kattmynta gör, men lite starkare!Vi tror att din katt kommer älska att bita på, och leka med, dessa leksakerna. När katten tuggar på sådana här leksaker så bidrar det till bättre munhälsa - ett praktiskt komplement till tandborstning!Storlek:Längd: 12,5 cmTjocklek: 2 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Kattmynta Fitness Bollar 2-pack

  Little&Bigger Kattmynta Fitness Bollar 2-pack
  Little&Bigger Kattmynta Fitness Bollar 2-packDessa bollarna är inte som alla andra kattleksaker! De är fyllda med pressad kattmynta som stimulerar kissen till bus och lek samtidigt som det verkar lugnande och avslappnande.Katten kan antingen leka själv med bollarna eller så kan du som husse eller matte vara med och rulla dem över golvet - superkul!Storlek:Diameter: 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila

  Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila
  Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker LilaVi tror att din lilla vän där hemma kommer älska att brottas med den här leksaken! Den har mjuk fluffig päls och en lång fjädersvans - och självklart har den kattmynta inuti!Storlek:30 cm lång inklusive svansKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Flat Mus (Brun)

  Little&Bigger Flat Mus (Brun)
 • Little&Bigger Katt Hammock

  Little&Bigger Katt Hammock
  Little&Bigger KatthammockDenna hammocken passar utmärkt för dig som kanske inte har utrymme för stora möbler och sängar särskilt till kissen. Du fäster hammocken enkelt med kardborreband i under exempelvis en stol eller litet bord, och vips så har katten en alldeles egen mysig sovplats!Hammocken går att vända; på den ena sidan finns vitt fluffigt material, och på andra sidan ett svart tyg.Tvättråd:30 grader maskintvättMått:41 x 41 cm
 • Little&Bigger Pure Purr Kattvippa Glitter

  Little&Bigger Pure Purr Kattvippa Glitter
  Little&Bigger Pure Purr Kattvippa GlitterBusa till det ordentligt med din katt, med denna spännande kattvippan! Vippan är utrustad med både fjädrar och glittriga band för att väcka kissens nyfikenhet!Storlek:Längd: 52 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Pure Purr Kattvippa Mångfärgad med 5 Leksaker

  Little&Bigger Pure Purr Kattvippa Mångfärgad med 5 Leksaker
  Little&Bigger Pure Purr Kattvippa Mångfärgad med 5 LeksakerDetta kattspöet är härligt och färgglatt och går lätt att variera! Till spöet medföljer nämligen 5 olika leksaker i olika material, färg och form. Det finns exempelvis en lång mask, en mus och en boll - och fjädrar såklart!Storlek:Längd: 47 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Pure Purr Kattvippa med 5 Leksaker

  Little&Bigger Pure Purr Kattvippa med 5 Leksaker
  Little&Bigger Pure Purr Kattvippa med 5 LeksakerDenna kattvippan kan du enkelt variera för att väcka kattens intresse igen, igen och återigen! Till kattspöt medföljer 5 stycken leksaker i olika färg och form. Det finns exempelvis en boll, en mus och fjädrar!Storlek:Längd: 47 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 
 • Little&Bigger Cattitude Lutande Kattskål Melamin (Vit)

  Little&Bigger Cattitude Lutande Kattskål Melamin (Vit)
 • Little&Bigger Egg-Laying Birdies 2-pack (Grå)

  Little&Bigger Egg-Laying Birdies 2-pack (Grå)
 • Little&Bigger Egg-Laying Birdies 2-pack (Rosa)

  Little&Bigger Egg-Laying Birdies 2-pack (Rosa)
 • Little&Bigger Egg-Laying Birdies 2-pack (Blå)

  Little&Bigger Egg-Laying Birdies 2-pack (Blå)
 • Little & Bigger Big Mus Kattleksak (L)

  Little & Bigger Big Mus Kattleksak (L)
  EgenskaperLittle & Bigger leksaksmus uppmuntrar kattens naturliga instinkt att jaga. Fyllda md kattmynta och tillverkade i ett prassligt material gör att leken kommer bli extra spännande.Mössen finns i 2 storlekar och färger, medium 10 x 5,5 x 28cm (brun) och large 15 x 9 x 47cm (grå)OBS! Vissa av våra husdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Wool Mus (Grå)

  Little&Bigger Wool Mus (Grå)
  Egenskaper En söt liten leksaksmus som är gjord i ull, fylld med kattmynta och prasslande material som gör leksaken mycket intressant för katten. Att jaga är ett naturligt beteende hos katten. Tack vare de olika texturerna blir denna jakten med verklighetstrogen och på så vis får katten använda sin jaktinstinkt. Kom ihåg att alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker. Finns i två färger. Användning Leksaksmus innehållande kattmynta och prasslande material
 • Little&Bigger House Mus (Brun)

  Little&Bigger House Mus (Brun)
  Egenskaper En söt liten leksaksmus i två färger som är fylld med kattmynta och prasslande material som gör leksaken mycket intressant för katten. Att jaga är ett naturligt beteende hos katten. Tack vare de olika texturerna blir denna jakten med verklighetstrogen och på så vis får katten använda sin jaktinstinkt. Kom ihåg att alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker. Användning Leksaksmus innehållande kattmynta och prasslande material
 • Little&Bigger Wool Mus (Ljusbrun)

  Little&Bigger Wool Mus (Ljusbrun)
  Egenskaper En söt liten leksaksmus som är gjord i ull, fylld med kattmynta och prasslande material som gör leksaken mycket intressant för katten. Att jaga är ett naturligt beteende hos katten. Tack vare de olika texturerna blir denna jakten med verklighetstrogen och på så vis får katten använda sin jaktinstinkt. Kom ihåg att alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker. Finns i två färger. Användning Leksaksmus innehållande kattmynta och prasslande material
 • Little&Bigger House Mus (Ljusgrå)

  Little&Bigger House Mus (Ljusgrå)
  Egenskaper En söt liten leksaksmus i två färger som är fylld med kattmynta och prasslande material som gör leksaken mycket intressant för katten. Att jaga är ett naturligt beteende hos katten. Tack vare de olika texturerna blir denna jakten med verklighetstrogen och på så vis får katten använda sin jaktinstinkt. Kom ihåg att alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker. Användning Leksaksmus innehållande kattmynta och prasslande material
 • Little & Bigger Big Mus Kattleksak (M)

  Little & Bigger Big Mus Kattleksak (M)
  EgenskaperLittle & Bigger leksaksmus uppmuntrar kattens naturliga instinkt att jaga. Fyllda md kattmynta och tillverkade i ett prassligt material gör att leken kommer bli extra spännande.Mössen finns i 2 storlekar och färger, medium 10 x 5,5 x 28cm (brun) och large 15 x 9 x 47cm (grå)OBS! Vissa av våra husdjur är starkare än vi tror. Håll katten under uppsikt när den leker, och ta bort leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger GizmoCat Springande Mus

  Little&Bigger GizmoCat Springande Mus
  Little&Bigger GizmoCat Springande MusDet här är en leksaksmus som kan dras upp så att den kan åka omkring av sig själv på golvet. Katter är kända för att tycka om att jaga sånt som rör sig på golvet, därför tror vi verkligen att din kisse kommer att älska att busa med den här leksaken!Storlek:6 cm långKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Mus med Fjärrkontroll

  Little&Bigger Mus med Fjärrkontroll
  Little&Bigger Mus med FjärrkontrollHär är en perfekt leksak för dig och din katt. Styr musen med fjärrkontrollen och låt din katt få jaga den längs golvet. Vi är säkra på att både du och katten kommer att ha en riktigt rolig stund! På musens svans finns fjädrar som kommer att göra den extra lockande för din katt att fånga.Little&Bigger Mus med Fjärrkontroll kräver 2 st AA-batterier för att fungera. Detta köps separat.Storlek:Mus: 13 x 7 x 4 cmFjärrkontroll: 10 x 6 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Quirky X-mas Pepparkaksmus & Fisk 2-pack

  Little&Bigger Quirky X-mas Pepparkaksmus & Fisk 2-pack
 • Little&Bigger GlazierGlory Snömus och Snöflinga 2-pack

  Little&Bigger GlazierGlory Snömus och Snöflinga 2-pack
  Little&Bigger GlazierGlory Snömus och Snöflinga 2-packDe här kattleksakerna kommer att ge din katt många roliga lekstunder, tror vi! Det här 2-packet är perfekt att ge till kissen under vintern, så att den får något kul att sysselsätta sig med.Leksakerna består av en liten snömus och en snöflinga med fjädrar på. Dessa är extra spännande att leka med då de innehåller kattmynta.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger GlazierGlory Kattvippa Snöflinga

  Little&Bigger GlazierGlory Kattvippa Snöflinga
  Little&Bigger GlazierGlory Kattvippa SnöflingaBusa med din kisse i vinter med det här roliga kattspöt. Under vintertiden håller sig många katter mer inomhus och vad passar då bättre än en vinterinspirerad kattvippa? Vi tror att du och din katt kommer att ha superkul med detta spö!Från spöt hänger en snöflinga med glittersnören och långa fjädrar. Med den här leksaken får du o kissen en mysig lekstund ihop och katten får röra på sig ordentligt under jakten!Storlek:45 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger GlazierGlory Kattvippa Fjädrar Vit

  Little&Bigger GlazierGlory Kattvippa Fjädrar Vit
  Little&Bigger GlazierGlory Kattvippa Fjädrar VitDen här kattvippan har långa fjädrar som är extra tilltalande för katten att jaga efter. Med ett kattspö kan du och din katt ha en härlig lekstund tillsammans. Under tiden får kissen lite motion och den får utlopp för sin naturliga jaktinstinkt.Storlek:45 cm långKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Little&Bigger Kitty Fun Tubes 3-pack

  Little&Bigger Kitty Fun Tubes 3-pack
 • Little&Bigger Recycled PET Bollar 2-pack

  Little&Bigger Recycled PET Bollar 2-pack
  Little&Bigger Recycled PET Bollar 2-packVi tror att din katt kommer att få många roliga stunder med det här 2-packet av mjuka tygbollar. På insidan finns skallror som gör leken extra spännande när katten busar runt och bollar med dom. Bollarna är även försedda med små svansar som katter brukar älska att jaga efter.Little&Bigger Recycled PET Bollar 2-pack är tillverkade av återvunnet materialStorlek:Ca 4,5 cm i diameterKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.