Andra varumärken

Mjau kattprodukter

 • Kattmat Mjau Kyckling i gelé 85g

  Kattmat Mjau Kyckling i gelé 85g
 • Kattfoder Mjau Multi Kattunge lax, nöt, kyckling

  Kattfoder Mjau Multi Kattunge lax, nöt, kyckling
 • Kattfoder Mjau Multi Kött i gelé

  Kattfoder Mjau Multi Kött i gelé
 • Kattfoder Mjau Box Kött och Fisk i Sås

  Kattfoder Mjau Box Kött och Fisk i Sås
 • Kattfoder Mjau Multipack Kött och Fisk i Gele

  Kattfoder Mjau Multipack Kött och Fisk i Gele
 • Mjau Gelé med Kyckling

  Mjau Gelé med Kyckling
  EgenskaperMjau Gelé med Kyckling är goda bitar i gelé tillagad av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Fodret innehåller 100% animaliska proteiner utan tillsatt spannmål eller socker. För en 4 kg:s katt är en normal dagsgiva ca 2-3 påsar, en påse motsvarar en måltidsportion.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningPortionspåsar med smak av kyckling för vuxna katter.
 • Kattmat Mjau för kastrerade katter

  Kattmat Mjau för kastrerade katter
 • Mjau Paté med Kyckling 635 g

  Mjau Paté med Kyckling 635 g
  EgenskaperMjau Paté med Kyckling är ett högkvalitativt foder gjort på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Patén innehåller 100% animaliska proteiner utan tillsatt spannmål eller socker.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEn paté med kyckling för vuxna katter.
 • Mjau Fisk (3,5 kg)

  Mjau Fisk (3,5 kg)
  Mjau Fisk är ett helfoder tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Fodret är gjort på färsk fisk som är fiskad i Norge, Nordsjön, Skagerak eller Kattegatt*. Fodret innehåller hälsosamma fettsyror, mineraler och vitaminer så att katten ska få sitt hela näringsbehov uppfyllt. Det finns inget tillsatt socker eller andra smaktillsatser.Mjau Fisk tillagas i Vårgårda, mitt i det västgötska jordlandskapet.*Lantmännen följer WWF fiskeguide som arbetar för ett mer hållbart fiske och vattenbruk.
 • Kattgodis Gottebitar Mix

  Kattgodis Gottebitar Mix
 • Mjau Multipack Köttsmaker i Gelé 12x85 g

  Mjau Multipack Köttsmaker i Gelé 12x85 g
  EgenskaperMjau Multipack Köttsmaker i Gelé är goda bitar i gelé tillagad av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Fodret innehåller 100% animaliska proteiner utan tillsatt spannmål eller socker. Multipacket innehåller portionspåsar med smakerna oxkött, kyckling, kalkon, och lamm. Ett paket innehåller 12 st portionspåsar med 3 st påsar av varje smak.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningPortionspåsar med smak av oxkött, kyckling, kalkon, och lamm för vuxna katter.
 • Mjau Multipack Köttsmaker i Sås 12x85 g

  Mjau Multipack Köttsmaker i Sås 12x85 g
  EgenskaperMjau Multipack Köttsmaker i Sås är goda bitar i sås tillagad av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Fodret innehåller 100% animaliska proteiner utan tillsatt socker. Multipacket innehåller portionspåsar med smakerna oxkött, kyckling, kalkon och lamm. Ett paket innehåller 12 st portionspåsar med 3 st påsar av varje smak. För en 4 kg:s katt är en normal dagsgiva ca 3-4 påsar, en påse motsvarar en måltidsportion.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningPortionspåsar med smak av oxkött, kyckling, kalkon och lamm för vuxna katter.
 • Kattfoder Mjau Senior

  Kattfoder Mjau Senior
 • Mjau Multipack Kött- och Fisksmaker i Sås 12x85 g

  Mjau Multipack Kött- och Fisksmaker i Sås 12x85 g
  Mjau Multipack Kött- & Fisksmaker 12x85g. Naturliga råvaror, utan onödiga tillsatser. 100% animaliska proteiner.
 • Mjau Gottebitar Mix

  Mjau Gottebitar Mix
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Ekonomipack: Mjau Megabox 96 x 85 g - Mix i sås (nötkött, kyckling, fjällöring, lax)

  Ekonomipack: Mjau Megabox 96 x 85 g - Mix i sås (nötkött, kyckling, fjällöring, lax)
  Mjau Multibox innehåller en delikat blandning av våtfoder för katter i flera välsmakande sorter. Eftersom varje måltid finns i praktiska påsar och är klar att serveras är det ett enkelt och bekvämt sätt att ge katten mat. De smaskiga bitarna i sås eller gelé är proteinrika och tillverkas av naturliga ingredienser utan tillsatt socker eller färgämnen. Våtfodret i Mjau Megabox fungerar som en källa till taurin, som är viktigt för en normal syn och hjärtfunktion hos katten. Dessutom innehåller det prebiotiskt inulin som främjar en normal matsmältningsfunktion. Sammanställningen i det här våtfodret är komplett och balanserad, vilket gör att det fungerar perfekt som helfoder. Mjau Megabox 96 x 85 g i överblick: Blandpack med delikat våtfoder för katter Olika sorter: i sås eller gelé Tillverkat med naturliga ingredienser: ren och oförfalskad smak Rikt på protein: bidrar till att bibehålla en slank muskulatur Utan socker eller färgämnen: för en artanpassad kost Källa till taurin: viktigt för normal syn och hjärtfunktion hos katter Innehåller prebiotiskt inulin: bidrar till en normal matsmältning
 • Mjau Megabox Kött & Fisk i Gelé 48x85 g

  Mjau Megabox Kött & Fisk i Gelé 48x85 g
  Mjau Megabox Kött & Fisk i Gelé är fylld med härliga portionspåsar med våtfoder!Att ge sin katt våtfoder är en smart sätt att hjälpa din gosiga misse att få i sig vätska. Många katter kan vara kräsna och då kan våtfoder vara den bästa, godaste, lösningen. Mjau Megabox Kött & Fisk i Gelé innehåller 48 st portionsförpackningar med 85 g våtfoder som gör det enkelt att utfodra din katt. I megaboxen finns det våtfoder i gelé i fyra olika smaker:12 st lax12 st kyckling12 st räka12 st oxköttVåtfodret innehåller naturliga råvaror och är fritt från socker är färgämnen. Fodret är ett helfoder är ger din katt alla näringsämnen som den behöver. Våtfoder är perfekt att toppa torrfoder med för att göra det extra samkligt för din misse. Mjau kattmat tillverkas i Sverige.
 • Mjau Fina Fisken

  Mjau Fina Fisken
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Mjau Paté med Kalkon 635 g

  Mjau Paté med Kalkon 635 g
  EgenskaperMjau Paté med Kalkon är ett högkvalitativt foder gjort på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Patén innehåller 100% animaliska proteiner utan tillsatt spannmål eller socker.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEn paté med kalkon för katter.
 • Mjau Paté med Lax 635 g

  Mjau Paté med Lax 635 g
  EgenskaperMjau Paté med Lax är ett högkvalitativt foder gjort på fisk från norden. Patén är gjord på naturliga råvaror och innehåller inga onödiga tillsatser. Innehåller 100% animaliska proteiner.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEn paté med lax för katter.
 • CatIt Heart Silicone Ice Tray

  CatIt Heart Silicone Ice Tray
  Catits hjärtformade silikon-isbricka är ett perfekt pyssel för heta sommardagar! Gör så här:Fyll hjärtana med din katts favorit creme-godis eller något annat smaskigt, kanske lite tonfisk med spad, eller en blötmatsförpackning med mousse?Platta till litegrann med baksidan av en skedPlacera brickan i din frys och låt den stå i några timmarTa ut formen ur frysen och "poppa" ut kattgodisarna genom att trycka ut dem ur silikonformenServera dessa läckra kylda kattgodisar till din katt, låt dem kanske tina en liten stund om din katt inte vill ha dem helfrystaYummy, mjau! Unna enkelt din katt en förtjusande och välsmakande förfriskning en varm dag, med den mjuka silikon Catit Creamy isbricka. Fyll de sex hjärtana med din katts favorit Creamy-godis, och ut kommer läckra frysta bonbons! Brickan i silikon är självklart återanvändbar och går att använda flera gånger om. Den hjärtformade Creamy isbrickan är gjord av livsmedelsgodkänd, flexibel...
 • Mjau Cat Pouch 12 x 85 g - Mixpack Kött- och fiskmeny i sås (4 sorter)

  Mjau Cat Pouch 12 x 85 g - Mixpack Kött- och fiskmeny i sås (4 sorter)
  Mjau Cat Pouch är det perfekta valet för din katt. Varje smakvariant är kärleksfullt tillagad med naturliga ingredienser och innehåller endast animaliska proteiner. Maten är fri från spannmål och tillsatta sockerarter, så du kan vara säker på att din katt bara får det bästa. De praktiska påsarna har precis rätt storlek för en måltid och är redo att serveras direkt. Med Mjau Cat Pouch kan du erbjuda ditt husdjur en läcker och balanserad måltid varje dag som han kommer att njuta av. Mjau Cat Pouch 12 x 85 g i korthet: Delikat våtfoder för katter Spannmålsfritt: tolereras väl även av känsliga katter Inget tillsatt socker: artlämpligt och naturligt 100 % animaliskt protein: optimal proteinkälla för din katt Färdigt att serveras: praktiska portionspåsar för enkel hantering Mixpacket med kött i gelé innehåller följande sorter: 3 x 85 g med kyckling i gelé 3 x 85 g med nötkött i gelé 3 x 85 g med kalkon i gelé 3 x 85 g med lamm i gelé Mixpacket med kött och fisk i gelé innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i gelé 3 x 85 g med nötkött i gelé 3 x 85 g med lax i gelé 3 x 85 g med räkor i gelé Mixpacket med kött i sås innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i sås 3 x 85 g med nötkött i sås 3 x 85 g med kalkon i sås 3 x 85 g med nötfärs i sås Mixpacket med kött och fisk i sås innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i sås 3 x 85 g med nötkött i sås 3 x 85 g med havsöring i sås 3 x 85 g med lax i sås
 • Mjau Megabox portionspåsar, i gele

  Mjau Megabox portionspåsar, i gele
  48 portionspåsar med bitar i gele, fisk- och köttsmakMjau portionspåstar innehåller 100% animaliskt protein och har varken tillsatt socker eller spannmål. Mjau tillverkas i Vårgårda, beläget i den västra delen av Sverige och endast svenska råvaror av högsta kvalitet. Inga hormoner, antibiotika eller syntetiska tillsatser används vid tillagningen.Dosering:En påse på 85 gram motsvarar en portion och en normal dagsgiva för en vuxen katt på 4 kg är ca 2 ? 3 påsar per dag. OBS! Detta är endast en rekommendation och dagsmängden mat måste anpassas efter just din katts speciella behov.Din katt bör alltid ha tillgång till frisk vatten!I varje box finns:12 st lax12 st kyckling12 st räka12 st oxkött SammansättningLax i gele: Kött och animaliska biprodukter*, fisk och fiskprodukter* (varav lax 5%), mineralämnen, cikoriainulin* (0,1%)Kyckling i gele: Kött och animaliska biprodukter* (varav kyckling 5%), mineralämnen, cikoriainulin*...
 • Mjau Cat Pouch 12 x 85 g - Mixpack Köttmeny i gelé (4 sorter)

  Mjau Cat Pouch 12 x 85 g - Mixpack Köttmeny i gelé (4 sorter)
  Mjau Cat Pouch är det perfekta valet för din katt. Varje smakvariant är kärleksfullt tillagad med naturliga ingredienser och innehåller endast animaliska proteiner. Maten är fri från spannmål och tillsatta sockerarter, så du kan vara säker på att din katt bara får det bästa. De praktiska påsarna har precis rätt storlek för en måltid och är redo att serveras direkt. Med Mjau Cat Pouch kan du erbjuda ditt husdjur en läcker och balanserad måltid varje dag som han kommer att njuta av. Mjau Cat Pouch 12 x 85 g i korthet: Delikat våtfoder för katter Spannmålsfritt: tolereras väl även av känsliga katter Inget tillsatt socker: artlämpligt och naturligt 100 % animaliskt protein: optimal proteinkälla för din katt Färdigt att serveras: praktiska portionspåsar för enkel hantering Mixpacket med kött i gelé innehåller följande sorter: 3 x 85 g med kyckling i gelé 3 x 85 g med nötkött i gelé 3 x 85 g med kalkon i gelé 3 x 85 g med lamm i gelé Mixpacket med kött och fisk i gelé innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i gelé 3 x 85 g med nötkött i gelé 3 x 85 g med lax i gelé 3 x 85 g med räkor i gelé Mixpacket med kött i sås innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i sås 3 x 85 g med nötkött i sås 3 x 85 g med kalkon i sås 3 x 85 g med nötfärs i sås Mixpacket med kött och fisk i sås innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i sås 3 x 85 g med nötkött i sås 3 x 85 g med havsöring i sås 3 x 85 g med lax i sås
 • Mjau Megabox portionspåsar, i sås

  Mjau Megabox portionspåsar, i sås
  48 portionspåsar med bitar i sås, fisk- och köttsmakMjau portionspåstar innehåller 100% animaliskt protein och har varken tillsatt socker eller spannmål. Mjau tillverkas i Vårgårda, beläget i den västra delen av Sverige och endast svenska råvaror av högsta kvalitet. Inga hormoner, antibiotika eller syntetiska tillsatser används vid tillagningen.Dosering:En påse på 85 gram motsvarar en portion och en normal dagsgiva för en vuxen katt på 4 kg är ca 2 ? 3 påsar per dag. OBS! Detta är endast en rekommendation och dagsmängden mat måste anpassas efter just din katts speciella behov.Din katt bör alltid ha tillgång till frisk vatten!I varje box finns:12 st havsöring12 st lax12 st kyckling12 st oxkött SammansättningHavsöring i sås: Kött och animaliska biprodukter*, fisk och fiskprodukter* (varav öring 5%), mineralämnen, cikoriainulin (0,1%). *Naturliga råvarorLax i sås: Kött och animaliska biprodukter*, fisk och...
 • Mjau Cat Pouch 12 x 85 g - Mixpack Köttmeny i sås (4 sorter)

  Mjau Cat Pouch 12 x 85 g - Mixpack Köttmeny i sås (4 sorter)
  Mjau Cat Pouch är det perfekta valet för din katt. Varje smakvariant är kärleksfullt tillagad med naturliga ingredienser och innehåller endast animaliska proteiner. Maten är fri från spannmål och tillsatta sockerarter, så du kan vara säker på att din katt bara får det bästa. De praktiska påsarna har precis rätt storlek för en måltid och är redo att serveras direkt. Med Mjau Cat Pouch kan du erbjuda ditt husdjur en läcker och balanserad måltid varje dag som han kommer att njuta av. Mjau Cat Pouch 12 x 85 g i korthet: Delikat våtfoder för katter Spannmålsfritt: tolereras väl även av känsliga katter Inget tillsatt socker: artlämpligt och naturligt 100 % animaliskt protein: optimal proteinkälla för din katt Färdigt att serveras: praktiska portionspåsar för enkel hantering Mixpacket med kött i gelé innehåller följande sorter: 3 x 85 g med kyckling i gelé 3 x 85 g med nötkött i gelé 3 x 85 g med kalkon i gelé 3 x 85 g med lamm i gelé Mixpacket med kött och fisk i gelé innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i gelé 3 x 85 g med nötkött i gelé 3 x 85 g med lax i gelé 3 x 85 g med räkor i gelé Mixpacket med kött i sås innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i sås 3 x 85 g med nötkött i sås 3 x 85 g med kalkon i sås 3 x 85 g med nötfärs i sås Mixpacket med kött och fisk i sås innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i sås 3 x 85 g med nötkött i sås 3 x 85 g med havsöring i sås 3 x 85 g med lax i sås
 • Mjau kattgodis fisk

  Mjau kattgodis fisk
  Mjau Fina Fisken är kattgodis i form av små fiskar med smak av lax. Fiskelycka till din kissemiss serverad i en praktisk godispåse som är enkel att återförsluta så att godiset håller sig mjukt och mumsigt länge.Mjau Fina Fisken innehåller endast naturliga råvaror och är berikade med taurin och vitaminerna A, E och D. Ett kattgodis fritt från både spannmål och tillsatt socker.Bitarna varken kladdar eller smular och är perfekta för att både belöna och aktivera din katt! Storlek: 35 gramIngredienser: Kött och animaliska biprodukter* 65% (varav 30% kött), lax* 30%, mineralämnen. *Naturliga råvaror.
 • Mjau kattgodis mix

  Mjau kattgodis mix
  Mjau Gottebitar med blandade smaker av kyckling, lamm och nöt gör det extra spännande att få godis. Gottebitar till din kissemiss serverad i en praktisk godispåse som är enkel att återförsluta så att godiset håller sig mjukt och mumsigt länge.Mjau Mix innehåller endast naturliga råvaror och är berikade med taurin och vitaminerna A, E och D. Ett kattgodis fritt från både spannmål och tillsatt socker.Bitarna varken kladdar eller smular och är perfekta för att både belöna och aktivera din katt! Storlek: 30 gramIngredienser: Kött och animaliska biprodukter* 90% (varav kött 64%. I gula bitar: 28% kyckling, bruna bitar: 28% lamm, röda bitar: 28% nöt), jäst*, mineralämnen. *Naturliga råvaror.
 • Ekonomipack: Mjau Megabox 96 x 85 g - Mix i gelé (Nötkött, kyckling, räkor, lax)

  Ekonomipack: Mjau Megabox 96 x 85 g - Mix i gelé (Nötkött, kyckling, räkor, lax)
  Mjau Multibox innehåller en delikat blandning av våtfoder för katter i flera välsmakande sorter. Eftersom varje måltid finns i praktiska påsar och är klar att serveras är det ett enkelt och bekvämt sätt att ge katten mat. De smaskiga bitarna i sås eller gelé är proteinrika och tillverkas av naturliga ingredienser utan tillsatt socker eller färgämnen. Våtfodret i Mjau Megabox fungerar som en källa till taurin, som är viktigt för en normal syn och hjärtfunktion hos katten. Dessutom innehåller det prebiotiskt inulin som främjar en normal matsmältningsfunktion. Sammanställningen i det här våtfodret är komplett och balanserad, vilket gör att det fungerar perfekt som helfoder. Mjau Megabox 96 x 85 g i överblick: Blandpack med delikat våtfoder för katter Olika sorter: i sås eller gelé Tillverkat med naturliga ingredienser: ren och oförfalskad smak Rikt på protein: bidrar till att bibehålla en slank muskulatur Utan socker eller färgämnen: för en artanpassad kost Källa till taurin: viktigt för normal syn och hjärtfunktion hos katter Innehåller prebiotiskt inulin: bidrar till en normal matsmältning
 • Mjau Cat Pouch 12 x 85 g - Mixpack Fisk- & köttmeny i gelé (4 sorter)

  Mjau Cat Pouch 12 x 85 g - Mixpack Fisk- & köttmeny i gelé (4 sorter)
  Mjau Cat Pouch är det perfekta valet för din katt. Varje smakvariant är kärleksfullt tillagad med naturliga ingredienser och innehåller endast animaliska proteiner. Maten är fri från spannmål och tillsatta sockerarter, så du kan vara säker på att din katt bara får det bästa. De praktiska påsarna har precis rätt storlek för en måltid och är redo att serveras direkt. Med Mjau Cat Pouch kan du erbjuda ditt husdjur en läcker och balanserad måltid varje dag som han kommer att njuta av. Mjau Cat Pouch 12 x 85 g i korthet: Delikat våtfoder för katter Spannmålsfritt: tolereras väl även av känsliga katter Inget tillsatt socker: artlämpligt och naturligt 100 % animaliskt protein: optimal proteinkälla för din katt Färdigt att serveras: praktiska portionspåsar för enkel hantering Mixpacket med kött i gelé innehåller följande sorter: 3 x 85 g med kyckling i gelé 3 x 85 g med nötkött i gelé 3 x 85 g med kalkon i gelé 3 x 85 g med lamm i gelé Mixpacket med kött och fisk i gelé innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i gelé 3 x 85 g med nötkött i gelé 3 x 85 g med lax i gelé 3 x 85 g med räkor i gelé Mixpacket med kött i sås innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i sås 3 x 85 g med nötkött i sås 3 x 85 g med kalkon i sås 3 x 85 g med nötfärs i sås Mixpacket med kött och fisk i sås innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i sås 3 x 85 g med nötkött i sås 3 x 85 g med havsöring i sås 3 x 85 g med lax i sås
 • Mjau Megabox 48 x 85 g - Mix i sås (nötkött, kyckling, fjällöring, lax)

  Mjau Megabox 48 x 85 g - Mix i sås (nötkött, kyckling, fjällöring, lax)
  Mjau Megabox innehåller en delikat blandning av våtfoder för katter i flera välsmakande sorter. Eftersom varje måltid finns i praktiska påsar och är klar att serveras är det ett enkelt och bekvämt sätt att ge katten mat. De smaskiga bitarna i sås eller gelé är proteinrika och tillverkas av naturliga ingredienser utan tillsatt socker eller färgämnen. Våtfodret i Mjau Megabox fungerar som en källa till taurin, som är viktigt för en normal syn och hjärtfunktion hos katten. Dessutom innehåller det prebiotiskt inulin som främjar en normal matsmältningsfunktion. Sammanställningen i det här våtfodret är komplett och balanserad, vilket gör att det fungerar perfekt som helfoder. Mjau Megabox 48 x 85 g i överblick: Blandpack med delikat våtfoder för katter Olika sorter: i sås eller gelé Tillverkat med naturliga ingredienser: ren och oförfalskad smak Rikt på protein: bidrar till att bibehålla en slank muskulatur Utan socker eller färgämnen: för en artanpassad kost Källa till taurin: viktigt för normal syn och hjärtfunktion hos katter Innehåller prebiotiskt inulin: bidrar till en normal matsmältning
 • Mjau Megabox 48 x 85 g - Mix i gelé (Nötkött, kyckling, räkor, lax)

  Mjau Megabox 48 x 85 g - Mix i gelé (Nötkött, kyckling, räkor, lax)
  Mjau Megabox innehåller en delikat blandning av våtfoder för katter i flera välsmakande sorter. Eftersom varje måltid finns i praktiska påsar och är klar att serveras är det ett enkelt och bekvämt sätt att ge katten mat. De smaskiga bitarna i sås eller gelé är proteinrika och tillverkas av naturliga ingredienser utan tillsatt socker eller färgämnen. Våtfodret i Mjau Megabox fungerar som en källa till taurin, som är viktigt för en normal syn och hjärtfunktion hos katten. Dessutom innehåller det prebiotiskt inulin som främjar en normal matsmältningsfunktion. Sammanställningen i det här våtfodret är komplett och balanserad, vilket gör att det fungerar perfekt som helfoder. Mjau Megabox 48 x 85 g i överblick: Blandpack med delikat våtfoder för katter Olika sorter: i sås eller gelé Tillverkat med naturliga ingredienser: ren och oförfalskad smak Rikt på protein: bidrar till att bibehålla en slank muskulatur Utan socker eller färgämnen: för en artanpassad kost Källa till taurin: viktigt för normal syn och hjärtfunktion hos katter Innehåller prebiotiskt inulin: bidrar till en normal matsmältning
 • Mjau Cat Pouch 12 x 85 g - Kyckling i gelé

  Mjau Cat Pouch 12 x 85 g - Kyckling i gelé
  Mjau Cat Pouch är det perfekta valet för din katt. Varje smakvariant är kärleksfullt tillagad med naturliga ingredienser och innehåller endast animaliska proteiner. Maten är fri från spannmål och tillsatta sockerarter, så du kan vara säker på att din katt bara får det bästa. De praktiska påsarna har precis rätt storlek för en måltid och är redo att serveras direkt. Med Mjau Cat Pouch kan du erbjuda ditt husdjur en läcker och balanserad måltid varje dag som han kommer att njuta av. Mjau Cat Pouch 12 x 85 g i korthet: Delikat våtfoder för katter Spannmålsfritt: tolereras väl även av känsliga katter Inget tillsatt socker: artlämpligt och naturligt 100 % animaliskt protein: optimal proteinkälla för din katt Färdigt att serveras: praktiska portionspåsar för enkel hantering Mixpacket med kött i gelé innehåller följande sorter: 3 x 85 g med kyckling i gelé 3 x 85 g med nötkött i gelé 3 x 85 g med kalkon i gelé 3 x 85 g med lamm i gelé Mixpacket med kött och fisk i gelé innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i gelé 3 x 85 g med nötkött i gelé 3 x 85 g med lax i gelé 3 x 85 g med räkor i gelé Mixpacket med kött i sås innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i sås 3 x 85 g med nötkött i sås 3 x 85 g med kalkon i sås 3 x 85 g med nötfärs i sås Mixpacket med kött och fisk i sås innehåller följande varianter: 3 x 85 g med kyckling i sås 3 x 85 g med nötkött i sås 3 x 85 g med havsöring i sås 3 x 85 g med lax i sås
 • Mjau Megabox Kött & Fisk i Sås 48x85 g

  Mjau Megabox Kött & Fisk i Sås 48x85 g
  Mjau Megabox Kött & Fisk i Sås 48x85 gDetta härliga storpack passar utmärkt för katter som gillar variation i sin kost! En förpackning innehåller 48 praktiska portionspåsar, uppdelade i fyra olika smaker med både kött och fisk.Portionspåsarna säkerställer att varje måltid smakar lika fräscht och gott!Mjau Megabox Kött & Fisk i Sås innehåller fyra olika recept med bitar i sås:12 x Havsöring12 x Lax12 x Kyckling12 x OxköttAlla recepten är noggrant tillagade och innehåller alla näringsämnen din katt behöver på en daglig basis! Fodret kan således ges som ett helfoder, men det går självklart också att ge som komplement till kattens övriga kost.Fodret är tillagat helt utan socker och färgämnen!
 • Gottebitar Mix Kattgodis - 50 g

  Gottebitar Mix Kattgodis - 50 g
  Mjau Gottebitar Mix är ett perfekt belöningsgodis med en oemotståndlig och blandad smak av kyckling, lamm och nöt. Godisbitarna är förpackade i en praktisk återslutningsbar påse. Detta kattgodis är naturligt rik på taurin och vitaminer och är tillverkad på endast naturliga råvaror utan tillsatt socker och spannmål. Ett perfekt godis som inte kladdar eller smular.  Belöningsgodis för katt med smak av kyckling, lamm och nöt.  Tillverkad på naturliga råvaror och naturligt rikt på taurin och vitaminer.  Praktisk och återslutningsbar förpackning.  Kött och animaliska biprodukter 90% Kyckling (gula bitarna) 28% Lamm (bruna bitarna) 28% Nöt (röda bitarna) 28% Mineralämnen    Jäst     Näringsinnehåll Per 100 g Protein  41 g Fett  19 g Växttråd 1 g Råaska 6 g Vatten  27 g Vitamin A 500 IU Vitamin D3 50 IU
 • Fina Fisken Kattgodis - 35 g

  Fina Fisken Kattgodis - 35 g
  Mjau Treats Fina Fisken är ett perfekt belöningsgodis med en oemotståndlig smak av lax. Godisbitarna är formade som små fiskar och är förpackade i en praktisk återslutningsbar påse. Detta kattgodis är naturligt rik på taurin och vitaminer och är tillverkad på endast naturliga råvaror utan tillsatt socker. Ett perfekt godis som inte kladdar eller smular.  Belöningsgodis för katt med hög smak av lax.  Tillverkad på naturliga råvaror och naturligt rikt på taurin och vitaminer.  Praktisk och återslutningsbar förpackning.  Kött och animaliska biprodukter 65% Lax 30% Mineralämnen    Näringsinnehåll Per 100 g Protein  40 g Fett  23 g Växttråd 1 g Råaska 8 g Vatten  27 g Vitamin A 500 IU Vitamin D3 50 IU
 • Mjau Kastrerad Utekatt (2,8 kg)

  Mjau Kastrerad Utekatt (2,8 kg)
  Mjau Kastrerad Utekatt är lagad på färsk svensk kyckling med högvärdiga proteiner. De har även adderat hälsosamma mineraler och vitaminer för att katten ska få ett komplett foder och hela sitt näringsbehov uppfyllt.En kastrerad katt får ofta en minskad ämnesomsättning och en högre aptit vilket ökar risken för övervikt. Därför har vi anpassat energinivån så den passar en utekatt, samt en mineralbalans som minskar risken för bildandet av urinstenar.Fodret tillagas i Vårgårda, mitt i det västgötska jordlandskapet.
 • Mjau Kastrerad Utekatt (1,4 kg)

  Mjau Kastrerad Utekatt (1,4 kg)
  Mjau Kastrerad Utekatt är lagad på färsk svensk kyckling med högvärdiga proteiner. De har även adderat hälsosamma mineraler och vitaminer för att katten ska få ett komplett foder och hela sitt näringsbehov uppfyllt.En kastrerad katt får ofta en minskad ämnesomsättning och en högre aptit vilket ökar risken för övervikt. Därför har vi anpassat energinivån så den passar en utekatt, samt en mineralbalans som minskar risken för bildandet av urinstenar.Fodret tillagas i Vårgårda, mitt i det västgötska jordlandskapet.
 • Mjau Kastrerad Innekatt 1,4 kg

  Mjau Kastrerad Innekatt 1,4 kg
  Mjau Kastrerad Innekatt är lagad på färsk svensk kyckling med högvärdiga proteiner. De har även adderat hälsosamma mineraler och vitaminer för att din katt ska få ett komplett foder och hela sitt näringsbehov uppfyllt.En kastrerad katt får ofta en minskad ämnesomsättning och ökad aptit, vilket ökar risken för övervikt. I Mjau kastrerad innekatt är energinivån anpassad för att passa en lite mer stillsam innekatt och med ett balanserat mineralinnehåll minskar vi även risken för bildandet av urinstenar.Fodret tillagas i Vårgårda, mitt i det västgötska jordlandskapet.
 • Mjau Kattfoder Bitar i sås med kött mix

  Mjau Kattfoder Bitar i sås med kött mix
 • Kattgodis Fina Fisken

  Kattgodis Fina Fisken
 • Mjau Räka (3,5 kg)

  Mjau Räka (3,5 kg)
  Mjau Räka är ett helfoder tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Fodret är gjort på färsk fisk som är fiskad i Norge, Nordsjön, Skagerak eller Kattegatt*. Fodret innehåller hälsosamma fettsyror, mineraler och vitaminer så att katten ska få sitt hela näringsbehov uppfyllt. Det finns inget tillsatt socker eller andra smaktillsatser.Mjau Räka tillagas i Vårgårda, mitt i det västgötska jordlandskapet.*Lantmännen följer WWF fiskeguide som arbetar för ett mer hållbart fiske och vattenbruk.
 • Mjau Multipack Kött- och Fisksmaker i Gelé 12x85 g

  Mjau Multipack Kött- och Fisksmaker i Gelé 12x85 g
  EgenskaperMjau Multipack Kött- och Fisksmaker i Gelé är goda bitar i gelé tillagad av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Fodret innehåller 100% animaliska proteiner utan tillsatt spannmål eller socker. Multipacket innehåller portionspåsar med smakerna oxkött, kyckling, räkor och lax. Ett paket innehåller 12 st portionspåsar med 3 st påsar av varje smak.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningPortionspåsar med smak av oxkött, kyckling, räkor och lax för vuxna katter.
 • Mjau Köttsmak (3,5 kg)

  Mjau Köttsmak (3,5 kg)
  EgenskaperMjau Köttsmak är en gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Hela kattens näringsbehov blir uppfyllt med detta torrfoder tack vare att fodret innehåller hälsosamma fettsyror, vitaminer och mineraler. Inget tillsatt socker eller smaktillsatser.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder med köttsmak för vuxna katter.
 • Mjau Kyckling (7,5 kg)

  Mjau Kyckling (7,5 kg)
  EgenskaperMjau Kyckling är en gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Hela kattens näringsbehov blir uppfyllt med detta torrfoder tack vare att fodret innehåller hälsosamma fettsyror, vitaminer och mineraler. Inget tillsatt socker eller smaktillsatser.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder med kycklingsmak för vuxna katter.
 • Mjau Kyckling (3,5 kg)

  Mjau Kyckling (3,5 kg)
  EgenskaperMjau Kyckling är en gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Hela kattens näringsbehov blir uppfyllt med detta torrfoder tack vare att fodret innehåller hälsosamma fettsyror, vitaminer och mineraler. Inget tillsatt socker eller smaktillsatser.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder med kycklingsmak för vuxna katter.
 • Mjau Kyckling (1,75 kg)

  Mjau Kyckling (1,75 kg)
  EgenskaperMjau Kyckling är en gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Hela kattens näringsbehov blir uppfyllt med detta torrfoder tack vare att fodret innehåller hälsosamma fettsyror, vitaminer och mineraler. Inget tillsatt socker eller smaktillsatser.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder med kycklingsmak för vuxna katter.
 • Mjau Paté med Oxkött 635 g

  Mjau Paté med Oxkött 635 g
  EgenskaperMjau Paté med Oxkött är ett högkvalitativt foder gjort på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Patén innehåller 100% animaliska proteiner utan tillsatt spannmål eller socker.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEn paté med oxkött för vuxna katter.
 • Mjau Paté med Strömming 635 g

  Mjau Paté med Strömming 635 g
  EgenskaperMjau Paté med Strömming är ett högkvalitativt foder gjort på fisk från norden. Fodret är av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Patén innehåller 100% animaliska proteiner utan tillsatt spannmål eller socker.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningEn paté med strömming för vuxna katter.