Andra varumärken

Modern Living kattprodukter

 • Modern Living Chelsea klösträd - mörkgrå

  Modern Living Chelsea klösträd - mörkgrå
  Modern Living djurtillbehör är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Underbart mjukt, rymligt och stabilt: Modern Living klösträd Chelsea är en riktigt lyxig möbel för kräsna kissar som vill ha det extra mysigt. Klösträdet erbjuder inte bara många möjligheter att sova och slappna av, utan har också en wellness-fördel: det är utrustat med en integrerad borstbåge där din katt kan hämta en extra portion klappar närhelst den vill. Modern Living Chelsea klösträd kräver lite utrymme men är ändå omfattande utrustad. Det finns ett mysigt litet hus att dra sig tillbaka till och sova i, och även en en extra mjuk bädd längst upp i trädet, från vilken din katt kan hålla ett öga på sin omgivning. De olika nivåerna är förbundna med långa, robusta sisalstammar för kattens klovård. Klösstolparna, liksom den särskilt tjocka klädseln, är kuddöverdragen är avtagbara och kan enkelt tvättas i maskin. Modern Living Chelsea klösträd i överblick: Högt klös- och klätterträd med massageborste och mysiga platser att slappa på Gott om utrymme på liten plats: perfekt för krävande katter, även lämpligt för flera katter Snygga färgkontraster: ljust trä, mörkgrå klösstolpar och klädsel, en modern design Wellness-borstbåge: för extra klappar och lugnande massage när inte matte eller husse har tid Robust, rymligt lek- och sovhus: en tillflyktsort i trä med 2 ingångar och en bekväm taksäng Långa, slitstarka klösstolpar: lindad med mörkgrå sisal, perfekt att klösa och slipa klorna på och för att sträcka ut och tänja mot under klovården Mjuk bädd: med en tjock kant, mysig utsiktspunkt på hög höjd Särskilt bekväma: tjockt vadderade kuddar Stabila plywoodpaneler: obehandlat, naturligt material, mycket lätt att sköta Skydd under bottenplattan plastfötter förhindra repor på golvet Avtagbara, halkfria kuddar: kan fästas med kardborrband, maskintvätt upp till 30 °C Enkel montering: skruvar och verktyg ingår Färg: mörkgrå Totala mått: max. H 185 x L 82 x B 72 cm (alla mått finns i bilagan) Notera: endast för inomhusbruk.
 • Modern Living Havana klösträd - ljusgrå

  Modern Living Havana klösträd - ljusgrå
  Modern Living djurtillbehör är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Leka, klösa, mysa och betrakta omgivningen: Modern Living Havana klösträd är en multifunktionell möbel för katter. Den är inte bara högkvalitativ och robust tillverkad utan passar också perfekt till moderna inredningsstilar tack vare den elegant designade textilklädseln. Katterna är särskilt lämpliga för äldre och stora katter. Höjdskillnaderna mellan plattformarna är liten och alla etager är lätt tillgängliga. Liggplatserna är generöst utformade och även stora kattraser har tillräckligt med utrymme för att ligga riktigt bekvämt. Katten kan gömma sig och sova i det mysiga lilla huset med tassformade fönsteröppningar, medan den stora och mjukt vadderade, bekväma sängen på toppen är perfekt för att observera omgivningen. Trädet står stabilt tack vare den tunga bottenplattan. Modern Living Havana klösträd i överblick: Stabilt klösträd med naturliga träplattformar och bekväm textilklädsel Passar bra för stora kattraser och även för äldre katter Modernt möbeltyg: quiltad klädsel och väggar i ljusgrått melangefärgat tyg, avtagbart med kardborreband, passar även bra till trendiga möbler Särskilt stor säng: med en kant kant runtom att luta sig mot, bekvämt visningsområde för att titta på och snoozing Enkelt att klättra upp: till det översta etaget, lätt tillgängliga plattformar tack vare små höjdskillnader Mysigt litet hus: med vadderade liggplatser inuti kojan och på taket, formstabila tygväggar, avtagbara med kardborreband, fönsteröppningar i form av tassar, perfekt att dra sig tillbaka i, gömma sig och leka Stor, tung bottenplatta: säkerställer att klösstolpen är mycket stabil Långa, robusta sisalstolpar: perfekt för den dagliga klovården och att stretcha och tänja sig på Stabila plywoodpaneler: av obehandlat äkta trä, mycket lättskött Halkfri klädsel: fixeras med kardborreband, vadderade och kviltade, handtvätt upp till 30 °C Plastfötter: skyddar golvet mot repor Lätt att montera: skruvar och verktyg ingår Färg: ljusgrå Totala mått: max. H 155 x L 88 x B 62 cm (alla mått finns i bilagan) Notera: endast för inomhusbruk.
 • Modern Living La Tour klösträd - Natur / brun

  Modern Living La Tour klösträd - Natur / brun
  Modern Living tillbehör för djur är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Om flera katter lever i hushållet räcker det inte med ett litet klösträd. Det behövs många plattformar och klösytor för att katterna inte ska börja bråka. Klösträdet La Tour är utrustad med många etager och klösstammar och är idealiskt för hushåll med flera katter. Trädet är också särskilt stabilt och robust på grund av en massiv basplatta, så trädet står stadigt även när flera katter eller stora och tunga kissar klättrar vilt. Trädet erbjuder din katt många möjligheter att leka, klättra och gömma sig - och klösa förstås. Överst finns en mysig säng, längst ned ett rymligt hus med en roligt designad entré i form av en tass. Klösträdet är utrustat med många sisalstammar där dina fyrbenta vänner kan klösa så mycket de bara orkar. Modern Living La Tour klösträd i överblick: Stabilt klösträd för katter Idealiskt för hushåll med flera katter samt stora och tunga kattraser Massiv bottenplatta: särskilt robust och stadig Naturlig stil: av obehandlat trä Många möjligheter att leka: flera plattformar på olika etager, perfekta att ligga och kika på, hoppa och klättra över Rymligt hus: mysig plats att dra sig på, med en rolig ingång formad som en tass Stor myssäng: på översta plattformen, mjukt vadderad och bekväm Bekväm: alla liggplatser har vadderade dynor med en ovansida av snyggt möbeltyg Slitstarka sisalstammar: att klättra och klösa på Kuddar med kardborrband: enkla att ta av (handtvätt) Plastfötter skonar golvet Med 2 plyschbollar att leka med Färg: natur / brun Totala mått: H 170 x L 70 x B 50 cm Maximalt platsbehov: H 170 x L 86 x B 58 cm Bottenplatta: L 70 x B 50 cm Hus: totala: ca. L 45 x B 31,5 x H 31,5 cm 2 ingångar: Ø 20 cm Plattformar: 1 plattform: L 50 x B 40 cm 5 plattformar: L 50 x B 35 cm Mysig säng med kant: totala mått: L 55 x B 40 x H 6 cm liggyta: L 45 x B 35 cm 2 leksaker: plyschbollar med bjällra på ett gummiband 9 sisalstammar: Ø 9 cm 1 x L 60 cm 6 x L 31,4 cm 2 x L 26,8 cm Notera: endast för inomhusbruk.
 • Modern Living Bora Bora katthus - L 70 x B 35 x H 60 cm

  Modern Living Bora Bora katthus - L 70 x B 35 x H 60 cm
  Modern Living tillbehör för djur är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Långtråkigt blir det nog aldrig med Bora Bora katthus - en multifunktionell blandning av klösmöbel, sovplats och lekställe. Det består av ett tidlöst designat hus av robust trä, flera klösytor, en boll att leka med och en koja att dra sig tillbaka i när ögonen faller ihop efter en intensiv dag. Katter har direkt flera klösytor att vårda sina klor på. På den övre liggplatsen finns två sisalmattor och dessutom finns en klöspelare att klösa på, också den är täckt av sisal. En liten sisalboll lockar katten att leka - även den främjar klovården. Huset på bottenvåningen är perfekt att dra sig tillbaka i för lite lugn och ro och den stora utkiksplatsen är utmärkt för katten att betrakta omgivningen. Modern Living Bora Bora katthus i överblick: Klätter-, lek- och klöshus för katter Stabilt och stadigt: tillverkat av obehandlat gran Avtagbar hängmatta: kan tvättas i 30 °C maskin Stor utkiksplattform: en liggplats längst upp, idealiskt för att observera omgivningen Två sisal-klösmattor: på de övre liggplatserna, fixerade med kardborrband Sisal-klösstam: ytterligare en möjlighet att vässa klorna Rymligt hus: på marknivå, en mysig reträtt att leka och gömma sig i Liten sisalboll Enkel att montera ihop Montage Tidlös-diskret design: passar till de flesta inredningsstilar Färg: natur / grå Material: trä: mandaringran hängmatta: 100 % polyester klösmattor: natur-sisal Mått: totala: L 70 x B 35 x H 60 cm hus: totala: L 35 x B 35 x H 25 cm ingång: B 29 x H 19 cm hängmatta: L 32 x B 29 cm 2 plattformar med sisal-klösmattor: L 32 x B 25 cm / L 35 x B 32 cm leksak: boll Ø 6 cm, sisallindade 1 sisalstam: Ø 8,6 x L 29 cm Notera: endast för inomhusbruk.​​​​​​​
 • Modern Living Iona klösträd - Brun

  Modern Living Iona klösträd - Brun
  Modern Living djurtillbehör är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Inget utrymme för skrymmande kattmöbler? Det är inget problem längre: Modern Living Iona klösträd är smalt utformat och ryms även i små rum. Trädet kan också placeras platssparande i hörn. Konstruktionens tyngdpunkt ligger nära marken, vilket säkerställer att trädet står stabilt. Klösträdet erbjuder din katt ett mysigt trähus att gömma sig och sova i. Det är mjukt vadderat inuti och på taket. Fler liggplatser hittar katten på den andra plattformen och på toppen av klösträdet. Här finns en bekväm säng att koppla av och observera territoriet i. Etagerna är anslutna till varandra med robusta klösstolpar täckta av naturlig sisal, vilket är perfekt för klovård. En stor pluspunkt är den formstabila lektunneln ovanför katthuset. Där kan katten springa igenom eller ligga i om den vill. Modern Living Iona är modernt designad med textilöverdrag av hög kvalitet och passar till många inredningsstilar. Modern Living Iona klösträd i överblick Platsbesparande lek- och klösträd för katter Tar liten plats: kan placeras i hörn och ryms också i små rum Kuddöverdrag av hög kvalitet: quiltad textilklädsel i brun melange, avtagbar med kardborrfästen, passar till de flesta möbler Mysigt trähus: med en rund entré och små utsiktsöppningar, vadderade liggplatser i huset och på taket, att göm sig i och sova Stor lekrulle: formstabil, täckt av textil på insidan och utsidan, att springa igenom, ligga i och leka Mysig bädd med kant: att luta sig mot, perfekt att ligga och betrakta omgivningen eller sova i Tyngdpunkten nära marken: ökar stabiliteten Stabila plywoodpaneler: av obehandlat äkta trä, mycket lättskött Halksäker och lättvårdad klädsel: kan fixeras med kardborrband, vadderad och quiltad, handtvätt upp till 30 °C Naturliga klösytor med sisal: att klösa på och klättra i Plastfötter: skyddar golvet Enkel montering: skruvar och verktyg ingår Färg: brun Totala mått: max. H 116 x L 51 x B 49 cm (alla mått finns i bilagan) Notera: endast för inomhusbruk.
 • Petit kattgrotta - Ø 42 x H 48 cm

  Petit kattgrotta - Ø 42 x H 48 cm
  En lite mer mångsidig möbel till din katt (och dig): kattgrottan Petit är en smart 2-in-1 kombination av mysig kattgrotta och en bekväm pall. Pallen är överdragen av möbeltyg och ser ut som en helt vanlig möbel - den enda detaljen som skiljer sig är att det kan finnas någon som gömmer sig i den! Grottan har en mysig plyschkudde inuti och är en idealisk plats för katten att dra sig tillbaka på och gömma sig, dåsa, sova och ligga och kika ut ur. Katten kan också använda taket som ytterligare liggplats, såvida inte någon redan sitter där förstås. Pallen är stabil och håller inte bara för den tyngsta av katter utan även för matte och husse och matte. Petit kattgrotta i överblick: 2-in-1 kombination av kattgrotta och pall Trendig design: överdraget består av trendigt möbeltyg i ljusgrått med vita strukturtrådar En mysig grotta: perfekt för katten att dra sig tillbaka i och sova Uttagbar plyschkudde: extra mysigt Vadderad sittyta: taket på grottan kan användas som sittplats för tvåbenta eller ytterligare liggplats för katten Ställ av furu: stabilt, stadigt och kan belastas med 80 kg Gummiskydd under benen Färg: grotta: ljusgrå kudde: svart Material: ställ: furu överdrag / kudde: 100 % polyester (möbeltyg) Totala mått: Ø 42 x H 48 cm Grotta: totala: Ø 42 x H 31 cm ingång: B 20 x H 17 cm Ingångshöjd: ca 24 cm Max. belastning: 80 kg Notera: endast för inomhusbruk.
 • Modern Living Aruba klösträd - ljusgrå

  Modern Living Aruba klösträd - ljusgrå
  Modern Living djurtillbehör är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Perfekt för klättrare: det höga klösträdet Aruba från Modern Modern består av fem etager och erbjuder massor av lekalternativ och många liggplatser där katten kan ligga bekvämt. Trädet är modernt och högkvalitativt designat med lättskötta plywoodetager och stilrena textilöverdrag. Det är ett snyggt tillbehör som passar till alla inredningar. Det stabila klös- och klätterträdet är perfekt för stora katter samt även hela kattfamiljer för det är stort och generöst utformat med många bäddar. Det finns en mysig liggplats för varje kisse: längst ner hittar katten en rymlig grotta att gömma sig och sova i. En bekväm, hängande korg och en gosig säng finns lite längre upp i trädet. Sängen längst upp är perfekt för att observera rummet. Det flankeras av två fina gallertorn med skallrande, hängande bollar inuti att leka med. De extra tjocka och särskilt långa klösstolparna på Modern Living Arubas är till för att katten ska klösa och sköta sin klovård i stor utsträckning. Liggplatserna är mjukt vadderade och bekväma. Modern Living Aruba klösträd i överblick: Högt och mycket stabilt klös- och klätterträd för katter Passar även stora kattraser och kattfamiljer 5 nivåer: olika liggplatser, etager av äkta trä Stabil plywood: obehandlat material, mycket lättskött Modern klädsel: alla överdrag består av diskret grått melangetyg, passar alla inredningsstilar Rymlig trägrotta: med bekväma kuddar, att gömma sig i och sova Mysig hängande korg: med en fast men mjukt vadderad bädd, korgen är gjord av syntetfilt och fixeras med kardborrfästen, kan tas bort Extra tjocka och långa klösstolpar: täckta av slitstark, naturlig sisal, för klovården och att tänja sig mot Stor bädd i hög position: perfekt för att observera omgivningen, med en kant runtom att luta sig mot och mysa Ytterligare två plattformar: en av dem är svängbar, båda med vadderade och kviltade kuddar Gallertorn med plyschbollar: dinglar från ett gummiband, rasslar vid beröring, inbjudande att försöka fånga Plastfötter: förhindrar repor på golvet Avtagbara, halksäkra kuddar: fixeras med kardborrband, maskintvätt upp till 30 °C Lätt att montera: skruvar och verktyg ingår Färg: grå Notera: endast för inomhusbruk.
 • Jardine klösträd - Grått

  Jardine klösträd - Grått
  Ett kontrastrikt inslag för varje bostad där det finns katter: klösträdet Jardine är ett snyggt blickfång där katten har massor att göra och flera mysiga platser att vila och koppla av på. Klösträdet har en tung bottenplatta som ger hög stabilitet. Högst upp finns en utsiktsplattform med säng. En uttagbar kudde och en hög kant ger en mysig plats där katten kan ha koll på reviret. Dessutom finns en hängmatta för avkoppling och ett litet räcke på den övre plattformen. Långa sisalstammar i mörk färg är en dekorativ kontrast till det ljusa träet och inbjuder till intensiv klovässning. Klösträd Jardine i korthet: Stort klösträd för katter Perfekt för hushåll med flera katter Även för äldre och små katter: många plattformar med små höjdskillnader Kontrasterande färger: mörk sisal och ljust trä Utsiktsplattform: med säng och uttagbar kudde (kan tvättas i maskin i 30 °C), säng med hög kant att luta sig mot Mysig hängmatta: perfekt för att koppla av, avtagbar kudde Vaddering och säng av lättskött konstfilt: smutsavvisande, fäst med kardborreband, glidsäker Dekorativt räcke: på den övre plattformen, kan användas att luta sig mot Långa, robusta sisal-klösstammar: perfekt för den dagliga klovården, idealiska för att sträcka ut sig och stretcha mot Stabila plywoodplattor av obehandlat, riktigt trä, mycket lättskötta Tung bottenplatta för mer stabilitet Plattformen i mitten har ett hål att glida igenom och leka i Plastfötter skyddar golvet mot repor Spännande lekbollar i gummisnöre sitter på två plattformar Massageborste på en av sisalstammarna Enkel montering, skruvar och verktyg ingår Mått: totalmått: H 163 x L 103 x B 57 cm bottenplatta: L 59,5 x B 50 cm plattform nere: L 35 x B 50 cm plattform med hål: L 59,5 x B 50 cm, hål Ø 20 cm plattform uppe: L 59,5 x B 50 cm utsiktsplattform: L 39,5 x B 39,5 cm hängmatta: liggyta: ca L 39 x B 30 cm myssäng: L 39,5 x B 39,5 x H 9/15 cm, liggyta: ca L 39 x B 39 cm leksak: 2 plyschbollar Ø 5 cm i gummisnöre för lek 10 sisalstammar: Ø 9 cm 3 x L 50 cm 1 x L 40 cm 6 x L 24,1 cm
 • Modern Living Lulu kattgrotta för väggmontering - L 49 x B 30 x H 42,5 cm

  Modern Living Lulu kattgrotta för väggmontering - L 49 x B 30 x H 42,5 cm
  Modern Living tillbehör för djur är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Den mångsidiga vägg-kattgrottan Lulu är en mysig plats för katten att klättra upp till, dra sig tillbaka på och vila. Den stora fördelen: grottan monteras på väggen och tar inte upp plats på golvet. Perfekt för små rum! Kattgrottan Lulu är tillverkad av naturlig, massiv furu och är mycket robust. Katten kan ta sig in från alla håll för den har en ingång på framsidan och två på sidorna. Grottan monteras fast i önskad höjd på väggen och kann också kombineras med andra element eller fler grottor. På så sätt kan du enkelt skapa en underhållande vägg-parcour för din katt att klättra på. En vadderad liggkudde att ligga bekvämt på ingår i leveransen. Modern Living Lulu kattgrotta för väggmontering i överblick: Sexkantig kattgrotta för väggmontering Platsbesparande väggelement: inget utrymme krävs på golvet, perfekt för små rum Tillverkad av furu: massivt, obehandlat, naturligt trä, mycket stabilt Stor ingång: samt ytterligare 2 runda, mindre sidoingångar, enkel åtkomst till grottan från alla sidor Skapa en kreativ klätterplats på väggen: kan kombineras med andra väggelement eller flera grottor, katten kan klättra längs med väggen Mjukt vadderad kudde: kan tas ut och tvättas i maskin upp till 30 °C Idealisk att klättra på och som bekväm och skyddad koja Kan också användas som stege till klösträd som är svåra att komma åt Kan installeras i valfri höjd: 2 skruvar och plugg ingår Max belastning: 10 kg Material: furu Färg: grotta: natur kudde: beige Mått: totala: L 49 x B 30 x H 42,5 cm ingång fram: ca 43,5 / 22 x H 19 cm ingångar sidorna: 2 x Ø 20 cm takplats: L 25 x B 26 cm avstånd monteringshål: 29 cm Produktens vikt: ca 3 kg Notera: endast för inomhusbruk. Skapa en kreativ klätter-parcour åt katten på väggen! Detta artikelnummer består av kattgrottan Lulu. Andra passande element (se bilderna) hittar du under följande länkar: Klösstam Korbin väggmontering Hängbro Sia väggmontering Klösstam Phoebe väggmontering Hänvisning angående väggmontering: Kontrollera om väggen du vill montera väggelementet på är lämplig. Monteringsmaterial för väggmontering ingår i leveransomfånget. Vi rekommenderar att du köper skruvar och plugg som passar väggens beskaffenhet i fackhandeln. Kontrollera om klösstammen sitter ordentligt fast innan du låter katten klättra på den. Kontrollera stabiliteten regelbundet och dra åt skruvarna vid behov.
 • Modern Living Ferrara klösträd - ljusgrå

  Modern Living Ferrara klösträd - ljusgrå
  Modern Living djurtillbehör är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Perfekt för hushåll med flera katter: det stora klösträdet Ferrara från Modern Living erbjuder gott om liggplatser och gömställen så att alla kissar ska kunna hitta en mysig plats. Den trendiga designen med en snygg klädsel av möbeltyg gör trädet till ett riktigt blickfång. Det är det perfekta valet för alla som gärna vill ha en modernt utformad utrustning för sina husdjur. Klösträdet står stabilt på två tunga golvplattor. Det är omfattande utrustat med två mysiga grottor, en svängbar hängmatta, en gosig säng med en kant att luta sig mot och en stor utsiktsplattform högst upp - uppskattat av katter som gärna håller omgivningen under uppsikt. De slitstarka klösstammarna är täckta av tjock sisal och erbjuder katten gott om utrymme och ett stabilt motstånd för att klösa och vårda klorna. Modern Living Ferrara klösträd är tillverkat av obehandlade plywoodpaneler och är lätt att montera. Detta klösträd behöver inte gömmas i ett mörkt hörn för den tilltalande, moderna designen passar underbart till de flesta inredningsstilar. Modern Living Ferrara klösträd i överblick: Snyggt klösträd med 5 vadderade liggplatser och en plattform Perfekt även för stora kattraser och kattfamiljer Modernt och elegant: med snygg klädsel av möbeltyg, elegant rutmönstrat i grått och vitt, ett riktigt blickfång i hemmet Särskilt stabilt: mycket tjocka och tunga bottenplattor för bästa stabilitet Robusta klösstammar: lindade med en särskilt tjock sisal, perfekt för att kattens kloskötsel Stor utkiksplattform med räcke: unik design, perfekt för katter som gärna observerar 2 rymliga grottor: att gömma sig och leka i samt dra sig tillbaka och sova Mysig säng: med en kant att luta sig mot Svängbar hängmatta: i en robust träram, perfekt att sova och vila i Obehandlade plywoodpaneler: naturligt material, slitstarkt, särskilt lättskött Skadar inte golvet: plastfötter förhindrar repor på golvet Avtagbar, halkfri vaddering: mjukt vadderad och kviltad, kan fixeras med kardborreband, 100 % polyester, maskintvätt upp till 30 °C Snabb och enkel montering: skruvar och verktyg medföljer Olika installationsalternativ möjliga: rak eller V-formad Färg: ljusgrå Totala mått: max. H 162 x L 132 x B 56 cm (alla mått finns i bilagan) Notera: endast för inomhusbruk.
 • Modern Living Amora klösträd - ljusgrå

  Modern Living Amora klösträd - ljusgrå
  Modern Living djurtillbehör är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Massor av utrymme att vila, hålla utkik och mysa och må bra på! Modern Living Amora klösträd är ett stabilt klösträd som också är idealiskt för stora katter. Dessutom blir den ljusa och moderna designen med naturliga plywoodpaneler och snyggt möbeltyg till ett riktigt blickfång i ditt hem. Det medelhöga klösträdet erbjuder många olika liggplatser. I den rymliga grottan kan katten dra sig tillbaka och den bekväma hängmattan är inbjudande att slappna av i. Plattformen med räcke längst upp i trädet är perfekt för katter som gärna betraktar omgivningen. Den tunga bottenplattan av äkta trä stabiliserar klösträdet medan de robusta klösstolparna med tjock sisal är utmärkta att klösa på och vårda klorna. Modern Living Amora klösträd i överblick: Modern, medelhög klösstolpe med 3 bäddar Perfekt även för stora kattraser Modernt och elegant: med snyggt möbeltyg, rutigt i elegant grått och vitt, en blickpunkt i varje hem Extra stabilt: tack vare den tunga bottenplattan i äkta trä Stor utsiktsplattform med räcke: mysig liggplats, perfekt för att observera omgivningen, snygg design Svängbar hängmatta: robust träram, avtagbart överdrag, perfekt för att sova och vila Robusta klösstammar: lindad med tjock, slitstark och naturlig sisal, perfekt att vässa klorna på Stor grotta: med en bekväm kudde, att dra tillbaka, sova, leka och gömma sig i Naturligt material: obehandlade plywoodpaneler, mycket lättskötta Repar inte golvet: plastfötter skyddar golvet Halkfria kuddar: mjuka och quiltade, fixeras med kardborreband, maskintvätt upp till 30 °C Snabb och enkel montering: inklusive skruvar och verktyg Färg: ljusgrå Totala mått: max. H 90 x L 85 x B 56 cm (alla mått finns i bilagan) Notera: endast för inomhusbruk.
 • Modern Living klösmöbler för väggmontering - Hängbro Sia

  Modern Living klösmöbler för väggmontering - Hängbro Sia
  Stabil klöspelare av tallträ för väggmontage, för att skapa individuella klätterbanor åt katter, kan beställas var för sig och kombineras, utsiktsplattformar, klätterklöspelare med robust naturlig sisal
 • Modern Living Korbin klösstam för väggmontering - Natur

  Modern Living Korbin klösstam för väggmontering - Natur
  Modern Living tillbehör för djur är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Med dessa element som fästs på väggen skapar du en en rolig omväxling i kattens vardag där den kan klättra och vässa klorna. Den utskjutande, svävande klösstammen Korbin har en diskret design i milda färger som passar in i de flesta hem. Klösstammen är lindad med robust, naturlig sisal och är tänkt att klättra på och klösa och vårda klorna på. Sisalstammen monteras i valfri höjd säkert på väggen med ett robust väggfäste av massiv furu. Om du vill kan du bilda en trappa med flera stammar eller kombinera Korbin-klösstammen med andra väggelement ur serien. Du kan enkelt skapa en underhållande vägg-parcour för din katt och samtidigt sparar du golvutrymme. Modern Living Korbin klösstam för väggmontering i överblick: Svävande klösstam för väggmontering för katter Lämplig hoppa upp på klättra och klösa på Naturlig: diskret design och färg, passar in överallt Platsbesparande väggelement: tar onte plats på golvet, perfekt för små lägenheter och rum Forma en kreativ väggklätterplats: kan kombineras med andra väggelement eller flera klösstolpar, katten kan klättra längs med väggen För klovården: klösstam lindad med särskilt slitstark och naturlig sisal Perfekt som klättringshjälpmedel: katten kan få en "stege" till andra klösträd eller klösmöbler Robust väggfäste: av massiv, obehandlad furu Kan monteras i valfri höjd Max belastning: 20 kg Färg: natur Mått: totala: Ø 9 x L 28 cm sisalstam: Ø 8,5 x L 26,5 cm avstånd borrhål: 5,2 cm vardera Produktens vikt: 559 g Notera: endast för inomhusbruk. Skapa en kreativ klätter-parcour åt katten på väggen! Detta artikelnummer består av klösstammen Korbin. Andra passande element (se bilderna) hittar du under följande länkar: Här hittar du fler roliga artiklar för väggmontering! Kattgrotta Lulu för väggmontering Hängbro Sia för väggmontering Klösstam Phoebe för väggmontering Plyschetage för väggmontering Hänvisning angående väggmontering: Kontrollera om väggen du vill montera väggelementet på är lämplig. Monteringsmaterial för väggmontering ingår i leveransomfånget. Vi rekommenderar att du köper skruvar och plugg som passar väggens beskaffenhet i fackhandeln. Kontrollera om klösstammen sitter ordentligt fast innan du låter katten klättra på den. Kontrollera stabiliteten regelbundet och dra åt skruvarna vid behov.
 • Cairo klösträd - Grått

  Cairo klösträd - Grått
  Med sin eleganta och samtidigt naturliga design passar klösträdet Cairo på ett harmoniskt sätt in i nästan alla inredningsstilar. Den har flera plattformar att gömma sig på och robusta klösträd av riktigt trä som delvis är inlindade i sisal. Allt för att din katt ska kunna ta hand om sina klor. Kattklösträdet Cairo har ett rymligt hus med två ingångar och en mysig säng. På plattformarna finns kuddar av uppruggat möbeltyg. De fixeras med kardborreband. Stabiliteten garanteras också tack vare den tjocka bottenplattan. Praktisk: Det verktyg som behövs för monteringen ingår i leveransen. Klösträdet Cairo i korthet: Dekorativt klösträd för katter Ur kollektionen Modern Living Minimalist Många ligg- och klösmöjligheter: perfekt även för hushåll med flera katter Perfekt för klovård: stammar av riktigt trä, delvis inlindade i sisal, lämpliga för omfattande klösning Skydd mot repor på golvet: golvvänliga plastfötter på bottenplattan Stabil konstruktion: med tjock bottenplatta Hus med ingång framtill och på sidorna: perfekt när katten vill gömma sig eller dra sig tillbaka Flera plattformar: perfekta för klättring, tillverkade av obehandlade och lättskötta skivor av riktigt trä Med mysig säng: längst upp, lämplig som utsiktsplattform för att övervaka territoriet Vadderad stoppning av uppruggat möbeltyg: kan tvättas för hand, fästs med kardborreband, håller länge Inklusive verktyg för enkel montering Naturlig stil: passar alla inredningar Färg: natur/grå Totalmått: H 163 x L 78 x B 59 cm Bottenplatta: L 59 x B 48 cm Plattform: L 39 x B 48 cm (ner) L 35 x B 35 cm (mitten) L 39 x B 48 cm (husets tak) L 48 x B 39 cm (uppe) Utsiktsplattform: L 35 x B 35 cm Hus: ca L 39 x B 48 x H 34,5 cm, innermått: ca L 33 x B 41 x H 31 cm Mysig säng: ca. L 35 x B 35 cm, liggyta ca L 30 x B 25 cm 7 trädstammar med sisal: Ø 8,3 cm 2 x L 50 cm, sisal ca L 25 cm 5 x L 36 cm, sisal ca L 19 cm 1 x L 26,5 cm, sisal ca L 14 cm Observera: Endast för inomhusbruk. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och våra hem mer hemma. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller skälla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar din livsstil. Oavsett om din stil är Minimalistic, Modern eller mer Boho – Modern Living låter dig skapa ett harmoniskt och stilfullt boende för dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som det gör till dig och skapar sitt eget utrymme där de kan leka, sova och känna sig bekväma. Ett utrymme där ditt husdjur kan känna sig hemma.
 • Modern Living Phoebe klösstam för väggmontering - Natur

  Modern Living Phoebe klösstam för väggmontering - Natur
  Modern Living tillbehör för djur är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Olika möjligheter att klättra och klösa är alltid välkomna hos katter. Phoebe klösstolpe är ett praktiskt och utrymmesbesparande tillskott till vanliga klösträd och -möbler. Den kan enkelt monteras på väggen och tar inte upp utrymme på golvet. Klösstammen är lindad med naturlig sisal och kan monteras på väggen, antingen vertikalt eller horisontellt. Väggfästen av massiv, naturlig furu medföljer. Den kan monteras i valfri höjd och även kombineras med andra element efter behov för att skapa en omväxlande klättervägg. Modern Living Phoebe klösstam för väggmontering i överblick: Klösstam för väggmontering Kan monteras flexibelt: vertikalt eller horisontellt För att skapa kreativa klätterväggar: kan kombineras med andra väggelement eller flera klösstammar, kan monteras i steg för att klättra längs väggen Platsbesparande väggelement: inget golvutrymme krävs, perfekt för små rum Kan användas som "stege" för att klättra upp på klösträd som är svåra att komma åt för katten Stabil väggfäste: av massiv, stadig, naturlig furu Perfekt för att vårda klorna: lindad med slitstark, naturlig sisal Max. belastning: 10 kg Färg: naturlig Mått: totala mått: H 57 x L 17,3 x B 13 cm sisal-klösstolpe: Ø 8,6 x L 40 cm väggfästen: 2 st á B 17,3 x D 13 x H 15 cm Produktens vikt: 1220 g Notera: endast för inomhusbruk. Skapa en kreativ klätter-parcour åt katten på väggen! Här hittar du fler roliga artiklar för väggmontering! Kattgrotta Lulu för väggmontering Hängbro Sia för väggmontering Plyschetage för väggmontering Klösstam Korbin för väggmontering Hänvisning angående väggmontering: Kontrollera om väggen du vill montera väggelementet på är lämplig. Monteringsmaterial för väggmontering ingår i leveransomfånget. Vi rekommenderar att du köper skruvar och plugg som passar väggens beskaffenhet i fackhandeln. Kontrollera om klösstammen sitter ordentligt fast innan du låter katten klättra på den. Kontrollera stabiliteten regelbundet och dra åt skruvarna vid behov.
 • Raleigh klösträd - Grått

  Raleigh klösträd - Grått
  Letar du efter en möbel för katter som gillar att klättra och utforska på olika nivåer? Klösträdet Raleigh ger stor variation för lek, klättring och vila. De robusta sisal-klösstammarna är perfekta för den dagliga klovården. En utsiktsplattform med säng inbjuder till att vila och passar utmärkt som utsiktsplats. Det integrerade huset fungerar som ett perfekt krypin där dina katter kan gömma sig. Spännande lekbollar i gummisnöre ger dessutom möjlighet till lek och skoj i ditt kattvänliga hem. Tack vare de kontrasterande färgerna med mörka sisalstammar och ljust trä är klösträdet Raleigh dessutom snyggt att se på. Klösträd Raleigh i korthet: Snyggt klösträd i mellanstorlek Mångsidigt och omväxlande: för att stretcha, klättra, leka och vila Plattform med integrerad säng: perfekt som utsiktsplats, uttagbar kudde Hus längst ner: även lämpligt för äldre och unga katter, med utsiktsspår i väggarna, säker tillflyktsort Långa, robusta sisal-klösstammar: perfekt för den dagliga klovården Mysig hängmatta: för avkoppling, avtagbar kudde Bästa underhållningen: roliga lekbollar i gummisnöre på plattformarna Stabila plywoodskivor: av obehandlat trä, mycket lättskötta Kontrastrik look tack vare mörka sisalstammar och ljust trä Robust material, slitstarkt och hållbart Lättskötta stoppningar och säng av smutsavvisande konstfilt Enkel montering, skruvar och verktyg ingår Med plastfötter som skyddar golvet mot repor Mått: totalmått: H 149 x L 96 x B 55 cm bottenplatta: L 70 x B 50 cm plattform: L 59,5 x B 39,5 cm utsiktsplattform: L 39,5 x B 39,5 cm hängmatta: liggyta: ca L 39 x B 30 cm hus: L 39,5 x B 50 x H 33,5 cm, innermått: ca L 30 x B 39 x H 31 cm myssäng: L 39,5 x B 39,5 x H 9/15 cm, liggyta: ca L 39 x B 39 cm leksak: 2 plyschbollar Ø 5 cm i gummisnöre för lek 5 sisalstammar: Ø 9 cm 3 x L 55 cm 1 x L 40 cm 1 x L 31,4 cm
 • Cali klösträd - Grått

  Cali klösträd - Grått
  Perfekt för hushåll med flera katter: Med Cali klösträd erbjuds många möjligheter till både klösning och avkoppling. Klösträden är gjorda av riktigt trä och delvis inlindade i sisal – idealiska för att gosa, sträcka och blöja klorna ordentligt. Kattklösträdet Cali är utrustat med en mysig säng längst upp vilket är perfekt för att bevaka reviret ovanifrån. Kuddarna på plattformarna är gjorda av sammetsglänsande tyg, en snygg detalj på klösträdet. Stabiliteten garanteras tack vare den tjocka bottenplattan. Plastfötter på undersidan skyddar golvet från repor. Cali klösträd byggs upp snabbt. Det verktyg som behövs ingår. Cali klösträd i korthet: Naturligt klösträd för katter Perfekt för hushåll med flera katter Stammar av riktigt trä: delvis inlindade i sisal, för omfattande klovård Flera plattformar för klättring: av obehandlade, lättskötta skivor av riktigt trä Rund, mysig säng: för att bevaka territoriet, för att sova och gosa Kudde av sammetsglänsande tyg: mycket gosig, kan tvättas för hand, fäst med kardborreband för säker fastsättning Tjock bottenplatta: ger stabilitet Plastfötter på undersidan: skyddar golvet mot repor Enkel montering: Verktyg ingår Naturlig design: passar i alla miljöer, med oregelbundet formade plattformar och bottenplattor Färg: natur/grå Totala mått: max. H 156 x L 87 x B 69 cm Bottenplatta: L 59 x B 59 x H 2,5 cm Plattformar: ca L 59 x B 39 cm Plattform, oval: ca L 40 x B 34 cm Mysig säng: ca Ø 40 x H 10 cm 6 trädstammar med sisal: Ø 8,3 cm 2 x L 60 cm, sisal ca L 30 cm 4 x L 40 cm, sisal ca L 20 cm Observera: Endast för inomhusbruk.
 • Ankara klösträd - Grått

  Ankara klösträd - Grått
  Perfekt när katten vill vila, dra sig tillbaka, vässa klorna och leka: Klösträdet Ankara ger din katt mycket variation och passar tack vare sina många sov- och lekmöjligheter även för hushåll med flera katter. Modellen har en naturligt design och passar på ett harmoniskt sätt med nästan alla inredningar. Ankara klösträd uppmuntrar katten att klösa och sträcka ut sig ordentligt. Med stammar av naturträ som delvis är inlindade i sisal. Din katt kan mysa i det rymliga huset längst ner, i den mysiga sängen på utsiktsplattformen eller i en av de två hängmattorna. Kuddarna på kattklösträdet är gjorda av möbeltyg som är lättskött och lätt att ta av. Klösträdet Ankara i korthet: Naturligt klösträd för katter Perfekt för hushåll med flera katter: många möjligheter att sova, leka och klösa Stammar av riktigt trä: delvis inlindade i sisal, perfekta för att vässa klorna ordentligt Två hängmattor: för att slappna av och sova, den nedre kan vridas åt sidan Hus med ingång framtill och på sidorna: perfekt när katten vill gömma sig eller dra sig tillbaka Flera plattformar för klättring: av obehandlade, lättskötta skivor av riktigt trä Utsiktsplattform med mysig säng: för att övervaka territoriet Alla stoppningar består av ett snyggt möbeltyg: kan tvättas för hand, fästs med kardborreband för en säker fastsättning Golvskyddande plastfötter mot repor Tung bottenplatta för mer stabilitet Enkel montering tack vare det medföljande verktyget Naturlig stil: passar alla inredningar Färg: natur/grå Totala mått: max. H 166 x L 86 x B 57 cm Bottenplatta: L 59 x B 48 cm Plattform, kantig: L 35 x B 35 cm Plattform, oval: L 55 x B 44 cm Utsiktsplattform: L 35 x B 35 cm Hängmatta: Liggyta: ca Ø 30 cm Hus: L 39 x B 48 x H 33 cm, innermått: ca L 33,5 x B 42 x H 31,5 cm Mysig säng: ca L 40 x B 40 x H 5 cm 7 trädstammar med sisal: Ø 8,3 cm 6 x L 40 cm, sisal ca L 20 cm 1 x L 32,5 cm, sisal ca L 16 cm
 • Brooklyn kattkorg - Ø 55 x H 15 cm

  Brooklyn kattkorg - Ø 55 x H 15 cm
  Den eleganta bädden Brooklyn är en mysig och dekorativ korg. Den är mycket bekväm att ligga i för den är stickad av tjockt, fodrat jerseygarn. Sängen är lämplig för både katter och små hundar. Den moderna, grå korgen i trendig, grovstickad design passar till alla inredningsstilar. Korgens runda form gör den mycket inbjudande att rulla ihop sig i. Det extra tjocka garnet består av fodrad jersey, liknande chunky-ull. Hela korgen är härligt mjuk, varm och bekväm, utan hårda kanter. Dessutom är den höga kanten perfekt att luta sig och vila bekvämt mot. Brooklyn säng i överblick: Rund mysig korg för katter och små hundar Grovt stickad: modern och trendig, passar alla inredningsstilar Extra tjockt garn, liknande chunky-ull: består 2,2 cm tjocka jerseyband fyllda med polyesterull, särskilt mjukt och bekvämt enkelt att vårda Mycket mysig liggplats: med en hög kant att luta sig mot kan formas individuellt Perfekt form att rulla ihop sig mot Handgjord: varje korg är unik Färg: ljusgrå Material: 100% polyester Mått: totala: ca 55 x H 15 cm liggyta: ca Ø 45 cm Skötselråd: kan tvättas komplett i tvättmaskin (skontvätt, milt tvättmedel, kallt) Hänvisning: Brooklyn tillverkas för hand, så att de totala måtten kan avvika lite. Den gosiga korgen kan formas flexibelt. Kanten är 22 cm hög med 50 cm diameter ovantill och ca Ø 35 cm liggyta.
 • Modern Living Yuma kattgrotta - ca L 58 x B 52 x H 34 cm

  Modern Living Yuma kattgrotta - ca L 58 x B 52 x H 34 cm
  Kattgrottan Yuma från Modern Living är det perfekta valet för alla kattvänner som vill ge sin pälskling en mysig och skyddad plats att vila på. Den smarta kattgrottan består av tjock filt som på nolltid kan göras om till en lounge och har praktiska tryckknappar som gör den lätt att sätta upp och lika lätt ta ner igen om den ska förvaras. I kattgrottan Yuma från Modern Living har katten en bekväm och skyddad plats som också kan öka känslan av trygghet, särskilt för ängsliga katter. Den mjuka, uttagbara kudden i plysch gör grottan extra bekväm och kan tvättas i maskin om så behövs. Med den här kattgrottan kan du vara säker på att din lurviga kompis har en mysig och trygg sovplats, samtidigt som du får en snygg inredningsdetalj i vardagsrummet. Modern Living kattgrotta Yuma i korthet: Gosigt mjuk sovgrotta för katter Av filt: mjuk, flexibel och formstabil, håller värmen Med uttagbar kudde: av mjuk, mysig plysch Ger trygghet: genomtänkt och lagom snäv, gör att katten känner sig säkrare Sparar plats: sätts upp och tas ner snabbt med tryckknappar, lätt att förvara Hygienisk: kudden kan tvättas i 30 °C Färg: beige Material: grotta: filt kudde: överdrag av fleece (polyester) fyllning av bomull Totala mått: ca L 58 x B 52 x H 34 cm Liggyta: ca L 50 x B 47 cm Tjocklek filten: ca 5 mm Instegshöjd: ca 11 cm
 • Modern Living Pisa kattgrotta - Ø 60 x H 34 cm

  Modern Living Pisa kattgrotta - Ø 60 x H 34 cm
  Att bara att rulla ihop sig och glömma bort allt som händer runt omkring – inga problem när det finns en så mysig liggplats som Modern Living kattgrotta Pisa. Med sin halvöppna design ger den din katt en bra utsikt över rummet och ger den ändå en känsla av trygghet. Den krämfärgade kattgrottan Modern Living Pisa är extra bekväm tack vare den gosigt mjuka liggytan, och med den upphöjda baksidan är den jättehärlig att rulla ihop sig i och slappna av. Grottan är tillverkad av gosig fårplysch och är formstabil tack vare skumgummifyllningen som ingår. Botten är utrustad med glidsäkra noppor så att mysgrottan stannar håller sig på plats. Modern Living kattgrotta Pisa i överblick: Elegant liggrotta för katter Vila som på moln: tjockt vadderad liggyta för extra komfort, skyddar mot kalla golv Förhöjd baksida: halvöppen grotta, för att kunna rulla ihop sig i fred och få skydd mot ljus Överdrag av fårplysch: mycket mysigt och lättskött Glidsäker botten: förhindrar att grottan glider Formstabilt tack vare den tjocka skumgummifyllningen Färg: creme Material: överdrag: fårplysch (100 % polyester) vaddering: skumgummi (100 % polyuretan) botten: glidsäker (100 % polyester) Mått: totalmått: Ø 60 x H 34 cm kudde: Ø 58 x 10 cm öppning: L 40 x B 35 cm höjd insteg: H 10 cm Skötselråd: Tvättas för hand vid max. 30 °C Modern Living. This Harmonious Life. Modern Living är till för husdjursägare som ställer höga krav som letar efter finess och hållbarhet. Vi förstår hur mycket arbete du lägger på din miljö och hur medveten du är om att du vill ha mer stil och karaktär i ditt hem. Harmoni är vår passion. Vi tillverkar husdjursmöbler och accessoarer med en unik och anmärkningsvärd design som utan problem passar in även i det snyggaste hemmet och förtjänar en framträdande plats. Men samtidigt glömmer vi aldrig bort behoven hos dina husdjur. Observera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • Modern Living Sia hängbro för väggmontering - Natur

  Modern Living Sia hängbro för väggmontering - Natur
  Modern Living tillbehör för djur är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. ia hängbro är perfekt för att skapa en omväxlande klätter-parcour för din katt - väldigt okomplicerat och platsbesparande. Bron monteras direkt på väggen och väggfästena kan fästas i valfri höjd. Hängbron är tillverkad av naturlig, massiv furu. Den består av enskilda broplankor som är fästa vid ett robust, flexibelt band. Hur rak eller böjd bron ska kan bestämmas individuellt genom att placera konsolerna närmare varandra eller längre isär. Bron kan kombineras med andra väggelement och är lika bra att klättra på som att användas som viloplats. Modern Living Sia hängbro för väggmontering i överblick: Flexibel hängbro för katter Att klättra på eller som liggplats, även bra som klätterhjälp för att komma upp på klösträd eller-möbler För väggmontering: platsbesparande installation, tar unte upp plats på golvet, perfekt för små rum 9 broplankor: fästa på en flexibel, robust band Tillverkad av naturlig furu: mycket stabil, naturlig design Mångsidigt element för kreativ väggklättring: kan kombineras med andra väggelement eller flera trähängbroar, kan placeras förskjutna och skapa en individuell klätterbana längs väggen Kan monteras individuellt: avståndet och höjden på de två väggfästena bestämmer formen på bron Variabel montering: som träbro eller tygbro med bättre grepp Max belastning: 15 kg Färg: naturlig Mått: totala: max. L 91 x B 21,5 x H 15,5 cm brons längd: max. L 83 cm 9 plankor: L 20 x B 8 cm vardera väggfästen: 2 x Ø 15,5 cm avstånd monteringshål: max. B 75 cm Produktens vikt: 1300 g Notera: endast för inomhusbruk. Skapa en kreativ klätter-parcour åt katten på väggen! Här hittar du fler roliga artiklar för väggmontering! Kattgrotta Lulu för väggmontering Plyschetage för väggmontering Klösstam Phoebe för väggmontering Klösstam Korbin för väggmontering Hänvisning angående väggmontering: Kontrollera om väggen du vill montera väggelementet på är lämplig. Monteringsmaterial för väggmontering ingår i leveransomfånget. Vi rekommenderar att du köper skruvar och plugg som passar väggens beskaffenhet i fackhandeln. Kontrollera om klösstammen sitter ordentligt fast innan du låter katten klättra på den. Kontrollera stabiliteten regelbundet och dra åt skruvarna vid behov.
 • Modern Living Tui klösträd - Natur/beige

  Modern Living Tui klösträd - Natur/beige
  Katter behöver tillräckligt med möjligheter för klovård och att klättra hemma. Med Modern Living klösträd Tui kan du ge din katt tillräckligt med möjligheter att ta hand om klorna och samtidigt att klättra och gömma sig. Det kompakta klösträdet för katter är utrustat med en bekväm säng där din katt kan mysa ordentligt. Om din katt vill dra sig tillbaka har den en mörk grotta till sitt förfogande. Naturligtvis har Modern Living klösträd Tui via flera sisalstammar, där din älskling kan vässa sina klor efter hjärtans lust. Modern Living klösträd Tui i korthet: Högkvalitativt klösträd för katter Från Minimalist-kollektionen Kompakt: tar liten plats Stor myssäng: bekväm sovplats, avtagbar Tillflyktsort: mörk grotta att gömma sig i, med 2 ingångar och uttagbar kudde Naturligt trä: robust och ofarligt material Klovård: flera sisalstammar för att vässa klorna Hygieniskt: kudde och säng kan tvättas i maskin i 30 °C Enkelt utseende: passar in i alla stilar Golvskyddande gummifötter Färg: beige Totala mått: H 97 x L 78,5 x B 56 cm Bottenplatta: L 48 x B 48 cm Plattform: L 39 x B 29 cm Utsiktsplattform: L 48 x B 38 cm Hus: Totalt: L 38 x B 38 x H 31,5 cm Inuti: ca L 37 x B 37 x H 29 cm Två ingångar: ca B 20 x H 20 cm Myssäng: Totalt: ca L 52 x B 44 x H 6 cm Liggyta: ca L 43 x B 33 cm 5 sisalstammar: Ø 9 cm 3 x L 38 cm 1 x L 48 cm 1 x L 17,5 cm _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Batumi kattbädd - L 65 x B 45 x H 30 cm

  Batumi kattbädd - L 65 x B 45 x H 30 cm
  Perfekt för avkoppling och mys och att rulla ihop sig i: Den ovala kattsängen Batumi är en bekväm tillflyktsort för din gosiga tiger, och tack vare att den är så rymlig har den gott om plats även för stora katter eller kattfamiljer. Med sin tidlösa färger passar sängen ihop med nästan alla inredningsstilar. Kattsängen Batumi har en hög kant att luta sig mot och gosa med samt en låg ingång som gör det lättare att komma in i den. Den vändbara kudden med en slät och gosig sida är uttagbar och lättskött. På sängens undersida finns det glidsäkra noppor som gör att den står stabilt. Kattsäng Batumi i korthet: Oval säng för stora katter, kattfamiljer eller små hundar Hög kant: kviltad flera gånger för stabilitet, ger trygghet, perfekt att rulla ihop sig och koppla av i Tvåfärgad, vändbar kudde: mjuk vaddering, kviltad på fyra punkter, uttagbar, en slät sida, en sida av gosig mjuk plysch Låg ingångssida: underlättar att komma in i Tidlösa färger, alltid modern, passar in perfekt i alla bostäder Slitstarkt tyg som ser ut som naturligt lin Halkfri undersida tack vare glidsäkra noppor Snygg passpoal runtom kanten Färg: brun/beige Material: yttermaterial: 100 % polyester fyllning: 100 % polyesterull undersida: 65 % polyester/35 % PVC Mått: totalt: L 65 x B 45 x H 30 cm liggyta: L 50 x B 30 cm kantens tjocklek: ca 10 cm höjd ingång: ca 17 cm kudde: L 60 x B 40 x H 10 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C Vi rekommenderar att du använder tvättpåsen XL vid maskintvätt: När man ska tvätta textilier och tillbehör till husdjur är tvättpåsen XL ett praktiskt hjälpmedel. Den förhindrar att djurhår hamnar i tvättmaskinen och minskar risken för skador på grund av hårda delar som spännen och dragkedjor. Djurhåret stannar kvar i tvättpåsen utan att fastna, så det är enkelt att skaka ur det efteråt. Mer information om tvättpåsen XL hittar du här: Tvättpåse XL Observera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • Modern Living Sofa Nuuk - L 69 x B 39 x H 28 cm

  Modern Living Sofa Nuuk - L 69 x B 39 x H 28 cm
  Modern Living soffa Nuuk för katter visar tydligt vem som bestämmer i ditt hem. Modern Living soffa Nuuk för katter visar tydligt vem som bestämmer i ditt hem. Upphöjd som på en tron kan din älskling mysa på den rymliga och extremt bekväma madrassen med det lyxiga och härligt mjuka plyschöverdraget. Den medföljande kardborrebandet förhindrar att madrassen glider. För katten känns det bättre att ligga en bit upp från golvet, och dessutom hålls fukt och kyla från golvet borta. Trots höjden är det enkelt även för äldre katter att kliva upp i soffan. Eftersom madrassen är oval skapar ryggstödet av äkta trä en härlig vägg att gosa in sig mot, vilket ger katten en känsla av trygghet och säkerhet. Praktiskt är även att kuddöverdraget kan tvättas i 30 °C. Soffan monteras enkelt med hjälp av det medföljande verktyget. Modern Living soffa Nuuk ger din pälskling en ytterst värdig liggplats, och den tidlösa och eleganta designen pryder ditt hem. Modern Living Nuuk soffa i överblick: Elegant soffa för katter Mjuk och mysig att ligga i: tjock madrass med glänsande, lyxigt plyschöverdrag, glider inte tack vare det medföljande kardborrebandet Att luta sig mot: med ryggstöd att gosa in sig mot för en trygg känsla Av äkta trä: naturligt, robust och slitstarkt material Upphöjd på fötter: håller kyla och fukt från golvet borta Elegant design: ljusa färger, naturlig form, tidlös inredningsdetalj Monteras snabbt och enkelt: alla nödvändiga verktyg medföljer Färg: vit/natur Material: bottenplatta/ryggstöd/fötter: spånskiva överdrag: plysch (polyester) vaddering: PP (polypropen) Mått: totalmått: L 69 x B 39 x H 28 cm liggyta: ca L 68 x B 38 cm kanthöjd (ryggstöd): 25,5 cm tjocklek bottenplatta: 1,5 cm höjd insteg: 12 cm Skötselråd: Endast för inomhusbruk. Kuddöverdraget kan tvättas i 30 °C.
 • Vera klösbräda - L 45 x B 20 cm

  Vera klösbräda - L 45 x B 20 cm
  Det behöver inte alltid vara ett stort klösträd: med klösmattan Vera får du ett platsbesparande alternativ där din lilla tiger kan ta hand om klorna. Klösmattan fästs enkelt på väggen och tar därför inte upp någon golvyta. Klösmattan Vera har en lång sisalyta som är perfekt för att vässa klorna, mysa och stretcha mot. Konstruktionen är stabil tack vare den robusta ramen av trä. Den naturliga, diskreta designen passar in i nästan alla inredningar. Klösmatta Vera i korthet: Väggmonterad klösbräda för katter Lång sisalmatta: perfekt för att stretcha, sträcka på sig och vässa klorna Behöver ingen golvyta: perfekt för små rum Stabil konstruktion: ram av robust limträ Med roliga kattöron, enkel, naturlig design Kan skydda möbler och tapeter från klösmärken Enkel att montera, monteringsmaterial ingår Färg: natur Material: trä/sisal Totalmått: L 45 x B 20 cm Sisalmatta: L 35 x B 15 cm
 • Modern Living Wujin klösmöbler - L 50 x B 50 x H 26 cm

  Modern Living Wujin klösmöbler - L 50 x B 50 x H 26 cm
  Klösmöbeln Wujin från Modern Living är det perfekta valet för alla som vill ge sin pälskling ett snyggt och samtidigt praktiskt ställe att vässa klorna på. I den fina klösmöbeln av grå filt, som ser ut som en halvsluten blomma och passar perfekt i alla inredningar, får katten ett mysigt krypin. Den utbytbara klösbrädan är perfekt för den dagliga klovården och kan hjälpa till att skydda dina möbler från vassa kattklor – särskilt om katten gillar att klösa på vågräta ytor. Tack vare tryckknapparna går det snabbt och lätt att montera ihop ”blomman”. Klösmöbeln Wujin från Modern Living levereras dessutom med ett paket kattmynta som kan göra det lättare för katten att börja gilla den nya möbeln direkt. Med Wujin får din katt en högkvalitativ och funktionell klösbräda som dessutom gör sig fint i rummet. Modern Living klösmöbel Wujin: Elegant klösmöbel för katter Med utbytbar klösbräda: sexkantig, med stor klösyta, kan bytas ut mot en kudde för att göra möbeln till en liten säng (ingår inte i leveransen) I form av en blomma: liggytan är skyddad runt om, vilket ökar känslan av säkerhet Kattmynta ingår: kan göra det lättare för katten att vänja sig vid möbeln Av filt: lättskött, håller värmen bra Snygg design: i klassiskt grått, passar i alla moderna inredningar Enkel att montera: med tryckknappar, säker och formstabil Färg: grå Material: grotta: filt tryckknappar: metall klösbräda: wellpapp Mått: totala mått: ca L 50 x B 50 x H 26 cm klösbräda: L 44 x B 44 x H 6,5 cm Liggyta: ca L 46 x B 46 cm instegshöjd: ca 26 cm instegsöppning: ca Ø 35 cm Materialets tjocklek: ca 5 mm Observera: Endast för inomhusbruk.
 • Modern Living klösmöbler för väggmontering - Kattgrotta Lulu

  Modern Living klösmöbler för väggmontering - Kattgrotta Lulu
  Stabil klöspelare av tallträ för väggmontage, för att skapa individuella klätterbanor åt katter, kan beställas var för sig och kombineras, utsiktsplattformar, klätterklöspelare med robust naturlig sisal
 • Kapstadt 2-in-1 kattbädd - Ø 83 cm

  Kapstadt 2-in-1 kattbädd - Ø 83 cm
  Är det en säng eller en gosig kudde? Varför inte både och? Kattsängen Kapstadt 2-i-1 är ett tillbehör som du kan förändra och använda helt efter önskemål. Via dragskon ställer du enkelt in kanthöjden så att den stora runda kudden i en handvändning förvandlas till en mysig och gosig säng med hög kant att luta sig mot. Denna hund- och kattsäng kan användas på båda sidor. Det mysiga ovanmaterialet av ren bomull i kombination med den bekväma vadderingen gör den mycket skön att ligga på. Den släta ytan är lätt att rengöra och gör det enkelt att ta bort hår och annan smuts. Vid behov kan du tvätta hela kattsängen Kapstadt 2-i-1 i tvättmaskinen. Kattsäng Kapstadt 2-i-1 i korthet: Stor rund myskudde eller gosig säng med hög kant i ett Multifunktionellt krypin: lämplig för katter och små hundar Med praktisk dragsko: enkelt att ändra funktion, kanthöjden kan ställas in steglöst Skön vaddering: ger ett mjukt och varmt krypin Kan användas på båda sidor Mycket mysig tack vare det sköna ovanmaterialet av naturlig bomull Slät och lättskött yta, lösa hår är lätta att ta bort Färg: isblå Material: yttermaterial: 100 % bomull fyllning: 100 % polyester Mått: totala mått som kudde: Ø 83 x H 10 cm totala mått som säng med kant: Ø 60 x H 20 cm Liggyta (som säng med kant): ca Ø 35 cm Skötselråd: kan tvättas helt i maskin vid 30 °C Vi rekommenderar att du använder tvättpåsen XL vid maskintvätt: När man ska tvätta textilier och tillbehör till husdjur är tvättpåsen XL ett praktiskt hjälpmedel. Den förhindrar att djurhår hamnar i tvättmaskinen och minskar risken för skador på grund av hårda delar som spännen och dragkedjor. Djurhåret stannar kvar i tvättpåsen utan att fastna, så det är enkelt att skaka ur det efteråt. Mer information om tvättpåsen XL hittar du här: Tvättpåse XL
 • Modern Living Moraira klösträd - Natur/mörkgrå

  Modern Living Moraira klösträd - Natur/mörkgrå
  En omväxlande kattmöbel som också är särskilt tilltalande ur visuell synvinkel: Modern Living klösträd Moraira imponerar med en modern design och tillräckligt med plats för din lilla pälskling att klösa, leka och sova. Plattformarna på Modern Living klösträd Moraira ligger nära varandra, så att även äldre katter lätt kan klättra upp. Ovanpå finns en rund myssäng där din älskling bekvämt kan rulla ihop sig. Ett speciellt extra är den avtagbara klösmattan, där din katt kan vässa klorna och samtidigt sträcka ut sig ordentligt. Kuddarna på Modern Living klösträd Moraira kan tas av och tvättas i tvättmaskinen vid behov. Modern Living klösträd Moraira im i korthet: Modernt klösträd för katterplacerade med kort avstånd, lätt att klättra upp även för äldre katter och kattungar Tjocka sisalstammar: för omfattande klovård Avtagbar klöspelare: extra plats att klösa på, vertikal orientering, perfekt för att sträcka ut sig Robust: naturligt trä, stabilt och hållbart Rund myssäng: upphöjd sovplats, perfekt för att övervaka reviret Snygg design: mycket vacker färgkontrast av mörkgrått och ljust trä Avtagbara kuddar: kan tvättas i maskin i 30 °C Gummifötter: skyddar golvet Färg: natur/mörkgrå Totalmått: H 131 x Ø 68 cm Bottenplatta: Ø 68 cm 3 plattformar: L 58 x B 38 cm Klöspelare: ca B 18 x H 48 cm Myssäng: Totalt: ca Ø 50 x H 7 cm Liggyta: ca Ø 36 cm Fyra sisalstammar: Ø 12 x L 29 cm _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Suva klösträd - Beige

  Modern Living Suva klösträd - Beige
  Katter älskar att ägna sig åt klovård och busa vilt på sitt klösträd. Modern Living klösträd Suva erbjuder flera katter tillräckligt med utrymme för att leka, sova och ligga och kika ner från. I den stora myssängen kan din katt bekvämt sträcka ut sig och sova. De två husen är en mörk tillflyktsort där din katt kan gömma sig när som helst. Inuti finns en mjuk kudde som du kan ta ut och tvätta i maskin vid behov. På de långa sisalstammarna kan din katt vässa klorna efter hjärtans lust. Modern Living klösträd Suva i korthet: Stort klösträd för katter Mycket plats: perfekt för hushåll med flera katter Två hus: att gömma sig i, mörkt krypin Stor myssäng: upphöjd plats att sova och ligga kika från Klovård: långa sisalstammar för att vässa klorna ordentligt För klättring: flera våningar med plattformar Snyggt utseende: naturliga träplattformar och diskret färg Lättskött: avtagbara och uttagbara kuddar, kan tvättas i maskin i 30 °C Stabil bottenplatta: för Färg: beige Totala mått: ca H 157 x L 112 x B 80 cm Bottenplatta: L 68 x B 48 cm Två plattformar: L 39 x B 29 cm Hus: Totalt: L 38 x B 38 x H 31,5 cm Ingång: B 36 x H 36 cm Myssäng: Totalt: ca L 48 x B 38 x H 6 cm Liggyta: ca L 43 x B 33 cm 9 sisalstammar: Ø 9 cm 1 x L 46,8 cm 8 x L 38 cm _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Lima kattält - L 76 x B 73 x H 74 cm, crème

  Modern Living Lima kattält - L 76 x B 73 x H 74 cm, crème
  Kattältet Lima från Modern Living är ett riktigt paradis för din lilla pälskling. Det söta tältet är tillverkat av huvudsakligen naturliga material och är inte bara ett mysigt krypin, utan har också plats för att leka och vila. Trästängerna ger tältet stabilitet och är samtidigt ett snyggt inslag i designen. Tältets tygöverdrag kan stängas med band fram för att katten ska känna sig trygg och säker. Den mjuka kudden inuti är mycket bekväm att ligga på och dessutom både vändbar och tvättbar, så att du alltid kan hålla den ren och fräsch. Modern Living kattält Lima i överblick: Mysigt tält för katter och små hundar Speciell design: i form av en tipi, skyddat krypin, coolt blickfång i rummet Naturlig look: stänger av trä, överdrag delvis av bomullstyg Mjuk liggkudde: kan tas ut och tvättas, kviltad för att förhindra att fyllningen glider Kan stängas med band fram: för ännu bättre möjlighet att dra sig tillbaka Snygga tofsar längs öppningen Kan tvättas: avtagbart sängöverdrag, hela kudden kan tvättas i maskin Glider inte: tack vare glidsäkra noppor på undersidan Färg: crème Material: Tyg: 70 % polyester, 30 % bomull Botten: polyester, med glidsäkra noppor Stänger: trä Mått: Totalmått: L 76 x B 73 x H 74 cm Liggyta: L 68 x H 65 cm Öppning: B 50 x H 30 cm Skötselråd: kan maskintvättas i 30 °C _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Oia mysbädd - Ø 51 x H 22 cm

  Modern Living Oia mysbädd - Ø 51 x H 22 cm
  De flesta sängar är rektangulära, men en rund säng är ju så mysig! Modern Living myssäng Oia för katter och mindre hundar har därför en snygg, rund form och passar utmärkt för att gosa ner sig i. Innermaterialet av memoryskum är extremt bekvämt och formar sig perfekt till din älskade fyrbenta väns kroppsform. Madrassens viskoelastiska egenskaper ger skön avlastning för lederna och benen när den ligger, vilket gör att sängen även är mycket lämplig för äldre och sjuka djur. Den underbart gosiga fårplyschen, som Modern Living myssäng Oia är täckt med, är mycket bra på att hålla värmen. Dessutom isolerar den tjocka vadderingen ditt husdjur från kalla golv – för en avkopplande skönhetssömn. Den glidsäkra undersidan ser samtidigt till att den snygga lilla sängen stannar på plats och inte hela tiden flyttar på sig. Modern Living Oia mysbädd i överblick: Mysig rund säng för katter och mindre hundar Av memoryskum: mycket bekväm, anpassar sig till kattens kroppsform Med viskoelastiska egenskaper: tryckavlastar, perfekt för äldre eller sjuka djur Tjock, fast vaddering: upphöjd liggplats, skyddar mot kalla golv, kan inte ligga igenom Mjukt överdrag i fårplysch: gosigt, håller värmen bra Glidsäker undersida: förhindrar att sängen glider runt Avtagbart överdrag: för regelbunden rengöring Färg: beige Material: överdrag: 100 % polyester (fårplysch) vaddering: 100 % polyuretan (memoryskum) undersida: 100 % polyester (med glidsäker beläggning) Mått: totalt: ca Ø 51 x H 22 cm liggyta: ca Ø 40 cm instegshöjd: 22 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Modern Living. This Harmonious Life. Modern Living är till för husdjursägare som ställer höga krav som letar efter finess och hållbarhet. Vi förstår hur mycket arbete du lägger på din miljö och hur medveten du är om att du vill ha mer stil och karaktär i ditt hem. Harmoni är vår passion. Vi tillverkar husdjursmöbler och accessoarer med en unik och anmärkningsvärd design som utan problem passar in även i det snyggaste hemmet och förtjänar en framträdande plats. Men samtidigt glömmer vi aldrig bort behoven hos dina husdjur. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. Observera: Eftersom myssängen av memoryskum pressas ihop mycket hårt av frakttekniska skäl tar det ca 48 timmar innan den svällt ut helt och når sin slutliga höjd.
 • Modern Living Kiruna mysbädd - Ø 55 x H 11 cm

  Modern Living Kiruna mysbädd - Ø 55 x H 11 cm
  Behövs det en mysig plats att rulla ihop sig i? Modern Living myssäng Kiruna passar perfekt för detta. Tack vare den runda formen med förhöjd kant är den mycket bekväm. Ytan av mjukt möbeltyg bidrar också till detta. Ovanpå finns ett snyggt mysigt täcke i fuskpälssom kan användas som underlag eller som överkast. Modern Living myssäng Kiruna passar med sin eleganta men enkla look in i nästan alla hem. Överdraget kan enkelt tas av och rengöras med hjälp av dragkedjor. Fördelaktigt är också att den glidsäkra botten håller kattsängen på plats. Modern Living mysig säng Kiruna i korthet: Elegant och gosig säng för katter och små hundar Tillverkad av mjukt möbeltyg: lyxig look, mysig, passar in i alla inredningar Med snyggt täcke i fuskpäls: kan användas som underlag eller som överkast Glidsäker botten: förhindrar att sängen glider Lättskött: dragkedjor i kudd- och sängöverdraget underlättar rengöringen Färg: creme Material: överdrag: 100 % polyester vaddering: 100 % polyuretan botten: 100 % polyester (glidsäker) Mått: säng: totalmått: Ø 55 x H 11 cm liggyta: ca Ø 49 cm kanthöjd: ca H 11 cm täcke: L 55 x B 55 cm Skötselråd: Tvättas för hand vid max. 30 °C, tvätta endast överdraget Modern Living. This Harmonious Life. Modern Living är till för husdjursägare som ställer höga krav som letar efter finess och hållbarhet. Vi förstår hur mycket arbete du lägger på din miljö och hur medveten du är om att du vill ha mer stil och karaktär i ditt hem. Harmoni är vår passion. Vi tillverkar husdjursmöbler och accessoarer med en unik och anmärkningsvärd design som utan problem passar in även i det snyggaste hemmet och förtjänar en framträdande plats. Men samtidigt glömmer vi aldrig bort behoven hos dina husdjur. Observera: Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet.
 • Modern Living Roca klösträd - Ljusgrått

  Modern Living Roca klösträd - Ljusgrått
  Om du har flera katter hemma behöver klösträdet vara av lite större modell. Klösträdet Roca från Modern Living har många ställen där dina små pälsklingar kan koppla av och dra sig tillbaka när de vill vila. Där finns till exempel en bekväm hängmatta, flera plattformar, en grotta och andra bekväma gömställen. De avtagbara filtdynorna, som alla liggplatser är utrustade med, ger ett behagligt mjukt, tassvänligt underlag och gör samtidigt att klösträdet blir ännu snyggare! Den övre plattformen på klösträdet Roca från Modern Living Roca har ett litet räcke som dina älsklingar kan luta sig bekvämt mot när de vilar där. För att det även ska gå att ta hand om klorna ordentligt har den här mångsidiga kattmöbeln dessutom flera klösytor som är inlindade i naturligt sisalrep. Med så många möjligheter att sysselsätta sig kan man verkligen tala om ett femstjärnigt hotell för katter! Modern Living klösträd Roca i överblick: Mångsidigt klösträd för katter Från Minimalist-kollektionen Många platser: perfekt för hushåll med flera katter Att gömma sig i: mörk grotta och andra möjligheter att gömma sig Hängmatta: för avkoppling och sömn Utsiktsplattform: för att observera reviret, upphöjd sovplats, med räcke att luta huvudet mot Flera sisalstammar: stora klösytor för klovården, långa stammar för att sträcka ut sig Avtagbara dynor av filt: bekvämt, slätt underlag Elegant: naturligt och modernt, snygg färgkontrast Kompakt: stabilt, med golvvänliga gummifötter Färg: ljusgrå Totalmått: ca H 137 x L 95 x B 56 cm Bottenplatta: L 67 x B 38 cm Hängmatta: ca L 58 x B 30 cm Hus: Totalmått: L 38 x B 38 x H 81,5 cm Innermått tre nivåer: ca L 35 x B 35 x H 25 cm Två runda ingångar: Ø 18 cm Fyrkantig ingång: L 23 x B 17 cm Utsiktsplattform: L 38 x B 38 cm Plattform i mitten: L 25–50 x B 38 cm Plattform nere: L 29 x B 38 cm Sisalstammar: Ø 9 cm 1 x L 18,5 cm 3 x L 25 cm 1 x L 31,5 cm 3 x L 45 cm Två lekbollar: ca Ø 5 cm, snöre L 4 cm _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Luxor väggsäng - L 45 x B 25 x H 45 cm

  Modern Living Luxor väggsäng - L 45 x B 25 x H 45 cm
  Katter älskar att titta ut över sitt revir från en plats högt upp. Med väggsängen Luxor från Modern Living får din pälskling en bekväm och skyddad grotta där den kan dra sig tillbaka och gosa in sig helt ostört. Den snygga korgflätade väggsängen Luxor från Modern Living består av naturliga fibrer från vattenhyacint. Det gör att den här kattgrottan inte bara är dekorativ, utan också helt ofarlig för din pälskling. Inuti finns en fluffig kudde av plysch med lång lugg att sova på. Här går det alltså att göra sig en riktigt bekväm vilostund! Om så behövs kan du också ta ut kudden och tvätta den i maskin på ett hygieniskt sätt. Modern Living väggsäng Luxor i överblick: Bekväm sovplats för katter Från Modern Living-kollektionen Bohemian För väggmontering: upphöjd och skyddad grotta, perfekt för att övervaka reviret Naturligt material: korgflätat av fibrer från vattenhyacint Mycket bekväm: uttagbar kudde av plysch med lång lugg, att gosa in sig i Beprövad kvalitet: inga skadliga kemikalier Inklusive fästmaterial Färg: natur/vit Material: Korg: vattenhyacint Kudde: 100 % polyester Mått: Totalt: L 45 x B 25 x H 45 cm Ingång: ca Ø 23,5 cm Liggyta: L 43 x B 24 cm Skötselråd: kudden kan tvättas i maskin i 30 °C Anvisningar för väggmonteringen: Innan du börjar, kontrollera först att väggen där du tänkt montera väggdelen är lämplig. Fästmaterial för väggmonteringen ingår inte i leveransen. Vi rekommenderar att du skaffar rätt skruvar och pluggar för väggarna i en fackhandel. Använd rätt specialpluggar och skruvar beroende på om väggarna är av betong, gips eller är hålrumsväggar. Kontrollera att väggdelen sitter fast ordentligt innan du låter katten använda den. Kontrollera också regelbundet att den är stabil och dra åt skruvarna om det behövs. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living klösmöbler för väggmontering - Klösstam Korbin

  Modern Living klösmöbler för väggmontering - Klösstam Korbin
  Stabil klöspelare av tallträ för väggmontage, för att skapa individuella klätterbanor åt katter, kan beställas var för sig och kombineras, utsiktsplattformar, klätterklöspelare med robust naturlig sisal
 • Savoy klösträd - Grått

  Savoy klösträd - Grått
  Litet men snyggt: klösträdet Savoy ger din katt massor av möjligheter att klösa, leka och koppla av. På flera nivåer finns bekväma platser där katten kan vila, sova och hålla koll på omgivningen. Från utsiktsplattformen längst upp kan din katt i lugn och ro observera sitt revir och mysa i en egen säng. Klösträdet Savoy är ett snyggt blickfång i bostaden med sin kontrastrika look – perfekt för moderna interiörer. Vadderingarna består av robust filt och tål mycket. För att vässa klorna finns det stabila sisalstammar. Den robusta bottenplattan ger stabilitet. Klösträd Savoy i korthet: Litet klösträd i modern design Snyggt: med kontrasterande färger Bekväm hängmatta: perfekt för att vila Vaddering av robust konstfilt: gosig yta, även perfekt för att vässa klorna Glider inte: vadderingen och sängen fästs med kardborre, glidsäkert Utsiktsplattform: med mysig säng och uttagbar, mjuk kudde Sisalstammar för att klösa: perfekta för klovård och för att sträcka ut sig och stretcha Lättskött: smutsavvisande vaddering, kudden kan tvättas i maskin i 30 °C Robust och stabil bottenplatta med golvskyddande plastfötter Av obehandlade skivor i riktigt trä Plyschboll i gummisnöre inbjuder till lek Enkel montering, monteringstillbehör ingår Färg: natur/grå Mått: totalmått: H 106 x L 86 x B 55 cm bottenplatta: L 59,5 x B 50 cm plattform: L 59,5 x B 50 cm utsiktsplattform: L 39,5 x B 39,5 cm hängmatta: liggyta: ca L 39 x B 30 cm myssäng: L 39,5 x B 39,5 x H 9/15 cm, liggyta: ca L 39 x B 39 cm leksak: plyschboll Ø 5 cm i gummisnöre för lek sisalstammar: Ø 9 3 x L 35 cm 1 x L 27 cm 1 x L 20 cm
 • Modern Living Ferden myssäng - L 66 x B 66 x H 16 cm

  Modern Living Ferden myssäng - L 66 x B 66 x H 16 cm
  Myssängen Ferden från Modern Living ser så gosig ut att man helst skulle vilja sjunka ner i den själv! Tack vare den innovativa femkantiga formen med fördjupningen i mitten är det en utmärkt plats för katten att vila och drömma på, samtidigt som den kan känna sig trygg och säker. Den tjocka vadderingen ger dessutom maximal avkoppling! Myssängen Ferden från Modern Living kan användas på båda sidor så att du enkelt kan vända på den om det behövs. Den vackra puff-looken med det sköna möbeltyget passar bra ihop med de flesta inredningsstilar, medan den smakfulla färgen i vitt skapar en positiv atmosfär. När det är dags för rengöring kan du enkelt tvätta kattmöbeln i tvättmaskinen! Modern Living myssäng Ferden i överblick: Himmelskt skön myssäng för katter Från Modern Living-kollektionen Contemporary Snygg puff: av mjukt möbeltyg Mycket bekväm: härligt fluffig och mjuk Fördjupning i mitten: skapar ett bekvämt gömställe och ger en känsla av trygghet Tjockt vadderad: för skön vila och avkoppling Flexibel: kan användas på båda sidor Elegant look: femkantig, i ljust, modernt vitt Färg: vit Material: 100 % polyester Mått: Totalmått: L 66 x B 66 x H 16 cm Liggyta: L 66 x B 66 cm Höjd insteg: 16 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i max 30 °C. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Frontera myssäng - Ø 40 x 15 cm

  Modern Living Frontera myssäng - Ø 40 x 15 cm
  Myssängen Frontera från Modern Living är en stilfull och mysig kattsäng som din lilla pälskling garanterat kommer att älska. Den snygga flätade korgen ger sängen en charmig look och passar sömlöst in i ditt hem. Med den uttagbara kudden är den här mysiga sängen mycket bekväm för katten. Den mjuka kudden inbjuder också till att gosa och koppla av. Och det allra bästa: kuddens överdrag är tvättbart så att du alltid kan hålla det rent och fräscht. Den mysiga sängen har en stor liggyta där din lurviga vän har gott om plats att sträcka ut sig och dåsa. Oavsett om den gillar att kura ihop sig och sova eller hellre sträcker ut sig uppfyller den här sängen alla behov. Den högkvalitativa boho-designen på myssängen Frontera från Modern Living är inte bara funktionell, utan även snygg att se på. Gör din katt glad med den här lyxiga myssängen! Modern Living myssäng Frontera i överblick: Elegant säng för katter Från Modern Living-kollektionen Bohemian I snygg flätad korg: formstabil och stilfull Uttagbar kudde: gosigt mjuk, med tvättbart överdrag Stor liggyta: för att kunna sträcka ut sig och sova Färg: beige/vit Material: Korg: 100 % polyester Kuddfodral: 70 % polyester, 30 % bomull Kuddfyllning: 100 % polyester Mått: Totalmått: Ø 40–45 x H 16 cm Kudde: Ø 43 x H 14 cm Liggyta: Ø 43 cm Skötselråd: kuddöverdraget kan tvättas i maskin i 30 °C. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Nara myskudde - Ø 60 x H 15 cm

  Modern Living Nara myskudde - Ø 60 x H 15 cm
  Oavsett om du har en katt eller en liten hund är myskudden Nara från Modern Living en bekväm oas i en klass för sig för din älskling. Kudden är nämligen täckt av supermjuk kanin-fuskpäls och har en dekorativ, randig struktur som din fyrbenta vän bekvämt kan sträcka ut sig och dagdrömma på! De breda sömmarna på den övre kanten av myskudden Nara från Modern Living ger en lätt vintage-look som passar perfekt till den gammelrosa färgen. Och tack vare den glidsäkra beläggningen på undersidan ligger den snygga myskudden precis där du har lagt den. Det avtagbara överdraget med en dragkedja gör det lättare att tvätta, vilket för övrigt går utmärkt i tvättmaskinen! Modern Living myskudde Nara i överblick: Bekväm myskudde för katter och små hundar Perfekt för att sova och koppla av En bekväm plats: mycket mjuk och gosig Klassisk look: med breda sömmar upptill Med praktisk dragkedja: för lätt kunna ta av överdraget Glidsäker undersida: ligger på plats Färg: rosa Material: 100 % polyester Mått: Ø 60 x H 15 cm Skötselråd: kan tvättas i 30 °C Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Socorro myssäng - Ø 70 x H 14 cm

  Modern Living Socorro myssäng - Ø 70 x H 14 cm
  En snygg säng för din katt: Modern Living myssäng Socorro har en generös liggyta och är idealisk och särskilt bekväm för katter av stora raser. Modern Living myssäng Socorro är utrustad med en extra mjuk kudde, så att din älskling kommer att sova som på moln! Själva sängen består av en snygg flätad korg som är utrustad med dekorativa knutna handtag för enkel transport. Kattsängen tillhör Modern Living Bohemian-kollektionen och passar in i alla inredningsstilar med sin moderna design. Modern Living myssäng Socorro im i korthet: Stor säng för katter Från Modern Living-kollektionen Bohemian Extra stor liggyta: lämplig för katter av stora raser och små hundar Snygg flätad korg: snygg och modern design Mjuk kudde: extra gosig för hög liggkomfort, uttagbar Med knutna handtag: dekorativ extra detalj sam perfekt för enkel transport Låg ingång: lätt att komma in i Optiskt tilltalande: passar in i vilken inredning som helst Färg: beige/vit Material: Korg och kuddens fyllning: 100 % polyester Kuddfodral: 70 % polyester, 30 % bomull Mått: Totalt: ca Ø 70 x H 14 cm Kudde: ca Ø 65 cm Tjocklek botten: 5 mm Skötselråd: Kudden kan tvättas i maskin 30 °C _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Arden klösträd - Grått

  Modern Living Arden klösträd - Grått
  Klösträdet Modern Living Arden är ett riktigt eldorado för katter: De många, olika etagerna av snygg faner ger en behaglig, organisk helhetsform. En av stammarna är utrustad med en speciell borste som din katt kan gnugga sig mot när den behöver klia sig på ett ställe den inte kan nå på egen hand. Alla överdrag och den bekväma myssängen på översta våningen kan tas av för rengöring och tvättas i maskin. Modern Living klösträd Arden har också flera sisal-klösstammar där din pälskling kan vässa klorna varje dag. Trädet hålls för övrigt tillförlitligt på sin ursprungliga plats, eftersom det är försett med halksäkra fötter. De grå textilelementen utgör en vacker kontrast till det ljusa fanerträet! Modern Living klösträd Arden im i korthet: Snyggt klösträd för katter Från Modern Living's Contemporary Collektion Erbjuder många ytor för att koppla av, observera och vässa klorna Mycket klösyta: med tre fina sisalstammar för daglig klovård ”Wellness-stam”: med integrerad borste för att klia sig själv på Avtagbara textiler: bekväma underlägg och en mysig säng, kan tvättas i maskin Snyggt utseende: av modern faner, vackra, organiska former Står stabilt: på glidsäkra fötter Färg: grått Totala mått: L 68 x B 48 x H 132 cm / L 39 x B 39 cm Bottenplattor: L 68 x B 48 x H 1,8 cm L 39 x B 39 x H 1,8 cm Plattformar: L 39 x B 29 x H 1,2 cm Ø 39 x H 1,2 cm Hus: L 48 x B 39 x H 26,5 cm Mysiga sängar: Totalt: Ø 40 x H 8,5 cm Liggyta: Ø 35 cm Kudde: Totalt: L 46 x B 39 x H 2 cm / Ø 39 cm Liggyta: L 46 x B 39 cm / Ø 39 cm 8 sisalstammar: Ø 9 cm 3 x L 22 cm 2 x L 26,5 cm 1 x L 40 cm 2 x L 50 cm Två sisalstammar: Ø 9 cm 2 x L 26,5 cm Observera: endast för inomhusbruk. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Hella soffa - L 60 x B 55 x H 32 cm

  Modern Living Hella soffa - L 60 x B 55 x H 32 cm
  Letar du efter en snygg soffa som passar perfekt till dig och ditt pälsklingbarn? Då bör du absolut ta en titt på Modern Living soffa Hella! Denna moderna och husdjursvänliga soffa har en gosigt mjuk yta av manchester som är perfekt för katter och små hundar. Det bästa är att du kan ta av ryggstödet och sittplatsen på soffan. På så sätt kan du enkelt tvätta överdraget och hålla soffan ren och fräsch – även om din katt eller hund gärna efterlämnar sina smutsiga tassavtryck eller hår på den. Modern Living soffa Hella är en del av Modern Livings kollektion Minimalist och finns i en elegant beige färg. Den passar därför perfekt in i alla moderna hem och blir ett blickfång i vardagsrummet. Så vad väntar du på? Köp Modern Living soffa Hella och skapa en mysig plats för avkopplande stunder med din älskling. Du kommer att älska den, och din fyrbenta vän kommer säkert att må bra på den här snygga soffan! Modern Living soffa Hella im i korthet: Elegant husdjurssoffa för katter och små hundar Ingår i kollektionen Minimalist från Modern Living Varmt och mjukt: med snyggt, silkeslent manchesteröverdrag Högt ryggstöd: bekvämt att luta sig mot och gosa in sig i Delar som kan avskiljas: ryggstöd och sittyta anslutna med dragkedja Enkel rengöring: bara ta av överdraget och tvätta i tvättmaskinen Skydd med kardborrband: ovanpå dragkedjan, förhindrar skador Ligger på sin plats: tack vare glidsäkra noppor på undersidan Färg: beige Material: polyester, skumgummi Mått: Totala mått: ca L 60 x B 50 x H 32 cm Liggyta: ca L 55 x B 45 cm Kanthöjd: ca 32 cm Instegshöjd: ca 8 cm Skötselråd: överdraget och kudden kan tvättas i maskin i upp till 30 °C. Tvätta ryggstödet endast för hand. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Gaffney myssäng - L 60 x B 60 x H 22 cm

  Modern Living Gaffney myssäng - L 60 x B 60 x H 22 cm
  Är din katt prinsen eller en prinsessan på ärten och du letar efter en kattmöbel som uppfyller dessa höga krav? Myssängen Gaffney från Modern Living är täckt med lent manchestertyg som är härligt mjukt för kattens tassar och håller den varm och skön när den kopplar av. Genom den vadderade kanten kan katten bekvämt lägga sig till rätta och vila huvudet och kommer samtidigt upp en bit från golvet! Tack vare de praktiska, glidsäkra nopporna på undersidan av myssängen Gaffney från Modern Living står den stadigt även om katten hoppar i och ur med lite kraft. Och överdraget på den uttagbara kudden kan enkelt tvättas i maskin om så behövs. Färgen i kombination med manchesterytan och den snygga formen gör den härliga myssängen till ett riktigt blickfång! Modern Living myssäng Gaffney i överblick: Snygg myssäng för katter Av mjukt manchestertyg: lent för tassarna, värmer skönt Vadderad kant: att lägga huvudet på och luta sig mot, ger en upphöjd position Med uttagbar kudde: för att det ska gå lättare ta av överdraget Elegant: snygg färg i matt orange, högkvalitativ manchester, snygg form Står säkert: glidsäkra noppor på undersidan Färg: orange Material: Överdrag: manchester (polyester) Fyllning: polyester Botten: polyester (taft), med glidsäker beläggning Totalmått: L 60 x B 60 x H 22 cm Skötselråd: kuddöverdraget kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Accra klöspelare - Crème

  Modern Living Accra klöspelare - Crème
  Om du letar efter en kompakt kattmöbel där din lilla pälskling kan träna och ta hand om klorna varje dag är klöspelaren Accra från Modern Living ett fantastiskt val: Själva klöspelaren består av en snygg del av ett naturligt träd som är lindad med ett högkvalitativt sisalrep och ger din älskling en fantastisk, vertikal klösyta! För fans av horisontell klovässning har klöspelaren Modern Living Accra dessutom en sisalmatta som sitter på den stabila bottenplattan av faner. Den kan tas av vid behov. För en rolig lek mellan måltiderna finns det dessutom en liten leksak - liten träboll med bomullsfransar - som dinglar ner från klöspelaren. På så sätt väcks din katts jaktinstinkt perfekt! Den naturnära och samtidigt moderna designen är en riktig dekoration för din bostadsinredning. Modern Living klöspelare Accra im i korthet: Naturlig klöspelare för katter Från Modern Living-kollektionen Minimalist Mångsidiga klösytor: gör det möjligt att klösa horisontellt och vertikalt Naturliga material: klöspelare av vackert äkta trä, lindad med högkvalitativt sisalrep Med avtagbar sisalmatta: det perfekta sättet att vässa klorna horisontellt Ytterligare leksaker: träboll med bomullsfransar på snöret Stor bas av faner: står stabilt Modern design: uppskattar inredningen i bostaden Färg: natur/beige Totala mått: ca L 59,5 x B 38 x H 81 cm Bottenplatta: L 59,5 x B 38 x H 1,8 cm Sisalmatta: L 33 x B 37,5 cm Sisalstammar: ca Ø 6–7 x H 77,8 cm (inklusive liten rund platta) Leksak: Totalt: L 10 x B 10 x H 0,6 cm Träboll: Ø 2,3 cm Observera: endast för inomhusbruk. Observera: De naturliga trästammarna är rena naturprodukter och gör varje klösträd unikt. Därför kan formen, färgen och måtten skilja sig från produktbilderna. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Izola klösträd - Creme / natur

  Modern Living Izola klösträd - Creme / natur
  Visst vill din katt ha ett klösträd som ser ut som om det nästan hade vuxit direkt där det står? Klösträdet Izola från Modern Living består av vackert trä och klovänligt sisalrep – så att din pälskling får en naturnära upplevelse hemma. Och den roliga, rörliga sisalkulan är perfekt när leklusten faller på. De fyra plattformarna, som är utformade på olika sätt, är perfekta för att koppla av och hålla koll på reviret! De avtagbara kattsängarna och plattformskuddarna på klösträdet Izola från Modern Living kan snabbt och enkelt tvättas i maskin – så att de alltid håller sig hygieniskt rena och fräscha. Tack vare den smakfulla, naturliga designen och de cremefärgade överdragen har den här kattmöbeln en unik charm som gör den mycket dekorativ i inredningen! Modern Living klösträd Izola i överblick: Variationsrikt klösträd för katter Från Bohemian-kollektionen Av fina naturmaterial: äkta trä med naturligt och högkvalitativt sisalrep Avtagbara kattsängar och plattformskuddar: lätta att tvätta i maskin Sisalleksak i form av en boll: för extra lekglädje Rymligt: med totalt fyra plattformar Snygg trä-look: naturligt och modernt Stabilt: rund bottenplatta, med golvvänliga gummifötter Färg: creme/natur Totalmått: ca H 128 x L 78 x B 70 cm Bottenplatta: Ø 58 x H 2,5 cm Två plattformar: ca Ø 29,5 cm Myssäng uppe: Totalt: ca L 43 x B 38 x H 8 cm Liggyta: ca L 32 x B 28 cm Myssäng nere: Totalt: ca Ø 42 x H 8 cm Liggyta: ca Ø 30 cm Trästammar: ca Ø 7 - 8 cm 1 x L 114 cm, sisalyta ca L 46 cm 1 x L 70 cm, sisalyta ca L 26 cm 1 x L 47 cm, sisalyta ca L 24 cm 1 x L 30 cm Sisalboll: Ø 5 cm, snöre L 18 cm Observera: De naturliga trästammarna är rena naturprodukter och gör varje klösträd unikt. Därför kan formen, färgen och måtten skilja sig från produktbilderna. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Sered klösmöbel - mörkbrun / grå

  Modern Living Sered klösmöbel - mörkbrun / grå
  Varje katt bör ha ett sätt att regelbundet vässa sina klor. Modern Living Sered klöspelare ger din katt det perfekta klövvårdsprogrammet: den är fin och hög, vilket gör den idealisk för större katter som Maine Coon. Den tjocka, kantiga sisalstammen har gott om klösyta - så att din katt kan ta det utrymme den behöver när den kliar sig. Kattmöbeln glider inte heller, eftersom de fyra skumfötterna gör den mycket stabil. För att det inte ska bli tråkigt så snabbt har Modern Living Sered-klösmöbeln också en liten lekfisk som sitter fast i ett snöre och kan dras ut ur ett hål. Den eleganta designen med den mönstrade bottenplattan i äkta trä och färgsättningen i mycket mörkbrun med grå sisal ger klösträdet en modern men tidlös touch! Tack vare de medföljande verktygen och den enkla konstruktionen kan den monteras på nolltid. Modern Living Sered klösbräda i korthet Hög klösmöbel för katter Perfekt även för stora katter som Maine Coon Mer klösyta: tjock, kantig stam, insvept i sisal, för daglig klövvård Med tassfisk: på ett snöre, kan fiskas ut ur hålet med tassarna Stor bottenplatta: för ökad stabilitet, vinglar inte Halkskydd: med fyra skumgummifötter, förhindrar att man halkar och skyddar golvet Elegant design: fräst mönster i bottenplattan i äkta trä, elegant mörkbrun med grå sisal Enkel montering: alla verktyg ingår, övre och nedre delen av kofferten sätts enkelt ihop Färg: mörkbrun / grå Övergripande mått: H 119 x L 59 x B 59 cm Bottenplatta: L 59 x B 59 cm Stomme av sisal: L 13 x B 13 cm Antal / längd: 1 / 116,5 cm Obs: Endast för inomhusbruk.
 • Modern Living Brixen klösträd - Créme/natur

  Modern Living Brixen klösträd - Créme/natur
  Naturliga trästammar i kombination med högkvalitativ sisal: Modern Living klösträd Brixen sprider en alldeles speciell klösglädje hos din katt! Klösträdet för katter övertygar med en modern och samtidigt naturlig design. Den mysiga sängen ger din lilla pälskling en upphöjd plats att sova på eller hålla koll på sitt territorium. Sängen är utrustad med en hög kant som din älskling bekvämt kan vila huvudet på. Den speciella höjdpunkten i Modern Living klösträd Brixen är de naturliga trästammarna lindade med sisal som gör varje exemplar unikt. Och tack vare den lilla sisalbollen är det också roligt att leka på kattklösträdet. Modern Living klösträd Brixen im i korthet: Högkvalitativt klösträd för katter Från Bohemian-kollektionen Naturliga trästammar: inlindade i högkvalitativ sisal, för originell klösglädje Bekväm myssäng: upphöjd plats att sova på och observera territoriet, hög kant för huvudet Stora plattformar: för klättring, med mjuka kuddar Rolig lek: sisalboll med prasslande ljud Hygieniskt: alla kuddar kan tas av och tvättas i maskin i 30 °C Vackert utseende: modern och naturlig, varje bit är unik Stabil: stabil bottenplatta, med golvskyddande gummifötter Färg: crème/natur Totala mått: ca. H 130 x L 86 x B 58 cm Bottenplatta: L 56 x B 56 x H 2,5 cm Två plattformar: L 39,5 x B 39,5 cm Myssäng: Totalt: L 42 x B 42 x H 8 cm Liggyta: ca L 30 x B 30 cm Trästammar: 1 x ca Ø 6–7 x L 115 cm, sisalyta ca L 49 cm 2 x ca Ø 4–5 x L 32 cm Sisalboll: Ø 5 cm, snöre L 18 cm Observera: De naturliga trästammarna är rena naturprodukter och gör varje klösträd unikt. Därför kan formen, färgen och måtten skilja sig från produktbilderna. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Sichuan ekologisk matskål för katter - 400 ml

  Modern Living Sichuan ekologisk matskål för katter - 400 ml
  Skäm bort dina älskade katter med Modern Living ekologisk matskål Sichuan – ett miljövänligt och samtidigt snyggt val för ditt hem. Den här unika matskålen för katter är tillverkad av naturliga bambufibrer, vilket gör att den inte bara är ekologiskt värdefull, utan också robust och slitstark. Eftersom skålen är återvinningsbar är den både miljömedveten och en praktisk lösning för den dagliga utfodringen. Den integrerade matskålen i rostfritt stål är rostfri och samtidigt superhygienisk, vilket håller fodret färskt längre. Botten av termoplastiskt gummi är både glidsäker och stabil, så att även den livligaste katten inte kan kasta matskålen. Tack vare det integrerade urtaget är kattskålen lätt att lyfta och rengöra – och ja, den tål maskindisk! Modern Living ekologisk matskål Sichuan för katter i överblick: Hållbar matskål för katter Passar för torrfoder, våtfoder och vatten Ingår i kollektionen Minimalist från Modern Living För miljömedvetna kattägare: av naturliga bambufibrer, biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara Med skål i rostfritt stål: mycket hygienisk, rostar inte (insatsen kan inte tas ut) Tål maskindisk: underlättar den dagliga rengöringen Praktiskt handtag: med urtag för enkel transport Glidsäker: tack vare gummiring på undersidan Färg: beige Material: Utsida: plast (PP, polypropylen) Skål: rostfritt stål Undersida: termoplastiskt gummi (TPR) Mått: Ø 16,5 x H 5,4 cm Volym: 400 ml Skötselråd: kan diskas i diskmaskin _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. Ett utrymme där ditt husdjur känner sig som hemma.
 • Modern Living Athen matskål för katter - 400 ml

  Modern Living Athen matskål för katter - 400 ml
  Modern Living matskål Athen för katter – den eleganta matskålen som din katt kommer att älska! Med sin snygga marmorfinish och den glänsande skålen i rostfritt stål är den här skålen inte bara estetiskt tilltalande, utan också särskilt hygienisk. Tack vare bottenringen av gummi är skålen stabil och vältsäker, så att din katt utan problem kan njuta av sin mat. Matskålen Athen för katter från Modern Living tål dessutom maskindisk, vilket gör den dagliga rengöringen mycket lättare. Tack vare praktiska urtag på undersidan är det dessutom enkelt att ta tag i och lyfta matskålen. Skäm bort din katt med denna högkvalitativa matskål som har både en vacker design och hygieniska egenskaper. Modern Living matskål Athen för katter i överblick: Högkvalitativ matskål för katter och små hundar Passar för torrfoder, våtfoder och vatten Ingår i kollektionen Minimalist från Modern Living Elegant design: med snygg marmorisering och marmorfärg Med innerskål i rostfritt stål: rostfri och hygienisk (kan inte tas ut) Lätt att rengöra: kan diskas i maskin Praktisk urtag: enkel att greppa och lyfta Glidsäker: tack vare gummiring på undersidan Färg: vit/grå Material: Utsida: plast (PP, polypropylen) Skål: rostfritt stål Undersida: termoplastiskt gummi (TPR) Mått: Ø 16,5 x H 5,4 cm Volym: 400 ml Skötselråd: kan diskas i diskmaskin. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. Ett utrymme där ditt husdjur känner sig som hemma.
 • Modern Living Billund fönsterbädd - L 54 x B 31,5 x H 42 cm

  Modern Living Billund fönsterbädd - L 54 x B 31,5 x H 42 cm
  Katter älskar att observera omgivningen från en plats högt upp. Med fönsterbädden Billund från Modern Living får din pälskling en bekväm plats som du kan fästa direkt på fönsterrutan. Kattens nya utsiktsplats monteras på fönsterglaset med hjälp av sugkoppar. På så sätt kan din katt dåsa i solen eller njuta av utsikten utomhus. Fönsterbädden Billund från Modern Living består av en stabil träram och en liggyta i filt som fungerar som bekvämt underlag för din pälskling. Modern Living fönsterbädd Billund i överblick: Snygg fönsterbädd för katter upp till 8 kg Upphöjd sovplats: med utsikt utåt, perfekt din pälskling Sugkoppar med skruvhuvud: vrids direkt fast på fönsterrutan, sitter stadigt Bekväm liggyta: mjukt och skönt material Träram: ger stabilitet Enkel montering: går snabbt att sätta upp Färg: grå Material: Stomme: trä Vaddering: syntetisk filt Remmar: nylon Mått: Totalt: L 54 x B 31,5 x H 42 cm Liggyta: L 47 x B 25 cm Skötselråd: rengör genom att torka av Observera: endast för inomhusbruk. Kontrollera produkten regelbundet för att säkerställa att den är stabil och säker. Kontrollera fönsterbäddens stabilitet innan du låter katten använda den. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living klöstunna Verona M - H 66,5 x L 59 x B 37 cm

  Modern Living klöstunna Verona M - H 66,5 x L 59 x B 37 cm
  Klöstunnan Verona M från Modern Living är utrustad med klösstammar av sisal som gör att din katt kan klösa ordentligt. De snygga trälamellerna fungerar inte bara som blickfång, utan ger också klöstunnan ett modernt och snyggt utseende. Filtunderlägg kan tas av för rengöring och ger extra komfort för din katt. Genomgångshålen för klättring ökar roligheten och ger din katt många möjligheter att leka och utforska. Dessutom har klöstunnan Verona från Modern Living en upphöjd liggplats där katten har perfekt överblick över sin omgivning. På så sätt kombinerar klöstunnan Verona M från Modern Living på ett perfekt sätt funktionalitet och design. Modern Living klöstunna Verona M i överblick: Klöstunna med klättring för katter Ingår i kollektionen Minimalist från Modern Living Utmärkt klösmöjlighet: två klösstammar av sisal, perfekta för klovården Skyddad plats: snygga trälameller ger en känsla av trygghet Enklare att klättra upp: tack vare genomgångshål Avtagbara filtunderlägg: praktiska för rengöring, skapar en bekväm liggplats Stabil: med glidsäkra fötter Färg: grå Totala mått: L 59 x B 37 x H 66,5 cm Bottenplatta: L 59 x B 37 cm 2 plattformar: vardera L 59 x B 37 cm 2 grottor: vardera L 37 x B 30 x H 59 cm / Ingångar: vardera B 32 x H 30 cm 3 liggkuddar: vardera L 56,5 x B 34,5 x H 0,9 cm 4 sisalstammar: vardera Ø 5 x L 30 cm Observera: endast för inomhusbruk. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living klöstunna Verona L - H 98 x L 64 x B 43 cm

  Modern Living klöstunna Verona L - H 98 x L 64 x B 43 cm
  Klöstunnan Verona L från Modern Living är utrustad med flera klösstammar av sisal för att katten ska kunna klösa ordentligt! De eleganta trälamellerna fungerar inte bara som blickfång, utan ger också klöstunnan ett modernt och vackert utseende. De avtagbara filtdynorna är lätta att rengöra och gör det extra bekvämt för din katt att ligga. Dina katter kan dra sig tillbaka och må bra i tre halvskyddade grottor. Genomgångshålen för klättring ökar dessutom lekglädjen och öppnar upp många möjligheter för din katt att leka och upptäcka. Dessutom har klöstunnan Verona L från Modern Living en upphöjd liggyta som gör att katten har optimal överblick över sin omgivning. På så sätt står inget i vägen för en omväxlande katt vardag! Modern Living klöstunna Verona L i överblick: Stor klöstunna för katter Ingår i kollektionen Minimalist från Modern Living Klöspelare av sisal: kan nås inifrån och ut, för daglig klovässning Säker tillflyktsort: skyddad av vackra, trygga trälameller Lätt att klättra på: praktiska genomgångshål ökar leklusten Avtagbara underlägg: av tjock, bekväm filt, mycket lättskött Står säkert: på glidsäkra fötter Färg: grå Totala mått: L 64 x B 44 x H 98 cm Bottenplatta: L 64 x B 44 cm 3 plattformar: vardera L 64 x B 44 cm 3 grottor: vardera L 44 x B 30 x H 64 cm / Ingångar: vardera B 35 x H 30 cm 4 liggkuddar: vardera L 61,5 x B 40,5 x H 0,9 cm 6 sisalstammar: vardera Ø 5 x L 30 cm Observera: endast för inomhusbruk. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Codrington kattbädd - Ø 50 x H 32 cm

  Modern Living Codrington kattbädd - Ø 50 x H 32 cm
  Alla katter uppskattar en liten plats där de kan dra sig tillbaka såväl dag som natt och ta en mysig lite tupplur! Modern Living Codrington är rund och är upphöjd på ena sidan, så att den också ger lite skydd mot ljus. Tack vare den vackra materialkombinationen av snygg manchester och gosigt mjuk plysch, som även fortsätter på den vändbara kudden, ger du din älskling maximal komfort! Den mysiga bädden glider inte så lätt eftersom den har praktiska glidsäkra noppor på undersidan. Om Modern Living Codrington behöver rengöras kan du enkelt ta av det tvättbara sängöverdraget och lägga in hela kudden i tvättmaskinen. Den snygga färgen och den visuellt tilltalande formen är en riktig berikning för alla heminredningar! Modern Living etiketten poängterar den höga kvaliteten på denna smakfulla kattmöbel. Modern Living Codrington i överblick: Elegant bädd för katter Särskild form: rund bottenyta, upphöjd sida som ljusskydd, att luta sig mot eller gosa med Fantastisk tygkombination: manchestertyg med breda ränder på utsidan, mjuk plysch på insidan Med vändbar kudde: manchester- eller plyschsidan, kan väljas fritt efter behov Elegant design: behaglig färg, högkvalitativ form, passar in i alla heminredningar Kan tvättas: avtagbart sängöverdrag, hela kudden kan tvättas i maskin Glider inte: tack vare glidsäkra noppor på undersidan Snygg: med Modern Living påsydd etikett Färg: rosaröd Material: Överdrag: manchester, plysch (polyester) Fyllning: skumgummi Vändbar kudde: manchester, plysch (polyester), fyllning av polyesterfleece Botten: polyester, med glidsäkra noppor Mått: Totalmått: Ø 50 x H 32 cm Liggyta: Ø 45 cm Kanthöjd: 11 cm (fram), 32 cm (bak) Höjd insteg: 11 cm Skötselråd: sängöverdraget kan tas av och tvättas i 30 °C, vändbar kudde kan tvättas i 30 °C _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Nairobi kattkudde - L 65 x B 45 x H 15 cm

  Nairobi kattkudde - L 65 x B 45 x H 15 cm
  Gillar din katt mysiga krypin där den kan gosa ner och gömma sig? Då är myskudden Nairobi precis vad de behöver. Kudden har ett integrerat täcke, så att din katt kan gosa in sig som i en grotta. Myskudden Nairobi har en yta i mjuk lång plysch som är en extra mjuk, och den tjocka vadderingen skyddar bra mot kalla golv. Tack vare bärhandtaget i flätat konstläder är den väldigt lätt att transportera. Myskudde Nairobi i korthet: Mysig grotta för katter och små hundar Extra bekväm: med ett integrerat täcke för att gosa in sig och krypa in i, ger en känsla av trygghet Yta av mjuk, lång plysch: särskilt mjuk och gosig Tjock vaddering: skyddar mot kalla golv Snygg design med vackert flätat bärhandtag av konstläder Mysigt krypin, perfekt för att sova, gömma sig och vila Kan även användas som vanlig kudde, täcket tas av via dragkedja Diskret färg, passar in i många interiörer Lättskött och kan tvättas i maskin Färg: grå Material: 100 % polyester Totalmått: L 65 x B 45 x H 15 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C
 • Fez mysgrotta - L 50 x B 40 x H 45 cm

  Fez mysgrotta - L 50 x B 40 x H 45 cm
  När omgivningen blir lite för stimmig är mysgrottan Fez en mysig och lugn plats dit din katt kan dra sig tillbaka och gömma sig. Den består av gosigt mjukt material, men är ändå formstabil tack vare en vaddering. På undersidan har mysgrottan Fes glidsäkra noppor så att den inte glider runt på hala golv. För att katten ska ha sysselsättning hänger en boll i plysch i ingången. Den sitter på ett gummiband och uppmuntrar till lek. Mysgrotta Fes i korthet: Rymlig kattgrotta av gosigt, mjukt material Perfekt för att dra sig tillbaka och gömma sig, även lämplig för stora katter och små hundar Modern design: snygg form och trendig färg, passar in fint i alla olika interiörer Formstabil vaddering: för extra bekvämlighet och stabilitet Halkfri undersida: tack vare glidsäkra noppor glider den inte runt på hala golv Med uttagbar kudde som är bekväm att ligga på Stor öppning gör det lättare att komma in Plyschboll på gummiband uppmuntrar till lek Färg: ljusgrå Material: yttermaterial: 100 % polyester undersida: 65 % polyester/35 % PVC fyllning: polyesterull, skumgummi Mått: totalt: L 50 x B 40 x H 45 cm innermått: ca L 35 x B 35 x H 30 cm kantens tjocklek: ca 6 cm höjd ingång: ca 20 cm kudde: ca L 49 x B 40 x H 3 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin vid 30 °C Anvisningar: Som med alla andra produkter bör du ha uppsyn över ditt husdjur när det leker med den här leksaken. Kontrollera regelbundet att produkten är hel och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar saknas, annars finns det risk att djuret skadar sig. Lägg ett underlägg mellan sängen och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. Vi rekommenderar att du använder tvättpåsen XL vid maskintvätt: När man ska tvätta textilier och tillbehör till husdjur är tvättpåsen XL ett praktiskt hjälpmedel. Den förhindrar att djurhår hamnar i tvättmaskinen och minskar risken för skador på grund av hårda delar som spännen och dragkedjor. Djurhåret stannar kvar i tvättpåsen utan att fastna, så det är enkelt att skaka ur det efteråt. Mer information om tvättpåsen XL hittar du här: Tvättpåse XL
 • Samara klösstam - Grå

  Samara klösstam - Grå
  Klöspelaren Samara är ett dekorativt och platsbesparande sätt för din lilla tiger att vässa klorna ordentligt. Träpelaren, inlindad i filt, kompletteras med en liten plattform där katten kan sitta och observera reviret. Den kompakta klöspelaren Samara har en stabil bottenplatta som är utrustad med praktiska plastfötter för att skydda golvet. Plattan är precis som utsiktsplattformen tillverkad av ljust trä, och stammens mörka filtöverdrag blir en dekorativ kontrast. Naturligtvis är den också rolig: en skojig leksak i form av ett katthuvud sitter i ett gummisnöre. Klöspelare Samara i korthet: Dekorativ klöspelare för katter Robust träpelare: inlindad i filt, perfekt för att stretcha, sträcka ut sig och vässa klorna mot Stabil bottenplatta: av limträ med golvskyddande plastfötter Rolig leksak: i form av ett katthuvud i gummisnöre Liten plattform: att sitta och hålla utkik på Platsbesparande klösmöjlighet: kan skydda möbler och tapeter från klösmärken Kontrastrika färger för en modern look, passar in i nästan alla miljöer Enkel montering, inklusive skruvar och verktyg Färg: natur/grå Mått: totalmått: H 90 x L 48 x B 48 cm bottenplatta: L 48 x B 48 cm filtstam: L 15 x B 15 x H 85 cm plattform: L 18 x B 18 cm leksak: ca L 7 x B 7 cm
 • Modern Living klösmöbler för väggmontering - Klösstam Phoebe

  Modern Living klösmöbler för väggmontering - Klösstam Phoebe
  Stabil klöspelare av tallträ för väggmontage, för att skapa individuella klätterbanor åt katter, kan beställas var för sig och kombineras, utsiktsplattformar, klätterklöspelare med robust naturlig sisal
 • Modern Living Trondheim mystäcke - L 100 x B 70 cm

  Modern Living Trondheim mystäcke - L 100 x B 70 cm
  Vad kan vara mysigare än att kura ihop sig bekvämt i soffan en kall dag? Modern Living Trondheim mysfilt ser till att det blir ännu behagligare. Den gosiga filtens yta är gjord av mysig polarfleece med pälslook och erbjuder katter mycket komfort, samtidigt som den skyddar klädseln och möbler från hår och smuts. Modern Living Trondheim mysfilt kan användas på båda sidor - antingen med fleece- eller plyschsidan uppåt. Tack vare sin tidlösa färg smälter kattfilten harmoniskt in i alla inredningsstilar. Modern Living Trondheim i överblick: Fluffigt mysigt täcke för katter och hundar Tillverkad av gosig polarfleece: fake fur, maximal mysighetsfaktor, förskönar kattens liggplatser, perfekt för kallare dagar Kan användas på båda sidorna: antingen fleece- eller plyschsidan, rätt underlag för varje kisse Skydd för möblerna: mindre katthår och smuts på möblerna Färg: créme Material: 100 % polyester Mått: ca L 100 x B 70 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Modern Living. This Harmonious Life. Modern Living tillbehör för djur är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hem och omgivningen måste självklart kattens tillbehör också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion!
 • Modern Living Sofa Osaka - L 70 x B 50 x H 28 cm

  Modern Living Sofa Osaka - L 70 x B 50 x H 28 cm
  Är det dags för din katt att ha sin egen soffa att koppla av på? Med Modern Living soffa Osaka blir din katts drömmar till verklighet: Kattsängen är elegant formad som en soffa och har till och med ett ryggstöd att luta sig mot. Med den fluffiga skumkudden, som är täckt med härligt mjuk fårplysch, kommer din katt att sväva som i sjunde himlen. Den kan vid behov tas av med hjälp av kardborreförslutning, till exempel om du vill tvätta kuddöverdraget. Tack vare den upphöjda liggytan på Modern Living soffa Osaka är din älskade fyrbenta vän skyddad mot kalla golv under sina stunder av skönhetssömn och kan känna sig trygg och säker. Själva kattsoffan är tillverkad av naturligt och hållbart trä, så att din katt kan njuta av den länge. Modern Living Osaka soffa i överblick: Mysig kattbädd i form av en soffa Som på moln: bekväm och lätt skumkudde med överdrag av fårplysch Med praktiskt ryggstöd: att luta sig mot, förhindrar att katten glider ner Förhöjd plats: på ban, minskar kyla från golv, till exempel på kakelgolv, ökar känslan av säkerhet Av trä: naturligt, högkvalitativt, slitstarkt material Avtagbar kudde: tack vare självhäftande kardborreband, underlättar rengöringen Tvättbart kuddöverdrag: med dragkedja på undersidan, lätt att öppna Elegant design: enkelt vitt och träutseende, gör varje rum vackrare Färg: vit/natur Material: platta och fötter: riktigt trä överdrag: 100 % polyester (bl.a. fårplysch) vaddering/madrass: skumgummi (polyuretan) Mått: totalt: L 75 x B 50 x H 28 cm kudde: L 71 x B 42 x H 3,5 cm liggyta: L 71 x B 42 cm ryggstöd: L 37 x B 17 x H 5 höjd ingång: H 16 cm
 • Modern Living Oxford klösträd - ljusgrå

  Modern Living Oxford klösträd - ljusgrå
  Modern Living djurtillbehör är utformade för anspråksfulla "husdjursföräldrar" som inte nöjer sig med mindre än både snygg design och lång livslängd. När du lägger ner mycket arbete på ditt hus och din omgivning måste självklart kattens hem också passa till denna stil och karaktär. Vi tillverkar husdjursmöbler och tillbehör i unik och exklusiv design som passar in i och rentav förtjänar en framstående plats hemmet. Vi glömmer dock aldrig ditt husdjurs behov. Harmoni är vår passion! Modern Living. This Harmonious Life. Räcker det inte med ett litet klösträd? Om du letar efter en möbel som har tillräckligt med utrymme för flera katter eller kanske en hel kattfamilj har du hittat rätt: Modern Living Oxford klösträd erbjuder många viloplatser, lek- och klättermöjligheter och stolpar att klösa på. Samtidigt kan kattägaren glädjas över en modern, elegant design som smälter in i nästan alla interiörer. Det stora klösträdet står stabilt på tunga golvplattor av äkta trä. Det kan monteras ihop och placeras på flera sätt, så det är möjligt att anpassa klösträdet till den plats du har över i hemmet. Trädet är omväxlande med två stora kattgrottor och olika plattformar på flera nivåer. Alla bäddar är bekvämt vadderade och är täckta med snyggt möbeltyg. De enskilda plattformarna och de stora lekgrottorna är förbundna med varandra genom hållbara klösstolpar där din katt kan klättra och sköta sin klovård. Katten kan sträcka ut sig och tänja kroppen ordentligt på stolparna medan den klöser. Plyschbollar som dinglar från flera etager säkerställer att leklusten hålls vid liv. Modern Living Oxford klösträd i överblick: Stort klösträd med många möjligheter att leka, klösa och klättra samt ligga Omfattande utrustat: med 7 bäddar och robusta klösstammar, även perfekt för stora kattraser och kattfamiljer Olika monteringsalternativ: bottenplattorna kan placeras rakt, för hörn eller V-formade, storleken på klösträdet kan anpassas till förhållanden i hemmet Bekväm textilklädsel: plattformar och bäddar är täckta med fint grått salt och peppar möbeltyg 2 ovala grottor: mycket rymliga, vardera med 2 ingångar, perfekt att leka och gömma sig i, de vadderade bäddarna är bekväma Fyra plattformar: delvis svängbara, fungerar som liggytor och att klättra uppåt med Slitstarka klösstolpar: extra långa och lindade med en tjock, naturlig sisal, perfekt att stretcha mot Rund utkiksliggplats med kant: med vadderad liggyta, upphöjt läge, perfekt utsiktspunkt Leksaksbollar: av plysch på ett gummiband boxas och leka med Mycket stabilt: tack vare tjocka, tunga bottenplattor Enkel montering: med medföljande skruvar och verktyg Färg: ljusgrå Totala mått: (du hittar alla mått i bilagan) V-formad variant: max. H 156 x L 130 x B 58 cm hörnformad variant: max. H 156 x L 106 x B 77 cm rak variant: max. H 156 x L 138 x B 65 cm Notera: endast för inomhusbruk.
 • Modern Living Bett Mora - L 68 x B 48 x H 14 cm

  Modern Living Bett Mora - L 68 x B 48 x H 14 cm
  En tidlös och elegant liten säng för din pälskling som samtidigt är härligt bekväm: Den lyxiga sängen Mora från Modern Living med en ljus ram av äkta trä och vit vaddering passar utmärkt i moderna och lyxiga inredningar. Din lilla katt kommer inte bara att uppskatta det eleganta utseendet och den höga kvaliteten – dessutom är madrassen med mjukt plyschöverdrag underbart mjuk och bekväm för små livsnjutare. Den uttagbara ryggstödskudden är perfekt att gosa in sig i och luta huvudet mot. Den upphöjda ramen på sängen Mora från Modern Living är tillverkad av högkvalitativ plywood och förhindrar att kuddarna glider eller ramlar ut. Dessutom ger ramen din katt en härlig känsla av trygghet. Även på hala golv står kattsängen stabilt, eftersom den är utrustad med silikonnoppor som förhindrar att den glider. På den rymliga liggytan kan en stor eller två små katter mysa bekvämt. Modern Living Bett Mora i överblick: Lyxig kattbädd Som på moln: tjockare madrass, extra mjukt plyschöverdrag, mjukt och skönt för tassarna Perfekt att gosa in sig i: uttagbar ryggstödskudde att luta huvudet mot Med ram av äkta trä: förhindrar att kudden glider eller faller ut, ger en känsla av trygghet Lågt insteg: utmärkt även för äldre eller sjuka katter Rymlig: passar även två mindre katter eller kattungar Glidsäkra fötter: klistras på, håller sängen stabil, kan placeras individuellt Elegant design: i stilrent vitt med naturligt träutseende, tidlös och elegant Färg: vit/natur Material: bottenplatta och ram: äkta trä (trälaminat) överdrag: plysch (polyester) vaddering: PP (polypropen) Mått: totalmått: L 68 x B 48 x H 14 cm liggyta: L 60 x B 46 cm ramens höjd: ca 8 cm tjocklek bottenplatta: 1,5 cm instegshöjd: ca 5 cm Skötselråd: Endast för inomhusbruk. Kuddöverdraget kan tvättas i 30 °C.
 • Modern Living Porto bädd - Ø 50 x H 18 cm

  Modern Living Porto bädd - Ø 50 x H 18 cm
  Sängen Porto från Modern Living är ett riktigt paradis för ditt kära husdjur och passar perfekt för katter och hundar av lite mindre storlek. Den moderna korgen har en snygg bohemisk stil och blir samtidigt en fantastiskt bekväm sovplats där din pälskling kan vila ut i lugn och ro och få den trygghet som behövs. Det behagliga tyget känns mjukt och bekvämt mot kroppen, medan kviltningen håller fyllningen på plats i liggkudden. Den låga ingången gör att även små eller lite äldre djur lätt kan ta sig i och ur. För att sängen ska ligga stadigt på golvet även utanför korgen har den glidsäkra noppor som håller den på plats. Du kan dessutom bekvämt tvätta den i 30 °C för att ditt husdjur alltid ska ha en hygienisk sovplats. Modern Living säng Porto i överblick: Mysig, rund säng för katter och små hundar Har även plats för två mindre katter eller kattungar Mjuk och bekväm liggyta: tjock vaddering och skönt, vävt tyg Kviltad liggkudde: håller fyllningen på plats Bra att luta sig mot: mjuk och bekväm kant att vila huvudet mot Modern korg: i bohemisk stil Naturliga material: av naturmaterialet vattenhyacint Glidsäkra noppor: kudden ligger kvar stabilt på golvet även utanför korgen Färg: Säng: naturvit Korg: natur, mörkblå Material: Säng: 100 % polyester Korg: vattenhyacint, papper och metall Mått: Totalmått: Ø 50 x H 18 cm Liggyta: Ø 40 cm Instegshöjd: ca 7 cm Skötselråd: sängen kan tvättas i 30 °C
 • Modern Living Alor myssäng - L 75 x B 50 x H 20 cm

  Modern Living Alor myssäng - L 75 x B 50 x H 20 cm
  Om din katt hör till XL-katterna eller om du helt enkelt vill ge den ett riktigt stort sovrum är Modern Living myssäng Alor ett bra val: Den yttre, robusta konstruktionen är tillverkad av tjockt rep och erbjuder en stor liggyta på insidan, där det ligger en fluffig kudde med plyschöverdrag – så att din älskling kan vila bekvämt och drömma de bästa kattdrömmarna! Den upphöjda kanten på Modern Living myssäng Alor passar utmärkt för att luta huvudet mot och luta sig bekvämt mot. Den handflätade designen i avslappnat grått ger kattmöbeln ett modernt ansikte och är en optisk höjdpunkt i din bostad! Praktiskt nog kan du till och med tvätta kudden i tvättmaskinen, så att du utan problem kan hålla den hygieniskt ren. Modern Living myssäng Alor im i korthet: Snygg myssäng för katter eller mindre hundar Från Modern Living Contemporary kollektion Stabil, stor konstruktion: av tjockt rep, även lämplig för stora katter Mycket bekväm, mjuk kudde: med plyschöverdrag, uttagbar och tvättbar Handflätad design: i diskret grått, modern design Med upphöjd kant: perfekt att luta sig mot och mysa på Låg ingång: passar även bra för äldre eller sjuka katter Färg: grå Material: Överdrag: plysch (polyester) Fyllning: polyesterull Undersida: rep av 70 % polyester och 30 % bomull Mått: Totalt: ca L 75 x B 50 x H 20 cm Liggyta: ca L 66 x B 46 cm Kanthöjd: ca 20 cm Instegshöjd: ca 10 cm Skötselråd: Kudde kan tvättas i upp till 30 °C. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Ostuni mysbädd - Ø 50 x H 18 cm

  Modern Living Ostuni mysbädd - Ø 50 x H 18 cm
  Denna härliga mysbädd är en perfekt tillflyktsort för pälsklädda små vänner – lekfulla katter eller trogna hundar likaväl. Modern Living mysbädd Ostuni övertygar med stilren design och högklassigt utförande. På mysbädden kan ditt husdjur koppla av och gosa in sig på det härligt bekväma tyget, och den bekväma kanten på bädden passar utmärkt att vila huvudet på. Den kviltade liggkudden gör att vadderingen alltid håller sig på plats. Tack vare det låga insteget kan även äldre, yngre eller sjuka djur utan problem ta sig i eller ur bädden. Tack vare de glidsäkra nopporna håller sig Modern Living mysbädd Ostuni på plats även om golvet är halt. Modern Living mysbädd Ostuni i överblick: Rund och bekväm bädd för katter och små hundar Härligt gosig liggyta: tjock vaddering och mjukt tyg Kviltad liggkudde: ser till att vadderingen håller sig på plats Mjuk kant att luta huvudet mot: mjuk och behaglig Lågt insteg: perfekt för djur som på grund av ålder eller sjukdom har begränsad rörelseförmåga Rymlig: här får även två mindre katter eller kattungar plats Glidsäkra noppor: för bra grepp även på hala golv Färg: beige Material: 100 % polyester Mått: Totalmått: Ø 50 x H 18 cm Liggyta: Ø 40 cm Höjd insteg: H 7 cm Skötselråd: kan maskintvättas i 30° _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Loen myssäng - Ø 53 cm

  Modern Living Loen myssäng - Ø 53 cm
  Fördjupa dig tillsammans med din lilla pälskling i lyxens värld med Modern Living myssäng Loen – den snygga husdjurssängen för ditt moderna hem. Denna sammetsnygga myssäng är perfekt för katter och små hundar och kombinerar komfort med den snygga, enkla designen i Modern Living Minimalist-kollektionen. Filtskålen ger med sina höga väggar ett skyddande utrymme där din älskling kan känna sig helt och hållet trygg, medan det uttagbara, sammetsmjuka plyschfodret bjuder in till att gosa med, drömma och koppla av. Den mysiga sängen Loen är inte bara en plats där hunden kan dra sig tillbaka, utan är också praktisk i vardagen. Den kan tas isär med hjälp av tryckknapparna för att spara plats, så att den är lätt att förvara eller transportera. I ett elegant grått färg passar den lilla sängen harmoniskt in i alla hem och blir ett smakrikt blickfång. Eftersom skålen och det inre fodret kan användas separat kan du dessutom flexibelt anpassa dem till ditt husdjurs behov. Vill du hellre ligga direkt på filten? Inte heller något problem! Modern Living myssäng Loen im i korthet: Underbar gosig säng för katter och små hundar Från Modern Living Minimalist-kollektionen Kan användas på två ställen: filtskål med uttagbart plyschfoder, separerbar Gosigt mjukt: sammetslen plysch som är snygg att hålla i Höga väggar: för att känna sig trygga och trygga överallt Snabb montering och demontering: tack vare praktiska tryckknappar Klotålig filt: särskilt populär och med lång livslängd Färg: grå Material: polyester Mått: Totala mått: ca Ø 60 x H 30 cm Filtskål: ca Ø 60 x H 26 cm Innerfoder: ca Ø 53 x H 43 cm Liggyta: ca Ø 60 (endast filtskål/ca Ø 53 cm (med foder) Instegshöjd: ca 26 cm (endast filtskål) / ca 30 cm (med foder) Skötselråd: kan tvättas för hand i upp till 30 °C. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Brescia myssäng - ca Ø 60 x H 14 cm

  Modern Living Brescia myssäng - ca Ø 60 x H 14 cm
  Är din katt världsmästare på att koppla av? Då kan myssängen Brescia från Modern Living hjälpa den att slå nya rekord! Den runda donutformen har den stora fördelen att den anpassar sig perfekt när katten rullar ihop sig – så att den blir extra bekväm att sova i. Och den fluffiga innerkudden, som är så skön att sjunka ner i, kan tas ut och vändas. Det gör också att den är enkel att rengöra, speciellt eftersom den kan tvättas i maskin! Med det praktiska bärhandtaget på myssängen Brescia från Modern Living är det lätt att flytta den från ett ställe till ett annat. Tack vare den glidsäkra beläggningen på undersidan står den också stadigt, så att du inte behöver lägga tillbaka den på sin plats hela tiden. Det utvalda möbeltyget och den vackra, grå färgen gör den här kattmöbeln till en smakfull inredningsdetalj! Modern Living myssäng Brescia i överblick: Bekväm myssäng för katter Från Modern Living-kollektionen Contemporary Perfekt för att koppla av och drömma Mjuk yta och donutform: ger en bekväm och säker sovplats Praktisk i vardagen: innerkudden kan tas ut och vändas Med bärhandtag: enkel att lyfta och bära Glidsäker undersida: stannar på plats Högkvalitativt, slitstarkt möbeltyg: med mjuk yta En touch av lyx: extra bekväm Mycket mysig: perfekt att rulla ihop sig och sjunka ner i Färg: grå Material: Överdrag: polyester Fyllning: polyfiber Undersida: polyester Mått: Totala mått: ca Ø 60 x H 14 cm Liggyta: ca Ø 50 cm Kanthöjd: ca 14 cm Kantbredd: ca 5 cm Instegshöjd: ca 14 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i max 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Salvo myskudde - Ø 76 x H 12 cm

  Modern Living Salvo myskudde - Ø 76 x H 12 cm
  Om din katt gärna vill ha lite överblick över sin omgivning när den kopplar av kanske den gillar myskudden Salvo från Modern Living: den ger nämligen en lite upphöjd plats och har en tjock vaddering och en snygg, kviltad yta – på så sätt blir den ett perfekt ställe där katten kan hålla koll! För att kudden inte ska glida iväg om din katt hoppar upp lite mer kraftfullt är den dessutom utrustad med en glidsäker undersida. När den behöver rengöras kan du enkelt ta av överdraget på myskudden Salvo från Modern Living med hjälp av dragkedjan och lägga det i tvättmaskinen. Om du vill flytta kattmöbeln för att dammsuga eller göra något annat är det mycket enkelt eftersom den har ett bekvämt bärhandtag. Den snygga puff-looken i beige ger den mysiga kudden en klassisk touch! Modern Living myskudde Salvo i överblick: Mysig kudde för katter Ingår i kollektionen Minimalist från Modern Living Bra puff att sova och koppla av på Mycket bekväm: genom den kviltade ytan och tjocka vadderingen, mjuk, madrassliknande yta Med praktisk dragkedja: för lätt kunna tvätta överdraget Lätt att flytta på: med bärhandtag Glidsäker: beläggningen på undersidan gör att kudden håller sig på plats Snygg puff: i minimalistisk look Högkvalitativ design Färg: vit/beige Material: 100 % polyester Mått: Totalmått: Ø 76 x H 12 cm Liggyta: Ø 76 cm Höjd insteg: 12 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i max 30 °C, ta ut innerfodret först. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Masaya myssäng - L 70 x B 60 x H 19 cm

  Modern Living Masaya myssäng - L 70 x B 60 x H 19 cm
  När man tittar på Modern Living myssäng Masaya påminner den nästan lite om ett fluffigt moln – precis rätt plats för din katt att ta en avkopplande tupplur! Tack vare den höga kanten kan den känna sig himmelskt trygg och helt säker medan den sträcker ut sig på den generösa liggytan, som är vadderad med en fluffig, vändbar kudde. Och även ingången är mycket enkel att övervinna, eftersom den är så låg att den inte utgör några större hinder för äldre och försvagade katter! De högkvalitativa ytorna i lugn beige, som består av en kombination av möbeltyg och en gosigt mjuk imitation av kaninpäls, skapar ett harmoniskt, diskret utseende och passar bra i nästan alla bostadsinredningar. Och eftersom Modern Living myssäng Masaya har en glidsäker beläggning på undersidan, behöver du inte heller oroa dig för att den hela tiden ska gå på vandring. Modern Living myssäng Masaya im i korthet: Fluffig myssäng för katter Ingår i kollektionen Minimalist från Modern Living Ger din katt en bekväm plats att vila och sova på Snygg tygkombination: högkvalitativ, passar in i de flesta bostäder Praktisk: med uttagbar och vändbar innerkudde Stannar på plats: tack vare den glidsäkra undersidan Extra mysig: med upphöjd kant Lätt att kliva in i: tack vare den låga instegshöjden, passar även utmärkt för äldre eller sjuka katter För att sträcka ut sig: stor liggyta Snygg look: modern, minimalistisk design Färg: beige Material: Överdrag: sofftyg med imitation av kaninpäls (polyester) Fyllning: polyesterull Undersida: polyester (med glidsäker beläggning) Mått: Totalmått: L 50 x B 43 x H 17 cm Liggyta: L 40 x B 33 cm Kanthöjd: 17 cm Kantbredd: 5 cm Instegshöjd: 12 cm Skötselråd: kan tvättas upp till 30 °C. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Brindisi myskudde - L 78 x B 54 x H 10 cm

  Modern Living Brindisi myskudde - L 78 x B 54 x H 10 cm
  Modern Living myskudde Brindisi – den snygga kattkudden som din katt kommer att älska! Med sin mjuka kviltade yta bjuder den här myskudden in till att må bra. Den är perfekt för mysiga tider och avkopplande tupplurar. Det maskintvättbara överdraget gör det extra lättskött, medan de glidsäkra gumminopporna ser till att kudden stannar på plats. Myskudden Brindisi kommer från Modern Living Minimalist-kollektionen och imponerar med sin enkla, snygga design i beige. Den passar harmoniskt in i alla moderna inredningar och ger din kisse en mysig tillflyktsort för sömniga timmar. Skäm bort din katt med Modern Living myskudde Brindisi och skapa oförglömliga stunder av välbefinnande med din älskling! Modern Living myskudde Brindisi i korthet: Snygg myskudde för katter Ingår i kollektionen Minimalist från Modern Living Snygg kviltad yta: mjuk och gosig Hygieniskt: överdraget kan tvättas i maskin Undersida med glidsäkra noppor: stannar på plats även på hala golv Högkvalitativ design: minimalistisk, högkvalitativ, snygg Färg: beige Material: 100 % polyester Mått: Totala mått: ca L 78 x B 54 x H 10 cm Liggyta: ca L 78 x B 54 cm Instegshöjd: ca 10 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i upp till 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Cidra myssäng - ca Ø 60 x H 23 cm

  Modern Living Cidra myssäng - ca Ø 60 x H 23 cm
  Vill du att ditt husdjur ska uppleva ren lyx? Då är Modern Living myssäng Cidra definitivt precis vad du letar efter: Den är en riktig prydnad från Modern Living Bohemian-kollektionen, och imponerar inte bara med sitt eleganta utseende, utan också med sin oöverträffade komfort. Tillverkad av högkvalitativ imitation av kaninpäls, har denna eleganta kattbädd en otroligt mjuk yta där din älskling kan gosa in sig och koppla av i timmar. Den avtagbara kudden gör det enkelt att rengöra liggytan, medan den glidsäkra undersidan ser till att sängen håller sig säker på plats även när hunden hoppar runt. Den låga ingången till Modern Living myssäng Cidra är särskilt idealisk för mindre eller äldre husdjur, eftersom den gör det lättare för dem att komma åt den direkt. Den här myssängen i mjuk rosa färg passar harmoniskt in i alla bostadsmiljöer och blir snabbt din katts nya favoritplats! Modern Living myssäng Cidra im i korthet: Underbart mjuk gosig säng för katter och mindre hundar Från Modern Living-kollektionen Bohemian Elegant imitation av kaninpäls: för en särskilt gosig yta Med uttagbar kudde: möjliggör regelbunden rengöring Låg ingång: bra för äldre eller sjuka djur Glider inte: tack vare glidsäkra noppor på undersidan Färg: rosa Material: 100 % polyester Mått: Totala mått: ca Ø 60 x H 23 cm Liggyta: ca Ø 50 cm Kanthöjd: ca 23 cm Instegshöjd: ca 13 cm Skötselråd: Kudden kan tvättas i maskin i 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. _________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Isernia klösträd i takhöjd - Ljusgrått

  Modern Living Isernia klösträd i takhöjd - Ljusgrått
  Skäm bort din spinnande familjemedlem med klösträdet Modern Living Isernia – ett klösträd för katter som på ett mästerligt sätt kombinerar design och funktionalitet! Tack vare den justerbara höjden passar klösträdet för nästan alla rumshöjder. Det är bara att vrida upp och dra åt så att fixeringen når taket så står klösträdet säkert på plats. Den extra tjocka stammen är den perfekta basen för att vässa klorna och sträcka ut sig. Den är inte bara stabil och slitstark, den är också ett snyggt blickfång i hemmet. De avtagbara filtöverdragen i elegant grått sätter snygga accenter och inbjuder till att ta en lång tupplur. Detta klösträd i takhöjd övertygar med sin naturliga och moderna design och passar perfekt in i ditt inredningslandskap. Materialets kvalitet talar för sig själv – här hittar din pälskling garanterat sin nya favoritplats. Du kommer att se hur Modern Living Isernia stimulerar din pälsklings lekinstinkt och samtidigt fungerar som en stilren och lugn oas! Modern Living klösträd i takhöjd Iserna i överblick: Mycket högt klösträd för katter Från Modern Living Minimalist-kollektionen Takspänne: justerbart i höjdled, passar för olika rumshöjder Extra tjock sisalstam: med stor klösyta, perfekt för klovård Tre plattformar: perfekta för att busa, leka och vila Med filtunderlägg: avtagbara, skonsamma mot tassarna, mycket tåliga för klorna Mycket stabil: enkelt att fästa mot taket Modern design: passar i alla bostäder Färg: ljusgrå Material: Bottenplatta och plattformar: trä Klösstammar: inlindade i sisal Vaddering: 100 % polyester (filt) Totala mått: L 38 x B 38 x H 240-270 cm Bottenplatta: L 38 x B 38 x H 2,5 cm 3 plattformar: vardera L 39,5 x B 47 x H 1,8 cm 3 filtunderlägg: vardera L 38,5 x B 46 cm Sisalstam, rund: Ø 12 cm 1 x L 25 cm 4 x L 50 cm Observera: endast för inomhusbruk. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.
 • Modern Living Philadelphia myssäng - ca Ø 65 x H 22 cm

  Modern Living Philadelphia myssäng - ca Ø 65 x H 22 cm
  Katter har en annan dygnsrytm än vi människor. Men oavsett när din katt vill ta en tupplur, så har myssängen Philadelphia från Modern Living alltid en mysig sovplats redo! Dessutom får även större katter tillräckligt med plats i den här snygga kattsängen. Tack vare den tjocka vadderingen sover din pälskling nästan som på moln! Om så behövs kan du enkelt rengöra myssängen Philadelphia från Modern Living genom att i tvätta den maskin – för katter är som bekant mycket renliga av sig och vill ha en ren säng! Och genom de glidsäkra nopporna på undersidan kan du vara säker på att den här sköna sovplatsen håller sig på plats. Modern Living myssäng Philadelphia i överblick: Snygg myssäng för katter Stor liggyta: passar även bra för större katter Tjock vaddering: extra mjuk liggplats, stort avstånd till golvet, mycket bekväm Med uttagbar kudde: avtagbart överdrag, lätt att komma åt att rengöra Tvättbar: katten har alltid en ren säng Ligger stilla: tack vare glidsäkra noppor på undersidan Färg: grå Material: Överdrag och fyllning: 100 % polyester Botten: polyester (taft), med glidsäkra noppor Mått: Totalt: ca Ø 65 x H 22 cm Liggyta: ca Ø 60 cm Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. _____________________________________________________________________________ Husdjur gör våra liv lyckligare, våra dagar ljusare och vårt hem mysigare. Att gosa med dem och ge dem värme och tröst fyller oss med glädje. Att höra dem jama av glädje eller yla av spänning gör vår lilla värld till en bättre plats. Modern Living vill ge dig och ditt husdjur många oförglömliga stunder. Med högkvalitativa produkter som passar in i din livsstil. Oavsett om din stil är minimalistisk, modern eller vintage – med Modern Living kan du skapa en harmonisk och stilren atmosfär i hemmet för både dig och ditt husdjur. En som tilltalar ditt husdjur lika mycket som dig själv, och som skapar en miljö där djuret kan leka, sova och trivas. En miljö där ditt husdjur kan känna sig som hemma.