Andra varumärken

Natures Menu kattprodukter

 • NaturesMenu Cat Treats Salmon & Trout 60 g

  NaturesMenu Cat Treats Salmon & Trout 60 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • NaturesMenu Cat Treats Chicken & Liver 60 g

  NaturesMenu Cat Treats Chicken & Liver 60 g
  Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!
 • Natures Menu Cat Adult Multipack 12x85 g

  Natures Menu Cat Adult Multipack 12x85 g
  Smidigt multipack med våtfoder till katt!Många katter älskar våtfoder och då är det perfekt att ha ett multipack med våtfoder som har olika smaker så att du kan variera din katts kost. Ge din katt en riktigt smakupplevelse med Natures menus våtfoder. Våtfodret är helt spannmålsfritt och innehåller endast naturliga ingredienser. Natures menus våtfoder har en kötthalt på 70%. Våtfodret är berikat med de vitaminer och mineraler som din katt behöver för att må bra. Exemeplvis taurin, magnesium och zink. Fodret är fritt ifrån spannmål, gluten och konstgjorda färgämnen.Multipacket innehåller våtfoder med tre olika smaker:Kyckling- och kalkonpaté i kycklingbuljongNötkött- och kycklingpaté i kycklingbuljongKycklingpaté med lax och tonfisk i kycklingbuljongNatures menu har bytt design på sitt våtfoder, tidigare kom våtfodret i påse nu har de bytt design till aluminiumburkar. En burk innehåller 85 gram, se fodergiva nedan.Varför ska man ge våtfoder till katt?Katter är ökendjur och har därför en tendens att vara dåliga på att dricka självmant. Därför kan man behöva hjälpa dem att få i sig vätska, då är våtfoder en bra källa till vätska. Att ge våtfoder under sommaren är extra viktigt då varma sommardagar kräver att katten får i sig mer vätska. Dessutom har våtfoder ofta en högt kötthalt och extra god smak, därför passar våtfoder bra till katter som är kräsna.
 • Natures Menu Cat Adult Kyckling & Kalkon 85 g

  Natures Menu Cat Adult Kyckling & Kalkon 85 g
  Läckert våtfoder till katt med snak av kyckling och kalkon!Ge din katt en riktigt smakupplevelse med Natures menus våtfoder. Våtfodret är helt spannmålsfritt och innehåller endast naturliga ingredienser. Våtfodret är en kycking- och kalkonpaté som ligger i en kycklingbuljong. Natures menus våtfoder har en kötthalt på 70%. Våtfodret är berikat med de vitaminer och mineraler som din katt behöver för att må bra. Exemeplvis taurin, magnesium och zink. Fodret är fritt ifrån spannmål, gluten och konstgjorda färgämnen.Natures menu har bytt design på sitt våtfoder, tidigare kom våtfodret i påse nu har de bytt design till aluminiumburkar. En burk innehåller 85 gram, se fodergiva nedan.Varför ska man ge våtfoder till katt?Katter är ökendjur och har därför en tendens att vara dåliga på att dricka självmant. Därför kan man behöva hjälpa dem att få i sig vätska, då är våtfoder en bra källa till vätska. Att ge våtfoder under sommaren är extra viktigt då varma sommardagar kräver att katten får i sig mer vätska. Dessutom har våtfoder ofta en högt kötthalt och extra god smak, därför passar våtfoder bra till katter som är kräsna.
 • Natures Menu Cat Adult Nöt & Kyckling 85 g

  Natures Menu Cat Adult Nöt & Kyckling 85 g
  Spannmålsfritt våtfoder till katt med smak av nötkött och kyckling!Natures menus våtfoder har en kötthalt på 70%. Våtfodret är berikat med de vitaminer och mineraler som din katt behöver för att må bra. Exemeplvis taurin, magnesium och zink. Fodret är fritt ifrån spannmål, gluten och konstgjorda färgämnen. Ge din katt en riktigt smakupplevelse med Natures menus våtfoder. Våtfodret är helt spannmålsfritt och innehåller endast naturliga ingredienser. Våtfodret är en nötkött- och kycklingpaté som ligger i en kycklingbuljong.Natures menu har bytt design på sitt våtfoder, tidigare kom våtfodret i påse nu har de bytt design till aluminiumburkar. En burk innehåller 85 gram, se fodergiva nedan.Varför ska man ge våtfoder till katt?Katter är ökendjur och har därför en tendens att vara dåliga på att dricka självmant. Därför kan man behöva hjälpa dem att få i sig vätska, då är våtfoder en bra källa till vätska. Att ge våtfoder under sommaren är extra viktigt då varma sommardagar kräver att katten får i sig mer vätska. Dessutom har våtfoder ofta en högt kötthalt och extra god smak, därför passar våtfoder bra till katter som är kräsna.