Andra varumärken

Nutrima kattprodukter

 • Nutrima Care Kitten Kyckling, Kalkon & Anka

  Nutrima Care Kitten Kyckling, Kalkon & Anka
  EgenskaperNutrima Care Kitten Kyckling, Kalkon & Anka är ett komplett helfoder, speciellt anpassat till energi- och näringsbehovet hos kattungar. Det är helt fritt från spannmål, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för katternas matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Vital Fussy Kyckling & Anka

  Nutrima Vital Fussy Kyckling & Anka
  EgenskaperNutrima Vital Fussy är ett komplett våtfoder för vuxna, kräsna katter. Fodret innehåller endast kött, buljong (köttet kokat i sin egen vätska) och funktionella ingredienser såsom FOS och MOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa, men även kattmynta för att höja smakligheten ytterligare. Utan onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet för att främja din katts välbefinnande från insidan och ut. Basen för det omsorgsfullt utformade receptet utgörs av högkvalitativt färskt kött från kyckling och anka som gör fodret väldigt milt och smakligt. Innehåller även gott om antioxidanter som skyddar kattens celler: blåbär och nässlor. Tranbär stödjer urinvägarnas hälsa. Viktiga omega-fettsyror stärker immunförsvaret, är antiinflammatoriska och främjar en sund hud och glänsande päls. Innehåller prebiotika såsom MOS och FOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa. Fodret har en läcker konsistens och en mycket hög smaklighet.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Health Urinary Kyckling & Lamm

  Nutrima Health Urinary Kyckling & Lamm
  EgenskaperNutrima Health Urinary Kyckling & Lamm är ett komplett våtfoder som är speciellt framtaget för att främja urinvägshälsan hos vuxna katter. Fodret innehåller endast kött, buljong (köttet kokat i sin egen vätska) och funktionella ingredienser för att stödja en god urinvägshälsa. Utan onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet för att främja din katts välbefinnande från insidan och ut. Ett foder av hög kvalié är det mest effektiva sättet att förebygga urinvägsproblem tillsammans med att se till att din katt får i sig mycket vätska och motion. Basen för det omsorgsfullt utformade receptet utgörs av högkvalitativt färskt kött från kyckling och lamm som gör fodret väldigt milt och smakligt. Innehåller gott om antioxidanter som skyddar kattens celler: blåbär och nässlor. Viktiga omega-fettsyror stärker immunförsvaret, är antiinflammatoriska och främjar en sund hud och glänsande päls. Havtorn och tranbär stödjer urinvägarnas hälsa. Ammoniumklorid främjar ett optimalt pH i urinen. Lägre halt kalcium och fosfor för att undvika uppkomsten av urinsten. Innehåller prebiotika såsom MOS och FOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa. Hög smaklighet och läcker konsistens.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Vital Sterilised Kyckling & Kalkon

  Nutrima Vital Sterilised Kyckling & Kalkon
  EgenskaperNutrima Vital Sterilised är ett komplett våtfoder för vuxna kastrerade katter, seniorer och för katter som behöver gå ned i vikt. Fodret innehåller endast kött, buljong (köttet kokat i sin egen vätska) och funktionella ingredienser såsom L-karnitin för att bidra till viktminskning. Utan onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser, ett lågt energiinnehåll och en hög smältbarhet för att främja din katts välbefinnande från insidan och ut. Basen för det omsorgsfullt utformade receptet utgörs av högkvalitativt färskt kött från kyckling och kalkon som gör fodret väldigt milt och smakligt. Innehåller gott om antioxidanter som skyddar kattens celler: blåbär och nässlor. Viktiga omega-fettsyror stärker immunförsvaret, är antiinflammatoriska och främjar en sund hud och glänsande päls. DL-metionin och tranbär stödjer urinvägarnas hälsa. L-karnitin stödjer en sund viktminskning. Innehåller prebiotika såsom MOS och FOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa. Fodret har en hög smaklighet då selektivitet är vanligt hos överviktiga katter.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Cat Sterilised (10 kg)

  Nutrima Cat Sterilised (10 kg)
  Nutrima Cat Sterilised-Torrfoder med läcker kyckling och kalkon för katter som behöver kontrollera sin viktNutrima är ett varumärke som tillverkar högkvalitativa kattfoder med omtanke om kattens behov av kött och animalier. Huvudingrediensen i Nutrima Cat Sterilised är magert och smakrikt kött från kyckling och kalkon-Två källor till protein som dessutom har mycket hög smältbarhet som katten med enkelhet kan tillgodgöra sig! Fodrets främsta fiberkälla utgörs av ris, betor, linfrö och psylliumfrö. Nutrima Cat Sterilised har en hög andel protein och fibrer för att ge en god mättnadskänsla och bibehållen muskelmassa, samtidigt är fetthalten lägre för att undvika onödiga kilon hos din katt.Vilka fördelar har Nutrima Sterilised?Detta torrfoder är berikat med L-Karnitin, en aminosyra som kan främja normal fettförbränning. Fodret innehåller även:Glucosamin-Stöttar leder och skelettAscophyllum Nodosum-Motverkar uppkomsten av tandstenTranbär-För friska urinvägarFibrer-Högt fiberinnehåll kan hjälpa katten att motverka uppkomst av hårbollarNutrima Cat Sterilised är ett premiumfoder med högkvalitativa ingredienser.Kattfoder för viktkontrollBaserat på kyckling och kalkonRikt få fibrer och protein för bibehållen mättnadskänslaBerikad med hälsofrämjande näringsämnen
 • Nutrima Raw Cat Adult Hair+ 1 kg

  Nutrima Raw Cat Adult Hair+ 1 kg
  Nutrima Raw Cat Adult Hair+ - Ge din katt en vacker pälsNutrima Raw Cat Adult Hair+ är ett smakrikt och näringsrikt råfoder för vuxna katter som är utformat för att stödja pälsens välbefinnande. Fodret innehåller endast en proteinkälla, fläskkött, -hjärta och -lever, vilket gör det lättsmält och mindre benäget att orsaka allergier.Nutrilin®-näringsolja för en vacker pälsNutrima Raw Cat Adult Hair+ innehåller Nutrolin®-näringsolja, som är rik på essentiella fettsyror. Dessa fettsyror är viktiga för att upprätthålla en frisk hud och päls. De kan hjälpa till att:Förebygga tovorGe pälsen glans och styrkaCellulosa- och psylliumfibrer för en frisk mageKombinationen av cellulosa- och psylliumfibrer i Nutrima Raw Cat Adult Hair+ kan hjälpa till att:Upprätthålla tarmens normala funktionMinska bildandet av hårbollarTranbär för urinvägarnas hälsaTillsatt tranbär i Nutrima Raw Cat Adult Hair+ stödjer urinvägarnas hälsa.Nutrima Raw Cat Adult Hair+ är ett komplett och näringsrikt foder som är utformat för att ge din katt en vacker päls. 
 • Nutrima Cat Fussy (10 kg)

  Nutrima Cat Fussy (10 kg)
  Nutrima Fussy-Torrfoder särskilt framtaget för riktigt kräsna katterHar du en liten prins eller prinsessa där hemma som inte tillåter vilken kattmat som helst i matskålen? Våga testa Nutrima Fussy! Detta foder är framtaget för vuxna katter och är av mycket hög kvalitet. I tillverkningsprocessen har man fokuserat på att få fram ett mycket näringsrikt kattfoder med högt köttinnehåll och som ska verka oemoståndligt även för de riktigt kräsna katterna. Fodret doftar gott och huvudingrediensen i Nutrima Fussy är anka som ger utsökt smak samtidigt som att det är ett kött med mycket hög biotillgänglighet.Nutrima Fussy- Näringstät kattmat med hälsofrämjande ingredienserLåt katten lockas av de delikata bitarna som utgör Nutrima Fussy och gläd dig samtidigt åt att din katt får i sig ett förstklassigt foder med utmärkt näringsammansättning. Det innehåller dessutom flera hälsofrämjande ingredienser, så som:Ascophyllum Nodosum-Förebygger och kan även mjuka upp existerande tandstenPrebiotika-För en balanserad miljö i mage-och tarmTranbär-Kan motverka problem i urinvägarnaAntioxidanterna vitamin A och E som tillsammans kan fördröja den naturliga nedbrytningen av cellerGe din katt Nutrima Fussy och låt den njuta av varje bit! Läcker kattmat som ger din katt all näring den behöver. Ett torrfoder rikt på kött och tillsatta ingredienser som verkar för en god allmänhälsa.Torrfoder för vuxna katterSkapat efter ett recept som lockar även de kräsnaste katter att ätaMed hög kötthalt från b.la ankaFlera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Health Hair+ Kalkon, Anka & Räka

  Nutrima Health Hair+ Kalkon, Anka & Räka
  EgenskaperNutrima Health Hair+ är ett våtfoder för vuxna katter som främjar känslig hud- och päls. Fodret innehåller endast kött, buljong (köttet kokat i sin egen vätska) och funktionella ingredienser såsom MOS och FOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa. Helt utan onödiga eller onaturliga tillsatser eller konserveringsmedel, men med högkvalitativa ingredienser och en hög smältbarhet för att främja din katts välbefinnande från insidan och ut. Basen för det omsorgsfullt utformade receptet utgörs av högkvalitativt färskt kött från kalkon, anka och räkor som gör fodret väldigt milt och smakligt. Viktiga omega-fettsyror stärker immunförsvaret, är antiinflammatoriska och främjar en sund hud och glänsande päls. Biotin och b-vitaminer bidrar ytterligare till en frisk och glänsande päls. Innehåller även gott om antioxidanter som skyddar kattens celler: blåbär och nässlor. Tranbär stödjer urinvägarnas hälsa. Innehåller prebiotika såsom MOS och FOS för att stödja en god mag- och tarmhälsa. Hög smaklighet och läcker konsistensUtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Care Adult Vildsvin & Anka

  Nutrima Care Adult Vildsvin & Anka
  EgenskaperNutrima Care Adult Vildsvin & Anka är ett komplett helfoder, speciellt anpassat till energi- och näringsbehovet hos vuxna katter. Det är helt fritt från spannmål, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för katternas matsmältninigssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katterna. Innehåller även kondroitin och glukosamin för att ytterligare främja en god ledhälsa.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningVåtfoder för katt.
 • Nutrima Cat Fussy (400 g)

  Nutrima Cat Fussy (400 g)
  Nutrima Fussy-Torrfoder särskilt framtaget för riktigt kräsna katterHar du en liten prins eller prinsessa där hemma som inte tillåter vilken kattmat som helst i matskålen? Våga testa Nutrima Fussy! Detta foder är framtaget för vuxna katter och är av mycket hög kvalitet. I tillverkningsprocessen har man fokuserat på att få fram ett mycket näringsrikt kattfoder med högt köttinnehåll och som ska verka oemoståndligt även för de riktigt kräsna katterna. Fodret doftar gott och huvudingrediensen i Nutrima Fussy är anka som ger utsökt smak samtidigt som att det är ett kött med mycket hög biotillgänglighet.Nutrima Fussy- Näringstät kattmat med hälsofrämjande ingredienserLåt katten lockas av de delikata bitarna som utgör Nutrima Fussy och gläd dig samtidigt åt att din katt får i sig ett förstklassigt foder med utmärkt näringsammansättning. Det innehåller dessutom flera hälsofrämjande ingredienser, så som:Ascophyllum Nodosum-Förebygger och kan även mjuka upp existerande tandstenPrebiotika-För en balanserad miljö i mage-och tarmTranbär-Kan motverka problem i urinvägarnaAntioxidanterna vitamin A och E som tillsammans kan fördröja den naturliga nedbrytningen av cellerGe din katt Nutrima Fussy och låt den njuta av varje bit! Läcker kattmat som ger din katt all näring den behöver. Ett torrfoder rikt på kött och tillsatta ingredienser som verkar för en god allmänhälsa.Torrfoder för vuxna katterSkapat efter ett recept som lockar även de kräsnaste katter att ätaMed hög kötthalt från b.la ankaFlera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Cat Fussy (2 kg)

  Nutrima Cat Fussy (2 kg)
  Nutrima Fussy-Torrfoder särskilt framtaget för riktigt kräsna katterHar du en liten prins eller prinsessa där hemma som inte tillåter vilken kattmat som helst i matskålen? Våga testa Nutrima Fussy! Detta foder är framtaget för vuxna katter och är av mycket hög kvalitet. I tillverkningsprocessen har man fokuserat på att få fram ett mycket näringsrikt kattfoder med högt köttinnehåll och som ska verka oemoståndligt även för de riktigt kräsna katterna. Fodret doftar gott och huvudingrediensen i Nutrima Fussy är anka som ger utsökt smak samtidigt som att det är ett kött med mycket hög biotillgänglighet.Nutrima Fussy- Näringstät kattmat med hälsofrämjande ingredienserLåt katten lockas av de delikata bitarna som utgör Nutrima Fussy och gläd dig samtidigt åt att din katt får i sig ett förstklassigt foder med utmärkt näringsammansättning. Det innehåller dessutom flera hälsofrämjande ingredienser, så som:Ascophyllum Nodosum-Förebygger och kan även mjuka upp existerande tandstenPrebiotika-För en balanserad miljö i mage-och tarmTranbär-Kan motverka problem i urinvägarnaAntioxidanterna vitamin A och E som tillsammans kan fördröja den naturliga nedbrytningen av cellerGe din katt Nutrima Fussy och låt den njuta av varje bit! Läcker kattmat som ger din katt all näring den behöver. Ett torrfoder rikt på kött och tillsatta ingredienser som verkar för en god allmänhälsa.Torrfoder för vuxna katterSkapat efter ett recept som lockar även de kräsnaste katter att ätaMed hög kötthalt från b.la ankaFlera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Cat Hair+ (10 kg)

  Nutrima Cat Hair+ (10 kg)
  Nutrima Cat Hair+ -Torrfoder för katter som främjar frisk hud och vacker pälsNutrima är ett företag som tillverkar kattfoder av mycket hög kvalitet-självklart alltid med kött som främsta ingrediens! Detta torrfoder är för vuxna katter och riktar sig främst för katter med lång päls eller som kan behöva ett näringsrikt foder som främjar god pälskvalitet. Basen i denna kattmat utgörs av kött från lax-en fisk som är känd för sina nyttiga fettsyror och höga halt av omega 3.Nutrima Cat Hair+ förebygger uppkomsten av hårbollarVissa katter får ofta problem med hårbollar. Detta kan motverkas med Nutrima Hair + eftersom att det är mycket rikt på fibrer som hjälper håret som katten får i sig när den slickar sig att passera säkert genom mag-och tarmsystemet. Nutrma Cat Hair+ innehåller även flera ingredienser med hälsofrämjande egenskaper! T.ex:Ascophyllum Nodosum-Motverkar uppkomst av tandsten och kan även mjuka upp befintlig tandsten som byggts upp i kattens mun.Tillsatt olja från lax och sjögräs som båda är rika på omega 3, detta för att ge en särskild boost åt hud-och pälskvalitén.Prebiotika-För en balanserad mag-och tarmfloraAntioxidanter från vitamin A och ENutrima Cat Hair+ har förutom sina välgörande egenskaper på kattens päls och allmänhälsa även en god smak som vi tror att din katt kommer att uppskatta!Torrfoder för vuxna katterRik på fibrer för att underlätta passagen som katthåret gör i mag-och tarmsystemRik på kött från laxMed flera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Cat Dental (2 kg)

  Nutrima Cat Dental (2 kg)
  Nutrima Cat Dental-Torrfoder som främjar din katts munhälsa!Detta torrfoder från Nutrima är särskilt framtaget för vuxna katter där man vill förebygga problem i kattens munhåla . Fodret är näringsrikt och baserat på kött från anka och kalkon. Nutrima Dental är smakrika foderbitar tillsatta med flera komponenter som främjar din katts allmänhälsa!Nutrima Cat Dental- Kattmat av premiumkvalitet som kan motverka uppkomst av tandsten hos din kattNutrimas kattfoder är sammansatta efter ett recept som värnar om katten som rovdjur. Huvudingrediensen i fodren är alltid kött, men man har även lagt till ingredienser som har god inverkan på kattens allmänhälsa. Tex:Ascophyllum Nodosum som motverkar tandsten men som även kan mjuka upp befintliga barriärer i kattens munPrebiotika-Stöttar mag-och tarmfloranNutrimas kattfoder är smakrika och näringsrika foderbitar som de flesta katter verkligen älskar!Torrfoder för vuxna katterMed Kalkon och AnkaInnehåller Ascophyllum Nodosum som kan motverka uppkomsten av tandstenNäringsrikt och smakrikt 
 • Nutrima Cat Hair+ (2 kg)

  Nutrima Cat Hair+ (2 kg)
  Nutrima Cat Hair+ -Torrfoder för katter som främjar frisk hud och vacker pälsNutrima är ett företag som tillverkar kattfoder av mycket hög kvalitet-självklart alltid med kött som främsta ingrediens! Detta torrfoder är för vuxna katter och riktar sig främst för katter med lång päls eller som kan behöva ett näringsrikt foder som främjar god pälskvalitet. Basen i denna kattmat utgörs av kött från lax-en fisk som är känd för sina nyttiga fettsyror och höga halt av omega 3.Nutrima Cat Hair+ förebygger uppkomsten av hårbollarVissa katter får ofta problem med hårbollar. Detta kan motverkas med Nutrima Hair + eftersom att det är mycket rikt på fibrer som hjälper håret som katten får i sig när den slickar sig att passera säkert genom mag-och tarmsystemet. Nutrma Cat Hair+ innehåller även flera ingredienser med hälsofrämjande egenskaper! T.ex:Ascophyllum Nodosum-Motverkar uppkomst av tandsten och kan även mjuka upp befintlig tandsten som byggts upp i kattens mun.Tillsatt olja från lax och sjögräs som båda är rika på omega 3, detta för att ge en särskild boost åt hud-och pälskvalitén.Prebiotika-För en balanserad mag-och tarmfloraAntioxidanter från vitamin A och ENutrima Cat Hair+ har förutom sina välgörande egenskaper på kattens päls och allmänhälsa även en god smak som vi tror att din katt kommer att uppskatta!Torrfoder för vuxna katterRik på fibrer för att underlätta passagen som katthåret gör i mag-och tarmsystemRik på kött från laxMed flera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Cat Dental (400 g)

  Nutrima Cat Dental (400 g)
  Nutrima Cat Dental-Torrfoder som främjar din katts munhälsa!Detta torrfoder från Nutrima är särskilt framtaget för vuxna katter där man vill förebygga problem i kattens munhåla . Fodret är näringsrikt och baserat på kött från anka och kalkon. Nutrima Dental är smakrika foderbitar tillsatta med flera komponenter som främjar din katts allmänhälsa!Nutrima Cat Dental- Kattmat av premiumkvalitet som kan motverka uppkomst av tandsten hos din kattNutrimas kattfoder är sammansatta efter ett recept som värnar om katten som rovdjur. Huvudingrediensen i fodren är alltid kött, men man har även lagt till ingredienser som har god inverkan på kattens allmänhälsa. Tex:Ascophyllum Nodosum som motverkar tandsten men som även kan mjuka upp befintliga barriärer i kattens munPrebiotika-Stöttar mag-och tarmfloranNutrimas kattfoder är smakrika och näringsrika foderbitar som de flesta katter verkligen älskar!Torrfoder för vuxna katterMed Kalkon och AnkaInnehåller Ascophyllum Nodosum som kan motverka uppkomsten av tandstenNäringsrikt och smakrikt 
 • Nutrima Cat Hair+ (400 g)

  Nutrima Cat Hair+ (400 g)
  Nutrima Cat Hair+ -Torrfoder för katter som främjar frisk hud och vacker pälsNutrima är ett företag som tillverkar kattfoder av mycket hög kvalitet-självklart alltid med kött som främsta ingrediens! Detta torrfoder är för vuxna katter och riktar sig främst för katter med lång päls eller som kan behöva ett näringsrikt foder som främjar god pälskvalitet. Basen i denna kattmat utgörs av kött från lax-en fisk som är känd för sina nyttiga fettsyror och höga halt av omega 3.Nutrima Cat Hair+ förebygger uppkomsten av hårbollarVissa katter får ofta problem med hårbollar. Detta kan motverkas med Nutrima Hair + eftersom att det är mycket rikt på fibrer som hjälper håret som katten får i sig när den slickar sig att passera säkert genom mag-och tarmsystemet. Nutrma Cat Hair+ innehåller även flera ingredienser med hälsofrämjande egenskaper! T.ex:Ascophyllum Nodosum-Motverkar uppkomst av tandsten och kan även mjuka upp befintlig tandsten som byggts upp i kattens mun.Tillsatt olja från lax och sjögräs som båda är rika på omega 3, detta för att ge en särskild boost åt hud-och pälskvalitén.Prebiotika-För en balanserad mag-och tarmfloraAntioxidanter från vitamin A och ENutrima Cat Hair+ har förutom sina välgörande egenskaper på kattens päls och allmänhälsa även en god smak som vi tror att din katt kommer att uppskatta!Torrfoder för vuxna katterRik på fibrer för att underlätta passagen som katthåret gör i mag-och tarmsystemRik på kött från laxMed flera hälsofrämjande ingredienser
 • Nutrima Cat Dental (10 kg)

  Nutrima Cat Dental (10 kg)
  Nutrima Cat Dental-Torrfoder som främjar din katts munhälsa!Detta torrfoder från Nutrima är särskilt framtaget för vuxna katter där man vill förebygga problem i kattens munhåla . Fodret är näringsrikt och baserat på kött från anka och kalkon. Nutrima Dental är smakrika foderbitar tillsatta med flera komponenter som främjar din katts allmänhälsa!Nutrima Cat Dental- Kattmat av premiumkvalitet som kan motverka uppkomst av tandsten hos din kattNutrimas kattfoder är sammansatta efter ett recept som värnar om katten som rovdjur. Huvudingrediensen i fodren är alltid kött, men man har även lagt till ingredienser som har god inverkan på kattens allmänhälsa. Tex:Ascophyllum Nodosum som motverkar tandsten men som även kan mjuka upp befintliga barriärer i kattens munPrebiotika-Stöttar mag-och tarmfloranNutrimas kattfoder är smakrika och näringsrika foderbitar som de flesta katter verkligen älskar!Torrfoder för vuxna katterMed Kalkon och AnkaInnehåller Ascophyllum Nodosum som kan motverka uppkomsten av tandstenNäringsrikt och smakrikt 
 • Nutrima Cat Urinary (400 g)

  Nutrima Cat Urinary (400 g)
  Nutrima Cat Urinary-Läckert torrfoder som stöttar urinvägarna hos din katt!Detta torrfoder för vuxna katter från populära Nutrima är skapat efter ett recept där basen i fodret utgörs av kött och animalier. Katten är en carnivo, det vill säga ett rovdjur ut i klospetsarna. Detta har Nutrima haft i åtanke när de skapat detta foder för din katts allra bästa i åtanke.Hur hjälper Nutrima Urinary?Fodret är baserat på kycklingkött men innehåller även lax, två mycket fullvärdiga proteinkällor med hög smältbarhet. Fodret innehåller även ris som främsta fiberkälla. Utöver dessa ingredienser som utgör grunden i receptet så har man tillsatt tranbär och  methionine. Tranbär kan sänka PH-värdet i urinen och försvåra bakterietillväxt medan methionine anses kunna främja leverhälsan.  Fodret innehåller även:Ascophyllum Nodosum-Kan motverka uppkomsten av tandstenVitamin A och E-Motverkar fria radikalerProbiotika och fructo-oligosaccharides-För god mag-och tarmhälsaNutrima Urinary är ett högkvalitativt kattfoder med fullvärdig näring, dessutom smakar det utmärkt!Kattfoder med främjande egenskaper för urinvägarnaMed högt animaliskt innehållInnehåller kyckling och laxMed ris som främsta proteinkällsaMed tillsatta näringsämnen som har hälsofrämjande egenskaper 
 • Nutrima Cat Sterilised (400 g)

  Nutrima Cat Sterilised (400 g)
  Nutrima Cat Sterilised-Torrfoder med läcker kyckling och kalkon för katter som behöver kontrollera sin viktNutrima är ett varumärke som tillverkar högkvalitativa kattfoder med omtanke om kattens behov av kött och animalier. Huvudingrediensen i Nutrima Cat Sterilised är magert och smakrikt kött från kyckling och kalkon-Två källor till protein som dessutom har mycket hög smältbarhet som katten med enkelhet kan tillgodgöra sig! Fodrets främsta fiberkälla utgörs av ris, betor, linfrö och psylliumfrö. Nutrima Cat Sterilised har en hög andel protein och fibrer för att ge en god mättnadskänsla och bibehållen muskelmassa, samtidigt är fetthalten lägre för att undvika onödiga kilon hos din katt.Vilka fördelar har Nutrima Sterilised?Detta torrfoder är berikat med L-Karnitin, en aminosyra som kan främja normal fettförbränning. Fodret innehåller även:Glucosamin-Stöttar leder och skelettAscophyllum Nodosum-Motverkar uppkomsten av tandstenTranbär-För friska urinvägarFibrer-Högt fiberinnehåll kan hjälpa katten att motverka uppkomst av hårbollarNutrima Cat Sterilised är ett premiumfoder med högkvalitativa ingredienser.Kattfoder för viktkontrollBaserat på kyckling och kalkonRikt få fibrer och protein för bibehållen mättnadskänslaBerikad med hälsofrämjande näringsämnen
 • Nutrima Cat Sterilised (2 kg)

  Nutrima Cat Sterilised (2 kg)
  Nutrima Cat Sterilised-Torrfoder med läcker kyckling och kalkon för katter som behöver kontrollera sin viktNutrima är ett varumärke som tillverkar högkvalitativa kattfoder med omtanke om kattens behov av kött och animalier. Huvudingrediensen i Nutrima Cat Sterilised är magert och smakrikt kött från kyckling och kalkon-Två källor till protein som dessutom har mycket hög smältbarhet som katten med enkelhet kan tillgodgöra sig! Fodrets främsta fiberkälla utgörs av ris, betor, linfrö och psylliumfrö. Nutrima Cat Sterilised har en hög andel protein och fibrer för att ge en god mättnadskänsla och bibehållen muskelmassa, samtidigt är fetthalten lägre för att undvika onödiga kilon hos din katt.Vilka fördelar har Nutrima Sterilised?Detta torrfoder är berikat med L-Karnitin, en aminosyra som kan främja normal fettförbränning. Fodret innehåller även:Glucosamin-Stöttar leder och skelettAscophyllum Nodosum-Motverkar uppkomsten av tandstenTranbär-För friska urinvägarFibrer-Högt fiberinnehåll kan hjälpa katten att motverka uppkomst av hårbollarNutrima Cat Sterilised är ett premiumfoder med högkvalitativa ingredienser.Kattfoder för viktkontrollBaserat på kyckling och kalkonRikt få fibrer och protein för bibehållen mättnadskänslaBerikad med hälsofrämjande näringsämnen
 • Nutrima Cat Urinary (10 kg)

  Nutrima Cat Urinary (10 kg)
  Nutrima Cat Urinary-Läckert torrfoder som stöttar urinvägarna hos din katt!Detta torrfoder för vuxna katter från populära Nutrima är skapat efter ett recept där basen i fodret utgörs av kött och animalier. Katten är en carnivo, det vill säga ett rovdjur ut i klospetsarna. Detta har Nutrima haft i åtanke när de skapat detta foder för din katts allra bästa i åtanke.Hur hjälper Nutrima Urinary?Fodret är baserat på kycklingkött men innehåller även lax, två mycket fullvärdiga proteinkällor med hög smältbarhet. Fodret innehåller även ris som främsta fiberkälla. Utöver dessa ingredienser som utgör grunden i receptet så har man tillsatt tranbär och  methionine. Tranbär kan sänka PH-värdet i urinen och försvåra bakterietillväxt medan methionine anses kunna främja leverhälsan.  Fodret innehåller även:Ascophyllum Nodosum-Kan motverka uppkomsten av tandstenVitamin A och E-Motverkar fria radikalerProbiotika och fructo-oligosaccharides-För god mag-och tarmhälsaNutrima Urinary är ett högkvalitativt kattfoder med fullvärdig näring, dessutom smakar det utmärkt!Kattfoder med främjande egenskaper för urinvägarnaMed högt animaliskt innehållInnehåller kyckling och laxMed ris som främsta proteinkällsaMed tillsatta näringsämnen som har hälsofrämjande egenskaper 
 • Nutrima Cat Digestion (10 kg)

  Nutrima Cat Digestion (10 kg)
  Nutrima Cat Adult Digestion - Ett hälsosamt och smakrikt foder för vuxna katter med känslig mageLättsmält och hypoallergent foder för katter med känslig mageNutrima Cat Adult Digestion är ett komplett och näringsrikt foder som är utformat för att tillgodose behoven hos vuxna katter med känslig mage. Fodret innehåller endast en animalisk proteinkälla, anka, vilket gör det mindre sannolikt att det orsakar allergiska reaktioner.Foderstorlekar: 400 gram2 kg10 kgFördelar med Nutrima Cat Adult Digestion:Lättsmält: Fodret är baserat på anka och potatis, som är lätta för katter att smälta.Hypoallergent: Fodret är fritt från vete, majs, soja, nötkött och fläsk, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.Hälsosam matsmältning: Fodret innehåller prebiotika, betfiber och Enterococcus faecium, som kan bidra till att stödja en hälsosam tarmflora.Fantastisk smak: Färskt tillagad anka gör Nutrima Cat Adult Digestion till ett smakrikt foder som din katt kommer att älska.God mun- och tandhälsa: Ascophyllum Nodosum kan bidra till att minska tandsten och hålla tänderna friska.Antioxidanter: Främjar kattens immunförsvar.Foderguide - se produktens baksidaFodermängden beror på kattens storlek och aktivitetsnivå. Den rekommenderade fodermängden kan variera beroende på kattens individuella behov.
 • Nutrima Cat Digestion (2 kg)

  Nutrima Cat Digestion (2 kg)
  Nutrima Cat Adult Digestion - Ett hälsosamt och smakrikt foder för vuxna katter med känslig mageLättsmält och hypoallergent foder för katter med känslig mageNutrima Cat Adult Digestion är ett komplett och näringsrikt foder som är utformat för att tillgodose behoven hos vuxna katter med känslig mage. Fodret innehåller endast en animalisk proteinkälla, anka, vilket gör det mindre sannolikt att det orsakar allergiska reaktioner.Foderstorlekar: 400 gram2 kg10 kgFördelar med Nutrima Cat Adult Digestion:Lättsmält: Fodret är baserat på anka och potatis, som är lätta för katter att smälta.Hypoallergent: Fodret är fritt från vete, majs, soja, nötkött och fläsk, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.Hälsosam matsmältning: Fodret innehåller prebiotika, betfiber och Enterococcus faecium, som kan bidra till att stödja en hälsosam tarmflora.Fantastisk smak: Färskt tillagad anka gör Nutrima Cat Adult Digestion till ett smakrikt foder som din katt kommer att älska.God mun- och tandhälsa: Ascophyllum Nodosum kan bidra till att minska tandsten och hålla tänderna friska.Antioxidanter: Främjar kattens immunförsvar.Foderguide - se produktens baksidaFodermängden beror på kattens storlek och aktivitetsnivå. Den rekommenderade fodermängden kan variera beroende på kattens individuella behov.
 • Nutrima Cat Digestion (400 g)

  Nutrima Cat Digestion (400 g)
  Nutrima Cat Adult Digestion - Ett hälsosamt och smakrikt foder för vuxna katter med känslig mageLättsmält och hypoallergent foder för katter med känslig mageNutrima Cat Adult Digestion är ett komplett och näringsrikt foder som är utformat för att tillgodose behoven hos vuxna katter med känslig mage. Fodret innehåller endast en animalisk proteinkälla, anka, vilket gör det mindre sannolikt att det orsakar allergiska reaktioner.Foderstorlekar: 400 gram2 kg10 kgFördelar med Nutrima Cat Adult Digestion:Lättsmält: Fodret är baserat på anka och potatis, som är lätta för katter att smälta.Hypoallergent: Fodret är fritt från vete, majs, soja, nötkött och fläsk, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.Hälsosam matsmältning: Fodret innehåller prebiotika, betfiber och Enterococcus faecium, som kan bidra till att stödja en hälsosam tarmflora.Fantastisk smak: Färskt tillagad anka gör Nutrima Cat Adult Digestion till ett smakrikt foder som din katt kommer att älska.God mun- och tandhälsa: Ascophyllum Nodosum kan bidra till att minska tandsten och hålla tänderna friska.Antioxidanter: Främjar kattens immunförsvar.Foderguide - se produktens baksidaFodermängden beror på kattens storlek och aktivitetsnivå. Den rekommenderade fodermängden kan variera beroende på kattens individuella behov.
 • Nutrima Cat Health Urinary (2 kg)

  Nutrima Cat Health Urinary (2 kg)
  EgenskaperNutrima Cat Health Urinary är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att vårda och främja en god urinfunktion hos vuxna katter. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för kattens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder för katt, som främjar en välfungerande urinfunktion.