Andra varumärken

Pawise kattprodukter

 • Pawise Cat Bollar 2-pack

  Pawise Cat Bollar 2-pack
  Pawise Cat Bollar 2-packDessa bollarna är extra roliga tack vare de krulliga snörena som sitter på utsidan! Att katter älskar snören och att jaga bollar - det är ingen nyhet, och vi tror att din lilla pälskling kommer att ha mycket roligt med dessa!Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Pawise Cat Bollar 2-pack

  Pawise Cat Bollar 2-pack
  Pawise Cat Bollar 2-pack
 • Pawise Plastboll med Svans 4,3 cm

  Pawise Plastboll med Svans 4,3 cm
  Egenskaper Pawise Plastboll med Svans för alla leksugna katter att jaga och bolla runt med. OBS! Våra husdjur är starkare än vi tror. Ha katten alltid under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den om den skulle gå sönder, så ingen olycka händer.  
 • Pawise PoP-Up Kattbädd Grön

  Pawise PoP-Up Kattbädd Grön
  Pawise PoP-Up Kattbädd Grön
 • Pawise Plastboll med Svans 4,3 cm

  Pawise Plastboll med Svans 4,3 cm
   EgenskaperPawise Plastboll med Svans för alla leksugna katter att jaga och bolla runt med.OBS! Våra husdjur är starkare än vi tror. Ha katten alltid under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den om den skulle gå sönder, så ingen olycka händer.
 • Pawise Spö med Band & Snören

  Pawise Spö med Band & Snören
  Pawise Spö med Band & SnörenDetta söta kattspöet är utrustat både med krulliga snören och en lång mjuk svans som din kisse kommer älska att jaga i timtal!Mått:45 cm långtPawise Spö med Band & Snören kommer i osorterade färger. Handlar du i webbshoppen så får du hem någon av de tre färgerna på bilden, det går inte att välja färg.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Pawise Teaser med Pärlor & Fjädrar

  Pawise Teaser med Pärlor & Fjädrar
  Pawise Teaser med Pärlor & FjädrarDenna kattvippan är hela 70 cm lång och utrustad med en massa spännande roligheter för din katt. Spöet har pärlor och bjällror på skaftet som skapar lockande ljud, och längst ut sitter fjädrar som kissen kommer älska att jaga!Mått:70 cm långtPawise Teaser med Pärlor & Fjädrar kommer i osorterade utföranden - du kan inte välja vilket spö av de tre på bilden som du får hem när du handlar i webbshoppen.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Pawise Spö med Koppling & Tre Ersättningsleksaker

  Pawise Spö med Koppling & Tre Ersättningsleksaker
  Pawise Spö med Koppling & Tre ErsättningsleksakerDetta kattspöet går enkelt att förlänga - det har nämligen två delar som går att skruva ihop. Till spöet medföljer tre olika leksaker med mjuka och spännande fjädrar!Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.
 • Pawise PoP-Up Kattbädd Grön

  Pawise PoP-Up Kattbädd Grön
  Pawise PoP-Up Kattbädd GrönDenna mjuka bädden har ett alldeles eget uppfällbart tält runtomkring - smart! När katten är i sitt tält så kan den i lugn och ro bevaka sin omgivning från sitt alldeles egna krypin. Tältet har ett utkikshål på baksidan och en stor öppning framtill. Framme på tältet hänger även en rolig leksak!Pawise PoP-Up Kattbädd är lätt att fälla ihop så att den tar liten plats om du vill ställa undan den, packa den eller liknande.