Andra varumärken

Pet Rebels kattprodukter

 • Klösträd Atlanta 60 från Pet Rebels - Cream

  Klösträd Atlanta 60 från Pet Rebels - Cream
  Perfekt klösmöbel för kattungar, mindre katter, för katter som inte vill komma upp så högt och för mindre lägenheter. Mycket bra sisal som katten kan klösa på. Ställningen har fler platser där katten kan ligga eller sitta. Mycket mjuk
 • Kattklös Denver

  Kattklös Denver
  Kattklös Denver är den perfekta sovplatsen för lata dagar. En trendig möbel med klösmatta, utkikshål och mjuk kudde som både bjuder in till lek och en tupplur! Längd: 43 cmBredd: 40 cmHöjd: 50 cm Perfekt för kattungar och seniorkatter. Kan tvättas i 30 grader.
 • Little Rock Klösträd - Grå

  Little Rock Klösträd - Grå
  Detta klösträd kommer med stor basplatta (50 cm) vilket innebär att det är mycket stabilt. Med stora liggytor är den mycket lämplig för stora och även tunga katter. Kommer med en rymlig sovgrotta och mysig utkiksplats. Extra stabilt klösträd.
 • Kattklös Tampa

  Kattklös Tampa
  En härlig viloplats där både din katt kan slappa av men även hålla igång med lek. Klösmobeln kommer med en avtagbar hängmatta som lätt kan tvättas om det skulle behövas. Den mjuka kudden på toppen ger den perfekta utkiksplatsen medan den mysiga sovgrottan passar bättre när man vill dra sig undan. Pelarna ger även möjlighet att fila klorna.   Mått: L: 45 x B: 45 x H: 70 cm. Mysig sovplats med hängmatta och grotta. Kan tvättas i 30 grader.
 • Klösträd Charlotte - Klösträd Charlotte Grå

  Klösträd Charlotte - Klösträd Charlotte Grå
  Stort och stabilt katträd som bjuder på härliga liggytor och en gosig hängmatta. Perfekt till dig som har stora eller flera katter hemma. Klösträdet tar inte mycket plats på golvytan men ger katterna gott om plats att sova på. Finns i 3 färger, grå, creme eller brun. Mått: 134 x 59 x 56 cm.Hängmatta: 40 x 40 cmSovkoja: 40 x 40 cm.Sovplatta: 59 x 56 cm. Perfekt för flera katter. Kan tvättas i 30 grader.