Andra varumärken

Petcare kattprodukter

 • Single scratcher Klösbräda

  Single scratcher Klösbräda
 • Sisal tunna 70 cm

  Sisal tunna 70 cm
 • Cat Toys Pole Glitter - Kattvippa

  Cat Toys Pole Glitter - Kattvippa
  Glittrande kattvippa för den ultimata leken! 47,5 cm lång pinne och 100 cm långt band som katten kan jaga.
 • Frisky Kitty Kattskål - Vit

  Frisky Kitty Kattskål - Vit
  Kattformad kattskål i 2 olika färger, vit eller sbart. Skålarna är handgjorda och har ett mått på cirka 10 cm i diameter, höjd på ca 4 cm. Skålarna rymmer 1,5 dl.   Handgjorda kattskålar i 2 olika färger
 • Animo Activity Tracker

  Animo Activity Tracker
  Animo Activity Tracker är som ett aktivitetsarmband för människa fast för din hund. Du ansluter till Animo med din mobiltelefon och får ut massor med roliga insikter om din hund. Animo håller exempelvis reda på den totala tiden din hund är aktiv varje dag, precis som ett aktivitetsarmband för människor. Du får också reda på hur mycket kalorier din hund har gjort av med ungefär, vilket kan vara hjälpsamt vid både under- och övervikt. På natten känner Animon av hur mycket din hund sover och hur bra. Vid orolig eller dålig sömn gör appen i din mobiltelefon dig uppmärksam på detta. Vidare kan Animon också registrera vila under dagtid, hur mycket din hund skäller, kliar sig och skakar på sig. Avviker något från det normala så får du en notifikation. Fakta om Sure Petcare Animo: Ett "aktivitetsarmband" för din hund. Registrerar promenader, sömn, vila, hundskall, skakningar och kliningar. Drivs av ett utbytbart batteri som räcker ca 6 månader. Väger endast 22 gram. Endast 37 mm i diameter. Ger dig unik insikt i din hunds beteende och hälsa. Halsband ingår ej.
 • Kattleksak Kitty Play Glitter Ball, Blå

  Kattleksak Kitty Play Glitter Ball, Blå
 • Kitty Play Catnip Mist - 118 ml

  Kitty Play Catnip Mist - 118 ml
  Kattmyntaspray som är tillverkat av kattmyntblad. Enkel att använda, bara spraya ex på kattens leksak för att ge den nytt liv (om katten tröttnat att leka med den), eller spraya på klösmöblen för att uppmuntra katten att klösa där och inte på andra, ikke önskvärda platser. Ingredienser: Vatten och kattmynta.
 • Kitty Play Skinny Kattleksaker - Grå mus

  Kitty Play Skinny Kattleksaker - Grå mus
  Kitty Play Skinny är mjuka plyshleksaker utan stoppning till alla lekglada katter. De finns i olika varianter, antingen mus, anka eller kyckling och alla leksaker innehåller kattmynta för att stimulera katten att leka. Hitta just din och din katts favoritleksaksdjur. Alla djur är ca 15 cm långa.
 • Kattleksak Pretzel

  Kattleksak Pretzel
 • Cat bowl You call that food 7in

  Cat bowl You call that food 7in
  Petcare Kattskål Grumpy Cat: En stilren och rolig matskål för din katt Petcare Kattskål Grumpy Cat, är en stilren och hållbar skål som är tillverkad av högkvalitativt keramiskt stengods, Den är diskmaskins- och mikrovågsugnssäker.Petcare Kattskål Grumpy Cat:Stilren och rolig designTillverkad av högkvalitativt keramiskt stengodsDiskmaskins- och mikrovågsugnssäkerLätt att rengöra Tvätta skålen noggrant innan du använder den för första gången.Fyll skålen med din katts mat eller vatten.Placera skålen på en stabil yta där din katt kan komma åt den lätt.Tvätta skålen i varmt vatten med mildt diskmedel efter varje användning.Om skålen är mycket smutsig kan du lägga den i diskmaskinen.Torka skålen noggrant efter varje tvätt.
 • Kattleksak Fluffy Color Ball

  Kattleksak Fluffy Color Ball
 • Kattleksak Redish Feather

  Kattleksak Redish Feather
 • Kattleksak Green Catnip Fish

  Kattleksak Green Catnip Fish
 • Kattleksak Jul Sticks, Grön

  Kattleksak Jul Sticks, Grön
 • Kitty Play Squeaking Cat Toys - Black Bird

  Kitty Play Squeaking Cat Toys - Black Bird
  Kitty Play Squeaking leksaker till katt finns i flera olika varianter och alla har ett pipljud som gör den extra intressant för din katt. Oavsett vilken du väljer kommer den hålla katten upptagen i lek under en längre tid. Se den jaga, buffa, bita och kanske gosa med leksaken.   OBS! Våra husdjur är starkare än man tror, och leksaker kan gå sönder. Ha alltid ditt husdjur under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle gå sönder så det inte händer en olycka. Pipleksaker i olika varianter för alla katter Innehåller kattmynta
 • Kattleksak Play-N-Squeak Knock-Knock

  Kattleksak Play-N-Squeak Knock-Knock
 • Kattleksak Jul Sticks, Röd

  Kattleksak Jul Sticks, Röd
 • Kattleksak Kitty Play Glitter Ball, Rosa

  Kattleksak Kitty Play Glitter Ball, Rosa
 • Klösträd Catti

  Klösträd Catti
  Klösträd Catti är en stilren och uppskattad klösmöbel för katter.Catti klösmöbels pelare är 75 x 10 cm med sisalrep och en bottenplatta 35 x 35 x 2 cm.Med mjukt plyschtyg.Svart botten och vit pelare.
 • Come with me Kitty kattsele svart (Small)

  Come with me Kitty kattsele svart (Small)
  Come-with-me-kitty Easy Walk kattseleKattselen Easy Walk är genomtänkt designad och en riktigt bra kattsele. Den är utformad för att vara extra skonsam mot kattens nacke och rygg vid plötsliga ryck i sele och koppel. Designen gör även att det är lite svårare för katten att ta sig ur denna kattsele jämfört med många vanliga modeller!Selen är justerbar både i framdelen och kring bröstkorgen på din katt. Kopplet som medföljer är elastiskt, vilket ger ett mjukt ryck (istället för ett stumt stopp) om din katt plötsligt drar iväg. Det gör även att din katt upplever ett "tryck" tillbaka till dig vilket kan vara ett hjälpmedel för att lära din katt att du är ute på promenad med katten och inte tvärtom ;)Obs! Den röda och blå original-selen av detta märke tillverkas tyvärr inte längre. Vi har hittat en exakt likadan sele i svart färg från ett annat märke, samma kvalite & samma passform - men ej originalet.Längd på koppel: 100-162...