Andra varumärken

Petcare kattprodukter

 • Single scratcher Klösbräda

  Single scratcher Klösbräda
 • Kitty Play Catnip Lollipop - Catnip Lollipop

  Kitty Play Catnip Lollipop - Catnip Lollipop
  Denna kattmyntaklubba kommer garanterat bli en hit där hemma. Klätteraktinidia stimulerar katten i likhet med kattmynta en euforisk och avslappnande upplevelse som katterna tycker om. Vi kan lova att din katt kommer gosa ordentligt med denna leksak. Obs! Förpackningen innehåller 1 st klubba. Med lockande doft för katten.
 • Kitty Play Catnip Mist - 118 ml

  Kitty Play Catnip Mist - 118 ml
  Kattmyntaspray som är tillverkat av kattmyntblad. Enkel att använda, bara spraya ex på kattens leksak för att ge den nytt liv (om katten tröttnat att leka med den), eller spraya på klösmöblen för att uppmuntra katten att klösa där och inte på andra, ikke önskvärda platser. Ingredienser: Vatten och kattmynta.
 • Kitty Play Skinny, kattleksaker - Grå mus

  Kitty Play Skinny, kattleksaker - Grå mus
  Kitty Play Skinny är mjuka plyshleksaker utan stoppning till alla lekglada katter. De finns i olika varianter, antingen mus, anka eller kyckling och alla leksaker innehåller kattmynta för att stimulera katten att leka. Hitta just din och din katts favoritleksaksdjur. Alla djur är ca 15 cm långa.
 • Kitty Play Catnip Mist

  Kitty Play Catnip Mist
  EgenskaperKattmynta är helt ofarligt för katten och kan användas för att öka interesse för ex. leksaker och sovplatser.AnvändningKattmyntaspray   
 • Klösträd Catti

  Klösträd Catti
  Klösträd Catti är en stilren och uppskattad klösmöbel för katter.Catti klösmöbels pelare är 75 x 10 cm med sisalrep och en bottenplatta 35 x 35 x 2 cm.Med mjukt plyschtyg.Svart botten och vit pelare.
 • Frisky Kitty Kattskål - Vit

  Frisky Kitty Kattskål - Vit
  Kattformad kattskål i 2 olika färger, vit eller sbart. Skålarna är handgjorda och har ett mått på cirka 10 cm i diameter, höjd på ca 4 cm. Skålarna rymmer 1,5 dl.   Handgjorda kattskålar i 2 olika färger