Andra varumärken

Petstages kattprodukter

 • Kattleksak Petstages Wiggle Worm

  Kattleksak Petstages Wiggle Worm
 • Kattleksak Petstages Wobble Pond

  Kattleksak Petstages Wobble Pond
 • Kattleksak Petstages Cheese Chase 2

  Kattleksak Petstages Cheese Chase 2
 • Kattleksak Petstages Catnip Chaser

  Kattleksak Petstages Catnip Chaser
 • Kattleksak Petstages Dental Banana

  Kattleksak Petstages Dental Banana
 • Straw-Babies 3-Pack - Straw-Babies

  Straw-Babies 3-Pack - Straw-Babies
  Har ni sett så söta jordgubbar, fyllda med kattmynta och en perfekt storlek för katten att bära, putta och slå på. Dessutom hjälper de till att hålla tänderna rena för en god tandhälsa. Den befjädrade kattleksaken med kattmynta och prasslande fyllning håller katterna engagerade i leken och aktiverar deras naturliga jaktinstinkter. Kommer i 3-pack och är 3 x 10 x 3 cm stora. Söta jordgubbar med kattmynta för alla lekglada katter
 • Kattleksak Petstages Spool with String

  Kattleksak Petstages Spool with String
 • Kattleksak Petstages Tower of Tracks

  Kattleksak Petstages Tower of Tracks
 • Catnip Chew Mice Mix 9,5 cm

  Catnip Chew Mice Mix 9,5 cm
  Catnip Chew Mice kattleksak från Petstages är 2 st tuggvänliga tygmöss fyllda med kattmynta vars design hjälper till att hålla kattens tänder rena. Nätöverdraget på tygmössen rensar tänderna när katten biter i musen..
 • Petstages- Magic Mouse med kattmynta

  Petstages- Magic Mouse med kattmynta
  En rolig mus från Petstages som är fylld med oemotståndlig kattmynta. Din katt kommer älska att jaga, slå, brottas, bita och mysa med denna enkla leksak. Kattmyntan är 100%ig i sitt innehåll utan utfyllnad. Längd: 21cm
 • Nina Ottosson Rainy Day Puzzle & Play- Kattleksak

  Nina Ottosson Rainy Day Puzzle & Play- Kattleksak
  Ett klurigt och roligt spel för dig och din katt, som kan anpassas med olika svårighetsgrader.  Göm godisbitar eller torrfoder i fördjupningarna under dropparna, låt katten leta efter godisbitarna genom att med tass eller nos försöka snurra droppen å
 • Petstages Orka kat - Spole med snöre - kattleksak

  Petstages Orka kat - Spole med snöre - kattleksak
  Petstages Orka kat - Spole med snöre - kattleksakKattleksak från Petstages Orka kat i form av en spole med ett uthängande snöre. Spolen kan rulla samtidigt som snöret fångar kattens uppmärksamhet, perfekt för att uppehålla din katt i timmar. Dessutom
 • Kattleksak Petstages Dental Shrimpies 2 pack

  Kattleksak Petstages Dental Shrimpies 2 pack
 • Kattleksak Petstages Fresh Breath Mint Sticks

  Kattleksak Petstages Fresh Breath Mint Sticks
 • Toss 'N Dangle Frog

  Toss 'N Dangle Frog
  Från Petstages kommer denna kattleksak i prasslande material och hängande ben. Kroppen har formen av en groda och den innehåller kattmynta för att göra den extra intressant för katten. Ett beröringsaktiverat ljud som varar i 4 sekunder varje gång som din katt kommer åt den kommer att hålla den nyfiken. Leksaken är 3 x 13 x 8 cm.   Leksaken passar för katter i alla åldrar. OBS! Lämna aldrig ditt husdjur utan uppsikt när den leker med leksaker. Leksaker kan gå sönder, om det skulle hända ta bort den direkt så det inte händer en allvarligare olycka. Kattleksak i prasslande material Beröringsaktiverat ljud som varar i 4 sek
 • Tower Of Tracks Kattleksak - Leksakstorn Katt

  Tower Of Tracks Kattleksak - Leksakstorn Katt
  Tower of Tracks är en innovativ och interaktiv kattleksak utformad för att stimulera din katts jaktinstinkt och mentala förmågor. Med tre banor och tre bollar erbjuder denna leksak en dynamisk och rolig upplevelse som håller din katt engagerad och aktiv. Produkten är perfekt anpassad för lek ensam eller tillsammans med flera katter tack vare dess stabila konstruktion och anti-glid botten som säkerställer leksakens stabilitet under lek.  Mental stimulering för din katt. Interaktiv och rolig. Kan användas ensam eller med fler katter.
 • Kattleksak Petstages Kitty Chew Wheel

  Kattleksak Petstages Kitty Chew Wheel
 • Orka Wiggle Worm Mix 10 cm

  Orka Wiggle Worm Mix 10 cm
  Kattungens favorit när den ömsar tänder. VIKTIGT Använd kattleksaker & tuggleksaker med uppsikt till tuggande katter. Orka Wiggle Worm är mjuk & tuggvänligt för katten! Med inbakat kattmynta lockar den till tugg & lek men är snäll mot tandköttet!
 • Kattleksak Petstages Toss N´Dangle Frog

  Kattleksak Petstages Toss N´Dangle Frog
 • Kattleksak Petstages Squeak Squeak Mouse

  Kattleksak Petstages Squeak Squeak Mouse
 • Petstages Squeake Squeake Leksaksmus med kattmynta

  Petstages Squeake Squeake Leksaksmus med kattmynta
 • Kattleksak Wiggle Worm

  Kattleksak Wiggle Worm
  Wiggle Worm är en rolig studsleksak för katter som älskar att tugga. Tillverkad av säker gummi med textur som masserar kattens tandkött och rensar bort mjukplack. Leksaken innehåller även kattmynta för att uppmuntra din katt till lek.   Storlek: 15 cm. Med kattmyntsolja. Hjälper munhygien.
 • Kattleksak Lil' Avocato - Kattleksak Lil'Avocato

  Kattleksak Lil' Avocato - Kattleksak Lil'Avocato
  Denna söta lilla avokado är tillverkad av nätmaterial som skonsamt tar bort mjukplack och uppmuntrar till tuggande. Fylld med kattmynta som lockar din katt till lek och aktivering!   Storlek: 16 cm. Fylld med kattmynta. Uppmuntrar tuggande.
 • Petstages Freshbreath Mintstick

  Petstages Freshbreath Mintstick
  Petstages Freshbreath MintstickMintstick från Petstages är en kattleksak som tillverkats i ett tuggvänligt matieral som är snällt mot din katts tandkött och tänder.Jättebra tuggleksak för små och stora katter.Petstages tillverkar innovativa leksaker för kattungar och hundvalpar.
 • Kattleksak mus med pipljud

  Kattleksak mus med pipljud
  Squeak Squeak Mouse är en rolig kattleksak som piper vid beröring!Squeak Squeak Mouse är tillverkad med detaljerade broderier, prassliga små rosa musöron och en lång svans. Denna förtjusande lilla kattleksak är utformade för att passa en katts käkar så att leksaken är lätt att bära och apportera.Detta söta lilla möss, i en perfekt storlek och med pipljud, aktiverar din kattunges naturliga jaktinstinkt och gör dem redo att leka, dribbla, jaga och apportera.Kattmynta är en stimulerande och lockande växt som de flesta katter inte kan få nog av. För katter som älskar kattmyntaleksaker är Squeak Squeak Mouse den perfekta presenten. Squeak Squeak Mouse har kattmynta i fyllningen för att locka din katt till lek och bus. Storlek: ca 5,5 cm (+ 10 cm svans)
 • Petstages Chew Mice 2-pack

  Petstages Chew Mice 2-pack
  Petstages Catnip Chew MiceDessa möss fyllda med kattmynta är till för att tuggas på! Tyget, fyllningen och det starka nätet hjälper till att hålla tandsten borta och förbättrar kattens munhälsa.Jättebra träning för käkmusklerna för unga katter! Kattungar i alla åldrar brukar verkligen gilla dessa små möss, vi rekommenderar dem varmt.Petstages tillverkar innovativa leksaker för kattungar och hundvalpar.
 • Petstages Plaque away Pretzel

  Petstages Plaque away Pretzel
  Petstages Plaque away PretzelBitring i snygg kringel-form för katter från märket Petstages, passar bra för ungkatter som håller på att byta tänder eller vuxna katter som gillar att tugga på leksaker.Kringlan är fylld med prassel, kattmynta och kattmyntestjälkar och kattens tänder blir skonsamt rengjorda av ringens fyllning då tänderna tränger igenom yttertyget när katten biter på ringen.Petstages har valt nylon som yttertyg för att ringen ska vara hållbar och inte gå sönder när tänderna går genom tyget. Kattmyntan bidrar till att locka katten att tugga på ringen.Jättebra träning för käkmusklerna för unga katter!Petstages tillverkar innovativa leksaker för kattungar och hundvalpar.
 • Petstages dental health chews

  Petstages dental health chews
  Petstages dental health chewsBitring för katter från märket Petstages, passar bra för ungkatter som håller på att byta tänder eller vuxna katter som gillar att tugga på leksaker.Bitringen är fylld med prassel, kattmynta och kattmyntestjälkar och kattens tänder blir skonsamt rengjorda av ringens fyllning då tänderna tränger igenom yttertyget när katten biter på ringen.Petstages har valt nylon som yttertyg för att ringen ska vara hållbar och inte gå sönder när tänderna går genom tyget. Kattmyntan bidrar till att locka katten att tugga på ringen.Jättebra träning för käkmusklerna för unga katter!Petstages tillverkar innovativa leksaker för kattungar och hundvalpar.
 • Petstages Kattleksak, Green Magic Dynamite

  Petstages Kattleksak, Green Magic Dynamite
  Denna leksak från Petstages är en dynamit som innehåller 100 % kattmynta av den bästa kvaliteten. Det är en tygpåse vilket innebär att den är mjuk för din katt att leka med, och är lagom stor både för dig att kasta till din katt eller låta han/hon un
 • Kattleksak Toss'n Flips Chips 4-pack

  Kattleksak Toss'n Flips Chips 4-pack
  Nyhet från det roliga märket Petstages!Roliga mjuka "catnip-infused" gummi-chips, en kattleksak som går att dribbla med på golvet och även tugga på. Perfekt t ex vid tandbyte i kattungeåldern när det klias i munnen.4 st "räfflade chips" i varje förpackning.Storlek: 6 x 6 cm / chipsTänk på att endast låta din katt leka med dessa leksaker under uppsikt. Om din katt tuggar sönder chipsen så tag genast bort den. 
 • Petstages Purr Pillow Kattleksak som Spinner

  Petstages Purr Pillow Kattleksak som Spinner
  En kurrande, mysig kudde från Petstages. Tryck på kuddens huvud så börjar den spinna likt en katt i 2 min. Utmärkt till kattungar som nyligen har lämnat sin mamma och syskon, men även till äldre katter som gillar att ha någon att kurra och mysa med.
 • Petstages Orka Kattleksak Wiggle Worm

  Petstages Orka Kattleksak Wiggle Worm
  Petstages Orka Kattleksak Wiggle WormOrka Petstages Wiggle Worm- En leksak som tål att bitas i! Gummileksak med inbakad kattmynta, vilket gör den extra skoj för katten. Passar speciellt bra till katter med tuggbehov, till exempel kattungar.
 • PetStages Aktiveringsplatta/matskål

  PetStages Aktiveringsplatta/matskål
 • Dental Plaque Away Pretzel Mix 8 cm

  Dental Plaque Away Pretzel Mix 8 cm
  Hjälper till att hålla tänderna friska. Ett tuggvänligt matieral som är snällt mot din katts tandkött och tänder. Petstages Dental Plaque Away Pretzel
 • Dental Fresh Breath Mint Stick Mix 11,5 cm

  Dental Fresh Breath Mint Stick Mix 11,5 cm
  Härlig att bita i och som ger en härlig andedräkt. Mintstick från Petstages i ett tuggvänligt matieral som är snällt mot din katts tandkött och tänder.
 • Kattleksak Petstages Toss N´Twinkle 3-pack

  Kattleksak Petstages Toss N´Twinkle 3-pack
 • Kattleksak Petstages Mighite Mouse

  Kattleksak Petstages Mighite Mouse
 • Petstages Fresh Breath Mint Stick

  Petstages Fresh Breath Mint Stick
  Petstages Breath Mint Stick är en tygleksak innehållandes mint som ger din katt en fräsch andedräkt. Mint är en släkting till den berömda kattmyntan och brukar vara mycket populärt! När katten biter på leksaken kommer den fräscha mintdoften ut.I mitten är leksaken försedd med ett nät som masserar tänder och tandkött och på så vis förhindrar uppkomsten av plack. Rena tänder, fräsch andedräkt och en rolig lekstund, vad mer kan begäras?Längd: 11 cm.
 • Petstages Kattleksak Fresh Breath Mint Stick

  Petstages Kattleksak Fresh Breath Mint Stick
  Petstages Mint-Stick är en leksak i flera olika texturer som därför är bra för din katts tandhälsa, samt har äkta mint i sig vilket ger en fräsch andedräkt. Det går även justera hur mycket mintsmak som skall komma ut från den beroende på vilket tryck
 • Petstages Toss N´Flip Chips Kattmynta

  Petstages Toss N´Flip Chips Kattmynta
 • Petstages Spole med tråd Kattleksak

  Petstages Spole med tråd Kattleksak