Andra varumärken

Planet Pet kattprodukter

 • Planet Pet Society Cat Sensitive Thanks Given Turkey (6 kg)

  Planet Pet Society Cat Sensitive Thanks Given Turkey (6 kg)
  Torrfoder för känsliga katter med ett hållbarhetstänk!Detta är kattmaten som är idealisk för kattägaren som brinner för vår omvärld och miljö men som samtidigt lägger stor vikt vid att katten ska få ett riktigt bra premiumfoder.Planet Pet Society producerar kattmat med minimalt koldioxidutsläpp!Torrfodret är gjort på färskt kalkonkött och kalkoninälvor tillsammans med tillsatt kycklingfett och härlig laxolja. Mums för katten! Det fina med detta recept är att de animaliska produkterna kommer från produktionsdjur som är slaktade och kontrollerade för att hålla hög kvalitet så att de kan säljas i butik för humankonsumtion. Efter att fina bitar som bröstfilé och lår har förpackats för att säljas i matbutiken slängs tyvärr ofta spill och organ som är fyllda med näring-detta tar Planet Pet Society tillvara på! Fodret innehåller även äppelrester från juicefabriker. Eftersom att allt tas tillvara på blir klimatavtrycket minimalt!Kalkonkött och havre till den känsliga kattenIngredienserna i detta foder är kombinerade för att skapa en mild måltid för känsliga katter. Kalkonkött är ett fullvärdigt protein med mycket hög smältbarhet som brukar fungera på katter som behöver särskild omtanke i sin kost. Äpple och morot bidrar med fibrer som håller igång mage och tarm. Man har även tillsatt bland annat kelp för att ge en liten extra boost till immunförsvaret.Planet Pet Society Cat Thanks Given Turkey är:Ett premiumfoder, för dig som vill ge katten det allra bästa!Gjort på färskt kalkonkött, kalkoninälvor och kycklingfettFibrer från b.la äpple och morotTillverkat med särskild hänsyn till miljönDu behöver inte kompromissa mer! Detta kattfoder kombinerar all näring din katt behöver på daglig basis medan husse och matte bidrar till en välmående planet. Du vet väl att Planet Pet Society dessutom alltid skänker 1% av sin vinst till välgörande ändamål? 
 • Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken 85 g

  Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken 85 g
  Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken 85 g - Våtfoder för steriliserade katter!Det här är ett smakrikt våtfoder särskilt utformat för steriliserade katter. Fodret är anpassat för att möta steriliserade katters behov och innehåller en lägre fetthalt för att minska risken för viktuppgång. Våtfodret består av små bitar i sås - en läcker konsistens som faller de flesta katter i smaken! Fodret är fritt från spannmål och ger en komplett måltid. Dessutom hjälper maten även till att främja friska urinvägar. Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken 85 g - Blötmat med klimatsmarta råvaror!Planet Pet Society använder organ från livsmedelsindustrin som annars skulle slängas, och förvandlar dem till näringsrik kattmat genom sitt up-cycling-koncept. Företaget strävar efter att använda lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi i sin produktion och donerar 1% av sin totala försäljning för att stödja planeten.  Våtfoder för steriliserade katter Spannmålsfri och komplett måltid Saftiga kycklingbitar i sås Praktisk portionspåse á 85 g 
 • Planet Pet Society Cat Senior Second Chance Chicken (6 kg)

  Planet Pet Society Cat Senior Second Chance Chicken (6 kg)
  Ett unikt recept av torrfoder för äldre katter med miljöriktiga ingredienser!Nu behöver du som kattägare inte välja mellan foderkvalitet eller vad som är klimatsmartast när du köper kattmat. Planet Pet Society har skapat en foderserie för hussar och mattar som brinner för vår miljö och omvärld, men som samtidigt lägger stor vikt vid kattens välmående. Detta torrfoder för katter kombinerar just detta eftersom att Planet Pet Society är ett företag vars mål är att lämna ett så litet klimatavtryck som är möjligt. Detta gör man genom att:Köpa in slaktsvinn av mycket god kvalitet från djur som säljs till humankonsumtion. Normalt sett slängs stora delar av djuret när man tagit bort bitar som lår och bröstfilé trots att det innehåller massor med näring och är av precis lika god kvalitet som de delar som förpackas och säljs i butik.Fibrerna i fodret kommer från b.la juicefabriker. Där tar man tillvara på fruktköttet från äpple och morot vilka är utmärkta källor för vitaminer och fibrer.Fodret är av premiumkvalitet, det vill säga att råvaorna håller hög standard och fodret är väl sammansatt för att katten ska få hela sitt näringsbehov uppfylltFodret har även tillsatt laxolja som är mycket rik på aminofettsyran omega-3. Den stöttar immunförsvaret och kan verka inflammationshämmande. Dessutom mår hud och päls väldigt bra av detta!Kattmat för Seniora katterDen äldre katten behöver särskild omtanke och omvårdnad, hela grunden till kattens välmående är ett riktigt bra foder. Eftersom att äldre katter tenderar att gå upp i vikt har man en något lägre fetthalt i fodret samtidigt som att man värnar om att bibehålla muskeluppbyggnaden med en tillräcklig proteinmängd. Detta torrfoder för katter passar även katter som till största del bor inne och behöver ett något magrare foder för att hålla vikten.Läcker kyckling-Inga spannmål!Denna kattmatt är spannmålsfri och baserad på en hög andel färskt kycklingkött. Proteinet från kyckling har en hög smältbarhet och är en utmärkt grund i kattens kost. Dessutom smakar det gott! Planet Pet Society Senior Second Chance ger katten det bästa från båda världar!Visste du att företaget dessutom alltid skänker 1 procent av sin vinst till välgörande ändamål?
 • Planet Pet Society Cat Skin & Coat Super Salvaged Salmon (1,5 kg)

  Planet Pet Society Cat Skin & Coat Super Salvaged Salmon (1,5 kg)
  Kattfoder gjort utifrån ett särskilt miljömedvetet recept!Denna kattmat från Planet Pet Society är dessutom av premiumkvalitet för att inte komprimissa med din katts hälsa och näringsmässiga behov. Planet Pet Society Cat Skin & Coat Super Salvaged Salmon innehåller ingredienser som färsk lax och kycklinglever. Mums! Både gott och hälsosamt! Man har även tillsatt läcker laxolja för att täcka den viktiga amoninofettsyra-profilen. Den stöttar immunförsvaret och berikar fodret med rikligt med omega-3.Visste du att Planet Pet’s foderserier är producerade med ett mycket lågt klimatavtryck?95.7% Lägre CO2 utsläpp än kycklingbaserade foder (som inte tar kyckling från svinn)94.9% Lägre CO2 än insektsbaserade foderPlanet Pet Society använder endast slaktsvinn från industrier som hanterar köttprodukter med hög kvalitet ämnat för humankonsumtion. Inga animaliska produkter i fodret kommer från produktion ämnat för detta hund och kattfoder, just därför ger det minimalt med negativt avtryck på vår miljö. Kycklingdelar som lår, bröstfilé går till butikerna medan organ och mindre delar ofta slängs, detta tar Planet Pet Society vara på och använder i sina djurfoder.Är du en miljömedveten husse eller matte?Då är detta torrfoder som klippt och skuret för dig och din katt. Det innehåller all näring din älskade katt behöver, samtidigt som det gör gott för vår planet. Beställ hem din påse idag!
 • Planet Pet Society Cat Functional Immunity Kyckling 50 g

  Planet Pet Society Cat Functional Immunity Kyckling 50 g
  Ett godis som gör gott för både katten- och vår planet. Detta tack vare att bitarna framställs på fint- och smakrikt kött som annars skulle ha hamnat i soporna.Läckra- och något mjukare godisar med smak av lax innehåller en hög proteinhalt och är proppade med nyttiga fetter, vitaminer och mineraler.Innehåller bl.a annat kyckling, ärtor, hydrolyserat kycklingprotein, kollagen, torkad kattmynta och hydrolyserad kycklinglever.Lax – en källa till omega-3-fettsyror, stöd för hud och pälsBerikad med kattmynta – immunitetsstödInnehåller EU-godkända konserveringsmedelDessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Cat Adult Flavor Party Multipack 12x85 g

  Planet Pet Society Cat Adult Flavor Party Multipack 12x85 g
  Våtfoder för katter i flerpack för hussen och matten som värnar om vår omvärld!Detta våtfoder av premiumkvalitet för vuxna katter kommer snart att bli inte bara kattens, men även husse och mattes nya favorit! Planet Pet Society är nämligen ett foderföretag som arbetar aktivt för att deras foderserier inte bara ska täcka kattens näringsbehov, utan samtidigt ge ett så litet avtryck på vår miljö som det bara går!Är du en kattägare som värnar om vårt klimat och vår omvärld?Då är detta våtfoder för dig och din katt!  Planet Pet Societys kattmat  är tillverkad av så kallad ”second chance” (en andra chans) råvaror och ingredienserna kan variera i just detta våtfoder eftersom att man även har valt att ta tillvara på det som finns tillgänligt just för säsongen! Ingredienserna kommer alltid  från färskt kött som är av hög  kvalitet och tillräckligt bra för att kunna användas inom humankonsumtion. När djuret är slaktat tar man ofta bara tillvara på bitar  som lår och bröstfilé medan resterande kött, trim och inälvor slängs. Planet Pet Society tar tillvara på dessa bitar och på så viss bidrar företaget till mindre svinn från matindustrin! Fibrerna i fodret kommer från fruktkött från äpple som blivit över i juicefabriker.God kattmat som inte kompromissar med en välmående omvärld.Planet Pet Society lägger stor vikt vid lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi. Dessutom donerar de 1% av sin totala försäljning för att hjälpa vår planet. Maten är dessutom riktigt god för att din katt ska kunna njuta av sina måltider. Mums!Denna förpackning innehåller 12x85 g foderpåsar.
 • Planet Pet Society Cat Adult CO2 Saving Seasonals 85 g

  Planet Pet Society Cat Adult CO2 Saving Seasonals 85 g
  Våtfoder för katter som ger ett minimalt avtryck på miljön!Detta läckra våtfoder för vuxna katter kommer snart att bli inte bara kattens, men även husse och mattes nya favorit! Planet Pet Society är nämligen en fodertillverkare som jobbar intensivt för att deras foderserier inte bara ska vara av bästa näringsmässiga kvalitet för ditt djur, utan samtidigt ge ett så litet avtryck på vårt klimat som det bara går!Är du en kattägare som värnar om miljön och vår omvärld?Då har du hittat rätt. Denna kattmat är tillverkad av så kallad ”second chance” (en andra chans) råvaror och ingredienserna kan variera eftersom att man även valt att ta tillvara på det som finns tillgänligt just för säsongen! Recepten utgår dock alltid från färskt kött som är av tillräcklig kvalitet för att kunna användas inom humankonsumtion. När djuret är slaktat tar man ofta bara  de ”fina” bitarna så som lår och bröstfilé och resterande kött och trim samt inälvor slängs, och det är just detta Planet Pet Society tar tillvara på! Fibrerna kommer från fruktkött från äpple som blivit över i juicefabriker. Minimalt med svinn gör gott för vår planet!Klimatmat för katten som dessutom är riktigt smaskig!Sammanfattningsvis- Planet Pet Society lägger stor vikt vid lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi. Dessutom donerar de 1% av sin totala försäljning för att hjälpa vår planet! Sist men inte minst smakar det gott, mums för katten!
 • Planet Pet Society Cat Sensitive Thanks Given Turkey 85 g

  Planet Pet Society Cat Sensitive Thanks Given Turkey 85 g
  Planet Pet Society Cat Sensitive Thanks Given Turkey 85 g - Smidigt våtfoder för katter!Det här är ett läckert våtfoder som kan passa extra bra för katter med överkänslighet eller känslig mage. Fodret är fritt från onödiga tillsatser såsom spannmål, soja, GMO och tillsatt socker. Våtfodret består av sås med små bitar av kyckling och kalkon. Kattmaten kommer i praktiska portionspåsar som gör det lätt att servera!Planet Pet Society Cat Sensitive Thanks Given Turkey 85 g - Klimatsmart kattmat!Planet Pet Society omvandlar organ från livsmedelsindustrin till näringsrik kattmat genom sitt up-cycling-koncept. Företaget fokuserar på att använda lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi i sin produktion och donerar 1% av sin totala försäljning för att stödja miljön. Våtfoder för vuxna katter Kan passa bra för katter med känslig mage Saftiga bitar av kyckling och kalkon i sås Praktiska portionspåsar á 85 g 
 • Planet Pet Society Cat Adult Super Salvaged Salmon 85 g

  Planet Pet Society Cat Adult Super Salvaged Salmon 85 g
  Planet Pet Society Cat Adult Super Salvaged Salmon 85 g - Läckert våtfoder för vuxna katter!Detta smakrika våtfoder är speciellt anpassat för vuxna katter i ca 1 - 7 års ålder. Våtfodret består av små bitar i sås med en lockande konsistens som de flesta katter älskar! Kattmaten kommer i praktiska portionspåsar och ger en komplett måltid. Planet Pet Society Cat Adult Super Salvaged Salmon 85 g - Kattmat med klimatsmarta råvaror!Planet Pet Society omvandlar organ från livsmedelsindustrin till näringsrik kattmat genom sitt up-cycling-koncept, vilket ger laxen en andra chans till användning! Företaget fokuserar på att använda lokala råvaror, återvinningsbara förpackningar och solenergi i sin produktion och donerar 1% av sin totala försäljning för att stödja miljön. Våtfoder för vuxna katter Saftiga laxbitar i sås Praktiska portionspåsar á 85 g 
 • Planet Pet Society Cat Adult Second Chance Chicken 85 g

  Planet Pet Society Cat Adult Second Chance Chicken 85 g
  Ett klimatsmart torrfoder för vuxna katter med ett mycket väl genomtänkt recept!Kan man få ett torrfoder till sin katt som är av premiumkvalitet och samtidigt göra minimalt med klimatavtryck? Svaret är ja! Med Planet Pet Societys djurfoderserier för hundar och katter kan du det! Detta foder är nämligen komponerat av alldeles utmärkta råvaror gjorda på b.la färskt kycklingskött och inälvor från kyckling. Fodret har:Inga restrodukter i form av benmjölEndast färska animaliska råvaror av utmärkt kvalitetPlanet Pet Society använder det överblivna kött och den inälvsmat som blir kvar från djuret och annars skulle slängts när man plockat bort de bitarna som ska säljas i matvarubutikerna, t.ex kycklinglår och kycklingbröst. Eftersom att man tar tillvara på det som annars skulle kasseras blir klimatavtrycket minimalt.Fibrer kommer från överblivet fruktkött  från juicefabriker. På så vis kan andelen spannmål minimeras. Äpple tillför dessutom c-vitamin i fodret.Visste du att 1 procent av Planet Pet Societys tillgångar alltid går till välgörande ändamål för planeten?Som kattägare behöver du inte kompromissa längre! Detta torrfodret tillgodser alla din katts näringsmässiga behov, dessutom smakar det riktigt gott. Husse och matte kan med gott samvete ge missen en riktigt smaskig måltid!
 • Planet Pet Society Cat Senior Second Chance Chicken (1,5 kg)

  Planet Pet Society Cat Senior Second Chance Chicken (1,5 kg)
  Ett unikt recept av torrfoder för äldre katter med miljöriktiga ingredienser!Nu behöver du som kattägare inte välja mellan foderkvalitet eller vad som är klimatsmartast när du köper kattmat. Planet Pet Society har skapat en foderserie för hussar och mattar som brinner för vår miljö och omvärld, men som samtidigt lägger stor vikt vid kattens välmående. Detta torrfoder för katter kombinerar just detta eftersom att Planet Pet Society är ett företag vars mål är att lämna ett så litet klimatavtryck som är möjligt. Detta gör man genom att:Köpa in slaktsvinn av mycket god kvalitet från djur som säljs till humankonsumtion. Normalt sett slängs stora delar av djuret när man tagit bort bitar som lår och bröstfilé trots att det innehåller massor med näring och är av precis lika god kvalitet som de delar som förpackas och säljs i butik.Fibrerna i fodret kommer från b.la juicefabriker. Där tar man tillvara på fruktköttet från äpple och morot vilka är utmärkta källor för vitaminer och fibrer.Fodret är av premiumkvalitet, det vill säga att råvaorna håller hög standard och fodret är väl sammansatt för att katten ska få hela sitt näringsbehov uppfylltFodret har även tillsatt laxolja som är mycket rik på aminofettsyran omega-3. Den stöttar immunförsvaret och kan verka inflammationshämmande. Dessutom mår hud och päls väldigt bra av detta!Kattmat för Seniora katterDen äldre katten behöver särskild omtanke och omvårdnad, hela grunden till kattens välmående är ett riktigt bra foder. Eftersom att äldre katter tenderar att gå upp i vikt har man en något lägre fetthalt i fodret samtidigt som att man värnar om att bibehålla muskeluppbyggnaden med en tillräcklig proteinmängd. Detta torrfoder för katter passar även katter som till största del bor inne och behöver ett något magrare foder för att hålla vikten.Läcker kyckling-Inga spannmål!Denna kattmatt är spannmålsfri och baserad på en hög andel färskt kycklingkött. Proteinet från kyckling har en hög smältbarhet och är en utmärkt grund i kattens kost. Dessutom smakar det gott! Planet Pet Society Senior Second Chance ger katten det bästa från båda världar!Visste du att företaget dessutom alltid skänker 1 procent av sin vinst till välgörande ändamål?
 • Planet Pet Society Cat Sensitive Thanks Given Turkey (1,5 kg)

  Planet Pet Society Cat Sensitive Thanks Given Turkey (1,5 kg)
  Torrfoder för känsliga katter med ett hållbarhetstänk!Detta är kattmaten som är idealisk för kattägaren som brinner för vår omvärld och miljö men som samtidigt lägger stor vikt vid att katten ska få ett riktigt bra premiumfoder.Planet Pet Society producerar kattmat med minimalt koldioxidutsläpp!Torrfodret är gjort på färskt kalkonkött och kalkoninälvor tillsammans med tillsatt kycklingfett och härlig laxolja. Mums för katten! Det fina med detta recept är att de animaliska produkterna kommer från produktionsdjur som är slaktade och kontrollerade för att hålla hög kvalitet så att de kan säljas i butik för humankonsumtion. Efter att fina bitar som bröstfilé och lår har förpackats för att säljas i matbutiken slängs tyvärr ofta spill och organ som är fyllda med näring-detta tar Planet Pet Society tillvara på! Fodret innehåller även äppelrester från juicefabriker. Eftersom att allt tas tillvara på blir klimatavtrycket minimalt!Kalkonkött och havre till den känsliga kattenIngredienserna i detta foder är kombinerade för att skapa en mild måltid för känsliga katter. Kalkonkött är ett fullvärdigt protein med mycket hög smältbarhet som brukar fungera på katter som behöver särskild omtanke i sin kost. Äpple och morot bidrar med fibrer som håller igång mage och tarm. Man har även tillsatt bland annat kelp för att ge en liten extra boost till immunförsvaret.Planet Pet Society Cat Thanks Given Turkey är:Ett premiumfoder, för dig som vill ge katten det allra bästa!Gjort på färskt kalkonkött, kalkoninälvor och kycklingfettFibrer från b.la äpple och morotTillverkat med särskild hänsyn till miljönDu behöver inte kompromissa mer! Detta kattfoder kombinerar all näring din katt behöver på daglig basis medan husse och matte bidrar till en välmående planet. Du vet väl att Planet Pet Society dessutom alltid skänker 1% av sin vinst till välgörande ändamål? 
 • Planet Pet Cat Adult Second Chance Chicken (6 kg)

  Planet Pet Cat Adult Second Chance Chicken (6 kg)
  Planet Pet Cat Adult Second Chance Chicken - Ett hållbart & vetefritt foder!Fodret för dig som värnar om miljön. Baserat på bl.a mumsiga kycklingrester från den mänsliga köttindustrin samt ärtprotein.Planet Pet fokuserar på att tillverka foder baserat på bl.a sådant som vi människor många gånger istället väljer att slänga i soporna. Planet Pet använder ingredienser som fiberrik äppelmassa från juiceproduktion. Dessa ingredienser är de hälsosammaste och mest hållbara sättet att göra hundmat på. Planet Pet ser ingen mening i att föda upp djur, inte ens insekter. det är ingen idé att producera något nytt när så mycket slängs.95% av innehållet kommer från lokala gårdarProducerar foder med en minimal påverkan på miljönPlanet Pet är hållbara från jord till bord. All vi gör är genomtänkt för att skona miljön, paketeringen av våra leveranser men även en kontorspolicy som lyder att man inte använder onödigt papper eller utskrifter. 25% av Planet Pets energi kommer från solceller, målet är att växa och drivas av fler solceller.
 • Planet Pet Society Cat Skin & Coat Super Salvaged Salmon (6 kg)

  Planet Pet Society Cat Skin & Coat Super Salvaged Salmon (6 kg)
  Kattfoder gjort utifrån ett särskilt miljömedvetet recept!Denna kattmat från Planet Pet Society är dessutom av premiumkvalitet för att inte komprimissa med din katts hälsa och näringsmässiga behov. Planet Pet Society Cat Skin & Coat Super Salvaged Salmon innehåller ingredienser som färsk lax och kycklinglever. Mums! Både gott och hälsosamt! Man har även tillsatt läcker laxolja för att täcka den viktiga amoninofettsyra-profilen. Den stöttar immunförsvaret och berikar fodret med rikligt med omega-3.Visste du att Planet Pet’s foderserier är producerade med ett mycket lågt klimatavtryck?95.7% Lägre CO2 utsläpp än kycklingbaserade foder (som inte tar kyckling från svinn)94.9% Lägre CO2 än insektsbaserade foderPlanet Pet Society använder endast slaktsvinn från industrier som hanterar köttprodukter med hög kvalitet ämnat för humankonsumtion. Inga animaliska produkter i fodret kommer från produktion ämnat för detta hund och kattfoder, just därför ger det minimalt med negativt avtryck på vår miljö. Kycklingdelar som lår, bröstfilé går till butikerna medan organ och mindre delar ofta slängs, detta tar Planet Pet Society vara på och använder i sina djurfoder.Är du en miljömedveten husse eller matte?Då är detta torrfoder som klippt och skuret för dig och din katt. Det innehåller all näring din älskade katt behöver, samtidigt som det gör gott för vår planet. Beställ hem din påse idag!
 • Planet Pet Cat Adult Second Chance Chicken (1,5 kg)

  Planet Pet Cat Adult Second Chance Chicken (1,5 kg)
  Planet Pet Cat Adult Second Chance Chicken - Ett hållbart & vetefritt foder!Fodret för dig som värnar om miljön. Baserat på bl.a mumsiga kycklingrester från den mänsliga köttindustrin samt ärtprotein.Planet Pet fokuserar på att tillverka foder baserat på bl.a sådant som vi människor många gånger istället väljer att slänga i soporna. Planet Pet använder ingredienser som fiberrik äppelmassa från juiceproduktion. Dessa ingredienser är de hälsosammaste och mest hållbara sättet att göra hundmat på. Planet Pet ser ingen mening i att föda upp djur, inte ens insekter. det är ingen idé att producera något nytt när så mycket slängs.95% av innehållet kommer från lokala gårdarProducerar foder med en minimal påverkan på miljönPlanet Pet är hållbara från jord till bord. All vi gör är genomtänkt för att skona miljön, paketeringen av våra leveranser men även en kontorspolicy som lyder att man inte använder onödigt papper eller utskrifter. 25% av Planet Pets energi kommer från solceller, målet är att växa och drivas av fler solceller.
 • Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken (1,5 kg)

  Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken (1,5 kg)
  Kattfodret för den medvetna hussen och matten!Hör du till den typen av kattägare som vill att din katt ska ha det allra bästa, men samtidigt värnar om planeten och vår miljö? Då har du hittat rätt i Planet Pet Societys fantastiska foderserier! Detta är ett företag som jobbar hårt för hållbarhet och vår världs välbefinnande, de vill att deras foder ska utgöra ett så litet klimatavtryck som möjligt och har kommit väldigt långt i utvecklingen av just detta! Samtidigt behöver du inte oroa dig för kvalitén. Planet Pet Society Second Chance Sterilized Chicken är kattmat av premiumkvalitet där kycklingen i fodret kommer från köttindustrier som inriktar sig på produkter med humanitär kvalitet.Kycklingkött som fått en andra chansI många fall slängs näringsrika delar av kycklingen när den slaktats. Bitar som kycklinglår, kycklingbröst och kycklingfilé sorteras ut och säljs i butikerna medan inälvor och mindre delar kött slängs. Detta tar Planet Pet Society tillvara på i sina foder eftersom att mottot är att ta tillvara på hela djuret utan svinn! Fodret är dessutom spannmålsfritt och man har istället använt ärta, äpple och morot som bidrar med protein och viktiga fibrer. Man har även tillsatt läcker laxolja som är fylld med livsviktiga omega-3 fettsyror vilka bidrar till ett starkt immunförsvar och frisk hud och päls. Recepten är noga genomtänka för din katts välbefinnande utan att tumma på klimatavrycket.Planet Pet Society Second Chance Sterilized är tillverkat med kraftigt minskat klimatavtryck tack vare:Minskat koldioxidutsläppKorta transporter tack vare 95% lokalt producerade råvarorInnehåll av kycklingkött och näringsrika inälvor som annars kastats, inget svinn!1 procent av intänkterna går till välgörande ändamålEtt foder för dig som inte vill tumma på dina principer, och till dig som vill ge din kastrerade katt ett foder fyllt av näring. 
 • Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken (6 kg)

  Planet Pet Society Cat Sterilized Second Chance Chicken (6 kg)
  Kattfodret för den medvetna hussen och matten!Hör du till den typen av kattägare som vill att din katt ska ha det allra bästa, men samtidigt värnar om planeten och vår miljö? Då har du hittat rätt i Planet Pet Societys fantastiska foderserier! Detta är ett företag som jobbar hårt för hållbarhet och vår världs välbefinnande, de vill att deras foder ska utgöra ett så litet klimatavtryck som möjligt och har kommit väldigt långt i utvecklingen av just detta! Samtidigt behöver du inte oroa dig för kvalitén. Planet Pet Society Second Chance Sterilized Chicken är kattmat av premiumkvalitet där kycklingen i fodret kommer från köttindustrier som inriktar sig på produkter med humanitär kvalitet.Kycklingkött som fått en andra chansI många fall slängs näringsrika delar av kycklingen när den slaktats. Bitar som kycklinglår, kycklingbröst och kycklingfilé sorteras ut och säljs i butikerna medan inälvor och mindre delar kött slängs. Detta tar Planet Pet Society tillvara på i sina foder eftersom att mottot är att ta tillvara på hela djuret utan svinn! Fodret är dessutom spannmålsfritt och man har istället använt ärta, äpple och morot som bidrar med protein och viktiga fibrer. Man har även tillsatt läcker laxolja som är fylld med livsviktiga omega-3 fettsyror vilka bidrar till ett starkt immunförsvar och frisk hud och päls. Recepten är noga genomtänka för din katts välbefinnande utan att tumma på klimatavrycket.Planet Pet Society Second Chance Sterilized är tillverkat med kraftigt minskat klimatavtryck tack vare:Minskat koldioxidutsläppKorta transporter tack vare 95% lokalt producerade råvarorInnehåll av kycklingkött och näringsrika inälvor som annars kastats, inget svinn!1 procent av intänkterna går till välgörande ändamålEtt foder för dig som inte vill tumma på dina principer, och till dig som vill ge din kastrerade katt ett foder fyllt av näring. 
 • Planet Pet Society Cat Cracker Kalkon 50 g

  Planet Pet Society Cat Cracker Kalkon 50 g
  Ett godis som gör gott för både katten- och vår planet. Detta tack vare att bitarna framställs på fint- och smakrikt kött som annars skulle ha hamnat i soporna.Dessa läckra godbitar med smak av kalkon innehåller en hög proteinhalt och är proppade med nyttiga fetter, vitaminer och mineraler.Innehåller bl.a annat kalkon, potatis, ärtprotein, kyckling, torkat äpple, torkade aroniabär, linfröolja samt torkad kattmynta.Linfrö – en källa till ALA / omega-3-fettsyrorKattmynta – Stöd för ångestlindringAroniabär– en naturlig källa till vitamin C och fibrerInnehåller EU-godkända konserveringsmedelDessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Cat Functional Hairball Kalkon 50 g

  Planet Pet Society Cat Functional Hairball Kalkon 50 g
  Dessa läckra godbitar med smak av kalkon innehåller en hög proteinhalt och är proppade med nyttiga fetter, vitaminer och mineraler.Ett godis som gör gott för både katten- och vår planet. Detta tack vare att bitarna framställs på fint- och smakrikt kött som annars skulle ha hamnat i soporna.Innehåller bl.a annat kalkon, ärtor, hydroliserad kyckling & lever samt kollagen. HårbollsförebyggandeDessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Cat Functional Urinary Lax 50 g

  Planet Pet Society Cat Functional Urinary Lax 50 g
  Godbitar med smak av lax innehåller en hög proteinhalt och är proppade med nyttiga fetter, vitaminer och mineraler.Ett godis som gör gott för både katten- och vår planet. Detta tack vare att bitarna framställs på fint- och smakrikt kött som annars skulle ha hamnat i soporna.Innehåller bl.a annat lax, ärtor, kollagen, hydrolyserad kycklinglever samt torkad persilja.Lax – en källa till omega-3-fettsyror, stöd för hud och pälsBerikad med persilja – UrinvägsstödInnehåller EU-godkända konserveringsmedelDessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Cat Cracker Kyckling 50 g

  Planet Pet Society Cat Cracker Kyckling 50 g
  Ett godis som gör gott för både katten- och vår planet. Detta tack vare att bitarna framställs på fint- och smakrikt kött som annars skulle ha hamnat i soporna.Godbitar med smak av kyckling innehåller en hög proteinhalt och är proppade med nyttiga fetter, vitaminer och mineraler.Ett godis som gör gott för både katten- och vår planet. Detta tack vare att bitarna framställs på fint- och smakrikt kött som annars skulle ha hamnat i soporna.Innehåller bl.a annat kyckling, ärtor, potatis, ärtprotein, hydrolyserad kycklinglever, torkat äpple, torkad ringblomma, linfröolja samt torkad kattmynta.Linfrö – en källa till ALA / omega-3-fettsyraKattmynta – Stöd för ångestlindringRingblomma – Reducering av inflammationsstödInnehåller EU-godkända naturliga antioxidanterDessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 
 • Planet Pet Society Cat Cracker Lax 50 g

  Planet Pet Society Cat Cracker Lax 50 g
  Godbitar med smak av lax innehåller en hög proteinhalt och är proppade med nyttiga fetter, vitaminer och mineraler.Ett godis som gör gott för både katten- och vår planet. Detta tack vare att bitarna framställs på fint- och smakrikt kött som annars skulle ha hamnat i soporna.Innehåller bl.a annat lax, ärtor, potatis, kyckling, hydrolyserad kycklinlever, torkat äpple, torkad timjan, linfröolja samt torkad kattmynta.Linfrö – en källa till ALA / omega-3-fettsyraKattmynta – Stöd för ångestlindringTimjan – MatsmältningsstödInnehåller EU-godkända naturliga antioxidanterDessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän!