Andra varumärken

Springer kattprodukter

 • Pet Direkt

  Pet Direkt
  Springer din katt bort, så ringer Pet direkt upp dig när katten är funnen! Smart idbricka/medaljong som gör det enkelt för såväl er som ägare som för den som funnit en bortsprungen katt. Fäst medaljongen i halsbandet på din katt. Om den springer bort
 • Kattleksak fiskespö med haj

  Kattleksak fiskespö med haj
  Många kattägare vet att inget annat kan få en tamkatt att ta fram sin inre sprinter-gepard som att dra en rolig kattleksak i ett snöre framför dem. Denna enkla, men roliga kattlek, imiterar jakten på ett byte och gör katter väldigt leksugna. De springer och hoppar och försöker få fatt i sitt byte!Denna kattleksak är ett kastspö med en liten grå mjukishaj längst ut. Spöet gör lekstunden med din katt lite roligare. Kanske har ni barn i familjen som gärna leker med katterna? Detta är, förutom en kalasrolig kattleksak, även något många barn tycker är skoj!Så, om ni vill sätta lite sprätt på er kissekatt kanske detta lekspö kan vara just för er! Produktens mått ses på produktbild nr 3!
 • Mouse in a pouch

  Mouse in a pouch
  Aktiveringsleksak på 2 olika sätt!Mouse in a pouch är en kul aktiveringsleksak som kan användas på 2 olika sätt. Det blå tyget har en busig liten mus inuti, mösset springer omkring åt olika håll och ibland stannar det till - perfekt för kisse att attackera!Mösset har ett patenterat "RealMouse Sound" som lockar katten till lek!Ta ut mösset ur den blå påsen och släpp det lös över golvet - leksaken blir som ny igen och Mouse in a pouch kan alterneras på detta sätt för att hålla din katt intresserad.Drivs av tre 2 AA-batterier (ingår ej). Diameterstorlek på tyget: ca 61 cm
 • Kattleksak coockoo bug me (flera färger)

  Kattleksak coockoo bug me (flera färger)
  Coockoo kattleksak är batteridriven och springer runt på golvet.Coockoo BugMe springer från rum till rum, ut och in under soffan, och lockar din katt att följa efter den och spana på den. Tassa till den och dribbla den över golvet!Storlek: ca 5 cmBatterier ingår ej. (knappcellsbatterier)
 • Springande Active Mouse

  Springande Active Mouse
  Aktive Mouse för musjägaren!Interaktiv batteridriven kattleksak från det populära märket Trixie. Active Mouse springer runt på golvet och lockar din katt till lek och jakt.Musen springer en kortare bit och stannar sedan till, ett rörelsechip känner av rörelser och när musen blir tilltassad av katten så börjar den springa igen vid nästa beröring, kattleksaken byter även riktning själv om den stöter på en vägg eller ett stolsben. Supercat rekommenderar! Katterna betygsatte 4 tassar upp! :)Storlek: ca 8 cm långTestbattier ingår: CR2450Obs! Garanti på denna produkt gäller kattleksakens funktion och ej testbatteriernas livslängd (som kan vara av varierande kvalité). När batterierna tar slut ansvarar kund själv för att köpa nya batterier till kattleksaken.
 • Mini running mouse

  Mini running mouse
  Springande liten mus som lockar din katt till jakt!Running Mouse i samma stil som mini-kackerlackan - men med ett mjukt överdrag. Mösset springer och lockar din katt att följa efter.Storlek: 5,5 cmObs:Garanti på denna produkt gäller kattleksakens funktion och ej testbatteriernas livslängd (som kan vara av varierande kvalité). När batterierna tar slut ansvarar kund själv för att köpa nya batterier till kattleksaken.