Andra varumärken

TIAKI kattprodukter

 • TIAKI Bola uppvärmningsbar kattkoja - L 48 x B 42 x H 45 cm

  TIAKI Bola uppvärmningsbar kattkoja - L 48 x B 42 x H 45 cm
  Den uppvärmningsbara kattkojan Bola från TIAKI är något alldeles extra för din gosiga katt: en unik kattkoja med en värmekudde som kan hjälpa din katt att må bra. Kojan erbjuder värme, trygghet och härlig komfort. Kattkojan är tillverkad av slitstarkt oxford-material och har en integrerad värmekudde som skänker behaglig värme – perfekt för kallare dagar och nätter. En mysig plats där din älskling kan känna sig trygg och komma till ro. Kattkojan har två ingångar med platta områden, för att hålla kvar värmen och alltid erbjuda din pälskling en uppvärmd och mysig plats. Monteringen görs enkelt utan verktyg, vilket är bekvämt och sparar tid. Panelerna är lätta att sätta ihop och fixera med kardborreband. Och bäst av allt: värmekudden är avtagbar, så att din pälsklädda vän kan njuta av den mysiga kojan även varma dagar – en äkta oas för avkoppling! TIAKI uppvärmningsbar kattkoja Bola i överblick: Mysig, uppvärmningsbar inomhuskoja för katter Perfekt för kallare delar av bostaden Med innovativ och vädertålig värmekudde: skapar ett varmt och behagligt inomhusutrymme för mysiga stunder Två ingångar med platta områden: bidrar till att hålla kvar värmen Bekväm att sätta upp: panelerna är enkla att montera ihop och fästas med kardborreband Avtagbar och tvättbar sherpa-matta: för enklare rengöring Färg: brun Material: Huvudmaterial: Oxford Tak/ytbeläggning: PP Botten: konstfiber Mått: Totalmått (med takutsprång): L 48 x B 42 x H 45 cm Yttermått: L 48 x B 42 x H 45 cm Innermått: L 40 x B 35 x H 40 cm Ingångsmått: B 17 x H 20 cm Materialets tjocklek: 420 cm oxfordtyg Bärförmåga: 5 kg Skötselråd: tvättbar sherpa-matta Observera: endast för inomhusbruk. Observera: Följ lokala anvisningar för avfallshantering av elektriska och elektroniska apparater och batterier. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Laiti klösträd - Brunt

  TIAKI Laiti klösträd - Brunt
  Klösträdet Laiti från TIAKI har allt dina katter kan önska sig: en hög sisalstam för att vässa klorna och sträcka ut ryggen ordentligt, två stora, avrundade plattformar med mjukt plyschöverdrag som känns sammetsmjukt mot tassarna varje steg och en tung bottenplatta så att ingenting gungar eller välter även när man busar. Den ultimata klösträdsupplevelsen! Tack vare sin lite mindre storlek är klösträdet Laiti från TIAKI mycket lämpligt för mindre och yngre katter, men kan också fungera utmärkt som komplement till andra, större klösträd. Plattformarnas trappliknande placering kan göra det lättare för dina små pälsklingar att klättra upp till andra plattformar eller möbler om trädet står på rätt ställe. Men det går också bra att stanna kvar på dem, eftersom plattformarna ger tillräckligt med plats för kattungarna att sträcka ut sig eller rulla ihop sig och vila när de behöver en paus från klovården eller allt bus. TIAKI klösträd Laiti i överblick: Snyggt klösträd för mindre katter och kattungar Hög klöspelare: perfekt för att sträcka ut sig och vässa klorna Med två plattformar: tillräckligt med plats att sitta och ligga på eller som trappa till andra möbler Sammetsmjukt plyschöverdrag: mjukt mot tassarna, inbjuder till vila, snygg look Robust bottenplatta: stabil och tålig, klarar även intensiv användning Modern design: spännande form med avrundade hörn, varm färg Färg: brun Totalmått: L 55 x B 53 x H 75 cm Bottenplatta: L 55 x B 53 cm Två plattformar: L 49 x B 29 x H 2 cm/L 45 x B 29 x H 2 cm Sisalstammar: Ø 7 cm antal/längd: 2/ca 35 cm Stammar med tygöverdrag: Ø 5 cm antal/längd: 2/ca 35 cm Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Coralie myssäng - L 65 x B 55 x H 22 cm

  TIAKI Coralie myssäng - L 65 x B 55 x H 22 cm
  Om du letar efter en gosig kattsäng som inte bara är otroligt mysig, utan också tillverkad av hållbara material, är myssängen Coralie från TIAKI det rätta valet: det vackra överdraget i snyggt tegelrött består nämligen av ett återvunnet tyg som hjälper till att spara på resurserna. Den bekväma innerkudden kan enkelt tas ut och vändas, till exempel när sängen behöver tvättas. Eftersom myssängen Coralie från TIAKI har en låg ingång är den också ett mycket bra alternativ om din katt fortfarande är liten, har blivit lite äldre eller är svag på grund av sjukdom. Din pälskling kan luta sig mot den höga kuddkanten, slappna av helt och drömma om att jaga möss. Tack vare den glidsäkra beläggningen på undersidan håller sängen sig säkert på plats. Och när det är dags att vårstäda nästa gång kan du enkelt lägga kattmöbeln i tvättmaskinen! TIAKI myssäng Coralie i överblick: Inbjudande myssäng för katter Perfekt för avkoppling och vila Innovativt material: täckt med återvunnet tyg, som ett litet bidrag till att skydda miljön Flexibel innerkudde: vändbar, kan tas ut vid behov Glidsäker undersida: så att kattmöbeln håller sig på plats Med hög kuddkant: att luta sig mot, ger en ökad känsla av trygghet Låg ingång: perfekt även för äldre eller sjuka katter samt för kattungar Både snygg och skön: behagligt möbeltyg i vacker färg Färg: tegelröd Material: Överdrag: tegelrött, återvunnet konstfibertyg Fyllning: vit konstfiber Bas: svart, glidsäker konstfiber Mått: Totalmått: L 55 x B 45 X H 21 cm Liggyta: L 45 X B 35 cm Kantens höjd/bredd: 21 cm/5 cm Skötselråd: kan maskintvättas i 30 °C Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Abbey myskudde - L 60 x B 45 x H 8 cm

  TIAKI Abbey myskudde - L 60 x B 45 x H 8 cm
  Om din fyrbenta vän inte gärna missar sin skönhetssömn erbjuder TIAKI myskudde Abbey för katter och mindre hundar den perfekta platsen för ändamålet: På den tjocka, härligt mjukt vadderade liggytan kan din älskling sjunka ner himmelskt och nästan ligga som på moln. Tack vare de förseglade sömmarna är den mysiga kudden dessutom vattenresistent, så om det skulle råka ske en liten olycka är det inga problem. Den tidlösa designen i grått med högklassiga sömmar, enkelt rutigt mönster och elegant TIAKI-logga ger den mysiga kudden Abbey det lilla extra. Tack vare den glidsäkra beläggningen på undersidan håller den sig på plats även om golvet skulle vara halt. TIAKI Abbey myskudde i överblick: Extra mjuk liggkudde för katter och mindre hundar På tronen: tjock, mjukt vadderad liggyta där djuret kan sjunka ner och koppla av Vattentät: förseglade sömmar skyddar mot fukt och väta Botten med glidsäker beläggning: gör att myskudden står säkert även om golvet är halt Klassisk look: vackra, korsade och dubbla sömmar, diskret rutmönster, elegant grå färg, med stilren TIAKI-logga Färg: grå Material: överdrag: polyester vaddering: polyester undersida (glidsäker): polyester Mått: totala mått: ca L 60 x B 45 x H 8 cm liggyta: ca L 60 x B 45 cm Skötselråd: överdraget kan tas av vid behov och tvättas i maskin vid 30 °C ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Venaria myssäng - Ø 75 x H 16 cm

  TIAKI Venaria myssäng - Ø 75 x H 16 cm
  Myssängen Venaria från TIAKI är inte bara riktigt snygg med sin grårutiga look, tack vare den mjuka ytan och den inbjudande donut-formen får katten också ett perfekt ställe att vila på i lugn och ro – för den förtjänar ett mysigt bo där den alltid kan känna sig trygg och säker. Då kan den luta sig mot den mjuka kanten och koppla av i drömmarnas land! Myssängen Venaria från TIAKI är lätt att bära med hjälp av handtaget som sitter på kanten, vilket till exempel är praktiskt när du ska städa. Annars står den stadigt på plats och flyttar sig inte hela tiden, eftersom den har en glidsäker beläggning på undersidan. Den mjuka innerkudden kan enkelt tas ut eller vändas om det behövs, och hela myssängen kan tvättas i maskin! TIAKI myssäng Venaria i överblick: Snygg myssäng för katter Inbjuder till att koppla av och dagdrömma Mjuk liggyta och donutform: en bekväm och säker liggplats för katten Praktisk innerkudde: kan tas ut och användas på båda sidor Med handtag på kanten: för enkel transport Mysig kant: att luta sig mot Glidsäker beläggning på undersidan: gör att sängen inte flyttar sig så lätt Färg: grårutig Material: Överdrag: grårutig konstfiber med konstlinne Fyllning: vit konstfiber Bas: svart, glidsäker konstfiber Mått: Totalmått: L 60 x B 60 x H 14 cm Liggyta: L 50 X B 50 cm Kanthöjd: 14 cm Höjd insteg: 14 cm Skötselråd: kan maskintvättas i 30 °C Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Ice Cream klösbräda av papp - ca L 50 x B 23,5 x H 23 cm

  TIAKI Ice Cream klösbräda av papp - ca L 50 x B 23,5 x H 23 cm
  TIAKI klösbräda av wellpapp är en rolig och funktionell klösmöbel för katter. Med sitt söta glasstryck på båda sidorna erbjuder den inte bara din katt en plats att leka på, utan stödjer även klorvården. Den är idealisk som komplement till en klössolpe och har en stor klösyta. Den kan användas på båda sidorna och har därför en längre livslängd. TIAKI Ice Cream är gjord av miljövänlig wellpapp och kommer med en liten påse kattmynta, som kan uppmuntra din katt ännu mer. Den sluttande ytan är lämplig att klättra upp eller ligga på, vilket ger extra nöje och variation för din katt. TIAKI Ice Cream klösbräda av papp i överblick: Lustig klösmöbel för katter Stöder klovården: lämplig som komplement till klösstolpen Med ett sött glasstryck på båda sidorna: gör klösbrädan till ett riktigt blickfång i ditt hem Lutande yta: för att klättra upp eller ligga på, en stor yta för att klösa på Kan användas på båda sidorna: längre livslängd och roligare för din katt Med kattmynta: uppmuntrar din katt att klösa och leka ännu mer Miljövänlig: kan enkelt återvinnas i pappersavfallet Färg: färgglad Material: wellpapp (kartong) Mått: L 50 x B 23,5 x H 23 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Venaria myssäng - Ø 60 x H 14 cm

  TIAKI Venaria myssäng - Ø 60 x H 14 cm
  Myssängen Venaria från TIAKI är inte bara riktigt snygg med sin grårutiga look, tack vare den mjuka ytan och den inbjudande donut-formen får katten också ett perfekt ställe att vila på i lugn och ro – för den förtjänar ett mysigt bo där den alltid kan känna sig trygg och säker. Då kan den luta sig mot den mjuka kanten och koppla av i drömmarnas land! Myssängen Venaria från TIAKI är lätt att bära med hjälp av handtaget som sitter på kanten, vilket till exempel är praktiskt när du ska städa. Annars står den stadigt på plats och flyttar sig inte hela tiden, eftersom den har en glidsäker beläggning på undersidan. Den mjuka innerkudden kan enkelt tas ut eller vändas om det behövs, och hela myssängen kan tvättas i maskin! TIAKI myssäng Venaria i överblick: Snygg myssäng för katter Inbjuder till att koppla av och dagdrömma Mjuk liggyta och donutform: en bekväm och säker liggplats för katten Praktisk innerkudde: kan tas ut och användas på båda sidor Med handtag på kanten: för enkel transport Mysig kant: att luta sig mot Glidsäker beläggning på undersidan: gör att sängen inte flyttar sig så lätt Färg: grårutig Material: Överdrag: grårutig konstfiber med konstlinne Fyllning: vit konstfiber Bas: svart, glidsäker konstfiber Mått: Totalmått: L 60 x B 60 x H 14 cm Liggyta: L 50 X B 50 cm Kanthöjd: 14 cm Höjd insteg: 14 cm Skötselråd: kan maskintvättas i 30 °C Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Stripes kattsäng - L 50 x B 50 x H 13 cm

  TIAKI Stripes kattsäng - L 50 x B 50 x H 13 cm
  Med kattsängen Stripes från TIAKI får din älskade pälskling en mysig och snygg sovplats! Den robusta träramen är tillverkad av naturligt furu och är stabil, slitstark och säker för din katt. Den unika designen gör att din pälskling kan koppla av i den bekväma hängmattan. Tack vare den upphöjda designen är sängen placerad ett stycke ovanför från golvet, vilket skyddar mot damm, fukt och kyla. Den stora liggytan på kattsängen Stripes från TIAKI ger tillräckligt med utrymme för katten att sträcka ut sig och må bra. Dessutom är sängen lätt att ta isär och rengöra, så att den alltid håller sig hygienisk. Oavsett om du är hemma eller på språng – den bärbara kattsängen är också perfekt för resor. På så sätt har din katt alltid en bekant plats att vila på, oavsett var ni går! TIAKI kattsäng Stripes i överblick: Bärbar hängmatta för katter Av naturligt furu: naturligt, robust material Snabb montering och demontering: perfekt även när ni är på språng, lätt att förvara Hängmatta: fantastisk liggyta att gosa in sig i och vila på Nuddar inte golvet: skyddar mot damm, fukt och kyla från golvet Färg: grå Material: trä (träram), bädd av polyester Mått: L 50 x B 50 x H 13 cm Skötselråd: överdraget är avtagbart och kan tvättas för hand. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Bucky myssäng - Ø 64 x H 33 cm

  TIAKI Bucky myssäng - Ø 64 x H 33 cm
  Det finns nästan hur många myssängar för katter som helst, men bädden Bucky från TIAKI är något alldeles speciellt med sin flexibla design: du kan nämligen använda den i form av en ”hink” där katten får ett riktigt snyggt och bekvämt krypin som den kan ”dyka ner” i helt och hållet. När du viker ner kanterna blir den på ett nästan magiskt sätt i stället en säng i form av en donut, där din pälskling kan koppla av och observera sin omgivning! Tack vare de höga kanterna och det släta, fluffiga plyschfodret som insidan av myssängen Bucky från TIAKI är fodrad med blir det ett mycket bekvämt och mysigt bo. Och även om katten rumsterar om lite är det inga problem för den här högkvalitativa myssängen, eftersom den har en glidsäker undersida. Du kan också ta ut innerkudden och vända på den om du vill. Och det är förstås praktiskt att du kan lägga det hela i tvättmaskinen om så behövs! TIAKI myssäng Bucky i överblick: Gosig myssäng för katter och små hundar Ett fantastiskt krypin Extra mysigt: höga sidor, slät, gosigt mjuk plyschyta på insidan Innovativ design: två modeller, kan användas med uppfälld kant som en ”hink” eller med kanten nedfälld som en donut, beroende på vad som behövs eller önskas Med innerkudde: kan tas ut och vändas Glidsäker undersida: förhindrar att kattmöbeln glider iväg Färg: grå Material: 100 % polyester Mått: Totalmått: L 64 x B 64 x H 33 cm Liggyta: L 60 x B 60 cm Kanthöjd: 33 cm (uppfälld) Höjd insteg: 20 cm Skötselråd: kan maskintvättas i 30 °C Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Heart klösmöbel - ca L 40 x B 40 x H 15 cm

  TIAKI Heart klösmöbel - ca L 40 x B 40 x H 15 cm
  Att vässa klorna ordentligt är en av våra katters absoluta favoritaktiviteter. För att din katt inte ska behöva klösa på möblerna behöver den tillräckligt med klösmöjligheter. Med den TIAKI Heart överraskar du din katt med en särskilt kärleksfullt designad klösmöbel. Klöspappen har en snygg hjärtform och är försedd med ett gulligt motiv. På den robusta wellpappkartongen kan din katt vässa klorna ordentligt. TIAKI Heart levereras inklusive kattmynta, som du kan strö över klösmöbeln för att uppmuntra din katt till ännu mer aktivitet. TIAKI Heart i korthet: Snygg klösmöbel för katter Stabilt material: av wellpapp, för omfattande klösning och klovård I hjärtform: tryckt med hjärtmotiv, kärleksfull överraskning för din katt Med kattmynta: uppmuntrar till lek Kan bortskaffas på ett miljövänligt sätt Snygg accessoar: särskilt dekorativ Perfekt komplement till klösträdet Färg: rosa/vit/brun Material: krympfolie/wellpapp Totala mått: ca. L 40 x B 40 x H 15 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Aidan klösmöbel - Ljusgrå

  TIAKI Aidan klösmöbel - Ljusgrå
  Klösmöbeln Aidan från TIAKI har en helt egen, modern form Klösmöbeln Aidan från TIAKI har en helt egen, modern form som gör att den sticker ut bland alla kattmöbler. Den är tillverkad av ljus faner och består av tre våningar där din älskling kan ha roligt på ett artanpassat sätt! De avtagbara kuddarna, som finns på alla tre nivåerna, är täckta med ett mjukt, grått möbeltyg och kan enkelt tvättas i maskin om det behövs rengöring. Sisalmattan på baksidan av klösmöbeln bjuder in din katt till att regelbundet vässa klorna – på så sätt håller du förhoppningsvis soffan borta från kattens intresse! Den bekväma grottan på bottenvåningen ger den en fantastisk sovplats, medan den lilla leksaken längst upp är ett utmärkt sätt att följa jaktinstinkten och leka bort lagrad energi. TIAKI klösträd Aidan är verkligen ett komplett tillbehör, med allt katten behöver! TIAKI klösmöbel Aidan im i korthet: Elegant klösträd för katter Perfekt att busa med, klösa på och leka med Innovativ konstruktion: av ljus faner, med tre nivåer Platsbesparande: kan tas isär, för enkel förvaring, till exempel vid flytt Enkel rengöring: med avtagbara och tvättbara kuddar av mjukt möbeltyg Med sisalmatta på baksidan: för att vässa klorna på ett artanpassat sätt Naturnära och snygg design Färg: grå Totala mått: L 38 x B 38 x H 91,5 cm Hus: Totalt: L 38 x B 38 x H 38 cm Ingångar: 2 x L 20 x B 17 cm, L 20 x B 20 cm, L 25 x B 20 cm, 2 x Ø 18 cm Kudde: Totalt: 2 x L 50 x B 35 x H 1,3 cm / L 35 x B 35 x H 1,3 cm Liggyta: L 34 x B 34 cm / L 35 x B 35 cm Sisal-klösyta: B 6 x H 15 cm Leksak: Själva leksaken: L 9 x B 4 x H 1,5 cm Snörets längd: 8 cm Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Plush & Feather kattspö - 1 st

  TIAKI Plush & Feather kattspö - 1 st
  Blir ett enskilt lekspö för tråkigt för din pälsklädda vän? Så bra då att TIAKI Plush Feather kattspö finns! Här hänger nämligen tre hängen på ett snöre: en slät träkula, ett sammetsmjukt plyschhänge med en bjällra av rotting och ett mjukt velourhänge med en vacker äkta fjäder längst ner. Den spännande blandningen av olika material blir som en fest för sinnena, och genom bjällrans ljusa klingande och träkulans knackande får din katt ytterligare akustiska stimuli som uppmuntrar till lek och jakt. TIAKI Plush Feather kattspö har en stav av äkta trä som är mjukt slipad och därför ligger bekvämt i handen. De flesta av de material som används till lekspöet är av naturligt ursprung och biologiskt nedbrytbara, vilket detta spö till ett hållbart alternativ till konventionella lekspöer av plast. Oavsett om katten föredrar plysch, fjädrar eller bjällror: Din katt kommer att älska den här leksaken! TIAKI Plush Feather kattspö i överblick: Mångsidigt lekspö för katter Tre i ett: tre hängen på ett snöre för mer lekglädje Spännande materialmix: hänge med trä, plysch, fjädrar, sisal, velour och rotting Med bjällra: i rotting, pinglar och klingar, uppmuntrar till lek och jakt Greppvänligt: slipad stav av äkta trä, ligger bekvämt i handen Sisal-snöre: robust och klovänligt material Många naturliga material: hållbara och biologiskt nedbrytbara Färg: natur Material: stav: hårdträ snöre: sisal hänge: plysch (polyester), velour, sisal, hårdträ, rotting, äkta fjädrar Mått: totallängd: ca 105 cm / ca L 97 cm (utan fjädrar) stav: L 30 cm snöre: ca L 48 cm hänge: upp till max. L 25 cm Observera: Precis som med alla andra produkter bör du hålla ditt husdjur under uppsikt när det använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Lille klösträd - Mörkgrått

  TIAKI Lille klösträd - Mörkgrått
  Vad är det som tar liten plats, passar i alla hörn och ger dina kattungar fina möjligheter att testa klorna? Klösträdet Lille från TIAKI: det kan allt detta och mycket mer. Med sin vackra, enkla design i elegant mörkgrått passar klösträdet in i alla inredningar och har tre sammetsytor med plyschöverdrag som är sköna för de små lurviga vännerna att vila och ta det lugnt på. Den som vill bli mästare måste börja tidigt: trädet har två klösstammar av robust sisal att klösa på när katten vill det. När det är dags för lek kan klösträdet Lille från TIAKI med sin trappliknande konstruktion göra det lättare att klättra upp till högre möbler eller bli en perfekt lekplats: den översta plattformen är smal och har tillräckligt med plats för en kattunge, vilket kan locka till att sitta där och lekfullt försvara sig mot andra kattungar. Den lite tyngre, triangelformade bottenplattan och stammarnas balanserade placering ger optimal stabilitet och gör att trädet står stadigt. TIAKI klösträd Lille i överblick: Elegant klösträd för mindre katter och kattungar Med två klösstammar: för att klösa och sträcka ut ryggen på olika höjder Mjukt och gosigt: överdrag i behaglig plysch, mjukt för tassarna Plattformar som trappa: som klättringshjälp till möbler eller andra klösträd Herre på täppan: smalare övre plattform, för lekfullt försvar mot andra kattungar Enkel, högkvalitativ design: mörk, matt-sammetsmjuk yta, minimalistisk design Perfekt för hörn: bottenplatta med rät vinkel Står stadigt: den större, tunga bottenplattan förhindrar att trädet välter eller glider Färg: mörkgrå Totalmått: L 49 x B 48 x H 75 cm Bottenplatta: L 44 x B 44 cm Två plattformar: L 40 x B 40 x H 2 cm/L 40 x B 25 x H 2 cm Sisalstammar: Ø 7 cm antal/längd: 2/ca 35 cm Stammar med tygöverdrag: Ø 5 cm antal/längd: 3/ca 35 cm Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Maly klösträd - Ljusgrått

  TIAKI Maly klösträd - Ljusgrått
  Om du letar efter ett första klösträd till dina kattungar är Maly från TIAKI det rätta valet! De fyra smala klösstammarna är perfekta för små tassar med klor som fortfarande är mjuka och ger bra möjligheter för tidig klovård. De snygga, halvmåneformade plattformarna på klösträdet Maly från TIAKI gör det lättare för små busiga kissar att klättra mot högre höjder: till toppen, till närmaste möbel eller kanske till ett ännu större klösträd. Eftersom ytorna på de två plattformarna är helt överdragna med gosig plysch är de också perfekta att vila och mysa på när det är dags att ta en liten tupplur. TIAKI klösträd Maly i överblick: Snyggt klösträd för små katter och kattungar Många klösmöjligheter: fyra smala klösstammar, perfekta för kattungar som ska träna på att vässa klorna Två plattformar: ovanpå varandra, i snygg halvmåneform för att vara enklare att ta sig upp på Mjukt plyschöverdrag: inbjuder till att mysa, skonsamt mot tassarna På bordshöjd: perfekt utsiktsplattform eller uppgång till högre möbler och andra klösträd Står stadigt: stor, tung bottenplatta, stabila plattformar som sitter fast ordentligt på de tre stammarna Färg: ljusgrå Totalmått: Ø 50 x H 75 cm Bottenplatta: Ø 50 x H 2 cm Två plattformar: à Ø 40 x H 2 cm Sisalstammar: Ø 5 cm antal/längd: 3/L 34,5 cm Stammar med tygöverdrag: Ø 5 cm antal/längd: 2/L 34,5 cm Observera: endast för inomhusbruk ___________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndergnagda. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Nolan myssäng - L 75 x B 67 x H 23 cm

  TIAKI Nolan myssäng - L 75 x B 67 x H 23 cm
  Är det din katt som är kungen eller drottningen hemma? Med myssängen Nolan får den i alla fall ett närmast kungligt krypin: grundstrukturen består av en oval skumgummi-konstruktion med höga kanter som är fodrad med mjuk fårplysch invändigt – så att din pälskling kan koppla av och ha det skönt och samtidigt känna sig helt säker och trygg! Tack vare den glidsäkra undersidan står sängen stadigt även om katten får för sig om att köra ett litet gympapass. Den praktiska innerkudden i myssängen Nolan från TIAKI kan vid behov tas ut och vändas. Eftersom den ena sidan täckt med fårplysch och den andra med ett snyggt möbeltyg kan den anpassas helt efter behov och säsong. För att den ska vara enkel att rengöra kan du ta ut skumgummit som finns i myssängen via en öppning med dragkedja och sedan till och med tvätta överdraget i maskin! TIAKI myssäng Nolan i överblick: Behaglig myssäng för katter Perfekt att mysa och sova i Oval skumgummiform med höga kanter: med mjuk fårplysch Praktisk innerkudde: uttagbar och vändbar, en sida med fårplysch och en med möbeltyg Med dragkedja: för enkel tvätt av överdraget Med glidsäker beläggning: hjälper till att hålla sängen på plats Elegant: snygg, modern design Färg: grå Material: Överdrag: polyester Fyllning: polyuretanskum (2,5 cm), polyester Undersida: polyester (med glidsäker beläggning) Mått: Totalmått: L 55 x B 47 x H 19 cm Liggyta: L 49 x B 41 cm Kanthöjd: 19 cm Kantbredd: 2,5 cm Höjd insteg: 11 cm Skötselråd: ta ut fyllningen innan överdraget maskintvättas i 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Tassel myskudde - Ø 60 x H 15 cm

  TIAKI Tassel myskudde - Ø 60 x H 15 cm
  Om du letar efter en alldeles speciell myssäng till din älskling har du hittat rätt med myskudden Tassel från TIAKI. Den är lämplig för katter och små hundar och har dessutom en snygg bohemisk design. På den runda och himmelskt mjuka ytan får din fyrbenta vän en bekväm plats att drömma och koppla av! Samtidigt glider kudden inte iväg så lätt under tassarna eftersom den är försedd med en glidsäker beläggning på undersidan. Sidorna på myskudden Tassel från TIAKI är dekorerade med ett snyggt, färgglatt mönster som ger den här möbeln en unik charm. Bollarna runt om på kanten kompletterar den ovanliga designen perfekt! Överdraget kan enkelt tas av med hjälp av en dragkedja och tvättas i maskin. TIAKI myskudde Tassel i överblick: Härlig myskudde för katter och små hundar Perfekt för avkoppling och sömn Snyggt blickfång: färgglada sidor i bohemisk stil, vackert mönstrade Fluffig bollfrans på kanten: snygg att titta på, även kul att leka med Praktiskt överdrag: med dragkedja, kan tas av för tvätt Mysig yta: extra mjuk Ligger på plats: med glidsäker undersida Färg: creme/färgglatt mönster Material: Överdrag: lin med tryck och sherpa Fyllning och botten: polyester Mått: Ø 60 x H 15 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i max 30 °C Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Oasis klösträd med solstol - Färgglad

  TIAKI Oasis klösträd med solstol - Färgglad
  Med det här lilla klöslandskapet får din katt en riktig semesterkänsla hemma! Klösträdet Oasis med liggstol från TIAKI är ett riktigt blickfång med sin stranddesign och ger din pälskling en mysig plats både att koppla av och ta hand om sina klor på. I den lilla liggstolen kan din katt bekvämt rulla ihop sig och sova. Sisalstammen i form av en kokospalm inbjuder till att vässa klorna ordentligt, och i toppen finns en extra sisalboll och 2 rasslande lekbollar. Plattformen, bottenplattan och myssängen på klösträdet Oasis med liggstol från TIAKI är täckta med mjukt bouclétyg och mycket gosiga. TIAKI klösträd Oasis med solstoli överblick: Ovanligt klösträd för kattungar och små katter Sommarinspirerad design: i snygg strandlook Kokosplommon: sisalstam med klösboll och roliga palmblad av filt Liggstol: kan placeras fritt, bekväm liggplats Plattform med myssäng: för att hålla koll på reviret, tjock och hög kant att luta sig mot, perfekt att rulla ihop sig i För klovård: 2 ytterligare sisalstammar att klösa på Med leksaker: 2 rasslande sisalbollar Mjuk och gosig: plattform, säng och bottenplatta täckta med mjukt bouclé-tyg Färg: flera färger Totala mått: H 86 x L 70 x B 68,5 cm Bottenplatta: L 60 x B 60 cm Plattform: L 60 x B 30 cm Liggstol: Totalt: L 40,5 x B 42 x H 30 cm Liggyta: ca L 30 x B 30 cm Myssäng: Totalt: ca Ø 30 x H 6 cm Liggyta: ca Ø 21 cm 4 sisalstammar: Ø 6,5 3 x L 35 cm 1 x L 45 cm Sisalboll: ca Ø 12 cm Två leksaker: Ø 4,5 cm, band ca L 8/12 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Milo klösträd - Ljusgrå

  TIAKI Milo klösträd - Ljusgrå
  TIAKI klösträd Milo skämmer bort din katt och dess mjuka tassar med en fantastiskt mjuk plyschsäng och fluffiga plyschkuddar! Det har ett klassiskt utseende och består i sin grundstruktur av en snygg, ljus plywoodkonstruktion. När det är dags igen för ett omfattande program för klovård kan din älskling njuta av de robusta sisalstammarna, som finns i olika längder och “höjder”. På de fem våningarna i klösträdet Milo från TIAKI kan din katt leva ut sin lust att röra på sig och klättra perfekt. För den ena eller andra roliga leken har den dessutom en liten plyschleksak som hänger ner från den översta nivån – jakten går igång! De grå textildetaljerna i fluffig look och klösträdets snygga konstruktion ger en harmonisk helhet. Om det behövs rengöring kan du till och med lägga den mysiga sängen och kuddarna i tvättmaskinen! TIAKI klösträd Milo im i korthet: Klösträd i plysch för katter Naturlig look: av ljus faner, naturliga material fluffiga ytor Mjuk, mysig och lättskött: med plyschsäng och plyschkudde, båda avtagbara och tvättbara Artanpassad rörelse: fem nivåer, perfekt för att klättra och leka ordentligt med För regelbunden klovård: med slitstarka och högkvalitativa sisalstammar Med hängande plyschleksak: perfekt för att bli av med överflödig energi Färg: grå Totala mått: ca L 95 x B 80 x H 133 cm Bottenplatta: L 58 x B 50 x H 1,8 cm Plattformar: Ø 39,5 x H 1,5 cm L 50 x B 35 x H 1,5 cm L 58 x B 39,5 x H 1,5 cm Ø 39,5 x H 1,5 cm Ø 39,5 x H 1,5 cm Mysiga sängar: Totalt: ca Ø 42 x H 8 cm Liggyta: ca Ø 28 cm Kudde: Totalt: ca L 50 x B 35 x H 2 cm ca L 58 x B 39,5 x H 2 cm ca Ø 39,5 x H 2 cm ca Ø 39,5 x H 2 cm Liggyta: ca L 39 x B 35 cm ca L 47 x B 39 cm ca L 39 x B 26 cm ca L 39 x B 26 cm Plyschleksak: Själva leksaken: Ø 5 cm Längd sisalrep: 4 cm Fyra sisalstammar: Ø 9 cm 1 x L 20 cm 2 x L 35 cm 1 x L 50 cm Skötselråd: Kudden och plyschsängen kan tvättas i maskin i 30 °C. Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Sand solsäng - L 63 x B 46 x H 47 cm

  TIAKI Sand solsäng - L 63 x B 46 x H 47 cm
  TIAKI Sand solsäng för katter är en unik kattbädd som erbjuder komfort och lek i ett. Den upphöjda sängen är utrustad med en ram av järn och en liggyta av mesh som ger en behaglig svalka. En liten plyschboll som hänger ner ovanifrån ger extra lekglädje och håller din katt sysselsatt i timmar. TIAKI Sand solsäng är inte bara extremt bekväm, utan också praktisk. Den är enkel att montera och det andningsaktiva materialet kan tvättas i maskin vid behov. Oavsett om den står inomhus eller utomhus, är den här solsängen den perfekta tillflyktsorten för din katt. TIAKI Sand solsäng i korthet: Enastående liggplats för katter Förhöjd position: många katter föredrar en plats en bit ovanför golvet Liggyta som andas: av meshmaterial, en sval och bekväm plats att koppla av på Plyschboll för lek: håller din katt aktiv och underhåller den (behöver inte nödvändigtvis fixeras vid sängen) Ram av järn: robust och stabilt Kan användas flexibelt, oavsett om det är inomhus eller utomhus Glidsäkra fötter av gummi Enkel att montera Material: stomme: järn liggyta: polyester Färg: sand/svart Mått: L 63 x B 46 x H 47 cm Skötselråd: tyget kan tvättas i maskin i 30 °C Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur utan uppsikt med lekbollen. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Milkbox kartonghus - ca L 33 x B 31 x H 55 cm

  TIAKI Milkbox kartonghus - ca L 33 x B 31 x H 55 cm
  TIAKI Milkbox kartonghus är ett roligt litet katthus av kartong som erbjuder din katt en mysig plats att dra sig tillbaka på. Huset är designat i form av en mjölkkartong och har ett sött tryck med jordgubbar och orden 'Strawberry Milk!'. Kartonghuset är vikbart och därför platsbesparande, perfekt för små lägenheter. TIAKI Milkbox katthus är inte bara en plats att dra sig tillbaka till, utan också ett ställe att leka och klösa på. Det har ett ingångshål och ett andra hål där din katt kan titta ut eller peta med tassarna. Huset är robust och slitstark, så det tål klösattacker från din katt. TIAKI Milkbox kartonhus i överblick: Ett roligt litet katthus av kartong En mysig tillflyktsort: för lugnare stunder Utformad som en mjölkkartong: med ett sött jordgubbstryck och "Strawberry Milk!", ett riktigt blickfång i ditt hem Vikbar och platsbesparande: idealisk för små lägenheter, kan enkelt vikas ihop och förvaras vid behov Med ingångshål och ett andra hål: att titta ut genom eller peta med tassen, främjar din katts nyfikenhet och lekinstinkt Lämpligt att klösa på: robust och hållbart, tål din katts klösattacker Färg: vit/rosa Material: 100 % kartong Totala mått: L 33 x B 31 x H 55 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI myssäng Bluebell - Ø 60 x H 11 cm

  TIAKI myssäng Bluebell - Ø 60 x H 11 cm
  Skäm bort din fyrbenta vän med myssängen Bluebell från TIAKI, en mysig tillflyktsort som gör varje nos- och vovessession till en ren njutning. Den här bedårande sängen, formad som en blommande blomma, ger en känsla av våren hemma och är den perfekta mysplatsen för både kattungar och äldre katter. Sängen är tillverkad av gosigt mjuk plysch och inbjuder till att sova lite och koppla av. Den mjuka pastelldesignen passar perfekt in i alla inredningar och utstrålar lugn och värme. Tack vare den avtagbara kudden anpassar sig den mysiga sängen till alla liggpositioner och bidrar till en avkopplande sömn. För enkel rengöring kan sängen tvättas i maskin – en enkel lösning för en varaktigt fräsch och hygienisk sovupplevelse. Oavsett om det är som kattsäng eller hundbädd är myssängen Bluebell från TIAKI en dröm som går i uppfyllelse för ditt husdjur och ett kärleksfullt komplement till ditt hem. Upptäck hur det här gosiga boet vunnit hjärtan hos både hundar och katter! TIAKI myssäng Bluebell i överblick: Mysig säng för små hundar och katter Passar även bra för kattungar och äldre katter Dekorativ design: i form av en blomma, i snygga pastellnyanser Mjuk silkeslen: av snyggt, silkeslen plyschtyg Uttagbar kudde: kan vändas eller tvättas vid behov Glidsäker: tack vare gumminoppor på undersidan Kan tvättas i maskin: tvättas enkelt i maskin om det blir smutsigt Färg: blå/creme Material: polyester Mått: Ø 60 x H 11 cm Skötselråd: kan tvättas i 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Jade mysbädd - Ø 60 x H 25 cm

  TIAKI Jade mysbädd - Ø 60 x H 25 cm
  Denna säng erbjuder inte bara din katt en bekväm sovplats, den är också ett riktigt blickfång i ditt hem: TIAKI gosiga säng Jade imponerar med en speciell färgkombination och passar in i alla interiörer med sin moderna design. Tack vare den stora liggytan är TIAKI Jade bädd också idealisk för katter av stora raser. Inuti den vackra vävda korgen finns en särskilt gosig, mjuk kudde som är extra bekväm. Vid behov kan du ta bort den och tvätta den hygieniskt i tvättmaskinen. TIAKI Jade mysbädd i överblick: Fin säng för katter För stora raser: särskilt rymlig liggplats Vacker design: snygg, vävd korg Bekväm: uttagbar och gosig, mjuk kudde Fantastisk färgkombination: extraordinär färgkombination Passar även för små hundar Färg: mint/vit Material: flätad korg: 70% polyester / 30% bomull kudde: 100% polyester Mått: totala: ca Ø 60 x H 25 cm liggyta: ca Ø 56 cm bottens tjocklek: 5 mm Skötselråd: kudden kan tvättas i 30°C ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är något som bara tillhör er. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den otåligt hämtar när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller gagna på. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Asher myssäng - L 70 x B 65 x H 20 cm

  TIAKI Asher myssäng - L 70 x B 65 x H 20 cm
  Med myssängen Asher erbjuder TIAKI dig och ditt husdjur en magisk plyschsäng som är speciellt utformad för katter och små hundar. Denna gosigt mjuka säng är inte bara superbekväm, utan är också ett riktigt blickfång i den snygga gröna och röda skotska rutan med fårplyschkanter. Det ger varje rum en mysig och festlig atmosfär och är en perfekt plats för din fyrbenta vän att vila och koppla av. Det bästa med TIAKI myssäng Asher är att den har en vändbar kudde i mjuk fårplysch. På så sätt kan din älskling, beroende på humör, lägga sig antingen på det svala karomönstret eller på den fluffiga fårplyschen. Kudden är också uttagbar och lätt att tvätta i tvättmaskinen för att alltid kunna garantera en hygienisk miljö för ditt husdjur. Den mysiga kattsängen övertygar också när det gäller säkerheten: Den har nämligen en undersida med glidsäkra noppor. På så sätt håller den sig på plats, även om din lilla virvelvind busar runt på den. TIAKI myssäng Asher im i korthet: Mysig säng för katter och mindre hundar Med vändbar kudde: en sida möbeltyg, en sida fårplysch Hög kant: perfekt att luta sig mot och gosa med Hygienisk: kan enkelt tvättas i vaktmaskin Lätt att kliva in i: tack vare den sänkta fronten, även lämplig för äldre och sjuka djur Glidsäkra noppor: förhindrar att sängen glider på hala golv Färg: grön/röd Material: Överdrag: polyester Fyllning: polyfiber Undersida: polyester (glidsäker) Mått: Totala mått: ca L 70 x B 65 x H 20 cm Liggyta: ca L 60 x B 55 cm Kantens höjd: ca 20 cm Kantbredd: ca 5 cm Instegshöjd: ca 12 cm Skötselråd: Sängen kan tvättas i maskin i 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Wallie myssäng för hyllor - Grå

  TIAKI Wallie myssäng för hyllor - Grå
  TIAKI myssäng Wallie är en himmelsk tillflyktsort för din lilla kisse som passar i din hylla i vardagsrummet. Denna kattbädd är speciellt utformad för att kunna integreras exakt i den vanliga hyllan Kallax från IKEA Kallax. Den lovar därför inte bara komfort, utan blir också ett elegant tillbehör i rummet. Den uttagbara kudden är enkel att rengöra, medan det mjuka plyschöverdraget gör varje tupplur till en extra mysig stund. Integreringen av en längre klöspelare i sisal tillfredsställer dessutom din katts naturliga klösinstinkter och skyddar på så sätt dina möbler. Med TIAKI myssäng Wallie för hyllor skapar du en oas av avkoppling i ditt hem som kommer att erövra din fyrbenta väns hjärta. Oavsett om det är för att sova, ligga och kika eller för att vässa klorna – denna kattbädd för Kallax-hyllor är ett måste i alla katthushåll, för den kombinerar stilmedvetenhet och djurkärlek perfekt. TIAKI myssäng Wallie för hyllor i korthet: Kattbädd, passar i vanliga hyllsystem I optimal storlek för den vanliga IKEA-hyllan Kallax Gosigt mjuk: med uttagbar plyschkudde Med klösyta: tack vare den stora integrerade klösbrädan Mjukt mot tassarna: med plyschöverdrag Säker tillflyktsort: perfekt för överblick över rummet Färg: grå Mått: Totalmått: L 37 x B 33 x H 48 cm Myssäng: totalt: L 37 x B 33 x H 10 cm liggyta: L 34 x B 30 cm kudde: L 34 x B 30 x H 1,5 cm Klöspelare: L 48 x B 20 x H 1,5 cm Observera: endast för inomhusbruk. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Blue kattspö med fjädrar - 1 st

  TIAKI Blue kattspö med fjädrar - 1 st
  Med det interaktiva kattspöet Blue med fjädrar från TIAKI kan du sysselsätta dig med din katt i timmar. Med en blå fjädertuss, en bjällra och färgglada pärlor på pinnen och i handtaget erbjuder leksaken mycket för din katt att upptäcka och leka med. Metallfjädern i mitten ger extra rörelse och action, vilket uppmuntrar din katt att leka. TIAKI Blue kattspö med fjädrar är inte bara en leksak, utan också ett träningsredskap. Spöet hjälper din katt att leva ut sina naturliga jaktinstinkter och är ett bra sätt att hålla den i form både fysiskt och mentalt. De färgglada pärlorna och den lilla bjällran ger upphov till ljud som drar till sig kattens uppmärksamhet, och den blå fjädervippan uppmuntrar den till lek och jakt. TIAKI kattspö Blue med fjädrar i korthet: Spännande lekspö för katter En tilltalande leksak som underhåller din katt i timmar Med blå fjädervippa: visuell stimulans och främjar den naturliga jaktinstinkten Färgglada pärlor och bjällror: extra underhållning och stimulans Med metallfjäder i mitten: mer rörelse och action, utmanar katten fysiskt och mentalt Snygg design Färg: blå Material: 50 % PP, 45 % metall, 5 % fjädrar Mått: ca L 58 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Mojave klösmatta - Mörkgrön

  TIAKI Mojave klösmatta - Mörkgrön
  Klösredskap behöver inte vara tråkiga! Med den Med TIAKI klösmatta Mojave får du en ovanlig klösmöbel till din katt. Den har en snygg kaktuslook och är ett särskilt dekorativt komplement till din kattutrustning. TIAKI Mojave klösmatta kan monteras direkt på väggen, vilket gör att den inte behöver någon extra plats. På så sätt kan den även skydda dina väggar mot oönskade klösmärken från din katt. Alternativt kan din katt arbeta med sisalkaktusen när den ligger på golvet, som matta. TIAKI Mojave är handgjord och levereras inklusive monteringsmaterial. TIAKI klösmatta Mojave im i korthet: Ovanlig klösmatta för katter För väggmontering: behöver ingen plats, kan skydda väggar mot repor Kaktuslook: särskilt dekorativ Högkvalitativ sisal: för att vässa klorna ordentligt, sträcka ut sig och sträcka ut sig Kan användas direkt: inklusive monteringsmaterial Mångsidig: lämplig även för användning på golvet Handgjort och modernt Färg: mörkgrönt Totala mått: H 56 x B 34,5 x T 1 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Fish kattspö med sugkopp - 1 st

  TIAKI Fish kattspö med sugkopp - 1 st
  Kattspöet Fish med sugkopp från TIAKI är en unik och kul kattleksak som underhåller i timmar. Den här spännande leksaken är utrustad med en kraftig sugkopp som kan fästas på olika ytor och som klarar belastningar på upp till 6 kg. Fish har fjädrar som fladdrar intressant under leken och stimulerar katten. Kattspöet från TIAKI kan användas på många sätt och fungerar antingen som ett klassiskt spö eller så kan det fästas på väggen för att katten ska kunna sysselsätta sig själv. Tack vare det elastiska gummisnöret hoppar fisken fram och tillbaka när katten leker, vilket gör det hela ännu roligare. TIAKI Fish kattspö med sugkopp i överblick: Lekfull leksak för katter Kraftig sugkopp: fästs på olika ytor (bl.a. a. glas, trä, rostfritt stål), tål en belastning på upp till ca 6 kg Fisk med fjädrar: viftar roligt när hunden leker Mångsidig: som klassiskt spö eller fäst på väggen för självuppfostran Elastiskt gummisnöre: fisken hoppar fram och tillbaka när katten leker Fin design: gullig fisk i färgglad design Färg: Pinne: svart Snöre: vit Fisk: orange Material: Stav: plast Snöre: gummi/polyester Fisk: polyester Mått: Total längd: ca 95 cm Stav: ca L 32 cm Snöre: ca L 47 cm Fisk: ca L 9,5 x B 4 x H 2,5 cm Fjädrar: ca L 8 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Watermelon klösmatta - röd

  TIAKI Watermelon klösmatta - röd
  Denna sisalmatta för katter är inte bara ett visuellt nöje, formad som en saftig vattenmelon, utan är också ett hållbart måste för alla miljömedvetna djurälskare. Utan användning av hårda oljor eller kemikalier är den här mattan en säker och naturlig klösupplevelse. Tillverkad av slitstark naturlig sisal, klarar klöspelaren från TIAKI även de vassa kattklorna och håller sig intakt betydligt längre än vanliga klöspelare av wellpapp. Den fast lindade strukturen i sisalrep minskar slitage och garanterar på så sätt långvarig lekglädje. Jämfört med klöspapp med kort livslängd håller sig denna matta stabil och utan splitter, så att din katt kan leva ut sitt naturliga klösbehov till fullo. Säg adjö till smutsiga möbler – placera bara klösmattan från TIAKI direkt på din pälsklings favoritplatser för att effektivt skydda soffan, mattan och andra inredningsartiklar. TIAKI klöspelare Watermelon im i korthet: Rolig klöspelare för katter Av slitstarkt sisal: populärt klösmaterial, håller längre än t.ex. papp I form av en vattenmelon: sommarkänsla året runt, vackert färgglad Med upphängning: för att torka eller klösa på horisontella ytor Obehandlat: fritt från skadliga oljor eller kemikalier Skyddar möblerna: ger en alternativ klösyta Glidsäker undersida: håller sig på plats Färg: röd, grön Material: 80 % sisal, 20 % Mått: L 42 x B 20 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Jin klösträd - Créme

  TIAKI Jin klösträd - Créme
  Varje katt vill ha sin egen, mysiga favoritplats. Oavsett om det är för en eller flera katter, erbjuder klösträdet Jin från TIAKI flera möjligheter där din katt kan vila. Konstruktionen på fyra våningar är ett riktigt tempel för välbefinnandet och är utrustad med två mysiga grottor med sisalmatta, där din älskling kan uppleva den ena eller andra drömmen samtidigt som den kan känna sig helt säker och trygg. På de mjuka plyschkuddarna, som både de båda grottorna och utsiktsplattformen är utrustade med, ligger din katt nästan som på moln – samma sak gäller för den bekväma hängmattan! Och klovården saknas inte heller på klösträdet Jin från TIAKI, eftersom det är försett med långa klösstammar av sisal. TIAKI klösträd Jin im i korthet: Mångsidigt klösträd för katter Fyra våningar: för en spännande lekupplevelse, perfekt för hushåll med flera katter Långa sisalstammar: för daglig kloväsning, sträckning och sträckning Två grottor av sisalmatta: för bekväm sömn och avkoppling, ger extra klösyta Bekväm: avtagbar kudde och hängmatta, av extra mjuk plysch, kan tvättas i maskin i 30 °C Utsiktsplattform med grindar: för att bekvämt luta sig mot och observera reviret Naturlig och modern design: snygg inredning Stor bottenplatta: för stabilitet, golvvänliga gummifötter Färg: gräddfärgad Totala mått: ca H 128 x L 86 x B 78 cm Bottenplatta: Ø 58 cm Plattform: Ø 58 cm Hängmatta: ca L 55 x B 40 cm 2 stugor: Totalt: ca Ø 40 x H 27,5 cm Inuti: ca Ø 36 x H 24,5 cm Ingångar: ca Ø 17 cm Utsiktsplattform med kudde: Totalt: ca L 55 x B 40 cm Liggyta: ca L 46 x B 36 cm Fyra sisalstammar: Ø 9 cm 1 x L 29 cm 2 x L 57 cm 1 x L 40 cm Tre plyschstammar: Ø 9 x L 15 cm ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Zena myssäng - L 70 x B 60 x H 20 cm

  TIAKI Zena myssäng - L 70 x B 60 x H 20 cm
  Myssängen Zena från TIAKI är en himmelskt skön sovplats för din lilla pälskling. Den här mysiga sängen är perfekt för katter och små hundar och blir en fribiljett till drömmarnas land. Med den tjocka kanten, som ger sängen formen av en donut, och den uttagbara innerkudden i mjuk plysch, är den mycket bekväm och mysig. Överdragets undersida är utrustad med glidsäkra noppor så att sängen alltid står säkert även på släta golv. När det är dags för en grundlig tvätt kan överdraget enkelt tas av och tvättas i maskin. Den snygga, svart-vitrutiga myssängen Zena från TIAKI passar dessutom sömlöst in i alla inredningar. Om du också tycker att din pälskling bara förtjänar det bästa, är det inget att fundera på – skaffa den här sängen direkt! TIAKI myssäng Zena i överblick: Underbart gosig säng för katter och små hundar Supermysig: med tjock kant i form av en donut och en plyschkudde Uttagbar innerkudde: kan även bytas vid behov Lättskött: överdraget är avtagbart och kan tvättas i maskin Glider inte: tack vare glidsäkra noppor på undersidan Snygg design: modernt rutig i svart och vitt Färg: vit/svart Material: 100 % polyester Mått: Totala mått: ca L 70 x B 60 x H 20 cm Liggyta: ca L 60 x B 50 cm Kantens höjd: ca 20 cm Kantens tjocklek: ca 5 cm Instegshöjd: ca 20 cm Skötselråd: överdraget kan tvättas i maskin i 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Sami mysgrotta - L 46 x B 38 x H 38 cm

  TIAKI Sami mysgrotta - L 46 x B 38 x H 38 cm
  Var drömmer man bäst om nya kattäventyr? Självklart i den mysiga grottan Sami från TIAKI! Med dragkedjan stängd är det är en bekväm grotta, och när dragkedjan öppnas förvandlas den till en oval myssäng där din katt kan sträcka ut alla fyra tassar – på så vis kan sängen användas flexibelt och situationsanpassat! När mysgrottan Sami från TIAKI används som just mysgrotta är katten skyddad mot starkt ljus och kan på så sätt koppla av när som helst på dagen. Samtidigt kan den också luta huvudet mot den höga kanten – det går knappast att slappna av mer! Dessutom dinglar en rolig bolleksak ovanför grottans ingång. Den lockar din pälskling att leka lite efter tuppluren – och då är det dessutom mycket roligare att kliva upp! TIAKI mysgrotta Sami i överblick: Innovativ mysgrotta för katter Perfekt som krypin och för avkoppling Dubbel funktion: mysig grotta när dragkedjan är stängd, oval myssäng med höga sidor när dragkedjan öppnas Med hängande bolleksak: när den används som grotta, ger extra sysselsättning Glidsäker undersida: ser till att kattmöbeln inte glider iväg Det går enkelt och snabbt ändra formen: tack vare dragkedjor och tryckknappar Mörk grotta: ger katten en plats att vila på och en känsla av trygghet Hög kant: att luta sig mot Färg: grå Material: Överdrag: sofftyg (polyester) Fyllning: polyesterull Undersida: polyester Mått: Totalmått: Hopfälld: L 46 x B 38 x H 38 Öppen: L 73 x B 46 x H 22 cm Liggyta: L 40 x B 32 cm (när den är öppen) Kanthöjd 38 cm Kantbredd: 3 cm Höjd insteg: 38 cm Skötselråd: kan maskintvättas i 30 °C. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Hypnos myssäng - L 65 x B 55 x H 21 cm

  TIAKI Hypnos myssäng - L 65 x B 55 x H 21 cm
  Med TIAKI myssäng Hypnos blir varje dag i din katts liv en mysig dag: Den snygga tygkombinationen med den strukturerade, mönstrade utsidan ger ett avslappnat intryck och den grå färgen passar bra in i de flesta hem. Den vändbara innerkudden kan tas ut och placeras antingen med plyschsidan eller med möbeltygssidan uppåt – till exempel beroende på årstid! Den upphöjda kanten på TIAKI myssäng Hypnos ser till att din älskling kan få känslan av säkerhet och trygghet. På den mjuka ytan kan den lätt sjunka ner och i lugn och ro glida in i drömmarnas land. Tack vare det låga insteget kan även av äldre eller svaga katter utan problem ta sig in den gosiga sängen. Du till och med kan tvätta den i tvättmaskinen, vilket ju är praktiskt – så att sängen alltid håller sig hygieniskt ren och fräsch! TIAKI myssäng Hypnos i överblick: Snygg myssäng för katter och små hundar Perfekt att gosa och ta en tupplur i Snygg tygkombination: passar in i de flesta hemmen Snygg innerkudde: uttagbar, vändbar, med plysch- och möbeltygssida Glidsäker undersida: så att den mysiga sängen inte glider så lätt Förhöjd kant: att luta sig mot, ger en känsla av säkerhet Lågt insteg: passar även äldre eller sjuka katter Mycket bekväm: gosig, mjuk yta att kan sjunka ner i och mysa Snyggt tyg: högkvalitativt, med snyggt mönster Färg: grå Material: 100 % polyester Mått: Totalmått: L 65 x B 55 x H 21 cm Liggyta: L 55 x B 45 cm Kanthöjd: 21 cm Kantbredd: 5 cm Höjd insteg: 15 cm Skötselråd: kan maskintvättas i 30 °C Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Willow soffbädd - L 70 x B 60 x H 17 cm

  TIAKI Willow soffbädd - L 70 x B 60 x H 17 cm
  Varje katt behöver en plats som den kan vila och dra sig tillbaka till. TIAKI soffbädd Willow har två funktioner: Den rektangulära myssängen kan nämligen på nolltid förvandlas till en mysig kattsoffa genom att helt enkelt fällas ut, så att du kan använda den helt efter behov. I båda varianterna ger den himmelskt mjuka gosiga plyschen, som soffbädden är fodrad med på insidan, din gosiga tiger en mysig plats att koppla av och sova på! För att TIAKI soffbädd Willow inte ska gå på promenad i bostaden är undersidan utrustad med en glidsäker beläggning. Den upphöjda kanten gör att din katt kan känna sig riktigt säker och trygg inuti soffbiten. I hopfällt skick är ingången extra lätt, så att den här formen även kan användas perfekt för äldre katter och försvagade djur. Den lugna färgen i grått kompletterar kattemöbeln till en snygg inredning! TIAKI soffbädd Willow im i korthet: Mysig soffbädd för katter och mindre hundar Perfekt för avkoppling och för avkopplande tupplurar Dubbelfunktion: fungerar som en mysig säng när den är hopfälld ihop och som en bekväm kattsoffa när den är hopfälld ut Supermjukt innermaterial: gosig, mjuk plysch, bekväm liggplats Glidsäker undersida: ser till att soffbädden håller sig på plats Förhöjd kant: ger en extra känsla av säkerhet Enkelt att kliva in i: när soffan är utfälld, även perfekt för äldre och försvagade katter Enkel att hantera: snabbt att bygga om efter behov Innovativ design Färg: grå Material: Överdrag: polyester Fyllning: polyfiber Undersida: polyester Mått: Totalmått: ca L 50 x B 40 x H 17 cm, förlängd del: ca L 55 x B 46 cm ca L 70 x B 60 x H 17 cm, förlängd del: ca L 66 x B 55 cm Liggyta: ca L 100 x B 46 cm (inklusive förlängd del) ca L 115 x B 66 cm (inklusive förlängd del) Kanthöjd: ca 17 cm Kantbredd: ca 5 cm Skötselråd: kan tvättas i upp till 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Willow soffbädd - L 50 x B 40 x H 17 cm

  TIAKI Willow soffbädd - L 50 x B 40 x H 17 cm
  Varje katt behöver en plats som den kan vila och dra sig tillbaka till. TIAKI soffbädd Willow har två funktioner: Den rektangulära myssängen kan nämligen på nolltid förvandlas till en mysig kattsoffa genom att helt enkelt fällas ut, så att du kan använda den helt efter behov. I båda varianterna ger den himmelskt mjuka gosiga plyschen, som soffbädden är fodrad med på insidan, din gosiga tiger en mysig plats att koppla av och sova på! För att TIAKI soffbädd Willow inte ska gå på promenad i bostaden är undersidan utrustad med en glidsäker beläggning. Den upphöjda kanten gör att din katt kan känna sig riktigt säker och trygg inuti soffbiten. I hopfällt skick är ingången extra lätt, så att den här formen även kan användas perfekt för äldre katter och försvagade djur. Den lugna färgen i grått kompletterar kattemöbeln till en snygg inredning! TIAKI soffbädd Willow im i korthet: Mysig soffbädd för katter och mindre hundar Perfekt för avkoppling och för avkopplande tupplurar Dubbelfunktion: fungerar som en mysig säng när den är hopfälld ihop och som en bekväm kattsoffa när den är hopfälld ut Supermjukt innermaterial: gosig, mjuk plysch, bekväm liggplats Glidsäker undersida: ser till att soffbädden håller sig på plats Förhöjd kant: ger en extra känsla av säkerhet Enkelt att kliva in i: när soffan är utfälld, även perfekt för äldre och försvagade katter Enkel att hantera: snabbt att bygga om efter behov Innovativ design Färg: grå Material: Överdrag: polyester Fyllning: polyfiber Undersida: polyester Mått: Totalmått: ca L 50 x B 40 x H 17 cm, förlängd del: ca L 55 x B 46 cm ca L 70 x B 60 x H 17 cm, förlängd del: ca L 66 x B 55 cm Liggyta: ca L 100 x B 46 cm (inklusive förlängd del) ca L 115 x B 66 cm (inklusive förlängd del) Kanthöjd: ca 17 cm Kantbredd: ca 5 cm Skötselråd: kan tvättas i upp till 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Myssäng Poppy - ca Ø 45 x 28 cm

  TIAKI Myssäng Poppy - ca Ø 45 x 28 cm
  Katter älskar att koppla av på en bekväm plats och drömma om nya äventyr. Med myssängen Poppy från TIAKI får din pälskling den perfekta platsen för det: ytan består av ett underbart mjukt möbeltyg och inuti finns gott om plats att vila och sova på. Den upphöjda kanten på myssängen Poppy från TIAKI gör att din katt kan känna sig extra säker och trygg i den. Tack vare den glidsäkra beläggningen på undersidan håller den praktiska kattmöbeln sig på plats även när din lurviga vän vill rumstera om i den. För att den ska funka bra i vardagen kan du ta ut den inlagda kudden och lägga allt i tvättmaskinen. Och den lugna färgen i petrol passar in fint i nästan alla inredningar! TIAKI myssäng Poppy i korthet: Härlig myssäng för katter Perfekt för att koppla av och ta en tupplur Mjukt tyg: bekvämt att vila på Med hög kant: ger säkerhet och trygghet Rymlig: tillräckligt med utrymme inuti Uttagbar kudde: till exempel för att tvätta Stannar på plats: undersida med glidsäkra noppor Färg: petrol Material: 100 % polyester Mått: Totala mått: ca L 45 x B 15 x H 25 cm Liggyta/innerkudde: ca L 40 x B 5 cm Kanthöjd: ca 25 cm Skötselråd: kan maskintvättas i max 30 °C ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI fjädervippa med halsband - 1 st

  TIAKI fjädervippa med halsband - 1 st
  Denna kattleksak har allt! TIAKI fjädervippa med halsband stimulerar din katts naturliga jaktinstinkt och inbjuder den till vilda lekstunder där din älskling kan sysselsätta sig med leksaken. Det steglöst justerbara halsbandet kan anpassas individuellt till din katt. Tack vare det mjuka och släta materialet är det bekvämt att bära. Du kan fästa en fjädervippa på halsbandet så att din katt alltid har sitt byte i sikte och kan jaga efter det. Tack vare den flexibla metallspiralen rör sig TIAKI fjädervippa på ett skojigt sätt och uppmuntrar din kisse att leka. TIAKI fjädervippa med halsband i överblick: Innovativ leksak för katter Med halsband: mjukt och smidigt material, bekvämt att bära, med hållare för fjädervippan Rolig vippa: stimulerar jaktinstinkten, sätts enkelt in i halsbandet Flexibel metallspiral: rör sig medan katten leker Oändligt justerbar: individuellt anpassad till din katt Självockupation: Bytesdjur finns alltid i sikte och uppmuntrar till jakt Färg: grönt Material: Krage: silikon Fjädervippa: metall/plast/fjädrar Mått: Halsband: Total längd: 35 cm Halsomkrets: ca 12 - 30 cm Bredd: 3 cm Fjädervippa: L 35 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Håll produkten borta från värmekällor och öppen låga. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI dubbelskål i melamin - 2 x 800 ml, Ø 16 cm

  TIAKI dubbelskål i melamin - 2 x 800 ml, Ø 16 cm
  Många skålar för katter är ganska små. Om din katt har stor aptit eller om du har två katter är dubbelskålen i melamin från TIAKI det perfekta tillbehöret! Den funkar utmärkt för både torrfoder, våtfoder och vatten så att du inte behöver några ytterligare skålar. Den yttre konstruktionen består av slitstarkt melamin som är mycket reptåligt, stöttåligt och hållbart. I den sitter två skålar av rostfritt stål som du enkelt kan ta ut och rengöra hygieniskt i diskmaskinen. Dubbelskålen i melamin från TIAKI står stadigt tack vare gummiringarna på undersidan – så att din pälskling kan äta sin middag utan att bli störd. Tack vare urtaget är skålen dessutom lätt att lyfta och bära. Färgen i beige passar perfekt till den snygga designen på det här mångsidiga kattillbehöret! TIAKI dubbelskål i melamin i överblick: Snygg dubbelskål för katter Passar för torrfoder, våtfoder och vatten Praktisk: lämplig för en till två katter Av robust melamin: reptålig, stöttålig och hållbar Hygieniska matskålar: av rostfritt stål, uttagbara Med urtag som handtag: för att vara enklare att lyfta och bära Glidsäker: tack vare gummikanter på undersidan Stor volym: för större djur eller djur med stor aptit Färg: beige Material: rostfritt stål, melamin, termoplastiskt gummi Mått: Totalt: ca L 37,5 x B 19,5 x H 8 cm Skålar: 2 x Ø 16 x H 5,5 cm Volym: 2 x 800 ml Skötselråd: skålarna är uttagbara och kan diskas i maskin. Basen bör bara diskas för hand. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Feather Fish kattspö - 1 st

  TIAKI Feather Fish kattspö - 1 st
  Är det dags för ett nytt lekspö? Då kan TIAKI Feather Fish kattspö erbjuda allt du och din katt vill ha! Den slätslipade staven i äkta trä ligger väl i handen och är bekväm att greppa. Från det dinglar ett fiskhänge i söta pastellfärger i ett robust bomullssnöre. Kattspöet som är dekorerat med äkta fjädrar och tillverkat av klovänligt lin påminner inte bara katten om ett verkligt bytesdjur i vildmarken, utan lockar samtidigt alla sinnen vid leken. TIAKI Feather Fish kattspö är huvudsakligen tillverkat av naturliga material: äkta trä, äkta fjädrar, snöre av bomull och äkta lin. Då gör du något bra inte bara för din katt utan även för miljön. De små detaljerna på fiskens ansikte är påsydda, så att du inte behöver oroa dig över smådelar som katten skulle kunna svälja. TIAKI Feather Fish kattspö i överblick: Gulligt lekspö för katter I fyra olika färger (färg kan inte väljas fritt) Tillverkat av naturliga material: lin, bomull, trä och fjädrar, miljövänligt Rolig fisk: klassiskt bytesdjur, iögonfallande färg, lockar till lek och jakt Äkta fjädrar: vajar och vippar vid rörelse, väldigt uppskattat av många katter Med stav av äkta trä: slätslipad och med bra grepp I bomullssnöre: naturligt och skonsamt för tänder och gom Broderade ögon: inga smådelar som kan sväljas Färg: natur/blå, rosa, turkos, ljusgrön (färg kan inte väljas fritt) Material: stav: hårdträ snöre: bomull fisk: lin, polyester, äkta fjäder Mått: total längd: ca 105 cm stavens längd: 30 cm snörets längd: ca 56 cm fiskhänge: ca L 7 x B 2,5 x H 7 cm / med fjädrar: ca L 22 x B 2,5 x H 7 cm Notera: Precis som med alla andra produkter bör du hålla ditt husdjur under uppsikt när det använder den här leksaken. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars finns det risk för att djuret skadar sig. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Frankie mysbädd - L 55 x B 50 x H 20 cm

  TIAKI Frankie mysbädd - L 55 x B 50 x H 20 cm
  Alla katter behöver en lugn och säker plats där den kan dra sig tillbaka och bara koppla av. Då är TIAKI myssäng Frankie perfekt: Den eleganta kattbädden är med sin höga kant och den täta vadderingen maximalt mysig – så att din katt bekvämt kan rulla ihop och gosa in sig. Tack vare den låga ingången är den enkel att komma i och ur, även om katten är lite till åren eller är fysiskt begränsad på annat sätt. Den uttagbara och vändbara kudden i TIAKI myssäng Frankie kan beroende på smak och tycke användas på den ena sidan – med himmelsk mjuk plysch – eller på den andra sidan med ett vackert möbeltyg. Dessutom kan kuddöverdraget tvättas i maskin! Tack vare den glidsäkra beläggningen på undersidan står den eleganta kattbädden säkert även om det skulle råka gå lite vilt till. TIAKI Frankie mysbädd i korthet: Elegant kattbädd Maximal komfort: tät vaddering, katten kan bekvämt rulla ihop och gosa in sig Med vändbar kudde: kan tas ut, valfritt mjukt och härligt möbeltyg eller gosig plysch, med tvättbart överdrag Förhöjd kant: formstabil vaddering, bekväm att luta sig mot, ökar trygghetskänslan för katten och kan fungera ljusskydd Låg ingång: lätt att komma i och ur även för äldre och sjuka katter Glidsäker botten: kattsängen står säkert och glider inte runt Färg: beige/vit Material: polyester Mått: totala mått: ca L 55 x B 50 x H 20 cm liggyta: ca L 45 x B 40 cm kanthöjd: ca 20 cm kantens tjocklek: ca 9 cm instegshöjd: ca 10 cm vändbar kudde: ca L 55 x B 40 x H 10 cm Skötselråd: uttagbar och vändbar kudde, överdraget kan tvättas i maskin vid 30°, resten av bädden kan endast tvättas för hand! Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Gleniff mysgrotta - Ø 65 x H 65 cm

  TIAKI Gleniff mysgrotta - Ø 65 x H 65 cm
  Om din fyrbenta vän gillar att dra sig tillbaka och behöver mycket lugn och ro är TIAKI mysgrotta Gleniff ett perfekt val: Den bekväma mysgrottan är lämplig för katter och små till medelstora hundar och har extra höga väggar som gör att din älskling kan känna sig trygg och omhuldad inne i grottan. Även ljuset, som ibland kan störa tuppluren, skärmas av väl genom väggarna. Den uttagbara kudden i nostalgisk rutig design kan enkelt tvättas i tvättmaskinen och skapar tillsammans med plyschkanten en hemtrevlig atmosfär. TIAKI mysgrotta Gleniff hålls ihop av ett smidigt kardborrefäste som gör det lättare att fästa kudden med en dragkedja. Och för att ditt husdjur inte ska skada sig på dragkedjan är den försedd med en skyddslist. TIAKI Gleniff mysgrotta i överblick: Mysig grotta för katter och små till medelstora hundar Extra höga väggar: formstabila, för en ökad känsla av trygghet, skärmar av ljuset effektivt Bekväm: mjuk liggyta med tät vaddering, avskild plats för lugn och ro Avtagbar kudde: i stilren rutig retrodesign, kan tvättas vid 30 °C Glidsäker botten: förhindrar att mysgrottan glider när den används 100 % mysigt: vit plyschkant och rutigt mönster skapar en hemtrevlig stil Med praktisk kardborrestängning: håller ihop grottan och gör det enklare att fästa kudden med dragkedjan Ingen risk för skador: Skyddslist för dragkedjan Färg: grå/brun Material: överdrag: polyester vaddering grotta: skumgummi vaddering kudde: polyester undersida (glidsäker): polyester Mått: totala mått: ca Ø 65 x H 60 cm liggyta: ca Ø 63 cm väggar tjocklek: ca 10 cm höjd tröskeln: ca 9 cm Skötselråd: Tvätta grottan för hand. Den avtagbara kudden kan tvättas i maskin i 30 °C. Observera: Lägg ett underlägg mellan säng och parkett- eller PVC-golv för att förhindra eventuell missfärgning av golvet. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.
 • TIAKI Conner myskudde - Ø 70 x H 12 cm

  TIAKI Conner myskudde - Ø 70 x H 12 cm
  Manchester är ett material som är mjukt och härligt att ta på och skapar en hemtrevlig känsla. TIAKI myskudde Conner för katter och mindre hundar har därför ett överdrag av elegant bredspårig manchester i en tidlös grå nyans. Kompletterat med den trendiga TIAKI-loggan blir den en härlig och vacker detalj i ditt hem! Tack vare den innovativa, runda formen på TIAKI myskudde Conner kan ditt husdjur växla position och titta åt olika håll, beroende på var något spännande händer just där och då. Den himmelskt härliga kudden håller sig dessutom på plats tack vare den glidsäkra beläggningen. Och om ytan skulle bli smutsig kan du enkelt ta av överdraget och tvätta det i tvättmaskinen. TIAKI Conner myskudde i korthet: Rund liggkudde för katter och mindre hundar Tjock, mjuk vaddering: där djuret kan sjunka ner och koppla av Med glidsäker botten: förhindrar att kudden glider även om golvet är halt Modern stil: i trendig manchester, elegant grått och med stilren TIAKI-logga Rund form: för flexibla liggpositioner och utsiktsvinklar Avtagbart överdrag: för enkel rengöring Färg: grå Material: överdrag: 88 % polyester, 12 % nylon vaddering: polyester undersida (glidsäker): polyester Mått: ca Ø 70 x H 12 cm Skötselråd: överdraget kan tas av vid behov och tvättas i maskin vid 30 °C ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan unikt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.