Andra varumärken

Vetocanis kattprodukter

 • Cat Toothpaste Chewable 30pack

  Cat Toothpaste Chewable 30pack
  Tandhygientabletter från KoPlak som har en utsökt kycklingsmak som din katt kommer gilla. Tuggbar tandkräm som bekämpar dålig andedräkt, tandsten & tandköttsinflammation. Tabletterna innehåller honungsextrakt som hjälper till att stärka din katts immunförsvar. Passar även till valpar och små hundar.
 • Dental Sticks 100 % Natural Help Reduce Dental Placque Turquoise 5pack

  Dental Sticks 100 % Natural Help Reduce Dental Placque Turquoise 5pack
  Katten kan rengöra tänderna själv på ett naturligt sätt. KoPlak DentalSticks tuggstänger för katt innehåller klätteraktinidia vilket ger samma effekt som kattmynta kommer i 5-pack. 100 % Natural - Help Reduce Dental Placque
 • Tuggstänger för katt 5-pack

  Tuggstänger för katt 5-pack
  Tuggpinnar av klätteraktinidia / matatabiVetocanis tuggpinnar kan bidra till att främja god munhälsa hos katter. Innehållet av klätteraktinidia har en liknande effekt som kattmynta och lockar din katt att tugga på och leka med pinnen. Vetocanis tuggpinnar är framtagna specifikt för kattens tänder och de kan bidra till minskat plack vid regelbunden användning. Med hjälp av tuggstängerna så tillåter du katten att själv rengöra tänderna, på ett naturligt sätt.Förpackningen innehåller 5 st tuggpinnar.