Foderautomater

Med en automatisk foderautomat kan du se till att din katt får mat även när du inte är hemma. Det finns små automater som rymmer en måltid till större automatiska matskålar för flera måltider.

Populärt inom foderautomater

 • Eyenimal Smart Tiny Pet Feeder Foderautomat med kamera

  Eyenimal Smart Tiny Pet Feeder Foderautomat med kamera
  Eyenimal Smart Tiny Pet Feeder FoderautomatEnkel och smidig foderautomat för din katt eller hund! Eyenimal Smart Tiny Pet Feeder ansluts till ditt Wi-fi och gör att du kan schemalägga, anpassa och övervaka ditt husdjurs måltider från din mobilt
 • Trixie Foderautomat TX4+1

  Trixie Foderautomat TX4+1
  Trixie Foderautomat TX4+1En praktisk foderautomat, utrustad med timer, som ger dig möjlighet att regelbundet förse ditt husdjur med måltider. EN bra lösning när du inte är hemma eller är upptagen med annat.  I automaten ryms sammanlagt 5 må
 • Foderautomat CatMate C 300

  Foderautomat CatMate C 300
  Foderautomat CatMate C 300En praktisk foderautomat som rymmer upp till 3 måltider! Säkerställer att hunden eller katten får rätt mängd foder vid rätt tillfälle! Automaten har tre fack med lock som öppnas på tider som ställs in med timer!
 • Maya 1 dispenser foder 1,5L Taupe

  Maya 1 dispenser foder 1,5L Taupe

Fler tips på foderautomater

Servera kattmat med automat

En automatisk dispenser för kattmatr går att ställa in på hur mycket kattmat som ska ges. Det finns även modeller där man med en timer kan reglera tider som kattmaten ska bli tillgänglig.

Foderautomat med chip för två katter

Har du två katter som äter olika mycket och kanske olika foder? Då måste du köpa en foderautomat med chipavläsning så att den bara öppnas till rätt katt.

Programmera och ställ in ena automaten så den öppnas för ena katten. Den andra likaså men för andra katten. Sen gäller det bara för dig att komma ihåg vilken foderautomat som är för vilken katt och lägga rätt foder i rätt automat.