Foderautomater

Med en automatisk foderautomat kan du se till att din katt får mat även när du inte är hemma. Det finns små automater som rymmer en måltid till större automatiska matskålar för flera måltider.

Populärt inom foderautomater

Fler tips på foderautomater

 • Trixie TX5+1 Foderautomat, 6 × 180 ml

  Trixie TX5+1 Foderautomat, 6 × 180 ml
  Trixie TX5+1 Foderautomat, 6 × 180 mlFoderautomat för 5+1 st måltider. Ställ in timern på önskad intervall mellan kattens (eller lilla hunden´s) måltider. Du kan sprida ut öppningstiderna under en 24 timmars period. Foderbrickan har 6 skålar, så om d
 • Foderautomat TX4+1

  Foderautomat TX4+1
 • Vatten/Foderautomat transparant, Vit

  Vatten/Foderautomat transparant, Vit
 • Foderautomat Loop, L, 3000ml, 32,5x22x29cm, Grå

  Foderautomat Loop, L, 3000ml, 32,5x22x29cm, Grå
  Savic Foderautomat Loop Grå foderautomat tillverkad av högkvalitativ plast. Modern dispenser för foder som ger din katt eller hund torrfoder när de är hungriga. Denna lämpar sig bäst för mindre foderkulor. Lätt att rengöra & tål diskmaskin.
 • TX9 Smart Foderautomat

  TX9 Smart Foderautomat
 • Vatten/Foderautomat transparent 1,5 L bl. färger

  Vatten/Foderautomat transparent 1,5 L bl. färger
  - Katt > Matplats & Vattenfontäner för katt > Foderautomater för katt
 • Vatten/Foderautomat transparant, Blå

  Vatten/Foderautomat transparant, Blå
 • Trixie Foderautomat TX4+1

  Trixie Foderautomat TX4+1
  Trixie Foderautomat TX4+1En praktisk foderautomat, utrustad med timer, som ger dig möjlighet att regelbundet förse ditt husdjur med måltider. EN bra lösning när du inte är hemma eller är upptagen med annat.  I automaten ryms sammanlagt 5 måltider oc
 • SureFeed Foderautomat

  SureFeed Foderautomat
  Den här foderautomaten ser till att katterna har tillgång till mat och att de också äter sin egen mat - inte någon annans ☺  Foderautomaten är kompatibel med alla internationella ID-mikrochips. När katten närmar sig foderautomaten, känner den igen k
 • Eyenimal Nutri200 Foderautomat

  Eyenimal Nutri200 Foderautomat
  Eyenimal Nutri200 Foderautomat Enkel och smidig foderautomat för din hund eller katt! Foderautomaten rymmer upp till 5 måltider, varav den första måltiden är färdig att äta direkt medan de fyra andra kan schemaläggas för att ätas under senare tillfäl
 • Microchip Pet Feeder 400 ml

  Microchip Pet Feeder 400 ml
  SureFeed Foderautomat är designad för att hindra dina husdjur från att äta varandras mat. Till exempel om du har både katt och hund kan du enkelt mata katten i en SureFeed så att din hund inte äter upp kattens mat. Enkel att använda: om din katt är chippad behöver du inte göra någonting. Foderautomaten fixar alla nordiska ID-chip. I annat fall får du fästa mikrochip-taggen (som ingår) på ditt husdjurs halsband. När husdjuret kommer nära matskålen öppnas luckan och husdjuret kan äta. När den sedan går därifrån stängs luckan.
 • Foderautomat Loop, M,1500ml, 26x17x23cm, Grå

  Foderautomat Loop, M,1500ml, 26x17x23cm, Grå
  Savic Foderautomat Loop Grå foderautomat tillverkad av högkvalitativ plast. Modern dispenser för foder som ger din katt eller hund torrfoder när de är hungriga. Denna lämpar sig bäst för mindre foderkulor. Lätt att rengöra & tål diskmaskin.
 • Foderautomat Cat Mate C100

  Foderautomat Cat Mate C100
 • Connect Foderautomat med Mikrochip

  Connect Foderautomat med Mikrochip
  SureFeed Connect Foderautomat med Mikrochip är designad för att hindra dina husdjur från att äta varandras mat. Till exempel om du har både katt och hund kan du enkelt mata katten i en SureFeed så att din hund inte äter upp kattens mat. Enkel att använda: om din katt är chippad behöver du inte göra någonting. Foderautomaten fixar alla nordiska ID-chip. I annat fall får du fästa mikrochip-taggen (som ingår) på ditt husdjurs halsband. När husdjuret kommer nära matskålen öppnas luckan och husdjuret kan äta. När den sedan går därifrån stängs luckan. Med denna Connect-varianten så kan du också koppla samman foderautomaten med en SureFlap Hub (säljs separat) och ladda ner en app som gör att du kan följa din katts matvanor i din telefon. Fakta om SureFeed Foderautomat: För katter och små hundar. Med identifikation av mikrochip eller RFID-halsbandstagg. 1 st tagg till halsband ingår. Kan programmeras för flera djur. Anpassad för både våt- och torrfoder. Öppnas automatiskt och stängs igen när djuret går därifrån. Hjälper till att kontrollera foderintaget. Passar även till utfodring av specialkost eller medicin. De lufttäta skålarna hjälper till att hålla maten fräsch. Inklusive skål, dubbelskål och underlägg i silikon. Display visar om batteriet är lågt. Batteridriven (4 C baby batterier ingår ej). Tre års garanti från tillverkaren.
 • TX1 Foderautomat batteri 1 mål x 300 ml

  TX1 Foderautomat batteri 1 mål x 300 ml
 • TX7 Foderautomat

  TX7 Foderautomat
 • Foderautomat Loop, S, 700ml, Lila

  Foderautomat Loop, S, 700ml, Lila
  Foderautomat - praktisk dispenser för torrfoder. Med en foderautomat blir det enkelt att kontrollera fodernivån. Dessutom säkerställer du att ditt husdjur kan äta när den är hungrig & att maten alltid är fräsch & tillgänglig. Passar både hund & katt. Savic Loop Food Dispenser
 • Vatten/Foderautomat transparant, Svart

  Vatten/Foderautomat transparant, Svart
 • Eyenimal Smart Tiny Pet Feeder Foderautomat med kamera

  Eyenimal Smart Tiny Pet Feeder Foderautomat med kamera
  Eyenimal Smart Tiny Pet Feeder FoderautomatEnkel och smidig foderautomat för din katt eller hund! Eyenimal Smart Tiny Pet Feeder ansluts till ditt Wi-fi och gör att du kan schemalägga, anpassa och övervaka ditt husdjurs måltider från din mobiltelefon
 • Foderautomat Vit

  Foderautomat Vit
  SureFeed Foderautomat är designad för att hålla din hund eller katts mat fräsch längre. När husdjuret närmar sig känner en rörelsesensor av det och öppnar matskålen. När din katt eller hund går ifrån matskålen stängs den automatiskt. På så vis håller sig maten eller vattnet fräscht längre.
 • TX5+1 foderautomat, 6 × 180 ml

  TX5+1 foderautomat, 6 × 180 ml
 • Loop Foderautomat Lila

  Loop Foderautomat Lila

Servera kattmat med automat

En automatisk dispenser för kattmatr går att ställa in på hur mycket kattmat som ska ges. Det finns även modeller där man med en timer kan reglera tider som kattmaten ska bli tillgänglig.

Foderautomat med chip för två katter

Har du två katter som äter olika mycket och kanske olika foder? Då måste du köpa en foderautomat med chipavläsning så att den bara öppnas till rätt katt.

Programmera och ställ in ena automaten så den öppnas för ena katten. Den andra likaså men för andra katten. Sen gäller det bara för dig att komma ihåg vilken foderautomat som är för vilken katt och lägga rätt foder i rätt automat.