Foderautomater

Med en automatisk foderautomat kan du se till att din katt får mat även när du inte är hemma. Det finns små automater som rymmer en måltid till större automatiska matskålar för flera måltider.

Servera kattmat med automat

En automatisk dispenser av kattfoder går att ställa in på hur mycket kattmat som ska ges. Det finns även modeller där man med en timer kan reglera tider som kattmaten ska bli tillgänglig.

Populärt inom foderautomater

 • Foderautomat Eatwell 5-mål digital

  Foderautomat Eatwell 5-mål digital
  Denna foderautomat har en elektronisk timer.Det innebär att din katt kan få mat regelbundet även om du är borta lite längre än vanligt.I automaten så ryms det 5 måltider och det är du som bestämmer när dessa skallserveras.Du kanske har en
 • SureFeed Foderautomat med rörelsesensor

  SureFeed Foderautomat med rörelsesensor
  Den här foderautomaten ser till att din katt eller lilla hund har tillgång till fräsch mat, samtidigt som du slipper lukten av katt-eller hundmat i ditt kök☺ När katten närmar sig foderautomaten, känner automaten igen rörelsen och öppnar
 • Maya 1 dispenser foder 1,5L Taupe

  Maya 1 dispenser foder 1,5L Taupe
 • Foderautomat Cat Mate C200

  Foderautomat Cat Mate C200

Fler tips på foderautomater

Foderautomat för två katter

Har du två katter som äter olika mycket och kanske olika foder? Då måste du köpa en foderautomat med chipavläsning så att den bara öppnas till rätt katt.

Programmera och ställ in ena automaten så den öppnas för ena katten. Den andra likaså men för andra katten. Sen gäller det bara för dig att komma ihåg vilken foderautomat som är för vilken katt och lägga rätt foder i rätt automat.