Helfoder

Ett balanserat helfoder till katt innehåller all den näring katten behöver. I maten finns mycket protein och fett som får din katt att må prima.

Populärt inom helfoder

 • Specific™ Adult FXW Burkar (7 x 100 g)

  Specific™ Adult FXW Burkar (7 x 100 g)
  Egenskaper Specific Adult FXW är ett balanserat helfoder för friska vuxna katter. Alla ingredienser är av hög kvalitet och smältbarhet som tillgodoser vuxna katters näringsbehov samt minskar mängden avföring. Det måttliga energiinnehållet gör det lättare för katten att behålla sin idealvikt. Fodrets sammansättning med högt innehåll av protein samt ett lågt innehåll av kolhydrater gör det även passande till katter med diabetes. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Purenatural Cat Sensitive Pork & Wild Boar (2 kg)

  Purenatural Cat Sensitive Pork & Wild Boar (2 kg)
  Egenskaper Nivåerna av protein och fett är optimerade för att ge känsliga katter den näring och energi som de behöver. Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från vete, soja, mjölkprodukter, fisk och konstgjorda tillsatser. Det, i kombination med FOS och MOS, gör att fodret också är snällt för kattens matsmältningssystem. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katter med känslig mage.
 • Purenatural Kitten Duck (10 kg)

  Purenatural Kitten Duck (10 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Anka, lax och öring är lättsmälta proteinkällor som gör fodret snällt för kattungens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos kattungen. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för kattungar.
 • Purenatural Cat Grain Free Adult Turkey (10 kg)

  Purenatural Cat Grain Free Adult Turkey (10 kg)
  EgenskaperFodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från spannmål, konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Kalkon är en lättsmält proteinkälla och i kombination med de vegetabiliskt baserade kolhydratskällorna så är fodret väldigt snäll för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder för katt.

Fler tips på helfoder

 • Purenatural Cat Grain Free Adult Turkey (2 kg)

  Purenatural Cat Grain Free Adult Turkey (2 kg)
  EgenskaperFodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från spannmål, konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Kalkon är en lättsmält proteinkälla och i kombination med de vegetabiliskt baserade kolhydratskällorna så är fodret väldigt snäll för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder för katt.
 • Royal Canin Urinary Care (4 kg)

  Royal Canin Urinary Care (4 kg)
  Egenskaper Royal Canin Urinary Care är ett helfoder för katter över 12 månader och har en bevisad effekt av förbättrad och förebyggande av hälsa i urinvägarena på endast 10 dagar. Detta väl anpassade foder hjälper till att minska risken ett urinkristaller bildas. Kristaller förekommer naturligt i kattens urin och kan få en negativ inverkad på urinhälsan på grund av flera faktorer, inkl. pH-värdet. Den särskilda formeln i Urinary Care kontrollerar kattens mineralnivårer som i sin tur hjälper till att sänka urinets pH-värde. Fodret stimulerar och gör även så att din katt dricker mer. Ett ökat dagligt intag av vatten leder till en större urinvolym och ett mer utspätt urin vilket är gynsamt för urinhälsan. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Nutrima Cat Vital Sterilised (10 kg)

  Nutrima Cat Vital Sterilised (10 kg)
  Egenskaper Nutrima Cat Vital Sterilised är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för behoven hos kastrerade, äldre eller överviktiga katter. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för kattens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten. Innehåller även kondroitin, glukosamin och MSM-pulver för att ytterligare främja en god ledhälsa. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för kastrerade, överviktiga eller äldre katter. Främjar en god ledhälsa.
 • Yarrah Organic Dog Adult Vegetarian with Baobab (10 kg)

  Yarrah Organic Dog Adult Vegetarian with Baobab (10 kg)
  Egenskaper Yarrah Organic Dog Adult Vegetarian innehåller bara rena och ekologiska ingredienser samt inget animaliskt protein och blir därmed ett väldigt lättsmält foder som även passar känsliga och allergiska hundar över 1 år. Proteinkällorna i detta vegetariska foder kommer från sojabönor istället för från kött, detta betyder att din hund fortfarande kommer få i sig protein. Fodret är berikat med vitaminer (bland annat den viktiga vitaminen B12), mineraler och fetter, vilket betyder att fodret fungerar som ett helfoder. Man bör vara införstådd i att hundar inte bör humaniseras då den fysiologiskt skiljer sig från en människa. En hund är däremot bra på att anpassa sig och kan överleva på bara vegetarisk kost, men vi rekommenderar att komplettera med animaliskt protein då och då om möjlighet finns! Om Yarrah Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett vegetariskt foder för hundar över 1 år.
 • Purenatural Cat Sterilised Adult Chicken (2 kg)

  Purenatural Cat Sterilised Adult Chicken (2 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Innehåller en hög halt kött av kalkon, lax och öring, som är lättsmälta proteinkällor och är snälla för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten. Fodret är speciellt framtaget för att sänka och förebygga övervikt, samtidigt som det behåller muskelmassan. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för kastrerade katter.
 • Veterinary Diets Convalescence Support Instant Diet (10 x 50 g)

  Veterinary Diets Convalescence Support Instant Diet (10 x 50 g)
  Egenskaper Hög energihalt Convalescence Instant Diet har en hög energikoncentration. Lätt att lösa i vatten, det blir då ett energitätt och flytande helfoder med hög smaklighet och hög smältbarhet. Motverkar oxidativ stress Samverkande antioxidantkomplex (vita- min E och C, taurin och lutein) bidrar till att stärka immunförsvaret och minskar de fria radikalernas påverkan. Hög smältbarhet Innehåller ingredienser med hög smältbarhet vilket kompenserar för tarmens reducerade enzymaktivitet och säkerställer ett optimalt näringsintag Uppskattningsvis hälften av alla sällskapsdjur som tas in på djursjukhus lider av näringsbrist. Vid kritiska situationer (koma, förlamning, flera frakturer) påskyndas djurets återhämtning om ett dietfoder med högt energiinnehåll ges pre- eller postoperativt. Convalescence Instant Diet kan spädas ut med vatten och användas vid matning med sond eller spruta eller ges så att hunden eller katten kan äta själv. Pulvret kan även strös över det vanliga fodret. Utfodring Se fodergiva på förpackningen.
 • Bozita Active & Sterilised Grain free Lamb (2 kg)

  Bozita Active & Sterilised Grain free Lamb (2 kg)
  Egenskaper Bozita Active & Sterilised Grain free Lamb är ett svensktillverkat helfoder som lämpar sig för steriliserade aktiva katter och utekatter. Fodret innehåller färskt lamm och kycklingkött samt glukosamin och kondroitinsulfat som bidrar till hälsosamma leder. Bozita Active & Sterilised Grain free Lamb innehåller även naturlig prebitoika, FOS och MOS som bidrar till en välmående mag- och tarmfunktion. I fodret finns även naturliga hälsofrämjande betaglukaner från jäst och har en optimal mineralbalans (Ca, P, Mg) och innehåller höga andelar av vitaminer och taurin. Utfordring Serveras torrt tillsammans med en skål friskt vatten. Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Bozita Active & Sterilised Grain free Lamb (10 kg)

  Bozita Active & Sterilised Grain free Lamb (10 kg)
  Egenskaper Bozita Active & Sterilised Grain free Lamb är ett svensktillverkat helfoder som lämpar sig för steriliserade aktiva katter och utekatter. Fodret innehåller färskt lamm och kycklingkött samt glukosamin och kondroitinsulfat som bidrar till hälsosamma leder. Bozita Active & Sterilised Grain free Lamb innehåller även naturlig prebitoika, FOS och MOS som bidrar till en välmående mag- och tarmfunktion. I fodret finns även naturliga hälsofrämjande betaglukaner från jäst och har en optimal mineralbalans (Ca, P, Mg) och innehåller höga andelar av vitaminer och taurin. Utfordring Serveras torrt tillsammans med en skål friskt vatten. Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Specific™ Food Allergy Management FDW Burkar (7 x 100 g)

  Specific™ Food Allergy Management FDW Burkar (7 x 100 g)
  Egenskaper Food Allergy Management är ett dietiskt helfoder till vuxna katter, för att minska ingrediens- och näringsämnesintolerans samt för att motverka nedsatt matsmältning. Fodret innehåller mycket lättsmälta ingredienser, begränsade protein- och kolhydratskällor samt har ett lågt fettinnehåll. Fodret täcker alla de näringsmässiga behov som vuxna katter har och främjar deras hälsa. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Purenatural Adult Chicken (2 kg)

  Purenatural Adult Chicken (2 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Kyckling, lax och öring är lättsmälta proteinkällor och är snälla för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katt.
 • Nutrima Cat Health Hair+ (2 kg)

  Nutrima Cat Health Hair+ (2 kg)
  Egenskaper Nutrima Cat Health Hair+ är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att vårda och främja en bättre hud- och pälshälsa. Det är helt fritt från spannmål, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för kattens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katt, som främjar en välmående hud och päls.
 • Mjau Kastrerad Innekatt (1,4 kg)

  Mjau Kastrerad Innekatt (1,4 kg)
  Egenskaper Mjau Kastrerad Innekatt är en gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är rikt på proteiner, mineraler och vitaminer för att uppfylla hela kattens näringsbehov. Kastrerade katter har en ökad risk för övervikt på grund av att de ofta får en ökad aptit samtidigt som de får en minskad ämnesomsättning. Därför är detta fodret väl anpassat med en lite lägre energinivå för en mer stillsam katt. Tack vare det balanserade mineralinnehållet minskas även risken för bildandet av urinstenar. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder med kycklingsmak för kastrerade innekatter.
 • Purenatural Cat Sterilised Senior Turkey (10 kg)

  Purenatural Cat Sterilised Senior Turkey (10 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Innehåller en hög halt kött av kalkon, lax och öring, som är lättsmälta proteinkällor och är snälla för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten. Fodret är speciellt framtaget för att sänka och förebygga övervikt, samtidigt som det behåller muskelmassan. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för äldre eller kastrerade katter.
 • Mjau Kattunge (1,4 kg)

  Mjau Kattunge (1,4 kg)
  EgenskaperMjau Kattunge är en gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Hela kattens näringsbehov blir uppfyllt med detta torrfoder tack vare att fodret innehåller hälsosamma fettsyror, vitaminer och mineraler. Fodret passar kattungar extra bra då foderbitarna är formade i mindre bitar för att vara lättare att äta. Innehållet är även speciellt anpassat för att ge din kattunge en bra start i livet. Inget tillsatt socker eller smaktillsatser.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder med kycklingsmak för kattungar.
 • Brit Premium Pouches Fillets in Jelly with Beef (24 x 85 g)

  Brit Premium Pouches Fillets in Jelly with Beef (24 x 85 g)
  Egenskaper Ett helfoder som är anpassat efter kattens naturliga preferenser och specifika behov. Innehåller saftiga köttbitar i en läcker gelé som är varsamt tillagade för bästa smak. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Blötfoder med smak av kött för katter.
 • Bozita Feline Våtfoder Multibox med Kött (12 x 85 g)

  Bozita Feline Våtfoder Multibox med Kött (12 x 85 g)
  Egenskaper Bozita Feline multibox innehåller 12 enportionspåsar à 85 gram med olika köttsmaker. Spannmålsfritt helfoder för katter med 100% svenska råvaror. Serveras rumstempererad. Öppnad förpackning bör hållas kall (max +8°C) och serveras inom 2 dagar. 3 x Kalkon 3 x Ren 3 x Kyckling 3 x Nöt Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Nutrima Cat Vital Fussy (2 kg)

  Nutrima Cat Vital Fussy (2 kg)
  Egenskaper Nutrima Cat Vital Fussy är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att locka den kräsnaste av katter. Foderkulorna har ett extra smaskigt ytlager med ankfett. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för kattens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Extra smakligt torrfoder för katt.
 • Mjau Köttsmak (1,75 kg)

  Mjau Köttsmak (1,75 kg)
  Egenskaper Mjau Köttsmak är en gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Hela kattens näringsbehov blir uppfyllt med detta torrfoder tack vare att fodret innehåller hälsosamma fettsyror, vitaminer och mineraler. Inget tillsatt socker eller smaktillsatser. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder med köttsmak för vuxna katter.
 • Bozita Diet & Stomach Grain Free Elk (2 kg)

  Bozita Diet & Stomach Grain Free Elk (2 kg)
  Egenskaper Bozita Diet & Stomach Grain Free Elk är ett svensktillverkat helfoder som innehåller färskt och älg- och kycklingkött med ett lite lägre energiinnehåll, perfekt för den mindre aktiva, överviktiga och lite känsligare katten. Bozita Diet & Stomach Grain Free Elk innehåller även naturlig prebitoika, FOS och MOS som bidrar till en välmående mag- och tarmfunktion. I fodret finns även naturliga hälsofrämjande betaglukaner från jäst och har en optimal mineralbalans (Ca, P, Mg) och innehåller höga andelar av vitaminer och taurin. Utfordring Serveras torrt tillsammans med en skål friskt vatten. Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Lowland Creek (2 kg)

  Lowland Creek (2 kg)
  Egenskaper Lowland Creek är ett helfoder baserat på främst anka. Detta foder är väldigt smakrikt tack vare blandningen av anka och rostad vaktel. Både anka och vaktel är båda mycket smältbara proteiner, detta bidrar till en gynnsam kost för din katt. Detta foder är helt utan spannmål och innehåller frukt & grönsaker som ger din hund vitaminer och mineraler på ett naturligt vis. Detta för att återspegla kattens i det vilda. Lowland Creek kan ätas av både kattungar, vuxna katter och äldre katter vilket också gör att du kan vara säker på att din katt får i sig den näring den behöver genom hela livet. Har du vuxna katter i samma hushåll så går det utmärkt att din kattunge och vuxna katt äter av samma mat. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Purenatural Adult Duck (2 kg)

  Purenatural Adult Duck (2 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Anka, lax och öring är lättsmälta proteinkällor och är snälla för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katt.
 • Mjau Kyckling (3,5 kg)

  Mjau Kyckling (3,5 kg)
  EgenskaperMjau Kyckling är en gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Hela kattens näringsbehov blir uppfyllt med detta torrfoder tack vare att fodret innehåller hälsosamma fettsyror, vitaminer och mineraler. Inget tillsatt socker eller smaktillsatser.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder med kycklingsmak för vuxna katter.
 • Nutrima Cat Vital Fussy (10 kg)

  Nutrima Cat Vital Fussy (10 kg)
  Egenskaper Nutrima Cat Vital Fussy är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att locka den kräsnaste av katter. Foderkulorna har ett extra smaskigt ytlager med ankfett. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för kattens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Extra smakligt torrfoder för katt.
 • Yarrah Organic Dog Vegetarian Chunks (12 x 380 g)

  Yarrah Organic Dog Vegetarian Chunks (12 x 380 g)
  Egenskaper Yarrah Organic Dog Adult Vegetarian Chunks innehåller bara rena och ekologiska ingredienser samt inget animaliskt protein och blir därmed ett väldigt lättsmält foder som även passar känsliga och allergiska hundar över 1 år. Proteinkällorna i detta vegetariska foder kommer från sojabönor istället för från kött, detta betyder att din hund fortfarande kommer få i sig protein. Fodret är berikat med vitaminer (bland annat den viktiga vitaminen B12), mineraler och fetter, vilket betyder att fodret fungerar som ett helfoder. Man bör vara införstådd i att hundar inte bör humaniseras då den fysiologiskt skiljer sig från en människa. En hund är däremot bra på att anpassa sig och kan överleva på bara vegetarisk kost, men vi rekommenderar att komplettera med animaliskt protein då och då om möjlighet finns! Om Yarrah Yarrah är ett företag i Holland som tillverkar ekologiskt och organiskt hund- och kattfoder. I största utsträckning är fodret tillverkat på ekologiska råvaror, i enlighet med EUs regler för ekonomiska produkter. Dessutom är fodret KRAV-märkt! Ger du Yarrah till din hund eller katt stöttar du god djurhållning, välbefinnande och ekologisk odling. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett vegetariskt våtfoder för hundar över 1 år.
 • Brit Premium Pouches Fillets in Gravy with Turkey (24 x 85g)

  Brit Premium Pouches Fillets in Gravy with Turkey (24 x 85g)
  Egenskaper Ett helfoder som är anpassat efter kattens naturliga preferenser och specifika behov. Innehåller saftiga kalkonbitar i en läcker sås som är varsamt tillagade för bästa smak. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Blötfoder med smak av kyckling för katter.
 • Nutrima Cat Health Urinary (2 kg)

  Nutrima Cat Health Urinary (2 kg)
  Egenskaper Nutrima Cat Health Urinary är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att vårda och främja en god urinfunktion hos vuxna katter. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för kattens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katt, som främjar en välfungerande urinfunktion.
 • Bozita Indoor & Sterilised Chicken (2 kg)

  Bozita Indoor & Sterilised Chicken (2 kg)
  Egenskaper Bozita Indoor & Sterilised Chicken är ett svensktillverkat helfoder med lägre energiinnehåll och lämpar sig på så vis för steriliserade, äldre, överviktiga och mindre aktiva katter. Fodret innehåller färskt kycklingkött samt andra viktiga mineraler och vitaminer för en frisk välmående katt. Bozita Indoor & Sterilised Chicken innehåller även naturlig prebitoika, FOS och MOS som bidrar till en välmående mag- och tarmfunktion. I fodret finns även naturliga hälsofrämjande betaglukaner från jäst och har en optimal mineralbalans (Ca, P, Mg) och innehåller höga andelar av vitaminer och taurin. Utfordring Serveras torrt tillsammans med en skål friskt vatten. Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Veterinary Diets Cat Weight Satiety in Gravy (12 x 85g)

  Veterinary Diets Cat Weight Satiety in Gravy (12 x 85g)
  Egenskaper Satietogenic effect En särskild blandning av kostfibrer ger en ökad volym i magsäcken och fördröjer magsäckstömningen. Detta bidrar till att ge katten en god mättnadskänsla. High protein Ett högt proteininnehåll bidrar till att bibehålla muskelmassan under bantningen. Nutrients balance Förhöjd koncentration av näringsämnen (proteiner, mineraler och vitaminer) per energienhet säkerställer att kattens näringsbehov täcks trots ett lägre energiintag. Essential fatty acids Essentiella fettsyror (omega-3 och omega-6) tillsammans med spårämnen (koppar och zink) bidrar till en frisk hud och päls. Användning Ett dietiskt helfoder avsett för katter med avsikt att minska övervikt. Detta foder har ett lågt energiinnehåll. Veterinär bör rådfrågas före användning. Bruksanvisning Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
 • Specific™ Omega Plus Support F?D (2 kg)

  Specific™ Omega Plus Support F?D (2 kg)
  Egenskaper Omega Plus Support F?D är ett komplett och balanserat helfoder till vuxna katter. Fodret har ett högt innehåll av essentiella fettsyror däribland omega-3 fettsyror från fisk. Produkt formuleringen är lämplig för hyperreaktiva inflammatoriska reaktioner (t.ex. i hud-päls eller i mag-tarmkanalen), samt för att främja en hälsosam ledfunktion. Fodret täcker alla de näringsmässiga behoven hos vuxna katter och främjar deras hälsa. Utfodring Notera att det tar tid innan tillräckliga mängder av de befintliga fettsyrorna i cellmembranen ersätts av Omega Plus Support F?D. Därför kan det ta upp till 12 veckor innan fodrets fulla effekt observeras. Normalt kan en förbättring av kattens tillstånd observeras efter 6-8 veckor bla i form av en friskare och glansigare päls. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration
 • Brit Premium Cat Senior (8 kg)

  Brit Premium Cat Senior (8 kg)
  Egenskaper Senior är ett helfoder med kyckling och kycklingleversås för äldre katter. Innehåller ett optimalt kaloriinnehåll för att bibehålla en bra vikt samt antioxidanter för en god hälsa hos äldre katter. Rikligt med kycklingprotein av hög kvalitet som katter älskar och behöver, och ett balanserat mineralinnehåll för friska urinvägar och förebyggande av stenar i urinblåsan.
 • Brit Premium Pouches Fillets in Jelly with Chicken (24 x 85g)

  Brit Premium Pouches Fillets in Jelly with Chicken (24 x 85g)
  Egenskaper Ett helfoder som är anpassat efter kattens naturliga preferenser och specifika behov. Innehåller saftiga köttbitar i en läcker gelé som är varsamt tillagade för bästa smak. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Blötfoder med smak av kyckling för katter.
 • Mjau Fisk (1,75 kg)

  Mjau Fisk (1,75 kg)
  Egenskaper Mjau Fisk är en gott helfoder gjort på fisk från norden. Fodret är tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Hela kattens näringsbehov blir uppfyllt med detta torrfoder tack vare att fodret innehåller hälsosamma fettsyror, vitaminer och mineraler. Inget tillsatt socker eller smaktillsatser. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder med fisksmak för vuxna katter.
 • Nutrima Cat Health Dental (2 kg)

  Nutrima Cat Health Dental (2 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att vårda och främja en bättre tand- och munhälsa. På ett enkelt sätt hjälper fodret till att förebygga uppkomst av plack, minska tandsten och ge en fräsch och härlig andedräkt. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för kattens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katter, som främjar en god tand- och munhälsa.
 • Mjau Köttsmak (3,5 kg)

  Mjau Köttsmak (3,5 kg)
  Egenskaper Mjau Köttsmak är en gott helfoder gjort på färsk svensk kyckling. Fodret är tillverkat av naturliga råvaror utan konstgjorda färgämnen eller onödiga tillsatser. Hela kattens näringsbehov blir uppfyllt med detta torrfoder tack vare att fodret innehåller hälsosamma fettsyror, vitaminer och mineraler. Inget tillsatt socker eller smaktillsatser. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder med köttsmak för vuxna katter.
 • Nutrima Cat Health Urinary (10 kg)

  Nutrima Cat Health Urinary (10 kg)
  Egenskaper Nutrima Cat Health Urinary är ett komplett helfoder, speciellt anpassat för att vårda och främja en god urinfunktion hos vuxna katter. Det är helt fritt från vete, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för kattens matsmältningssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katt, som främjar en välfungerande urinfunktion.
 • Prima Cat Adult Indoor Kalkon (1,4 kg)

  Prima Cat Adult Indoor Kalkon (1,4 kg)
  Egenskaper Prima Cat Adult Indoor Kalkon är ett helfoder med god smak av kalkon för din katt. Fodret har ett energiinnehåll som är anpassat efter inomhuskatten som generellt förbrukar mindre energi än en aktiv utomhus katt. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett gott foder för inomhuskatter.
 • Bozita Feline Våtfoder Multibox med Kött & Fisk (12 x 85 g)

  Bozita Feline Våtfoder Multibox med Kött & Fisk (12 x 85 g)
  Egenskaper Bozita Feline multibox innehåller 12 enportionspåsar à 85 gram med olika fisk- och köttsmaker. Helfoder för katter. Serveras rumstempererad. Öppnad förpackning bör hållas kall (max +8°C) och serveras inom 2 dagar. 3 x Ren 3 x Lax 3 x Kyckling 3 x Sill Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Purenatural Cat Sensitive Pork & Wild Boar (10 kg)

  Purenatural Cat Sensitive Pork & Wild Boar (10 kg)
  Egenskaper Nivåerna av protein och fett är optimerade för att ge känsliga katter den näring och energi som de behöver. Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från vete, soja, mjölkprodukter, fisk och konstgjorda tillsatser. Det, i kombination med FOS och MOS, gör att fodret också är snällt för kattens matsmältningssystem. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katter med känslig mage.
 • Brit Premium Pouches Fillets in Jelly Family Plate (12 x 85 g)

  Brit Premium Pouches Fillets in Jelly Family Plate (12 x 85 g)
  Egenskaper Ett helfoder som är anpassat efter kattens naturliga preferenser och specifika behov. Innehåller saftiga köttbitar i en läcker gelé som är varsamt tillagade för bästa smak. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning En mixad matlåda med goda måltider av saftiga filéformade bitar till katt.
 • Nutrima Cat Care Kitten/Adult (10 kg)

  Nutrima Cat Care Kitten/Adult (10 kg)
  Egenskaper Nutrima Cat Care Kitten/Adult är ett komplett helfoder, speciellt anpassat till energi- och näringsbehovet hos digivande eller dräktiga katter, samt deras kattungar. Det är helt fritt från spannmål, soja, majs och artificiella konserveringsmedel eller GMO. Fodret har med sina högkvalitativa proteinkällor, i kombination med FOS och MOS, en hög smältbarhet som gör fodret snällt för katternas matsmältninigssystem, samtidigt som det förbättrar näringsupptagningen. Fodret innehåller goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud, hos katterna. Innehåller även kondroitin, glukosamin och MSM-pulver för att ytterligare främja en god hälsa och utveckling hos lederna. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för digivande och dräktiga katter, samt kattungar.
 • Purenatural Kitten Grain Free Chicken (10 kg)

  Purenatural Kitten Grain Free Chicken (10 kg)
  EgenskaperFodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från spannmål, konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Kyckling och lax är lättsmälta proteinkällor och i kombination med de vegetabiliskt baserade kolhydratskällorna så är fodret väldigt snäll för kattungens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos kattungen.UtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen.AnvändningTorrfoder för kattungar.
 • Purenatural Cat Grain Free Adult Salmon (2 kg)

  Purenatural Cat Grain Free Adult Salmon (2 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från spannmål, konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Lax är en lättsmält proteinkälla och i kombination med de vegetabiliskt baserade kolhydratskällorna så är fodret väldigt snäll för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katt.
 • Royal Canin Urinary Care (10 kg)

  Royal Canin Urinary Care (10 kg)
  Egenskaper Royal Canin Urinary Care är ett helfoder för katter över 12 månader och har en bevisad effekt av förbättrad och förebyggande av hälsa i urinvägarena på endast 10 dagar. Detta väl anpassade foder hjälper till att minska risken ett urinkristaller bildas. Kristaller förekommer naturligt i kattens urin och kan få en negativ inverkad på urinhälsan på grund av flera faktorer, inkl. pH-värdet. Den särskilda formeln i Urinary Care kontrollerar kattens mineralnivårer som i sin tur hjälper till att sänka urinets pH-värde. Fodret stimulerar och gör även så att din katt dricker mer. Ett ökat dagligt intag av vatten leder till en större urinvolym och ett mer utspätt urin vilket är gynsamt för urinhälsan. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Purenatural Cat Grain Free Adult Salmon (10 kg)

  Purenatural Cat Grain Free Adult Salmon (10 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från spannmål, konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Lax är en lättsmält proteinkälla och i kombination med de vegetabiliskt baserade kolhydratskällorna så är fodret väldigt snäll för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katt.
 • Veterinary Diets Cat Derma Skin & Coat (Hud och päls)

  Veterinary Diets Cat Derma Skin & Coat (Hud och päls)
  Egenskaper Helfoder för vuxna katter äldre än 12 månader med benägenhet för hårbollsbildning och/eller med känslig hud. Användning Foder som ger en frisk hud och glansig päls
 • Lowland Creek (6,6 kg)

  Lowland Creek (6,6 kg)
  Egenskaper Lowland Creek är ett helfoder baserat på främst anka. Detta foder är väldigt smakrikt tack vare blandningen av anka och rostad vaktel. Både anka och vaktel är båda mycket smältbara proteiner, detta bidrar till en gynnsam kost för din katt. Detta foder är helt utan spannmål och innehåller frukt & grönsaker som ger din hund vitaminer och mineraler på ett naturligt vis. Detta för att återspegla kattens i det vilda. Lowland Creek kan ätas av både kattungar, vuxna katter och äldre katter vilket också gör att du kan vara säker på att din katt får i sig den näring den behöver genom hela livet. Har du vuxna katter i samma hushåll så går det utmärkt att din kattunge och vuxna katt äter av samma mat. Utfordring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.
 • Gourmet Perle Sea Delicacies (8 x 85g)

  Gourmet Perle Sea Delicacies (8 x 85g)
  Egenskaper Sea Delicacies består av munsbitar av finaste fisk av skurna små filéer som är varsamt kokade i en mustig sås för att lyfta fram de goda samkerna från havet. Fodret är toppat med räkor som ger en fulländad smak. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Ett helfoder för vuxna katter.
 • Brit Premium Pouches Fillets in Gravy Family Plate (12 x 85g)

  Brit Premium Pouches Fillets in Gravy Family Plate (12 x 85g)
  Egenskaper Ett helfoder som är anpassat efter kattens naturliga preferenser och specifika behov. Innehåller saftiga köttbitar i en läcker sås som är varsamt tillagade för bästa smak. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning En mixad matlåda med goda måltider av saftiga filéformade bitar till katt.
 • Purenatural Adult Chicken (10 kg)

  Purenatural Adult Chicken (10 kg)
  Egenskaper Fodret är ett komplett helfoder, endast innehållande naturliga ingredienser, som är helt fritt från konstgjorda konserveringsmedel, färg- och smakämnen. Kyckling, lax och öring är lättsmälta proteinkällor och är snälla för kattens matsmältningssystem. Det ger även fodret en god mängd Omega 3 och 6 som är viktiga för att främja god ledhälsa, frisk päls och hud hos katten. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Torrfoder för katt.
 • Veterinary Care Nutrition Cat Senior Consult Stage 1 (3,5 kg)

  Veterinary Care Nutrition Cat Senior Consult Stage 1 (3,5 kg)
  Egenskaper Vitality Complex En kombination näringsämnen anpassat för den äldre katten. Dess Fosforinnehåll bidrar till att bevara njurarnas funktion. Optimal energy Energiinnehållet är anpassat till äldre katter utan problem med övervikt. Användning Helfoder för katter över 7 års ålder utan problem med övervikt och utan tydliga tecken på åldrande. Bruksanvisning Se detaljerad fodergiva på förpackningen.
ilead