VetNutra vitaminer & tillskott

Denamarin och Aminavast är två exempel på kosttillskott för katter från VetNutra. Här listar vi ett urval av tillskotten du beställer online, utan recept.

Denamarin Advanced vid leversjukdom

VetNutras Denamarin innehåller Silybin och S-adenosylmethionin (SAMe) som behövs för optimal leverfunktion. Produkten används till både katt och hund.

AminAvast Katt

Njurinsufficiens eller kronisk njursvikt är ett tillstånd som ska behandlas. AminAvast är ett tillskott som tagits fram för äldre katter som visar tecken på njurproblem. Det innehåller en kombination av aminosyror och peptider som ska stabilisera och förbättra katters njurvärden.

Populärt inom VetNutra vitaminer & tillskott

 • AminAvast Katt

  AminAvast Katt
  AminAvast är en kombination av aminosyror och peptider som stabiliserar och förbättrar katters njurvärden.
 • Dasuquin för Katt

  Dasuquin för Katt
  Dasuquin är en unik kombination av glukosaminer, kondroitinsulfat, ASU (avoca extrakt), grönt tee som tillsammans hjälper till att minska inflamationer och främjar kattens leder.
 • Entero-Chronic

  Entero-Chronic
  Entero-Chronic är en produkt för hund och katt som behandlar kroniska inflammatoriska tarmproblem. Produkten minskar inflammationen, skyddar och reparerar tarmslemhinnan samt ger näring till de nyttiga tarmbakterinerna. Entero-Chronic minskar lokal inflammation med 60% och motverkar viktnedgång.
 • Denamarin Advanced 90 mg

  Denamarin Advanced 90 mg
  Denamarin Advanced är ett levertillskott för hundar och katter som används för behandling av leversjukdomar. Denamarin kan även användas i förebyggande syfte.
ilead