VetNutra vitaminer & tillskott

Denamarin och Aminavast är två exempel på kosttillskott för katter från VetNutra. Här listar vi ett urval av tillskotten du beställer online, utan recept.

Denamarin Advanced vid leversjukdom

VetNutras Denamarin innehåller Silybin och S-adenosylmethionin (SAMe) som behövs för optimal leverfunktion. Produkten används till både katt och hund.

AminAvast Katt

Njurinsufficiens eller kronisk njursvikt är ett tillstånd som ska behandlas. AminAvast är ett tillskott som tagits fram för äldre katter som visar tecken på njurproblem. Det innehåller en kombination av aminosyror och peptider som ska stabilisera och förbättra katters njurvärden.

Populärt inom VetNutra vitaminer & tillskott

  • AminAvast Katt

    AminAvast Katt
     RenAvast™ är en kombination av aminosyror och peptider som i en tvåårig klinisk studie visat sig stabilisera och förbättra katters njurvärden. RenAvast™ rekommenderas som ett kosttillskott för katter som har kronisk njursvikt eller njurinsufficiens. Dessutom är det lämpligt att använda RenAvast™ till äldre katter för att förebygga eller fördröja att njurproblem utvecklas.Verkningsmekanismer:Skyddar celler, särskilt i njurtubuliÖkar filtreringshastigheten i glomeruli (GFR)Ökar glukoneogenesenHar en starkt anti-inflammatorisk verkanMotverkar proteinnedbrytning, särskilt i skelettmusklerSänker blodtrycket i njurenUtvidgar njurens blodkärlÖkar halten av hormon som bidrar till uppbyggnad av njurvävnad  Användning Kosttillskott för katter med njurproblem Dosering: Katter upp till 5 kg, en kapsel 2 ggr dagligen Katter över 5 kg, två kapslar 2 ggr dagligen Vrid upp kapseln och strö pulvret över burkmaten, kan även blandas med torrfoder och lite vatten.
  • Dasuquin för Katt

    Dasuquin för Katt
    Vad är Dasaquin?Dasuquin är ett avancerat tillskott för ledhälsa.I Dasuquin® kombineras NMX1000®, avocado/soybean unsaponifiables (ASU - oförtvålbara fetter från avokadokärnor och sojabönor), och biotillgängliga polyfenoler (FCHG49®) samt glukosamin och kondroitinsulfat med låg molekylvikt (TRH122®) från Cosequin. Resultatet är den mest kompletta produkten för ledhälsa som idag finns att få för katter.Vad är ASU?ASU är en kraftfull antioxidant som kan ge support till ledernas egna skyddsmekanismer, och som hjälper mot nedbrytnings-enzymerna. Användning Katter med konstaterad atros eller tecken på atros Katter med skador eller medfödda defekter i rörelseapparaten Katter över 10 år